Muusikoiden.net Keskustelu: THV analyysia

KTR18.09.2004 21:24:18
Kutsun kaikki tänne miettimään THV:n syvintä olemusta ja merkitystä huumorin mittavassa historiassa.
Tämä ketju oli alusta alkaen jotain aivan muuta. Perinteiset vitsinkerrontakuviot heitettiin roskakoriin. Hiljalleen THV:hen kehittyi oma maailmansa. Ja kakka.
Kertokaas omia ajatuksianne tästä mahtavasta ketjusta.
 
(ajattelin nyt laittaa tän vitsipalstalle, vaikkei ihan vitsiä tää ketju olekaan. Siirtäkää muualle jos tarvis on)
slipkorn18.09.2004 21:25:57
Kyllä. THV on aivan uusi huumorin ulottuvuus. Nak.
T.S. S L A Y E R18.09.2004 21:32:24
En voisi elää ilman noita vitsejä/tarinoita.
Ne tuovat uuden ulottuvuuden elämän hyvyyteen, ne ovat elämän eliksiirejä...
Aerodactev18.09.2004 21:35:08
THV on kyllä ollut lähestulkoon Monty Pythonin tapainen innovaattori, mutta kyllä välillä kierretään kehää. Useat ihmiset ovat kuitenkin näissä aina kehityksen etunenässä.
 
Nuo jutut ovat oikeasti parempia kuin tavanomaiset vitsit; tavanomaiset vitsit eivät ole tarpeeksi spontaaneja ja niissä loppuratkaisu on usein melko ennalta-arvattava.
Rasvaton18.09.2004 21:40:58
"Ai THV? Joo käytän kyllä, usein myös töissä hieron aivoihin ja kämmenselkään. Sillointällöin ennen kakkaamista tarvitsen keskisormenkynnen verran THV:tä. Silloin irtoaa kaapelia."
NHR18.09.2004 21:46:09
Niitä on aina hauska lukea ja vielä hauskempaa kirjoittaa. Kaikki jutut eivät tietenkään voi mitään helmiä olla, eivätkä kaikki naura samoille jutuille.
 
Miten te yleensä kirjoitatte tyhmän, huonon vitsin? Mietittekö tarinan ensin valmiiksi, vai annatteko vaan mennä tajunnanvirralla? Itse on tullut tehtyä vähän kumpaakin, mutta parhaat jutut taitavat syntyä esim. oikein väsyneenä ja sen enempiä suunnittelematta. Samoin huonoimmat.
 
"Tavalliset" vitsit eivät THV:n jälkeen tunnu enää juuri miltään. Harvemmin THV ainakaan on WANHA!!!11
lapio18.09.2004 22:12:50
On hieman rasittavaa yrittää kertoa THV:tä toisille ihmisille. Kaikki eivät tosiaankaan tajua, mistä on kysymys.
 
Kerran joitain vuosia sitten Conanissa oli vieraana sellainen ukko, joka kertoi tyhmiä, huonoja vitsejä. Hyvin samankaltaiseen tyyliin kuin osa THV-ketjussa esiintyvistä jutuista on. Muistaako kukaan?
8542332118.09.2004 22:19:03
THV on kuin Kafkaa pieruhuumorilla.
toxic18.09.2004 22:22:17
Mitä jos perustetaan oma THV uskonto. Vähä ois IhQQQ.
 
Edit:
 
THV: Huumorin (kakan, ruskean sekä mustan) uusi ulottuvuus.
justiina18.09.2004 23:43:29
Olen viettänyt hienoimmat m.net hetkeni Thv:ssä erityisesti lukien T.S.Slayerin loistokkaita toinentoistaan parempia vitseja...kiitos kaikille jotka ovat THV:hen vitsinsä kirjoittaneet.
Pelsi19.09.2004 15:19:47
THV:tä lukiessa saa oikeasti nauraa paljon enemmän kuin tavallisia M.netin vitsejä lukiessa. Missäpä muualla tapaisimme niin paljon kakkaa ja ihan huonoja, läskejä poikia? Ja on niitä juttuja tosi hauska keksiä ja kirjoittaa.
 
THV:n huonon puolen taisi lapio jo mainita: Näitä ei ole mahdollista kertoa kavereille, jotka eivät itse m.nettiä käytä. Kerroppa tarina kakkaa syövästä huonosta pojasta, voipi kohtapuoliin tulla semmoinen "I'll get me coat"-olo.
 
KTR, T.S.Slayer ja NHR ovat naurattaneet lähipäivinä eniten. Kiitos teille.
sexhundrasextiosex19.09.2004 15:21:43
"THV on jotain sanoinkuvaamatonta. Siihen rakastuin ensisilmäyksellä.", sanoi hymilevä nainen. Hymyilevä mies kääntyi kameraan päin ja sanoi: "Niin, totta. Yhä useammat huippumuusikot käyttävät THV:tä päivittäin, mikset sinäkin? Nyt on sinun tilaisuutesi tarttua tilaisuuteen. Soita ruudussa näkyvään numeroon ja tilaa aidolla Kirkan Paskan -brandilla varustettu pakkaus aitoa THV:tä!" Kuva siirtyy vitunmoiseen läjään paskaa ja maskuliininen miesääni jatkaa: "Tilaa nyt sinäkin. Vain 99,90! Mutta jos soitat puolen tunnin kuluessa saat kaupan päälle "Mies, joka kävelee ihan täysiä" -figuurin sekä ylipainoinen-poika -keräilymerkkejä! Siis soita heti ruudussa näkyvään numeroon!"
 
Prinssi Charles istui olohuoneessaan... noh, joka tapauksessa kakkoselta tuli pornoo.
 
EDIT: Tässä terveiseni THV:n maailmasta, jonne olen ilmeisesti kadonnut loppuelämäkseni. Kiitän teitä kaikkia siitä, että teitte tästä näin hienoa ja *Snif* erityiskiitokset KTR:lle, joka teki tästä kaikesta mahdollista.. -->yleisö: *tapu-tapu-tapu-tapu*
Härski19.09.2004 15:44:56
En ole pitkään aikaan edes vilkaissut THV:n tilannetta. Tason laskiessa hommasta loppui into, Hall of Fameen se melkein mun osalta jäi.
cldron19.09.2004 20:47:10
Vittu!! Meidän rumpali kertoi THV:itä jo vuosia sitten, te olette vain surkeita kopioita!!
Lennu20.09.2004 00:02:13
Kaikkein paras on edelleenkin se norsuvitsi. Lauman johtaja kuoli ja järjestettiin kisat, kuka pääsee johtajaksi. Mikään vitsi ei ole sen jälkeen tuntunut enää miltään.
 
Paitsi tietysti megan vitsit.
 
Elefantti oli silloin thv:n kukoistuksen aikaan. Tää uusrenensanssiaika kakkoineen ei jaksa enää naurattaa. Pyörii samassa: joku syö kakkaa ja kaikki peittyy sitten kakankakkaan. Tsihihi. Quir Kah.
Pelsi20.09.2004 00:30:52
Tää uusrenensanssiaika kakkoineen ei jaksa enää naurattaa. Pyörii samassa: joku syö kakkaa ja kaikki peittyy sitten kakankakkaan. Tsihihi. Quir Kah.
 
Kakkahan nyt on ollut THV:n kantava voima koko sen (siis kakan) olemassaoloajan. On se kiehtovaa ainetta vain. Varsinkin vähemmän kiinteässä muodossa. Jos sitä vielä joku syö, niin jo vain.
Aerodactev20.09.2004 18:47:18
Kakkahan nyt on ollut THV:n kantava voima koko sen (siis kakan) olemassaoloajan.
 
Kuitenkaan se ei kata koko tarjontaa. Mm. itse edistyksen keulassa välttelen kakkaa aika paljon jutuissa, tulee raikkaampia.
slipoilfan20.09.2004 19:23:34
Kaikkein paras on edelleenkin se norsuvitsi. Lauman johtaja kuoli ja järjestettiin kisat, kuka pääsee johtajaksi. Mikään vitsi ei ole sen jälkeen tuntunut enää miltään.
 
Paitsi tietysti megan vitsit.
 
Elefantti oli silloin thv:n kukoistuksen aikaan. Tää uusrenensanssiaika kakkoineen ei jaksa enää naurattaa. Pyörii samassa: joku syö kakkaa ja kaikki peittyy sitten kakankakkaan. Tsihihi. Quir Kah.

 
Mielestäni se KRT:n vitsi miehestä setänsä hautajaisissa oli kuitenkin TVH:n uusrenesanssiajan breiking point. Vitsi siirsi TVH:n romantiikkaan kerta heitolla. Vitsihän meni jotakuinkin näin. Mies oli setänsä hautajaisissa. Yhtäkkiä miehelle iski valtava erektio. Kaikki pitivät miestä sairaana pervona.
 
Tuli muuten jännä pieru äsken.
Tellu20.09.2004 20:34:25
"THV on jotain sanoinkuvaamatonta. Siihen rakastuin ensisilmäyksellä.", sanoi hymilevä nainen.
 
Ja se nainen olin minä. Ja sen jälkeen katkaisin miehen pään moottorisahalla, koska hän oli merkinnyt repliikin lopun virheellisesti!!!11! Mies ei kuitenkaan siitä hetkahtanut, vaan sanoi: "Kirjota ite." Nainen oksensi kaaressa huoneen poikki ihan täysii ja röyhtäisi: "Niin kirjotankin. THV-kokoelman."
sepeli21.09.2004 10:10:01
...eivät nämä ihmiset tiedä mitään mistään ismeistä. Vaan, vaan, vaan, se, se, tulee sieltä jostain, tää juttu tulee niistä itsestään. Siis sieltä sisältä ja se tekee siitä jotenkin niin edityksellistä ja se koko juttuhan on periaatteessa pelkkä roska mutta kui
 
Mies ja kirves pirtin seinän edessä. Veistää tukista karhunpoikaa.
eLead21.09.2004 12:08:23
Mulle THV:n luominen alkaa jostain jokapäiväisestä asiasta, johon alan rakentamaan sitten jatkoa THV-oppien mukaisesti. Kuulun siis siihen koulukuntaan, joka keksii tarinaa mennessään. Tämä on kuitenkin aika vaikea laji, sillä yleensä ensimmäisenä mieleen tullut tarinankäänne on myös lukijalle se itsestäänselvin. Jotta lukijan yllättäminen olisi ylipäänsä mahdollista, on pitänyt opetella pääsemään irti siitä "tyypillisyydestä". Ehkä tämä on jopa kehittävää jollain tasolla...
 
Ja kyllä: Itseäni kiinnostaa THV enemmän kuin muut vitsit täällä mnetissä. Ja kyllä: kaverini eivät tajua näistä yhtään mitään (poikkeuksena tyttöystäväni, joka nauraa... ehkä säälistä?). Vielä lisäisin sen, että suurin osa näistä ei toimi kerrottuina, vaan luettuina.
KTR21.09.2004 15:28:11
Kuulun siis siihen koulukuntaan, joka keksii tarinaa mennessään.
 
Itse kuulun samaan koulukuntaan. THV;n tässä kehitysvaiheessa olisikin kiinnostavaa eritellä kehittyviä koulukuntia.
Itse joko saan joskus kuin tyhjästä inspiraation THV:hen, mutta yleensä alan vain rakentelemaan tarinaa ilman mitään alkuideaa. Koen hyvin vaikeaksi löytää uusia ulottuvuuksia ja tilanteita. Yleensä turvaudun jo ennestään hyviksi todettuihin juttuihin.
Koen tärkeimmäksi tavoitteekseni löytää uusia naurun aiheita ja tilanteita, jotka saavat lukijan ekana ajattelemaan "mitä helvettiä" ja sitten "ei saatana, hoho!"
Monty python on suuri inspiraation lähde, vaikkei se tosin ainakaan noista kakkajutuista näy.
Arvostan myös sitä piirrettä, ettei vitsi turvaa huonolla maulla brassailuun (väkivalta, pervoseksi jne.) vaikka noillakin on joskus paikkansa. Parasta on jos huumori suht kaikille sopivaa, mutta silti ainutlaatuisen THV-logiikan mukaista.
jussiohman21.09.2004 15:32:41
Monasti tajunnanvirta - tekniikalla valmistetut THV:t ovat olleet täyttä kuraa. Kaikki onnistuneet ovat minulla olleet ainakin minuutin miettimisen tuloksena. Kuten tänään valmistamani:
 
...yht`äkkiä juna-asemalla odottava mies havahtui uneksimasta, avasi silmänsä ja tajusi seisovansa keskellä väkijoukkoa valkoiset kangashousut, joissa tahrat näkyvät hyvin, jalassa.
 
..joka oli onistunein THV:ni pitkään aikaan. Miettimällä saa hyvää aikaiseksi. Ainakin minulla.
NHR21.09.2004 15:42:21
Ei tuo Jussin valkoiset kangashousut -juttu huono ollut, hyvä esimerkki tästä viimeaikojen "anna lukijan itse oivaltaa, että tämä sittenkin oli kakkavitsi" -trendistä. Mutta tämä toinen Jussin THV sai minut taas hirnumaan ihan ääneen:
 
Kallio lohkesi sään vaikutuksesta vähän.
 
Tuli taas jotenkin niin yllättäen. Se taitaa olla tuo pieni sana "vähän", mikä tuostakin teki niin huvittavan.
jussiohman21.09.2004 16:16:21
Tuli taas jotenkin niin yllättäen. Se taitaa olla tuo pieni sana "vähän", mikä tuostakin teki niin huvittavan.
 
Kiitos, kiitos.
lapio21.09.2004 16:56:10
Jussi ehdotti tuolla varsinaisessa THV-ketjussa THV paitojen painamista.
 
Väsäsin pikaisesti muutamia esimerkkejä, mitä mieleen juolahti.
 
http://personal.inet.fi/musiikki/mun/thvpaidat.jpg
NHR21.09.2004 16:59:05
http://personal.inet.fi/musiikki/mun/thvpaidat.jpg
 
Ihan hyviä ideoita, mutta lisää jotain kuvia vois suunnitella. Tai jonkunlaisen THV-logonkin vaikka noiden tekstien lisäksi.
slipkorn21.09.2004 17:01:55
Tubla. Moi!
 
Kirjoitanpas tähän vielä jotain järkevämpää(?) sisältöä.
 
Ei minullakaan ole kuin yksi kaveri, joka ymmärtää THV:ta.
 
Kiitos.
slipkorn21.09.2004 17:04:23
Se Hall of Famen ykkösvitsi oli muuten ensimmäinen THV jonka kuulin, tosin erinlaisena versiona. Ellei lasketa niitä "mies meni metsään, sämpylä"-vitsejä.
 
THV:itä on erinlaisia:
 
- Kakka-THV:t (ei tarvi selittää)
- Lyhyet THV:t (yhden tai kahden lauseen vitsit)
- Yllättävä loppu -THV:t (lopussa tapahtuu jotain hauskaa, ja alkaa naurattaa)
- Vitsi-THV:t (THV:t joissa on pieni vitsinpoikanenkin)
- Keksiikö joku muita?
Tampio21.09.2004 17:28:08
Niin, kyllähän tämä THV on kehittynyt varsin erikoiseksi threadiksi. Vaikka itse heräsinkin mukaan varsin myöhään, olen saanut suuria elämyksiä THV:n parissa.
 
Ei THV:ta voi ymmärtää ellei sitä ole itse sattumalta löytänyt ja lukenut, ei sitä pysty selittään. En mää ainakaan pysty selittään mitä hauskaa on Ajankohtaisessa kakkosessa tai käsitteessä "Tyhmä, lihava Poika" saati siinä että mies saa erektion hautajaisissa.
 
THV lajeihin luettanee melko harvinaiset sananlasku THV:t. Kuten tämä IbanezenabIn loru
"Vedessä on ihana lillua,
kun vesi hivelee ... polvia"
 
Ja öö... oiski jossain vaiheessa joku kirjottanu myös runo muotoisen THV:n? Ei kykene muistaan...
Simon Garfunkel21.09.2004 17:37:12
"Vedessä on ihana lillua,
kun vesi hivelee ... polvia"

 
Sain hänet kiinni erheestä
mielestäni hän on ihan mukava
 
noita on vaikka kuinka paljon
8542332121.09.2004 17:49:23
http://fire.prohosting.com/oogharzz/huonopaita.jpg
T.S. S L A Y E R21.09.2004 17:59:02
^ That link ain´t work.
 
Semmosia iskulauseita kuten Niskalaukauksella paidan taakse ja eteen. Taakse voisi pistää "Olet tyhmä ja ihan huono!!1!1" ja eteen kaikki nöyrtävä THV logo.
 

 
Tehdääs muuten kirja THV:vitseistä ja myydään se vaikka myrkky-lehteen. Vai onko se enää pystyssä?
KTR21.09.2004 18:12:56
http://koti.mbnet.fi/petasol/THV.jpg
8542332121.09.2004 18:13:55
^ That link ain´t work.
 
