Muusikoiden.net Keskustelu: Kesäröytö

slipoilfan13.07.2005 23:49:56
Ilmat lämpenee, lumi sulaa, vaatteet vähenee, kaljaa menee, röytäminen lisääntyy..
 
Sitä on tullut taas röydettyä. Ainakin mun osoitteessa. Entäpä teillä? Kerro kokemuksesi kesän röydöistä.
 
Niin asiaan.
Itse tuli tuossa viikonloppuna 6 hengen kaveriporukan kanssa otettua sitä isompaa vaihdetta silmään käyneellä ja tislatulla. Onnistuneesti olimme eksyneet uimarannan läheisyydessä olevaan leikkipuistoon, jossa pakollisten karaoke osuuksien ja jne. jälkeen alkaa varsinainen röytö.
 
Porukan ainoa naispuolinen henkilö päättää oksentaa kunnon teinimeiningillä ja sihahtaa siitä sitten johonkin pusikkoon tekemään "luojan työtä". Noin vartin päästä tulee ihmetys ja kummatus, kun tyttöä ei näy missään. No kaikki hilpaisemme pusikoon etsimään ja eikö vain nainen ole mennyt uimaan johonkin mutalampeen joka on täynnä sorsia ja niiden poikasia. No vähän ajan päästä nainen saadaa taivuteltua ylös vedestä eräälle puoli laholle laiturille. Tyttö pääsee juuri molemmille jaloille kunnes yhtäkkiä lävähtää suorilta naamalle laiturille ja takaisin veteen.
 
No kuitenkin matka jatkuu ja tyttö pääse talutus meiningillä varsinaiselle uimarannalle. Siellä hän ja yksi seurueemme rumemmista (menköön nyt nimimerkillä Virolainen) päättävät mennä uimaan. Uimaranta on yleinen ja se sijaitsee poukamassa. Me itse menimme "laiturille" joka näkyy todella hyvin varsinaiselle rannalle. No tyttö ja Virolainen menevät sitten uimaan ja fiksuina molemmat päättävät ottaa vaatteet pois. Kummallakaan ei tietenkään ole uikkareita ja päättävät vetää alusasuilla, kun eivät kehtaa nakuilla yleisellä rannalla. No alusvaatteethan muuttuvat tunnetusti see-trough muotoon kastuessaan ja tämäkös huvitti suunnattomasti erästä paikallista kebab kioskin omistajaa, joka sitten kyyläili molempia. No jossain vaiheessa Virolaista rupesi nolottamaan ja hän hanki genitaalien peitoksi tytön minihameen.
 
No hetken venailun menen itsekkin uimaan. Yritän taas päteä ja heitän, kaikki vaatteet päällä, voltin veteen se jää jotenkin vajaaksi ja mätkähdän suoraan selälleni ja olen oksentaa veteen. Tässä vaiheessa seurueemme "Juniori" tulee paikalle. Fiksuna miehenä hän tuo vaatteensa, puhelimensa, avaimensa ja niin edelleen laiturille. Parin yhteishypyn jälkeen huomaamme, että kaveri on tipputtanut puhelimensa veteen.
No meno jatkuu ja päätän taas esittää vähän. Otan kunnolla vauhtia suorittaakseni ison "pommin" veteen. No aivan laiturin nokassa kaadun suoraan kyljelleni ja siitä kiroitun saattelemana liun laiturin reunalta alas ja mahalankun veteen puolen metrin pudotuksella.
 
No Juniori onnistuu jossain tässä vaiheessa sukeltamaan kalja pullo kädessä järveen ja mies todellakin hukkaa toisen sukkansa.
 
No siirrymme rannalta pois alta paheksuvien katseiden ja päätämme siirtyä eräälle toiselle lähirannalle. Matkalla tyttö onnistuu vilauttamaan oikein kunnolla josta syystä ihmiset kaikkosivat nopeaan..
 
Perillä saamme mahtavan ajatuksen Juniorin kanssa iskeä 4 16v muijaa, jotka olivat tulleet kanssa uimaan. 'No tämä piti tietenkin tehdä sillai, että Juniori pukee kaikki vapaat ja kuivat tytön vaatteet ja käsilaukun ja päättää mennä väittämään, että on julkkis. No tämä ei onnistu ja kaveri päättää menne vakoilemaan tyttöjä. Hän kiertää erään rakennuksen takaa ja päättää maastoutua tyttöjen viereiselle seinälle. Kuluu noin 2 min ja hirveän parkauksen saatteleman näen kun Juniori irtautuu seinältä ja juoksee karkuun. Oli sitten juossut rautatolppaa päin. Itse luovutin leikistä jo aiemmin.
 
