Muusikoiden.net Keskustelu: Silloin kerran siellä ja siellä meinas käydä flaksi?

Hannu H.05.11.2006 18:42:17
Elikkä kaikillehan on varmaan tuttu tämmöinen tilanne kun joku vastakkaisen sukupuolen edustaja tekee selvän lähestymisyrityksen johon ei ite reagoi oikein mitenkään, mutta sitten myöhemmin, viikkojen, kuukausien tai jopa vuosien päästä huomaakin että "ei saatana sehän koitti tehä ns. tikusta asiaa".
 
Onkos m.nettiläisille näin päässyt käymään?
Tai onko joku vilkkaassa mielikuvituksessaan väännellyt asiat perästäpäin niin että edes luulee tällaista tapahtuneen?
 
Viimeisin tällainen oletettava sattumus oli, kun tuhannen väsyneenä raahustin koulusta kauppaan hankkimaan juuri ilmestyneen YUP:n keppijumppaa albumin. Kassalla sitten tyttönen heitti jotain "vai että yup:ta.. mä en tätä levyä olekkaan vielä kuullut" ja hymyili tavallista mukavammin. Kotimatkalla autossa iski sitten semmonen viimeinen herääminen "ei saatana..".
 
Heikohko avaus, josta toivonmukaan poikii legendaarisia tarinoita luettavaksi!
 
Sana on vapaa.
 
Vai onkohan tämmösestä jo topic ennestään?
KooAa05.11.2006 18:45:00
No tuota, perjataina oli keikka tossa lähikuppilassa. Yks neiti siinä seiso metrin päässä koko keikan kun puoliks tanssilattialla soitettiin tilan ahtauden vuoksi. Sitten se loppuillan tuijotti mua koko ajan. Sattumalta satuttiin samaan aikaan poistumaan ravintolasta, kävin sitten tervehtimässä. Neiti sanoi oottavansa taksia ja kysyi että tulenko samaan taksiin. En menny, mut vissiin meinas käydä flaksi.
Mikaelo05.11.2006 18:47:38
Vai onkohan tämmösestä jo topic ennestään?
 
Jaa muusikoiden.netissä, tuskin ;)
KTR05.11.2006 18:47:41
Mun mielestä tommosissa tilanteissa on lähinnä kyse siitä, että tulkitaan normaali ystävällisyys vähän muuksi mitä se on. Tai enhän minä tiedä, mutta.. nonii
aslave05.11.2006 18:50:13
Tämän kesän Ankkarockissa eräs kivan näköinen tyttö tarttui vyötäisiltä kiinni Disco Ensemblen keikalla. Kysyin "mitäs teet?", johon tyttö vastasi "halusin nähdä mitä tuossa sinun paidanselkämyksessä lukee." vastasin "aha", ravistelin tytön pois ja jatkoin bilettämistä. Keikan jälkeen iski sitten se "eissaatana mitäs siellä tapahtukaan" -fiilis. Ärsytti.
Stargazers05.11.2006 18:51:19
Kappas. On sitä joskus itsellekkin näemmä käynyt.
 
Olin kerran kahden kaverini kanssa tulossa takaisin Joensuuhun jostain mistä lie, en muista. Toisen kaverini veljen luota kuitenkin. Sieltä otettiin yksi tyttönen kyytiin. Koko matkan ajan se puheli miulle mukavia ja kyseli miun juhannussuunnitelmia. Enpäs sitä tajunnut että ehkä se koetti vähän vihjailla että olisi kiva nähdä tms. Heti kun ko. tyttö oltiin jätetty kyydistä kerta pois, kavereista toinen tokaisi että "Kuvittelenko mie vai yrittikö tuo iskeä Aleksia?" johon toinen kaveri totesi että "No niin kyllä miustakin vaikutti".
 
Ja itse olin tietenkin ainoa kuka ei ollut silloin vielä edes osannut ajatella että sellaista olisi mahdollista käydä. Nakertaa.
 
No sitten yläasteaikoina eräs tyttö johon taisin sitten aikas pahastikkin ihastua/rakastua (ensimmäinen tyttö josta voisin sanoa että olisin rakastunut ollut... vieläkin muistelen haikeana, voih.) taisi olla kiinostunut myös miusta. Ainakin vihjaili siihen malliin yms. Se on oikeastaan eniten ahdistanut näistä tälläisistä tapauksista :'(.
 
Ainakin nuo kaksi tulee näin äkkiseltään mieleen.
Pelsi05.11.2006 18:52:04
Mun mielestä tommosissa tilanteissa on lähinnä kyse siitä, että tulkitaan normaali ystävällisyys vähän muuksi mitä se on. Tai enhän minä tiedä, mutta.. nonii
 
Näin se varmaan useasti onkin. Minultakin monesti eri myyjättäret ovat kysyneet papereita kaupan kassalla ja todenneet sitten, että "nuoren näkösenä oot pysyny". Takaisin olen tokaissut jotain "heh juu" ja lähtenyt ostoksieni kanssa pois. Eivät kai nyt kaikki kohtelaisuudet sitä tarkoita, että haluttaisiin tehdä lähempää tuttavuutta? Kyllä ainakin minulta kohteliaisuuksia vastakkaiselle sukupuolelle irtoaa mitään sen kummempia taka-ajatuksiakin.
gandar05.11.2006 18:56:00
http://kvantti.tky.fi/in/7.shtml
Been there, done that
Valokaari05.11.2006 18:56:22
No mä olin aikoinaan tekemässä remonttihommia yhdessä maatalossa. Mulle oli järjestetty aittaan majoitus, kun oli lämmin kesä menossa. Ensimmäisenä iltana olin käymässä nukkumaan, kun talon tytär ilmestyi ovelle ja kysyi että tarvisenko vielä jotakin. Vastasin että kaikki on hyvin ja toivotin typykälle hyvää yötä.
 
Seuraavana iltana tyttö tuli taas koputtelemaan ovelle, tällä kertaa pelkässä yöpaidassa ja kysyi taas että vieläkö herralle saisi olla jotakin. Sanoin että kaikki on OK ja hyvää yötä.
 
Kolmantena ja viimeisenä iltana tyttö ilmestyi taas ovelle, tällä kertaa täysin alasti ja kysyi että etkö tosiaankaan kaipaa enää tänä iltana yhtään mitään. Kiitin huolenpidosta ja pamautin aitan oven kiinni neidon nenän edestä.
 
Pitää kyllä sanoa että läheltä liippasi. Jos tyttö olisi päässyt aittaan sisään, hän olisi ehkä suuttunut nähdessään, että olin juuri valmistautumassa villiin ja kiihkeään seksiin hänen äitinsä kanssa.
Hannu H.05.11.2006 19:00:21
Mun mielestä tommosissa tilanteissa on lähinnä kyse siitä, että tulkitaan normaali ystävällisyys vähän muuksi mitä se on. Tai enhän minä tiedä, mutta.. nonii
 
Osa varmasti näinkin. Mutta ainahan sitä on kiva jossitella.. :)
Heviasmo05.11.2006 19:29:49
Pitää kyllä sanoa että läheltä liippasi. Jos tyttö olisi päässyt aittaan sisään, hän olisi ehkä suuttunut nähdessään, että olin juuri valmistautumassa villiin ja kiihkeään seksiin hänen äitinsä kanssa.
 
Hohoho! Ota lussa!
 
Aiheeseen: Harvemminpa omalle kohdalle on sattunut noita ohi menneitä iskemistilanteita. Tai sitten olen vain ollut täysin sokea. Tosin itseasiassa tuollainen kävi tyttöystävän kanssa ensimmäistä kertaa tavatessa, hoksasimme sen asian vasta jälkeenpäin asiasta hölistessä. Edit: Erikoisen asiasta juuri tekeekin se, ettei kumpikaan sitä tuolloin heti hoksannut. Alitajuista iskemistä! :D
Jani The Rock05.11.2006 19:33:40
Näitä tällasia on ollu vaikka kuinka paljon, nykyään onneksi vähemmän.
 
Yleensä tein tytölle kylmästi oharit joko ahdistuksissani tai piruuttani. Yhden jätin tanssilattialle, toisen luota häivyin kun se meni baaritiskille. Kolmas jäi festarialueelle etsimään meikäläistä ja neljättä en sitten kyydinnytkään kämpille vaikka sellanen oli meininki. Hoho!
kingnothing05.11.2006 19:37:20
Nojaa, eipä tule semmosia kovin varmoja fiiliksiä mutta kuitenkin usein niin että jotain säpinää on ehkä jopa ollut. Joku viikko sitten kuulin että parikin kaverityttöäni on ollut kiinnostuneita viimeisen vuoden sisällä. Eipä sitten itse huomannut moista. Miksei voi tulla suoraan sanomaan, mie olen ainakin niin puusilmä etten tollasia huomaa. Tai jos huomaankin niin laitan sen automaattisesti pelkän ystävyyden tai leikinlaskun piikkiin.
samsonov05.11.2006 19:38:43
Enkai mä välttämättä huomais vaik oiski lähellä :D
 
Kaikkia tällasia "Mä lähen nyt...millo sä aattelit, ku meil ois kämppä tyhjänä....?" ja oon tietty vastannu jotai tyyliin "Emmä tiiä".
 
Qstockissa joku muija tuli kiemurteleen jotai mun eteen ja jotai asiaa sillä oli, mut olin niin kaasuis et en oikee hiffannu mitä se sano. Oli muute aika hot :P sen muistan :D
Samael05.11.2006 19:41:37
Eihän tämmöisiä koskaan tajua, tai jos tajuaa niin sehän vain ahdistaa, että mitä tässä nyt muka pitäisi tehdä?
Mäkrö05.11.2006 19:45:50
Muistan joskus 14-vuotiaana jossain kotipippaloissa tms. yksi tyttö jäi kyhnöttämään viereen. Ei mulla käynyt mielessäkään, että se kiinnostunut olisi. Illan lopuksi kysyi vielä, että pääsiskö polkupyörän kyydissä pois sieltä. En tietenkään suostunut, kun raskastahan se polkeminen olisi ollut! Vuosia myöhemmin välähti tytön todelliset aikeet! Jos luet tätä, pahoittelen.
corpsefuck05.11.2006 19:48:33
Heh, hauska topic kyllä.
 
Itelle kävi tuossa kesän lopulla tuollainen tilanne, kun seistiin yhden bilemestan ulkopuolella.
 
noin 17 vuotias tyttöihminen kävelee kohti minua:
 
(keskustelua hieman sensuroitu)
 
"moro, sä oot jotenki tutun näköinen...kukas sä olet?"
 
"ääh..öö..ande" (en tuntenut tätä muijaa)
 
"No Ande, heittäisitkö mut kotiin? Asun tuolla Kesämäessä..."
 
"En tiiä, mitä maksat?"
 
"Jos otan sulta suihin?"
 
".......*todella hermostunutta naurua ja pään kääntelyä*"
 
"heh, kiitti vaan, mutta ei kiitos..."
 
"saanko mä avata sun vyön?"
 
"no jos se sua mielyttää niin anna palaa"
 
Tyttö mumisi tämän jälkeen jotain epäselvää kun niin kännissä oli ja hoiperteli pois.
 
Tajusin tilanteen vakavuuden vasta kotona ja nauroin itseni uneen.
Loco happy05.11.2006 19:49:17
oon tosi huono edes huomaamaan jos joku yrittäis iskeä mua.
Artist05.11.2006 20:04:31
Aina välillähän tällaista sattuu. Olen välillä hidas reagoimaan tilanteisiin, ja saatan ihmetyksissäni vaikuttaa etäisemmältä ja kylmemmältä kuin haluaisin, ja silloin saattaa tuollaisia väärinymmärryksiä tapahtua. Joskus taas lähden itse tilanteesta pois ihan tahallani.
 
Joskus on kyllä käynyt hyviä, esim. kerran minua pyydettiin baarista kolmen (!) minulle täysin tuntemattoman gimman luo pitämään jonkinlaista hauskaa, mutta baari-illan kestäessä alkoi vähän väsyttää ja hyppäsin jossain vaiheessa autolla olleen kaverin kyytiin ja lähdin kotiin, piti päästä myös ottamaan piilarit pois ennen nukkumaanmenoa. Tämä kaikki tietysti sen kummemmin muistamatta, että olin baarissa luvannut mennä yökyläilemään toisaalle. Seuraavana päivänä aloin vasta kunnolla tajuamaan, mitä oli tullut tehtyä, tai pikemminkin jätettyä tekemättä.
EVH05.11.2006 20:09:34
Mä en koskaan ees älynny ku mun nykyinen tyttöystävä oli yrittäny ottaa jotain kontaktia meikäläiseen, että tuskin mitään muutakaan. Vasta sitten kun suoraan asian ilmaisi niin.. se oli menoo sitte :)
Mirrinsane05.11.2006 20:10:18
Jokunen viikko sitten eräissä julkkisbileissä voivottelin, että kumpikaan itse kutsumistani ihmisistä ei vaivautunut paikalle(viisi meitä järjestäjiä, synttärisankareita, oli yhteensä), johon eräs miellyttävänoloinen nuorimies totesi, että hän voi olla minun vieraani, kaverin kaverina kun itse saapunut paikalle. Sytytin toisen röökin ja kiroilin itsekseni, itkukännitkin taisin vetää. Loppuillasta tajusin, että jumanketale, se taisi vihjailla jotakin. Onneksi tilanne oli pelastettavissa.
Curry05.11.2006 20:18:53
Tuossa kuukausi-pari sitten baarista lähtiessä jotenkin ajauduin puhumaan parin naikkosen kans, tarjosivat sitten mulle autokyytiä kämpille. Jossain vaiheessa sitten olin kuulevinani tyttöjen puhuvan keskenään että veisivät mut omalle kämpilleen. Olin siinä vaiheessa iltaa sen verran soosissa, etten ollu yhtään varma kuulemastani. Pääsin kuitenkin tyttöjen kyydissä omalle kämpilleni, ja vasta siellä hokasin että ois voinu olla vähän skarpimpana.
 
Toisaalta, seuraavana päivänä hokasin että mulla on ollut samat sukat liian kauan aikaa lompakossa, ties vaikka olisivat kuluneet liikaa siellä. Parhaassa tapauksessa tuli säästyttyä isänpäiväkorteilta.
Jani The Rock05.11.2006 20:28:30
Itsehän en vielä nuorna miesnä ymmärtänyt, etten osaa lukea sosiaalisia tilanteita enkä näinollen tiedä miten pitäisi käyttäytyä. Usen kävi varmaankin niin, että se mitä pidin täysin normaalina kohteliaisuutena, tulkittiinkin iskemiseksi. Sitten olinkin ihan häkellyksissäni, kun alettiin tarjota pusua ja pesää. Pakoonhan siitä oli lähdettävä, useimmiten. Mutta oppipa flirttaamaan ihan huomaamattaan, ja vieläpä ihan saatanan hyvin.
 
Nykyään ei kyllä paljon flaksi käy, kun istuu vaan himassa. Perkele. No, eipä tule sitten mitään ylimääräistä sähläystä.
sikanaama05.11.2006 20:42:43
Tarjosin kesällä ilosaaressa jollekin vieressä heiluneelle ihan kivan näköselle normaalivartaloiselle tytölle vettä rentolavalla ku se pyys. Sit seuraavaks se huus mulle siinä metellissä jotakin suurinpiirtein "MENNÄÄNKÖ NAIMAAN?!"*
Sit mä vaan katoin sitä ja hymyilin ja siirsin taas huomioni lavalla heiluneeseen artistiin, joka taisi muuten olla Buju Banton. Vähän ajan päästä se tyttö läks sitten menee jonkun mun lähettyvillä olleen ukkelin kanssa. Keikan jälkeen menin teltalle ja tajusin että se halus pippeliä... multa... ois saanu pimpp... aa.. mmm...
 
Mutta eiipä ois paljo vuorovaikutteisten viettien tyydyttäminen kiinnostanu ku lavalla heilu Buju! Nih!!!!
 
* Niin. Saattoihan se tosin kysyä vaikka että "Anna vielä sitä vettä!". Mutta olen 1000% varma että pyys naimaan!
Metallityöläinen05.11.2006 21:03:33
Tajusin tuossa joskus pari vuotta sitten (nyt 21v), että tyttö johon olin 15 vuotiaana ylenpalttisen ihastunut, taisi myös olla kiinnostunut minusta. Mutta tuolloin ei asiaa tajunnut, vaikka näin jälkikäteen ajatellen sitä rautalankaa väännettiin siinä naaman edessä.
 
Viime keväänä notkuin eräällä baaritiskillä, kun muuan neito tuli viereen kiinnittämään huomionsa minuun. Minä en kiinnittänyt huomiotani häneen, tai oikeastaan yhtään mihinkään muuhunkaan.
Yksityiskohdat keskustelusta ovat viinahuurujen hämärissä, mutta jotenkin näin se meni:
Hän: "Onks sul heittää röökii?"
Minä: "Ööörhghdgjoohehmiees..?."
Hän: "Tai anna mul sun numero!"
Minä: "Hähjooemmätiäponuaperkele!"
 
Hieman harmitti myöhemmin, kun tuli oltua niin helvetin överilärvit, etten tajunnut mitä tapahtui.
sivupersoona05.11.2006 22:01:07
Kun olin ruotsissa vanhainkoin apuhoitsu, siellä oli eräs heppu, joka toisen naishoitsun mukaan oli sanonut pitävänsä minusta. Aattelin, että ei se varmaan oikeasti tarkoita sitä. Kerran oli yhteinen ruokatauko, ja mentiin hepun kanssa taukohuoneeseen nukkumaan, ja se naishoitsu tuli sinne myös (kaikki eri pedeissä toki). Sitten heppu vei minut ulos, mutta eipä siellä mitään ihmeempiä juteltu. Naishoitsu kertoi, että heppu oli manannut, kun ei ollu päässy juttelemaan miun kans kunnolla. Sittenpä pitikin lähteä takas suomeen ja heppu jäi sinne. Harmittaa vähän vieläkin. Toisen kerran usassa yks kiva heppu teki lähentymisyrityksiä ja pyyteli kylään, ja sanoi yhen yhdessä nukutun yön jälkeen, että pitää minusta. Aattelin ettei se varmaan oikeasti tarkoita sitä. Eikä siitä sitten tullu mitään. Harmittaa vieläkin vähän.
baron05.11.2006 22:05:33
Mä olin pikkupoikana (14v? tai sinnepäin) renkinä naapurin tilalla. Mut majoitettiin samaan aittaan talon tyttären kanssa, joka oli muutamaa vuotta vanhempi.
Joskus yöllä tyttö alkoi valittaa, että sillä on kylmä. Mä kävin heittämässä ryijyn sen päälle ja sanoin, että etköhän nyt tarkene.
 
Muutamaa vuotta myöhemmin mä yhtäkkiä tajusin mistä oli ollut kysymys ja meinasin pudota katolta, jossa olin päreitä naulaamassa.
RR4E05.11.2006 22:07:08
Eilen illalla olis käyny flaksi, mutta nukahdin.
Härski05.11.2006 22:07:34
Mä olin pikkupoikana (14v? tai sinnepäin) renkinä naapurin tilalla. Mut majoitettiin samaan aittaan talon tyttären kanssa, joka oli muutamaa vuotta vanhempi.
Joskus yöllä tyttö alkoi valittaa, että sillä on kylmä. Mä kävin heittämässä ryijyn sen päälle ja sanoin, että etköhän nyt tarkene.
 
Muutamaa vuotta myöhemmin mä yhtäkkiä tajusin mistä oli ollut kysymys ja meinasin pudota katolta, jossa olin päreitä naulaamassa.

 
Ai helvetti, että kuolen nauruun, kun mietin tota skenaariota... +
Moridin05.11.2006 22:25:08
Ei ollu sukkia mukana. Parempi toisaalta ettei ollut. Mutta harmi silti, vaikka ei se ehkä olisi ollut kovin järkevää tuikata hyvää ystävää, joka on vielä lisäksi varattu. Tuli sitten kaikenlaista muuta hommailtua siinä... Olishan sitä ilman sukkiakin voinut, mutta ajatus ei sinänsä houkutellut hirveästi, kun toinen osapuoli sanoi aikaisemmin päivällä että on vähän turhan epäsäännöllisesti tullut napsittua niitä pillereitä.
KTR05.11.2006 22:25:22
No tossa yks päivä olin lenkillä nii joku tyttö vilkas mua kun kävelin ohi. 10 minuuttia myöhemmin tajusin, että ois ollu VARMA SAANTI. Pikkasen ketutti!!
Tupuna05.11.2006 22:27:42
No tossa yks päivä olin lenkillä nii joku tyttö vilkas mua kun kävelin ohi. 10 minuuttia myöhemmin tajusin, että ois ollu VARMA SAANTI. Pikkasen ketutti!!
 
Voimia sulle!
 
Joo. Mäkin tuossa yks päivä olin kaupassa ja oli sellanen mieskassaneiti. Se sano mulle kiitos ja hymyili! Se ois siis varmaan ollu musta kiinnostunu. Sinne meni sekin!!!1
dictatorsh*t05.11.2006 22:29:38
En ole koskaan ollut siellä.
miscage05.11.2006 22:33:49
Tuli tos rapussa vastaan vitun hyvännäköne horatsu mut en tajunnu selättää heti, nii huusin perään et anna pilluu.
south_of_heaven05.11.2006 22:35:19
Ankkarockissa pöhnöissä kiertelin leirialuetta heittäen läppää kaikille mahdollisille (tapasin lopuksi jonkun m.nettiläisen joka lupasi pistää mulle kommenttia mutta ei sitten ikinä laittanutkaan prkl!) ihmisille. Siellä sitten oli pari muijaa joille joku gorilla oli heittämässä härskiä läppää, jolle he eivät oikein lämmenneet. Siinä sitten hetken istuttuani toinen tytöistä alkoi kehua hiuksiani. Ihmettelin sitä, koska lettini on todellisuudessa vitun ruma kokonaisuus. Hetken kuluttua se pyysi minua saattamaan hänet vessoille. Matkalla sinne se valitti kuinka vitun tyhmä se toinen kaveri oli, ja minä nyökkäilen. Sitten jäimme johonkin hiekkakasalle istumaan ja se sitten alkoi vähän pussailla. Menin virran mukana, mikä oli helppoa kun olin aika kuosissa siinä vaiheessa iltaa. Vähän sen jälkeen palasimme ja jostain syystä lähdin muualle jatkamaan rölökierrostani. En tänä päivänä muista miksi helvetissä. Seuraavana aamuna en muistanut heidän telttapaikkaansa ja minua vitutti.
 
en muista muita tapauksia, hyvä että edes tämän muistin. Tai hyvä ja hyvä...
Raipe05.11.2006 22:41:09
Voimia sulle!
 
Joo. Mäkin tuossa yks päivä olin kaupassa ja oli sellanen mieskassaneiti. Se sano mulle kiitos ja hymyili! Se ois siis varmaan ollu musta kiinnostunu. Sinne meni sekin!!!1

 
FIDDUN!!½! KOHTALOTOVEREITA½!½!
Meitsi katto kerran pornoo ja sit joku nainen katto ruutuun nii meitsi sammutti teeveen. Oli muuten lähellä et olisin saanu karvakolmioo ja takabesäriä pornotäheltä!½½
Robert05.11.2006 22:43:28
Ankkarockissa pöhnöissä kiertelin leirialuetta heittäen läppää kaikille mahdollisille (tapasin lopuksi jonkun m.nettiläisen joka lupasi pistää mulle kommenttia mutta ei sitten ikinä laittanutkaan prkl!) ihmisille. Siellä sitten oli pari muijaa joille joku gorilla oli heittämässä härskiä läppää, jolle he eivät oikein lämmenneet. Siinä sitten hetken istuttuani toinen tytöistä alkoi kehua hiuksiani. Ihmettelin sitä, koska lettini on todellisuudessa vitun ruma kokonaisuus. Hetken kuluttua se pyysi minua saattamaan hänet vessoille. Matkalla sinne se valitti kuinka vitun tyhmä se toinen kaveri oli, ja minä nyökkäilen. Sitten jäimme johonkin hiekkakasalle istumaan ja se sitten alkoi vähän pussailla. Menin virran mukana, mikä oli helppoa kun olin aika kuosissa siinä vaiheessa iltaa. Vähän sen jälkeen palasimme ja jostain syystä lähdin muualle jatkamaan rölökierrostani. En tänä päivänä muista miksi helvetissä. Seuraavana aamuna en muistanut heidän telttapaikkaansa ja minua vitutti.
 
en muista muita tapauksia, hyvä että edes tämän muistin. Tai hyvä ja hyvä...

 
Muistatko sieltä leirintäalueelta sellaista tyyppiä joka rämpytteli akustista skebaa siellä? Jotenkin rupesi kuulostamaan etäisen tutulta :D
LexaR05.11.2006 22:44:34
Viime kesänä Hangon regatassa muuan seurueeseen lukeutunut ulkomuodoltaan aivan mainio naishenkilö koko päivän istuili sylissä, piti kädestä kiinni ja jos jotain muutakin pientä kivaa. Illalla allekirjoittanut oli sitten senverran kuismalla et kämpille palattua sammuin oikopäätä sängylle ja silminnäkijöiden kertoman mukaan kyseinen tytsy tuli sitten nukkumaan mun viereen. Aamulla ei enää näkynyt, mutta numero jäi kuitenkin haltuun.
 
Pari viikkoa sitten yhen kaverin kekkereissä oli yhen paria vuotta nuoremman semipissiksen kanssa pientä settiä, mutta erään paikallaolleen toisen henkilön takia päätin sitten viheltää pelin poikki ja vaihtaa maisemia tanssikapakkaan ja meinas tuo edellämainittu käydä käsiks ku sitten olin lähössä.
south_of_heaven05.11.2006 22:48:33
Muistatko sieltä leirintäalueelta sellaista tyyppiä joka rämpytteli akustista skebaa siellä? Jotenkin rupesi kuulostamaan etäisen tutulta :D
 
Siellä alueen junaradan puolella, oikealla puolella autotieltä katsottuna muistelisin jonkun rämpytelleen. Olitko siellä?
hoja05.11.2006 22:52:09
Joskus 16-vuotiaana matkustin junalla Ylivieskasta Helssinkiin. Vieressäni istui kivan näköinen tyttö, joka aina vähän väliä kysyi multa paljonko kello on. Mitään sanomatta näytin aina ajan neidille Seikostani. Vähän ennen Pasilaa sitten huomasin, että tytöllä oli ranteessaan omakin kello...
 
Kerran ravintolassa ollessani nätti tyttö tuli kysymään josko pöydässä oli vapaata. Tytön istuutuessa vastapäätä huomasin kaverin toisella puolella salia ja mitään sanomatta nousin ja vaihdoin pöytää. Hämmentynyt tyttö poistui pikaisesti ravintolasta, itse seurasin poistumista pettyneenä; olin näet ajatellut hakea tyttöä tanssimaan kymmenen tuopin jälkeen.
aarghto05.11.2006 22:57:07
Yleensä huomaan nämä tällaiset tapaukset mutta vuoden -05 Sauna Open Airissa joku ennestään tuntematon nätti tyttö kävi kahdesti (2.) läpsäisemässä minua takamukselle ja toisella kerralla huusi perään että olen söpö. Ekaa kertaa en edes tajunnut, näin vaan jonkun mustapaitaisen tytön kävelevän poispäin. Toisella kerralla olin sitten ihan jäässä, ajattelin että vittuilikohan se vai mikä sitä vaivaa. Myöhemmin illalla koitin löytää kyseistä neitoa muttei löytynyt enää. nyyh :(
Lähikauppias05.11.2006 23:06:51
Olin juuri lähdössä baarista, kun varsin nätti tyttö jolle en ollut koko illan aikana edes puhunut mitään, pomppasi pystyyn tuolistaan ja tuli kysymään josko saisi nukkua vieressäni. Menin tästä jotenkin niin hämilleni, että sanoin vain olevani juuri lähdössä ja astelin pois. Välittömästi baarin oven ulkopuolella alkoi vituttaa, mutta eipä sitä takaskaan kehdannut mennä.
 
Sen sijaan menin kotiin ja harrastin vielä samana iltana ryhmäkopelointia ja -pussailua kahden lesboystäväni sekä yhden miespuolisen ystäväni seurassa. Sekin oli melkoisen hauskaa ja opettavaista.
ICE05.11.2006 23:06:53
Teatterinäytelmässä roolihahmollani kävi flaxi. Muuten on sitten jäänyt vähän hiliaseks.
bastardo05.11.2006 23:08:30
On noita nuorempana ollut kyllä, ja kun on skenaariota tarkemmin miettinyt, niin on kyllä pariin otteeseen ottanut kuuppaan.
 
Mutta kun ikää on karttunut, niin on yleistynyt skenaario, että itse on lähes vesiselvä, mutta jossa vahvasti alkoholia nauttinut vähmmän viehko nainen lähentelee varsin suorasukaisesti, ja itse lähinnä miettii juokseeko tosta kolmannen kerroksen ikkunasta karkuun, vai tuleeko se saatanan Jeesus lupauksensa mukaan kerrankin pelastamaan...
 
Helvetin känniset ihmiset eivät kyllä ole tippaakaan viehättäviä.
hanuristi05.11.2006 23:10:36
Kyllä noita on, mutta ne nyt sitten jättää noteeraamatta, koska useimmiten ei kiinnosta.
Tykkään olla se iskevä osapuoli.
Robert05.11.2006 23:11:06
Siellä alueen junaradan puolella, oikealla puolella autotieltä katsottuna muistelisin jonkun rämpytelleen. Olitko siellä?
 
Sielläpä hyvinkin, satuitko kuulemaan? :D
kivi05.11.2006 23:15:24
Jani The Rock:
Näitä tällasia on ollu vaikka kuinka paljon, nykyään onneksi vähemmän.

 
Tosiaankin.
 
Aika monta kertaa oon saanut vuosien päästä kuulla että "silloin ja silloin me oltiin kaikki tosi lätkässä suhun, ja se ja se oli tosi rakastunut suhun jne".
 
Olisivat sanoneet :-D eihän sitä rokkipoika tiedä enkä ymmärrä, kun silmiin katseleminen on yhtä paljon shown kautta leipälaji kuin syvien tunteiden tunnustus, ja flirtti on osa esiintymistä.
south_of_heaven05.11.2006 23:15:52
Sielläpä hyvinkin, satuitko kuulemaan? :D
 
Saatoinpa olla siinä vähän aikaa... Siitä vaiheesta en paljoa muista. Sitten lähdettiin porukalla juoksemaan kanadalaisten luo. :D
Yövyitkö siinä jättiteltassa?(vaikka harvemmin siellä nukuttiin)
Robert05.11.2006 23:20:29
Saatoinpa olla siinä vähän aikaa... Siitä vaiheesta en paljoa muista. Sitten lähdettiin porukalla juoksemaan kanadalaisten luo. Yövyitkö siinä jättiteltassa?(vaikka harvemmin siellä nukuttiin)
 
Ihan normiteltassa yövyttiin... Mutta ne kanadalaiset oli rentoa porukkaa, oikea hippiretkue. Ja se "humppaa taikka kuole" -tanssi oli melkoinen, kun melkein koko leirintäalue oli siinä mukana.
 
Ensi vuonna on kyllä taas mentävä.
 
Ja tuollainen otsikon aiheeseen liittyvä tapahtuma kävi yllättäen tuolla samaisella reissulla...
Härski05.11.2006 23:22:08
Tykkään olla se iskevä osapuoli.
 
Olisipa sinunlaisia enemmänkin.
Guitarwall05.11.2006 23:27:56
Muutaman kerran on baarissa ollessa tullut jotain tällaista epäsuoraa ja vähän suorempaakin. Tietenkin sen on yleensä tajunnut vasta myöhemmin, jolloin se on joko armottomasti vituttanut tai sitten naurattanu ihan saatanasti. Mutta kukin tyylillään.
Jani The Rock05.11.2006 23:31:24
...eihän sitä rokkipoika tiedä enkä ymmärrä, kun silmiin katseleminen on yhtä paljon shown kautta leipälaji kuin syvien tunteiden tunnustus, ja flirtti on osa esiintymistä.
 