Laittakaa yksi välilyönti osoiteriville osoitteen eteen ja sitten enteriä.
 
http://koti.mbnet.fi/petasol/THV.jpg
 
Mäkkäri puolustaa kovasti tuotemerkkejään. Voipi tulla postia lakimiehiltä jos tuommoisia kaupittelee.
 
http://fire.prohosting.com/oogharzz/huonopaita2.jpg
 
Tässä designissä on vain se ongelma, että se päällään voi saada helposti turpaan.
T.S. S L A Y E R21.09.2004 18:29:33
Ei toimi vieläkään.
jussiohman21.09.2004 18:30:40
Itse ajattelin sellaista mallia missä olisi selässä:
 
THV
tyhmät, huonot, vitsit
 
Tuo THV olisi paljon isommalla kuin tuo pieni teksti. Ja sitten edessä joku mietelause tyyliin. "kakka maistuu hyvälle" tai "kävelen ihan täysiä" jne..
jussiohman21.09.2004 18:33:31
Ainiin, tänään pistin sikanaamalle tekstiviestin, kun niillä on kamat millä tehdä paitoja, että painatetaan THV paidat niillä itellemme. Hänelle kävi. Mehän voitaisi periaatteessa hoitaa tuo paitojen teko. Siihen tulee valkoiseen blank - paitaan, musteeseen, postikuluihin sekä työvaivaan yhteensä about 7-9e. Voitais lähettää kaikille THV:isteille paidat kun maksatte rahan tilille. Vai??
8542332121.09.2004 18:37:24
Ei toimi vieläkään.
 
http://fire.prohosting.com/oogharzz/index.htm
 
Klikkaa paita1 ja paita2.
sikanaama21.09.2004 18:55:47
http://www.geocities.com/foliosika/thv.htm
 
En tiijä toimiiko. Toivottavasti ei.
 
Ainiin, tänään pistin sikanaamalle tekstiviestin, kun niillä on kamat millä tehdä paitoja, että painatetaan THV paidat niillä itellemme. Hänelle kävi. Mehän voitaisi periaatteessa hoitaa tuo paitojen teko. Siihen tulee valkoiseen blank - paitaan, musteeseen, postikuluihin sekä työvaivaan yhteensä about 7-9e. Voitais lähettää kaikille THV:isteille paidat kun maksatte rahan tilille. Vai??
 
No ei kai. Sama jos jokainen painaa ittelleen jos omistaa tulostimen ja silitysraudan.
T.S. S L A Y E R21.09.2004 18:59:41
Katsokaas nämä:
 
http://ic1.deviantart.com/fs4/i/200 ... ka_likes_THV_too_by_brutanalart.jpg
 
ja
 
http://ic1.deviantart.com/fs4/i/200 ... 5/f/7/THV_itself_by_brutanalart.jpg
 
edit: jos muka ei toimi niin kertokaa!!!
8542332121.09.2004 19:01:36
Joo, näkyy mulle ainakin.
Valokuvat taivata olla liian yksityiskohtaisia painettaviksi.
 
Näkyikö ne mun paidat nyt?
lapio21.09.2004 19:04:37
Katsokaas nämä:
 
http://ic1.deviantart.com/fs4/i/200 ... ka_likes_THV_too_by_brutanalart.jpg

 
Hähhäh, tämä oli hieno.
T.S. S L A Y E R21.09.2004 19:32:14
Näkyikö ne mun paidat nyt?
 
Joo nyt ne tais näkyä. Kakka maistuu.
KTR21.09.2004 19:38:08
Ehkä paidan selkäosaan voisi laittaa jotain legendaarista, kuten THV:n syntysanat:
 
Keksitäämpäs mahdollisimman huonoja ja tyhmiä vitsejä.
Idea on siinä, että ne on niin huonoja, että alkaa naurattaa. - KTR
sepeli21.09.2004 19:58:36
Hoh. THV:n tyyliset jutut ovat aina olleet kaveripiirissäni suuressa suosiossa. Vasta aivan lähiaikoina olen itsekin kyennyt kirjoittamaan ketjuun. Lukija olen ollut kauan.
 
Haluan "Kävelen ihan täysii" - paidan!
T.S. S L A Y E R21.09.2004 20:32:39
Tehdään muuten albumi THV-tyylillä.
 
Jokaiseltahan löytyy vähän tavaraa joiden lyriikat haisevat edes hieman THVlle. Ja metallimurskaa tietenkin.
Pistetään ne yhteen.
 

 
THV-pipot talveksi.
NHR21.09.2004 20:42:34
Joo, selkään isot kirjaimet THV ja nuo "syntysanat" pienemmällä siihen alle. Eteen sitten mitä hyvänsä näistä jo ehdotetuista, tai jotain muuta...
 
Pitäisköhän siinä kuitenkin olla myös joku muusikoiden.net-logokin jossain? Vai antavatko Johtaja ja Juhani edes sitä käyttää tässä yhteydessä? ;)
T.S. S L A Y E R21.09.2004 21:14:20
Rakennetaan oma saitti THVlle.
 
www.thv.nl
www.thv.com
www.thv.de
www.thv.us
Simon Garfunkel21.09.2004 21:52:54
Katsokaas nämä:
 
http://ic1.deviantart.com/fs4/i/200 ... ka_likes_THV_too_by_brutanalart.jpg

 
Tollasen minäkin haluan.
Tellu23.09.2004 19:12:10
Tehdääs muuten kirja THV:vitseistä ja myydään se vaikka myrkky-lehteen. Vai onko se enää pystyssä?
 
En tiiä myrkky-lehdestä, mutta THV-kirja täytyy ehdottomasti tehdä. Senhän vois painaa vaikka Kirja kerrallaan -omakustantamossa ja pistää mnettiin myyntiin. Varmaan menis kaupaksi:)
KTR23.09.2004 19:19:45
En tiiä myrkky-lehdestä, mutta THV-kirja täytyy ehdottomasti tehdä. Senhän vois painaa vaikka Kirja kerrallaan -omakustantamossa ja pistää mnettiin myyntiin. Varmaan menis kaupaksi:)
 
Minä en sitten jaksa panostaa yhtään mitenkään enkä nähdä vaivaa enkä tehdä mitään ajatustyötä. Jos siis minua edes muka tarvittaisiin. Hyvä juttu.
Tellu23.09.2004 20:44:35
Minä en sitten jaksa panostaa yhtään mitenkään enkä nähdä vaivaa enkä tehdä mitään ajatustyötä. Jos siis minua edes muka tarvittaisiin. Hyvä juttu.
 
En mä siihen ketään tarvi, mä oon tyranki!
KTR23.09.2004 20:50:08
En mä siihen ketään tarvi, mä oon tyranki!
 
Joo. Mulle ilmainen kopio. Tuota kirjaa ei välttämättä olisi ilman mua. Tai sitten olisi. Ehkä THV on vaan semmonen "it had to happen" -juttu.
Ekman23.09.2004 23:36:58
Ehkä THV on vaan semmonen "it had to happen" -juttu.
 
Sitae se on. Jo yli kakskytae sitten kaevelivaet jotkut ihan taeysiae.
Metallityöläinen27.09.2004 13:25:15
THV on kyllä ihan oma maailmansa. Siihen täytyy kasvaa sisään. Eka kerta kun luki jotain T.S.SLAYERin juttui ni oli sillai et "ei vittu tämmöst jätkää voi olla" mut siihen on jo tottunut. Joka päivä tulee joku juttu heitettyä, joskus heittää lonkalta ja joskus on valmiiks miettiny jonku jutun.
 
Semmonen paitaehdotus olisi että edessä lukee "kirkasta ja haisevaa", alla kakkaa ja selässä THV logo.
NHR27.09.2004 14:00:57
Eka kerta kun luki jotain T.S.SLAYERin juttui ni oli sillai et "ei vittu tämmöst jätkää voi olla" mut siihen on jo tottunut.
 
Teeässä on kyllä jonkinlainen kakkajuttujen kuningas. Melkein kaikkihan niitä tämän tästä kertovat, mutta harva esim. käyttää yhtä paljon erilaisia adjektiiveja paskasta puhuessaan. Eivätkä monet muut kakkavitsit yksinkertaisesti ole tarpeeksi huonoja. Oikeasti huonoa vitsiä ei ole niin helppo keksiä, kuin monet luulevat.
Metallityöläinen27.09.2004 14:14:13
Oikeasti huonoa vitsiä ei ole niin helppo keksiä, kuin monet luulevat.
 
Toi on ihan totta. Huonoja juttuja on helppo keksiä, mutta hyvät huonot on jo taitolaji.
jussiohman27.09.2004 15:16:07
ThV:ssä on se mainio puoli verrattuna oikeisiin vitseihin, että se kehittyy jatkuvasti. Teemat ja hahmot saavat jatkuvasti uusia ulottovuuksia. THV ei voi junnata paikoillaan, vaan muuttuu, kehittyy ja välillä taas palaa juurilleen. Tuntuu jatkuvasti olevan vaikempaa yllättää THV:n lukija. Tehdä jotain uutta joka saa aikaan jonkun reaktion lukijassaan.
Aerodactev27.09.2004 15:34:22
Tuntuu jatkuvasti olevan vaikempaa yllättää THV:n lukija. Tehdä jotain uutta joka saa aikaan jonkun reaktion lukijassaan.
 
Joo, ja se näkyy joissain jutuissa, itsenikin luen kyllä tämän satunnaisen regression uhriksi.
KTR27.09.2004 16:23:20
THV voisi olla oma keskustelualueensa, jossa olisi eri ketjuja tyylilajien mukaan:
 
Kakka ja pissi-vitsit
Pitkät tarinat
Lyhyet vitsit
Valmiiksi mietityt jutut
Sitä mukaan keksitty kuin kirjoitettu
 
..............
 
Ei varmaan saa ehdotus tukea?
 
EDIT: Hymiö
 
;
jussiohman27.09.2004 16:27:41
Ei varmaan saa ehdotus tukea?
 
No ei kyllä. Mikähän muuten mahtaa olla ylläpidon suhde THV:hen? Eivät ole ainakaan omia koskaan käyneet pistämässä. Mahtavatkohan tykätä lainkaan? Toivottavasti tule lukkoa ainakaan kovin pian. Vaikka ajan kysymyshän se on.
NHR27.09.2004 16:36:17
Ei varmaan saa ehdotus tukea?
 
Ei, vaihtelu se justiin virkistää. Kakkajuttujahan vois oikeestaan olla vielä aika paljon vähemmänkin.
Metallityöläinen28.09.2004 10:11:28
En tiedä kuinka paska idea se oli, mutta menin avaamaan THRn eli tyhmät, huonot runot. Elikkä runopalsta THV periaatteella.
sexhundrasextiosex28.09.2004 11:16:41
En tiedä kuinka paska idea se oli, mutta menin avaamaan THRn eli tyhmät, huonot runot. Elikkä runopalsta THV periaatteella.
 
Pyhäinhäpäisijä! Tollo!! Ei vais, katsotaan miten homma etenee...
NHR28.09.2004 19:42:20
Ei vais, katsotaan miten homma etenee...
 
Koneellisesti, näköjään. Kukahan kehittelisi vielä vitsikoneen, niin ei tarttis niitäkään enää itse keksiä...
 
EDIT: InterTrania ei sitten lasketa.
 
http://intertran.tranexp.com/Translate/result.shtml
 
"Need the most accurate translation?" Yeah, right...
jussiohman29.09.2004 13:15:46
Oli muuten turha, paska idea tuo THR. Metallityöläinen ratsastaa KTR:n aallolla. Ei mitään vitun rip-offeja. Hyi! Ne runot ei ole edes mistään kotoisin.
lapio29.09.2004 15:13:05
Oli muuten turha, paska idea tuo THR. Metallityöläinen ratsastaa KTR:n aallolla. Ei mitään vitun rip-offeja. Hyi! Ne runot ei ole edes mistään kotoisin.
 
Minusta ne voisi laittaa sinne varsinaiseen THV-ketjuun, ei tarvitse lueskella kakkaa kahesta ketjusta.
Metallityöläinen30.09.2004 16:25:18
Oli muuten turha, paska idea tuo THR. Metallityöläinen ratsastaa KTR:n aallolla. Ei mitään vitun rip-offeja. Hyi! Ne runot ei ole edes mistään kotoisin.
 
Äitis! KTRlle kaikki kunnia taivaassa ja maan päällä! Kunhan yritin vähän laajentaa THVn maailmaa, paska idea kuten nähtiin. Mutta pistetään lukkoa ja vaikka mulle vielä bannit ni en uudestaan pääse häpäisemään pyhää THVta. Voi ohmanin jussikin sitten jatkaa elämäänsä ja lopettaa sen vitun vinkumisen!
Pelsi30.09.2004 17:24:27
Voi ohmanin jussikin sitten jatkaa elämäänsä ja lopettaa sen vitun vinkumisen!
 
Hoho! Joku tarjoaa muuten kohta pastillin. Varo vaan.
KTR30.09.2004 20:21:44
Pastillit ovat aina paikalla, kun tunteet kuumenevat?
 
Pastilli?
Pelsi30.09.2004 23:35:34
Pastilli?
 
Sanoinkos minä?
sexhundrasextiosex01.10.2004 23:42:50
Nyt tässä tuli THV:tä lukiessa mieleen uudet kirjoittajat. Muistan tietysti itsekin olleeni joskus uusi kirjoittelija ja myönnän tehneeni samat virheet, kuin monet näistä mahdollisesti tulevista neroista.
 
THV on kehittynyt aikaa myöten oivallisista pikkuvitseistä, kakantäytteisten kakka-äksönstoorien ja mielenkiintoisten tarinoiden kautta tämänhetken ehkä suosituimpiin vitseihin, lyhyisiin sanaleikkeihin. tietty nykyäänkin näkee vielä paljon "eepoksia" eli pitkiä tarinoita, joiden oivallinen loppuratkaisu saa tuolin kaatumaan takaperin. Tietty vaihtelevuus on aina valttia, joten esim. hyvin tehty kakantäytteinen dialogi tai pikkukertomus voi yllättää, mutta THV:ssä kakka on nyt melkeimpä "out".
 
Jokaisella kirjoittajalla on oma persoonallinen tyylinsä, jollaista ei kukaan varmastikaan pysty edes kopioimaan. Niin laajaksi on tämä ketju ja kaikki sen salat kasvaneet. Yrittäkää uudet kirjoittajat mielummin keksiä se oma hauska tapa tehdä THV:tä. Suurin virhe on se usein toistuva "kappas vaan TS SLAYER on kirjoittanut oikein hauskan kakkavitsin, keksimpä samanlaisen, mutta laitan enemmän kakkaa ja räjähdyksiä!" -tyyli.
 
Minusta voi nyt joku ajatella, että: "Kuka tuokin luulee olevansa, sen omat vitsit on aina ihan Huonoja!?". minäkin ajattelen tätä nyt sivustaseuraajan näkökulmasta, enkä hieman kokeneemman kirjoittajan.
 
Se, että nyt on kirjoittanut muutaman yllämainitsemaani esimerkkiä vastaavan teoksen ja tuntee minun hyökkäävän suoraan kohti, ei tarkoita sitä, että kannattaisi heti lopettaa kirjoittelu, vaan tämän pitäisi nyt kannustaa uusia kirjoittajia THV:n ihmeelliseen maailman, luomaan uusia legendaarisia hahmoja, kuten Teräsmies, Kirka, Tyhmä, läski ja ihan huono poika sekä mies, joka kävelee ihan täysiä.
 
Jos saan ottaa esille esimerkin suuren edistyksen soihdunkantajasta nykyaikoina, niin nostan esiin Metallityöläisen. Hänen ensi"teoksensa" eivät toden totta minua sytyttäneet turhalla väkivallallaa ja suorilla juonikuvioillaan, mutta uudemmat THV:t ovat jo aivan toista luokkaa. Kokemus tuo varmuutta! Ja paskat minäkään pakosti paras mies ole sanomaan, mutta kaikki tämä kannattaa ottaa palautteena, ei kritiikkinä.
 
Voi taas olla, että jonkun mielestä nuo tietyn tyyliset vitsit taasen ovat kaikista parhaita, mutta imekööt lorttiaan, saatana!
KTR01.10.2004 23:56:00
Nostaisin Aerodactevin THV:n kuninkaiden joukkoon itseni lisäksi.
 
EDIT: Tämäkin viesti on kirjoitettu juoman kera.
Aerodactev02.10.2004 00:12:51
edit: eäh ei mitään
8542332102.10.2004 00:29:45
Musta tuntuu vähän siltä että suuri osa THV kirjoittajista pitää omia juttujaan loistavina ja muiden juttuja paskana.
KTR02.10.2004 00:31:15
Musta tuntuu että LUKKOA.
jussiohman02.10.2004 15:41:42
Nostaisin Aerodactevin THV:n kuninkaiden joukkoon itseni lisäksi.
 
Mnjää...aero on kyllä ihan pätevä vääntämään THVitä, mutta niissä ei kuitenkaan usein ole semmoista persoonallisen lämminhenkistä fiilistä niinku vaikka sun ja sikanaaman jutuissa. Parhaat THV:t tulee sydämestä eikä niinkään super-älykkäästi artikuloiden ja pähkäillen. Ja edelleen peräänkuulutan lyhyempiä THV:itä!!
Pelsi02.10.2004 17:50:19
Ja edelleen peräänkuulutan lyhyempiä THV:itä!!
 