Paluumatkalla tyttö päättää käydä kusella ja jäämme Juniorin kanssa vahtiin. 5 minuutin kuluttua, hän tulee metsästä kiroillen, että ei saa vyötä auki (oli lainannut housuja rumpaliltamme) no avaamme vyön ja kuluu noin 10 minsaa ja tyttö palaa takaisin kiroillen että ei saa vyötä kiinni.
 
Loppu ilta kuluikin sitten kanniskellessa tyttöä, vetäessä virolaista turpaan, saunassa kuvatellessa ja seuruetta komentaessa "morsiammella"..
 
Laimeahan tämä oli, mutta totuutta ei kannata värittää. Mutta onkos kellään muulla kesäisiä röytökokemuksia. Jakakaa.
MeArtist13.07.2005 23:55:19
Kaatu just mehulasi pöydälle.
Antti198713.07.2005 23:56:19
Kuulostaa ihan normaalilta hyvältä meiningiltä.
Jani The Rock13.07.2005 23:59:15
Eipä oo tullut röydettyä enää vuosiin. Toista oli sillon ennen, kun samana kesäiltana juotiin reippaasti kiljua, tapeltiin, tultiin uhatuksi aseella, tehtiin kunnon bänksit ja harkittiin vakavasti sekä tosissaan rekan alle hyppäämistä.
slipoilfan13.07.2005 23:59:34
Kuulostaa ihan normaalilta hyvältä meiningiltä.
 
Joo, kyllähän se röytö yleensä sitä hyvä meininkiä on... Ainakin meillä päin.
slipoilfan14.07.2005 00:00:22
Eipä oo tullut röydettyä enää vuosiin. Toista oli sillon ennen, kun samana kesäiltana juotiin reippaasti kiljua, tapeltiin, tultiin uhatuksi aseella, tehtiin kunnon bänksit ja harkittiin vakavasti sekä tosissaan rekan alle hyppäämistä.
 
I stand behind my words.
moottorisaha14.07.2005 00:00:55
Mikä vitun röytö? :)
Pelsi14.07.2005 00:01:09
Eipä oo tullut röydettyä enää vuosiin.
 
Sama täällä. Mitäpä sitä turhia röytämään.
 
EDIT: Röytäminen:
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=50781
cldron14.07.2005 01:54:46
tuukka.. en ihmettele, että ko. nainen ei suostunut kertomaan kyseisestä illasta muuta kun ton juniorin puhelimen hukkumisen.. :P
kannattaa pysyä ihan reeniksellä, jos kalja kohahtaa tolla tavalla.. :P
toivotan silti onnea ja kärsivällisyytä..
la m quina14.07.2005 02:17:34
Olin ihan kännissä ja aamulla mua oli purtu vaikka mistä. Vieläkin oon ihan mustelmilla.
k1mm014.07.2005 02:46:55
Ruisrockista poistuminen. Ei viitsi nyt tarkemmin kertoa, saattaa loukata jonkun yksityisyyttä. Asianomainen kertokoon itse, jos viitsii. Nimismiehelle löytyi tosiaan korvaaja tuon röydön suhteen...
 
Omalta osaltani tuossa nyt ei ollut sen kummempaa kuin armoton pankkiautomaatin etsiminen ja lopulta viallisen sellaisen löytäminen, ympäri Turkua ajelu kun ei tahdo millään löytää/päästä oikealle tielle, väärän automaatin valinta tankatessa, muu röytäminen siinä tankatessa. Lopulta ihme kyllä ehjin nahoin Jyväskylässä, hyvissä ajoin vieläpä ottaen huomioon kaikki mutkat matkassa.
Pitkavirta14.07.2005 08:24:07
Ruisrock
jussiohman14.07.2005 11:19:47
On röydetty vaikka hur mycket.
Jkob14.07.2005 11:49:49
Ruisrockista poistuminen la-su välisenä yönä.
 
Kävelin, ilmeisesti juovuksissa, pisin sitä suunnattoman pitkää hiekkabaanaa ja jossain vaiheessa kaaduin ojaan. Tie oli liian kapea. No, meni siinä sandaaleista 50 % hukkaan ja ajattelin että ***tuako minä yhdellä sandaalilla mitään tee.
 