Heh, juurikin näin!
south_of_heaven05.11.2006 23:32:36
Ihan normiteltassa yövyttiin... Mutta ne kanadalaiset oli rentoa porukkaa, oikea hippiretkue. Ja se "humppaa taikka kuole" -tanssi oli melkoinen, kun melkein koko leirintäalue oli siinä mukana.
 
Ensi vuonna on kyllä taas mentävä.

 
Todellakin!
kivi05.11.2006 23:45:13
Heh, juurikin näin!
 
Selkeimmät vihjeet ovat kyllä tulleet aika... hm... selkeiksi. Kerran Kuopiossa tuli sellainen nainen lavan eteen, istui kahareisin tuolille, työnsi kätensä jalkoväliinsä, katsoi silmiin ja pyöritti kieltä huulillaan. Sellainen nainen. Kun ei vastakaikua tullut, siirsi tuolinsa seuraavan soittajan eteen.
 
Kerran silloisella Backstage-clubilla eli Tavastian II kerroksessa, syöksyi oikein kaunis nuori nainen kimppuun, kaatoi mut selälleni lattialle ja alkoi repiä ensin itseltään vaatteita, sitten mun nahkahousujani auki. Makasin siinä ja nauroin katketakseni omituista tilannetta, kun poket kantoivat leidin vaatteineen pois. Pöytäseurue hieman tuijotti.
 
Kerran Tampereella tuli sellainen nainen lavan eteen polvilleen, ja valeli paitansa ynnä farkkujensa etumuksen oluellaan, hieroskeli märkää olemustaan siinä sitten. Silläkin kertaa symboliikka oli suht helposti ymmärrettävissä. Sellainen nainen.
 
Mutta nää oli vähän tätä extreme-osastoa. Romanttisempia tapauksia onneksi on tullut vastaan enemmänkin, ja onneksi joskus on jopa tajunnut mitä tapahtuu nopeammin kuin 10 vuoden päästä.
JCM05.11.2006 23:59:50
Jos jokaiseen tilaisuuteen tarttuisi, niin eipä olisi vapaa-ajan vieton suhteen ongelmia. Tosin, yleensä ne on aika tökeröitä yrityksiä...
 
Mutta, tosiaan jos selkeitä merkkejä on ilmassa.. niin harmittaisihan se, että niitä ei huomaa vasta kuin myöhemmin jos kyseessä on ns. kiinnostava tapaus.
kingdom06.11.2006 01:06:18
Ei jumala että on saanut nauraa tässä ketjussa oleville jutuille. Istuin kerran baarissa parin kaverini kanssa kun seuraan liittyi tyttö, joka oli samoilla ranskan kursseilla. Hän sanoi minulle "olet hyvä ranskassa" johon vastasin sönköttämällä jotain olematonta, sillä olin katkera erään toisen tytön takia. En ole varma oliko se iskuyritys vai mitä hän yritti hakea, mutta kuka alkaisi puhumaan koulusta baarissa?
 
Eräällä toisella kerralla menin kouluun (ranskan tunnille) ja eräs toinen tyttö kysyi huomisillan suunnitelmista ja kysyi haluanko tulla yhteisen tuttumme luo bilettämään. Eipä se oikeastaan kiinnostanut joten vastasin vain jotain että joo pitää huomenna katella. Seuraavana päivänä hän sitten soitti minulle ja kysyi uudestaan haluanko tulla. Vasta sillä hetkellä tajusin että hän saattaa olla ihastunut, mutta koko juttu tuli hieman yllätyksenä enkä itse ollut ajatellut tyttöä siinä mielessä jotain vastasin vain että sori, mutta pitää lähteä treenikselle juomaan. Pari kertaa hän yritti vielä suostutella, mutta olin tehnyt päätökseni. Jälkeenpäin se on vituttanut pari kertaa.
Bacchus06.11.2006 01:29:21
Ei jumala että on saanut nauraa tässä ketjussa oleville jutuille. Istuin kerran baarissa parin kaverini kanssa kun seuraan liittyi tyttö, joka oli samoilla ranskan kursseilla. Hän sanoi minulle "olet hyvä ranskassa" johon vastasin sönköttämällä jotain olematonta, sillä olin katkera erään toisen tytön takia.
 
En ole varma oliko se iskuyritys?
 
Ei ollut.
 
Eräällä toisella kerralla menin kouluun (ranskan tunnille) ja eräs toinen tyttö kysyi huomisillan suunnitelmista ja kysyi haluanko tulla yhteisen tuttumme luo bilettämään. Eipä se oikeastaan kiinnostanut joten vastasin vain jotain että joo pitää huomenna katella...
 
Tämä oli. Olisit vaan mennyt.;)
Jag06.11.2006 03:36:42
heh. Hyvä ketju
 
Varhaisin itselle mieleen tuleva juttu on kun olin toisella luokalla. Eli 8v. Olin ihastunut vieressä istuvaan tyttöön, mutta ei sitä silloin uskaltanut kun pikkasen vilkuilla aina välistä sinne vierus pulpettiin. Sitten yläasteella ollessani kuulin kaveriltani, että tämä tyttö oli ollut silloin ihastunut minuun. Ajatuksena tuo laittaa vaan hymyilyttämään nykyään.
 
Sitten enemmän aiheeseen liittyen tulee mieleen tapaus parin vuoden takaa kun olimme alaikäisinä rantapuistossa juomassa pussikaljaa. No siinä oli sitten yksi nätti tyttö jonka kanssa juteltiin ilta ja tarjosin hänelle olutta yms. Sitten kaverini soitti ja pyysi tulemaan jonnekkin toisaalla. Lähdin sitten vaikka tämä tyttö pyysi etten lähtisi. Seuraavana päivänä niin sanotusti vitutti. :)
 
Suorin iskuyritys jonka olen saanut kokea oli tämän vuoden ilosaarirokissa. Istuttiin yhden tytön kanssa telttani suuaukolla kun tämä mainitsee, että hänellä olisi käyttämättömiä kortsuja että mitäköhän niille pitäisi tehdä. Ei jostain syystä jaksanut silloin kiinnostaa yhtään. Mainitsi myös että hänen poikaystävänsä on hänen teltallaan. Tuli vaan sellanen "aha kiitos mutta ei kiitos" fiilis. No tämän jälkeen hän siirtyi seuraavalle teltalle. Kaverini sitten ns. hoiti hommat hänen kanssaan :)
Pelsi06.11.2006 03:39:42
Voimia sulle!
 
Joo. Mäkin tuossa yks päivä olin kaupassa ja oli sellanen mieskassaneiti. Se sano mulle kiitos ja hymyili! Se ois siis varmaan ollu musta kiinnostunu. Sinne meni sekin!!!1

 
Älä viitti! Mulle oli kerran soittanut joku tuntemattomasta numerosta, enkä ollut kuullut sitä soittoa. Jäi saamatta!
Zarmo06.11.2006 10:42:59
Kerran yks tyttö pyyteli kovasti ja monilla verukkeilla kämpilleen baari-illan jälkeen, mut sillä oli kissoja, ni en voinu mennä. Perkele. Se olikin ainut kerta, kun on pyydelty.
Tapani L06.11.2006 10:56:17
Yleensä tuollaisia juttuja on tullut kun on kuullut tytöiltä kun on itse suhteessa. Eli siis on saanut kuulla että joku on ollut ihastunut minuun tai että olen tosi kiva ja mielenkiintoinen tyyppi tms. Mutta eivät nuo jutut ole kyllä koskaan harmittaneet kun itsellä on aina silloin ollut jo tyttönen. Tai sitten sillä toisella osapuolella on sillä hetkellä suhde. Ei itse asiassa sellaisinakaan hetkinä ole mitenkään harmittanut - mukavahan se on kuulla että on myös joidenkin vastakkaisen sukupuolen edustajien mielestä kiinnostava/mukava/kiva/söpö tyyppi.
Vasenniplaaja06.11.2006 10:57:19
Ei perkele mitä stooreja taas.
 
Kun ei tuu iskuyrityksiä niin niitä ei sitten jää huomaamattakaan.
 
Olipa typerä lause.
slipoilfan06.11.2006 11:19:20
Oltiin kavereiden kanssa keväällä baarissa. Marisin koko illan, että panettaa. Poistuin sit baarista tupakka suussa ja kaivelin körtin näköisenä sytkäriä rööki suussa. No, jonosta, jonka vieressä seison, hyökkää ihan kivannnäköinen tyttö sitten sytkä kädessä. "Haluaks, että sytytän", hän kysyy ja vetäisee leveän hymyn. Samalla hetkellä löydän sytkärini taskusta. Huojetuneena siitä, että sytkäri on tallella totean tytölle kohtuu kovaan ääneen: "En!" ja jatkan matkaa. Kuulen, kuinka jonossa porukka repeää. Kulman takana oli pakko lyödä itseään avarilla poskelle.
JOO10006.11.2006 11:23:14
Harvemmin tulee iskuyrityksiä. Ja humalassa en joko tajua niitä tai sitten on vaan muuta järkevämpää tekemistä. Kuten jauhaa äijien kanssa kovaan ääneen paskaa.
 
Kerran laivalla sovittiin erään tytön kanssa, että mennään vielä käymään baarissa ja sitten mennään hänen hyttiinsä. Lupasi tulla hytistä hakemaan, mutta kun ei näkynyt puolen tunnin aikana niin menin yksin baariin ja join sitten kunnon tuuterit. Ja aamullahan pojat sano, että se tyttö kävi ettimässä minua just ku lähin pois.
Thule06.11.2006 11:29:25
Mä olen tavattoman huono tunnistamaan ja huomaamaan iskuyritystä. Jos sellaisen on joku joskus, ömh, suorittanut, niin luultavasti homma on tyssännyt omituiseen käytökseeni. "Miks toi puhuu tollai? Ei me tunneta. Mitä se oikein haluaa...?" tai kestosuosikki "Vittuileksä?".
 
Nyt tosin tuntuu olevan suosio korkealla. Yläasteella sivarina oleilu ei ole ollenkaan pahimmasta päästä. Varsinainen ego-boost. Taidan olla vetävä.
 
;)
baron06.11.2006 11:31:01
Sarja hidasjärkinen Baron jatkuu:
 
Kanarianreissulla mulla oli yhden hengen huone ja naapurihuoneen tyttö koputti ovelle ja kysyi, pääseekö mun luokse suihkuun. Mä sanoin että ilman muuta. Tyttö kävi suihkussa ja poistui, ei muuta.
Myöhemmin tapasin tytön huonekaverin (tytön) ja totesin, että teillä ei ole huoneessanne suihkua.
"Totta hemmetissä on, kuin sä tollaista epäilet?"
Juzzu06.11.2006 11:43:50
http://kvantti.tky.fi/in/70.shtml
Blasphemer06.11.2006 11:48:14
Onhan noita useita tapauksia, mutta koska tässä on elellyt viimeiset viisi vuotta parisuhteessa, niin on jäänyt monta asiaa tapahtumatta.
päänahka06.11.2006 12:10:38
Tyttö, johon olin yläasteella (ja suurimman osan peruskouluajasta siihen asti) kovasti ihastunut, minkä hän myös tiesi, soitti pari vuotta yläasteen loppumisen jälkeen uutenavuotena ja kyseli kuulumisia, mm. että onko minulla tyttöystävää. Vastasin, että ei, johon hän, ettei hälläkään poikaystävää. Kysyin vielä, että vihjailetko jotain (!), johon hän, että ehkäpä. En oikeastaan muista, miten puhelu jatkui, mutta olisihan sitä voinut ehkä hypätä bussiin tms.
 
Tietysti sitä myös samoihin aikoihin kuuli, että suunnilleen puolet meidän luokan tytöistä oli joskus ollut ihastuneita muhun, mutta kun ei just se yks niin ei sitten. No eipä tuo enää harmita.
kid ego06.11.2006 12:45:34
Kerran mua vongattiin dadassa.
tomomi06.11.2006 12:46:22
Kerran mua vongattiin dadassa.
 
ZOMG, mie kuolen nauruun.. vonkvonk niko..
kid ego06.11.2006 12:47:22
ZOMG, mie kuolen nauruun.. vonkvonk niko..
 
Tää on just tätä. Näettekö. En pääse pakoonkaan.
gasser06.11.2006 13:19:57
Erään kerran ajauduin puolivahingossa tuuraamaan yhtä miesnäyttelijää teatteriproggiksen harjoituksiin. Pari kissaa pörräsi ympärillä ja toinen suoritti melkoisen eroottissävytteisiä liikkeitä ja kosketteli varsin ronskisti kiusoitellen. Pikkasen rupes punastuttamaan ja painettakin tuntui vähän. Luulin, että tämä on vaan osa näytelmää ja koitin olla niinkuin ei tässä olisi mitään sen ihmeempää, näytelmää vain. En tosiaankaan tajunnut ohjaajan heittämiä vihjailuja siitä, että näyttelijättären toiminta ei nyt ole ihan käsikirjoituksen mukaista. Myöhemmin näin esityksen monta kertaa, jolloin tajusin, että eissaatna... täähän on ihan eri juttu kuin harjoituksissa.
Sixx06.11.2006 13:27:44
Toissavuonna provinssissa onnistuin ehkä maailman typerimmillä kommenteilla ja känniörinällä saamaan naisihmisen telttaan. (kaverini, joka osoittautui huonoksi valinnaksi)
Noh siinä alkulämmittelyjen aikana olin jo onnessani että nyt kävi flaksi kunnes kuulen pahaenteistä naurua ja rapinaa ja kommentin mikä kuului kutakuinkin näin: "Ei vittu jätkät ne on täällä!" Kaverit oli sitten porukalla etsimässä minua(n. 6-7 tyyppiä) Teltan vetoketju vedettiin tyynen rauhallisesti auki ja minut vedettiin jalasta muijan alta pihalle. "Jos muut ei saa niin et saa sinäkään" Naisihminen lähti kävelemään aneluistani huolimatta. Lisää suolaa haavoihin kaatoi se kun tämä samainen naikkonen löytyi parin tunnin päästä jonkun rasva-amiksen kainalosta:D Kyllä suututti.
Tarina jatkuu kotona missä ajattelin sängyllä maatessani "virpoa" Viimeinen muistikuva on onnelisesti lopetut hommat kun aamulla herään huolellisesti peiteltynä.. Itse en peittoa päälle vetänyt ja silloin kotona oli vain minä ja äiti.
Kokemus tihkui suorastaan kavereiden välistä reilua meininkiä.
Vapour06.11.2006 13:37:35
Toissavuonna provinssissa onnistuin ehkä maailman typerimmillä kommenteilla ja känniörinällä saamaan naisihmisen telttaan. (kaverini, joka osoittautui huonoksi valinnaksi)
Noh siinä alkulämmittelyjen aikana olin jo onnessani että nyt kävi flaksi kunnes kuulen pahaenteistä naurua ja rapinaa ja kommentin mikä kuului kutakuinkin näin: "Ei vittu jätkät ne on täällä!" Kaverit oli sitten porukalla etsimässä minua(n. 6-7 tyyppiä) Teltan vetoketju vedettiin tyynen rauhallisesti auki ja minut vedettiin jalasta muijan alta pihalle. "Jos muut ei saa niin et saa sinäkään" Naisihminen lähti kävelemään aneluistani huolimatta. Lisää suolaa haavoihin kaatoi se kun tämä samainen naikkonen löytyi parin tunnin päästä jonkun rasva-amiksen kainalosta:D Kyllä suututti.
Tarina jatkuu kotona missä ajattelin sängyllä maatessani "virpoa" Viimeinen muistikuva on onnelisesti lopetut hommat kun aamulla herään huolellisesti peiteltynä.. Itse en peittoa päälle vetänyt ja silloin kotona oli vain minä ja äiti.
Kokemus tihkui suorastaan kavereiden välistä reilua meininkiä.

 
Toi on väärin!!! Toi on vaan niin väärin!!! Hanki kavereita, jotka osaavat iloita toisen menestyksestä.
MikkiHiiri06.11.2006 14:05:14
Aamulla kun ostin ratikkalipun, naispuolinen kuski kysyi, vaihto-oikeudella vai ilman.
 
Vasta töissä tajusin, että ei hemmetti, siinä oli jotain syvällisempää takana!
Leper Messiah06.11.2006 14:11:06
Kerran mua vongattiin dadassa.
 
Vain kerran?? No tää todistaa, ettet todellakaan taida huomata niitä yrityksiä!
ravensoul06.11.2006 14:20:53
Teltan vetoketju vedettiin tyynen rauhallisesti auki ja minut vedettiin jalasta muijan alta pihalle. "Jos muut ei saa niin et saa sinäkään"
 
Eijjuma, mitä kaiffareita! Kyllähän sitä joskus tulee sellaista tehtyä, että käydään kaveria vähä häiriköimässä jos huomataan jonkin vastaavan tilanteen kehkeytyneen mutta ei prkl sitä nyt oikeasti keskeytetä. Mulle ku jätkät tollasen tekis, ni pataanvetokisat vois olla aika lähellä. :D
Tupuna06.11.2006 14:28:45
Aamulla kun ostin ratikkalipun, naispuolinen kuski kysyi, vaihto-oikeudella vai ilman.
 
Vasta töissä tajusin, että ei hemmetti, siinä oli jotain syvällisempää takana!

 
HOHO :D
 
Joo. Mäkin tänään bussissa huomasin, kun kuski otti multa lippurahat ja kiitti. Vasta kotona tajusin, että ei sshhaatana, sehän oli musta kiinnostunu! Taitaa olla sinkkupäivät nyt luetut. :D
Kirjoitus virhe06.11.2006 15:25:32
Toissavuonna provinssissa onnistuin ehkä maailman typerimmillä kommenteilla ja känniörinällä saamaan naisihmisen telttaan. (kaverini, joka osoittautui huonoksi valinnaksi)
Noh siinä alkulämmittelyjen aikana olin jo onnessani että nyt kävi flaksi kunnes kuulen pahaenteistä naurua ja rapinaa ja kommentin mikä kuului kutakuinkin näin: "Ei vittu jätkät ne on täällä!" Kaverit oli sitten porukalla etsimässä minua(n. 6-7 tyyppiä) Teltan vetoketju vedettiin tyynen rauhallisesti auki ja minut vedettiin jalasta muijan alta pihalle. "Jos muut ei saa niin et saa sinäkään" Naisihminen lähti kävelemään aneluistani huolimatta. Lisää suolaa haavoihin kaatoi se kun tämä samainen naikkonen löytyi parin tunnin päästä jonkun rasva-amiksen kainalosta:D Kyllä suututti.
Tarina jatkuu kotona missä ajattelin sängyllä maatessani "virpoa" Viimeinen muistikuva on onnelisesti lopetut hommat kun aamulla herään huolellisesti peiteltynä.. Itse en peittoa päälle vetänyt ja silloin kotona oli vain minä ja äiti.
Kokemus tihkui suorastaan kavereiden välistä reilua meininkiä.

 
Toi nyt on jo persiistä. Muutaman tapauksen tiedän jollon joku on mennyt kännissä örisemään ja tunkenut väkisin pöytään tms kun on ollu jotain peliä menossa. Ja toki mennyt mahikset sitten sivusuun. Ei onneksi omalle kohdalle käyny.
 
Mulla taas on vainoharha että jokainen tyttö joka tulee puhumaan niin yrittää iskeä tms. Siinä on tietysti sitten vaikea lähteä mitään juttelemaan normaalisti kun mietiskelee että yrittääkö toi jotain. Ei tosin enää kun kukaan tyttö ei tule juttelemaan =) On pakko mennä juttelemaan niille.
Sixx06.11.2006 15:56:59
Eijjuma, mitä kaiffareita! Kyllähän sitä joskus tulee sellaista tehtyä, että käydään kaveria vähä häiriköimässä jos huomataan jonkin vastaavan tilanteen kehkeytyneen mutta ei prkl sitä nyt oikeasti keskeytetä. Mulle ku jätkät tollasen tekis, ni pataanvetokisat vois olla aika lähellä. :D
 
Joo kyllähän sekin ajatus kävi mielessä mutta loppujen lopuksi ollaan kyllä vaan naureskeltu pirusti tolle jutulle:) Näin vielä vuoden myöhemmin tämän samaisen naikkosen samoilal festareilla ja kyllä sitäkin vähän hymyilytti.
Tellu06.11.2006 16:02:09
HOHO :D
 
Joo. Mäkin tänään bussissa huomasin, kun kuski otti multa lippurahat ja kiitti. Vasta kotona tajusin, että ei sshhaatana, sehän oli musta kiinnostunu! Taitaa olla sinkkupäivät nyt luetut. :D

 
Siis hitto, tällä periaattellahan mä en edes oo sinkku, vaikka oon koko ajan niin luullut. Hyvästi vapaus!
Tapio7906.11.2006 16:26:53
Aluksi mietin että tuskinpa tällaisia tilanteita mulla on edes ollut, sikäli harvoin tuo "flaksi" on elämässä käynyt ylipäätään. Mutta onhan mullakin yksi tarina jaettavaksi.
 
Tämä tapahtui Ilosaarirockissa muistaakseni 1997. Silloin onnistuin kaikkeni yrittäen ja monen tunnin vonkauksen jälkeen houkuttelemaan erään naisolennon kanssani leirintäalueelle, ja vihjailipa tyttö jopa kaikenlaista jännää mitä voisimme tehdä kun päästäisiin telttaan.
 
Kun pääsimme leirintäalueena toimivan raviradan reunalle, iski ongelma. Minulla on varmaan Euroopan huonoin suuntavaisto, eikä humalatilani auttanut asiaa ollenkaan. En siis muistanut millään, missä meidän telttamme oli. Siinä jo rupesi kovin hermostuttamaan kun tiesi mitä saattaisi olla luvassa, kun vain löytäisin teltan. Aikani hortoiltuamme tyttö sanoi jäävänsä odottamaan, kunnes löytäisin oikean teltan.
 
Hoipperoin sitten suuntaan jos toiseen leirintäalueella tuskanhiki otsalla, ja kävin ensin muutamassa väärässä teltassa jotka muistuttivat omaamme. Saa arvata kahdesti, oliko tyttö enää minua odottamassa kun vihdoin paikallistin telttamme sijainnin.
Jenka06.11.2006 16:27:06
Englannissa, oi Englannissa.. levykaupassa ja kassapoika sanoi ostettuani kasan levyjä, että "see you" siis niinku että "nähdään", tulikohan sille paha mieli kun ei ole mua nyt pahemmin näkyillyt. Siis niinku ihan varmasti. Musta tuntuu, että menen sinne takaisin. Oli siellä muitakin juttuja. On Suomessakin ihan hyvätasoista asiakaspalvelua, mutta tuolla se oli monesti ihan maksimissaan ja meni joskus ehkä liiallisuuksiin.
 
Jep, ei oikestaan tule mieleen tälläisiä kun jos joku lähestyy, niin vastaan siihen aika mahdollisesti ja sen mukaisesti miten kiinnostava toinen on. Eikä noissa jutuissa aina välttämättä ole iskemiset mukana. Jos joku juttelee, niin ei se tarkoita, että toinen haluaisi tulevaisuuden kanssaan. En mäkään uskaltaisi jutella kenellekään tuntemattomalle, jos ihmiset olettaisi, että se on sitä sitten että haluan seurustella sen henkilön kanssa. Mahdollisesti en halua yhtään mitään siltä henkilöltä. Krice esim. ottaisi sen niin, että haluaisi seksiä häneltä jos menisi hänelle baarissa juttelemaan.
 
Mutta se onkin inhottavaa, jos juttelee oikeasti kiinnostavan kanssa, eikä toinen ehkä tajua..ajattelee että on tullut muuten vaan löpisemään. Ja sitten ei tiedä mitä toinen ajattelee ja suorat puheetkaan ei ole aina hyvästä.
 
Ihmisjutut on aika kompleksisia, sanon mä.
Enter06.11.2006 16:31:06
En minä etes kuvittelis että joku yrittäs iskee ku tällane ulkokuori suotu. Kaikki menee jonku läpän piikkiin tai ystävällisyyen.
Lennu06.11.2006 16:37:48
Mutta se onkin inhottavaa, jos juttelee oikeasti kiinnostavan kanssa, eikä toinen ehkä tajua..ajattelee että on tullut muuten vaan löpisemään. Ja sitten ei tiedä mitä toinen ajattelee ja suorat puheetkaan ei ole aina hyvästä.
 
Kannattaa kysyä silleen vihjailevasti, vaikka että "mä taidan olla kiinnostunut susta, haluaisitko alkaa vaikka styylaamaan mun kanssa? Ymmärrätkö?"
 
Todennäkösesti toimii.
Jenka06.11.2006 16:40:23
Kannattaa kysyä silleen vihjailevasti, vaikka että "mä taidan olla kiinnostunut susta, haluaisitko alkaa vaikka styylaamaan mun kanssa? Ymmärrätkö?"
 
Todennäkösesti toimii.

 
No kun ei. Jos toinen on sen verta höntti tai epäkiinnostunut, niin siinäpä menettää.
-Aleksi-06.11.2006 16:41:32
E: ei mitään
Lennu06.11.2006 16:47:00
No kun ei. Jos toinen on sen verta höntti tai epäkiinnostunut, niin siinäpä menettää.
 
No onhan sekin totta. Ne jotka on treenannu ittelleen pelisilmää, huomaa kyllä, koska on tilanne päällä. Tosin niillehän sitten pitää olla varma saanti, muuten se on taas se lähtöpiste.
ozmo06.11.2006 16:54:19
Heh, kerran olin aika tyhmä kun olin siskon luona saksas käymäs... Kävelin jossain aika kaukana keskustasta berliinissä ja sit yht äkkiä kuulin jotain huutelua takana päin. Eka en tajunnut et ne huusi mulle mut sit havahduin kun kuulin jotain tyyliin "just sinä jolla on noi punaiset hiukset"... Käännyin kattomaan ja sellasen varaston pihalla oli joku porukka juomassa kaljaa yms. Olin aika väsynyt kun oli tooosi kuuma heinäkuinen päivä joten huusin vaan jotain englanniks takaisin ja jatkoin matkaa kun ei huvittanut ottaa selvää mitä asiaa tyypeillä oli.
Enivei, sitten jonkun tunnin päästä kun kävelin takaisin päin sitä katua se porukka istui vieläkin samalla paikalla jolloin meitin huomattuaan eräs rähjäisellä tavalla todella seksikäs/söpö punkkarityttö juoksi mua kohti ja puoliksi elekielellä huitoen sai sanotuksi "I your handynummer..."
Meikä tietysti pöljänä tuijotin vähän aikaa ihmeissäni enkä tajunnut että se muija hitto vie tosissaan halusi mun numeron. En tajua miksi en ruvennut puhumaan saksaa, vaan yritin jututtaa sitä tytsyä englanniksi vaikka se ei selvästikään ymmärtänyt hevon persettä mitä sanoin... Ehkä minuutin se tytsy yritti vaivautuneena kommunikoida kunnes se repesi nauramaan, sanoi vittu antaa olla ja käveli pois.
Vähän illalla vitutti kun rupesin miettimään miten mielenkiintoisen tuttavuuden missasin hölmöyksissäni. Eihän siinä tyhmä suomalainen osaa kuin ihmetellä noin spontaanissa tilanteessa! :P
Qsysi06.11.2006 17:25:52
No perhana, nyt kun kerran alkoi miettimään, baarissa tuli yks kerta naisen kanssa tanssiessa kysymys "Mennäänkö vessaan naimaan?", ny mä vast tajusin et olis voinu käyd flaks!!11
odd06.11.2006 17:37:37
Kerran baarissa juttelin yhden naishenkilön kanssa pitkään. Kun vaihdettiin baaria, niin matkalla tyttö kysyi suoraan "kai oot huomannu kun oon yrittäny heruttaa sua koko illan?" Meikäläinen oli ihan että mitähäh?! Oli useaan otteeseen sanoillaan ja käytöksellään vaihjaillut, ja huomasin tämän vasta siinä vaiheessa kun hän siitä mainitsi.
 
Pitäis ehkä toisinaan avata silmät ja korvat.
Mr.Crowley06.11.2006 17:38:22
Viime juhannuksena Kalajoella tokana päivä CMX:n aikaan joku punapäinen tyttö tuli nykimään kädestä ja nykäs lopulta hieman kumaraan että yltäisi korvaan huutamaan. En saanu mittään selvää mitä se huus, mutta koitin vastata että ootappa hetkonen. No siinä se tapitti sitten hyvin pyytävän näköisenä, ei kyllä hajuakaan mitä ois halunnu. No jossain vaiheessa joku sen kaveri tuli ja huus tälle punapäälle jotain ja lähtivät eturivin suuntaan.
 
Luulin ekana sitä kaverin tyttökaveriksi, kaveri käski moikata jos satun näkemään. Mutta eipä myöhemmin kysyttyäni ollutkaan hän. Kuulemma mökillä oli ollut vielä nukkumassa.
 
Herää kysmys, mitä se halusi?
cruel_destiny06.11.2006 17:45:51
itse olen ymmärtänyt iskuyrityksen, vastannut siihen, mutta muija ymmärsi vastauksen väärin ja lähti käveleen...ois kai pitäny lähtee perään...
jami8706.11.2006 17:46:29
Tyttö johon olin ihastunut suurimman osan peruskouluajasta kehui yksissä pirskeissä koko illan persettäni ja sanoi minua söpöksi ja kivaksi. Kotiin lähtiessäni hän vielä sanoi, että voisin tulla heidän luokseen nukkumaan, jos en jaksaisi kävellä kotiin. Heille matkaa oli noin 2,5 km, kotiin 0,5 km. Totesin jaksavani oikein hyvin kotiin.
 
Yhteen tyttöön olin 8. ja 9. luokilla kovin ihastunut. Viime keväänä hän sitten totesi olleensa koko yläasteen ajan ihastunut minuun. Nyt hän vain sattuu seurustelemaan todella hyvän ystäväni kanssa.
 
Viime keväänä olimme koulun reissulla Suomenlinnassa. Osa porukasta yöpyi siellä. Minun ja toisen osan porukasta piti lähteä jo päivällä junalla kotiin, mutta jäinkin myös yöksi kaverien suostuteltua minua. Koska olin ylimääräinen, minulle ei tietenkään ollut nukkumapaikkaa. Noh, eräs tyttö (johon olin ollut ihastunut jo vuoden) sitten totesi, että voisin nukkua hänen vieressään. En tajunnut ja nukuin lattialla ilman patjaa. Myöhemmin hän sitten väänsi asiansa rautalangasta ja seurustelimme jonkin aikaa.
 
Kerran yökerhossa erittäin kaunis tyttö tuli huuliin (ja kieleen) kiinni ja kysyi "Mennäänkö panemaan?" Naurahdin ja kävelin hänen ohitseen baaritiskille. Aamuyöstä kotiin kävellessäni ymmärsin. Löin itseäni nyrkillä.
 
Edit. Ah, yksi lisää: Serkkuni kotipippaloissa eräs tyttö (johon myös olen ollut ihastunut, nytkin ehkä vähän) yritti selvästi iskeä minua. Tajusin tämän vasta seuraavana aamuna. Mutta tällä kertaa vois olla viä mahiksia. :)
ozmo06.11.2006 17:50:13
...Aamuyöstä kotiin kävellessäni ymmärsin. Löin itseäni nyrkillä.
 
Eijjuma mikä jätkä... Lyöpä itseäs vielä lekalla!
aziztcf06.11.2006 17:53:30
Tarjosin kesällä ilosaaressa jollekin vieressä heiluneelle ihan kivan näköselle normaalivartaloiselle tytölle vettä rentolavalla ku se pyys.
 
Taisinpa muuten bongata sinut Ilosaaressa juurikin Rentolavan edessä. Keikasta ei mitään muistikuvaa.
 
Itsekin ryssin samassa tapahtumassa. Tyttö kiehnäsi keikan ajan vieressä, ja keikan jälkeen tuli kyselemään jotain minusta. No, vähän ajan päästä tyttö kysyi jos lähtisin hänen teltallensa mukaan hakemaan juomista, kun tyttö ei "millään halunnut mennä yksin". Lievässä päihtymystilassa töksäytin sitten vain "En jaksa, oon läski." Fiksu veto.
leka06.11.2006 17:55:37
Eijjuma mikä jätkä... Lyöpä itseäs vielä lekalla!
 