Näin. Sellaiset sivun pituiset THVt, vaikka olisivatkin ihan hauskoja, ovat aika tuskallisia lukea. Siksipä juuri jussiohman, sikanaama ja KTR tuottavatkin parhaat vitsit. Kunniamaininta Aerolle ja NHR:lle.
Metallityöläinen04.10.2004 12:49:15
Jos saan ottaa esille esimerkin suuren edistyksen soihdunkantajasta nykyaikoina, niin nostan esiin Metallityöläisen. Hänen ensi"teoksensa" eivät toden totta minua sytyttäneet turhalla väkivallallaa ja suorilla juonikuvioillaan, mutta uudemmat THV:t ovat jo aivan toista luokkaa.
 
Kiitos. Parhaani teen, mutta huonojakin juttuja syntyy edelleen. Joskus tarinaa tulee enemmän kuin ehtii kirjoittamaan ja joskus ei synny kertakaikkiaan mitään (esim. tänään). Nuo minun ensimmäiset THV:t oli kyllä aika alkeellisia virityksiä.
NHR05.10.2004 01:36:18
TS SLAYER on kirjoittanut oikein hauskan kakkavitsin, keksimpä samanlaisen, mutta laitan enemmän kakkaa ja räjähdyksiä!
 
Hoho tälle!
 
"Enemmän kakkaa ja räjähdyksiä!" Voiko tuolla periaatteella muka epäonnistua? Kysy vaan kuinka pahasti...
Nazareth05.10.2004 02:32:32
Kutsun kaikki tänne miettimään THV:n syvintä olemusta ja merkitystä huumorin mittavassa historiassa.
 
Mitäs tuo THV meinaa, mitä, häh?
NHR05.10.2004 02:38:46
Mitäs tuo THV meinaa, mitä, häh?
 
Jos tosissasi kysyt, niin THV on täällä melko vakiintunut lyhenne sanoista "Tyhmät, huonot vitsit", eli tuo nimimerkki KTR:n aloittama pitkä ketju on kyseessä. Itsekin olet muistaakseni siihen joskus kirjoittanut.
Nazareth05.10.2004 02:41:20
Jos tosissasi kysyt, niin THV on täällä melko vakiintunut lyhenne sanoista "Tyhmät, huonot vitsit", eli tuo nimimerkki KTR:n aloittama pitkä ketju on kyseessä. Itsekin olet muistaakseni siihen joskus kirjoittanut.
 
Kiitos. Taas oppii jotain uutta :)
 
Norsu ja kameli törmäs aavikolla.
 
Norsu kysy kamelilta:
"Miks sul o tissit selässä"
 
Kameli vastas:
"Typerä kysymys sellaselta jol o mulkku naamassa"
jussiohman05.10.2004 22:38:10
On muuten mielenkiintoista, ettei THV ole vielä aiheuttanut valitusta tuolla backstagella. Ei ole ei-THV:istit vielä alkanut inistä threadin tarpeellisuudesta tai muustakaan. Sillä vaan, kun tuo dadakin on aiheuttanut kauhean valituksen.
Mohla05.10.2004 22:57:13
Hmm. Uskon tämän olevan tarpeeksi lähellä tuota otsikkoa. Olen nimittäin miettinyt seuraavaa.
 
Analyysiä huonoista vitseistä. (Tämä on tietty vain yksi näkemys, eikä oikeaa olekaan).
Eli huonon vitsin lähtökohtina voidaan joissain tapauksissa ajatella olevan mahdollisimman absurdit lähtökohdat, tapahtumat, ja loppuratkaisu. Tietenkin oleellisena osana vitsiä ovat myös kaikka alapääjutut, ja tottakai ruumiin eritteet.
 
Esimerkki:
Eräs mies joutui onnettomuuteen, jossa häneltä katkesi pippeli. Mies meni lääkäriin ja lääkäri keksi, että laitetaan siihen norsunkärsä tilalle. Parin viikon kuluttua mies meni tarkastukseen ja lääkäri kysyi: "No, kuinkas se on toiminut?"
Mies vastaa: "Muuten kyllä ihan hyvin, mutta aina kun mä kävelen heinikossa niin se tunkee ruohoo mun pyllyyn."

 
No, niin. Mietitäänpäs vitsiä tarkemmin.
Lähtöasetelma: Eräs mies joutui onnettomuuteen, jossa häneltä katkesi pippeli.
Mikä helvetti voi olla sellainen onnettomuus että ainoa vamma on pippelin katkeaminen?!
 
Sitten: Mies meni lääkäriin ja lääkäri keksi, että laitetaan siihen norsunkärsä tilalle.
Mitä? Eikö voisi hakea vielä kauempaa?
 
Loppuratkaisu: "Muuten kyllä ihan hyvin, mutta aina kun mä kävelen heinikossa niin se tunkee ruohoo mun pyllyyn."
Täysin absurdia.
 
Mutta ei se haittaa. Tämä oli siis analyysiä kyseisestä vitsistä. Kiinnitetään huomio vain noihin esille ottamiini kohtiin, ja voidaan luoda samalla formaatilla lisää!
Eli:
 
Eräs nainen joutui onnettomuuteen, jossa häneltä irtosivat tissit. nainen meni lääkäriin ja lääkäri keksi, että laitetaan paviaaninpylly tilalle. Parin viikon kuluttua nainen meni tarkastukseen ja lääkäri kysyi: "No, kuinkas ne on toimineet?"
Nainen vastaa: "Muuten kyllä ihan hyvin, mutta sieltä välistä tulee aina joskus kakkaa."

 
Tällä tavalla voidaan luoda yhä uudestaan uusia ja THV:itä. Kokeilkaa itse, lisääntykää ja täyttäkää maha!
 

 
Nämä ajatukset ovat peräisin automatkalta poispäin provinssi rockista, eli kyllä, meillä oli tylsää ja krapula. Oli vaan pakko päästä purkamaan meidän pitkällisen ajatustyön tulokset.
 
Vielä lisää, vaikkei paras olekaan:
Eräs elefantti joutui onnettomuuteen, jossa siltä irtosi kärsä. Elefantti meni lääkäriin ja lääkäri keksi, että laitetaan siihen pippeli tilalle. Parin viikon kuluttua elefantti meni tarkastukseen ja lääkäri kysyi: "No, kuinkas se on toiminut?"
Elefantti vastaa: "Muuten kyllä ihan hyvin, mutta aina kun mä yritän syödä, niin se pissii mun suuhun."

 
Kiitos ja anteeksi.
Pelsi06.10.2004 00:04:12
Kiitos ja anteeksi.
 
Ole hyvä. Tosin oikeaoppinen THV on vieläkin absurdimpi kuin mainitsemasi esimerkit. Pidäkin erästä KTR:n vitsiä eräänlaisena THE Tyhmä, Huono Vitsinä, johon muita vertaan. Juuri se jossa apina antoi sähköjohtoa lahjaksi pyllystään ja kaikki liimasivat nakkisämpylän tiehen kiinni. Siinä oli kertakaikkiaan jotain.
Mohla06.10.2004 00:20:33
Ole hyvä. Tosin oikeaoppinen THV on vieläkin absurdimpi kuin mainitsemasi esimerkit.
Totta, ajattelin vaan, että tämä juttu oli tarpeeksi lähellä, että saatoin liittää sen keskusteluun.
 
Tee samanlainen analyysi tuosta maitsemastasi THE THV jutusta, voisi olla antoisaa.
Metallityöläinen06.10.2004 12:03:00
Kaikkien vitsien hauskuushan perustuu loppuratkaisun absurdiuteen ja "hauskoihin" sanaleikkeihin. THV:ssa absurdius ei kuitenkaan tarkoita samaa kuin jossain pikku-Kalle vitsissä. THV:ssa on melkein yhä absurdia kirjoittaa esim:
 
Nekromaanin pää työntyi maunon peräaukon syöksytorvesta laulaen Porilaisten marssia (huono esimerkki)
 
kuin kirjoittaa:
 
Hermanni osti maitoa. Hän myös joi maitoa.
 
Se on absurdia vain koska se lukee THV:ssa. Samalla tavalla jokin NHR:n "Esalla on lantio" ei olisi mitenkään hauska ellei se lukisi THV:ssa.
 
Kertokaa oma näkemyksenne asiaan.
Liippa06.10.2004 12:21:50
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=25&t=51052&o=20
 
Elead tuolla teki aikanaan hyvän analyysin THV:n (alkuaikojen) tuotannosta.
KTR06.10.2004 12:24:15
Mohlalle lähti plussa tekstistään. Taas on uutta inspiraatiota tehdä entistä parempia THV:eitä.
Parhaissa THV jutuissa on mielestäni kyllä sinänsä hyvin looginen tarina alussa, mutta lopussa absurdi huipennus, joka mitätöi alun logiikan.
Metallityöläinen06.10.2004 12:58:14
Onko suunnitelmissa tehdä joskus uusi hall of fame äänestys?
jussiohman06.10.2004 13:10:58
Onko suunnitelmissa tehdä joskus uusi hall of fame äänestys?
 
En tiijä, se oli hyvä yhden kerran vain. Mutta mulla on käynyt mielessä semmonen THV kisa. Että tiettynä päivänä tiettyyn aikaa tyyliin klo 07:00-21:00 pitäisi pistää yksi THV jonka alkuun tulee joku kisatunnus. Tyyliin:
 
*KISA*
 
Kissa jäi ihan kovaa auton alle.
 
Sitten joku raati voisi arvioida THV:t ja päättää voittajan. Semmonen one-time-juttu. Jokainen voisi osallistua yhdellä THV:llä siihen. Miltä kuulostaa?
Tampio06.10.2004 15:45:05
En tiijä, se oli hyvä yhden kerran vain. Mutta mulla on käynyt mielessä semmonen THV kisa. Että tiettynä päivänä tiettyyn aikaa tyyliin klo 07:00-21:00 pitäisi pistää yksi THV jonka alkuun tulee joku kisatunnus. Tyyliin:
 
*KISA*

 
Joo. Kannatetaan. Tota määrää ei pystyis muuten millään eritteleen. Toinen vaihtoehto on että kukin valitsee mielestään parhaa (tai keksii uuden) ja niistä sitten äänestellään. Kuitenkin noin että yks per osallistuja.
NHR19.01.2005 16:31:24
Nyt kun tuo THV lukittiin, niin aattelinpa nostaa tämänkin ylös. Pohditaan nyt sitten vaikka sitä, että miksi se lukko tuli juuri nyt ja miksi se tuli ylipäänsä. Vaikka eihän lukko oikeastaan voi tulla yli päänsä... mutta voiko kakka?
 
Mitä nyt? Miten tästä eteenpäin? Kannattaako enää elää?
Loco happy19.01.2005 16:33:03
En voisi elää ilman noita vitsejä/tarinoita.
Ne tuovat uuden ulottuvuuden elämän hyvyyteen, ne ovat elämän eliksiirejä..
KTR19.01.2005 16:36:35
THV meni ehkä lukkoon, mutta ette siitä noin helpolla pääse! THV oli enemmänkin kuin vain yksi ketju. THV elää ikuisesti sydämissämme ja me olemme sen hengen saattajia! THV on elämäntapa. THV on tulevaisuus!
 
OHO! Meni THV ja THC sekasin. Öh Öh!1 :P
 
EDIT: Nii joo ja mulle on täysin yhdentekevää pysyykö toi ketju lukossa vai ei.
ozz319.01.2005 16:39:39
Jokuhan voisi koota nuo kaikki vitsit yhdeksi (hiton) isoksi tekstitiedostoksi ja lähettää sen eteenpäin: THV Vol 1.
Pelsi19.01.2005 16:41:05
Jokuhan voisi koota nuo kaikki vitsit yhdeksi (hiton) isoksi tekstitiedostoksi ja lähettää sen eteenpäin: THV Vol 1.
 
Ehkä mieluummin "Parhaiksi paloiksi", siellä on kuitenkin aika paljon paskaakin.
NHR19.01.2005 16:47:39
Ehkä mieluummin "Parhaiksi paloiksi", siellä on kuitenkin aika paljon paskaakin.
 
Paska kuuluu ainakin jossain määrin asiaan, mutta paljon on myös turhaa kommentointia tyyliin "HOHO!" ja "PlopPlopPlop!" Kuka sellaisia haluaisi joka välissä lukea? Jonkinlaisen koosteen voisi kyllä kasata joskus, joo.
NHR19.01.2005 16:49:49
EDIT: Nii joo ja mulle on täysin yhdentekevää pysyykö toi ketju lukossa vai ei.
 
No joo, ei se elämä nyt ihan tähänkään lopu, mutta kyllä minä ainakin myönnän, että jonkinlaisia vieroitusoireita tulee, jos lukko pysyy.
lapio19.01.2005 17:31:12
Ehkä mieluummin "Parhaiksi paloiksi", siellä on kuitenkin aika paljon paskaakin.
 
Just on työn alla. Sensuroin pahimmat turhuudet pois, katsoo nyt miten jaksaa. Olen ainakin nauranut kippurassa, että hauskuudesta tämä ei ainakaan ole kiinni.
 
Minusta tuo lukko oli aika turha. Hauskoja juttuja siellä edelleen oli. Täytyy siirtää tuo THV-panos nyt vaikka tuonne sarjakuviin.
ozz319.01.2005 17:59:34
Juu, kaikki kommentoinnit vaan pois, mutta säästetään kaikki vähänkään vitsejä muistuttavat jutut. Kiva jos joku jaksaa tuollaisen vaivan nähdä.
Mohla19.01.2005 17:59:50
Eikös tuo Johtaja joskus sanonut, että noihin pitkiin ketjuihin pitää panna lukko senkin takia, että ne kuormittaa serveriä jotenkin enemmän? Varmaan ihan ymmärrettävää siinä mielessä.
sexhundrasextiosex19.01.2005 18:03:18
Eikös tuo Johtaja joskus sanonut, että noihin pitkiin ketjuihin pitää panna lukko senkin takia, että ne kuormittaa serveriä jotenkin enemmän? Varmaan ihan ymmärrettävää siinä mielessä.
 
MUTTA EI THV:TÄ!! :---(
lapio19.01.2005 18:06:58
Juu, kaikki kommentoinnit vaan pois, mutta säästetään kaikki vähänkään vitsejä muistuttavat jutut. Kiva jos joku jaksaa tuollaisen vaivan nähdä.
 
Jätän mää sieltä kaikki "wanhat" jutut pois ja jotkut mielestäni ihan täysin epänaurattavat jutut (aika paljon omiani siis jäänee pois...)
NHR19.01.2005 18:11:38
Just on työn alla. Sensuroin pahimmat turhuudet pois, katsoo nyt miten jaksaa.
 
Tehtäiskö vaikka sillai ryhmätöinä tuo karsiminen? Miten olet tähän asti toiminut? Kaikki turha pois, paitsi itse vitsin teksti ja kertojan nimimerkki? Ainakin tulevana viikonloppuna mulla olis luultavasti aikaa käydä ainakin joitakin kymmeniä sivuja läpi. Onko muita innokkaita?
lapio19.01.2005 18:16:13
Tehtäiskö vaikka sillai ryhmätöinä tuo karsiminen? Miten olet tähän asti toiminut? Kaikki turha pois, paitsi itse vitsin teksti ja kertojan nimimerkki? Ainakin tulevana viikonloppuna mulla olis luultavasti aikaa käydä ainakin joitakin kymmeniä sivuja läpi. Onko muita innokkaita?
 
Tuosta olen selannut ketjua eteenpäin ja pastennut kaikki vähänkin naurattavat jutut, jopa joitain hauskoja kommentteja.
 
Otan mukaan nimimerkin ja päivämäärä tiedotkin.
 
Minulla on tällä viikolla luultavasti aikaa käydä koko topic läpi. Oon nyt sivulla 60 menossa. Eilen aloitin. Ajattelin tuossa jonnekkin 100 asti tehdä vielä tänään jos jaksan.
 
Edit: hoho, en mitenkään jaksa 100 asti.
 
Edit2: Eihän näissä 50-67 ole muuta kuin housuun paskomista...
 
Edit3: HEVONPERSE. Open office meni ja tilttasi ja nyt sitä kokoamaani saatanan 73-sivulle asti tekemääni pakettia ei saa ollenkaan auki. Kiva.
NHR19.01.2005 18:33:03
Minulla on tällä viikolla luultavasti aikaa käydä koko topic läpi.
 
Okei, en ole väkisin tuppautumassa mukaan, rispektiä sinne. Ja tulee ehkä hiukan selkeämpikin esitys, kun on vain yksi ihminen toimittamassa.
Pelsi19.01.2005 19:44:28
Edit2: Eihän näissä 50-67 ole muuta kuin housuun paskomista...
 
Niin, jossain vaiheessa homma taantuu pelkäksi kakkimiseksi. Sitten siirrytään renessanssiin ja keksitään täysiä kävely, josta tuleekin vallitseva elementti aikansa vitseihin. Kakka ei koskaan unohdu täysin, vaan se nousee jälleen valtaistuimelle täysiä kävelyn unohduttua.
 
KTR, jussiohman, sikanaama ja pari muuta säilyttivät kiitettävästi tasonsa. Nauroin ihan tosissani muutamalle jutulle.
ozz319.01.2005 20:00:50
Edit2: Eihän näissä 50-67 ole muuta kuin housuun paskomista...
 