Virhe oli aikamoinen kun sitä hiekkatietä ei ole hieno kävellä paljain varpain. Pääsin kuitenkin bussilla Kauppatorille bussilla ja aloin jonottamaan taksia.
 
Tässä välissä mainittakoon että olin ystävistäni hukassa, mulla oli sen asunnon, jossa yövyimme, avaimet ja kännykän akku lopussa.
 
Eihän sieltä mitään taksia saanu vaikka puoli tuntia odotin. Aloinpa huutelemaan josko joku lähtisi kävelemään yo-kylään kanssain ja joku neitokainen sitten lähtikin. Pääsin yo-kylään
mutta törmäsin uuteen ongelmaan: eihän sieltä löydä oikeeta taloa millään, kiitos sekavan numerointijärjestelmän.
 
Etin oikeeta taloa n. 3h kunnes löysin jonkun karttasysteemin. No hokasimpa siinä että talon emäntä menee töihin seittämältä enkä sitte viittiny enää ängetä sisään kun kello oli viisi aamulla. Nukuin Renault Cliossa, omassa toki, edelleen paljain varpain. Oli muuten jalkapohjat hieman kipeät.
 
EDIT: Ja miksei turussa pääse baariin ilman kenkiä? Jopa räkäinen Hamburger Börs (?) ilmoitti ettei oo tulemista. :)
Lumikoirain Keisari14.07.2005 12:32:20
EDIT: Ja miksei turussa pääse baariin ilman kenkiä? Jopa räkäinen Hamburger Börs (?) ilmoitti ettei oo tulemista. :)

Kados säääh voit saada jalkasilsan ja haastaa paikan oikeuteen.
slipoilfan14.07.2005 14:26:41
tuukka.. en ihmettele, että ko. nainen ei suostunut kertomaan kyseisestä illasta muuta kun ton juniorin puhelimen hukkumisen.. :P
kannattaa pysyä ihan reeniksellä, jos kalja kohahtaa tolla tavalla.. :P
toivotan silti onnea ja kärsivällisyytä..

 
Kiitos, ei se kalja vaan se fucking kossupullo/4henkeä/15minuuttia siihen niskaan.
jussimus14.07.2005 17:03:06
Mä oon tylsä. En röydä juuri lainkaan. En kesällä, en talvella. En röytänyt pahemmin edes teini-iässä. Röytäminen ei vaan koskaan ole ollut mun juttu. Mä vaan elän kaikessa rauhassa ja toteutan itseäni turvallisesti. Jep.
wewwie14.07.2005 18:59:20
Ööh..keskellä yötä lasten leikipuistossa röytämistä, tuloksena ilmat pihalle ja aika jänniä mustelmia siellä täällä.Pääsin (vastentahtoisesti) tosistamaan myös viuhahtelua ja kovaäänisiä kännijameja. Ja paljon muuta. kyllä viikkoon mahtuu. Onneksi oli muut asialla, en minä mutta pojat.
sellisti15.07.2005 00:14:24
V-maista röytöä täällä Savonlinnassa kun mielivaltaisesti avattava maantiesilta pistää koko kaupungin liikenteen sekaisin päästääkseen läpi jonkun huvipurjehtijan, jonka veneen masto on 6,8 cm liian korkea. Tänään meinasin myöhästyä oopperaesityksestä (jossa olen kuorossa) jumituttuani sillan taakse. Äänenavauksessa pitäis olla tuntia ennen esityksen alkua esiintymispuku ("koira") päällä ja maskit naamassa valmiina. Olin paikalla vasta vartti ennen esityksen alkua, äänenavaukseen ei mitään toivoa ehtiä, hirveällä hopulla haalarit, takki, peruukki, kengät ja muut päälle, sitten vauhdilla naamamaalipurkille, hutaisten maskit (kolmea eri väriä) pärstään ja melkein samantien stagelle kohkaamaan, vielä ihan hikeä valuen. Niin viime tipassa kuin vain voi. Kirottu silta.
Teme00715.07.2005 00:17:55
V-maista röytöä täällä Savonlinnassa kun mielivaltaisesti avattava maantiesilta pistää koko kaupungin liikenteen sekaisin päästääkseen läpi jonkun huvipurjehtijan, jonka veneen masto on 6,8 cm liian korkea. Tänään meinasin myöhästyä oopperaesityksestä (jossa olen kuorossa) jumituttuani sillan taakse. Äänenavauksessa pitäis olla tuntia ennen esityksen alkua esiintymispuku ("koira") päällä ja maskit naamassa valmiina. Olin paikalla vasta vartti ennen esityksen alkua, äänenavaukseen ei mitään toivoa ehtiä, hirveällä hopulla haalarit, takki, peruukki, kengät ja muut päälle, sitten vauhdilla naamamaalipurkille, hutaisten maskit (kolmea eri väriä) pärstään ja melkein samantien stagelle kohkaamaan, vielä ihan hikeä valuen. Niin viime tipassa kuin vain voi. Kirottu silta.
 