No jopas...
 
Minuahan yritetään iskeä aina ja kaikkialla, mut emmie semmoisesta välitä.
Tupuna06.11.2006 18:10:27
No jopas...
 
Minuahan yritetään iskeä aina ja kaikkialla, mut emmie semmoisesta välitä.

 
No sen sinä kyllä kuvittelet. Ei sinua yritetä iskeä, olet vain omahyväinen.
leka06.11.2006 18:14:45
No sen sinä kyllä kuvittelet. Ei sinua yritetä iskeä, olet vain omahyväinen.
 
Pöh, olet vaan katkera kun et saanut mua iskettyä. :P
Tupuna06.11.2006 18:18:22
Pöh, olet vaan katkera kun et saanut mua iskettyä. :P
 
Koskaan en ole sinua yrittänyt iskeä enkä ole ollut sinusta kiinnostunut. Tuo on mahtiegosi keksimää kuvitelmaa.
 
Sen sijaan sinua varmaan harmittaa, kun en olisi koskaan sinulle kuitenkaan lämmennyt, vaikka olisit yrittänytkin.
Vasara06.11.2006 18:22:47
Muutama vuosi sitten meinasin joutua lekan iskemäksi kun oli kaverinsa kanssa katusoittoturneella Oulussa. Etsin hetken keskustasta enkä löytänyt ja pyöräilin kotiin. Kotona vasta tajusin että oli ehkä saumat!!
JCM06.11.2006 18:42:23
Koskaan en ole sinua yrittänyt iskeä enkä ole ollut sinusta kiinnostunut. Tuo on mahtiegosi keksimää kuvitelmaa.
 
Sen sijaan sinua varmaan harmittaa, kun en olisi koskaan sinulle kuitenkaan lämmennyt, vaikka olisit yrittänytkin.

 
Heh!!!!!
 
Mahtavaa läppää! Keep it on going:)
 
Ei vaan, älkää nyt hyvät ihmiset pilatko ketjua!
veri_heavy06.11.2006 18:48:36
Itse en ole vieläkään varma onko minua koitettu iskeä joskus vai onko se vain ollut vittuilua.
Galder06.11.2006 18:51:52
Itse en ole vieläkään varma onko minua koitettu iskeä joskus vai onko se vain ollut vittuilua.
 
Pystyn tuskin itse hahmottamaan mielessäni sitä vitutuksen määrää, kun naiset ovat vasta myöhemmin tajunneet mun lähestymisyritykset.
 
ööh..
pampukarhu06.11.2006 19:09:36
Olin joskus kuntosalilla ja eräs aivan helvetin hyvännäköinen bodariäijä (joka on tosin minua ainakin 20 vuotta vanhempi) tuli neuvomaan minua oikein omakätisesti. Silloin se tuntui liian härskiltä, nyt kaduttaa aina kun nään sitä äijää kaupassa.
E: se kyllä moikkaa aina jostain syystä. Oiskohan miulla vielä saumaa?
Piepe06.11.2006 19:13:41
Keikan jälkeen menin teltalle ja tajusin että se halus pippeliä... multa... ois saanu pimpp... aa.. mmm...
 
Paha repeeminen tässä vaiheessa! Siis niinku, ootko sä, niinku mikä sä oikein oot? :----D
Da Make06.11.2006 19:17:50
Kerran provinssi rokissa oli lähellä. Mutta sitten se sammu.
Aamulla joku oli tuonnut teltan eteen lohdukseksi aavamattoman saaremaa viinaputelin. Tyhjät kaljapullot olivat kadonneet ja tyttö myös.
 
Pihtauskeiju:
Vie tytön tyynyn alta ja jättää viinaa tilalle.
päänahka06.11.2006 19:31:18
Niin joo, kävihän meille tyttöystävän kanssa myös tavallaan noin. Oltiin yli 6 vuotta sitten kaverin luona pippaloissa, valvottiin kahdestaan aamuun asti ja puheltiin kaikkea. Mentiin sitten nukkumaan samalle sohvalle, ja tyttö yritti siinä vielä ujosti vähän hivuttautua lähemmäs. Kumpikaan ei uskaltanut ajatella, että se toinenkin on ihan rakastunut.
sikanaama06.11.2006 20:23:25
Keikan jälkeen menin teltalle ja tajusin että se halus pippeliä... multa... ois saanu pimpp... aa.. mmm...

Paha repeeminen tässä vaiheessa! Siis niinku, ootko sä, niinku mikä sä oikein oot? :----D
 
Siis jos käsitit että se ois saanu multa pimppaa niin ei toki, ei! EHEI!!! Olen just se mikä mä oikein olen.
 
Selvennys:
 
Keikan jälkeen menin teltalle ja tajusin että se halus pippeliä multa (eli minulta). Ois saanu pimppaa (Minä oisin saanu pimppaa). mmm... (Nautinnon ääni)
Exhausted06.11.2006 20:44:26
Joskus pari vuotta sitten yhdellä kurssilla pyrin aina yhden tytön viereen tai edes lähelle istumaan, ja tarkoituksena oli pyytää tätä tekemään pareittain tehtävä harjoitustyö kanssani. Rohkeus ei kuitenkaan riittänyt, ja yksi toinen tyyppi sitten pyysi minua pariksi ja suostuin. Kuulin vuosien päästä, että tytöllä olikin ollut täysin samanlaiset ajatukset minun suhteeni. Toisaalta tätä en itse olisi koskaan tajunnut ellen olisi kuullut tytöltä itseltään.
 
Muuten kyllä tuntuu siltä että huomaan liiankin pienet eleet, joiden pohjana ei edes ole mitään :D
Da Make06.11.2006 20:51:33
Siis jos käsitit että se ois saanu multa pimppaa niin ei toki, ei! EHEI!!! Olen just se mikä mä oikein olen.
 
Selvennys:
 
Keikan jälkeen menin teltalle ja tajusin että se halus pippeliä multa (eli minulta). Ois saanu pimppaa (Minä oisin saanu pimppaa). mmm... (Nautinnon ääni)

 
Tämän selvennyksen jälkeen en oikeastaan ihmettele, miksei kukaan saanut juuri mitään.
Turder06.11.2006 21:10:41
Kreikassa 17 ikäisenä snorklailin rannalla ja uiskentelin kallioiden välissä. Sitten siihen tuli tyttö, joka kysyi että puhunko englantia. Vastailin että myöntävästi ja sitten hän kyseli että etsinkö jotain sieltä pohjasta. Sanoin jotain tyyliin että kunhan katselen kaloja ja sellasta. Hän kertoi olevansa Hollannista ja oli täällä lomalla sukunsa kanssa. Vastasin vaan että "that's cool" ja uin rantaan ottamaan arskaa. Edelleenkin tämä episodi aiheutta WTF??!! ajatuksen päässäni.
 
Seuraavana aamuna olin taas rantatuolissa. Ajattelin tyttöä. Kuin tilauksesta, samainen tyttö käveli rannalle, meni rantaan aivan veden ja hiekan rajalle istumaan. Huomasin hänet ja hän huomasi minut. Samalla hän keikautti päätään silleen jännästi että hiukset meni osittain kasvoille ja hymyili. Menin aivan lukkoon. Noh, joku aivopieru käski näytellä coolia, heitin Policet silmille ja käänsin kylkeä. Vähän ajan päästä menin syömään läheiseen ravintolaan. Koko ajan ajattelin tyttöä, eikä syömisestä meinannut tulla mitään. Sitten terassilta näin hänet, katsoin silmiin ja hymyilin. Hän käveli ohi eikä halunnut ottaa minkäänlaista katsekontaktia.
 
V*tuttaa vieläkin! Kummassakin tapauksessa hyvät saumat ja menin kämmäämään.
Veikko06.11.2006 21:18:14
VÄhän aihetta liipaten...
 
Kaverini kanssa eksyimme joskus baari-illan päätteeksi melko vetävännäköisten siskosten kämpille vuosi taisi olla 1996. Jonkinlaista kiihkoa oli niin paljon ilmassa, että humalaiset soittoniekatkin taisivat tajuta, että nyt joutuu varmaan paneen. Jompikumpi siskoksista laittoi jostain syystä pahaksi onnekseen telkkarin päälle, ja siihen loppui kiima pojilta, telkkarista nimittäin tuli Stanley Cupin finaalipeli, eukot siirrettiin syrjään ja peli katseltiin. Avs voitti ja sai Stalley Cupin, minä ja toinen sisar eivät saaneet mitään. Kaveristani en ole ihan varma saiko hän pelin jälkeen. Tuskin.
 
Edit: viilaus.
sikanaama06.11.2006 21:21:45
Noh, joku aivopieru käski näytellä coolia, heitin Policet silmille ja käänsin kylkeä.
 
Jos oisit heittänyt Mojavet silmille nii ois flaksi käyny.
Galder06.11.2006 21:24:31
Kreikassa 17 ikäisenä snorklailin rannalla ja uiskentelin kallioiden välissä. Sitten siihen tuli tyttö, joka kysyi että puhunko englantia. Vastailin että myöntävästi ja sitten hän kyseli että etsinkö jotain sieltä pohjasta. Sanoin jotain tyyliin että kunhan katselen kaloja ja sellasta. Hän kertoi olevansa Hollannista ja oli täällä lomalla sukunsa kanssa. Vastasin vaan että "that's cool" ja uin rantaan ottamaan arskaa. Edelleenkin tämä episodi aiheutta WTF??!! ajatuksen päässäni.
 
Seuraavana aamuna olin taas rantatuolissa. Ajattelin tyttöä. Kuin tilauksesta, samainen tyttö käveli rannalle, meni rantaan aivan veden ja hiekan rajalle istumaan. Huomasin hänet ja hän huomasi minut. Samalla hän keikautti päätään silleen jännästi että hiukset meni osittain kasvoille ja hymyili. Menin aivan lukkoon. Noh, joku aivopieru käski näytellä coolia, heitin Policet silmille ja käänsin kylkeä. Vähän ajan päästä menin syömään läheiseen ravintolaan. Koko ajan ajattelin tyttöä, eikä syömisestä meinannut tulla mitään. Sitten terassilta näin hänet, katsoin silmiin ja hymyilin. Hän käveli ohi eikä halunnut ottaa minkäänlaista katsekontaktia.
 
V*tuttaa vieläkin! Kummassakin tapauksessa hyvät saumat ja menin kämmäämään.

 
Tämä oli kyllä jo melko täydellistä röytämistä.
Mikaelo06.11.2006 21:39:02
VÄhän aihetta liipaten...
 
Kaverini kanssa eksyimme joskus baari-illan päätteeksi melko vetävännäköisten siskosten kämpille vuosi taisi olla 1996. Jonkinlaista kiihkoa oli niin paljon ilmassa, että humalaiset soittoniekatkin taisivat tajuta, että nyt joutuu varmaan paneen. Jompikumpi siskoksista laittoi jostain syystä pahaksi onnekseen telkkarin päälle, ja siihen loppui kiima pojilta, telkkarista nimittäin tuli Stanley Cupin finaalipeli, eukot siirrettiin syrjään ja peli katseltiin. Avs voitti ja sai Stalley Cupin, minä ja toinen sisar eivät saaneet mitään. Kaveristani en ole ihan varma saiko hän pelin jälkeen. Tuskin.
 
Edit: viilaus.

 
Hahaha. Olinkin jo tämän unohtanut.
 
Pihallehan ne meidät sitten heitti, kun ei rakkauden tankoa ollutkaan saatavilla.
 
Vähän se kyllä ähiritsi pelin seuraamista kun akan kieli kurkisteli jo toisesta korvasta pihalle. Kummia otuksia.
Lennu06.11.2006 22:02:14
Tämä oli kyllä jo melko täydellistä röytämistä.
 
Mutta ah niin inhimillistä. Vastaavaa on tapahtunut.
baron06.11.2006 22:03:04
Mua jäi askarruttamaan, että oliko ihan tuore tapaus "skotausyritys" kun yksi nainen kapakassa ilmoitti haluavansa mun mökille, kun hänen kuulemansa mukaan kaikilla naisilla on ollut siellä kivaa?
Eccentr1c06.11.2006 22:05:06
Ruisrockissa vuonna 2005 anniskelualueen jonossa eräs tyttönen kysyi, että onko ollut kivaa. Siinä vaiheessa päivää taisin olla vielä niin selvinpäin, että sain soperretuksi ainoastaan vaimean "Joo". Noin viisi minuuttia myöhemmin tajusin, että olishan sitä jotain itsekin voinut kysyä.
efunkelist06.11.2006 22:17:35
No tästä triidistähän tulee mieleen kuinka vaihtarivuonna juuri ennen kuin olin lähdössä takaisin suomeen eräs american woman kertoi että oli öbaut koko vuoden ollu muhun lätkässä muttei ujouttaan saanut mitään aikaiseksi. Ja minähän en mitään tiennyt mistään.
 
Olin vähänniinköö thanks for nothing ja läksin suomeen masturbeeraamaan.
 
Eniten olen kyllä lyönyt päätä seinään tästä joka tapahtui jo vuosia sitten (olenko siis wanha?):
 
Oli vähän masis, menin paikalliseen kun tiesin että siellä on kavereita. Otettiin juoden ja siinä samalla vähän katteltiin paikallisen kissoja. Illan viimeinen hidas ja minähän olinkin jo varsin hitaalla. Aika tehdä peliliikkeitä tai nk. itsemurhaliikkeitä.
 
Koko ilta oltiin katteltu yhden pöydän naispoppoota ja jonkun sieltä kaverini vei tanssilattialle. Siihen pöytään jäi vain se eniten helmi. Itsehän olin jäänyt omaan pöytääni koska en uskonut minkään onnistuvan, olinhan huuhtomassa depistä.
 
Kyseinen helmi nousi pöydästään ja kävi baaritiskille. Katseemme kohtasivat enkä havainnut tavanomaisia inhoreaktioita. Minäpä siitä sitten naisen luokse ja sanoin "anteeksi että häiritsen, mutta en antaisi itselleni anteeksi jos en tulisi sanomaan että olette tämän baarin kaunein nainen"
 
Mitä sitten tapahtui? WTF?! Lähdin pois vastausta odottamatta. Suoraan narikalle ja kotiin kuorsaamaan. Lähdin niin pian virkkeeni päätettyä ettei nainen saanut edes mahdollisuutta vastata.
 
Vähän ajan jälkeen tästä episodista jossain lehdessä kirjoitettiin parhaimmista ja onnistuneimmista iskulauseista tms. Siellä oli julkaistu sanasta sanaan repliikkini ja sen lähettäjänä oli nainen, joka kertoi että "se lause vei silloin jalat alta".
 
Joo-o. Niinpä niin. Melkein hukuin metrin päähän rannasta.
Guitarwall06.11.2006 22:24:04
Mitä sitten tapahtui? WTF?! Lähdin pois vastausta odottamatta. Suoraan narikalle ja kotiin kuorsaamaan. Lähdin niin pian virkkeeni päätettyä ettei nainen saanut edes mahdollisuutta vastata.
 
HOHO! Ota lussa! On kyllä aikamoinen peliliike ollu ;)
Von Härskiburg06.11.2006 22:35:35
Näitähän on. Mutta tietyllä tapaa ajatellen asiat voisi olla huonomminkin:
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=65223&co=3340
Bacchus06.11.2006 22:59:33
Mitä sitten tapahtui? WTF?! Lähdin pois vastausta odottamatta. Suoraan narikalle ja kotiin kuorsaamaan. Lähdin niin pian virkkeeni päätettyä ettei nainen saanut edes mahdollisuutta vastata.
 
Vähän ajan jälkeen tästä episodista jossain lehdessä kirjoitettiin parhaimmista ja onnistuneimmista iskulauseista tms. Siellä oli julkaistu sanasta sanaan repliikkini ja sen lähettäjänä oli nainen, joka kertoi että "se lause vei silloin jalat alta".
 
Joo-o. Niinpä niin. Melkein hukuin metrin päähän rannasta.

 
Aiai pistit efunkelist aika pahan.
 
Mieti asiaa siltä kannalta, että jos olisit jäänyt notkumaan baaritiskille, niin koko mystisyyden verho olisi rauennut, eikä iskulauseen taika olisi välttämättä kännihuuruissa kantanut pitkälle. Nyt voit ainakin iskeä tarinaa siitä, miten veit naiselta jalat alta.;)
efunkelist06.11.2006 23:20:34
Nyt voit ainakin iskeä tarinaa siitä, miten veit naiselta jalat alta.;)
Voin kehua naisille kuinka hyvin osaan iskeä naisia ja tehdä sillä vaikutuksen.
 
Fitut. Säälittävä nyhverö lokin ruikkima kärpäsenräkä, mitä sitä kieltelemään.
 
No mutta. Eipä tarvi näillä päätänsä vaivata enää kun on ukkomies. Meinasi kyllä kerran käydä flaksi kun vaimo ei ollutkaan "sillä tuulella" mutta sitten se alkoikin lämpenemään mutta kun lähes kirjaimellisesti heitin sen sänkyyn niin vauhtia olikin sen verran että pää kopsahti seinään. Instant moodmaker. Not.
 
Jos ois ollut edes tunnelmaa vain aavistuksen latistava puinen sängynpääty, mutta oli kantava betoniseinä ja tasaraha. Ahdas vuokraluukku. Pitäis olla iso kämppä jossa iso huone jossa iso sänky. Sit pitäis olla enää iso k... halu.
Iscariah07.11.2006 12:39:13
hohhoh maailma murjoo ja rankimman kautta ei voi muuta sanoa
Jkob07.11.2006 13:21:57
Pari kolme vuotta sitten olin jostain ihmeestä löytänyt suht. tutun tytön, kännissä tietenkin. Seuraavana päivänä mentiin kavereiden kanssa jatkamaan kapakkaan ja tyttö sattui tulemaan samaiseen paikkaan. Istui meitin kanssa pöytään ja poikien kanssa ihmeteltiin että mihin mennään jatkamaan oluen juontia.
 
Tämän kuultuaan tyttö otti kädestä kiinni ja kysyi että lähdenkö hänen luokseen. Hyvät päiväkännit päällä oli meikäläisellä ja kysyin että "Onko sulla viinaa?". Tyttö epäonnekseen vastasi että ei ole, johon minä sitten että en tule.
 
Tästä on kuultu myöhemmin, hemmetin idiootti olen :)
LexaR07.11.2006 14:37:16
Ottaa pikkasen päähän tossa yks tapaus erään kiinnostavan ja hiton letkeen tytön kaa... olin ollut sen kaa pari kertaa jo ulkona ja sitten synttäreillä tossa kuukaus sitten lähettiin ekaks kahestaan kapakkaan ennenkun kaverit tuli paikalle. Sitku kaverit saapu paikalle niin tuli se jonkun mainitsema paskan puhuminen kovaan ääneen äijien kaa-vaihe ja tytsy lähti kotiin. Olin sitten loppuillasta sellasessa tuubassa että olin eka jättänyt sille vastaajaan viestin jonka sisällöstä en tiiä vittuakaan ja sitten tekstarin perään. Seuraavana päivänä sitten kun menin kattomaan näytelmää, jossa kyseinen henkilö esiintyi ni vierasti aika pahanoloisesti. Meinaan et otti päähän jonkun verran, mulla oli kehkeytyny jo jotain ideoitakin tulevasta...
 
Näit tapauksia tulee aina pikkuhiljaa mieleen lisää... oltiin yhen kaverin synttäreillä tossa loppukesästä yhellä klubilla ja sinne sitten tuli paikalle muutamia tuttuja naishenkilöitä. Joukon parhaimmannäkösen (ja siis herrajumala se nainen) kanssa sitten eksyttiin tanssilattialle jossa alko tulee jo ns. hyvää shöytä, kunnes sitten päivänsankari silkkaa vittumaisuuttaan hyökkäs väliin ja tavallaan tanssien työnsi mut pois siitä. Sitku pääsi siitä eroon ni hogasin jo et se muija oli kaverinsa kaa lähössä pois tanssilattialta ja siinä vaiheessa teki jo mieli ripustaa päivänsankari perseestä kattoon. Loppuillasta kuitenkin törmäsin siihen tyttöön taas ja se pyys mukaansa niiden luo jatkoille ja hieman jurrisena ja offillaolevana sitten kysyin et ketäs kaikkii on tulos ja sain siihen sitten todella vihjailevan katseen vastaukseksi. Oltiin jo juna-asemalla kun vastaan tuli muutamia kavereita, jota en ollut nähny varmaan kolmeen vuoteen ja jäin sitten niiden kaa juttelee. Vähän ajan päästä sitten katoin ympärille ja tajusin että perkele, se tais lähtee jo junal. Lievästi sanottuna vitutti.
Da Make07.11.2006 16:56:47
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.
 
1. Juna-asemat
2. Festarit/kesätapahtumat
3. Naamat/plexit/perskännit
4. Uimarannat
 
terveisin:
Flax Finland ry, paremman flaksin puolesta.
LexaR07.11.2006 17:04:20
2. Festarit/Kesätapahtumat
Lennu07.11.2006 17:05:24
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.
 
1. Juna-asemat

2. Naamat ja pleksit
Da Make07.11.2006 17:22:36
Uimarannat
thrashmetallisti07.11.2006 17:53:08
Heh, tulipa mieleen yks juttu. Joskus tossa vuosi-pari sitten joissain pippaloissa yks tyttö oli vissiin kiinnostunut musta ja yritti siinä jutella ja olla lähellä (mikä tosin tuntui olevan aika vaivaantunutta, kun kaikki muutkin siinä vihjailivat että meillä vois olla jotain). Olin siinä vaiheessa jo sen verran humalassa, etten tajunnut paljon mitään yleensäkään. (Olin kyllä heittänyt kuulemma aikamoisen iskurepliikin heti kättelyssä, mutta multa pääsee niitä vahingossa suurinpiirtein, kuten Jani the Rock sanoi, että mikä mun mielestä on kohteliaisuuksia niin toiset laskee ihan selväksi flirtiksi.)
 
Kuitenkin, kun vihdoin neito sai mut saman pöydän ääreen, niin hetken kuunneltuani ja juteltuani siinä ties mitä, päätti pääkoppa sanoa moro ja ns. sammuin siihen pöydälle. Muistan vielä kun muut jätkät tulivat nauramaan kun makasin siinä.
 
Herättyäni siitä tuntui siltä että nyt oksentamaan. Lähdin aika rivakasti pöydästä ja vielä tyttö yritti käsivarresta ottaa kiinni mutta mulla oli kiire. Oksensin jossain ulkona ja se mua etsiskelikin siellä. Eipä tullut mitään siit enää kun lähden pian sit kotiinkin.
 
Taisi luulla että välttelen sitä. Mutta eipä jälkeenpäin kyllä kauheasti harmittanut, enkä ole sen jälkeen tytöltä mitään kiinnostusta huomannut. Ehkä parempi näin :) Kuitenkin tyttöystävä on ja tollaiset toilailut voi jättää syrjään. Kun ei niistä mitään koskaan tulekaan.
Demon Of The Fall07.11.2006 18:55:28
Kuitenkin, kun vihdoin neito sai mut saman pöydän ääreen, niin hetken kuunneltuani ja juteltuani siinä ties mitä, päätti pääkoppa sanoa moro ja ns. sammuin siihen pöydälle. Muistan vielä kun muut jätkät tulivat nauramaan kun makasin siinä.
 
Herättyäni siitä tuntui siltä että nyt oksentamaan. Lähdin aika rivakasti pöydästä ja vielä tyttö yritti käsivarresta ottaa kiinni mutta mulla oli kiire. Oksensin jossain ulkona ja se mua etsiskelikin siellä. Eipä tullut mitään siit enää kun lähden pian sit kotiinkin.
 
Taisi luulla että välttelen sitä. Mutta eipä jälkeenpäin kyllä kauheasti harmittanut, enkä ole sen jälkeen tytöltä mitään kiinnostusta huomannut. Ehkä parempi näin :) Kuitenkin tyttöystävä on ja tollaiset toilailut voi jättää syrjään. Kun ei niistä mitään koskaan tulekaan.

 
Ei hitto ku repesin oikein huolella :D Muuten nämä tarinat eivät oikein naurata, päinvastoin. Oikeastaan voi johtua siitä että itselleni ei ole mitään tälläisia flakseja käynyt, kuitenkin elämäni aikana olen ollut ihastunut vaikka kuinka moneen tytsyyn, mutta olen jäänyt aina ilmani vastakaikua. Parhaimmillaan joku tosi lyhyt juttu, jonka aikana kerkeää ehkä tekstarin lähettämään ja näitä on ollut päiväkodista tähän päivään, perseest. Nyt kuitenkin täytyy pitää pää kylmänä ja olla ihastumatta keneenkään, mutta olishan se kiva jos joku musta ees kiinnostuis. Sori, tää kuuluis sinkkulankaan.
oizo07.11.2006 19:02:03
Ei hitto ku repesin oikein huolella :D Muuten nämä tarinat eivät oikein naurata, päinvastoin. Oikeastaan voi johtua siitä että itselleni ei ole mitään tälläisia flakseja käynyt, kuitenkin elämäni aikana olen ollut ihastunut vaikka kuinka moneen tytsyyn, mutta olen jäänyt aina ilmani vastakaikua. Parhaimmillaan joku tosi lyhyt juttu, jonka aikana kerkeää ehkä tekstarin lähettämään ja näitä on ollut päiväkodista tähän päivään, perseest. Nyt kuitenkin täytyy pitää pää kylmänä ja olla ihastumatta keneenkään, mutta olishan se kiva jos joku musta ees kiinnostuis.
 
Oot vasta 15v. Ei kuule mitään kiirettä. Itelläkään ei ollut tietoakaan näistä melkeen meinas käydä flaksi tapahtumista vielä tuossa iässä. Vanhemmiten itsevarmuus, tyyli- ja tilannetaju paranee ja sitä myötä myös mahdollisuudet.
 
Sori, tää kuuluis sinkkulankaan.
 
Totta. Tämä tästä siis.
Demon Of The Fall07.11.2006 19:05:30
Oot vasta 15v. Ei kuule mitään kiirettä. Itelläkään ei ollut tietoakaan näistä melkeen meinas käydä flaksi tapahtumista vielä tuossa iässä. Vanhemmiten itsevarmuus, tyyli- ja tilannetaju paranee ja sitä myötä myös mahdollisuudet.
Totta. Tämä tästä siis.

 
Tästä pitää vielä sanoo, että unohdin tosiaan ikäni, mutta ihastuksia on kyllä kymmenen kertaa enemmän kuin ikävuosia joten siinä mielessä..
ravensoul07.11.2006 20:05:44
Mitä sitten tapahtui? WTF?! Lähdin pois vastausta odottamatta. Suoraan narikalle ja kotiin kuorsaamaan. Lähdin niin pian virkkeeni päätettyä ettei nainen saanut edes mahdollisuutta vastata.
 
Oltiin jo juna-asemalla kun vastaan tuli muutamia kavereita, jota en ollut nähny varmaan kolmeen vuoteen ja jäin sitten niiden kaa juttelee ja vähän ajan päästä sitten katoin ympärille ja tajusin että perkele, se tais lähtee jo junal. Lievästi sanottuna vitutti.

 
Eiss.. OMGähihi! efunkelist ja LexaR ansaitsivat lohdutusynnäysmerkit.
 
Perhana, kun ei itse muista ainuttakaan yksityiskohtaisesti. On näitä täytynyt jonkin verran tulla, mutta suurin osa menee kokonaan ohi ameebatason itsetuntoni takia (etenkin noirempana), kun alitajuisesti ei suostu uskomaan, että joku miellyttävänoloinen tapaus minua yrittäisi iskeä. Räikeimmät yritykset tietysti huomaa mutta ne on yleensä ollu sellasia, jotka dropataan ihan tarkoituksella.
LexaR07.11.2006 20:34:27
Vanhemmiten itsevarmuus, tyyli- ja tilannetaju paranee ja sitä myötä myös mahdollisuudet.
 
Jep. Ja 98% sosiaalisesta kanssakäymisestä perustuu asennoitumiseen. Itsetuntoa kannattaa pyrkiä kehittämään vaikka sitten väkisinkin, ratkaseva tekijä näissä hommissa.
 
ihastuksia on kyllä kymmenen kertaa enemmän kuin ikävuosia joten siinä mielessä..
 
nuo korvaantu mulla ainakin pelkillä kiinnostuksen kohteilla, joten ei nyt kannata murehtia ennenaikasesti... erona siis se, että ottaa päähän jos ihastus antaa pakit mut kiinnostavia naishenkilöitä taas löytyy kyllä loputtomasti.
 
Jottei nyt ihan offariksi mene ni oli mullakin semmonen et olin ihastuneena yhteen tyttöön vaikka kuinka kauan ja sitten se homma vaan pikkuhiljaa unohtu. Myöhemmin sain sit kuulla et kyseinen tyttö oli ihastunu muhun sen jälkeen kun mua lakkas kiinnostamast :P nää menee aina just näin...
Demon Of The Fall07.11.2006 20:43:05
Vanhemmiten itsevarmuus, tyyli- ja tilannetaju paranee ja sitä myötä myös mahdollisuudet.
 
Hah, ei multa noita puutu! :)
ekikoo07.11.2006 23:12:32
Yläasteen kasiluokan aikoihin tais joku muia soittaa illalla että mitä sulla on päällä. Sanoin ku tykin suusta että ei mitään, sitten se jotain selitti. Taidettiin äitin kanssa parhaillaan asioida verkkopankissa, sanoin sille että soitapa joskus toiste. Ei soittanut, sinne mänj! Nykyisin meinaan pyörtyä kun vain ajattelenkin sitä!
LexaR07.11.2006 23:15:57
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.
 
1. Juna-asemat
2. Festarit/kesätapahtumat
3. Naamat/plexit/perskännit
4. Uimarannat

5. Baarit/Klubit/Muut juottolat ja lihatiskit
 
terveisin:
Flax Finland ry, paremman flaksin puolesta.

 
E: sorry oon ny lisänny kaks :P
baron07.11.2006 23:26:32
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.

1. Juna-asemat
2. Festarit/kesätapahtumat
3. Naamat/plexit/perskännit
4. Uimarannat
5. Baarit/Klubit/Muut juottolat ja lihatiskit

6. Paikoissa, joissa on vastakkaista tai samaa sukupuolta.
Jani The Rock07.11.2006 23:28:08
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.
 
1. Juna-asemat
2. Festarit/kesätapahtumat
3. Naamat/plexit/perskännit
4. Uimarannat
5. Baarit/Klubit/Muut juottolat ja lihatiskit
6. Paikoissa, joissa on vastakkaista tai samaa sukupuolta.

7. Muusikoiden.net
Hannu H.07.11.2006 23:34:41
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.

1. Juna-asemat
2. Festarit/kesätapahtumat
3. Naamat/plexit/perskännit
4. Uimarannat
5. Baarit/Klubit/Muut juottolat ja lihatiskit
6. Paikoissa, joissa on vastakkaista tai samaa sukupuolta.
7. Muusikoiden.net

 
Jos tiivistetään nää kaikki näppärästi yhdeksi niin muistaa paremmin:
 
"Muista olla tarkkana tilanteissa, joissa liikut kotisi ulkopuolella sekä erikoistapauksissa myös kotisi sisällä"
 
hioin vähän sanamuotoa..
LexaR07.11.2006 23:38:28
Jos tiivistetään nää kaikki näppärästi yhdeksi niin muistaa paremmin:
 
"Muista olla tarkkana tilanteissa, joissa liikut kotisi ulkopuolella sekä erikoistapauksissa myös kotisi sisällä"
 
hioin vähän sanamuotoa..

 
Tätäkin voi vielä tiivistää: Ole aina tarkkana
 
jota voi vielä lyhentää muotoon: Skarppaa.
efunkelist07.11.2006 23:41:19
Hävettää myöntää mutta mä en keksi näitä juttuja:
 
Eräs tuttu tyttö: Mitä jos nähtäis joskus jossain muualla, mentäis vaikka piknikille?
Minä: Eääh... emmä minnekää ulos viitti mennä evästelemään, syön mieluummin kunnolla. Mutta ei tässä minnekää raflaankaan o varaa. Mä laitan ittelleni jotain kotona.
Ett: No jos vaikka leffaan...
Minä: Emmää minnekää leffaan lähe, sama se on kattoa vuokralta himassa. Eikä siellä edes mene mitään hyvää just nyt.
Ett: No.. nähään sit taas joku päivä.
Minä: Joo! Oli hauska törmätä. Moi.
 