THV:ssä on huomattavissa näitä aikakausia....
lapio19.01.2005 20:35:13
Niin, jossain vaiheessa homma taantuu pelkäksi kakkimiseksi. Sitten siirrytään renessanssiin ja keksitään täysiä kävely, josta tuleekin vallitseva elementti aikansa vitseihin. Kakka ei koskaan unohdu täysin, vaan se nousee jälleen valtaistuimelle täysiä kävelyn unohduttua.
 
KTR, jussiohman, sikanaama ja pari muuta säilyttivät kiitettävästi tasonsa. Nauroin ihan tosissani muutamalle jutulle.

 
Jeps, vasta jossain näillä 60-70 paikkeilla aloin seuraamaan ketjua aktiivisesti. En ollut ennen lukenut tuota 30-60 välistä aluetta kokonaan.
sepeli19.01.2005 20:40:48
On ikävää että lukko tuli. Ehdin aktiivisesti osallistumaan niin vähän aikaa. Tosin, ehkä ketju olisi ollut hauskempikin ilman minua. Onneksi KTR sai viimeisen viestin.
ozz319.01.2005 20:43:15
Onneksi KTR sai viimeisen viestin.
 
Se hänelle eittämättä kuului. Oli aika jännäkakkaa kun puhuttiin tuhannennesta viestistä ja pellepelle (banaanisaarilla) oli viedä sen herran nenän edestä, sekunttipeliä parhaimmillaan!
 
EDIT:
 
KTR on kaikkien aikojen paras THV kirjoittaja, mutta noottia hänelle siitä, että meni editoimaan ensimmäistä viestiään.
KTR19.01.2005 21:22:51
KTR on kaikkien aikojen paras THV kirjoittaja, mutta noottia hänelle siitä, että meni editoimaan ensimmäistä viestiään.
 
En muuttanut, vaan lisäsin siihen vaan jotain älämölöä. Siis just sen "EDIT: Ni"-systeemin.
ozz319.01.2005 21:34:04
En muuttanut, vaan lisäsin siihen vaan jotain älämölöä. Siis just sen "EDIT: Ni"-systeemin.
 
Krääh. Ja minä olin niin varma itsestäni. Kyllä sinä kai itse parhaiten tiedät (tyhmän läskin pojan naama näiden sulkeiden väliin).
NHR19.01.2005 22:07:22
Krääh. Ja minä olin niin varma itsestäni.
 
Ei siitä mitään kadonnut ole, ja ainoa lisäys on tosiaan tuo "EDIT: Ni" viestin lopussa. Koko aloitusviesti on lainattu ketjun muissa viesteissä muistaakseni useampaankin otteeseen, sieltä jostain tuonkin asian voi tarkistaa.
Metallityöläinen26.01.2005 15:39:38
Paskat! Juuri huomasin suru-uutisen. Kyllähän se tiedossa oli että lukko tulee ennemmin tai myöhemmin, mutta kyllä tää silti harmittaa. Varsinkin kun en ehtinyt olemaan niin kauan mukana. Kyllähän nyt oli menossa pieni taantumus, mutta thv on jo ainakin kaksi kertaa noussut syvästä lamasta ja uskon että se olisi tehnyt sen nytkin. R.I.P. THV!
ozz329.01.2005 16:02:20
Nostoa ja tilanteen tarkistusta? Mitenkäs etenee tuo word-tiedosto? Mitenkään hoputtamatta sanon: "Jatkakaa"
8542332127.02.2005 14:22:02
Tehtäiskö tällainen juttu, että kaikki klikkaa nyt tätä:
 
http://muusikoiden.net/jasenet/plussat.php
 
ja katotte mikä teidän THV:istä on saanut eniten plussia.
Aloitan:
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=25&t=82346&o=380#p2313618
 
3 plussaa. (Tuskin tässä kisassa pitkälle pärjää kolmella.)
Aerodactev27.02.2005 14:38:42
3p
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=3600#p1426106
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=2940#p1275880
toxic27.02.2005 14:45:54
2p :)
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=25&t=82346&o=420#p2323721
8542332127.02.2005 14:55:41
http://muusikoiden.net/jasenet/plussat.php

ja katotte mikä teidän THV:istä on saanut eniten plussia.

 
Laitan uudestaan kun monet ei varmaan tajua kattoa tonne edelliselle sivulle.
slipkorn27.02.2005 18:23:15
Ei yhdestäkään THV:sta ole tullut yli kahta plussaa, mutta tästä tuli neljä (siis tätä ei ole kirjoitettu THV:hen, vaikka saattaisi sinne sopia):
- - - - - - - - - -
Me oltiin mun kaverin kans shoppailemas Stadis keskustas. Me mentiin niinq sitten semmoseen niinq vaatekauppaan ostaan uusii vaatteit. Mä näin tosi ihqn mekon, niin mä menin sit sovittaan sitä sovituskoppiin. Sit ku mä olin ottanu jo kaikki vaatteet pois niin mun IHASTUS tuli samaan sovituskoppiin ja nauro ihan SIKANA!

MUA HÄVETTÄÄ
Ps. Kaverit muistuttaa vieläkin.

T: Jorma
NHR27.02.2005 22:00:49
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=2720#p1228504
 
Tolla aikakonetarinalla tuli näköjään neljä silloin joskus. Uuteen ketjuun en ole ainakaan vielä onnistunut kirjoittamaan kuin muutaman kahden plussan jutun.
eLead28.02.2005 08:50:16
Taidan toistaseks mennä johtoon
6 pistettä
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=3480#p1381737
ja pari kolmen pisteen juttua
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=3920#p1592950
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=2940#p1275168
Aerodactev28.02.2005 08:52:26
Ihan tyhmää, kun meta-THV:t ovat olleet noin populaareja. Minusta ne ainakin olivat IHAN HUONOJA.
Pelsi28.02.2005 13:07:03
Yksikään THV:ni ei ole saanut edes kahta lupsaa. Vitsieni taso ei nouse tästäkään huolimatta.
Ekman28.02.2005 13:19:35
Lapio.
sexhundrasextiosex28.02.2005 13:40:17
YKS!!! 2 lupsaa http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=3420#p1369080
 
Joillakin on huono huumorintaju.
T.S. S L A Y E R28.02.2005 14:16:51
Täst on tullu jotai:
Aikoinaan afrikan mustafat kisailivat norsuja vastaan kummat on viileämpiä kakansyöjiä. Elefantit voitti:
http://www.sunpoint.net/~freakboy/elephant.jpg

Mutta miks vain tuosta?!?!?!?!?!ÄÄRRRRRR!!!
sepeli28.02.2005 15:41:15
Uudesta THV-Jatkumosta:
 
2p:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=25&t=82346&o=480#p2349810
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=25&t=82346&o=340#p2300461
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=25&t=82346&o=300#p2282563
 
Ja lisäksi vanhan, nykyään lukitun, THV:n plussat:
 
3p:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=6480#p2088108
(Tuosta jutusta pidän itsekin kovasti)
 
2p:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=6280#p2024810
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=6080#p1964909
Metallityöläinen28.02.2005 16:22:23
Olen niin käsittämättömän huono etten ole saanut yhdestäkään jutusta kahta plussaa.
Hate28.02.2005 19:11:43
4 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=25&t=83364&o=0#p2262312
aij mut toi ei ollukkaa turhuuksissa... no ei se mitään, yhtä vahvaa ainesta se oli silti...
 
2 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=25&t=66921&o=0#p1446203
ei täkää ollu muute thv :/
 
mun mielestä mun paras THV lersautus on tää:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=25&t=82346&o=560#p2365056
eikä tääkää ollu siin oikees thvees :|
Pelsi28.02.2005 19:21:27
Jos ei nyt välitetä siitä, että onko kyseessä THV vai ei, niin eniten plussia (6kpl) olen saanut tästä:
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=25&t=83380&o=0#p2263114
 
Ja Niksinurkan muinaisesta Vessassa-ketjusta keräilin eri kirjoituksista lähemmäs 10 plussaa.
T.S. S L A Y E R28.02.2005 20:38:26
Siis nythän kysyttiin THV-juttujen plussista.
sikanaama28.02.2005 21:05:35
Tästä tuli kaksi:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=6220#p2016267
 
Ei mulle oo annettu yhtään mistään kirjoituksesta yli kahta plussaa, vaikka niissä onkin niin paljon asiaa. Rehellisesti sanottuna nauran aina kaikille omille jutuilleni mitä kirjoitan. Plussaa antasin jos voisin. Nauroin tällekkin tai hörähdin.
NHR28.02.2005 21:18:21
Rehellisesti sanottuna nauran aina omille jutuilleni mitä kirjoitan.
 
Minä en naura edes kaikille omille jutuilleni, mutta ei se vielä tähän mennessä ole estänyt minua niitä ei-naurattaviakaan postaamasta. Ehkä ne jotain muuta saattavat jopa naurattaa. Tai ehkä eivät.
Metallityöläinen01.03.2005 15:55:13
HUOMIO! THV-PAITOJA TARJOLLA!! TAI SITTEN EI!!!!!1
 
Nyt kävi semmonen juttu, että pääsen töissä näpelöimään tämmöstä konetta millä painetaan vaaatteisiin merkkejä. Jos päästään yksimielisyyteen paidan ulkoasusta ja tarpeeksi varmoja tilaajia löytyy, niin mä voisin painaa paidat.
Ongelma on siinä, että ne merkit täytyy tilata erikseen ja niissä on vähimmäiserä 50. Hinnasta riippuen tarvittaisiin ainakin 15-20 tilausta että homma kannattaisi. Toi painatus on aika aikaa vievää puuhaa, joten mä ymmärrettävästi haluan siitä muutaman euron itsellenikin.
En ole myöskään vielä selvittänyt noiden merkkien tilaamista käytännössä, joten komplikaatioita saattaa tulla ja ehkä en saa noita lainkaan tehtyäkään.
Jos kiinnostusta kuitenkin löytyy niin kertokaa.
KTR01.03.2005 16:10:49
Mutta kai THV:n luoja saa ilmaiseksi tuollaisen paidan?!
:D
 
No ei saa.
Metallityöläinen01.03.2005 16:41:23
Se joka keksii kaikkia miellyttävän mallin saa ilmaiseksi paidan.
NHR01.03.2005 16:42:42
Ei ottanut tuo paitahomma silloin syksylläkään oikein tulta (suurista suunnitelmista huolimatta), mutta jospa nyt sitten... Kyllä minä voisin ainakin yhden tilata, jos homma niin pitkälle ikinä etenee.
 
Silloin joskus oli mm. tällainen ehdotus, että eteen joku iskulause ("KÄVELEN IHAN TÄYSIÄ", "LÄSKI JA HUONO" tms.) ja taakse isolla THV ja pienemmällä "Tyhmät, huonot vitsit" tai ne syntysanat sieltä alkuperäisen ketjun alusta.
 
Vai miten on, tuleeko paitoihin edes painatusta molemmille puolille, vai pelkästään eteen? Kunnon THV-meininkiä tietysti olisi painaa tekstit tai kuvat ylösalaisin paidan SISÄPUOLELLE...
Metallityöläinen01.03.2005 16:58:47
Vai miten on, tuleeko paitoihin edes painatusta molemmille puolille, vai pelkästään eteen?
 
Kyllähän sitä saa vaikka kuustoista painatusta, se vaan maksaa ihan saattanasti.
Tommosen painatuksen kappalehinta on koosta riippuen n. 1.5-3 euroa. Joku "Tyhmä ja huono" teksti rintaan olis varmaan joku 2 euroa. Painatat selkään jotain niin se on toiset kaks euroa.
Eli ei kannata painaa kaksipuolista.
NHR01.03.2005 17:03:45
Eli ei kannata painaa kaksipuolista.
 
Okei, eli yksipuolinen se on siis oleva. Entäpä onko itse paidoista vielä mitään tietoa? Värivalikoimaa ja sensellaista...
 
ED: Oisko tällainen jo liiankin pelkistetty?
 
http://img74.exs.cx/my.php?loc=img74&image=thv49fv.jpg
8542332101.03.2005 17:37:42
ED: Oisko tällainen jo liiankin pelkistetty?
 
Ei, itseasiassa tuo on juuri oikea. Tai jopa pelkkä "THV".
 
edit: Ja vielä oikein kirjoittettu...
edit: Muokkasin tuota vähän.
 
http://img20.exs.cx/img20/3911/thv6yn.jpg
 
KTR: Kato mikä THV sai eniten plussia.
T.S. S L A Y E R01.03.2005 18:53:14
Täällä on muutama paita:
http://brutanalart.deviantart.com/
 
Mutta tuollain yksinkertainen tekstikin sopisi jossa olisi jotain ruskeita graavisia elementtejä. Sopiskohan muusikoiden.net pienellä tekstin alas? Jos m.net maksais siitä että saa mainosta legendaarisen THV-jutskan kaa.
sepeli02.03.2005 11:46:48
Hankin paidan kyllä jos siitä tulee hyvä.
 
Kannatan tuota iskulause-ideaa. Jos paidassa lukee pelkkä "THV" se ei aiheuta kenessäkään asiaan vihkiytymättömässä oikeastaan mitään reaktiota toisin kuin esim. "Kävelen IHAN TÄYSII!" tai vastaava.
KTR02.03.2005 12:04:18
SAATANA. Kirjoitin pitkän viestin ja sitten painoin väärää nappia ja joudun kirjoittamaan koko paskan uudestaan.
 
6 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=25&t=34202&o=20#p397092
 
ja toiset 6 plussaa oli tullut aloitusviestistä.
 
---
 
Mun mielestä tuohon THV-paitaan sopisi joku iskulause. Esim. just joku "kävelen täysiä" tai joku.. Ei mielellään mitään hirveetä kakka-irstailua. Ainakaan mä en lämpene sille :P
T.S. S L A Y E R02.03.2005 12:26:21
Otin tuosta aiemmasta viestistä tuon "logon" ja laitoin sen näin:
 
http://www.deviantart.com/view/15682242/
 
edit: ja kai se nyt on mahdollista tehä mustalle paidalle painatukset?!?!?!?!
Metallityöläinen02.03.2005 12:48:29
edit: ja kai se nyt on mahdollista tehä mustalle paidalle painatukset?!?!?!?!
 
Kuvitteliko joku että se olisi jokin muu kuin musta???!!
 
Mutta enemmän kiinnostuneita tarvitaan!! Jos minimitilaus on 50 merkkiä ja paidatkin maksaa, niin otan aika kivasti takkiin jollain viidellä tilaajalla. Vähintän viisitoista tilaajaa tarvitaan!
 
Joten tehdäänpä tilaajalista. Kaikki varmat tilaajat laittaa nimensä alle.
 
Metallityöläinen
sepeli02.03.2005 13:11:24
Lisään nimeni tilaajalistaan kun näen paidan lopullisen ulkomuodon. Tilaan jos se miellyttää.
T.S. S L A Y E R02.03.2005 13:48:31
Perkelepitäs nyt jonku tehä ne kotisivut thv:lle ni vois sen osotteen laittaa tuohon paitaan. Ellei m.nettiä voi laittaa siihen.
lapio02.03.2005 14:39:50
Voisin ottaa THV-paidan. Jos se nyt sitten on hyvä. Itse ajattelimme sikanaaman ja jussiohmanin kanssa, että voisimme painattaa pahat aikeet työryhmä t-paitoja, niitä saattaisi olla mahdollista painattaa myös muutamia ylimääräisiä, mutta en lupaa mitään.
 
Tässä on niitä THV:itä jotka ovat saaneet plussia:
 
3p
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=25&t=82346&o=160#p2246424
 
2p
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=25&t=82346&o=200#p2263052
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=25&t=82346&o=100#p2228771
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=3940#p1594769
NHR02.03.2005 15:52:05
No nyt näyttää hyvältä tuo logo kärpäsien kanssa. Pitäiskö siinä niitä vitsejä sitten olla yksi tai muutama näytteenä, vai? Mitään kovin pitkiä tarinoita ei ehkä kuitenkaan kannata mihinkään paitaan ruveta painamaan.
 
Sitä muusikoiden.net-tekstin lisäämistä pitäisi varmaankin vielä ylläpidolta kysyä, sillä en ole aivan vakuuttunut, että he edes haluaisivat ko. tekstiä paidassa näkyvän. Onhan se aina tietysti mainosta, mutta ehkä tälle foorumille ei välttämättä haluta kauheasti lisää sellaista porukkaa, joita kiinnostaa VAIN THV-juttujen kirjoittelu, eikä niinkään musiikki...
 
Kuvitteliko joku että se olisi jokin muu kuin musta???!!
 
Mustakin musta on paras. Ja kyllä kai minä jo uskallan itseni lisätä tilaajalistaankin:
 
Metallityöläinen
NHR
sexhundrasextiosex02.03.2005 19:22:30
Metallityöläinen
NHR
Sexhundrasextiosex
 
Juu-u pakkohan tuo paita on hankkia, kun aikoinaan minäkin tyhmää ja huonoa taidetta harrastin ja oikein huolella. Uudelle ketjulle en ole lämmennyt... Paita tarvitsee vain muutaman oikein tehokkaasti ylikäytetyn fraasin, ei kokonaista vitsiä.
 