Detonoi se saatanallinen silta, sit ei oo kellään kiire toispuoljokkee!!! Sen jälkeen ripottelet sinne lahteen vanhoja venäläisiä 1kt ydinlatauksella varustettuja merimiinoja ja kattelet kun rupee svenskatalandepetrefolkkewestit ajeleen niihin hienoilla suomenruotsalaisilla ökybetrekokotammi 20m purjeveneillään ja ota mittaa kuinka pitkälle saat kipparilakin parhaimmiltaan lentämään, sit paistat makkaraa ja veä bissee PERKELE!!!!
Naama-amis15.07.2005 12:14:34
Mä oon tylsä. En röydä juuri lainkaan. En kesällä, en talvella. En röytänyt pahemmin edes teini-iässä. Röytäminen ei vaan koskaan ole ollut mun juttu. Mä vaan elän kaikessa rauhassa ja toteutan itseäni turvallisesti. Jep.
 
Joo. Mäkin oon vaan liian jäykkä, tiätsä.
Järvihirviö15.07.2005 17:57:54
Tuli röydettyy siihen malliin, et röytökäyrä varmaan hajos. Röytämisestä puheenollen, röytö kuulostaa ihan roudalta. No kuitenkin, röytäessä tuli jano mä röysin pistaa! Mä röydin sen pitsan kanssa niin mannermaisesti, että yks keijukainenkin sanoi: "Miksi röydät, musta mies?". Sen jälkeen koin röytöherätyksen ja muutuin röytäjäksi..Aika röytöö.
Röytämällä.
horo-ari15.07.2005 19:50:32
Eilen illalla oli ilmassa pientä röytämisen meininkiä...
 
Aloitimme kaveriporukalla oluen maistelun jo hyvissä ajoin, noin kello kahden maissa. Ilta meni leppoisasti aina kahdeksaan asti kunnes kaverini keksivät lähteä katsomaan Yölintua. Itse en tähän sairaasen suunnitelmaan ryhtynyt, vaan jäin kaupunkiin yksinään bilettämään.

Kävin ostamassa pari pulloa olutta ja suuntasin joen rantaa kohti, ajatuksena oli että nautin olueni siellä. Matkan varrella kohtasin lauman teinejä. Päätin kysyä heiltä pullonavaajaa, itse kun en semmoista omista ja en haluasi rikkoa hampaitani/kännykkääni. Eräs poika ilmoitti omistavansa sellaisen. Annoin pojalle pullon, poika laittaa pullon suullensa, kuulu kilahdus, korkki tipahtaa pullosta ja samassa tipahtaa myös pojalta hampaan palanen suusta. Kiitin pullon aukaisemisesta

Jatkoin matkaani joen vartta pitkin, pojan tapaturmasta huolimatta. Löysin itseni joltain rannalta ja päätin mennä tekemään tuttavuutta paikallisen nuorison kanssa. Löysin kolme kivan näköistä tyttöstä, joiden iän arvioin ilosesti väärin. Luulin että juttelen lukioikäisten tytteleiden kanssa, väärin 15-vuotiaita neitejä. Ostin näiltä tytöiltä 3 kaljaa hirveällä ylihinnalla, enkä edes juonut niitä, prkl. Samassa yritin iskeä ala-asteikäisiä poikia, ei onnistunut. Meni taas Jacko-vaihe päälle.
 
Päätin lähteä kämppääni kohti, vaikka kello oli vasta kymmenen. Hirveässä tuubassa lähdin juoksemaan. Aina kun näin lenkkeilijän, lähdin kisaamaan heidän kanssaan. En pärjänny, prkl.
 