Tuokin ajalta teinivuosien. Mutta virheistä oppii. Paitsi jos virhe on että hyppykeppiharjoittelukentäksi valitsee miinakentän.
 
Kyllähän nuo ärsyttää siinämäärin että tekisi mieli vitutukseen ottaa ysimillistä buranaa mutta myöhemmin on käyny flaksikin jopa. Ja lopulta päätynyt naimisiinkin mutta onko se sitten peikkomaista flaksia, siihen saa mnetin ukkomiehet vastata yhteen ääneen "keskinkertaisemminkin voisi olla".
efunkelist07.11.2006 23:44:41
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
 
No sillon ku purkaa jotain pommia!
 
sori, mä meenki tästä nukkumaan...
Da Make07.11.2006 23:53:10
No sillon ku purkaa jotain pommia!
 
Eipä paskaa, James Bond.
 
---
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.
 
1. Juna-asemat
2. Festarit/kesätapahtumat
3. Naamat/plexit/perskännit
4. Uimarannat
5. Baarit/Klubit/Muut juottolat ja lihatiskit
6. Paikoissa, joissa on vastakkaista tai samaa sukupuolta.
7. Muusikoiden.net
8. Tilanteet, joissa katseet tuntemattoman kanssa ovat kohdanneet. Se on myymälävarasstrategiaa, tarkkaile omaisuuttasi.
Ristiysi08.11.2006 00:03:51
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.
 
1. Juna-asemat
2. Festarit/kesätapahtumat
3. Naamat/plexit/perskännit
4. Uimarannat
5. Baarit/Klubit/Muut juottolat ja lihatiskit
6. Paikoissa, joissa on vastakkaista tai samaa sukupuolta.
7. Muusikoiden.net
8. Tilanteet, joissa katseet tuntemattoman kanssa ovat kohdanneet. Se on myymälävarasstrategiaa, tarkkaile omaisuuttasi.

 
Laivojen hissit vielä tuohon.
 
E: Laitetaan ny.
 
Joskus jollain laivalla olin pikkutunneilla ravintolasta siirtymässä hyttiin, nauttineena muutakin kuin kansalaisluottamusta. Pari naisihmistä siinä hississä oli ja kysyivät missä hytissä asustelen, he tulee pyörähtämään jos sopii.
 
Mietin hetken ja huusin kuin äärimmäisessä hädässä "EN MINÄ TIEDÄ!!!"
 
Enkä tiennytkään.
 
Toisen kerran joku näpsä plikka kysyi baarin eteisessä pilkun jo mentyä että lähtisinkö heille?
 
Pelimiehen vastaus kuului välittömästi: "E!"
NHR08.11.2006 00:09:15
Emmä ees yleensä tiedä, jos onkin joskus meinannu jossain flaksi käydä, kun en ymmärrä mitään hienovarasia vihjailuita ikinä. Kerranki joskus takavuosina olin kolmelle hyvännäköselle naiselle autokuskina ja yks niistä sit kysy sillai hienosti vihjaillen: "Miltä susta tuntus harrastaa ryhmäseksiä kolmen naisen kans?" Sanoin etten mää vaan tiedä, kun ei oo tullu koskaan kokeiltua. Olsivat perkele ees sanoneet suoraan, jos kerta jotain halusivat!
 
Ja tämä tarina on vieläpä tosi, vaikka tuskin sitä kukaan täälläkään uskoo... ;)
Pelsi08.11.2006 00:29:19
Laivojen hissit vielä tuohon.
 
Ja LARP-tapahtumat.
ministeri08.11.2006 02:10:08
Se kun tuntuu niin usein menevän silleen että kun seurustelee niin kaikkea jännää tulee eteen ja kun on vapaa niin mitään ei tunnu tapahtuvan.
 
Onhan noita varmaan mennyt joitain juttuja ohi ilman että on tajunnut mistä on kysymys...Kapakoissa olen aina ollut ihan pihalla näistä parinmuodostus touhuista...liian kännissä..liian masentunut...liian varattu...
Chrissie08.11.2006 02:30:08
Se kun tuntuu niin usein menevän silleen että kun seurustelee niin kaikkea jännää tulee eteen ja kun on vapaa niin mitään ei tunnu tapahtuvan.
 
Tämä on niin totta. Tyypillinen Murphyn lain teema.
 
Mutta, yksi tapaus tulee toissa kesältä mieleen. Oli kesäkuu ja kaunis aamuyö. Aikaisemmin yöllä oli ollut "riitaa" erään ihmisen kanssa ja halusin puhua asian selväksi. Menin sitten odottelemaan hänen kotitalonsa lähelle, että tämä ihminen palaisi kotiin. Siinä sitten jonkin aikaa seisoskeltuani tuli tietä pitkin eräs mies taluttaen pyörää. Sillä oli pitsalaatikko tarakalla ja pyöränkumi puhki. Mies kyseli kovasti, että mitäs siinä odottelen ja onko kaikki hyvin jne. Jatkoi sitten hetken päästä matkaa, että ehtii pitsan syödä ennen kuin jäähtyy kokonaan.
 
Jälkeenpäin on usein tullut ajateltua, että jos ei olisi ollut tarvetta selvittää sitä "riitaa" juuri silloin, niin olisin varmaankin kysynyt, olisiko mies halunnut seuraa pitsan äärelle. Joskus se on harmittanut enemmänkin. Harvemmin kuitenkin törmää aamuyöstä sellaiseen mieheen, josta sekä käytös että ulkonäkö miellyttävät. Myöhemmin tuudittauduin ajatukseen, että varattu se oli kuitenkin... Minun tuurilla niin käy lähes aina.
Da Make08.11.2006 10:29:01
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.

1. Juna-asemat
2. Festarit/kesätapahtumat
3. Naamat/plexit/perskännit
4. Uimarannat
5. Baarit/Klubit/Muut juottolat ja lihatiskit
6. Paikoissa, joissa on vastakkaista tai samaa sukupuolta.
7. Muusikoiden.net
8. Tilanteet, joissa katseet tuntemattoman kanssa ovat kohdanneet. Se on myymälävarasstrategiaa, tarkkaile omaisuuttasi.
9. Laivojen hissit
10. LARP-tapahtumat
danny08.11.2006 12:17:03
Tässä pari kuukautta takaperin yksi ulkomaalainen tyttö tuli kysymään minulta, että haluaisinko lähteä viikonloppuna hänen kanssa ulos, sanoin että mikäs siinä. lähdetään vaan. No, menin sovittuun paikkaan mutta tyttö ei koskaan ilmaantunut paikalle. Kun kysyin että mikset tullut niin sanoi muuttaneensa mieltään asian suhteen. Teki siis tahallaan minulle oharit. Kieltämättä olin aika kiukkuinen vaikken sitä ulospäin näyttänytkään.
 
Ainakin minä odotan että kun tullaan ulos kysymään, niin silloin myös tullaan itse sinne sovittuun paikkaan eikä muuteta tuosta vaan ilmoittamatta mieltä. Vitutti nimittäin odotella kaksi tuntia että milloinhan ko. henkilö oikein tulee.
 
Meni nyt hieman off-topiciksi, keksisinköhän aiheeseen mitään tarinaa... No lukioajoilta muistuu mieleen yksi.
 
Ruotsinkurssilla yksi hyvännäköinen tyttö halusi olla mun pari koko kurssin ajan. Meillä synkkasikin aivan helkkarin hyvin. Kerran sitten jouduin lähtemään autokoulun teoriakokeeseen kesken tunnin, samassa tyttö kysyi: "Kai tuut vielä takaisin tänne, en halua istua täällä yksin". Koko ajan mielessä pyöri että "nyt kysyt tuota tyttöä ulos". Olin vaan niin ujo, etten saanut sanoja suustani. Myöhemmin vitutti aika tavalla, kun oli saumat, mutta sanat ei vain tulleet suusta.
kid ego08.11.2006 12:20:29
Kirjoitustensa perusteella Efunkelist on yhtä pässi kuin minä, paitsi etten mä ole tajunnut vihjailuja vieläkään.
Da Make08.11.2006 12:32:58
Ainakin minä odotan että kun tullaan ulos kysymään, niin silloin myös tullaan itse sinne sovittuun paikkaan eikä muuteta tuosta vaan ilmoittamatta mieltä. Vitutti nimittäin odotella kaksi tuntia että milloinhan ko. henkilö oikein tulee.
 
Samoin, prikulleen samanlainen tarina takana. Vaikka kerettiinkin käydä kerran syömässä ja näin. Brunetet on vaarallisia, ja niillä on kova ääni.
Iscariah08.11.2006 12:44:03
Tässä pari kuukautta takaperin yksi ulkomaalainen tyttö tuli kysymään minulta, että haluaisinko lähteä viikonloppuna hänen kanssa ulos, sanoin että mikäs siinä. lähdetään vaan. No, menin sovittuun paikkaan mutta tyttö ei koskaan ilmaantunut paikalle. Kun kysyin että mikset tullut niin sanoi muuttaneensa mieltään asian suhteen. Teki siis tahallaan minulle oharit. Kieltämättä olin aika kiukkuinen vaikken sitä ulospäin näyttänytkään..
 
UNLEASH THE FURY!!!!
efunkelist08.11.2006 12:45:15
Kirjoitustensa perusteella Efunkelist on yhtä pässi kuin minä, paitsi etten mä ole tajunnut vihjailuja vieläkään.
 
Mä en ymmärrä mitä sä sanot suoraan. Vai vihjailetko kenties jotakin? Mä en nimittäin tee mitään heteroa toisten miesten kanssa.
 
Jos olet skandinaavinen blondi, kuten minä, mene jenkkilään. Siellä suomalainen on eksoottinen ja vientiä yhtä paljon kuin mitä välimeren kasanoovilla suomessa.
 
Tää tarina vaihtarivuodelta menee kavereiden piikkiin:
Soitettiin bändin kanssa ulkoilmakeikkaa ja heti työni tehtyäni poistuin backstagelle joka oli kulman takana. En jääny nauttimaan sitä hetken famea siihen vaikka ois ehkä pitänyt kun kaverit kerto jälkeenpäin että joku teinityttö etsi kuumeisesti sitä "bändin hyvännäköstä kitaristia"!
No minähän sitten että miksette kertoneet että olen bäkkärillä tai jotain?!?!
Kaverit sanoi että ei ois kuulemma ollu vaivan väärti, tyttö kun ei ollut jollain tavalla "hyvä".
 
Oisivat voineet kyllä jättää minun arvioitavaksi sen. En mä niin nirso ois ollu kuitenkaan ;D
ministeri08.11.2006 12:57:15
Tulipas mieleen yksi tapaus joka jäi luultavasti ikuisesti epäselväksi.
 
Yksi tyttö jonka kanssa oltiin opiskeltu samassa koulussa muutamia vuosia aiemmin oli opiskellut reiki hoitoa jollain kurssilla. Se sitten halusi hoitaa mua sen kotona. Itse ehdotti tätä toimenpidettä. No, siinähän ollaan sitten aika lähekkäin ja tuli kyllä monenmoista mieleen. En kuitenkaan edistänyt asiaa koska en oikein tiennyt mitä tytöstä ajattelisin, siis että viehättikö se mua vai ei. Välillä se kutsui joihinkin bileisiin ja toisinaan olin auttamassa sitä duuneissa...Ikinä ei selvinnyt että oliko se musta kiinnostunut muutenkin kuin vain ystävänä. No sitten tuli nykyinen tyttöystävä ja löi nuijalla tajuttomaksi ja raahasi mennessään niin ei jäänyt epäselväksi mistä on kysymys. En ole tuota koulukaverityttöä sen jälkeen nähnyt.
 
Ainakin sellaisen etäännyttävän jutun tein sille että kerran kehuin sille yhtä sen ystävätärtä tosi kauniiksi ja viehättäväksi...Jos se oli kiinnostunut niin tuskin halusi moista kuunnella.
 
Luulen että se juttu oli molemmin puolin sellaista nuuskimista että ollaan tässä molemmat sinkkuja että oliskohan tästä mihinkään...
paavi08.11.2006 13:15:32
Joo, tää on kyllä tuttua mulle. En halua ajatellakaan, kuinka monta tilaisuutta mulla on mennyt ohi suun tai minkä vaan... Varattu oon tosin ollut jo teinistä asti, mutta juuri silloin ennen täysi-ikää olis ollut tilanteita vaikka muille jakaa, mutta kun ei niin ei!! :D
 
Aika paljon kyllä johtui ujoudesta, pettymysten pelosta ja kokemattomuudesta. Vaikka kuinka olisi jotain halunnut, ei uskaltanut heittäytyä tilanteisiin. Joskus lukiossa kaverikin tuli itkien mulle selittää, että yksi sen hyvä kaveri, yksi tyttö oli yrittänyt iskeä mua puoli vuotta ja mä en tuntunut vastaavan yhtään sen vihjeisiin. Rehellisesti sanoen en tajunnut tilanteesta yhtään mitään, olin aivan pihalla ja tietämätön kaikesta mitä mun ympärillä tapahtui. Taidan kyllä olla edelleenkin.
 
Tuo tyttökin oli oikein nätti, hoikka ja taiteellinen. Käytiin sitten viimein pari kertaa ulkona edellä kerrotun episodin jälkeen, mutta kaikki lopahti siihen, kun tyttö ei tuntunutkaan olevan juuri se oikea minulle. Joku toinen olisi ehkä niin sanotusti käyttänyt tilannetta hyväkseen.
 
Enpä meinannut ymmärtää nykyisen vaimonikaan vihjeitä, kunnes hän yksi ilta talutti mut tenniskeskuksen naisten yleisen pukuhuoneen saunaan. Siellä sitten hikoilin lauteilla polvet rinnalla... :D
kid ego08.11.2006 13:20:01
Tää tarina vaihtarivuodelta menee kavereiden piikkiin:
Soitettiin bändin kanssa ulkoilmakeikkaa ja heti työni tehtyäni poistuin backstagelle joka oli kulman takana. En jääny nauttimaan sitä hetken famea siihen vaikka ois ehkä pitänyt kun kaverit kerto jälkeenpäin että joku teinityttö etsi kuumeisesti sitä "bändin hyvännäköstä kitaristia"!
No minähän sitten että miksette kertoneet että olen bäkkärillä tai jotain?!?!
Kaverit sanoi että ei ois kuulemma ollu vaivan väärti, tyttö kun ei ollut jollain tavalla "hyvä".
 
Oisivat voineet kyllä jättää minun arvioitavaksi sen. En mä niin nirso ois ollu kuitenkaan ;D

 
Hoho! Tais mennä roudareille se namupala!
Curry08.11.2006 14:50:19
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.

1. Juna-asemat
2. Festarit/kesätapahtumat
3. Naamat/plexit/perskännit
4. Uimarannat
5. Baarit/Klubit/Muut juottolat ja lihatiskit
6. Paikoissa, joissa on vastakkaista tai samaa sukupuolta.
7. Muusikoiden.net
8. Tilanteet, joissa katseet tuntemattoman kanssa ovat kohdanneet. Se on myymälävarasstrategiaa, tarkkaile omaisuuttasi.
9. Laivojen hissit
10. LARP-tapahtumat

11. Paluumatka baarista tms. bileistä
 
"Ookko mihinpäin menossa?" "No sehän sattui, meillä on sitte sama matka..." ;)
sterbo08.11.2006 15:08:08
Itselläni kävi tuossa viime kesänä melko usein näin..
 
Mieleeni juolahti melko hupaisa/säälittävä tilanne yhdestä kuopiolaisesta yöravintelista. Olimme kavereitteni kanssa viettämässä melko kosteata iltaa. Siinä baaritiskillä nuokkuessamme viereeni tuli melko viehkeä naispuolinen henkilö joka aloitti sitten keskustelemaan kanssani. Humalatilani takia jouduin skarppaamaan aika paljon, että sain edes jotenkin ymmärrettävää tekstiä suustani ulos.. noh, hän sitten pyysi että tilaisin hänelle jääveden samalla kun täydensin omaa juomatilannettani. Pelimiehenä en sitten älynnyt, että jäävesihän on ilmaista. Ilmoitin sitten oman kantani siitä melko tympeästi, että "miten minua ärsyttää ostella ihmisille juomia vähäisistä rahoistani".. Siinä sitten kaveri vetäisi minut sivummalle ja selventi tämän tilanteen minulle, älysin sitten oman suunnattoman tyhmyyden ja aioin pyytää anteeksi ko. tytöltä, mutta hän olikin jo kadonnut.. Aamulla olikin sitten tajuttoman krapulan lisäksi suunnaton morkkis siitä, miten olin pahoittanut tytön mielen:(
 
Olen huono ihminen.
bloodred_robin08.11.2006 15:10:19
Itsellä ollut tällaisissa tilanteissa tapana tehdä ensin alustava arviointi lähestyjästä. Arvioinnin tuloksen ollessa negatiivinen pirullinen luonteeni saattaa päästä valloilleen ja niin sanotusti annan ymmärtää, mutta en ymmärrä antaa... tai sitten ihan vaan tylysti ilmoitan olevani varattu tai jotain muuta vastaavaa. Arvioinnin tuloksen ollessa positiivinen asiat ovat yleensä edenneet eteenpäin... Näitä tilanteita sattuu varsin usein, mutta valitettavan usein arviointi tuottaa negatiivisen tuloksen :/
Hargon08.11.2006 15:17:45
Olin viime lauantaina baarissa. Tsiikailin yhtä blondia koko illan ja musta tuntu, että sekin huomas mut. Kotiin päästyäni tajusin, että eihän sitä muijaa näy missään. Ei sitten missään. Katsoin vessaan ja sängyn alle. Huutelin parvekkeelta. Lauloin hoosiannaa. Tein kaikkeni. Vasta aamulla krapuloissani tajusin, että mä olin unohtanu iskeä sen!
 
Eilen oli myös saaminen lähellä. Olin just kirjoittamassa explorerin osoiteriville www.pokeforum.net kun verkkoyhteys katkesi. Sivua ei voitu näyttää.
oizo08.11.2006 15:34:33
Kesällä olin baarissa muutamien ystävieni kanssa, ja joukossa oli myös eräs erittäin ihastuttava mimmi ja vakaa aikomus olikin yrittää päästä hänen kanssaan vähän läheisempään suhteeseen siinä illan aikana. No tietysti juuri sinä iltana tuli joku tuntematon aika nättikin tyttö mua iskemään. Kysyi kanssaan samaan pöytään istumaan yms. Kieltäydyin kohteliaasti, koska halusin viettää aikaa kavereideni ja etenkin sen yhden tytön kanssa. Se siinä koitti sitten vieläkin mua houkutella mukaansa niin kaveri jo hoksasi mun ajatukset ja tokaisi sille, että tää on jo varattu. Ja se siitä. Harmittaa vaan, että sen toisen mimmin kanssa ei sit kuitenkaan ikinä mitään syntynyt... :I Että ois voinu valita tarkemmin kenen kanssa iltaa viettää. Ei ollut ns. riidit kohdallaan..
Chips08.11.2006 15:44:58
Onhan näitä käynyt.
 
Erään kaverin synttäreitä oltiin julhimassa, ja siellä tuli sitten juotua vähän liikaa. Pari kertaa kävin vessassa puhumassa norjaa, ja menin sitten sänkyyn makoilemaan toivoen että olo paranisi. Joku nätti likka sitten päätti hypätä mahani päälle istumaan, ja kysyi "mennänkö nussimaan?". Vastasin herrasmiehen tavoin että "nouse tai saat puurot päälles". Hän nousi ja minä juoksin vessaan. Hetken päästä entinen tyttöystävä ilmaantui bileisiin, ja yritti saada oloani paremmaksi. Jonkun aikaa makoilin sängyssä hänen kainalossaan. Hänen kyytinsä oli lähdössä joten siitäkään ei tullut mitään. Tässä vaiheessa alkoi pääni selvetä ja olo oli parempi. Yritin sitten ihan herjalla iskeä yhtä naista, ajatellen että ei tästä mitään tule mutta kokeillaan nyt kumminkin. Yllätys yllätys, hänkin vaikutti kiinnostuneelta. Hämmentyneenä mietin että onko hän nyt tosissaan vai kiusaako vaan. Aamulla heräsin hänen vieressään, mutta mitään ei tapahtunut.
 
Ottaa pattiin vieläkin.
L4t308.11.2006 16:25:07
Ei ole käynyt. Olen näes ruma ihminen. Joskus on ollut ehkä semmoista jotain pientä, josta en kyllä ole varma. No, kaippa tässä vielä kerkeää, vaikka luonteeltani olen kyllä aika ujo ja epävarma.
Kreivi_Krappula08.11.2006 16:34:23
Koko yläasteen ajan yks kiva tyttönen oli musta kiinnostunu... Kai mäkin oli jotenkin mut ootin vaa et tyttö tulis sen sanomaan, ei tullut... Noh, yläaste oli lopuillaan niin yks tyttönen tuli sanomaan "olin muute suhun yhessä vaiheessa ihan rakastunu ja olisin voinu käyä panolla ihan missä vaiheessa vaan" mä: "joo, kiitti ku nyt sanoit". Tyhmä ku ei tollasta oo ite älynny. Sit olin yhen todella kivan tytön kaa peliä ihan vakavaa, mut sit tuli nykyinen tyttöystävä ja vei jalat alta... Ei voi mitää. Mut miks nää kaks tuli samaan aikaan kun ekaan 16vuoteen ei ollu tullut mitää?
juki6808.11.2006 16:41:06
Kerran oli ns. läheltä piti -tilanne. Housut oli jo kintuissa, pirkko vaan puuttu.
aikavaikea08.11.2006 16:47:31
Kavereiden kanssa nojailtiin Ykän Pubissa (oululaiset tietää) baaritiskiin ja yritettiin sietää elämäänsä kyllästynyttä kaljanlaskijaneitoa, kun yhtäkkiä tunnen käden hivelevän genitaalialuettani. Käännyn katsomaan ja siellähän selkäni takana hymyilee viekoittelevasti joku lähiöruusu silmää iskien. Lähdimme pois. Poikien kanssa. Nopeasti. Onneksi kaverin talo oli vain parin korttelin päässä.
 
E: Aamulla vasta oivalsin, että olisin voinut saada ilmaisen oluen. Silloin otti pattiin!
Mäkrö08.11.2006 17:22:26
Olen nyt aikuisella(?) iällä alkanut huomaamaan, jos joku tulee iskemään. Ilman, että toinen edes puhuu mitään.
 
Jos istut baarissa jossain penkillä ja joku tyttö tulee istumaan viereesi ja istuu siinä vaan paikallaan, voit olla varma, ettei ole puhtaat jauhot pussissa.
 
Siis olettaen, että muuallakin on istumapaikkoja.
-Aleksi-08.11.2006 17:53:56
Jos istut baarissa jossain penkillä ja joku tyttö tulee istumaan viereesi ja istuu siinä vaan paikallaan, voit olla varma, ettei ole puhtaat jauhot pussissa.
 
Tuleeko muuten helpommin jos on yksin siellä esim baaritiskillä istumassa ja kaverit on vaikka tanssalattialla? Oon aina vaan kavereitten kanssa tanssimassa tai istumassa niin ei tytöt uskalla tulla? pitää aina itse mennä hakemaan jostain tanssilattialta..
Mäkrö08.11.2006 18:00:40
Tuleeko muuten helpommin jos on yksin siellä esim baaritiskillä istumassa ja kaverit on vaikka tanssalattialla? Oon aina vaan kavereitten kanssa tanssimassa tai istumassa niin ei tytöt uskalla tulla? pitää aina itse mennä hakemaan jostain tanssilattialta..
 
Baaritiski on kyllä ihan eri asia. Sinne mennään ihan muutenkin, kuin seura mielessä. Kyllä selvä järkikin sanoo, että jos baarissa on tilaa paljon ja joku tyttö hyökkää istumaan aivan kylkeen, niin jotain sillä on mielessä. Niin mieskin tekisi. Mies myös alkaisi heti sönköttämään ja tarjoamaan juomaa. Naiset ovat hienotunteisempia ja sönköttävät hetken ja odottavat miehen tarjoavan juomaa.
 
Ei siis kannata olla kaverien kanssa tanssimassa, tytöt luulee ettei poikia tytöt edes kiinnosta:)
 
Nojoo, meni vitsailu nyt ihan väärille urille. Takaisin otsikon aiheeseen.
Kirjoitus virhe08.11.2006 18:09:24
Tuleeko muuten helpommin jos on yksin siellä esim baaritiskillä istumassa ja kaverit on vaikka tanssalattialla? Oon aina vaan kavereitten kanssa tanssimassa tai istumassa niin ei tytöt uskalla tulla? pitää aina itse mennä hakemaan jostain tanssilattialta..
 
Olisiko susta helpompi lähestyä yksin pöydässä istuvaa tyttöä vai kavereiden ympäröimää ja niiden kanssa höpöttävää tyttöä? Suht ujona ei tulisi mieleenkään mennä juttelemaan tytölle jolla ympärillä paljon kavereita.
 
Edit: Näin jos ajattelee tyttöjen kannalta niin elämä helpottuu.
LexaR08.11.2006 18:23:30
Suht ujona ei tulisi mieleenkään mennä juttelemaan tytölle jolla ympärillä paljon kavereita.
 
Ellei niillä oo joku oma juttu menossa ni oman kokemuksen mukaan yleenä natsaa paremmin. Joku ~4 tyttöö on ideaalijengi, voi vähän siinä niille jutellessa tarkastella et kukas vaikuttaa kiintosimmalta. Toimii parhaiten jos on kaverikin ns. wingmanina messissä.
 
odottavat miehen tarjoavan juomaa
 
Yhet on ihan ok pistää mut huomion "ostaminen" juomilla on yllätysyllätys huono idea.
Hannu H.08.11.2006 18:31:59
Emmä ees yleensä tiedä, jos onkin joskus meinannu jossain flaksi käydä, kun en ymmärrä mitään hienovarasia vihjailuita ikinä. Kerranki joskus takavuosina olin kolmelle hyvännäköselle naiselle autokuskina ja yks niistä sit kysy sillai hienosti vihjaillen: "Miltä susta tuntus harrastaa ryhmäseksiä kolmen naisen kans?" Sanoin etten mää vaan tiedä, kun ei oo tullu koskaan kokeiltua. Olsivat perkele ees sanoneet suoraan, jos kerta jotain halusivat!
 
Ja tämä tarina on vieläpä tosi, vaikka tuskin sitä kukaan täälläkään uskoo... ;)

 
No voiko tuota nyt enää paljoa suoremmin sanoa? :)
NHR08.11.2006 20:18:56
No voiko tuota nyt enää paljoa suoremmin sanoa? :)
 
Emmä tiiä, voiko? No, sellasena kevyenä huulenheittona sen kysymyksen sillon ymmärsin, ja sitä se luultavasti olikin. Yhden noista naisista kans oon pari kertaa jälkeenpäin samasta petistä heränny (en kuitenkaan sen, joka sillon kysy), mut ei musta kyllä tosiaankaan ois ollu kolmee kerralla hoiteleen, vaikka oisivat tosissaan olleetkin. Fantasiat ja tosielämä on ainakin mulla ihan erikseen. ;)
 
Ja hiukan pilke silmäkulmassa ton jutun tännekin kirjotin, en tosiaan vieläkään usko, että ihan tosissaan sillon tommosta ehdottelivat. Mut ihan oikeesti on varmaan useempikin hienovarasempi lähestymisyritys mennyt multa täysin ohi, kun ei vaan oo oikeen koskaan päässy kehittymään minkäänlaista pelisilmää semmoselle. En mä muista eläissäni yhtään naista "iskeneeni", vaikka useempaan otteeseen seurustellut oonkin. Enkä usko, että juur kukaan niistä entisistä tyttöystävistä liioin sanois iskeneensä mua. Jotenkin se on vaan tutustumisesta aina edennyt siihen, että huomaan seurustelevani. Tai siis ei aina, ei läheskään, mut toisinaan kuitenkin. Että älkää ainakaan multa tulko mitään iskuvinkkejä kyseleen...
aikavaikea08.11.2006 20:23:17
Ja hiukan pilke silmäkulmassa ton jutun tännekin kirjotin, en tosiaan vieläkään usko, että ihan tosissaan sillon tommosta ehdottelivat.
 
Mutta eikös vaan silti ollutkin pirun mukavaa kirjoittaa se tänne? :-D
NHR08.11.2006 20:28:06
Mutta eikös vaan silti ollutkin pirun mukavaa kirjoittaa se tänne? :-D
 
Juu, onhan sillä hienoo aina kehua, että on sitä vaan tommostakin meikälle joskus ehdotettu, vaikkei sitten ihan tosissaan oiskaan oltu... :D
Eddie08.11.2006 21:18:01
http://kvantti.tky.fi/in/7.shtml
Been there, done that

 
Tämä on kuin kääntäisi veistä haavassa.
Mook08.11.2006 21:50:20
Pari vuotta sitten olin tulossa baarista yöllä kotia päin, ja matkalla jäin jotain hölöttämään jollekin vastaantulevalle naiselle. Hän sanoi eka sanoinaan, että haluaisinko lähteä hänen kanssaan Sex Cityyn. Kotvan järkeiltyäni tajusin, että rytyyttämään varmaan pitäisi lähteä, ja suostuin tietysti, kun nainenkin oli aika nätti yksilö.
 
Kävelymatkalla hänen kämpilleen talutin samalla polkupyörää. Jotain siinä juteltiin ja yritin olla särmänä, niin kävellessä se nainen kolautti vahingossa sääriluunsa polkupyöräni polkimen jalustimeen. Kolaukset sääriluuhun kun tunnetusti sattuvat, niin se suuttui siitä minulle niin, ettei enää ollut asiaa Sex Cityyn.
 
Harmittiko? Ei harmittanut, mitäpä näistä harmistelemaan. Lähinnä nauratti ja naurattaa, miten monin tavoin homma voikin kusta.
Moridin08.11.2006 22:25:07
Eilen... "Rupee panettaa kun nään sut soittamassa kitaraa" Piti mennä niille syömään jätskiä jonka unohdin viimeksi käydessäni :D Ja ehkä vähän muutakin... Mutta sit se joutu hoitaa broidinsa lapsia. No, ei ollut oma moka tällä kertaa.
Ed_Guy08.11.2006 22:59:32
No tuota yks kerta baarissa joku naikkonen rupesi puhelemaan, että pitäisi päästä kotiin ulkona on kylmä eikä ole takkia mukana... itsehän totesin siihen että "paska mäihä"
ravensoul08.11.2006 23:29:43
Hoho! Tylyysplussa Ed_Guy:lle.
Leo Lindgren09.11.2006 00:08:25
edit: poistin sitten asiaan liittymättömänä
Leo Lindgren09.11.2006 00:12:15
http://kvantti.tky.fi/in/7.shtml
Been there, done that

Tämä on kuin kääntäisi veistä haavassa.