Etupuolelle teksti: "THV; Tyhmät, huonot vitsit" tms. ja sitten takapuolelle "kakka on hyvvvää" yms. Kuten ts slayer jo ehdotti, tou oli oikein näyttävä ehdotus, kannatetaan.
KTR02.03.2005 19:30:31
Miä en oo T-paitaprojektissa mukana jos siihen laitetaan jotain kakkajuttuja!
 
>:(
NHR02.03.2005 20:00:27
Niin no, kakka nyt on kuitenkin kai melkein alusta asti ollut yksi olennainen osa THV-ketjuja, joskaan ei toki ainoa. Jos paitojen halutaan jotenkin ilmentävän THV:n koko kuvaa, niin voiko tuota kakka-aspektiakaan silloin kokonaan unohtaa?
 
Toisaalta en kyllä itsekään välttämättä haluaisi esiintyä julkisesti paidassa, jossa lukisi esim. "KAKKA ON HYVÄÄ", kun en oikeasti tiedä onko se, enkä halua ryhtyä asiaa kokeellisesti selvittämäänkään.
 
Kävisikö sellainen kompromissi, että jos käytetään tuota kakkamaista logoa, niin ne vitsit tai iskulauseet sitten käsittelisivät jotain muuta kuin kakkaa?
T.S. S L A Y E R02.03.2005 20:05:25
Mäkin oon sitte mukana ku hinnasta ja ulkonäöstä sovitaa.
 

 
Jotain legendaarisimpia vois sinne taakse heittää, just vaikka:
"Kävelen ihan täysiä!!12!!1"
 
Ja sitten muita lyhyitä klassikoita.
KTR02.03.2005 20:25:26
Niin no. Mä en vaan halua käyttää t-paitaa, jossa on jotain kakkakuvia.
NHR02.03.2005 20:52:31
Niin no. Kakka voidaan tietysti logoista/kuvista jättää poiskin, mutta sitten pitää kyllä laittaa vaikka tuo sun "Faarao kakalla viidakossa" -juttu siihen johonkin. Tasapaino, kato.
 
EDIT: Niin juu, ihmiset. Paljonko te olette valmiit niistä paidoista maksamaan? Meinaan vaan, että kun noita etupuolelle sitä ja takapuolelle tätä -ehdotuksia edelleen näyttää tulevan, niin muistakaa mitä Metallityöläinen jo siitä sanoi.
Aerodactev02.03.2005 20:58:39
THV != Kakka
Kakka != THV
sexhundrasextiosex02.03.2005 21:18:29
THV != Kakka
Kakka != THV

 
Tämä viesti ja sen yläpuolella lukeva otsikko: "THV analyysia" sai hymyn huulilleni.
KTR02.03.2005 22:38:46
Mulle THV on edustanut enemmänkin semmoista kaiken logiikan ja perinteisen vitsinkerrontatyylin unohtamista. Se on sitä, että pistetään paperille ne jutut mitkä pyörii mielessä just ennenkuin nukahtaa. Tai ne älyttömät jutut, jotka tulee mieleen kaupan kassajonossa ja sitten yksinään niille naureskelee siinä.
Se on sitä kun mieleen tulee yhtäkkiä jotain ihan outoa ja hassua. Semmoista, mitä on periaatteessa turha yrittää selittää muille, koska he eivät kuitenkaan tajuaisi jutun ydintä. THV:n kontekstissa on kuitenkin mahdollista tämmöisten juttujen kertominen.
Mun mielestä muutenkin noi kakkajutut on helvetin ahdistavia. Vähän liian ylä-astemenoa. Mut tykkää kuka tykkää. Olenhan mä niitä itsekin kirjotellut kuitenkin... :P
NHR02.03.2005 23:06:22
Mun mielestä muutenkin noi kakkajutut on helvetin ahdistavia. Vähän liian ylä-astemenoa. Mut tykkää kuka tykkää. Olenhan mä niitä itsekin kirjotellut kuitenkin... :P
 
No kukapa ei joskus olis... ;)
En minäkään nyt niitä kakkajuttuja niin hirveästi arvosta, vaikka niitä tuossa edellä puolustelinkin. Jotkut niistäkin kuitenkin ovat minua naurattaneet, mutta ei pelkkä kakka jutusta vielä mitään takuuhauskaa tee. Eikä tee muuten täysiäkävelykään, tai tyhmäläskipoika, makaroonimuhennos, Ajankohtainen kakkonen, tai juuri mikään muukaan.
 
Tein lisää noita logoja, ihan mustavalkoisina ja ilman kakkaa:
 
http://img166.exs.cx/gal.php?g=thv015ln.jpg
 
Eka ja/tai toka lähinnä saattaisivat toimia valkoisessa ja/tai mustassa paidassa (kuvat ovat vain toistensa negatiiveja), elleivät sitten ole muiden mielestä liian tylsän näköisiä.
KTR02.03.2005 23:32:08
Mites ois joku tämmönen:
 
http://koti.mbnet.fi/petasol/thvpaita.jpg
 
En tiiä. Ihan paska.
sepeli03.03.2005 02:16:26
Itse ajattelimme sikanaaman ja jussiohmanin kanssa, että voisimme painattaa pahat aikeet työryhmä t-paitoja, niitä saattaisi olla mahdollista painattaa myös muutamia ylimääräisiä, mutta en lupaa mitään.
 
Haluan ehdottomasti Pahat aikeet-työryhmä-paidan. Jos se on hieno. Ehkä muutenkin. Se on niin räipeä paita. Varmasti. Mutta vois mennä nukkumaan kun pitää noita töitäkin tehdä esim. jo huomenna tai siis TÄNÄÄN kuten kaikki ah niin viisaat aina sanoio.
 
EIDT: Saisinpa 8 plussaa tästä kirjoituksesta.
Tampio03.03.2005 10:23:02
Itse ajattelimme sikanaaman ja jussiohmanin kanssa, että voisimme painattaa pahat aikeet työryhmä t-paitoja, niitä saattaisi olla mahdollista painattaa myös muutamia ylimääräisiä, mutta en lupaa mitään.
 
Minäkin voisin ottaa tuommoisen. Riippuen vähän toteutuksesta. Joku pelkistetty "Pahat aikeet työryhmä" valkosella mustalle paidalla ois kyllä hieno.
Ekman03.03.2005 10:39:07
Niin no. Mä en vaan halua käyttää t-paitaa, jossa on jotain kakkakuvia.
 
Jos siihen ei laitettaisi kakan kuvaa, ihan aito kakka!
eLead03.03.2005 12:29:13
Jos tehään silleen, että kirjoitetaan vaan THV ja jos joku haluaa kakkaa niin voi sitten itse kakata siihen.
 
No siis kaikkien hauskin olis tietty tyhmäläskipoika virnistämässä suupielet ruskeena. Voisin jopa itse sen piirtää jos olis aikaa.
lapio03.03.2005 14:15:52
Haluan ehdottomasti Pahat aikeet-työryhmä-paidan. Jos se on hieno. Ehkä muutenkin. Se on niin räipeä paita. Varmasti. Mutta vois mennä nukkumaan kun pitää noita töitäkin tehdä esim. jo huomenna tai siis TÄNÄÄN kuten kaikki ah niin viisaat aina sanoio.

http://www.students.oamk.fi/~t4saka00/tiedostot/PATR.jpg
 
Tuollaista kuvaa on siihen suunniteltu. Valkoista mustalle.
Metallityöläinen03.03.2005 14:17:58
Tuollaista kuvaa on siihen suunniteltu. Valkoista mustalle.
 
Jos tollaisia aikaan saatte, niin voin minäkin yhden ottaa.
sepeli03.03.2005 14:23:46
http://www.students.oamk.fi/~t4saka00/tiedostot/PATR.jpg
 
Tuollaista kuvaa on siihen suunniteltu. Valkoista mustalle.

 
Hyvältä näyttää.
 
Jos se on tuollainen, hankin sen melko varmasti. Aivan varmasti hankin sen sitten jos lisäätte väliviivan sanojen "aikeet" ja "työryhmä" väliin. Jos vaan voitte. Äh, ostaisin mä tuon joka tapauksessa. Mutta tykkäisin siitä viivasta.
Tampio03.03.2005 17:01:25
Ei mitää viivoja. Ehkä sillai "Pahat Aikeet Työryhmä". Mutta kyllä tuo noinkin hyvä on. Toi naama on hieno!
sepeli03.03.2005 17:33:13
Ei mitää viivoja. Ehkä sillai "Pahat Aikeet Työryhmä". Mutta kyllä tuo noinkin hyvä on. Toi naama on hieno!
 
No joo, mutta tuo näyttää samalta kun paidassa lukisi "Yhdys Sana".
Juugeli03.03.2005 21:29:37
Kuulostaapi kiehtovalta tuo kävelen ihan täysiä-THV. Osaako joku laittaa linkkiä??
Tampio04.03.2005 15:24:42
No joo, mutta tuo näyttää samalta kun paidassa lukisi "Yhdys Sana".
 
Totta... Ok, ei viivoja, eikä isoja kirjaimia. Ihan noin kun se tossa esimerkki versiossa nyt on. Tai sitten kaikki isolla.
NHR04.03.2005 15:43:01
Kuulostaapi kiehtovalta tuo kävelen ihan täysiä-THV. Osaako joku laittaa linkkiä??
 
Täh? Siihen ihan ensimmäiseen täysiäkävelyvitsiinkö? Siellä vanhassa THV-ketjussa se jossain oli, en kyllä yhtään muista kenen juttuja alunperin...
 
Ok, ei viivoja, eikä isoja kirjaimia. Ihan noin kun se tossa esimerkki versiossa nyt on. Tai sitten kaikki isolla.
 
Asia ei tietysti minulle kuulu, mutta sulta taisi nyt mennä kokonaan ohi se mitä sanottiin. Jos haluatte sen tekstin olevan kieliopillisesti oikein, niin siihen kuuluu se väliviiva (siis "pahat aikeet -työryhmä"), oli sitten muuten isoja tai pieniä kirjaimia. Mutta jos kirjoitusvirhe on esim. joku tyylikeino, niin kaikin mokomin vaan...
lapio04.03.2005 18:59:27
Jos haluatte sen tekstin olevan kieliopillisesti oikein, niin siihen kuuluu se väliviiva (siis "pahat aikeet -työryhmä"), oli sitten muuten isoja tai pieniä kirjaimia. Mutta jos kirjoitusvirhe on esim. joku tyylikeino, niin kaikin mokomin vaan...
 
Hoho, sikanaaman vika. Noin se kirjoittaa sen kaikkissa PATR aiheisissa THV:ssaan.
Liippa04.03.2005 19:03:53
Ei plussia, ei edes äänestysvoittajavitsistäni. Olen paska.
CrimsonKing06.03.2005 16:33:59
TULKAA NYT SINNE IRC-KANAVALLEKIN, PRKL.
Lennu06.03.2005 17:18:37
TULKAA NYT SINNE IRC-KANAVALLEKIN, PRKL.
 
Ei tulla, se on ihan nörttiä ja kakkaa.
NHR06.03.2005 18:20:46
TULKAA NYT SINNE IRC-KANAVALLEKIN, PRKL.
 
VTTU MINÄ TIIÄ MITENKÄ IRKATAAN, STANA. En ihan oikeesti. Kertokaa mulle.
 
EDDIE: Elekee suotta kertokokkaan, Iso G kerto jo. Ei taida olla "mun juttujani" kyllä tuo.
Galder06.03.2005 18:44:30
Olisiko hyvä (tai siis tyhmä, huono ja paskalle haiseva) idea, jos kaikki yli 2 plussaa saaneet THV-vitsit kerättäisiin yhteen topikkiin?
ozz308.03.2005 22:12:05
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=34202&o=6140#p1981811
 
Kaksi plussaa nappasin tuosta.
 
Mitenkäs se THV-kootut-rojekti jakselee vai jakseleeko ollenkaan?
NHR10.03.2005 14:58:35
eLead se tuolla jatkumon puolella pohdiskeli tällaisia:
 
Joskus sitä syntyy lyhyen ajan sisällä monta hyvää juttua ja sitten joskus syntyy pelkkää kuraa. Mikähän siis on tämä thv-vire? Miten se muodostuu? Onko se yhteydessä johonkin muuhun vireeseen? Kuinka tuota virettä pystyy nostamaan?
 
Enpä tiedä teistä muista, mutta mulla ainakin tuntuu noita juttuja syntyvän helpoiten silloin, kun normaalin arkielämän vire on mahdollisimman matalalla, eli nykyään melkein koko ajan. Kun on kipeänä ja/tai väsyttää ja/tai vituttaa, niin ei jaksa keskittyä tekemään tai ajattelemaan yhtään mitään järkevää. Mutta silloin järjettömälle näyttää aikaa ja ajatusta löytyvän yllinkyllin; asialliset hommat jäävät hoitamatta, ja muutenkin ollaan kuin Ellun kanat. Mutta kaskua jumaliste pukkaa kuin kakkaa T.S. Slayerin alitajunnasta...
 
Aika lailla tajunnanvirtana tulee noita juttuja yleensä kirjoitettua, vaikka joskus on joku ideanpoikanenkin ollut ensin runkona, jonka ympärille sitten on tullut vitsi kasattua. Jos katsoo niitä päiväyksien kellonaikoja, niin aamuyöstähän minä eniten taidan niitä kirjoitella. Toisinaan meinaa mopo sitten karata ihan totaalisesti hanskasta, kuten esim. Scotland Yardin etsivien kanssa tässä taannoin. Sellainen ei ole pelkästään hauskaa, vaan rupeaa toisinaan jo itseäkin hiukan huolestuttamaan. Joku psykologi tai psykiatri saattaisi saada näistä jutuista paljonkin irti. Sitten kun oikeasti joudun sinne parantolaan, niin pitää varmaan printata kaikki omat THV:t sen hoitavan lääkärin luettaviksi...
 
Sellainen se taitaa olla se meikäläisen paras THV-vire. En suosittele kyllä kenellekään. Tyhmillä, huonoilla vitseillä ei (ainakaan vielä) laskuja maksella...
ltg10.03.2005 15:08:22
Olikohan tämän päivän Itä-Savossa joku THV-harrastaja lukijan lyhyet -palstalla liikkeellä..? Huvitti lehdestä lukea seuraava.
 
Muistaakseni meni jotenkin näin: "Hienostorouva lähti kävelylle tuulipuku päällä, vaikka sää oli lämmin. Rouva luuli ihmisen kakkaa koiran kakaksi ja kirjoitti siitä lehteen."
 
Tuo ei kai ole ihan sanatarkka.
T.S. S L A Y E R14.03.2005 11:47:33
Kakka on parasta!
Tampio14.03.2005 17:40:17
Kahdesti se löi ja sitten oli hiljaista. Eevalle tuli kaappikellosta mieleen isäpuolensa Taisto, paitsi että Taisto ei koskaan lyönyt kahdesti.
 
Kenen THV on kyseessä? Mua on häirinny tää jo pitkään: löikö se Taisto vain kerran vai kolmesti tai useemmin?
NHR15.03.2005 18:06:51
Kenen THV on kyseessä? Mua on häirinny tää jo pitkään: löikö se Taisto vain kerran vai kolmesti tai useemmin?
 
Olikohan tuo mun juttuja? Vastaus on joka tapauksessa, että en minä vaan tiedä.
 
-Viis sataa puutarhatonttua!
-Joo, kakskytneljämiljoonaa...

 
DNA:n mainokset on muuten jo pitkään olleet ihan THV-kamaa. Ne prepaidit vielä enemmän. No, ei niissä nyt vissiin kakkaa ole vielä syöty, mutta ainakin kävelty ihan täysiä. Haastetaan ne oikeuteen!
 
Tuleeko siitä paitahommasta vieläkään mitään?
8542332115.03.2005 19:45:09
Mä en ainakaan halua mitään paitaa. Lopetin THV kirjoittelun ja te olette sitä paitsi ihan tyhmiä. :P
Code15.03.2005 21:24:34
Mä en ainakaan halua mitään paitaa. Lopetin THV kirjoittelun ja te olette sitä paitsi ihan tyhmiä. :P
 
niin muute mäki... sen jälkee ku alkuperäne THV lähti.. toi uus on ihan Pas..KAKKA. THV huumori on kadonnut. (paitsi arska-jutuissa)
ozz315.03.2005 21:52:03
niin muute mäki... sen jälkee ku alkuperäne THV lähti.. toi uus on ihan Pas..KAKKA. THV huumori on kadonnut. (paitsi arska-jutuissa)
 
Pöh, et vaan osaa enää.
 
Mitenkäs se THV-kootut projekti jaksaa?
Pelsi15.03.2005 23:35:24
Mitenkäs se THV-kootut projekti jaksaa?
 
Niin, mites?
 
Omasta mielestäni THV voi nykyään ihan hyvin. Kakkajuttujakin on harvinaisen vähän ja lapion sekä Metallityöläisen jutuille saa välillä nauraa tosissaan. Toki on muitakin hyviä THV-niekkoja, mutta nämä nousivat päällimmäisinä mieleen.
Code16.03.2005 21:28:31
Niin, mites?
 
Omasta mielestäni THV voi nykyään ihan hyvin. Kakkajuttujakin on harvinaisen vähän ja lapion sekä Metallityöläisen jutuille saa välillä nauraa tosissaan. Toki on muitakin hyviä THV-niekkoja, mutta nämä nousivat päällimmäisinä mieleen.