Pääsin kerrostaloon jossa asun. Huomasin ilmoitustaululla lapun jossa valitettiin yläkerran nuorison yöllisestä metelöimisestä. Olen tietääkseni rapun ainoa nuori, ja olen ollut kämpilläni kesällä vain yhden(1) kerran. Prkl. Hermostuin ja kirjoitin asunnossani vastavalituksen. Kerroin että Kajaanin vanhukset henkisesti painostavat minua valtaamalla puiston penkit ja pelaamalla konepokeria lähikaupassani. Siinä syy metelöinnilleni.
 
Yöllä kolmen aikaan kaverini soitti ja ilmoitti että oli iskenyt Yölinnun keikalla tytön, joka sanoi tuntevansa minut. En tunnistanut tytön nimeä, mutta kaverini kohteliaana miehenä kysyi kuitenkin että saako hän panna "tuttuani". Vastasin myöntävästi ja jatkoin uniani.
 
Aamulla muistin kirjoittamani valitukseni ja kävin ottamassa sen pois ilmoitustaululta. Hieman harmitti, melkoisen hyvä kirjoitus meni ihan turhaan. Prkl
 
Eipä tässä ollukkaan röytämistä.
slipoilfan15.07.2005 20:30:21
mutta nauroimpa silti!
Nazareth15.07.2005 21:11:11
mutta nauroimpa silti!
 
Hehe, samoin.
cldron15.07.2005 22:59:18
Kiitos, ei se kalja vaan se fucking kossupullo/4henkeä/15minuuttia siihen niskaan.
 
toihan menee kahteen pekkaan helposti .P
slipoilfan15.07.2005 23:20:46
toihan menee kahteen pekkaan helposti .P
 
Kyllä sen yksinkin nykäsee, ei siinä mitään. Korkkia auki vaan. Ei se vaikeeta oo.
Simon Garfunkel16.07.2005 00:35:15
Mä röydin tänään tietokonee äärestä syömään:
 
Noustessa tuolilta vedän jalalla johdoista käsin puhelimen lattialle ja kompastun jalkalamun päälle (joka kaatui). Sit keittiöön ja leipää kaapista. Tavaraa ei kuitenkaan oo jäljellä ku yks paska känttyrä. Ajattelen että eiköhän se hillolla parane. Ja sit hillo on kans melkein loppu, joten kaavin lusikalla pohjat pois ja levitän ne leivälle. Purasen leipää ja meinaa puolet hampaista lentää suusta ikkunan kautta pihalle. Leipä lentää roskiin, vaan ei lennäkkään ja kimpoaa roskiksen reunasta kaapinoveen jättäen jälkeensä komeat hilloraidat.
 
Päivän röytä eikun röytä siis vittu nyt ei onnistu kirjotus RÖYTÖ RÖYTÄÖPAL
 
E: jos menis nukkumaan
- Oka -17.07.2005 13:05:33
Röysinpäs eilen päissäni pyörällä Tiimarin seinään. Puhuin puhelimessa ja toisella kädellä yritin saada kiinni juuri päästä lentänyttä hattua ja kops kuului. Hassuva.
Jimmy K17.07.2005 14:33:41
Vaihdoin paikallisessa tavernassa 300e nestemäiseksi, sammuin tanssilattialle, ryömin kotiin, sain varoituksen meluamisesta. Taitaa olla kesä mun kannalta ohi, ja harmituskin on valtava menetettyjen eurorahojen takia, ne kun ajattelin tuhlata kitaraan.
ritchie17.07.2005 17:35:22
tulin juosten portaat ylös avaan oven, paiskaan sen kiinni rikkoen lukon, ja satun just olemaan yksin kotona, viritin superansat ettei ovea saada millään auki ilman mun huomaamista.
Vertigo19.07.2005 17:08:34
Itse koin tähänastisen elämäni oudoimman aamuherätyksen tässä männäviikolla baarireissun jälkeen, kun heräsin jostain päin Vantaata leikkipuiston penkiltä heviletti saparoilla, joku ihan outo paita päällä ja - mikä pahinta - puhallettava barbara sylissä. Ensimmäinen ja vähään aikaan ainoa muistikuva edellisillasta oli se, kun nuolin frendin kanssa harvinaislaatuisen kookkaan kurkun päältä kermavaahtoa.
 
Enpä ole koskaan ollut niin hukassa kuin silloin...
carlos19.07.2005 17:22:18
Itse koin tähänastisen elämäni oudoimman aamuherätyksen tässä männäviikolla baarireissun jälkeen, kun heräsin jostain päin Vantaata leikkipuiston penkiltä heviletti saparoilla, joku ihan outo paita päällä
 
Tässä vaiheessa tipuin jo penkiltä.
 
ja - mikä pahinta - puhallettava barbara sylissä.
 