 
LOL =D Sai minut oikeasti nauramaan kovaan ääneen =D Varsinkin toi toka ja kolmas ruutu on niin 100% asiaa =) Itse tajusin myös joskus monta monta vuotta myöhemmin vasta että hei miksi ihmeessä se tyttö yläasteella tuli aina juttelemaan =D
baron09.11.2006 00:20:22

Myöskin muutamia vuosia sitten Nosturissa yks umpihumalainen vaalea mimmi jonka olin kerran aiemmin nähny (oli kai ollut katsomassa meidän silloista bändiä tjsp) tuli halailemaan ja yritti kovasti suudella. Sanoin vaan että sori mutta kun mulla on nainen. Tyttö jatkoi toimintaa ja rupes vonkumaan että "eiku tuu panemaan mua, mennään tonne vessaan". Luulin että näin voi käydä vaan elokuvissa kun muijan repliikitkin oli tota luokkaa, mutta 100% honest tositarina =D
 
Eli käytännössä olis "käyny flaksi" useastikin jos en olisi jo sitoutunut =)

 
Kyllähän noita anekdootteja riittäisi, mutta ne tapaukset, jolloin on erehtynyt sanomaan kyllä eivät käsittääkseni kuulu tähän topikkiin.
Closure09.11.2006 00:40:08
Noniin. Minä, teineys, kotibileet, sauna. Kaikki muut lähteneet minua lukuunottamatta saunasta. Kaksi palaa takaisin, käyn suihkussa. Saunassa kaikilla kolmella kuitenkin pyyhkeet päällä. Hetki jotain keskustelua ja tytöt väläyttävät "hei muuten, en oo koskaan nähny jätkän kyrpää" "joo en mäkään" "pitäis varmaan nähdä"
Ja mä tuppisuuna kuuntelen keskustelua kun tytöt todellakin puhuivat vihjailevaan äänensävyyn. Myöhemmin, paljon myöhemmin, tajusi sitten, että mitä vittua mie oikeen ajattelin. Ei näin. Ois pitänyt tarttua tilaisuuteen, varmasti olisin saanut jonkinnäköisiä palveluksia. Varmasti.
 
Edit. Niin ja myöhemmin illalla toinen gimmoista pyysi luokseen jatkoille. En lähtenyt jostain syystä. Samainen neito oksensi kolme askelta myöhemmin.
Guitar Hero09.11.2006 01:30:34
Noh, joku aivopieru käski näytellä..
 
vedet silmissä nauroin.. loistavaa
anzabar09.11.2006 10:08:48
Joskus olin erään hyvännäköisen tytön kanssa baarissa. Tyttö oli toiselta paikkakunnalta ja oli kysynyt jo ennen baariin lähtöä, että pääseehän se sit mun viereen yöks. Jossain vaiheessa siinä sitten törmättiin erääseen kaveriin joka lyöttäytyi seuraan ja tämä oli tytöllekin ihan ok, koska tämä kaveri oli tytönkin tuttuja.
 
Muutama tunti ennen pilkkua alettiin tytön kanssa suunnitella lähtöä mun kämpille. Tyttö meni kuitenkin käymään vessassa ensin. Odotellessani huomaan, että ihan vieressä olevalla sohvalla kaverini huutelee minua luokseen. Menen sohvalle ja istun alas odottelemaan. Tässä vaiheessa tajuan missä seurassa olen. Kaveri oli siihen houkutellut jonkun isomman tyttöporukan, joista yksi ihan kivannäköinen alkaa heti tunkemaan ihoon kiinni. Ennen kuin ehdin livistää tilanteesta, tämä illan varsinainen seuralaiseni tulee vessasta, huomaa minut naislauman keskellä sohvalla ja lähtee menemään.
 
Ei auttaneet selitykset vaan löysi tyttö sitten toisen yöpaikan ystävänsä luota. Siinä selitellessäni oli myös tämä sohvalla istunut naisporukka kadonnut. :)
 
Taustana vielä, että tämä ensimmäinen tyttö oli alusta pitäen hieman epäillyt, että minulla käy enemmänkin tyttöjä yökylässä.
kyseinen09.11.2006 12:21:16
http://kvantti.tky.fi/in/70.shtml
 
Tää koko sarjakuva on jotenkin aivan järjettömän hupaisa.
 
http://kvantti.tky.fi/in/63.shtml
Liver-Box09.11.2006 13:43:57
Noniin. Minä, teineys, kotibileet, sauna. Kaikki muut lähteneet minua lukuunottamatta saunasta. Kaksi palaa takaisin, käyn suihkussa. Saunassa kaikilla kolmella kuitenkin pyyhkeet päällä. Hetki jotain keskustelua ja tytöt väläyttävät "hei muuten, en oo koskaan nähny jätkän kyrpää" "joo en mäkään" "pitäis varmaan nähdä"
Ja mä tuppisuuna kuuntelen keskustelua kun tytöt todellakin puhuivat vihjailevaan äänensävyyn. Myöhemmin, paljon myöhemmin, tajusi sitten, että mitä vittua mie oikeen ajattelin. Ei näin. Ois pitänyt tarttua tilaisuuteen, varmasti olisin saanut jonkinnäköisiä palveluksia. Varmasti.
 
Edit. Niin ja myöhemmin illalla toinen gimmoista pyysi luokseen jatkoille. En lähtenyt jostain syystä. Samainen neito oksensi kolme askelta myöhemmin.

 
Tämä teksti + jätkän omakuva http://muusikoiden.net/dyn/users/1549.jpg = Repeämistä :D
Eddie09.11.2006 13:48:50
Tämä teksti + jätkän omakuva http://muusikoiden.net/dyn/users/1549.jpg = Repeämistä :D
 
EIHH... :D +
LamaAjanElvis09.11.2006 14:05:43
Olinkohan kasilla tai ysillä kun jumalattomassa tuubassa menin kaupungilla parin emännän juttusille (kyllä, silloin vielä uskalsin). Jossain vaiheessa hommasin heille kyydin toisen tytön luokse ja päädyinkin itse änkeämään niiden mukaan.
Aamulla herätessä kun ei ihan heti muistanut mitä oli/ei ollut tapahtunut, oli aika jännää löytää itsensä kahden muijan kans samasta sängystä.
Noh eipäs siellä mitään käynyt, kun paremmin muistelin. Join niiden viinat ja heitin jotain paskaa läppää, jos nyt oikein muistan. Ei ne tainnut olla edes kiinnostuneita hydrauliikan harjoittamisesta(olipa ihme).
Aamulla kävin yrjöämässä vessaan, katsottiin vähän aikaa pokemonia telkkarista ja lähdin päätä pidellen kävelemään kotia.
LamaAjanElvis09.11.2006 14:33:39
Yhden kerran oli sitten tapaus jossa suoraan tarjottiin tavaraa. Oltiin kaikessa rauhassa cruisailemassa ja ryystettiin olusia kunnes tämä känniääliö isoveljeni päästi pari rasittavaa hutsua sinne kyyttiin. Toinen työntyi minun viereen takapenkille ja huusi jatkuvasti täysiä korvaan "laittakaa se biisi uudestaan vittu!".
-"suthan mä saattasin ottaa mun viekkuun yöks!"
-"Tjaa."
Tiesin tyypin etäisesti ja miten huolimaton oli tavaransa suhteen, niin miesten kuin naistenkin parissa, eikä oikein napannut. Painuin yksin kotia siinä vaiheessa kun sulake paloi päästä.
 
Sellaiset tapaukset kaduttaa jos joku on mahdollisesti ollut ihan OIKEASTI kiinnostunut vähän kattavammalla osa-alueella ja ei ole itse sillä hetkellä tajunnut mitään.
wrshredder09.11.2006 15:05:26
Sellaiset tapaukset kaduttaa jos joku on mahdollisesti ollut ihan OIKEASTI kiinnostunut vähän kattavammalla osa-alueella ja ei ole itse sillä hetkellä tajunnut mitään.
 
No tämähän silkkaa meikäläistä.
Juoppis09.11.2006 15:06:46
Tämähän on suloisenraivostuttava ketju. Ei vähiten siksi, että itsekin tajuaa vasta jälestä päin että nyt ois hommat voineet skulata.
 
Eri asia tietty ois ollut, oisko sitä pokka riittänyt hommiin.
zorro09.11.2006 15:38:19
Mulla taas on vainoharha että jokainen tyttö joka tulee puhumaan niin yrittää iskeä tms. Siinä on tietysti sitten vaikea lähteä mitään juttelemaan normaalisti kun mietiskelee että yrittääkö toi jotain. Ei tosin enää kun kukaan tyttö ei tule juttelemaan =) On pakko mennä juttelemaan niille.
 
Minä en ajattele sitä vainoharhana, sillä yleensä aina se on iskemistä.
Ruoste09.11.2006 15:57:53
Eilen keikan jälkeen kun alettiin roudaamaan kamoja lavalta pois niin jokin pieni lävistetty nainen tuli sanomaan mulle "mä haluaisin tollasen paidan". Kaivoin sitten sille paidat esille ja kysyin kokoa ja mallia ja ilmoitin että 12€ maksaa. Siihen tyttö tokaisi "ei mulla mitään rahaa ole..". Sanoin että ei näitä nyt ilmasiksikaan jaella, siihen tyttö sanoi pettyneenä "mut mä luulin että olisin..." jolloin pakkasin paidat takaisin ja vein autoon. Muahahahaa! olisin kyllä harkinnut muutakin maksutapaa ellen seurustelisi.
Guitarwall09.11.2006 16:08:07
Tulipas mieleeni toinenkin tapaus, kun olimme yhdessä projektissa mukana
Espanjassa. Viimeisenä iltana ulkona ollessamme yks espanjalainen tyttönen tuli viereeni kännykkäänsä näpertäen ja sönköttäen jotain, että "saanko tulla lähellesi, näyttää että sinun lähelläsi on ainoastaan kenttää täällä". En tiedä muista, mutta itse ainakin säikähdin tuollaista repliikkiä. Toisaalta tuossa tilanteessa olin nauttinut melko tavalla sangriaa, eli en tiedä oliko tuo pelkkiä kännihalluja vain...
juuso a09.11.2006 17:05:04
Onhan näitä tilanteita. Eräs ilta oli mennyt suurinpiirtein niin että kaverini oli iskenyt toisen naisen ja mie sitten lohduttelin sen entistä. Se sitten pyysi jatkoille ja kertoi että oli ollut joskus muhun ihastunut (ja ne vihjeet kyllä oli suoria, mutta en tietenkään uskonut että niin voisi käydä) mutta loppujen lopuksi oli muuttanut mielensä koska olen "liian tavallinen". Illan edetessä tyttö meni nukkumaan ja pyysi jäämään yöksi mutta kieltäydyin. Lähinnä sen vuoksi että se oli vähän aikaa sitten kaveristani eronnut.

Eipä tuosta kauaakaan ole kun kysyttiin keikan jälkeen että mitä meinaan tehdä. Piti siinä sitten sanoa että enpä ole jäämässä kaupunkiin vaan lähdössä ajelemaan kotia kohti. Oli aika pettyneen oloinen tyttö, mutta eipä sitä viittinyt sanoa että olen persauki eikä ole rahaa edes matkustaa junalla kotiin jos jää.
Kirjoitus virhe09.11.2006 17:11:23
Minä en ajattele sitä vainoharhana, sillä yleensä aina se on iskemistä.
 
Baarissa nyt tietysti 98% varmuudella mutta kun välillä tuntuu että normaali tilanteissakin kun on selvinpäin ym. No mistäs sitä tietää josko yrittäisivät sillonkin.
Eccentr1c09.11.2006 18:56:55
Eräiden outojen yhteensattumien jälkeen eräs nainen tuli kysymään minulta "Tuutsä virittään mun kitaran?" Jostain syystä en mennyt, mutta ei silti harmita.
NHR09.11.2006 19:17:52
Tää koko sarjakuva on jotenkin aivan järjettömän hupaisa.
 
http://kvantti.tky.fi/in/20.shtml
 
Gunther? :D
glx40509.11.2006 19:30:10
Kerran yksi nuori nainen tuli hakeen meikäläistä tanssiin eräässä mananmajoille menneessä jyväskyläläisdiscossa. Nyt se istuu tuossa vieressä sohvalla sukkaa kutomassa. Flaksista en tiedä :)
baron10.11.2006 01:03:56
Analysointi on vaikeaa??
 
Mä kuvittelin ekaksi, että tän illan nuoret typykäiset vain yritti pitää yksinäisen näköiselle "herralle" seuraa tarjoamalla omasta mukistaan viinaa ja ottamalla kaulasta kiinni kun halusivat supattaa korvaan, mutta vähitellen mulle tuli epäily, että olisivat halunneet tulla testaamaan mun vesisänkyä, mutta valitettavasti aamuinen duuniin meno esti tarkemman analyysin.
BaariMikko10.11.2006 02:43:13
Selkeimmät vihjeet ovat kyllä tulleet aika... hm... selkeiksi. Kerran Kuopiossa tuli sellainen nainen lavan eteen, istui kahareisin tuolille, työnsi kätensä jalkoväliinsä, katsoi silmiin ja pyöritti kieltä huulillaan. Sellainen nainen. Kun ei vastakaikua tullut, siirsi tuolinsa seuraavan soittajan eteen.
 
Kerran silloisella Backstage-clubilla eli Tavastian II kerroksessa, syöksyi oikein kaunis nuori nainen kimppuun, kaatoi mut selälleni lattialle ja alkoi repiä ensin itseltään vaatteita, sitten mun nahkahousujani auki. Makasin siinä ja nauroin katketakseni omituista tilannetta, kun poket kantoivat leidin vaatteineen pois. Pöytäseurue hieman tuijotti.
 
Kerran Tampereella tuli sellainen nainen lavan eteen polvilleen, ja valeli paitansa ynnä farkkujensa etumuksen oluellaan, hieroskeli märkää olemustaan siinä sitten. Silläkin kertaa symboliikka oli suht helposti ymmärrettävissä. Sellainen nainen.

 
Tuleepa mieleen, kun kerran pyöriessäni Stella Star Clubilla ilmaantui pöydän eteen eräs, no, mainitunkaltainen sellainen nainen nostelemaan paitaansa jne. Itse taisin olla juuri anniskeluiän saavuttanut ja tämä nainen taas runsaasti päälle neljänkymmenen ja vahvassa juopumustilassa, joten tilanne oli melko kiusallinen. Ymmärsi se sitten lähteä, mutta vain kiertääkseen läpi baarin kaikki muut miehet ja ymmärrettävän epäonnistumissarjan jälkeen aloittaakseen kierroksen alusta. Kuvio toistui kolme-neljä kertaa. Kun en lämmennyt, tuli haukkuja yms, mutta seuraavalla kierroksella olin taas "baarin ainoa söpö" tms. Myöhemmin törmäsin tähän samaan tapaukseen Roskapankissa, tavat eivät olleet muuttuneet. Uusimmat havainnot ovat On The Rocksista, kaksi kertaa saman viikon aikana(en mä yleensä käy siellä niin usein...) kävi kiehnäämässä epämiellyttävän lähellä ja hetken päästä haukkumassa homoksi. :D
 
Näitä ihan oikeasti kiinnostavia tilanteita on kyllä tullut tajuttua turhan myöhään kasapäin. Osa on vituttanut aikanaan ihan kunnolla, vaan eipä noista enää tartte murhetta kantaa, vanhoista jutuista.
juuso a10.11.2006 03:17:05
Tuleepa mieleen, kun kerran pyöriessäni Stella Star Clubilla ilmaantui pöydän eteen eräs, no, mainitunkaltainen sellainen nainen nostelemaan paitaansa jne. Itse taisin olla juuri anniskeluiän saavuttanut ja tämä nainen taas runsaasti päälle neljänkymmenen ja vahvassa juopumustilassa, joten tilanne oli melko kiusallinen.
 
Toi on sitten tosiaan se toinen ääripää. Mitään ei jätetä epäselväksi ja yleensä ne on yllätysyllätys, itseä jotain yli 20 vuotta vanhempia naisia. Ja jos ei satu lämpenemään niin saa kuulla ihan varmaan miten paska ihminen on kun ei hyvä kelpaa. Tottakai tällainen tekee tilanteesta entistä vielä kiusallisemman. Itselle moinen käytös ei tulisi mieleenkään
 
Niin tilanne.. No kerran olin erään naispuolisen kaverin kanssa oikein kunnolla perseet olalla. Mentiin siinä sitten meille ja jostain kumman syystä keskustelut kääntyi seksin puolelle. Emäntä sitten tokaisi yhdessä vaiheessa että tekispä mieli raiskata sut. Jotenkin tilanne oli niin absurdi että tuli vaan räjähdettyä nauramaan ja tunnelma meni vähän siinä pilalle. Pientä lääppmistä lukuunottamatta ei sitten lopulta mitään tapahtunut vaikka nukuttiinkin vielä samassa sängyssä.
Ambitus10.11.2006 03:48:31
hahaa..mahtavia juttuja.
 
Eipä tästä pitkä aika ole kun olin laivakeikalla miksuuttelemassa. Klo.2.30 hehkeän näköinen nuori neito (melkein selvinpäin) tulee kysyy klassisen: "Tiedätsä siis oikeesti mitä noista kaikista nappuloista tapahtuu?" ja laittaa kätensä mun olkapäälle. Vastasin: "Joo..." Neiti: "Sulla on mageet hiukset! Saanksmä tehä sulle letin?" Vastasin: "Hei sori...etsä nää et mä teen töitä." Sytytin röökin, avasin kaljan ja laitoin luurit päähän=D...Neiti poistui paikalta. Röhröh
Anonymous-jazz10.11.2006 07:07:00
hahaa..mahtavia juttuja.
 
Eipä tästä pitkä aika ole kun olin laivakeikalla miksuuttelemassa. Klo.2.30 hehkeän näköinen nuori neito (melkein selvinpäin) tulee kysyy klassisen: "Tiedätsä siis oikeesti mitä noista kaikista nappuloista tapahtuu?" ja laittaa kätensä mun olkapäälle. Vastasin: "Joo..." Neiti: "Sulla on mageet hiukset! Saanksmä tehä sulle letin?" Vastasin: "Hei sori...etsä nää et mä teen töitä." Sytytin röökin, avasin kaljan ja laitoin luurit päähän=D...Neiti poistui paikalta. Röhröh

 
Miksaajilla tuntuu käyvän useimmin flaksi kuin muusikolla. Kun eihän sinne lavalle kukaan pimatsu uskalla mennä kuin korkeintaan kännissä kesken keikan heilumaan sekunniksi pariksi.
larinparaske10.11.2006 08:50:36
Heh, tulin ajatelleeksi että naisillahan on tietysti ihan samanlaisia kokemuksia, vaikka miehet täällä pääsääntöisesti näitä juttuja kertoilevat.
 
Esimerkiksi erään kerran tulin aivan kauheassa tuubassa baarista ja taksitolpan juureen oksennettuani käännyin jonoa kohden ja huusin, jotain sen suuntaista, että panettaisi ja haluaisin viedä kotiin siitä jonkun kottaraisen. Jonossa oli useampikin nainen, mutta kukaan niistä ei reagoinut mitenkään. Varmaan kotiin päästyään tajusivat, että äääh, ai helvetti, siltä jätkältähän olisi saanut.
 
Toisella kerralla olin yökerhossa ja tiskillä oli pari mimmiä juttelemassa keskenään. Menin vaan tylysti siihen väliin ja laitoin kädet isällisesti niiden olkapäille ja tokaisin: 'Mitäs tytöt ?'. Huusin vielä niiden perään että oon naimisissa, joten ei tule mitään ikäviä jälkisoittoja tms. Olivat ilmeisesti hitaalla päällä, tajusivat varmaan narikkajonossa, että olisi seksiä ollut tarjolla, eikä mitä tahansa perusmeininkiä, vaan oikein ryhmäseksiä.
 
Noh, nämä olivat fiktiivisiä tietysti. Minähän en ole ikinä ollut naimisissa.
paavi10.11.2006 09:36:25

Noh, nämä olivat fiktiivisiä tietysti. Minähän en ole ikinä ollut naimisissa.

 
Hoho. Taitaa olla taas perjantai. :D
J.Newkid10.11.2006 10:00:38
Hoho. Taitaa olla taas perjantai. :D
 
Kylli ja kohta töräytän Martti Servon viikonlopun soimaan täällä duunissa!
Ja helkkarin hauska topicci btw=)
Misse10.11.2006 10:21:26
Naisnäkökulma aiheeseen:
 
Vuosituhannen alussa tuli istuttua jokunen kerta tamperelaisessa Räpärälläässä. Eräänä yönä tapasin siellä puolitutun herran, joka oli muuttanut Tampereelle minun kotokulmiltani ja jotakin juttua aiheesta sitten väännettiin. Tällä puolitutulla oli seurueessaan eräs helsinkiläinen pitkätukka joka teki minuun erittäin hyvän vaikutuksen, laittoipa suorastaan polvet velliksi, jos rehellisiä ollaan. Tulipa sitten aikanaan valomerkki ja kotiinlähdön aika. Ulkona kadulla tämä pitkätukka tuli sitten vielä juttelemaan ja voivotteli "mä en yhtään tiedä minne mä oon menossa tai minne mun pitäis mennä" tjsp. Minä sitten tietysti kilttinä tyttönä kerroin, että tuossahan on selkäsi takana herra X, eli tämä yhteinen tuttumme, jonka oletin tietävän minne tämä pitkätukka aikoo päänsä kallistaa.
 
Seuraavalla viikolla kuulin antaneeni tylysti pakit tälle pitkätukalle. Ette voi kuvitella hämmästyksen määrää. Eihän viaton maalaistyttö, vielä huonolla itsetunnollakin varustettu, voinut kuvitella että se repliikki siinä kapakan ovella olikin ISKUrepliikki. Minä poloinen luulin, että Helsingin herra oli oikeasti hätääntynyt ja eksynyt "vieraassa" kaupungissa, enkä ollenkaan käsittänyt, että minun oli tarkoitus pelastaa hänet omiin hoiviini... No, en tiedä olisinko pelastanut vaikka olisin tiennytkin.
paavi10.11.2006 10:36:52
Ai niin, heteromiestä oon meinannu saada pari kertaa. Kymmenen kiloa hoikempana, hieman vähemmän sänkisenä ja pitkillä hiuksilla olin oiva kohde änkyräkännisille äijille. No, myönnetään, että kerran eräissä juhlissa mulla oli vielä naisten yömekkokin päällä. Enää ei tuu äijät kyselee, nyyhh... :'(
Lähikauppias10.11.2006 12:31:18
Ai niin, yhden kerran istuskelin Dynamon yläkerran röökihuoneessa juttelemassa kavereilleni, kun viereeni istui punahiuksinen poika ja esitteli itsensä: "Moi, mä oon Teemu".
 
Kättelin, sanoin nimeni ja jatkoin kavereilleni puhumista. Teemu tarjosi röökiä, poltin. Jatkoin kavereilleni juttelemista, ja yllättäen Teemu sanoi: "Hei, sä et ollenkaan huomioi mua!".
 
Kyseisestä lauseesta hieman huvittuneena puhuin Teemun kanssa vähän aikaa, ja yllättäen Teemu kysäisi että "Kai sä tiedät miks mä oikeesti tähän istuin?". Hieroin vähän aikaa erittäin humalaista leukaani, eikä oikein sytyttänyt. Lopulta kuitenkin välähti, ja kysyin Teemulta: "Ai, onks tässä jotain homoseksuaalista vai?". Olihan siinä. Kerroin pahoitellen olevani hetero, ja Teemu siitä sitten sanoi poistuvansa omien kavereidensa pariin.
 
Kiitti vielä että otin asian niin tyynesti. Miksipäs en ottaisi, imartelevaahan tuo vaan on.
 
Toisen kerran joku nuori mies lähestyi samassa baarissa ja sanoi, että "Hei, mun oli pakko tulla sanomaan että sä oot ihan ultrasöpö!".
 
Olen miesmagneetti.
Gathorn10.11.2006 13:00:15
Ai niin, yhden kerran istuskelin Dynamon yläkerran röökihuoneessa juttelemassa kavereilleni, kun viereeni istui punahiuksinen poika ja esitteli itsensä: "Moi, mä oon Teemu".
 
Kättelin, sanoin nimeni ja jatkoin kavereilleni puhumista. Teemu tarjosi röökiä, poltin. Jatkoin kavereilleni juttelemista, ja yllättäen Teemu sanoi: "Hei, sä et ollenkaan huomioi mua!".
 
Kyseisestä lauseesta hieman huvittuneena puhuin Teemun kanssa vähän aikaa, ja yllättäen Teemu kysäisi että "Kai sä tiedät miks mä oikeesti tähän istuin?". Hieroin vähän aikaa erittäin humalaista leukaani, eikä oikein sytyttänyt. Lopulta kuitenkin välähti, ja kysyin Teemulta: "Ai, onks tässä jotain homoseksuaalista vai?". Olihan siinä. Kerroin pahoitellen olevani hetero, ja Teemu siitä sitten sanoi poistuvansa omien kavereidensa pariin.
 
Kiitti vielä että otin asian niin tyynesti. Miksipäs en ottaisi, imartelevaahan tuo vaan on.
 
Toisen kerran joku nuori mies lähestyi samassa baarissa ja sanoi, että "Hei, mun oli pakko tulla sanomaan että sä oot ihan ultrasöpö!".
 
Olen miesmagneetti.

 
Tästä tulikin eräs tapaus mieleen. Kello oli puolenyön tienoilla ja olin juuri vaihtamassa kavereideni kanssa baaria Rocktownista Metropoliin. Siinä pihalla random eukko tuli kysymään, että jos joku lähtis hänen kanssaan Metroon. Totesin, että ollaan menossa sinne, että mukaan vaan. Jossain vaiheessa jo ennen sisäänmenoa eksyin kavereistani ja jäin tämän naikkosen kanssa kahden kesken. Ei mennyt pitkään niin tämä naikkonen alkoi lähentelemään.
 
Mentiin sitten baarissa johonkin pöytään istumaan ja tämä nainen alkoi selittämään jotain tyyliin "on kiva kun on homoja kavereina". Puhuttiin vähän aikaa homoista ja jossain vaiheessa tajusin, että se eukko luuli mua alusta alkaen homoksi. Meikäläiselle iski älytön naurukohtaus ja sanoin sille akalle, että en ole homo, mutta käyn tässä vaiheessa nostamassa rahaa ja tulen sitten takaisin. Ei ollut pelkoa, että olisin takaisin mennyt. Miksi joku nainen haluaa iskeä ihmisen jota luulee homoksi??
BaariMikko10.11.2006 13:17:43
Ai niin, heteromiestä oon meinannu saada pari kertaa. Kymmenen kiloa hoikempana, hieman vähemmän sänkisenä ja pitkillä hiuksilla olin oiva kohde änkyräkännisille äijille. No, myönnetään, että kerran eräissä juhlissa mulla oli vielä naisten yömekkokin päällä. Enää ei tuu äijät kyselee, nyyhh... :'(
 
Pitkätukkaisempana mulle meinasi käydä näin eräässä länsipasilalaisessa karaokebaarissa. Miksi olin länsipasilalaisessa karaokebaarissa, ei ole vielä toistaiseksi selvinnyt minulle.
 
Tuleepa mieleen vielä yksi tapaus jo mainitusta Rocksista. Möyrysin siinä kohti narikkaa todettuani olevani aivan turhan päissäni, ja alkoihan se kellokin käydä jo kohti neljää. Matkan varrella kävin seuraavan sananvaihdon:
 
nainen: "Lähetsä tanssiin?"
minä: "Mä lähen kotiin!"
 
Ja kävelin päättäväisesti, tosin ehkä hieman horjuen, kohti narikkaa. Aamulla krapulahysteriassani nauroin käytökselleni roimasti.
Tellu10.11.2006 13:21:20
nainen: "Lähetsä tanssiin?"
minä: "Mä lähen kotiin!"
 
Ja kävelin päättäväisesti, tosin ehkä hieman horjuen, kohti narikkaa. Aamulla krapulahysteriassani nauroin käytökselleni roimasti.

 
Kuulostaa ihan sulta :)
 
Joo, mullehan kävi mm. interraililla sillä tavalla, että Ateenan metrossa yksi viiskymppinen bisnesmies tuli juttelemaan ja pyysi kahville. Sanoi sitten myös että "just suck me once". Lähdin pois mitään sanomatta. Seuraavana päivänä tajusin, että olisin saanu viiskymppistä, vaikka olin itse vasta kahdeksantoista!
didjagetany10.11.2006 13:43:19
Helsinginkadun Fairytale -anniskeluliikkeestä olis saanut takuuvarmasti sen yhden(köh.) kerran kun siellä olen käynyt. Samassa pöydässä kaksi aikuista herraa ja nuorehko nainen, jotka etsivät sille toiselle könsikkäälle aviomiestä. Ja enemmän humalluttuaan se nainenkin etsi itselleen miestä, vaikka olikin vakuuttunut että mä jossain vaiheessa tajuan olevani homo. Pyyteli silti katsomaan uutta asuntoaan. Olis ollu kaikkee, mut ei vaan tajunnu ottaa! Harmittanu hulluna jälkeenpäin..tyhmä mä!
Tupuna10.11.2006 13:44:26
Seuraavana päivänä tajusin, että olisin saanu viiskymppistä, vaikka olin itse vasta kahdeksantoista!
 
Totaalirepeäminen! Hoho! Oot Tellu niin hassu ;)
 
Eilen baarissa eräs puolituttu 18-vuotias istui väkisin kaveripöytäämme. Kun puhuimme kaverin kanssa iästämme, tämä fiksu 18-vuotias filosofian opiskelija täräytti, että "sinusta ei kyllä pakkaudu veri alapäähän". Huomautin hänelle erittäin huonoista käytöstavoista ja tilannetajusta + lähdin lätkimään. Myöhemmin tajusin, että en olisi saanut 18-vuotiasta, vaikka olisin halunnut!!! :D
Kirjoitus virhe10.11.2006 13:58:54
Helsinginkadun Fairytale -anniskeluliikkeestä olis saanut takuuvarmasti sen yhden(köh.) kerran kun siellä olen käynyt. Samassa pöydässä kaksi aikuista herraa ja nuorehko nainen, jotka etsivät sille toiselle könsikkäälle aviomiestä. Ja enemmän humalluttuaan se nainenkin etsi itselleen miestä, vaikka olikin vakuuttunut että mä jossain vaiheessa tajuan olevani homo. Pyyteli silti katsomaan uutta asuntoaan. Olis ollu kaikkee, mut ei vaan tajunnu ottaa! Harmittanu hulluna jälkeenpäin..tyhmä mä!
 
Naispuolinen kaveri sai houkuteltua joskus sinne mut + yhden miespuolisen kaverini. Noin 40.v mies kävi miespuolisen kaverini pyllyyn kiinni ja tuli iholle. Minulla oli kyllä hauskaa mutta kaveri oli vähän toista mieltä. Ensimmäinen kerta kun näen sen jättävän puoli tuopillista kaljaa juomatta ja lähtee ulos baarista. Ei auttanut vaikka sanoin sille että nyt on varma saanti älä mee mihinkään.
 
Itellä homoista aika hc kokemuksia. En siis tarkoita että olisin harrastanut niiden kanssa jotain vaan ne on tullu suht härskisti "pokaamaan". Mutta ne ei välttämättä kuulu tähän ketjuun.
Guitarwall10.11.2006 13:59:41
Tämä juttu on kyllä hieman aiheesta sivuun, eli siis tapahtui kahelle kaverille eilen illalla. Ite olin siinä vieressä kuulemassa tämän dialogin.
 