 
T.S SLAYER kirjotti parhaat jutut. ihan oikeesti.
 
Kaikkein hauskinta on lukee THV joskus 12 jälkeen illalla. sillon paskimmatkin jutut jaksaa naurattaa
enema16.03.2005 22:36:50
Uudessa THV:ssä on kirotusten lukumäärään nähden suurempi hyvyysprosentti. Siellä on loistavia juttuja.
Pelsi16.03.2005 23:16:49
T.S SLAYER kirjotti parhaat jutut. ihan oikeesti.
 
Kuinka saatoinkaan unohtaa? Ja mainittakoon vielä KTR, jota ei olisi tarvinnut mainita, koska hän nyt on itsestäänselvyys.
KTR16.03.2005 23:24:25
Kuinka saatoinkaan unohtaa? Ja mainittakoon vielä KTR, jota ei olisi tarvinnut mainita, koska hän nyt on itsestäänselvyys.
 
No emmä tiiä. Musta tuntuu nykyään, että mun THV:t on täyttä paskaa nykyään. Onko ne kenenkään mielestä enää hauskoja?
Code16.03.2005 23:31:14
Uudessa THV:ssä on kirotusten lukumäärään nähden suurempi hyvyysprosentti. Siellä on loistavia juttuja.
 
KIROTUSTEN !!:D
 
No emmä tiiä. Musta tuntuu nykyään, että mun THV:t on täyttä paskaa nykyään. Onko ne kenenkään mielestä enää hauskoja?
 
Riippuu ajankohdasta :)
lapio16.03.2005 23:59:18
No emmä tiiä. Musta tuntuu nykyään, että mun THV:t on täyttä paskaa nykyään. Onko ne kenenkään mielestä enää hauskoja?
 
Oot hassu.
Pelsi17.03.2005 00:04:17
No emmä tiiä. Musta tuntuu nykyään, että mun THV:t on täyttä paskaa nykyään. Onko ne kenenkään mielestä enää hauskoja?
 
Nehän on ihan saatanan nerokkaita.
Metallityöläinen17.03.2005 07:25:14
No emmä tiiä. Musta tuntuu nykyään, että mun THV:t on täyttä paskaa nykyään. Onko ne kenenkään mielestä enää hauskoja?
 
Olet edelleen naurettava! Noi coden selitykset THV:n kuolemasta on paskaa! Vanhassakin THV:ssa oli selvät hyvät ja huonot kaudet. Tällä hetkellä ollaan ehkä jossain keskivaiheilla. Hyviä juttuja tulee, erityisesti tsslayeriltä ja lapiolta, mutta enemmänkin on tullut. Itse olen mielestäni kirjoittanut pelkkää paskaa ainakin pari viikkoa.
T.S. S L A Y E R17.03.2005 09:05:01
No mää nyt nostaisin KTR:n jonka jutut olivat aluksi verrattavissa melkeinpä jumaluuteen. Sitten alkoi löytyä vaikkapa Metallityöläinen, myös paaalljjooon muita hyviä thv:laisia.
Liian pitkiä ei oikein jaksais lukea. Semmoset lyhyet ja napakat ovat parhaimmuutta.
sepeli17.03.2005 10:46:33
Olet edelleen naurettava! Noi coden selitykset THV:n kuolemasta on paskaa! Vanhassakin THV:ssa oli selvät hyvät ja huonot kaudet. Tällä hetkellä ollaan ehkä jossain keskivaiheilla. Hyviä juttuja tulee, erityisesti tsslayeriltä ja lapiolta, mutta enemmänkin on tullut. Itse olen mielestäni kirjoittanut pelkkää paskaa ainakin pari viikkoa.
 
Olen samaa mieltä. Ja lapion jutut ovat omia suosikkejani myös välillä. Olen myös suoltanut aika huonoja tässä pari päivää, pistän flunssan ja ajanpuutteen piikkiin. Tai sitten ne on ollu huonoja aina ja nyt vasta sen tajuan.
Code17.03.2005 15:30:01
Olen samaa mieltä. Ja lapion jutut ovat omia suosikkejani myös välillä. Olen myös suoltanut aika huonoja tässä pari päivää, pistän flunssan ja ajanpuutteen piikkiin. Tai sitten ne on ollu huonoja aina ja nyt vasta sen tajuan.
 
Katokku kaikki riippuu siitä, mihin aikaan niitä lukee. Päiväsaikaan THV:t ovat joskus jotenkin turhauttavia. Yömyöhään paskimmallekkin jutulle nauraa...
Metallityöläinen17.03.2005 15:41:03
Katokku kaikki riippuu siitä, mihin aikaan niitä lukee. Päiväsaikaan THV:t ovat joskus jotenkin turhauttavia. Yömyöhään paskimmallekkin jutulle nauraa...
 
Et ole tr00 jos et tajua thv:ta kuin väsyneenä!
Code17.03.2005 15:48:32
Et ole tr00 jos et tajua thv:ta kuin väsyneenä!
 
kyllä sitä hereilläkin ... mutta enimmäkseen kyllä väsyneenä!:)
NHR19.04.2005 20:10:17
Tais jäädä ne paidat taas pelkiksi puheiksi. No, ei se mitään, kesä tulee ja ilman paitaakin pärjää taas...
 
THV on muuten tällä hetkellä näköjään aika lailla jämähtänyt noihin "Arska ja Chuck ja sit viel Karpo ehkä" -juttuihin, joista en itse pahemmin välitä. Tiedän kyllä olevani vähemmistössä mielipiteineni, sillä niitä juttuja näyttää tosiaan riittävän.
 
Tässäkin yhteydessä haluaisin vielä kehua Tempuran kirjoituksia, ne ovat mielestäni viime aikoina parhaiten erottuneet edukseen siitä muusta massasta.
 
Ei mulla vissiin muuta tällä kertaa.
lapio19.04.2005 20:40:08
Tässäkin yhteydessä haluaisin vielä kehua Tempuran kirjoituksia, ne ovat mielestäni viime aikoina parhaiten erottuneet edukseen siitä muusta massasta.

Jups, välillä on tosi hyvää tavaraa. Tuo viimeisin inttiaiheinen oli esimerkillisen hyvä.
T.S. S L A Y E R20.04.2005 09:14:06
Ete va ymärä Chuckia Arskaa Seagalia Slyta ja Hannu Karpoa!!1§12! Ni! näi o! JuU kyll!
Tempura20.04.2005 09:21:24
Ei ristus maaria, huomasin nyt vasta tämän!
 
Vaikkakin hieman surullista, että THV saa elämästä näinkin suuren otteen, niin silti aivan kurkoa. Enhän mä nyt perhana aavistanut että tämä homma olisi näinkin vakavaa!
 
Muuten, kauanko THV on pyörinyt?
T.S. S L A Y E R20.04.2005 09:50:03
Muuten, kauanko THV on pyörinyt?
 
Tämä oli eka:
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=25&t=34202&o=0&co=0
 
Sitten se suljettiin ikävästi mitään varoittamatta.
Edelleenkään ei ole tullut vastausta siihen.
No liian pitkä ketju vissiin.
NHR20.04.2005 19:32:02
Ete va ymärä Chuckia Arskaa Seagalia Slyta ja Hannu Karpoa!!1§12!
 
Voi olla. Tai sit se on ihan vaan makuasia. Mutta en minä toki valita, eivät nekään jutut minua mitenkään häiritse tai loukkaa, vaikka eivät (enää) pahemmin nauratakaan.
 
Enhän mä nyt perhana aavistanut että tämä homma olisi näinkin vakavaa!
 
Vitsien keksiminen on vakava asia, etenkin tyhmien ja huonojen vitsien.
Metallityöläinen21.04.2005 08:31:42
THV on muuten tällä hetkellä näköjään aika lailla jämähtänyt noihin "Arska ja Chuck ja sit viel Karpo ehkä" -juttuihin, joista en itse pahemmin välitä. Tiedän kyllä olevani vähemmistössä mielipiteineni, sillä niitä juttuja näyttää tosiaan riittävän.
 
Kyllä kohta tulee taas joku uus juttu josta kirjotetaan. Näinhän se ennenkin on mennyt. MUTTA ARSKAN JA CHUCKIN LEGENDAARINEN LEGENDAARISUUS JÄÄ ELÄMÄÄN JOKAISEN MEIDÄN SYDÄMISSÄ!½!!!!!"#)T=/"+
Metallityöläinen28.04.2005 08:40:38
Oletteko koskaan kirjoittanut yhtään THV:ta muistiin myöhempää käyttöä varten? Tuossa työmatkalla aamulla tuli tuo seeprajuttu mieleen ja kirjotin kännyyn pari ranskalaista viivaa.
 
-seeprat
-jackson
-kipeä perse
 
Pitäiskö tässä jo ruveta huolestumaan itsestään?
Ekman28.04.2005 09:18:30
Minä keksin "hyvän" thv:n eilen illalla autlla ajaessani, mutta nyt en muista sitä. Muistaako joku muu? Kaskilahti tulee mieleen, mutta miten EI nyt minä muistan joo. kerron myöhemmin.
T.S. S L A Y E R28.04.2005 09:42:28
Kyllä muutama juttu on ihan kotona viilattu mahtavaksi ja sitten siirretty THV-ketjuun. Hoho.
Tampio28.04.2005 11:38:10
Multa on THV jääny... Ei oikeen nappannu enää. Vois jossain välissä taas tarkistaa onko linja muuttunu, mutta ainakaan vielä ei ole ikävä. En tiä sitten oliko se toi jatkuva Arska&Chuck läppä vai yleinen tason lasku (Tempuraa lukuunottamatta).
 
Että semmosta.
lapio28.04.2005 11:38:48
Oletteko koskaan kirjoittanut yhtään THV:ta muistiin myöhempää käyttöä varten? Tuossa työmatkalla aamulla tuli tuo seeprajuttu mieleen ja kirjotin kännyyn pari ranskalaista viivaa.

Joskus aamulla, kun lukee uusimmat THV:t saattaa samalla keksiä itsekkin jotain hauskaa. Mutta sitä ei välttämättä kiireen vuoksi ehdi kirjoittamaan itse ketjuun, vaan pitää tehdä pikaiset muistiinpanot joiden pohjalta kirjoittaa juttu myöhemmin iltapäivällä kunnolla.
Aerodactev09.05.2005 14:07:37
THV on muusikoiden.net:n oma erikoisuus. Muilla foorumeilla on kyllä musiikkipelejä, np-threadeja, threadeja joissa kerrotaan jo keksittyjä vitsejä ja ehkä saatetaan keksiä niitä itse, mutta missään muualla ei yritetä keksiä mahdollisimman huonoja, väsyneitä ja huteran epäloogisia juttuja, joiden vielä pitäisi saada aikaan naurunpyrskähdys.
T.S. S L A Y E R09.05.2005 14:13:40
Se on huono juttu että kaverit ei oikein tiedä tästä thvitseistä ni tämän thv:n pitäisi globalisoitua! Hoho!
 
Onkohan myrkky-lehti vielä voimissaan?
Ne laittaisi heti nämä sivuillensa!
JCM09.05.2005 15:30:19
Otin tuosta aiemmasta viestistä tuon "logon" ja laitoin sen näin:
 
http://www.deviantart.com/view/15682242/
 
edit: ja kai se nyt on mahdollista tehä mustalle paidalle painatukset?!?!?!?!

 
HOHO. Tilaan välittömästi heti kun mahdollista!!
 
Mää kävelen IHAN täysiä!
T.S. S L A Y E R09.05.2005 15:39:55
HOHO!
Myös se "Kirkakin tykkää" on hyvä!
 
http://brutanalart.deviantart.com/gallery/
Metallityöläinen09.05.2005 15:50:36
HOHO. Tilaan välittömästi heti kun mahdollista!!
 
Eipä niitä kiinnostuneita löytynyt tarpeeksi että voisi tilata.
sepeli10.05.2005 12:09:32
Oletteko koskaan kirjoittanut yhtään THV:ta muistiin myöhempää käyttöä varten? Tuossa työmatkalla aamulla tuli tuo seeprajuttu mieleen ja kirjotin kännyyn pari ranskalaista viivaa.
 
En kyllä mihinkään muistiin kirjoita, ideat säilyvät aika hyvin päässäni, tosin joitakin on mennyt hukkaan.
 
Muutaman olen tehnyt niin että ensin kirjoitan esim. windowsin notepadiin tajunnanvirtana ja katson mitä tulee. Jos tulee hyvä niin laitan THV:ksi. Niin on syntynyt esim. tämä:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=82346&o=1220#p2499599
 
Tai sitten on vaan joku idea josta voi jalostaa jonkun jutun. Esim. tämä syntyi kun katselin päivän TV-ohjelmien listaa ja silmiin osui joku vanha suomifilmi:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=82346&o=1360#p2544174 (on eniten pisteitä kerännyt juttuni, 7 plussaa.)
Pelsi10.05.2005 17:54:07
Kaikki THV:ni ovat syntyneet niin, että menen postaamaan uutta kommenttia ja alan kirjoittamaan. Muutamasta olen saanut 2 plussaa, mutta enempää yhdestä jutusta en ole saanutkaan. Ehkä pitäisi keksiä joku hyvä juttu ja hioa sitä viikkoja...
Tempura11.05.2005 09:17:38
Kaikki THV:ni ovat syntyneet niin, että menen postaamaan uutta kommenttia ja alan kirjoittamaan. Muutamasta olen saanut 2 plussaa, mutta enempää yhdestä jutusta en ole saanutkaan. Ehkä pitäisi keksiä joku hyvä juttu ja hioa sitä viikkoja...
 
No eikä! Eihän näitä saa hioa missään nimessä! Muistakaa juurenne!
 
Kaikki jotka ajattelevat että pitäisi alkaa viilaamaan juttuja, että niistä tulisi hyviä, niin muistuttakaa itseänne elämän tosiasioista ja ryömikää tunti paskassa täysiä!
 
Sitäpaitsi Pelsillä on ihan kurkoa juttua. Hienoa kun kaikilla on vähän oma tyylinsä. Se on jo sinänsä hauskaa.
jussiohman11.05.2005 11:53:01
http://brutanalart.deviantart.com/gallery/
 
Oho, minun thv oli tuossa. Tosin se on käveLI, ei kävelee.
CrimsonKing11.05.2005 18:48:26
Kerran luonnostelin ja kirjoittelin yhtä thv:ta noin tunnin.
Aerodactev11.05.2005 18:49:38
Kerran luonnostelin ja kirjoittelin yhtä thv:ta noin tunnin.
 
Mitäs niistä?
CrimsonKing11.05.2005 18:53:38
Mitäs niistä?
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=25&t=82346&o=1360#p2547758
 
Tais olla tuo, ei siitä edes hyvää tullut. Enemmänkin semmoinen vitun novelli. Onhan siinä copy-pastea mutta silti siinä kesti.
Code12.05.2005 08:51:30
éi helv! Eikun paitaa ostamaan.
Metallityöläinen12.05.2005 16:49:20
éi helv! Eikun paitaa ostamaan.
 
Kuka se sanoikaan että THV on ihan huono(!!!!!11) nykyään?
Tempura19.05.2005 23:38:54
On tullut semmoinen olo, että KTR ja Aerodactev ovat valmiita tapauksia (vähintään) avohoitoon!
 
THV tuntuu menevän boostilla nykyään.
Ekman20.05.2005 08:01:27
On tullut semmoinen olo, että KTR ja Aerodactev ovat valmiita tapauksia (vähintään) avohoitoon!
 
THV tuntuu menevän boostilla nykyään.

 
Hyvässä vedossa on kumpikin ollut, mutta minua, siis minua, on naurattanut.
 
Eikun _m_i_n_u_a_ on naurattanut! No. niin. no. on.
Aerodactev20.05.2005 10:59:12
Joo, nyt on aika levotonta menoa THV:ssä. Plussakäsi viuhui äsken IHAN TÄYSIÄ.
Herra-X22.05.2005 01:52:11
Sanokaapas aihetta pitempään seuranneet mikä vaihe nyt on meneillään? Kun minä amatöörinä en ole huomannut mitään vallitsevaa suuntausta.
 
Omat vitsini ovat jollain tapaa ehkä liiankin älykkömäisiä THV-ketjuun. Muualta nuo poistettaisiin.
Pelsi22.05.2005 01:54:56
Sanokaapas aihetta pitempään seuranneet mikä vaihe nyt on meneillään? Kun minä amatöörinä en ole huomannut mitään vallitsevaa suuntausta.
 
Juuri nyt ei ole vallitsevaa suuntausta. Onneksi Arska/Seagal/Total Gym-kausi tuntui loppuvan, eikä Napakympin Kaitsustakaan saatu uutta sankaria. Jäämme odottamaan.
Tempura22.05.2005 02:25:29
Napakympin Kaitsustakaan saatu uutta sankaria. Jäämme odottamaan.
 
Toisaalta se tarvitsee vaan yhden kimmokkeen, niin voi alkaa lumivyöry!
lapio22.05.2005 02:30:17
Itse yritän vältellä näitä villityksiä joita joskus tulee.
Aerodactev22.05.2005 02:32:14
Muotivirtauksia tulee käytettyä, jos ne sattuu yllättäen juttuun sopimaan, muuten kirjoitan ihan sitä mitä lystään.
 