Tämän luettuani mehut lensi näytölle, kiitos vaan!
 
+
Vertigo19.07.2005 17:59:34
Tämän luettuani mehut lensi näytölle, kiitos vaan!
 
Olepa hyvä. Sujuisipa skeban soittokin yhtä hyvin meikäläiseltä kuin tämä röytäminen...
sellisti19.07.2005 18:24:29
Ensimmäinen ja vähään aikaan ainoa muistikuva edellisillasta oli se, kun nuolin frendin kanssa harvinaislaatuisen kookkaan kurkun päältä kermavaahtoa.
 
Tarkistapa muistaako frendisikin, että ne todella olivat kurkku ja kermavaahtoa.
tabber19.07.2005 19:54:38
Tarkistapa muistaako frendisikin, että ne todella olivat kurkku ja kermavaahtoa.
 
Hah. No joo...
Vertigo19.07.2005 20:46:25
Tarkistapa muistaako frendisikin, että ne todella olivat kurkku ja kermavaahtoa.
 
No, ainakin se esine oli pitkulainen ja vihreä. Ja söin sen. Tämä ei tietystikään sinällään todista vielä mitään...
 
Ei mutta, frendi tosiaan valaisi tätä mysteeriä seuraavana päivänä sen jälkeen, kun olin saanut sekä itseni että uuden synteettisen tyttöystäväni raahattua heille asti enemmän ja vähemmän ystävällisten vastaantulijoiden myötävaikutuksella.
 
Olimme siis menneet melko hyviksi luonnehdittavien pohjien jälkeen Myyrmäen Red Onion -baariin tinttaamaan. Jossain vaiheessa iltaa olin huomannut, että multahan löytyy ylimääräinen ponskari. No, sainpa siitä sitten sellaisen idean, että laitanpa itselleni saparot. Tämä johti ensin siihen, että joku keski-ikäinen ja selkeästi yli keskipainoinen rouvashenkilö oli tullut iskemään minua, minkä jälkeen olin saanut elämäni räkätyskohtauksen ja kirjaimellisesti nauranut naisen ulos pöydästä.
 
Toinen seuraamus saparoilla oli sitten ollut se, että minua ilmeisesti luultiin muijaksi, mikä puolestaan johti minun ja kaverini valitsemiseen illan viimeiseen, ainoastaan tyttö-poika -pareille tarkoitettuun kisaan, jossa tehtävänä oli nuolla kurkun päälle pursotetut kermavaahdot mahdollisimman nopeasti. No, mehän luonnollisesti voitimme kisan, ja saimme palkinnoiksi sekä Red Onionin t-paidat, joissa lukee mustalla pohjalla vaaleanpunaisella tekstillä "HIMO," että juuri tämän surullisenkuuluisan barbaran.
 
Tämän jälkeen olin ensin ominut barbaran, puhaltanut sen täyteen ilmaa ja mennyt sen kanssa joraamaan tanssilattialle ennen häipymistäni itselleni suht tuntemattoman kaupungin aamunkoittoon ilman kaveriani, joka oli, ironista kyllä, onnistunut pokaamaan itselleen sekoiluni aikana ihka oikean, elävän ja hengittävän naisen...
Antti198719.07.2005 20:48:01
Ei mutta, frendi tosiaan valaisi tätä mysteeriä seuraavana päivänä...
 
Ei helvetti, loistoa! :D +
Vilhelmus19.07.2005 20:53:34
Kerroin että Kajaanin vanhukset henkisesti painostavat minua valtaamalla puiston penkit ja pelaamalla konepokeria lähikaupassani. Siinä syy metelöinnilleni.
 