Istuttiin siinä erään yökerhon sohvilla, kun siihen tuli pari tyttöä istumaan viereiselle sohvalle. Kaverithan siinä heti juomaa tarjoamaan, ja tytöt siinä miettii, että mitäs ottavat. Siideriä sitten, ja kaverit lähti hakemaan juomaa. Koska kyseessä oli joku kanta-asiakasilta, sai olutta ja siideriä klubikortilla euron tuoppi. Ite jäin siihen pöytään vielä istumaan ja miettimään syntyjä syviä. Noh, kohta kaverit tulee takaisin juomien kanssa, ja ojentaa ne tytöille. Nämä kiittää kohteliaasti. Sitten toinen heistä sattuu kysymään, että paljonko juomat makso. Kavereistani selvempi sitten aloitti siinä sitten lausetta jokseenkin, että "eur..." mutta sitten toinen kaverini, umpihumalassa ja supliikkimiehenä vetäisi siihen päälle: "NELIJÄ EUROA!". Tuossa vaiheessa ite olin jo lähellä revetä. Noh, tytöt sitten siihen, että eikös tänään ollu klubikortilla euron ilta? Tukossa ollut kaverini: "NO HINNAT POMPPAS JUSTIINSA!". Sitten vielä kaiken kruunuksi heitti siihen, että "Myö ollaan kyllä tosi ainutlaatuisia miehiä kun haetaan naisille juomat, kato ny perkele tuota matkaa(5m), ei sitä joka jannu kehtaisi!" Tytöt tähän sitten niin vittumaisella äänellä kuin varmaan osasivat myötäilivät. Orastavan "suhteen" kruunasi sitten kommentti:"ON SE RANKKAA........EI JOKAINEN KEHTAISI.......VITTU ETTÄ KUSETTAA, MÄÄ LÄHE KUSELLE!". Jäätiin sitten tän toisen kaverin kanssa siihen istuskelemaan ja tytöt "pikaisesti" poistuivat pöydästä.
Kirjoitus virhe10.11.2006 14:50:02
Kerran suht suuressa myötäisessä juttelin night life rocksissa jonkun tyttelin kanssa. Olin sitten lähdössä hakemaan juotavaa itselleni ja kohteliaana muistin kysyä että tarviiko tyttö täydennystä. Sanoi että lonkeron voisi haluta ja olisi valmis itse maksamaan jos vain minulle sopii. Tietysti sitten kännisen fiksuna tokasin että tottakai maksat! Tässä mitään tarjoamaan ruveta. Oli vähän nuivan oloinen loppu illan eikä lähtenytkään jatkoille. Oli huono mutta kun ei muutakaan tullut mieleen =)
RocknRoll10.11.2006 18:01:26
Kerran suht suuressa myötäisessä juttelin night life rocksissa jonkun tyttelin kanssa. Olin sitten lähdössä hakemaan juotavaa itselleni ja kohteliaana muistin kysyä että tarviiko tyttö täydennystä. Sanoi että lonkeron voisi haluta ja olisi valmis itse maksamaan jos vain minulle sopii. Tietysti sitten kännisen fiksuna tokasin että tottakai maksat! Tässä mitään tarjoamaan ruveta. Oli vähän nuivan oloinen loppu illan eikä lähtenytkään jatkoille. Oli huono mutta kun ei muutakaan tullut mieleen =)
 
Tämä oli hauska.
odd10.11.2006 18:10:20
Kerran suht suuressa myötäisessä juttelin night life rocksissa jonkun tyttelin kanssa. Olin sitten lähdössä hakemaan juotavaa itselleni ja kohteliaana muistin kysyä että tarviiko tyttö täydennystä. Sanoi että lonkeron voisi haluta ja olisi valmis itse maksamaan jos vain minulle sopii. Tietysti sitten kännisen fiksuna tokasin että tottakai maksat! Tässä mitään tarjoamaan ruveta. Oli vähän nuivan oloinen loppu illan eikä lähtenytkään jatkoille. Oli huono mutta kun ei muutakaan tullut mieleen =)
 
Heh. Onhan se hyvä pudottaa noi naikkoset välillä maantasalle, etteivät liikoja luule itsestään. ;)
eetu ilimari10.11.2006 18:52:36
Oon tään kertonut jossain toisessa ketjussa aiemminkin mutta kerrotaan uudestaan.
 
Oltiin kaverin kanssa vaasassa jossain räkälässä, kun pöytäämme tuli ihan okn näköinen tyttönen. Kertoi sitten ihan avoimesti meille että sen hoito ei ookkaan paikkeilla ja munaa pitäis saada. Siinä vonkaili aikansa niin kaveri supliikkimiehenä sanoi "nähtiin tänään näin iso hämähäkki" ja laittoi peukalon ja etusormen O:ksi. Varattuja oltiin siihen aikaan molemmat.
 
Sitten joskus ammattikoulu aikoina sain baarista naikkosen mukaani kämpilleni jossa oli pienet kinkerit. No mentiin sen muijan kanssa mun huoneeseen kavereiden jäädessä keittiöön juopottelemaan. Siinä jotain hiniöitiin ja olisi ollut varma saanti, mutta meikäläinen päätti kesken touhujen mennä keittiöön näyttämään sukukalleuksia kavereille. No muijahan ei siitä tykännyt ja oli lähdössä pois, niin kaverit alkoi vielä vittuilemaan sille ja kaatoivat viiniä takin taskuun. Ei vittu.
RocknRoll10.11.2006 19:18:54
Mikäs hitto siinä on kun menet ihan muina miehinä ilman taka-ajatuksia, juttelemaan pöytään jossa on naisia, niin joku kuitenkin kiinnostuu vaikket yritä iskeä, mutta et silti tajua hänen lähentelyjään koska tulit vain turisemaan.
Bacchus10.11.2006 19:38:20
Mikäs hitto siinä on kun menet ihan muina miehinä ilman taka-ajatuksia, juttelemaan pöytään jossa on naisia, niin joku kuitenkin kiinnostuu vaikket yritä iskeä, mutta et silti tajua hänen lähentelyjään koska tulit vain turisemaan.
 
Koska kukaan ei mene juttelemaan ilman takaapäin-ajatusta.
Kirjoitus virhe10.11.2006 19:40:23
Koska kukaan ei mene juttelemaan ilman takaapäin-ajatusta.
 
Tai sitten juuri sen takia ettei mene pokailemaan vaan lörpöttelemään.
hmv10.11.2006 19:51:30
Koska kukaan ei mene juttelemaan ilman takaapäin-ajatusta.
 
Entäs jos oon hukannut sytkärini ja koitan epätoivosesti metsästää baarista tulta? Kaikki olettaa heti kun kysyy, että nyt yrittää iskeä vaikka on oikeasti hätä sen tulen kans. Helpoimmalla pääseekin kun kysyy baarimikolta liekkiä.
Sunna10.11.2006 20:15:00
Kuulostaa ihan sulta :)
 
Joo, mullehan kävi mm. interraililla sillä tavalla, että Ateenan metrossa yksi viiskymppinen bisnesmies tuli juttelemaan ja pyysi kahville. Sanoi sitten myös että "just suck me once". Lähdin pois mitään sanomatta. Seuraavana päivänä tajusin, että olisin saanu viiskymppistä, vaikka olin itse vasta kahdeksantoista!

 
Joo, multa kanssa joskus keväällä paarissa joku lähemmäs viiskymppinen ukko kysy selitti jotain kun olin menossa vessaan. TAkas tullessa sanoi että "no joko?" Kysyin että ai mitä? "No persettä!" oli vastaus. Suksin paikalta vaikka olis tehnyt mieli tujauttaa pataan.
sartzan10.11.2006 20:34:57
Seuraavana päivänä tajusin, että olisin saanu viiskymppistä, vaikka olin itse vasta kahdeksantoista!
 
Miule kerran kasitoistasena kävi niin, että oisin saanu junasta kuuskymppistä! En ottanu... ois kuulemma pitäny lähteä sen mökille saunomaan sun muuta. Viime kesänä ois irronnu 75-vuotiasta umpihumalaista, niin ikään junasta...:S
 
Ehkä minun vaan pitäisi pitää pääni kiinni jos vieressäistuva ikämies koittaa keskustella.
Jenka10.11.2006 20:35:24
Kuulostaa ihan sulta :)
 
Joo, mullehan kävi mm. interraililla sillä tavalla, että Ateenan metrossa yksi viiskymppinen bisnesmies tuli juttelemaan ja pyysi kahville. Sanoi sitten myös että "just suck me once". Lähdin pois mitään sanomatta. Seuraavana päivänä tajusin, että olisin saanu viiskymppistä, vaikka olin itse vasta kahdeksantoista!

 
Etelän maassa minuakin yritettiin joskus 16-17-vuotiaana iskeä. Ne olivat molemmat ravintolan työntekijöitä. Toinen oli vähän vanhempi setä ja illalla kun käveskelin niin se viittoi sinne..ja selitti että oli nähnyt minut aiemminkin ja sitten me lähdettiin siitä ravintolastaan johonkin toiseen ravintolaan ja juotiin drinkit ja se piteli kädestä ja olisi halunnut vielä jotain enemmän..lähdin nukkumaan. Ja toisena iltana olisin saanut mustaa miestä. "Let´s go to disco and then *laittoi kädet päällekkäin*" Jätin senkin väliin.
arva10.11.2006 20:52:53
Kerran luulin että yksi nainen olisi ollut kiinnostunut, mutta sitten minulle selitettiin että pankkineitien koulutukseen kuuluu, että asiakkaille sanotaan "päivää".
aikavaikea10.11.2006 20:53:41
" Jätin senkin väliin.
 
Nämä naisten kertomat jutut ovat hieman eri vivahteisia kuin "miesten", jos aistin oikein. :-)
Artist10.11.2006 20:56:49
Tänään joku gimma tuli englanniksi kyselemään tietä rautatieasemalla, kun seisoskelin baarin edustalla soittokamojeni kera. Kaikista liikkeellä olleista ihmisistä se päätti kysyä juuri minulta, joka vähiten näyttää siltä, että tietäisi missä on. Eli melkein kävi, haha.
Lennu10.11.2006 21:12:46
Miksaajilla tuntuu käyvän useimmin flaksi kuin muusikolla. Kun eihän sinne lavalle kukaan pimatsu uskalla mennä kuin korkeintaan kännissä kesken keikan heilumaan sekunniksi pariksi.
 
Viime kesänä tuli, kiipes oikeen lavalle sivuportaista ja ystävällisesti tiedusteli, josko voitais soittaa Juliet Ja Joonatan? Mä olin vähän että mulla olis tässä hiukkasen homma kesken hei.
 
Sinne meni. Tosin mähän muutenkin seukkaan vakkaria.
Zarmo10.11.2006 21:16:15
kerran melkein sain, mut mimmilllä oli kuukautiset, eikä se antanu
sikanaama10.11.2006 21:19:06
kerran melkein sain, mut mimmilllä oli kuukautiset, eikä se antanu
 
Kerran oisin saanu yheltä tyypiltä mutta sillä oli ripuli.
cruel_destiny10.11.2006 22:11:28
kerran melkein sain, mut mimmilllä oli kuukautiset, eikä se antanu
 
hohohoo! tulee mieleen kerta kun kaverini melkein sai; tyttö oli jotain valitellut kuukautisista ja kaverini reippaana miehenä vastaa, että "rekkamies vetää vaikka millä säällä"! ei lähteny tyttö matkaan.. :D
kid ego10.11.2006 22:27:33
hohohoo! tulee mieleen kerta kun kaverini melkein sai; tyttö oli jotain valitellut kuukautisista ja kaverini reippaana miehenä vastaa, että "rekkamies vetää vaikka millä säällä"! ei lähteny tyttö matkaan.. :D
 
Jos kaverisi olisi kirjoittanut tän itse, antaisin seitsemän plussaa!! Hoho!!
Jkob10.11.2006 23:49:04
hohohoo! tulee mieleen kerta kun kaverini melkein sai; tyttö oli jotain valitellut kuukautisista ja kaverini reippaana miehenä vastaa, että "rekkamies vetää vaikka millä säällä"! ei lähteny tyttö matkaan.. :D
 
Toinen legendaarinen on tämä armeijan poikien juttu kuukautiset kohdatessaan.. "Suomalainen sotilas ei verta pelkää" Ei ollut kyllä kaveri tuolla letkautuksella saanut
Epämuusikko11.11.2006 00:03:47
Kerran mua vongattiin dadassa.
 
Halusiko hän esitellä sinulle paloautoaan?
Epämuusikko11.11.2006 00:56:15
Sen yhden kerran kysyi minulta baarissa lähdön aikaan eräs silminnähden a) tajuissaan ja sielunvoimissaan oleva b) hyvännäköinen naishenkilö, että c) olenko jokujoku, ja että d) lähdenkö hänen kanssaan syömään pizzaa.
 
Molempiin vastasin ei. Tarinaa hauskuuttaa minun osakseni se, että olen asunut isäni työkeikan johdosta puolen vuoden ajan Makedoniassa. Heidän kielessä on neljä eri s-kirjainta, joista yhtä käytetään sanan "pizza" lausumiseen. Mutta yksi niistä s-kirjaimista (eli: jos lausut sen väärin) saa sanan "pizza" tarkoittamaan - mitäpä muutakaan kuin naisen sukupuolielintä.
 
"Hei siis tiiätsä, ei mua kiinnosta pizzan syönti vitun vertaa, mutta vitun syönti...rölölöö"
trent11.11.2006 01:04:33
Joo, ikävä kyllä näitä on sattunut. Viimeisimmästä ei ole edes kauaa, vähän toista kuukautta sitten. Olin baarissa kaveriporukalla aika selkeässä jurrissa ja jostain ihmeen syystä aika vittuuntuneena. Yllättäen siihen meidän pöytään tuli joku naisimmeinen kilistelemään tuoppiaan meikäläisen vastaavaan ja alkoi juttelemaan. Just kun sitä vähiten odottaa, niinhän se vanha viisaus menee... mutta jollain käsittämättömillä sanavalinnoilla onnistuin karkottamaan naikkosen. Seuraavana päivänä oli melkoinen "mitä v****a mä oon oikein selittänyt" -fiilis.
efunkelist11.11.2006 01:42:23
Halusiko hän esitellä sinulle paloautoaan?
Jos me oltais molemmat oltu homoja niin silloin ois voinu käydä flaksi. Ehkä. Jollakulla jossakin.
 
--
 
Pitäisikö ottaa tavaksi AINA baarissa etsiä joku kivan näkönen kerttu ja kysyä siltä tarjoisko se mulle tuopin? Ihan vaan tutkimusmielessä.
Niin siis sitä että löytyykö kivan näköisiä... Tällä naamallahan saa aina. Pakit.
balzary11.11.2006 14:27:51
Molempiin vastasin ei. Tarinaa hauskuuttaa minun osakseni se, että olen asunut isäni työkeikan johdosta puolen vuoden ajan Makedoniassa. Heidän kielessä on neljä eri s-kirjainta, joista yhtä käytetään sanan "pizza" lausumiseen. Mutta yksi niistä s-kirjaimista (eli: jos lausut sen väärin) saa sanan "pizza" tarkoittamaan - mitäpä muutakaan kuin naisen sukupuolielintä.
 
Tsekin kielessä sama homma, kirjainten sekoittaminen aiheuttanut huvitteneisuutta paikan päällä useasti.
Wolfgang11.11.2006 16:48:45
Tän taisin joskus kirjottaa rakastelumokiin, mutta menköön nyt tännekin...
 
Olin jonkun kaverin kaverin synttäribileissä, joissa pyöri porukkaa laidasta laitaan. Koko sen ajan kun olin bileissä istui lattialle levitetyllä patjalla kaksi tyttöä kielet toistensa kurkuissa. Noh... Minä kiskoin siinä itseäni humalaan muiden mukana ja jossain vaiheessa olin istumapaikkojen puutteessa siirtynyt patjalle.
 
Siinä sitten hetken kummastelin edellämainittua tyttörakkautta, kun toinen tytöistä konttasi luokseni ja kysyi haluanko kolmanneksi pyöräksi. Suuteli vielä varmuuden vuoksi. Minullehan tuo sopi ja päädyin pussailemaan tyttöjen kanssa. Loppuillasta porukka alkoi valua baariin, mutta tytöt pyysivät minua jäämään heidän luokseen.
 
Siinä hetken asiaa viinahuuruisissa aivoissani pohdittuani päätin lähteä baariin kiskomaan lisää olutta...
 
Vihaan itseäni joskus.
Antroid11.11.2006 16:59:25
Tän taisin joskus kirjottaa rakastelumokiin, mutta menköön nyt tännekin...
 
Olin jonkun kaverin kaverin synttäribileissä, joissa pyöri porukkaa laidasta laitaan. Koko sen ajan kun olin bileissä istui lattialle levitetyllä patjalla kaksi tyttöä kielet toistensa kurkuissa. Noh... Minä kiskoin siinä itseäni humalaan muiden mukana ja jossain vaiheessa olin istumapaikkojen puutteessa siirtynyt patjalle.
 
Siinä sitten hetken kummastelin edellämainittua tyttörakkautta, kun toinen tytöistä konttasi luokseni ja kysyi haluanko kolmanneksi pyöräksi. Suuteli vielä varmuuden vuoksi. Minullehan tuo sopi ja päädyin pussailemaan tyttöjen kanssa. Loppuillasta porukka alkoi valua baariin, mutta tytöt pyysivät minua jäämään heidän luokseen.
 
Siinä hetken asiaa viinahuuruisissa aivoissani pohdittuani päätin lähteä baariin kiskomaan lisää olutta...
 
Vihaan itseäni joskus.

 
Virhe! Liian lyhtynäköinen tai tyhmä kirjoittaja!
Eddie11.11.2006 17:16:47
Vihaan itseäni joskus.
 
On kyllä syytäkin.
Robert11.11.2006 17:17:08
Siinä hetken asiaa viinahuuruisissa aivoissani pohdittuani päätin lähteä baariin kiskomaan lisää olutta...

Vihaan itseäni joskus.

 
Hoho! Aiheutti lievän repeytymisen tämä.
Qsysi11.11.2006 18:10:06
Vihaan itseäni joskus.
 
Antaisin miinuksen jos voisin. Siis voi saatana.
JOO10011.11.2006 18:14:00
Siinä hetken asiaa viinahuuruisissa aivoissani pohdittuani päätin lähteä baariin kiskomaan lisää olutta...

Vihaan itseäni joskus.

 
Eh juu tuota heh. Viina vei miehen mennessään.
Da Make11.11.2006 18:36:40
Paskin ikinä. Uah, oikein pahaa tekee.
bastardo11.11.2006 21:35:04
Se siinä koitti sitten vieläkin mua houkutella mukaansa niin kaveri jo hoksasi mun ajatukset ja tokaisi sille, että tää on jo varattu. Ja se siitä. Harmittaa vaan, että sen toisen mimmin kanssa ei sit kuitenkaan ikinä mitään syntynyt... :I Että ois voinu valita tarkemmin kenen kanssa iltaa viettää. Ei ollut ns. riidit kohdallaan..
 
Toi on muuten kaikkein eniten perseestä, että kun suunnittelee säätävänsä jotain yhden mimmin kanssa, ilmaantuu jostain takavasemmalta toinen sekoittamaan pakan aivan täysin. Tuollaisessa tilanteessa voi sielunsa silmin nähdä kummankin junan katoavan horisonttiin.
Tosin ainakin omasta mielestäni olisi mielettömän hauska läppä nähdä kun ne junat katoaisivat käsi kädessä samaan suuntaan horisonttiin...
 
Mutta noin yleisesti, silloin ääriharvoin kun tuollainen tilanne sattuu, voi suorastaa tuntea kuinka karma vittuilee päin naamaa.
 
---
 
Niin ketjun aiheeseen liittyen. Tuossa joku viikko sitten baarissa menin täysin takalukkoon kun joku mimmi kävi sillä lailla vihjailevasti kyselemässä mistä olin kyseisen bändipaitani hankkinut.
En mennyt takalukkoon mimmin kysymyksestä tai sen esitystyylistä, vaan siitä, etten kuollaksenikaan saanut päähäni, mistä helvetistä sen paidan olin hankkinut.
 
Jälkeen päin vituttaa. Koska en vieläkään muista mistä helvetistä olen sen paidan hankkinut.
LexaR11.11.2006 23:57:17
Eilen eräissä naamiaisissa yks mimmi oli mussa kiinni koko illan, ehdottelikin kaikennäköstä siinä... ainoo vaan et loukkasin viime viikonloppuna selkäni suht pahasti, joten en ollut suoraan sanottuna missään pelikunnossa. Vesiselvänäkin kaiken lisäks :S
 
Noh, sain numeron kuitenkin haltuun, sovittiin jo treffitkin, joten eipä tässä vielä ainakaan mitään ole menetetty.
oizo12.11.2006 12:36:55
Parisen vuotta sitten Kanarialla oltiin viettämässä poikien kanssa kohtuullisen kosteaa baari-iltaa. Siinä sitten tuli yhden suomalaisen tytön kanssa tutustuttua ja olipa hän lähdössä mun hotellihuoneellekin yöksi. Mutta jostain syystä kysyi mua sitten kantamaan hänet sinne reppuselässä, johon herrasmiehenä tietysti suostuin, koska vähintäänkin sen kantomatkan (about 3 km :DD ) olisi saanti ollut taattua. No siinä voimain tunnossa todella humalaisessa tilassa otin sitten tytön reppuselkään ja niihän siinä sitten pääsi käymään, että tytön oikein ponkaistessa selkääni kaatua romahdettiin maahan iha kunnolla. Onneksi ei pahemmin käynyt kummallekaan. Arvatenkin tyttö ei sitten kuitenkaan tullut huoneeseeni yöksi. Tuosta tapauksesta oli kyllä aikoinaan melkoinen morkkis.
Epämuusikko12.11.2006 20:14:55
Antaisin miinuksen jos voisin. Siis voi saatana.
 
sama homma. ei noin voi tehdä!!!!!111
ozmo12.11.2006 20:21:34
Voi perkeleen perkele! Eilen poikien kans ryyppäiltiin eikä tarkoitus ollut tehdä mitään muuta kuin vetää lärvit treeniksellä ja kuunnella äänityksiä...
Niinpä, kerrankin kun jättää kumit kotiin niin päättää kännipäissään soittaa yöpaikan yhden tyttösen luota ja vielä onnistuu siinä. :P Noh, ihan kivaa silti oli...
nikomati13.11.2006 09:57:59
viime yönä yökerhon humussa ja tumussa nauratti eräs naisen alku. seisoskelin visusti baaritiskin luona juomaa odottamassa kun minua napattiin tiukalla otteella takamuksesta. häkellyin. katsoin tyttöön, joka ensi sanoillaan kysyi "missä sun tyttöystäväs on?" vastasin että kotosallahan hän. silloin alkoi tytöltä avautuminen. "munkin poikaystävä on kotona.. kattelin sua tuolta, ja mun on kauheen vaikee pitää näppejä erossa susta. meille pitäs varmaan varata joku privaattikoppi.." repesin aivan totaalisesti, vaikka sievä tyttönen olikin. aloin höpisemään jotain vessasta ja järkyttävästä kushädästä. tyttö jäi seisomaan tiskin luo suu auki kun vessan ovi jo aukesi pissan liristessä.
Ussr13.11.2006 10:19:30
Siinä hetken asiaa viinahuuruisissa aivoissani pohdittuani päätin lähteä baariin kiskomaan lisää olutta...
 
Vihaan itseäni joskus.

 
Mie muistan tän! Heh...
Wolfgang13.11.2006 11:42:41
Mie muistan tän! Heh...
 
No mutta baarissa oli kuitenki kivaa...
-Aleksi-13.11.2006 15:24:12
No mutta baarissa oli kuitenki kivaa...
 
Kyllä se aina voittaa seksin kahden (2!) tytön kanssa!
Ussr13.11.2006 15:28:48
Kyllä se aina voittaa seksin kahden (2!) tytön kanssa!
 
Ehdottomasti kyllä, ainakin tässä tapauksessa.
-Aleksi-13.11.2006 15:32:28
Ehdottomasti kyllä, ainakin tässä tapauksessa.
 
Kuinka rottia ne sitten oli?
obiwan13.11.2006 15:34:57
Jaa useasti sitä toivoo ettei olisi käynyt se flaksi, on tuo susikrapula muutaman kerran koettu:P Kuvainnollisesti, siis.
Ussr13.11.2006 15:38:28
Kuinka rottia ne sitten oli?
 
Tästä asiasta ei oo valitettavasti tietoa...
Lord_of_the_strings13.11.2006 17:08:12
Erään tytön kanssa tanssiessa "lievässä" humalatilassa tämä yllättäen tekee kielellään täsmäpommituksen kurkkuuni ja kiihkeä suutelu alkaa. Lähes samalla sekunnilla kaveri huutaa "SAUNA ON LÄMMIN!". Tyttö lensi sohvalle ja minä saunaan.
 
Joskus vihaan itseäni..
Wolfgang13.11.2006 18:56:59
Ehdottomasti kyllä, ainakin tässä tapauksessa.
 
Joudun olemaan eri mieltä. Vaikka ei ne tytöt olleetkaan sellasia kuin elokuvissa...
plikk13.11.2006 20:59:16
Tyttö lensi sohvalle ja minä saunaan.
 
Pelimies
 
Virhe! Tyhjä tai liian lyhyt kirjoitus!
Mäkrö13.11.2006 21:13:16
Joudun olemaan eri mieltä. Vaikka ei ne tytöt olleetkaan sellasia kuin elokuvissa...
 
:) Se on kyllä hauska, kun suuri osa usein miettii "Lesbo"-sanan kuullessaan kahta suuririntaista pornotähteä nuolemassa mangoa.
wildchild8713.11.2006 21:15:00
Tulipas mokattua hienosti.
Olin tossa hetki sitten lähdössä lenkille kaverin kanssa, ja sovitulle kohtauspaikalle hölkätessä ohitin melko söpön tytön ulkoiluttamassa koiraa. Kun sitten odotin kaveria, niin tämä sama tyttö pysähtyi koiransa kanssa siihen ja alkoi jutella mulle. Keskustelu meni suunnilleen näin.
 
Tyttö: Sun lenkkihän loppu lyhyeen.
Minä: Joo, ei sitä aina jaksa...
T: lenkkiseuraako kaipaat? (hymyillen)
M: No vähän niinku, kaverin pitäis tulla tähän ihan kohta.
T: Aijaa. No hauskaa lenkkiä sitten.
M: Samoin.
 
Tyttö jatkoi matkaa koiransa kanssa ja mä jäin odottamaan kaveriani. Noin minuutin kulutua aivot tajusi äskeisen tilanteen, ja vitutti kun ei tajunnu lähteä sen mukaan ulkoiluttamaan koiraa.
Mäkrö13.11.2006 21:24:39
Tyttö jatkoi matkaa koiransa kanssa ja mä jäin odottamaan kaveriani. Noin minuutin kulutua aivot tajusi äskeisen tilanteen, ja vitutti kun ei tajunnu lähteä sen mukaan ulkoiluttamaan koiraa.
 
Älä nyt lannistu. Peli on vasta avattu, kun viileästi ohitit pyrkyrin ensimmäisen hyökkäyksen. Nyt sulla on hyvä motivaatio lenkkeillä tietyssä paikassa tiettyyn aikaan. Koiria pitää viedä joka päivä ulos moneen otteeseen, joten saumasi ovat siltäkin osalta hyvin.
 
Jos olet oikein ovela, säilytät taskussasi makkaranpaloja lenkkeillessäsi. Kun tyttö tulee koirineen paikalle, hierot makkaraa sormiisi ja alat paijaamaan pientä hauvaa. Koira tietenkin nuolee näppejäsi ja osoittaudut todelliseksi eläinten ystäväksi!
Vasara13.11.2006 22:12:44
Älä nyt lannistu. Peli on vasta avattu, kun viileästi ohitit pyrkyrin ensimmäisen hyökkäyksen. Nyt sulla on hyvä motivaatio lenkkeillä tietyssä paikassa tiettyyn aikaan. Koiria pitää viedä joka päivä ulos moneen otteeseen, joten saumasi ovat siltäkin osalta hyvin.
 
Jos olet oikein ovela, säilytät taskussasi makkaranpaloja lenkkeillessäsi. Kun tyttö tulee koirineen paikalle, hierot makkaraa sormiisi ja alat paijaamaan pientä hauvaa. Koira tietenkin nuolee näppejäsi ja osoittaudut todelliseksi eläinten ystäväksi!

 
Voihan sitä koittaa omalla makkarallakin suoraan tyttöön.
Bassballs13.11.2006 22:27:57
Kuulin pari vuotta liian myöhään, että itse ja pari kaveria oltiin lukiossa nuorempien tyttöjen silmissä(ja mielissä) "kuumaa kamaa"..
 
Toissa talvena olin soittamassa eräässä poikkitaiteellisessa produktiossa, jossa oli mukana myös nättejä tanssityttöjä.. sitten viimeisen shown jatkoilla yksi heistä roikkui perässä, yritti iskeä keskustelua ja kiehnäsi sylissä.. tietenkin nätti kuin mikä, mutta itse olin liian "hyvässä meiningissä" tajutakseni tilanteen vakavuutta..
Jossain vaiheessa iltaa heitin sitten vahingossa viinat ja lantrinkit hänen syliinsä, minkä jälkeen en olekaan häntä nähnyt..
baron13.11.2006 23:47:49
Jossain vaiheessa iltaa heitin sitten vahingossa viinat ja lantrinkit hänen syliinsä, minkä jälkeen en olekaan häntä nähnyt..
 
Olisit kertonut, kuinka hyvä pesukone sulla himassasi ja kuinka etevä oot sitä käyttämään!
Tellu14.11.2006 11:31:19
Voihan sitä koittaa omalla makkarallakin suoraan tyttöön.
 
Onko sulla kokemusta tuollaisesta tilanteesta, jolloin meinas käydä flaksi?
jussiohman14.11.2006 11:34:55
Vihaan itseäni joskus.
 
Minäkin melkein vihaan sua ton takia.
saha14.11.2006 12:28:51
Tän taisin joskus kirjottaa rakastelumokiin, mutta menköön nyt tännekin...
 
Olin jonkun kaverin kaverin synttäribileissä, joissa pyöri porukkaa laidasta laitaan. Koko sen ajan kun olin bileissä istui lattialle levitetyllä patjalla kaksi tyttöä kielet toistensa kurkuissa. Noh... Minä kiskoin siinä itseäni humalaan muiden mukana ja jossain vaiheessa olin istumapaikkojen puutteessa siirtynyt patjalle.
 
Siinä sitten hetken kummastelin edellämainittua tyttörakkautta, kun toinen tytöistä konttasi luokseni ja kysyi haluanko kolmanneksi pyöräksi. Suuteli vielä varmuuden vuoksi. Minullehan tuo sopi ja päädyin pussailemaan tyttöjen kanssa. Loppuillasta porukka alkoi valua baariin, mutta tytöt pyysivät minua jäämään heidän luokseen.
 
Siinä hetken asiaa viinahuuruisissa aivoissani pohdittuani päätin lähteä baariin kiskomaan lisää olutta...
 
Vihaan itseäni joskus.

 
+
 
Ei se pillu ole kaikki kaikessa!
Kirjoitus virhe14.11.2006 13:18:29
+
 
Ei se pillu ole kaikki kaikessa!

 
Täh!
 
Virhe! Tyhjä tai liian lyhyt kirjoitus!
NHR14.11.2006 14:30:56
Ei se pillu ole kaikki kaikessa!
 
Juuei, sehän on vaan reikä naisessa.
Blasphemer14.11.2006 14:53:48
Tuli mieleen eräs kerta, kun edessäni seisoi juuri saunasta tullut alaston nainen esitellen minulle nännilävistyksiään, katsellen silleen kivasti ja pyytäen kokeilemaan lävistyksiään. Seisoin pitkä takki päällä iso Finlandia Vodka kädessä, katselin, hymyilin ja menin jatkamaan viinan juontia. Olen nero.
RocknRoll14.11.2006 15:26:29
Höh, teillehän on vaikka mitä ihanaa meinannut tapahtua. Mulle on ainoastaan lääninpatjat ja lähiöpupiruusut ehdotelleet.
Iscariah14.11.2006 15:27:24
Höh, teillehän on vaikka mitä ihanaa meinannut tapahtua. Mulle on ainoastaan lääninpatjat ja lähiöpupiruusut ehdotelleet.
 
hahhah elämä on julmaa
RocknRoll14.11.2006 15:29:05
Joo, mutta onneksi noiden vastapainoksi mulle on tapahtunut myös ihania juttuja, eikä vain meinannut käydä flaksi. Eli en ilmeisesti ole joutunut vihaamaan itseäni, kuten jokunen tyyppi täällä on itsestään sanonut. :)
efunkelist14.11.2006 15:33:35
Kuulin pari vuotta liian myöhään, että itse ja pari kaveria oltiin lukiossa nuorempien tyttöjen silmissä(ja mielissä) "kuumaa kamaa"..
 
Tavallista. Täälläkin käyny vähän samaa. Ehkä sitä tapahtuu enemmänkin. Ehkä tytötkin on ujoja, tai sitten osa on idiootteja kun pitävät kiinni jostain ihmeen periaatteesta että miehen pitää tehdä aloite. Ihme juttu.
 
--- ---
 
Ei se pillu ole kaikki kaikessa!
 
---
 
Juuei, sehän on vaan reikä naisessa.
 
Ei se reikä, mutta ne reunat!
ravensoul14.11.2006 15:37:45
Tuli mieleen eräs kerta, kun edessäni seisoi juuri saunasta tullut alaston nainen esitellen minulle nännilävistyksiään, katsellen silleen kivasti ja pyytäen kokeilemaan lävistyksiään. Seisoin pitkä takki päällä iso Finlandia Vodka kädessä, katselin, hymyilin ja menin jatkamaan viinan juontia. Olen nero.
 