Nyt kun on istunut koneen ääressä säveltämässä viitisen tuntia ja vähän väsyttää niin jo irtoaa tarinaa.
Pelsi23.05.2005 20:49:15
Voi jumankekka, että on kovaa tavaraa nuo THV:n viimeisimmät sivut! Aeron ja Tempuran jutuille joutui repeämään ihan täysiä.
Aerodactev23.05.2005 21:59:58
No EMPÄ nyt tiijä häättänääh....
Herra-X23.05.2005 22:02:28
No EMPÄ nyt tiijä häättänääh....
 
Minäpäs tiedän, pelastit viikkoni.
Aerodactev23.05.2005 22:20:29
Koska muistutus THV:ssä uppoaa kuitenkin tuonne uumeniin kuin tyhmä, läski poika Kalajoen hiekkaan, niin kerrottakoon, että 3131. viesti thv-jatkumoon on kaikkien aikojen 10 000. THV.
CrimsonKing24.05.2005 00:34:03
Olen löytänyt oman hahmoni, lisäksi sain ensimmäistä kertaa kirjoitettua KAHDEN PLUSSAN THV:N.
slipkorn24.05.2005 08:52:25
Näitä THV:n muotivirtauksia luulisi kohta syntyvän. Ainakin on potentiaalisia aiheita:
 
- Amikset (Kemppane)
- Eri sadut
- Sotka-poika
- Napakympin Kaitsu
 
Kohta lähtee taas uusi aikakausi THV:ssä.
Pelsi24.05.2005 17:46:58
Chewbacca ja Han Solo näyttäisivät olevan nyt pinnalla.
ozz324.05.2005 18:33:04
Chewbacca ja Han Solo näyttäisivät olevan nyt pinnalla.
 
ja Arska
Metallityöläinen27.05.2005 18:35:23
Analyysia tästä THV:ta kohdanneesta kriisistä? Ja siitä miten siitä selvittiin.
lapio27.05.2005 20:06:45
Ihan kiva, että saatiin tuo jo olemassa oleva ketju takaisin. Lukittu alkuperäinen lienee nyt katoaa täältä bittiavaruuteen. Paitsi onhan se onneksi ainakin NHR:llä tallessa?
NHR27.05.2005 20:18:01
Paitsi onhan se onneksi ainakin NHR:llä tallessa?
 
On joo, ja tallettelin äsken tuon jatkumonkin tähän asti. Mitäs niille pitäisi tehdä? Olisiko kellään mielenkiintoa esim. perustaa omaa sivustoa pelkästään Tyhmiä, huonoja vitsejä varten, jos ylläpidon tarkoitus on siivota kaikki musiikkiin liittymätön pois Muusikoiden.netistä?
 
Toivottavasti tämä wanha koneeni ei nyt sitten innostu sanomaan sopimustaan lopullisesti irti ihan lähiaikoina...
ozz327.05.2005 20:41:26
Onko sulla NHR jotain omaa kotisivua tai vastaavaa? Sinnehän sen voisi laittaa word-tiedostona ja jokainen voisi näin hakea omansa ja turvata näin legendan elämisen...
arva27.05.2005 20:42:03
Mielestäni se KRT:n vitsi miehestä setänsä hautajaisissa oli kuitenkin TVH:n uusrenesanssiajan breiking point. Vitsi siirsi TVH:n romantiikkaan kerta heitolla. Vitsihän meni jotakuinkin näin. Mies oli setänsä hautajaisissa. Yhtäkkiä miehelle iski valtava erektio. Kaikki pitivät miestä sairaana pervona.
 
Tuli muuten jännä pieru äsken.

 
Samassa kuului ääni kaukaisuudesta.
 
Se kirjoitetaan renessanssi, neljällä ässällä.
NHR27.05.2005 21:50:37
Onko sulla NHR jotain omaa kotisivua tai vastaavaa?
 
On mulla montakin, mutta ajattelin lähinnä semmoista sivustoa, johon niitä vitsejä voisi jokainen myös lisäillä koko ajan. Omat taidot eivät vain taida riittää sellaisen sivun rakentamiseen. Vaikka eihän sen kai juuri vieraskirjaa kummempi systeemi tarttis olla...
 
Sen alkuperäisen THV-ketjun voin kyllä koittaa tässä joskus jossain julkaista vaikka sitten Word-tiedostona, jollei muuten. Laitan sitten linkin vaikka tähän ketjuun, ellei tämäkin ole sitten siihen mennessä jo kadonnut jonnekin...
Aerodactev27.05.2005 21:54:13
Voitais tehä vaikka joku grouppi livejournaliin tms. blogisysteemiin. Se sitten toimisi niin, että halukkaat lois itselleen sitten vielä tunnukset noihin bloggereihin ja kun heidät on hyväksytty ryhmän jäseniksi, saavat oikeudet lisätä entryjä. Tietysti viestit olisivat julkisia.
 
edit: Tietenkin niiden vanhojen vitsien liittäminen olis ongelmallista. En tiiä. Pieru.
eLead27.05.2005 21:55:18
Olisiko kellään mielenkiintoa esim. perustaa omaa sivustoa pelkästään Tyhmiä, huonoja vitsejä varten, jos ylläpidon tarkoitus on siivota kaikki musiikkiin liittymätön pois Muusikoiden.netistä?
 
Jutut nettiinhän saa kuka tahansa kotisivuilleen. Mut sit ne olis vaan yhden ihmisen päivitettävissä. Jotta ideassa olis järkeä, siitä pitäis tehdä foorumi, kuten mnet. Semmosta varten tarvii palvelimen ja sille kunnon nettiyhteyden. Mulla on nyt periaatteessa käyttämätön ylimääräinen tietokone, jonka voisin jopa lahjoittaa näin hyvään tarkoitukseen, mutta jonkun nettipalvelimen ja foorumin ylläpito & yritystason nettiyhteyden makselu ei suoranaisesti nappaa kun on muutakin elämää.
 
Joka tapauksessa ehdottomasti haluaisin vanhatkin THV:t kaikkien saataville.
lapio27.05.2005 21:56:38
Voitais tehä vaikka joku grouppi livejournaliin tms. blogisysteemiin. Se sitten toimisi niin, että halukkaat lois itselleen sitten vielä tunnukset noihin bloggereihin ja kun heidät on hyväksytty ryhmän jäseniksi, saavat oikeudet lisätä entryjä. Tietysti viestit olisivat julkisia.
 
edit: Tietenkin niiden vanhojen vitsien liittäminen olis ongelmallista. En tiiä. Pieru.

 
No kyllähän niitä sitten alkaisi varmasti taas kertyä, kuten alkuperäisen THV:n lukitsemisen jälkeenkin. Uutta porukkaa vaan saattaa olla vaikeampi saada lähtemään mukaan.
Aerodactev27.05.2005 21:59:20
No kyllähän niitä sitten alkaisi varmasti taas kertyä, kuten alkuperäisen THV:n lukitsemisen jälkeenkin. Uutta porukkaa vaan saattaa olla vaikeampi saada lähtemään mukaan.
 
Joo no oikeastaan tuossa tapauksessa sitten joku helppo foorumisysteemi on pop. Siihen löytyy kyllä kotisivutiloja ja valmiita boardhostejakin.
Tempura27.05.2005 22:07:01
Jonnekin vaan aina linkki, niin eiköhän uutta väkeä tule. Tosin ei se mitään jos ei paljoa tulekaan. Ei sota montaa miestä kaipaa perkele.
 
Harvat valitut, jotka näkevät THV:n silmillään ja välittäen kuvaa aivojen kautta ymmärrykseen, kokevat verensä kutsun ja ovat koukussa.
 
ps. meinasin alkaa tänään räjäyttelemään kaupunkeja, muttei onneksi tarvi kun saatiin tuo ketju taas.
 
Mutta toimikoon tämä meille herätyksenä! Meidän pitää olla valmiina!
Pelsi27.05.2005 22:15:58
Joo no oikeastaan tuossa tapauksessa sitten joku helppo foorumisysteemi on pop. Siihen löytyy kyllä kotisivutiloja ja valmiita boardhostejakin.
 
No www.forumer.com olisi helppo ainakin tapa tehdä foorumi. Sillä tein kirjailijaklubinkin.
ozz327.05.2005 23:27:03
Laitan sitten linkin vaikka tähän ketjuun, ellei tämäkin ole sitten siihen mennessä jo kadonnut jonnekin...
 
Mikäli on, niin silloin ylläpitokin on maksanut siitä kiveksillään.
NHR28.05.2005 20:18:57
Ei tsiisus, menee ikä ja terveys niitä vitsejä wordpadille kopioidessa, niitä on siinä ekassa ketjussa melkein kolme-ja-puolsataa sivua. Tulee aika sairaan iso tiedostokin, jos ne kaikki samaan läjään lyö...
 
Haluaako joku ne oikeesti wordina? Apinan hommia...
Aerodactev29.05.2005 01:28:54
Hmm siis. Sä oot tallentanu ne silleen m.netistä suoraan html:nä tallennellu niitä sivuja? Pakkaat ne kaikki sivut vaan zipillä ja laitat jakoon.
NHR29.05.2005 14:54:45
Pakkaat ne kaikki sivut vaan zipillä ja laitat jakoon.
 
Ai joo, tota vois kyllä kokeilla.
 
EDIT: No ekalle sivulleni ei näköjään zippifailitkaan kelvanneet ollenkaan, mutta toiselle näytti latautuvan. Jos toimii, niin ottakaa ihmeessä joku muukin nuo talteen.
 
EDIT: Vitut!
 
EDIT: Entäs nyt?
 
EDIT: Linkki poistettu, katso Aeron laittama uusi osoite pari viestiä alempaa.
sepeli29.05.2005 18:21:44
Vituri sentään, risvaa kun on ollut aika paljon hommaa tässä viime päivinä, ei ole ehtinyt yhtään kirjoittamaan.
 
Lisää viinoaa silimät liikkuu jeeee PIARUJA !11
 
SUOMI VOKKIA VOKKI VOKKIAAA (rokki)
Aerodactev29.05.2005 18:35:37
http://www.geocities.com/aikuisviihde/thv.htm
 
Pistin paremmalle serverille hostattavaksi:
 
http://www.kahvipannu.fi/~tmullet/thv.zip
NHR29.05.2005 20:08:34
Pistin paremmalle serverille hostattavaksi:
 
http://www.kahvipannu.fi/~tmullet/thv.zip

 
Hyvä homma, voin siis poistaa sen tuolta gaycitystä. Kiitos.
 
Se word-tiedosto taitaa nyt kyllä jäädä ainakin meikäläiseltä tekemättä...
KTR29.05.2005 20:16:47
Hmm. Enpä arvannut THV-ketjua aloittaessani...
 
On tää nyt aika jännä juttu, kun THV:sta on tullut melkein "oikeasti" tärkeä juttu joillekin. Onhan niitä kiva kirjoitella välillä, kun omassa päässä muutenkin liikkuu välillä aika outoja ajatuksia.
Mulle aika varmasti ovat kolahtaneet Aerodactevin, jussiohmanin, sikanaaman jutut. Harmi vaan, etteivät he ole niitä aktiivisimpia kirjoittelijoita aina. Heidän kirjoituksissaan on vaan ollut "se" juttu melkein aina mukana. Se syvempi ymmärrys THV:sta! :D
THV ei ole vain tyhmiä juttuja vaan siihen liittyy juuri se absurdin huumorin ymmärrys ja mielikuvien luomisen taito. Antikliimaksi-vitsin lopun tilanteen täytyy piirtyä hyvin konkreettisena lukijan mieleen ja jäädä sinne hetkeksi, jonka jälkeen tilanteen absurdius alkaa kutkuttamaan nauruhermoja.
slipkorn29.05.2005 20:24:38
Sikanaama kirjoittaa kyllä saatanan hyviä juttuja. Kuten myös totta kai KTR, Aerodactev, Tempura ja Pelsi.
Ekman29.05.2005 20:49:06
Hmm. Enpä arvannut THV-ketjua aloittaessani...
 
On tää nyt aika jännä juttu, kun THV:sta on tullut melkein "oikeasti" tärkeä juttu joillekin. Onhan niitä kiva kirjoitella välillä, kun omassa päässä muutenkin liikkuu välillä aika outoja ajatuksia...

 
Ne oudot ajatukset liittyvät pojan henkiseen kehittymiseen mieheksi, ja ovat ihan normaalia toimintaa, joka jää aikuistumisen ja oman synkän identiteetin löytymisen myötä pois.
 
"Olen rento, rauhallinen ja ulospäin suuntautunut. Minulla on positiivinen mielikuva itsestäni."
 
Kirjoitin tuon joskus thv-palstalle tyhmäksi, huonoksi vitsiksi, kun muut uhosivat raudomän-tyylistä testosteroni-pullistelua jutuissaan.
 
Takaisin sorvin ääreen.
 
Ed: Se Hitler jäätelönmyyjänä olisi aika herkullinen sketsi televiisorissa.
Pelsi29.05.2005 21:08:12
THV ei ole vain tyhmiä juttuja vaan siihen liittyy juuri se absurdin huumorin ymmärrys ja mielikuvien luomisen taito. Antikliimaksi-vitsin lopun tilanteen täytyy piirtyä hyvin konkreettisena lukijan mieleen ja jäädä sinne hetkeksi, jonka jälkeen tilanteen absurdius alkaa kutkuttamaan nauruhermoja.
 
Hyvin sanottu! Asiaan perehtymättömien mielestä THV:t ovat juuri sitä "Ensio söi kakkaa ihan täysiä sääh"-juttuja, mutta jotkut osaavat oikeasti luoda taidetta.
Tempura29.05.2005 21:18:28
(edit: väärä alue)
KTR29.05.2005 21:19:43
Tempuran väärälle alueelle postaus
 
Nii.. Väärä ketju!!!!!! PILASIT KOKO KETJUN!!! ONKO NYT KIVAA??!!!!
 
krhm.. Anteeksi taisin menettää itsehillintäni, kotona vaikeeta ja töissä ei jaksais.. Joskus sitä vaan haluais kadota jonnekin.. :'(
Tempura29.05.2005 21:26:53
Nii.. Väärä ketju!!!!!! PILASIT KOKO KETJUN!!! ONKO NYT KIVAA??!!!!
 
krhm.. Anteeksi taisin menettää itsehillintäni, kotona vaikeeta ja töissä ei jaksais.. Joskus sitä vaan haluais kadota jonnekin.. :'(

 
ÄLÄ VITTU HUUDA MULLE!!!! ANNA MUN OLLA!!!!!
KTR29.05.2005 21:32:31
ÄLÄ VITTU HUUDA MULLE!!!! ANNA MUN OLLA!!!!!
 
Aina sun pitää pilata mun elämä!! Toivottavast sulla ja sillä sun huorallas on ihan vitun hyvä olla!! Kiva että ees joillain menee hyvin!!
 
*viiltelee vähäsen*
CrimsonKing29.05.2005 21:36:30
Plussat kummallekkin.
 
Edit: Singolla?
Tempura29.05.2005 21:46:17
Aina sun pitää pilata mun elämä!! Toivottavast sulla ja sillä sun huorallas on ihan vitun hyvä olla!! Kiva että ees joillain menee hyvin!!
 
*viiltelee vähäsen*

 
Joo, kyllä meillä ihan hyvin menee.
Aerodactev29.05.2005 21:49:05
Jooh, tein ihan täysiä (ehkä puol tuntia meni) tommosen ohjelman, joka kokoaa kaikki sivut yhteen ja muokkaa semmoiseksi, että siinä näkyy aina vaan viestin kirjoittaja, päivämäärä ja itse viesti ilman mitään mnetin omia juttuja (paitsi aina se sivunumero näkyy).
 
HTML:nä vie kolme megaa, docina ja rtf:nä himpun verran enemmän.
 
(tarkoituksena oli siis vaan tehä ohjelma, jolla kokoan omani samaan, mutta teinpä samalla tuonkin)
 
edit: ja tossa on 51 sivua silkkaa asiaa...
edit2: 774 sivua siis, tuo word laskee sivuja hirmu hitaasti
edit3: Mitä VITTUA, 1579 sivua?
ozz329.05.2005 21:50:31
Jooh, tein ihan täysiä (ehkä puol tuntia meni) tommosen ohjelman, joka kokoaa kaikki sivut yhteen ja muokkaa semmoiseksi, että siinä näkyy aina vaan viestin kirjoittaja, päivämäärä ja itse viesti ilman mitään mnetin omia juttuja (paitsi aina se sivunumero näkyy).
 
HTML:nä vie kolme megaa, docina ja rtf:nä himpun verran enemmän.
 
(tarkoituksena oli siis vaan tehä ohjelma, jolla kokoan omani samaan, mutta teinpä samalla tuonkin)

 
Anna siis kansalle tämä ohjelma käyttöösi.
Aerodactev29.05.2005 21:54:05
Anna siis kansalle tämä ohjelma käyttöösi.
 
Vai haluatko kenties tuon tiedoston, jossa nuo kaikki sivut samassa on? En yhtään voi antaa takuita ohjelman toimivuudesta muilla koneilla, lisäksi jouduin poistelemaan jotain asioita wordin korvaa-toiminnolla.
 