Hoho.
tabber19.07.2005 20:55:05
Ei helvetti, loistoa!
Mutta ei plussaaa tai no olkoon menneeksi ::::::::::........+
Nazareth19.07.2005 21:07:22
Onhan sitä tullu röydettyä. Voisin kertoa muutamasta reissusta mutta paha kyllä en muista niistä paljo mitään.
Volle19.07.2005 21:19:03
Mun viime viikon keskiviikon ja lauantain välillä tapahtuneisiin pikkuisiin röytöihin kuuluu mm.:
-esitin rakkauslauluja ilman paitaa kitaran säestyksellä kaverini tyttöystävälle klo 5:00
-heräsin klo 15:00 kaverin sohvalta, samaisena "aamuna" haettiin pitsat n. klo 19:00 ja samalla otettiin ekat korjausbisset
-reppuni oli "reissussa" keskiviikosta sunnuntaihin, vaikka itse ehdin parina yönä ihan omillekin kämpille. Se koki yösäilytyksiä eri kapakoiden narikoissa ja vieraissa kämpissä. Perjantaina päivällä ostamani seiskatuumainen oli vielä ehjä eikä muutenkaan mitään puuttunut, kun sunnuntaina hain sen pois eräiden kotihippojen tapahtumapaikalta, mikä oli mukavaa.
-hukkasin pe- ja la-iltoina liiallisen kännitilani takia yhden tytön kumpaisenakin. He molemmat yrittivät tunkea kieltä kurkkuuni ilmeisesti tehdäkseen lähempääkin tuttavuutta kanssani. Enkä minä sitä itse asiassa hirveämmin muistaakseni vastustellut, joten hukkaaminen jäi vähän jurppimaan.
tabber19.07.2005 21:30:21
hukkasin pe- ja la-iltoina liiallisen kännitilani takia yhden tytön kumpaisenakin. He molemmat yrittivät tunkea kieltä kurkkuuni ilmeisesti tehdäkseen lähempääkin tuttavuutta kanssani. Enkä minä sitä itse asiassa hirveämmin muistaakseni vastustellut, joten hukkaaminen jäi vähän jurppimaan.
 
Ehkä muakin ois jääny "vähän jurppimaan"...
Volle19.07.2005 21:31:56
Ehkä muakin ois jääny "vähän jurppimaan"...
 
No, kai niitä tyttöjä riittää... :)
tabber19.07.2005 21:39:34
No, kai niitä tyttöjä riittää... :)
 
Riippuu vähäsen piireistä, missä liikkuu (jos edes liikkuisi)
Veikko19.07.2005 22:58:13
Niin asiaan.
Itse tuli tuossa viikonloppuna 6 hengen kaveriporukan kanssa otettua sitä isompaa vaihdetta silmään käyneellä ja tislatulla. Onnistuneesti olimme eksyneet uimarannan läheisyydessä olevaan leikkipuistoon, jossa pakollisten karaoke osuuksien ja jne. jälkeen alkaa varsinainen röytö.

 
Stanan kersat, onko ihan pakko niissä leikkipuistoissa örveltää. Pistää meinaan jonkin verran vituttamaan kun leikkipuisto on täynnä oksennusta, lasinsirpaleita yms. kamaa. Menkää mettään juomaan.
 
Nih.
Bilharzia19.07.2005 23:16:45
Viime kesänä multa ratkes munien kohdalta housut kun olin metsässä keräilemässä sieniä. En löytäny sieniä.
tabber19.07.2005 23:22:16
Tämä on itseasiassa talviröytö, mutta kuitenkin...serkkuni vaimo joutui lainaamaan housujani puoleksi vuodeksi, kun oli omiaan illanvieton jälkeisenä yönä käynyt pesemässä MINUN lavuaarissa??? Ja miksi??
axeman19.07.2005 23:23:45
On röydetty melko reilusti.
horo-ari19.07.2005 23:42:53
-On vissiinkin röydetty melko reilusti?
 
-Khyyllä
carlos20.07.2005 00:00:03
Stanan kersat, onko ihan pakko niissä leikkipuistoissa örveltää. Pistää meinaan jonkin verran vituttamaan kun leikkipuisto on täynnä oksennusta, lasinsirpaleita yms. kamaa. Menkää mettään juomaan.
 
Nih.

 
Joo noi lasinsirut on aika iljettäviä varsinkin tommosissa mestoissa, missä lapset leikkivät. En mä sitä vastaan oo, että jotku ryyppää leikkipuistoissa, mutta tajuais sitte olla särkemättä niitä pulloja sinne.
 