Huomaan, että nimimerkkisi ei ole ihan tuulesta temmattu. :D
Vasara14.11.2006 17:48:05
Onko sulla kokemusta tuollaisesta tilanteesta, jolloin meinas käydä flaksi?
 
Ei, mutta oon lukenu netistä.
Disposable14.11.2006 18:05:53
Ei, mutta oon lukenu netistä.
 
Niin minäkin. Monesti.
Theodor15.11.2006 18:58:18
"Suomalainen sotilas ei verta pelkää"
 
En oo varma oliko joku jo tän laittanut, mutta samaan kategoriaan:
 
"tosimies ajaa punaisia päin"
tillotson15.11.2006 19:46:44
Kerran paarissa kohtuullisen humaltuneena istuttiin ja kuunneltiin musaa, kun eräs seurassamme ollut tyttö yritti sanoa mulle jotain, mutta keskeytin: "Shh, mahtava biisi tulee". Taisi olla brothers in arms. Tämän jälkeen hän kysyi suoraan lähenkö tanssimaan. Joo mennään, vastasin hetken hölmisteltyäni. Siinä sitten käytiin tanssimassa, ja kun lopulta olimme poistumassa kuppilasta, tarrasi hän lyhyeksi aikaa kädestäni kiinni. En tajunnut vihjettä, sillä hän oli eräs kaverini kaveri, jonka tiesin, tai ainakin luulin tietäväni olevan varattu, ja mietin vain, että mitä se sekoilee. Se kai vaikutti siinä tilanteessa vaan hauskalta ystävän eleeltä. En pohdiskellut asiaa sen ihmeemmin, kunnes muutama päivä jälkeenpäin kaverini kertoi, ettei kyseinen nainen seurustele enää. Siinä vaiheessa valkeni, että saatana, sehän yritti iskeä minua ja meikä heittää jotain idioottia juttua.
LexaR15.11.2006 19:47:55
Helmi, tänään poikkeuksellisesti tuli vedettyy ihan kunnialla loppuun saakka. Ehkei elämä ookkaan niin toivotonta...
trent15.11.2006 21:38:15
Ei se reikä, mutta ne reunat!
 
hmm... "annakko reunaa?" ;D
LamaAjanElvis15.11.2006 22:09:36
Höh, teillehän on vaikka mitä ihanaa meinannut tapahtua. Mulle on ainoastaan lääninpatjat ja lähiöpupiruusut ehdotelleet.
 
No äläpäs mitään. Viimeisin lähestyjä oli keski-iän ylittänyt homo joka tarjosi piikkinsä juotavaa. Otin kyllä kaljan, mutta häivyin aika nopeaan. Tämäkin sattui toissatalvena, eli melko hiljaista ollut sitten 18-kesän ihmetarjousten.
 
Muistuipa vielä tuosta lähipubista joku vanha havukka jolle kerroin vinkin kymmenestä muusta vapaasta pöydästä minun nurkkapöydän sijasta.
Antti115.11.2006 22:43:30
No ei nyt meinannut käydä flaksi, mutta jotain vähän sen suuntaista. Eilen bändini rumpali sanoi, että joku muija oli lukiossa kysellyt hirveästi jotain. Siis tyyliin, että soitatko sä bändissä? Siinä missä on helvetin hyvännäköinen laulaja jne.
 
Ilmeni, että ko. tyttö oli nähnyt meidän keikan, jolla satuin laulamaan. Ei stana, kunpa ei olisi nähnyt. :D Lainasimme edellisen bändin kitaristia kakkosmieheksi pariin coveriin, kuten myös saman orkesterin rumpuja, kitaroita, bassoja, vahvistimia ja jopa plektroja. Sitten kävimme hiukan ennen keikan alkua tulostamassa läjän lyriikoita erinäisiin covereihin ja mä suostuin laulamaan. Enhän mä laulaa osaa, enkä niitä sanojakaan nähnyt. Koko keikka päätettiin vieläpä reilua tuntia ennen soitantaa, eikä me mitään niitä biisejä oltu harjoiteltu. Tiktakkia, Mokomaa, Megadethiä ja jotain taidettiin soitella huonolla menestyksellä...
Hannu H.15.11.2006 22:58:03
No ei nyt meinannut käydä flaksi, mutta jotain vähän sen suuntaista. Eilen bändini rumpali sanoi, että joku muija oli lukiossa kysellyt hirveästi jotain. Siis tyyliin, että soitatko sä bändissä? Siinä missä on helvetin hyvännäköinen laulaja jne.
 
Ilmeni, että ko. tyttö oli nähnyt meidän keikan, jolla satuin laulamaan. Ei stana, kunpa ei olisi nähnyt. :D Lainasimme edellisen bändin kitaristia kakkosmieheksi pariin coveriin, kuten myös saman orkesterin rumpuja, kitaroita, bassoja, vahvistimia ja jopa plektroja. Sitten kävimme hiukan ennen keikan alkua tulostamassa läjän lyriikoita erinäisiin covereihin ja mä suostuin laulamaan. Enhän mä laulaa osaa, enkä niitä sanojakaan nähnyt. Koko keikka päätettiin vieläpä reilua tuntia ennen soitantaa, eikä me mitään niitä biisejä oltu harjoiteltu. Tiktakkia, Mokomaa, Megadethiä ja jotain taidettiin soitella huonolla menestyksellä...

 
Onko tämä kenties se legendaarinen keikka eräällä nuorisotalolla jota olin katsomassa? Tommin bändi oli siellä kans soittamassa?
Guitar Hero16.11.2006 01:39:45
Viikonloppuna olisi käynyt flaksi varmaan useampaankin kertaan. Tsiigailin siinä Eero Raittista ja huomasin yhden ikääntyneemmän kari tapion poraavan silmillään mun läpi. Varmaan se olisi halunnut käydä puikottamassa.. PUUKOLLA.
 
Sitten hetkeä myöhemmin siinä vielä fiilistellessäni sellainen 160-senttinen setä tulee veivaamaan munamankelia mun eteen, arvatenkin "pahat" mielessä. Homma meinasi muuttua siksi kauneimmaksi, kunnes herrasmiehen ystävä paljasti karut faktat': "hessu hei se on mies".
 
Illemmalla olisikin käynyt ihan oikeasti flaksi, mutta enhän mä lähtenyt. Ku nyt vaan oon sellanen..
FoolOnTheHill16.11.2006 13:05:04
Helmi, tänään poikkeuksellisesti tuli vedettyy ihan kunnialla loppuun saakka. Ehkei elämä ookkaan niin toivotonta...
 
http://en.wikipedia.org/wiki/Denial
Antti116.11.2006 13:50:11
Onko tämä kenties se legendaarinen keikka eräällä nuorisotalolla jota olin katsomassa? Tommin bändi oli siellä kans soittamassa?
 
Joo, kyllä sama keikka oli hän. Joku Niina vissiin sen tytön nimi oli, oli ilmeisesti Jukan kanssa reissussa. Harmi kun ei ole muistikuvaa ulkonäöstä tai koko likasta. :D
Hannu H.16.11.2006 19:08:06
Joo, kyllä sama keikka oli hän. Joku Niina vissiin sen tytön nimi oli, oli ilmeisesti Jukan kanssa reissussa. Harmi kun ei ole muistikuvaa ulkonäöstä tai koko likasta. :D
 
Jaa se likka. Joku Niina se tais olla juu.. kai..
Autollahan mä siellä olin, mutta oli kuumetta vähäse.
Mä oon aina kipee?
 
EDIT: tämä on ilmeisesti jonkinnäköinen pohja.. offtopicoin perustamassani topicissa..
 
Keittäjä ei rahastanu mun kahvia toissapäivänä.. hmm..
Nyt meni tupunalinjalle..
Moridin17.11.2006 09:04:18
Eilen meinasi. Oltiin jo vähän itse työn touhuissa, mutta tajuttiin sitten että pettäminen ei ehkä oo kovin hyvä juttu.
Juzzu17.11.2006 09:14:36
Eilen meinasi. Oltiin jo vähän itse työn touhuissa, mutta tajuttiin sitten ajoissa että pettäminen ei ehkä oo kovin hyvä juttu.
 
Sissös. Ai että raja ei vielä ylittynyt. Onko vasta penetrointi pettämistä?
Moridin17.11.2006 09:17:59
Sissös. Ai että raja ei vielä ylittynyt. Onko vasta penetrointi pettämistä?
 
Ääh. Tajuttiin melkein ajoissa...
 
Tietenkin se ylittyi. Mulla on vähän pää sekaisin, yli 38 astetta kuumetta =(
Keefster17.11.2006 10:50:20
Sissös. Ai että raja ei vielä ylittynyt. Onko vasta penetrointi pettämistä?
 
Ei kun vasta ejakulaatio on pettämistä. ;-)
Juzzu17.11.2006 10:51:47
Ei kun vasta ejakulaatio on pettämistä. ;-)
 
No sittenhän truu-kännisekoiluissa ei läheskään aina edes petetä ;o)
Mäkrö17.11.2006 11:25:10
No sittenhän truu-kännisekoiluissa ei läheskään aina edes petetä ;o)
 
En muista, minkä pappisopuksen (en muista uskontoa) kirjaa luin, mutta siinä oli määritelty tarkkaan, mikä on syntistä ja mikä ei. Orgasmin sai muistaakseni saada, jos sen pystyi saamaan niin ettei siemennestettä tule. Siinä oli ihan käsittämättömiä juttuja.
aikavaikea17.11.2006 11:39:39
Orgasmin sai muistaakseni saada, jos sen pystyi saamaan niin ettei siemennestettä tule...
 
Mun vaimolla ei yleensä tule. Toisaalta, mistäpä minä tiedän onko hän orgasmejakaan saanut.
aijommi17.11.2006 13:10:22
Oltiin jo vähän itse työn touhuissa, mutta tajuttiin sitten että pettäminen ei ehkä oo kovin hyvä juttu.
 
Hei, älä vitussa? Kauheen kevyesti tunnut asian ottavan.
fridgebuzz17.11.2006 13:39:07
No joo, joku taisi mainitakin jotain tämän suuntaista: olin ylä-asteella rippileiristä lähtien täysin rakastunut erääseen tyttöön. Tein kaikkeni saadakseni hänet itselleni, mutta tyttö ei lämmennyt. No, olimme sitten jonkin aikaa ihan kuitenkin moikkaustuttuja, ja vähitellen parin vuoden aikana pääsin yli tästä tytöstä. No, sitten pari vuotta sitten (suunnilleen kakskymppisenä, varattuna ihmisenä) näin tätä tyttöä pitkästä aikaa, ensimmäistä kertaa vuoteen, pariin. Istuimme iltaa kahdestaan eräässä kuppilassa, puhuen niitä näitä. Lähdettyäni kotiin viimeisellä bussilla tyttö laittoi viestin, perus "oli todella mukava tavata, nähdään taas" -tyylisen. Vastasin viestiin, toivottelin hänellekin hyviä jatkoja, mainitsin jotain, että "toivottavasti löydät jonkun kivan tyypin" (kun tyttö ei ollut seurustellut pitkään aikaan). Takaisin tuli viesti, että "joo, mut mä oon tajunnut jo tässä pari vuotta sitten että sinä olet elämäni mies, ikävää että olet varattu". Tätä miettiessä on mennyt muutama yö (ei enää nykyään kylläkään), mutta eihän tällaisia kannata vatvoa liikaa, mennyt on mennyttä eikä sitä takaisin saa. Ei mitenkään.
Jäärä17.11.2006 14:22:52
Sissös. Ai että raja ei vielä ylittynyt. Onko vasta penetrointi pettämistä?
 
Vanha opiskelutoveri kertoi muinoin muka tosijuttuna tapausta, jossa hänen kaverinsa oli jäänyt ns. rysän päältä kiinni. Samantien kiinnijäämisensä huomattuaan tämä heppu oli huutanut vaimolleen "En liikuttanut!" ja jatkanut vielä sormeaan heristellen "Et varmana nähnyt että liikutin!".
kyseinen17.11.2006 14:28:19
Vanha opiskelutoveri kertoi muinoin muka tosijuttuna tapausta, jossa hänen kaverinsa oli jäänyt ns. rysän päältä kiinni. Samantien kiinnijäämisensä huomattuaan tämä heppu oli huutanut vaimolleen "En liikuttanut!" ja jatkanut vielä sormeaan heristellen "Et varmana nähnyt että liikutin!".
 
Totaalinen repeäminen.
jonsku117.11.2006 14:33:12
Vanha opiskelutoveri kertoi muinoin muka tosijuttuna tapausta, jossa hänen kaverinsa oli jäänyt ns. rysän päältä kiinni. Samantien kiinnijäämisensä huomattuaan tämä heppu oli huutanut vaimolleen "En liikuttanut!" ja jatkanut vielä sormeaan heristellen "Et varmana nähnyt että liikutin!".
 
Pelimiehiä :D "Et nähny, että perse heilu!"
Blodapelsin17.11.2006 15:17:43
Syksyllä 2005 tuli käytyä Gloriassa jossain metallitapahtumassa... 4 ekaa bändiä meni baarin puolella kitatessa ja kun kaverin ja minun viinanhuuruiset aivot tajusivat, että Amoral (pääesiintyjä, on muuten helvetin hyvä poppoo.. Suosittelen) aloittaa parin sekunnin päästä soittonsa, lähdettiin sitten rivakasti alakertaan... Rappusten edessä oli sitten joku suht kaunis naishenkilö joka pysäytti allekirjoittaneen ja alkoi aika avoimesti hipelöimään rintakehääni siinä ja puhumaan jotain...
 
"Hei nyt helvettiin siitä tieltä! Nyt ei ehdi! Katotaan parin tunnin päästä"
 
jatkoin sitten matkaani puolijuoksulla 10 tuoppia mahassani rappusia eikä aikaakaan kun nopeutin matkaani vetäen mahtavat turvat rappusissa...
 
Krapula-aamuna törkeä kielenkäyttöni hävetti kovasti...
kitaraontahtoni20.11.2006 20:21:18
Voihan sitä koittaa omalla makkarallakin suoraan tyttöön.
 
hoho +
 
Virhe! Tyhjä tai liian lyhyt kirjoitus!
aziztcf20.01.2007 02:12:06
Jahas, vois nostaa ja kertoa stoorin. Asan keikka, mie tanssin siinä suht rennot fiilikset ja sillee. Tyttö puristaa perseestä ja sanoo hymyillen "tykkään sun tukasta ja tanssityylist, ootko varattu?"
 
Otin vittuiluna.
Marlowe20.01.2007 04:04:19
No joo. Loppusyksystä menin katsomaan kanadalaista Crazy-elokuvaa Oulun Elokuvateatteri Studioon. Paikalle osui minun lisäkseni vain yksi ainoa katsoja, suunnilleen samanikäinen, pirtsakka punapäinen tyttö, joka kysyi minulta jotakin, mikä sitten johti ajatustenvaihtoon. Leffassa istuttiin vierekkäin. Sieväksi ja älykkääksi osoittautunut tyttö kysyi elokuvan päätyttyä, olenko menossa saman tien kotiini, ja minä vastasin tietysti "juu, minulla on aamuvuoro".
 
Tuiran siltoja pitkin polkiessani alkoi vasta raksuttaa, että ehkäpä tyttö olisi jatkaa juttelemista ja halunnut lähteä vaikka kahville tai yhdelle oluelle. Tai sitten ei. Ehkä hän oli vain ystävällinen. Mistäpä minä mitään tietäisin, mutta vieläkin harmittaa ja rutosti, etten tehnyt aloitetta ja itse pyytänyt tyttöä lähtemään vielä jonnekin. Työkaveritkin onnittelivat sitten seuraavana päivänä fiksusta tempusta ja kertoivat ihailevansa syvästi minun työmoraaliani. En minä tajua mitään vihjailua, vaan kaipaisin aina rautalankaa...
 
(Ja hei, jos satut lukemaan tätä, niin ota ota ota ota ota ota ota yhteyttä...) = )
-Aleksi-20.01.2007 04:11:07
..........
Chrissie20.01.2007 04:19:45
Työkaveritkin onnittelivat sitten seuraavana päivänä fiksusta tempusta ja kertoivat ihailevansa syvästi minun työmoraaliani. En minä tajua mitään vihjailua, vaan kaipaisin aina rautalankaa...
 
Tuli mieleen... joskus tässä reilu vuosi sitten oli treffit erään vanhemman miehen kanssa, joka kiinnosti minua paljonkin. Olimme tavanneet kerran aikaisemmin ja silloin jo oli paljon himoa ja sähköä ilmassa. Noh, typeryyttäni olin sopinut meneväni yövuoroon töihin sinä toisena treffi-iltana ja piti sitten lähteä kesken pois... Sain toki kyydin kotiin ja mies teki selväksi, että haluaisi enemmänkin... mutta ei vaan voinut, kun töihin piti mennä.
 
Noh, enpä nähnyt miestä enää sen jälkeen enkä montaa kertaa muutenkaan siitä kuullut. Ensin syytti itseään, sitten työtä.... lopulta tajusin, ettei se ehkä niin herrasmies ollutkaan. Olin kuitenkin todella rikki silloin exäni takia ja olisin kyllä tehnyt enemmänkin edes jonkinlaisen suhteen eteen, jonka kautta olisin saanut hellyyttä ja huomiota osakseni. Näin jälkeenpäin ajateltuna oli kuitenkin paljon parempi selvitä siitä(kin) ajasta yksin.
 
EDIT: Äh.. ensimmäiseksi mentiin, että heilahti.
Leper Messiah20.01.2007 08:59:47
Ääh. Tajuttiin melkein ajoissa...
 
Tietenkin se ylittyi. Mulla on vähän pää sekaisin, yli 38 astetta kuumetta =(

 
Jep, tää oikeuttaakin sitten koko homman. Jos on kännissä, huumeissa, lääkkeissä, kuumeessa tai muuten vaan päästä sekasin, saa pelailla vierasotteluita vaikka monta päivässä, jos vaan kerkeää matkustamaan.
jami8721.01.2007 02:20:24
Tänään istuttiin puolitutun tytön kanssa lähikuppilassa sylikkäin ja tanssittiin sun muuta. Tytön vanhemmat istuivat siinä saman pöydän ääressä myöskin ja kehuskelivat miten hyvä tyypi ja mukava poika olen. Tytön isä käski pitämään kiinni tytöstä, sillä tämä oli kuulemma ollut liian kauan yksin. Olin varma, että saan... öh... läheisyyttä tänään. Valomerkin tultua minä sitten lähdin yksin grillille mitään sanomatta ja grilliltä kävelin maggaraperunoiden kanssa kotiin. Oli nälkä.
Disposable21.01.2007 12:20:51
Tänään istuttiin puolitutun tytön kanssa lähikuppilassa sylikkäin ja tanssittiin sun muuta. Tytön vanhemmat istuivat siinä saman pöydän ääressä myöskin ja kehuskelivat miten hyvä tyypi ja mukava poika olen. Tytön isä käski pitämään kiinni tytöstä, sillä tämä oli kuulemma ollut liian kauan yksin. Olin varma, että saan... öh... läheisyyttä tänään. Valomerkin tultua minä sitten lähdin yksin grillille mitään sanomatta ja grilliltä kävelin maggaraperunoiden kanssa kotiin. Oli nälkä.
 
Ja toimit näin vain, ja ainoastaan siksi että pääsisit m.nettiin kertomaan siitä "Sillon kerran siellä ja siellä meinas käydä flaksi?" -ketjuun?
 
Kova jätkä.
m.naksu21.01.2007 12:22:07
Noin kuukausi takaperin olin treeneihin menosa kitaran kanssa, kun eräs blondi (ihan hyvännäköinenkin vielä) tulee kysymään että "Soitatko sä kitaraa?". Silloin vielä varattuna miehenä jouduin torjumaan tytön ja sanoin jotain "Eiku mä vaan tykkään kanniskella sitä"-tyyliin.
Nyt sinnkuna harmittaa etten ole ks. blondia uudestaan nähnyt.
 
P.S. Niin ja varmaan olisin pinppiä saanut
Cipollina21.01.2007 12:26:51
Noin kuukausi takaperin olin treeneihin menosa kitaran kanssa, kun eräs blondi (ihan hyvännäköinenkin vielä) tulee kysymään että "Soitatko sä kitaraa?". Silloin vielä varattuna miehenä jouduin torjumaan tytön ja sanoin jotain "Eiku mä vaan tykkään kanniskella sitä"-tyyliin.
Nyt sinnkuna harmittaa etten ole ks. blondia uudestaan nähnyt.

P.S. Niin ja varmaan olisin pinppiä saanut

 
No tottahan nyt pelkällä kitaransoitolla pimppiä saa koska haluaa. Naapurin mummokin kysy tossa eilen. Ensin koputteli seinää kun soittelin, ja sitten pihalla "popped the question: soittelekko sinä kitaraa siellä". Ikävä kyllä jouduin varattuna miehenä torjumaan myöskin....
Guitarwall21.01.2007 12:39:33
No tottahan nyt pelkällä kitaransoitolla pimppiä saa koska haluaa.
 
Tämä on enemmän kuin totta. Tässä joku aika sitten oli Lutakon pihalla kokonainen lauma perkele oikein makuupussien kanssa tulleet odottamaan meidän reenien alkamista. Näytti siltä että olivat odottaneet siinä pidempäänkin, ainakin yön yli siis. Piti roudausoven kautta mennä kämpälle kun ei uskaltautunut siitä etukautta mennä. Tiedä miten olisi käynyt.
 
Juu, nyt minä muistankin tarkemmin. Se oli se ilta kun Negativella oli keikka Lutakossa.
sus21.01.2007 13:17:57
Tänään istuttiin puolitutun tytön kanssa lähikuppilassa sylikkäin ja tanssittiin sun muuta. Tytön vanhemmat istuivat siinä saman pöydän ääressä myöskin ja kehuskelivat miten hyvä tyypi ja mukava poika olen. Tytön isä käski pitämään kiinni tytöstä, sillä tämä oli kuulemma ollut liian kauan yksin. Olin varma, että saan... öh... läheisyyttä tänään. Valomerkin tultua minä sitten lähdin yksin grillille mitään sanomatta ja grilliltä kävelin maggaraperunoiden kanssa kotiin. Oli nälkä.
 
Pelkäättekö te panemista vai mistä tämmöiset ratkaisut johtuvat?
Mäkrö21.01.2007 13:35:56
Pelkäättekö te panemista vai mistä tämmöiset ratkaisut johtuvat?
 
Kyllä mäkin olisin lähtenyt grillille. Tuossa tilanteessa oli SELVÄSTI jotain todella hämärää ja omituista.
rockitsb21.01.2007 14:01:11
Hoho. Tuli mieleen tapaus, kun olin vielä ala-asteella, taisin olla 4. tai 5. luokalla. Kotiini soitti eräs tyttö samalta luokalta, puhelu meni näin:
-Moi, tääl on *nönönö*. Rakastat sie miuta?
-En?
-Haista vittu! *klik*
 
Hämmensi hieman. Melkein sain, sen jälkeen on ollukkii hiljasempaa.
Artist21.01.2007 14:21:27
Eilen meinas käydä, mutta ei käynykään.
Pitkavirta21.01.2007 15:01:11
(Ja hei, jos satut lukemaan tätä, niin ota ota ota ota ota ota ota yhteyttä...) = )
 
Nätti tarina mut hyiiii yäk mikä vonkausloppu :/
sus21.01.2007 15:09:34
Kyllä mäkin olisin lähtenyt grillille. Tuossa tilanteessa oli SELVÄSTI jotain todella hämärää ja omituista.
 
Tarkemmin ajatellen, siinä oli rituaalimurha lähellä!
Vasara21.01.2007 15:13:28
Olisin viimeyönä saanut, mutta väsytti niin en jaksanut.
horo-ari21.01.2007 15:15:49
Tarkemmin ajatellen, siinä oli rituaalimurha lähellä!
 
Nii, ja sillä oli nälkä.
 
Ai niin, itsellänihän käy aina flaksi.
Marlowe21.01.2007 22:27:18
Nätti tarina mut hyiiii yäk mikä vonkausloppu :/
 
Pöh, tässä olla mitään vonkaamassa, jos tarkoitat sitä mitä luulen sinun tarkoittavan. Jos vain olisin saanut siihen tyttöön yhteyden vielä uudelleen, niin vähänkös olisin ollut onnellinen (mutta pelkällä etunimellä ja opinahjolla ei vielä kauhean pitkälle pötkitä Oulun kokoisessa kaupungissa).
 
En tosin usko, että kyseinen tyttö seuraa kovinkaan aktiivisesti Muusikoiden.netia tai etenkään tätä viestiketjua, mutta ainahan sitä voi elättää toiveita pikaviestistä... No, kiva muisto jäi kuitenkin = )
Lord_of_the_strings21.01.2007 23:47:11
Laivalla tuli tanssitettua erästä oikein viehkeää neitokaista jolle tarjoilin drinkkejä ja muuta hassunhauskaa. Lähdin sitten hakemaan lisää rahaa hytistä ja käskin tytön odottaa siinä missä istuukin. No rupes sitten vähän ramasemaan hytissä ja jäin nukkumaan. No ainakin sain kunnon yöunet.
 
Pelimies.
saha22.01.2007 00:35:59
Laivalla tuli tanssitettua erästä oikein viehkeää neitokaista jolle tarjoilin drinkkejä ja muuta hassunhauskaa. Lähdin sitten hakemaan lisää rahaa hytistä ja käskin tytön odottaa siinä missä istuukin. No rupes sitten vähän ramasemaan hytissä ja jäin nukkumaan. No ainakin sain kunnon yöunet.
 
Pelimies.

 
Jätkä on jäätävän kova. +
Diego22.01.2007 01:28:15
Laivalla tuli tanssitettua erästä oikein viehkeää neitokaista jolle tarjoilin drinkkejä ja muuta hassunhauskaa. Lähdin sitten hakemaan lisää rahaa hytistä ja käskin tytön odottaa siinä missä istuukin. No rupes sitten vähän ramasemaan hytissä ja jäin nukkumaan. No ainakin sain kunnon yöunet.
 
Pelimies.

 
Päivän kovin +
Ambitus22.01.2007 02:38:30
Ah ja voih!
 
Tulin juuri keikalta...Toisen setin alkupuolella viereeni leijui viehkeä tummaihonen tyttönen. Laittoi kätensä mun rintalastan päälle ja kysyi; "Miksi sä näytät noin masentuneelta?" Minä siihen että: "No neljäs ilta tätä showta mennos, alkaa hieman tympääntyy tähän miksuutteluun, mutta kun sä nyt siihen tulit niin voitais jutella jotain."...No siinä jubailtiin yli puolet setistä...juuri kun päästiin itseasiaan, saatanan vokalisti laittoi mikkinsä monitooriin (hirveä vinku), samaanaikaan tyttö oli kysynyt "jotain"...Huusin aika kovaan ääneen (laulajalle) "Vitun huora stana!"...Tyttö luuli et tarkoitin häntä, ja käveli pois...enpä sitten päässy kesken vedon sitä ettimään sieltä väentungoksesta ja selittämään tilannetta...sitten kamat nippuun ja kotiin miettimään elämää;)
 
olis varmaan lohjennut...
Diego22.01.2007 02:50:37
Ah ja voih!
 
Tulin juuri keikalta...Toisen setin alkupuolella viereeni leijui viehkeä tummaihonen tyttönen. Laittoi kätensä mun rintalastan päälle ja kysyi; "Miksi sä näytät noin masentuneelta?" Minä siihen että: "No neljäs ilta tätä showta mennos, alkaa hieman tympääntyy tähän miksuutteluun, mutta kun sä nyt siihen tulit niin voitais jutella jotain."...No siinä jubailtiin yli puolet setistä...juuri kun päästiin itseasiaan, saatanan vokalisti laittoi mikkinsä monitooriin (hirveä vinku), samaanaikaan tyttö oli kysynyt "jotain"...Huusin aika kovaan ääneen (laulajalle) "Vitun huora stana!"...Tyttö luuli et tarkoitin häntä, ja käveli pois...enpä sitten päässy kesken vedon sitä ettimään sieltä väentungoksesta ja selittämään tilannetta...sitten kamat nippuun ja kotiin miettimään elämää;)
 
olis varmaan lohjennut...

 
Auts. Tämähän on suoraan sanottuna todella perseestä. Eikä vituta varmaan yhtään jos se mirkkukin kerran oli todella beibe... :/ Koita kestää.
Ambitus22.01.2007 03:40:54
Auts. Tämähän on suoraan sanottuna todella perseestä. Eikä vituta varmaan yhtään jos se mirkkukin kerran oli todella beibe... :/ Koita kestää.
 
Noh tänään lähtee lento Espanjaan! Sitten pääsee eksoottisia tytskyjä narraamaan...Tosin käyn ennen sitä jättämässä nykyisen mimmikaverini! Elämä on hienoo!
SaduS22.01.2007 05:18:31
Latviassa viime lokakuussa oltiin kavereiden kanssa viettämässä iltaa lähipubeissa, kunnes valomerkki saapui ja joukkue lähti kohti hostellia. Toisen kaverin kanssa ajateltiin vielä mennä hostellin alakerrassa sijaitsevaan diskoteekkiin, kun nyt ei vielä oltu sammumispisteessä. Alakerran ovella piti näyttää lompakkoa ovimiehelle ja sisällä uudestaan tarjoilijalle. Kummallista. Sitten maksoin itselle ja kaverille kaljat 20:n latin setelillä (30e), enkä saanut rahasta takaisin, vaan meidät ohjattiin pöytään istumaan.
 
Asian laita selvisikin piakkoin, kun meidän seuraamme liittyy neljä (4) naista, lattiasta pamahtaa esiin metallinen tanko ja tarjoilija taputtaa käsiään kaksi kertaa. Olimme siis kyseisen pornobaarin ainoat asiakkaat, ja meitä varten sitten järjestettiin strippiesitys ja kaksi naista per naama. Siinä oltiin aika sanattomina kaverin kanssa, kun kaikki tapahtui parin sekunnin sisällä. No, alettiin sitten herrasmiehinä juttelemaan naisten kanssa. Kysyivät mitä tehdään Riikassa ja vastattiin: "We are students and we are here to learn about Latvian culture." (Ihan oikeasti oltiin opintomatkalla tutustumassa latvialaiseen taiteeseen jne.). Näitä vastikään 18 vuotta täyttäneitä neitokaisia ei paljoa meidän matkamme syyt kiinnostaneet, vaan jatkossa keskustelu hoidettiin tuntoaistien avulla.
 
Tässä vaiheessa kaveri (varattu sellainen) ilmoitti, että menee vessaan. Vartin siinä venailin näiden neljän nymfomaanin kanssa, kunnes hokasin, ettei se kaveri taidakaan takaisin tulla. Vähän aikaa siinä koitin sitten pitää kaikkia neljää kiireisenä, kunnes baarimikko tulee ilmoittamaan, että pitäisi alkaa tarjoamaan juomia neidoille, jos meinaa jäädä istumaan. Tämähän ei käynyt laatuun, ja sanoin taktisesti, että menen hakemaan fyrkkaa yläkerrasta. Mentyäni yläkertaan, huomasin kaverin laatanneen ympäri huonetta ja hiukan käytävällekin. Nukkumaan suoriksi ja aamusti kahdeksalta ylös katsomaan elokuvaa "My Latvia".
 
Toinen "läheltä piti"-tapaus liittyy sekin ulkomaille. Bulgariassa muutama vuosi sitten löysin erään kadulla levyjä myyvän tyypin listalta Metallican jonkun levyn, ja kysyin, että löytyisikö sitä. Ilmeisesti Metallica - Live in Concert. Myyjä vastasi, että pitäisi tulla takaisin iltayhdeksältä. Tulin sitten sovittuun aikaan takaisin, ja myyjä vastasi, että vielä menee tunti. Hmm. Tulin taas samaa basaarikujaa pitkin tunnin päästä takaisin, ja tällä kertaa sivukujan puskasta joku tarttuu vasempaan käsivarteeni. Katsottuani vasemmalle, huomasin n. 45-vuotiaan, minihameisiin ja nahkasaappaisiin sonnustautuneen naishenkilön. Tämä korppikotkaa muistuttanut pakkelinaama alkoi riuhtomaan minua puskaan kysyen: "Do you like sex?" Hirveään paniikkiin joutuessani aloin huutamaan hätäisesti: "No! No! Eiku yes! Yes! Eiku..." Tässä vaiheessa ajattelin, että parasta olisi liueta paikalta mahdollisimman kovin äänin, joten otin ritolat samantien. Neonvärisen peruukin omannut täti ei helpolla meikäläisestä luovuttanut, vaan onnistui raapaisemaan tekokynsillään vasempaan olkapäähän kunnon naarmut. Juoksin koko loppumatkan levymyyjän luo, ja vihdoinkin sain käsiini kauan kaivatun, uunituoreen Metallican livelevyn.
 
Kummallista, kuinka nämä "meinasi"-tilanteet liittyvät omalla kohdalla vain ja ainoastaan maksullisiin naisiin. Nämä tapaukset eroaa kyllä useimmista ketjun viesteistä, sillä minua ei kyllä vituttanut yhtään, vaikka ilman jäinkin. Pakeneminen pelipaikalta on silti yhdistävä tekijä useimmiten.
 
Tulipas paljon tekstiä. Hiukan karkasi otsikosta, mutta oli niin mehukas juoni ympärillä. Jos olisin hoitanut hommat pelimiehen tavoin ns. kolmospesälle asti, olisin varmasti saanut riittävästi jutunjuurta kirjoittaakseni niistä novellit Jalluun, Rattoon tai Nyrkkipostiin.
pira22.01.2007 07:15:46
Soitin Sabbathissa unessa ja oisin saanut, mutta heräsin liian aikaisin.
KooAa22.01.2007 11:01:02
Yks nainen sano mulle perjantaina bileissä että "sut mä vien ihan minne vaan". Mää kysyin "ai että minne?".
RocknRoll22.01.2007 13:06:53
Kerran ravintolassa yksi tyttö tuli kuiskaamaan mulle korvaan, että olisi halukas antamaan mulle ns. oraalinautintoa. No, minä luonnollisesti kiinnostuin ehdotuksesta, mutta hänen poikaystävänsä ei ilahtunut. Tuli hieman käsirysyä, mutta tilanne rauhoittui, onneksi. Turpaan olisi varmasti tullut.
JCM22.01.2007 13:23:24
Kummallista, kuinka nämä "meinasi"-tilanteet liittyvät omalla kohdalla vain ja ainoastaan maksullisiin naisiin. Nämä tapaukset eroaa kyllä useimmista ketjun viesteistä, sillä minua ei kyllä vituttanut yhtään, vaikka ilman jäinkin. Pakeneminen pelipaikalta on silti yhdistävä tekijä useimmiten.
 
..maksullisten kanssa tuppaa olemaan niin, että jos fyffeä löytyy niin niiltä saa:)
 
ei ne romantiikan perässä ole kun "ehdottelemaan" tulevat;)
-Aleksi-22.01.2007 15:01:01
ei ne romantiikan perässä ole kun "ehdottelemaan" tulevat;)
 
Niinpä, aina jos joku muija tulee kysymään vaikka, "käytkö useinkin täällä?" Niin vastaat vaan että paljon pitää maksaa huora?
JCM22.01.2007 15:23:19
Niinpä, aina jos joku muija tulee kysymään vaikka, "käytkö useinkin täällä?" Niin vastaat vaan että paljon pitää maksaa huora?
 
Et kai oikeasti ole tuota mieltä?
 
Hui kauhea!
Disposable22.01.2007 18:48:32
Tulipas paljon tekstiä. Hiukan karkasi otsikosta, mutta oli niin mehukas juoni ympärillä. Jos olisin hoitanut hommat pelimiehen tavoin ns. kolmospesälle asti, olisin varmasti saanut riittävästi jutunjuurta kirjoittaakseni niistä novellit Jalluun, Rattoon tai Nyrkkipostiin.
 
Hoho. Hieno kirjoitus. Normaalisti antaisin nuin hyvästä säännönmukaisesta kirjainrykelmästä, mutta kun tänään oon jo antanu niin monelle niin en enää viitti.
 
Edit: Siis plussia.
Bacchus22.01.2007 18:52:29
Kummallista, kuinka nämä "meinasi"-tilanteet liittyvät omalla kohdalla vain ja ainoastaan maksullisiin naisiin. Nämä tapaukset eroaa kyllä useimmista ketjun viesteistä, sillä minua ei kyllä vituttanut yhtään, vaikka ilman jäinkin. Pakeneminen pelipaikalta on silti yhdistävä tekijä useimmiten.
 
On joo tosi kummallista, että prostituoitu haluaa päästä housuihin.
Disposable22.01.2007 18:58:47
On joo tosi kummallista, että prostituoitu haluaa päästä lompakkoon.
Bacchus22.01.2007 19:22:24
lompakkoon
 
Se on sama asia tässä tapauksessa.
Defactor22.01.2007 22:03:44
Se on sama asia tässä tapauksessa.
 
Sul on lompakko housuis? :O
SaduS22.01.2007 22:13:01
On joo tosi kummallista, että prostituoitu haluaa päästä housuihin.
 
No ei se tässä tapauksessa kummallista ollutkaan. Kummallista oli se, että omalle kohdalle ei ole sattunut vastaavanlaisia tapauksia muiden kuin maksullisten naisten kanssa. Esim. ketjussa useaan otteeseen mainittu tapahtumaketju "hottis-tsiksi kiinnostuu aidosti minusta -> tekee aloitteen -> minä sanon vittuiluksi tulkittavan asian naiselle tai poistun kovaa vauhtia" puuttuu täysin omista kokemuksista. Pärstäkertoimella saattaa tosin olla vaikutusta asiaan, mutta ehkä valitsen mieluummin horojen aiheuttamat marginaaliset fyysiset vauriot, kuin mahdollisen tosirakkauden aiheuttaman pitkäkestoisen henkisen epätasapainon.
Exhausted23.01.2007 06:48:54
Tuossa viikonloppuna jatkoilla pyydettiin jäämään yöksi mutta päätinkin lähteä kotiin kun oli demosessiot seuraavana päivänä ja halusin nukkua.
Bacchus23.01.2007 13:30:17
Sul on lompakko housuis? :O
 
Onko sinulla lompakko housuissasi, vai oletko vain iloinen nähdessäsi minut?;)
JCM23.01.2007 14:50:29
Tuossa viikonloppuna jatkoilla pyydettiin jäämään yöksi mutta päätinkin lähteä kotiin kun oli demosessiot seuraavana päivänä ja halusin nukkua.
 
..täällä kun lukee niin on kyllä yllättävän paljon tällaisia juttuja, et sit ku kerran kysytään niin "ei jaksetakaan".
 
:)
 
..mut mikäs siinä, demosessiot on kyllä oikein hyvä syykin tollaseen... eipähän tarvitse tekosyihin turvata.
wilzhu23.01.2007 20:09:50
Ankkarokissa eräs neitonen tuli siinä jotain nuoleskelemaan. Noh, halusin kumminkin kuumeisesti jutella jollekkin muulle ja myöhemmin vasta tajusin mitä tämä neitonen ajoikaan takaa:D
Jani The Rock23.01.2007 20:16:41
Mua kyllä ahistaa perkeleesti jos joku käy kiinni tosta vaan. Jos oikein säikähdän, voin vaikka lyödä. Ei pitäis ängetä ahdistuneen yksilön henkilökohtaiseen tilaan, oli sitten kuinka hottis eukko hyvänsä.
 
Vähintään vois ensin kysyä, että "saanko nuolla korvaasi" tms. Kerkeis orientoitua. Ehkä olis hyvä pitää messissä myös suuvettä ja kosteuspyyhkeitä, niin vois sanoa että purskutteleppa ekana ja pyyhi naamasi niin kattellaan sitten.
DJnuts23.01.2007 23:55:37
vittumaisia tilanteita tämmöset, ei voi muuta sanoa
wilzhu23.01.2007 23:56:20
Mua kyllä ahistaa perkeleesti jos joku käy kiinni tosta vaan. Jos oikein säikähdän, voin vaikka lyödä. Ei pitäis ängetä ahdistuneen yksilön henkilökohtaiseen tilaan, oli sitten kuinka hottis eukko hyvänsä.
 
Vähintään vois ensin kysyä, että "saanko nuolla korvaasi" tms. Kerkeis orientoitua. Ehkä olis hyvä pitää messissä myös suuvettä ja kosteuspyyhkeitä, niin vois sanoa että purskutteleppa ekana ja pyyhi naamasi niin kattellaan sitten.

 
No ehkä minä vähän suoristelin asioita. Ei se nyt ihan tuosta vain hyökännyt kimoppuuni:D Se olisikin jo jotain, jos saisi alituiseen olla hätistelemässä naisia kimpusta.
Diego24.01.2007 00:00:29
No ehkä minä vähän suoristelin asioita. Ei se nyt ihan tuosta vain hyökännyt kimoppuuni:D Se olisikin jo jotain, jos saisi alituiseen olla hätistelemässä naisia kimpusta.
 
Jos keksit miten hommaa voi edesauttaa niin kerro minullekkin! :D
A.Starving24.01.2007 02:57:41
Jos keksit miten hommaa voi edesauttaa niin kerro minullekkin! :D
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=140469
Diego24.01.2007 03:00:09
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=140469
 
no hoho. :D vähänkö m.netissä pyörii säälittävää sakkia. :P
Bream24.01.2007 11:01:00
Ku noita juttuja lukee ni täs tulee ihan vainoharhaseks :D. Ei mutta ei nyt tuu mitään varsinaisia tilanteita mieleen mutta mä oon kyl just sellanen saatanan puusilmä et tajuun kaiken jälkeenpäin. Asia joka vituttaa.
konehes24.01.2007 15:26:27
no hoho. :D vähänkö m.netissä pyörii säälittävää sakkia. :P
 
Mutta tonne iskurepliikkiketjuun kirjoittavien ei tarvi kirjoittaa tähän ketjuun.
KädetönRumpali24.01.2007 15:45:56
Ku noita juttuja lukee ni täs tulee ihan vainoharhaseks :D. Ei mutta ei nyt tuu mitään varsinaisia tilanteita mieleen mutta mä oon kyl just sellanen saatanan puusilmä et tajuun kaiken jälkeenpäin. Asia joka vituttaa.
 
Hmm... Minullekaan ei tuli mitään varsinaisia tilanteita mieleen. Ehkä ihan siitä simppelistä syystä, ettei niitä ole ollut. Enkä edes harrasta iskurepliikkejä.
 
Mutta JOS joku kävisi suoraa päätä kiinni, niin eittämättä pinkoisin välittömästi karkuun. Olen aika nopea. Mutta tuollainen vaaratilanne ei (onneksi?) ylipäänsä ole realistinen.
Quu24.01.2007 19:57:58
Joskus, kait pari kolme kesää sitten kävi seuraavaa:
 
Oltiin parin kaverin kanssa eräässä ulkoilmaravintolassa ja siinä sitten joku blondi (oli ihan mukavannäköinen) kysyi multa että "mennäänkö naimisiin? oon raskaana ja kirkko on varattuna"
Hetken päästä totesi että "ei vaineskaan, en ole raskaana jne."
 
Seuraavana päivänä sitten nauroin sille että miksei olisi voinut olla, siinähän olis ollu valmis paketti tarjolla, sen kun olis korjannu pois :)
Mitää ei olis ite tarvinnu tehdä, kun joku on jo tehnyt puolesta.
Diego25.01.2007 01:48:47
Mutta tonne iskurepliikkiketjuun kirjoittavien ei tarvi kirjoittaa tähän ketjuun.
 
Jos koittaa pokata mimmejä, mutta ei tussua lohkee?
Jesmies25.01.2007 14:53:28
Tehdäänpä yhteenveto, millaisissa tilanteissa pitää olla erityisen tarkkana?
Jokainen saa lisätä yhden.
 
1. Juna-asemat
2. Festarit/kesätapahtumat
3. Naamat/plexit/perskännit
4. Uimarannat
 
terveisin:
Flax Finland ry, paremman flaksin puolesta.

 
loistava, plussaa +
konehes26.01.2007 14:05:48
Jos koittaa pokata mimmejä, mutta ei tussua lohkee?
 
En ymmärrä, täysin vieras tilanne.
Moridin26.01.2007 15:04:29
Tänään olisin saanu, mutta herätyskello soi ...
 

 
Ei, en nähnyt unta, vaikka siltä varmaan kuulostaa =) Mut tartti lähtee kouluun... :(
pampukarhu26.01.2007 15:39:30
Tänään olisin saanu karvaiselta saksalaiselta.
SaduS27.01.2007 02:23:41
Nyt vasta muistuikin mieleeni, että kerran taisi käydä tällainen tilanne ei-maksullisen naisen kanssa.
 
Tilanne oli lukion pikkujoulujuhlat jossain pintaliitopaikassa viime marras- tai joulukuussa. Eräs naisihminen lähestyy minua ja seuraava keskustelu käytiin:
 
Hän: "Tykkäätsä Red Hot Chili Peppersistä?"
Minä: "En. Musta se on aika paska."
Hän: "No en mä sitten puhu sulle enää mitään."
 
Ei edes tehnyt tiukkaa vastata noin. Jos hän olisi vaihtanut RHCP:n tilalle vaikka Autopsyn, Demigodin, Abhorrencen tai vaikka Sentencedin ekan levyn, olisi vastaus ollut päinvastainen. Ja flaksi taattu.
Iscariah27.01.2007 20:36:14
Ei edes tehnyt tiukkaa vastata noin. Jos hän olisi vaihtanut RHCP:n tilalle vaikka Autopsyn, Demigodin, Abhorrencen tai vaikka Sentencedin ekan levyn, olisi vastaus ollut päinvastainen. Ja flaksi taattu.
 
Ohoh... Noilla bändeillä antasin sulle ittekkin jo.....
 

 
okei aiika paska juttu
hjukke12.02.2007 00:45:10
Sviddu viime viikon lauantaina. Olin kuppilassa ja mukavannäköinen naikkonen tuli morjenstelemaan, olettaen että tunnen hänet!? En ole varma sanoinko aivan suoraan "Kuka ´ttu sä oot" mutta reaktioni ainakin oli tuo. Naikkonen meni hakemaan kahvia(irish kofia) ja itse kävin noutamassa tuopposen. "Palataan asiaan hetken päästä", naikkonen ei edes suuttunut reaktiostani. Mutta menin jauhamaan paskaa toverin kanssa ja unohdin koko jutun. Välillä ei vain onnistu. Todellakaan.
Thule12.02.2007 10:12:36
Pari kertaa, joista ensimmäinen jäi harmittamaan ja toinen ei:
 
Kuudennella luokalla olin ihastunut samalla luokalla olevaan ja aivan järkyttävän söpöön tyttöön. No, jostain syystä satuttiin samaan parin oppilaan ryhmään koulutehtävän merkeissä. Pihalla ollessamme tyttö tuli luokseni: "Kato, mä toin sulle kukkia"...!? Syksy kun oli, niin letkautin jotain nerokasta tyyliin "Eiks noi oo vähän hei kuihtuneita, tai jotain". Muutaman vuoden myöhemmin sain kuulla että tyttö oli ilmeisesti ollut tykästynyt minuun. Hän muutti johonkin toiseen kaupunkiin urheilupainotteisen tjsp. yläasteen perässä, eikä sen jälkeen ole tyttö kuulunut tai näkynyt. Eli, jos tunnistat tämän tapahtuman, sinä kaunis vaaleahiuksinen tyttö, ota yhteyttä ;)
 
Toinen oletettu tapahtuma kävi pari vuotta sitten Finnish Metal Expon jälkeen. Olimme silloisen kaverini kanssa suunnitelleet jäävämme tämän kaverin paikalliselle naispuoleiselle ystävättärelle (johon tämä kaveri oli korviaan myöten rakastunut) yöksi, koska junia ei tainnut tulla enää siihen aikaan, kun tapahtuma oli päättynyt. Menimme tälle tytölle ja asetuimme taloksi. Puheltiin siinä sitten niitä näitä ja vaihdeltiin kuulumisia, kunnes huomasimme tämän kaverin nukahtaneen. Sanoin matkaavani myös höyhensaarille, jonka jälkeen toivoteltiin hyvät yöt ja painuttiin pehkuihin. Kohta kuitenkin tyttö tulee viereeni ja kertoo kuinka hän on vähän yksinäinen jne. ja kysyy suoraan että voisimmeko harjoittaa vanhaa kiinalaista lihanpiilotusleikkiä. Kieltäydyin kohteliaasti, jonka jälkeen tyttö palasi sänkyynsä. Toimintahan olisi ollut varsin härskiä, sillä tämä kaveri, joka oli kaikenlisäksi tykästynyt tyttöön, nukkui vieressä. Kotimatkalla kerroin tapahtuneesta tälle kaverille, joka oli melkoisen tyrmistynyt. Tunsin itseni sankariksi, sillä vastustin lihan kiusauksen ollakseni lojaali ystävälleni ;)
Nimismies12.02.2007 10:55:44
Viime Qstockissa joku tyttö tuli viereen kyhnäämään siinä parkkipaikan tuntumassa.
 
"Haluaisitko lähteä mun kanssa tuonne?"
"Öö, miksi?"
"Koska minä olen erinomaisen hyvä ottamaan suihin."
"Jaahas. Miksi kerrot tämän minulle?"
"Koska haluaisin tehdä sen sulle."
"Jaa, miksi juuri minulle?"
"Koska just tuollaisille kavereille kuin sinä voin tehdä sen...Mutta onhan täällä noita muitakin."
"Joo, niin on."
 
Vähän aika bööna katteli ja lähti kävelemään.
 
Ja hei, toinenkin juttu, tämäkin Oulussa. Olin odottelemassa kaverini kyytiä ja odotellessa päätin tempaista päiväkännit Linja 25:ssa. Olin intistä lomilla, joten ylläni oli lomapuku m/91. Ei mennyt kauaa kun minut jo pyydettiin ilmeiseen kantapöytään ja siellähän alkoi ilmaista viinaa norua, kuten näissä tilanteissa aina. Seurueessa oli yksi vähintään 45-vuotias baariruusu, joka alkoi nopeasti kiinnittää huomiotaan minuun. Kun puhuimme jotain holokaustista, tämä äityi oitis kehumaan.
"Tuo on muuten totta, helvetin hyvä mielipide. Kylläpä tämä on fiksu poika."
Vaivaantuneena kiitin ja tuijottelin tuoppiin. Hetki kului ja nainen virkkoi taas:
"Sinä näytät kyllä älyttömän seksikkäältä tuossa sotilasasussa."
Yhä vaivaantuneempana kiitin uudelleen ja tuijottelin entistä tarkkaavaisemmin tuopin vaahtoa. Kohta sain jo tarjouksen:
"Kuule, haluaisitko lähteä mukaani? Tuossa olisi lähellä yksi baari, lähde sinne minun kanssa."
Onneksi juuri siihen rakoon kaveri soitti ja saapui noutamaan. Kiitin kohteliaasti seurasta, mutta vielä meinasi käydä huonosti.
"Saisinko minä suudella sinua?"
Vetosin kiireeseen ja käynnissä olevaan ihmissuhteeseeni ja poistuin paikalta. Myöhemmin mietin, että olisihan sen muorin kanssa voinut olla ihan hauskaakin. Silti, erittäin paljon parempi näin päin.
Mäkrö12.02.2007 12:05:55
Viime Qstockissa joku tyttö tuli viereen kyhnäämään siinä parkkipaikan tuntumassa.
 
"Haluaisitko lähteä mun kanssa tuonne?"
"Öö, miksi?"
"Koska minä olen erinomaisen hyvä ottamaan suihin."
"Jaahas. Miksi kerrot tämän minulle?"
"Koska haluaisin tehdä sen sulle."
"Jaa, miksi juuri minulle?"
"Koska just tuollaisille kavereille kuin sinä voin tehdä sen...Mutta onhan täällä noita muitakin."
"Joo, niin on."
 
Vähän aika bööna katteli ja lähti kävelemään.

 
Mä en kyllä tuollaisia tyttöjä tajua. Mitä pyörii tytön mielessä, kun ehdottelee tuntemattomalle tuollaisia? Festarit ei muutenkaan hygienian juhlaa ole. Munat hiessä juokset kolme päivää pesemättä niitä.
Nimismies12.02.2007 12:14:15
Mä en kyllä tuollaisia tyttöjä tajua. Mitä pyörii tytön mielessä, kun ehdottelee tuntemattomalle tuollaisia? Festarit ei muutenkaan hygienian juhlaa ole. Munat hiessä juokset kolme päivää pesemättä niitä.
 
Joo ei. Eukko oli niin tuubassa että hirvitti. Ja tuo ei ole kaduttanut yhtään, hyvä että itse olin sen verran selvänä että tajusin hoitaa tilanteen ns. tyylikkäästi.
Juzzu12.02.2007 12:15:48
Mä en kyllä tuollaisia tyttöjä tajua. Mitä pyörii tytön mielessä, kun ehdottelee tuntemattomalle tuollaisia? Festarit ei muutenkaan hygienian juhlaa ole. Munat hiessä juokset kolme päivää pesemättä niitä.
 
Joo vaikka cunnilinguksen antaminen kivaa onkin, ei ehkä vestareilla moista ihan äkkiseltään haluis tehdä.
Jani The Rock12.02.2007 13:46:35
"Sinä näytät kyllä älyttömän seksikkäältä tuossa sotilasasussa."
 
Tämä meni kertaheitolla "repliikkejä joita en haluaisi kuulla" -listani top kymppiin.
PekkaM12.02.2007 14:46:14
Jotenkin vielä onnistunut kohtuuhyvin aikoinaan tunnistamaan nuo tilanteet, mutta turhan usein iski päälle joku ihme itsekontrolli tyyliin:
 
"Ei kehtaa, toi on niin naamat"
"Ei viitti, kun toi on kaverin kaveri eikä oikeasti kiinnosta"
"Ton kanssa kun olis, niin sen tietäis huomenna kaikki"
 
jne.
 
En tiedä hävisinkö vai voitinko loppupeleissä.
 
:|
Valokaari12.02.2007 15:04:42
Tämä meni kertaheitolla "repliikkejä joita en haluaisi kuulla" -listani top kymppiin.
 
Repliikki "Sä näytät kyllä älyttömän seksikkäältä" on omalla "tätä en haluaisi kuulla"- listallani sangen korkealla. Riippuu tosin siitä kuka sanoo. Jos puhuja on naispuolinen niin sehän vain imartelee. Mutta jos noin lausuu baarissa joku tuntematon viisikymppinen, lihava, hikinen ja parrakas setä, niin silloin tuo ei enää kuulosta kivalta.
 
Eli istuin muutama vuosi sitten aikaa tappamassa eräässä maakunnan baarissa, kun pöytääni änkesi kuvailemani henkilö, puhui ensin pari lausetta small talkkia ja laukaisi sitten tuon. Lisäksi vielä harmitteli että oli unohtanut kameransa, olin kuulemma niin söpö että varmasti ottaisi valokuvan. Sitten hän keksi että mehän voisimme mennä yhdessä hänen kämpilleen valokuvaamaan.
 
Tällä kertaa ei käynyt äijällä flaksi. Onkohan netissä jotakin keskustelupalstaa keski-ikäisille karvaisille äijille? Ehkä jossakin siellä herra kertoo oman näkemyksensä kohtaamisesta. "Mikä lie helsinkin juppi pihtari huora ku ei työ mies kelpaa !"
kyseinen12.02.2007 15:11:35
Onkohan netissä jotakin keskustelupalstaa keski-ikäisille karvaisille äijille?
 
http://www.itsetyydytys.org/
bastardo12.02.2007 17:26:17
Tämä on kyllä ketjujen mersu. Tänäänkin pitkin päivää selaillut ja naureskellut sakin kommelluksille.
Tapio7912.02.2007 19:16:26
On nyt avauduttava sen verran, että meikäläisen elämässä on nyt ollut aika paljonkin tämmöisiä "meinas käydä flaksi" juttuja, mutta se että ne ovat jääneet meinaamiseksi, on johtunut kyllä enimmäkseen minusta itsestäni.
 
Jotenkin kummasti kun minuun on pesiytynyt semmoinen ominaisuus, että vaikka nainen olisi kiinnostunut minusta (niin selvästi että tällainenkin pahviaivo sen huomaa) ja minäkin hänestä, niin tilanteissa joissa hommaa pitäisi edistää, en osaa oikein tehdä asialle mitään. Siltikin, vaikka normaalissa arkipäivän kanssakäymisessä tulen mielestäni hyvin toimeen naisten kanssa, omistan kuulemma jopa jonkinlaista supliikkimiehen mainetta. Tuommoinen "tositilanne" sitten kun tulee eteen, niin mä vaan tuijotan tyhmänä enkä saa mitään sanotuksi, ja jos saankin niin se on jotain umpitavallista tai jotain typerää. Prkl.
 
Noh, kokemus kasvattaa ja yrittänyttä ei laiteta. Ja niin edelleen.
aziztcf12.02.2007 19:43:16
Jeps. Lutakossa keikalla, pummin joltain satunnaiselta tulta röökiin, vähän ajan päästä joku tyttö tulee silmiä räpsytellen kysymään "Oisko sul tulta?". Pelimies pääsee irti, vedän klassisen "Beibi mä oon tulta"-lainin siihen väliin. Tyttö jää katsomaan kysyvästi, kiusallinen hiljaisuus, lopulta totesin et sori ei ole ja läksin pois.
Diego13.02.2007 00:09:01
Tämmönen:
 
Baari-ilta. Mukava juoda olutta. Ja katsellä hyviä pärstiä, tissejä ja perseitä. Sitten pöytäämme istahtaa hyvin viehkeä neitokainen, jonka kanssa jutellessa jotain silmäpeliä nähtävissä.
 
Myöhemmin...
 
Baari menee kiinni. Porukkaa seisoo taksitolpalla. Muija kysyy:
 
- "Lähde mun luo jatkoille?"
 
- "Missä sä asut?"
 
- "Kauniaisissa"
 
Vastaus vikaan:
 
- " Kaunianen on oikeesti persereikä keskellä espoota. Tai sit semmoinen tulehtunut näppylä espoon pakaroissa. Ja siellä muuten haisee oudolle, ootko huomannu? Paska mesta."
 
Tarinan päähenkilö meni yksin kotiin.
Alkoholilla saattoi olla osuutta asiaan.
Härski13.02.2007 00:17:59
Vastaus vikaan:
 
- " Kaunianen on oikeesti persereikä keskellä espoota. Tai sit semmoinen tulehtunut näppylä espoon pakaroissa. Ja siellä muuten haisee oudolle, ootko huomannu? Paska mesta."

 
Tässä on muuten allekirjoituksen ainesta. Miehen työ se, sano.
Diego13.02.2007 00:20:32
Tässä on muuten allekirjoituksen ainesta. Miehen työ se, sano.
 
Heh, aika loistokas allekirjoitus tosta tulis. Mutta antaa olla, mulla on jo. :P
miscage13.02.2007 00:38:58
Tämmönen:
 
Jätkä on sankari! Jumaliste!
nugetti13.02.2007 00:42:08
Heh, aika loistokas allekirjoitus tosta tulis. Mutta antaa olla, mulla on jo. :P
 
Meikä ounasi, kiitokset hyvän allekirjoituksen luomisesta.
Diego13.02.2007 00:55:45
Jätkä on sankari! Jumaliste!
 
No, taitaa olla synnynnäinen "lahja."
 
Meikä ounasi, kiitokset hyvän allekirjoituksen luomisesta.
 
Eipä kestä! Kerkesin jo hetken luulla että oot Kauniaisista kotoisin... :P
Suureksi pettymyksekseni näin ei ollutkaan. Hoho.
kingdom13.02.2007 02:17:08
Noista pubiruusuista sen verran vielä että kerran olin baaritiskillä odottelemassa juomaani, kun semmonen noin 50-vuotias suohirviön näköinen otus astelee epämiellyttävän lähelle, alkaa hivelemään hiuksiani ja käymme seuraavan keskustelun:
 
Hän: "Moi, mikä sun nimi on?"
Minä: "Matti."
H: "Miten vanha sä oot?"
M: "18."
H: "Sä näytät kyllä paljon vanhemmalta... Sä näytät oikeestaan ihan mun pojalta!"
 
Tässä vaiheessa lonkeroni olikin jo valmis ja pääsin pakoon. Olin lähellä oksentaa, eikä tilannetta helpottanut sekään että parin minuutin päästä näin saman naisen nuoleskelemassa jonkun yhtä iäkkään herrasmiehen kanssa. Vieläkin herään öisin kiljuen tuon tilanteen takia.
kyseinen13.02.2007 08:57:01
eikä tilannetta helpottanut sekään että parin minuutin päästä näin saman naisen nuoleskelemassa jonkun yhtä iäkkään herrasmiehen kanssa.
 
Tästä tulikin mieleeni samantyyppinen kokemus eräästä tanssiravintolasta eräässä itäuusimaalaisessa kaupungissa. "Eksyttiin" Tauskin keikalle, ja kun hän aloitti settinsä, oli tanssiinhakujono 40-50-vuotiaita luuskia valmis. Heti ensimmäisenä kimppuuni kävi aivan yli-innokas ja -humalainen ruusuke, joka väen vängällä yritti suudella minua. Kun huvittuneena revin päätäni pois (kahden kähden otteesta) nainen sanoi että "älä pelkää". No kyllä jumalauta pelkäsin. Lähdin heti käpälämäkeen, ja menikin varmaan 3 minuuttia, kun ämmä jo imi kiihkeästi jotain insinöörin näköistä ukkoa tanssilattialla. Olipahan "flaksia" tarjolla, huuh.
Guitarwall13.02.2007 08:57:30
Sä näytät oikeestaan ihan mun pojalta!"
 
Tuon voisi laittaa jo iskurepliikit-osioon. Lentäisi laatta jos joku tulis tuolla lausahduksella "vonkaamaan".
Juzzu13.02.2007 09:35:39
Tuon voisi laittaa jo iskurepliikit-osioon. Lentäisi laatta jos joku tulis tuolla lausahduksella "vonkaamaan".
 
Astetta ehkä kepeämpi oli erään vallattoman kypsemmän naisihmisen "oot samanikäinen kuin minun tytär" -tokaisu samalla kun yritti tunkea käsiään nivusiini.
Juntunen13.02.2007 10:29:07
Ohan näitä sattunut, voi herranjestas. En viiti kaikkia yksityiskohtia kertoa ku tutut lukee kuitenkin. =)
 
Olen välillä hidas reagoimaan tilanteisiin, ja saatan ihmetyksissäni vaikuttaa etäisemmältä ja kylmemmältä kuin haluaisin, ja silloin saattaa tuollaisia väärinymmärryksiä tapahtua.
 
Tämä on niiiin totta. Itse en ole välttämättä edes hidas reagoimaan, mutta en vaan kertakaikkiaan osaa sanoa mitään järkevää näihin. Sitä menee ujo soittajapoika ihan paniikkiin. Nykyään kun on suhteessa, niin ei ole sitä pelkoa että nää tilanteet oikeasti mihinkään johtaisi, mutta ois niihin silti helvetin kiva osata reagoida jotenkin järkevästi.
 
Keikan jälkeen on joskus tultu "kehumaan" ja ite on ollu ihan adrenaliineissaan siinä pihalla kaikesta ja tölväissy vaan jotakin ihan jumalattoman typerää takaisin. Sitten sitä miettii jälkeenpäin omia kommunikaatiokykyjään. Mahtaa noista jäädä aina veemäinen fiilis sille aloitteen tekijälle.
 
Sitten on näitä baarijuttuja, eli joku typy tulee selittämään jotakin uskomattoman hienoa ja taas sitä on itse ihan totaalisen ulalla. "Öööö...mjooo..nii...öö...juu...KRÖHÖM...menenpäs kuselle...ku kaveritki on siellä..vessassa...öö.."
Copyright ©1999-2007, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.Luotu: 15.02.2007 02:02:02