Ja nyt voin sanoa puhuvani kokemuksen syvällä rintaäänellä :)
Oon nimittäin ollu leikittämässä tässä jotai lapsia parina päivänä (pesti on vain tämän viikon) sellasella museolla (kyseessä ei ole mikään taidemuseo), ja se on tosi kivaa, kun alle kouluikäiset tyypit tulee nykimään mua hihasta itku kurkussa: "mä kaaduin ja mun käteen meni lasinsiru." Ruveta siinä sitten leikkimään jotai lääkäriä.. Ja muutenki, ei ton ikäiset tajua varoa mitään lasinsiruja, vaikka niitä varoittaakin.
Jzci20.07.2005 00:02:17
Lauantaina onnistuin röytämään rumpuja soittaessa. Mielettömissä fiiliksissä soitettiin parin kaverin kanssa jotain ylinopeaa rokkibiisiä ja siinä sitten heiluin aika hurjana. Tämän seurauksena onnistuin lyömään pääni virvelin kanttiin (älkää kysykö miten) ja veri vaan roiskahti, silmäkulma ihan auki ja naama kauttaaltaan veressä. Oli siinä tietenkin pari olutta alla.
odd20.07.2005 00:09:25
Joo noi lasinsirut on aika iljettäviä varsinkin tommosissa mestoissa, missä lapset leikkivät. En mä sitä vastaan oo, että jotku ryyppää leikkipuistoissa, mutta tajuais sitte olla särkemättä niitä pulloja sinne.
 
Ei ole myöskään kovin mukavaa, kun koko leikkipuisto haisee kuselle ja oksennukselle.
luopio20.07.2005 00:30:39
Lauantaina onnistuin röytämään rumpuja soittaessa. Mielettömissä fiiliksissä soitettiin parin kaverin kanssa jotain ylinopeaa rokkibiisiä ja siinä sitten heiluin aika hurjana. Tämän seurauksena onnistuin lyömään pääni virvelin kanttiin (älkää kysykö miten) ja veri vaan roiskahti, silmäkulma ihan auki ja naama kauttaaltaan veressä. Oli siinä tietenkin pari olutta alla.
 
Ihan sika hyvä!! Olisitte vaan vaihtanu biisin johonki norskibläkkiksee nii meininki olis ollu ainaki aika lähellä totuutta!;) plussa hyvästä jututsta+
jussiohman20.07.2005 00:31:40
seurauksena onnistuin lyömään pääni virvelin kanttiin (älkää kysykö miten) ja veri vaan roiskahti, silmäkulma ihan auki ja naama kauttaaltaan veressä..
 
+
Hannu H.20.07.2005 00:42:06
Tämän seurauksena onnistuin lyömään pääni virvelin kanttiin (älkää kysykö miten) ja veri vaan roiskahti, silmäkulma ihan auki ja naama kauttaaltaan veressä.
 
Heh. Yhtä taitavaa kuin se, että kerran potkaisin itseäni polvella nenään (ja minä en todellakaan ole mikään notkea ihminen). Ei vieläkään mitään käsitystä miten siinä onnistuin. Olen myös kerran potkaissut itseäni sormeen vahingossa.
simperi20.07.2005 03:12:10
Millanen päivä sul on huomenna? -Ihan normipäivä.
 
Kyseinen lausahdus on kuvannut tätä kesää melko hyvin.
Manan lapsi01.08.2005 19:09:18
Nouseepa tämäkin täältä... Tänään oon röytänyt oikeen urakalla, kun oon vieläkin helvetin väsynyt ja sekavassa tilassa Puntalassa vietetyn viikonlopun jälkeen. Kahvilassa kaadoin teet pöydälle kun avasin leipäpussia agressiolla, itse leipäkin meni kovin pitkälti ohi suun, puhuin sekavia, kaaduin portaissa, huitasin poikakaveria naamaan ja keitin kahvit perinteisesti röytäämällä eli purut pöydälle ja vesistä puolet lattialle. Hieno päivä.
slipoilfan01.08.2005 21:44:06
Stanan kersat, onko ihan pakko niissä leikkipuistoissa örveltää. Pistää meinaan jonkin verran vituttamaan kun leikkipuisto on täynnä oksennusta, lasinsirpaleita yms. kamaa. Menkää mettään juomaan.
 
Nih.

 
Stanan aikuiset, onko ihan pakko baareissa örveltää. Pistää meinaan jonkin verran vituttamaan kun joku 40v. elämänsä menettänyt tulee iskemään, hiplaamaan yms. juttuja. Menkää kotio juomaan.
 
Nih.
Toveri01.08.2005 21:47:26
Stanan aikuiset, onko ihan pakko baareissa örveltää. Pistää meinaan jonkin verran vituttamaan kun joku 40v. elämänsä menettänyt tulee iskemään, hiplaamaan yms. juttuja. Menkää kotio juomaan.
 
Nih.

 
Ei liittyny, tai sitten mun sarkasmitunnistin lienee off-asennossa.
Copyright ©1999-2007, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.Luotu: 15.02.2007 02:03:53