Sen "kokoa omat thv:si" -ohjelman voisin laittaa jakoon kunhan teen sen valmiiksi.
Härski29.05.2005 22:00:17
Oonkohan ollut liian kauan ulkona THV:n maailmasta, kun nämä nykyiset jutut eivät kolahda. Oikeastaan mä lopetin sen Hall of Famen jälkeen. Mutta, vaikkakin siitä on melkoinen tovi, niin välillä kun noita juttuja lukee, erottaa sieltä edelleen ne vanhan THV- koulun käyneet kirjoittelijat. Ja selkeästi se "perinne" joka oli havaittavissa silloin joskus, on nyt valitettavasti hiipunut öbaut olemattomiin. Siksi en sano, että 'Long Live THV', ehkä on silti "sukupolven" vaihdos käynnissä. Että tämmösiä mietteitä tällä_kin_ kertaa...
KTR29.05.2005 22:13:55
Ehkä ongelma on siinä, että jotkut tuoreemmista kirjoittelijoista ottavat tuon "tyhmät, huonot vitsit"-otsikon liian kirjaimellisesti. Tottahan se on, että alussa THV:t olivat "vain" huonoja vitsejä. Kuitenkin alusta asti vitsienkerronnan kehityskaarta seuranneet tietävät näitä uusia naamoja paremmin, että mitkä jutut on jo nähty ja mikä on tuoretta. Nyt on mielestäni jollain tapaa "määrittelemätön" kausi meneillään. Onneksi kakkajuttujen valtakausi on jo jokseenkin ohitse. Itse en kauheasti niille lämmennyt, vaikka joskus niitä itsekin kirjoittelin. Itse arvostan kuitenkin sitä, että kerrotaan edes jonkinlainen "tarina", eikä vain paria lausetta joissa mainitaan "kakka" ja "kirka". Tosin osaavissa käsissä nämä parin lauseen vitsit voivat myös olla niitä parhaita juttuja.

Jonkun pitäisi laatia THV-FAQ uusille kirjoittajille :D
Härski29.05.2005 22:16:52
Jonkun pitäisi laatia THV-FAQ uusille kirjoittajille :D
 
Ei muuten paskempi idea, oikeasti.
Pelsi29.05.2005 22:20:28
Ei muuten paskempi idea, oikeasti.
 
No ei.
 
Uusille THV-nisteille sen verran, että kakkajuttuja on jo nähty ihan kylliksi. Mausteeksi kakka käy joihinkin juttuihin, mutta sen ympärille rakentuvat jutut eivät jaksa naurattaa.
Naama-amis29.05.2005 22:42:37
Kertaakaan en ole THV:n parissa revennyt totaalisesti, vaan onpi enemmänkin jäänyt semmoinen ihanan huvittunut olo. Ja siitä pidän enempi, kuin röhönauruhakuisuudesta.
 
Kiasmapönttö alas, THV-palatsi tilalle.
Härski29.05.2005 22:49:38
Kiasmapönttö alas, THV-palatsi tilalle.
 
Tai sitten THV- ooppera. Oopperatalossa.
Aerodactev29.05.2005 23:05:44
Noniin, en tiiä toimiiko tämä muilla kuin omalla koneellani (varsinkin XP:llä), mutta ainakin itse sain koottua hyvin.
 
http://www.tutka.net/~riihtee/kokoathv.exe
 
Käyttöohjeet:
 
1. Tallenna ylläoleva exe samaan paikkaan, missä
http://www.kahvipannu.fi/~tmullet/thv.zip :stä puretut thv001.htm...thv344.htm -tiedostot ovat.
2. Käynnistä ohjelma.
3. Älä piittaa, mikäli ääkköset näkyvät hassusti.
4. Noudata ohjelman ohjeita
5. Odota.
6. Kun ohjelma on valmis, löydät kaikki originaaliin THV-ketjuun kirjoittamasi viestit samasta hakemistosta yhdessä html-tiedostossa, jonka nimen itse olet määrännyt.
 
Samaa ohjelmaa voi käyttää myös THV-jatkumon viestien keräämiseen. Tallentelet vain noita threadin sivuja thv001.htm, thv010.htm, thv100.htm -tyyliin nimettyinä, kopioit ohjelman niiden kanssa samaan hakemistoon ja ajat (huom! ohjelma ei lisää vitsejä olemassaolevan tiedoston perään vaan aloittaa aina tyhjältä pöydältä, nämä siis pitää kerätä erinimiseen tiedostoon). Ohjelma keskeytyy automaattisesti, vaikka sivuja on vähemmän kuin alkup. thv:ssä - se nimittäin lopettaa kun tiedostoa ei löydy.
 
Ulostulo näyttää tältä:
http://www.tutka.net/~riihtee/aerodactev.html
 
(on muuten niin luokatonta juttua joukossa että eheheh)
CrimsonKing29.05.2005 23:14:53
Plussan paikka
 
Edit: Nyt ei tosin toimi, siihen html-tiedostoon tuli vain yksi vitsi ja sekin on ihan paska. Varmaan johtuu siitä että mulla on xp?
Aerodactev29.05.2005 23:22:30
Edit: Nyt ei tosin toimi, siihen html-tiedostoon tuli vain yksi vitsi ja sekin on ihan paska. Varmaan johtuu siitä että mulla on xp?
 
Nope, sinä oot kirjottanut vaan yhen vitsin koko threadiin. Siis tohon alkuperäseen THV:hen.
Pelsi29.05.2005 23:22:38
http://www.tutka.net/~riihtee/kokoathv.exe
 
Jumalauta! Plussaa että rätkähtää.
 
Itselläni oli kyllä ihan saatanan huonoja juttuja. Yksi sellainen oli, että piti oikein miettiä että olenko käyttänyt tajuntaa laajentavia joskus:
------------
Olavi oli ihan tavallinen vanha parraton mies. Hän ajeli öisin kylänrallia ostoskärryillään, ja keräili katuojista kryptoniittiä sekä silmiä. Eräänä päivänä hän tapasi elämänsä naisen, nimeltänsä Leena. He menivät häihin ja saivat 900 lasta. Olavi rakasti Leenaa kovin, mutta häntä ärsytti Leenan eräs tapa: Leena heräsi yöllä kymmenen minuutin välein ja huusi: "Pyllystä leipää, pyllystä leipää!" Eipä siis ihme, että Olavi kehoitti Leenaa menemään kirjastoautoon. Asiastahan oltiin keskusteltu monet kerrat, mutta Leena ei kuulemma tavalleen mitään voinut.

Kirjastoautossa Leenan otti vastaan lääkäri nimeltä Reino Nahkamajuri. Lääkärin oli juuri antamassa diagnoosia, mutta maapallo olikin huono ja ihan kuuma. Se tuotti päivä päivältä enemmän lämpöä, jopa niin paljon, että Teemu Selänteen piti ottaa takkia pois. Joka paikasta pomppasi esiin Kirkoja, jotka söivät ihmisten solmioita. Kylläpä pukumiehet olivat pulassa! Hätiin kutsuttiin mystinen Ödeemamies, jonka oli määrä alkaa teurastamaan Kirkoja.

Juuri kun Ödeemamies latasi jogurttipurkkiinsa pingviininsiemeniä ja raivaustraktoreita, naapurin setä katsoi kakkoselta Moskovalaista radiota, mutta ei tiennyt sen tulevan jääkaapista! "Jumalauta!" ärähti setä, ja paskoi housuun Titanicin väristä kakkaa. Hän vaihtoikin kanavaa ihan täysiä.

Ykköseltä, Kolmoselta ja Neloselta tuli kaikilta Joonas Hytöstä, joten setä rupesi katsomaan EuroNewsiä videolta. Sedältä tuli plussapisteitä pyllystä ja yksi niistä pomppasi suuhun.
 
------------
 
Täytyy vielä katsella KTR:n, jussiohmanin ja sikanaaman jutut ainakin.
Aerodactev29.05.2005 23:24:17
Muokkasin tuota ohjelmaa vielä siten, että se tuottaa siistimpää html-koodia, jos joku haluaa käsin sitä editoida. Osoite on sama.
CrimsonKing29.05.2005 23:24:39
Nope, sinä oot kirjottanut vaan yhen vitsin koko threadiin. Siis tohon alkuperäseen THV:hen.
 
Ai, nyt mä tajuan. Luulin että tää jotenkin koskee tuota uutta. Noh, hyvä homma silti, enköhän mä tälle jotain käyttöä keksi.
Aerodactev30.05.2005 01:33:38
Mulla on kyllä selvästikin ollut niin, että tosissani oon oppinut kirjoittamaan vasta THV-jatkumon tultua peliin.
KTR30.05.2005 01:43:06
Joo. Mielestäni onnistuin erityisen hyvin tässä THV:ssa:
 
Vanha mies heitti savusaunassa vettä kiukaalle. Yhtäkkiä savusaunan oven aukaisi karhuntaljaan pukeutunut partamies. Kylmä viima puhalsi sisälle ja vanha mies paleli. Karhuntaljamiehen pienet, tuimat silmät tuijottivat ankarina lauteilla istuvaa palelevaa vanhaa miestä.
 
En sitten tiedä mitä mieltä te olette, mutta tuossa on mielestäni joku semmonen juttu jota yritän tavoitella aina. Tuo lopun tilanne on vaan niin hyvin kuviteltavissa. Kaurismäkeläisen jäyhä hiljaisuus näiden kahden hahmon välillä ja tiukka jännite, joka ei purkaudu mihinkään. Tarina itseasiassa lähtisi vasta tuosta kehittymään, mutta sen kerronnan jättäminen tuohon on niin absurdi ratkaisu, että siinä on jo oma huumorinsa. Eikä vitsissä edes mainittuu kirkaa, kakkaa tai lihavaa, tyhmää poikaa! Ehkä vaikuttaa itserakkaalta nostaa esimerkiksi oma vitsi, mutta kun minä luen tuolta noita juttuja muutenkin vähän valikoivasti, niin välistä on saattanut jäädä joitain huippuvitsejäkin välistä.
 
Mulla on kyllä selvästikin ollut niin, että tosissani oon oppinut kirjoittamaan vasta THV-jatkumon tultua peliin.
 
Kyllä. THV-masteriksi tulemiseksi vaaditaan monen vuoden opinnot. Kukaan ei ole seppä syntyessään ja vain tekemällä oppii. Voimme olla myös ylpeitä siitä, että olemme alkuperäistä THV-sukupolvea, The Ancient Ones! Me olimme jo alusta lähtien mukana. Meillä on syvempi tietoisuus.
eLead30.05.2005 12:44:44
En sitten tiedä mitä mieltä te olette, mutta tuossa on mielestäni joku semmonen juttu jota yritän tavoitella aina.
 
Kyllä sen tuosta huomaa, miten kaukana sitä ollaan siitä, että THV:ssa kyse olisi vitseistä. En nyt väitä, että KTR:n juttu on huono. Tai siis... onhan se tyhmä ja huono, mutta ei vitsi. Absurdin mielikuvan aiheuttama pienkertomus ehkä. Kirjoittelen minäkin taide-thv juttuja silloin tällöin, mutta niistä ei oikeen saa vastakaikua. Parhaiten menestyy oivallukset.
 
En väitä sitäkään, että tämä suuntaus olisi huonompaan... eiku vähemmän huonoon... tai siis... päin. Tärkeintähän on, että kirjoittajat pääsevät luomaan ja lukijat huvittumaan. Ja ehkä se, että skaala on laaja, on eduksi.
 
Mulla nyt ei ollu oikeestaan mitään uutta kerrottavaa, mutta ajattelin tuoda tämän esiin.
 
Tässä se on. Näettekö?
lapio30.05.2005 12:49:13
Absurdin mielikuvan aiheuttama pienkertomus ehkä. Kirjoittelen minäkin taide-thv juttuja silloin tällöin, mutta niistä ei oikeen saa vastakaikua. Parhaiten menestyy oivallukset.

Itseäni kyllä huvittavat kovasti tällaiset absurdit jutut, joita yritän itsekkin välillä kirjoittaa. Näitä on vain hieman vaikeampi keksiä kuin kakkavitsejä, niin tulee monesti kirjoiteltua jotain parin virkkeen juttuja joissa on joku töksähtävä loppu. En tiedä huvittavatko ne ketään. Ainakin toisten kirjoittamina tuollaisetkin jutut toimivat meikäläiselle.
Pelsi30.05.2005 20:12:11
Itseäni kyllä huvittavat kovasti tällaiset absurdit jutut, joita yritän itsekkin välillä kirjoittaa. Näitä on vain hieman vaikeampi keksiä kuin kakkavitsejä, niin tulee monesti kirjoiteltua jotain parin virkkeen juttuja joissa on joku töksähtävä loppu. En tiedä huvittavatko ne ketään. Ainakin toisten kirjoittamina tuollaisetkin jutut toimivat meikäläiselle.
 
Sulla on kyllä hyviä. Erottuvat aina joukosta.
 
Joskus tulee luovempi kausi (niinkuin vaikkapa eilen, kun tuli kymmenkunta juttua Jari-opesta) ja joskus ei vaan keksi mitään moneen päivään. Joskus sitä oikein innostuu ja kirjoittaa pitkän jutun, mutta yleensä ne jäävät siihen 2-3 riviin. Kai ne jotakuta naurattavatkin, kun plussasaldo on noussut ihan kiitettävästi tässä viime aikoina.
NHR31.05.2005 13:00:17
Jari-ope on kyllä hauska hahmo, vaikkakin hieman yksipuolinen. Tai ehkä juuri siksi. Yläasteella meillä oli aikoinaan hieman samantapainen kieltenopettaja...
jussiohman31.05.2005 13:23:32
Koskahan tuosta THV-jatkumosta tulisi Hall of fame?
Pelsi31.05.2005 18:03:30
Jari-ope on kyllä hauska hahmo, vaikkakin hieman yksipuolinen. Tai ehkä juuri siksi. Yläasteella meillä oli aikoinaan hieman samantapainen kieltenopettaja...
 
Jari-ope opetti minulle ruotsia seiskaluokalla. Se oli niin fägäri jätkä, että traumoja on vieläkin.
 
Jatkumosta olisi kyllä tehtävä Hall of Fame, ehdottomasti.
ozz331.05.2005 18:35:56
Koskahan tuosta THV-jatkumosta tulisi Hall of fame?
 
Millä tavalla Hall Of Fame?
Pelsi31.05.2005 18:38:07
Millä tavalla Hall Of Fame?
 
Ensimmäisestä THV-ketjusta oli Hall of Fame, johon koottiin senhetkiset parhaat THV-jutut. En muista, että tapahtuiko valinta äänestyksellä vai raadin kautta.
ozz331.05.2005 20:16:57
Ensimmäisestä THV-ketjusta oli Hall of Fame, johon koottiin senhetkiset parhaat THV-jutut. En muista, että tapahtuiko valinta äänestyksellä vai raadin kautta.
 
Kannatetaan!
lapio31.05.2005 20:30:49
Ensimmäisestä THV-ketjusta oli Hall of Fame, johon koottiin senhetkiset parhaat THV-jutut. En muista, että tapahtuiko valinta äänestyksellä vai raadin kautta.
 
Muistaakseni homma järjestettiin siten, että vapaaehtoiset keräsivät tietyiltä sivuilta esim. 10-20 parhaat jutut joista sitten kaikki äänestivät omaa suosikkiaan. Tai jotain tuollaista.
Kärpäsruoska31.05.2005 20:38:04
Ensimmäisestä THV-ketjusta oli Hall of Fame, johon koottiin senhetkiset parhaat THV-jutut. En muista, että tapahtuiko valinta äänestyksellä vai raadin kautta.
 
Hear, hear!
metallica8931.05.2005 21:55:06
mikä helvetin THV?
Kärpäsruoska31.05.2005 21:57:05
mikä helvetin THV?
 
...
Härski31.05.2005 22:02:50
mikä helvetin THV?
 
Tyhmät, huonot vitsit. Olette jääneet PALJOSTA paitsi.
Kärpäsruoska31.05.2005 22:09:48
Tyhmät, huonot vitsit. Olette jääneet PALJOSTA paitsi.
 
Ovat todellakin.
slipkorn31.05.2005 22:14:20
Kannatan myös Hall of Famea!
 
Ja mitä tulee noihin absurdin mielikuvan synnyttäviin THV:ihin, niin löysin tuolta kätköistä omani, jolle jopa hörähdin itsekin. No niin. Nyt myönsin nauravani omille jutuilleni.
 
Mies tuskaili ruokalassa: "Hö! NO MILLÄ PERKELEILLÄ TÄTÄ PASKAA VOI OTTAA!?!". Ruokalan työntekijät vastasivat: "Tuolla kauhalla."

Mies kaivoi tupestaan samurai-miekan.
cldron01.06.2005 05:18:18
kuunnelkaa enokkioo..
http://koti.mbnet.fi/heissi/enokkio/
enoissa on loputtomasti thv-ainesta..
Metallityöläinen02.06.2005 13:23:05
Musta vähän tuntuu siltä että kun thv on viety pois luonnollisesta kasvuympäristöstä se on alkanut tehdä kuolemaa.
 
Vähän on itselläkin ollut tollanen tunnelma. Ehkä johtuu siitä että itsellä on ollut jo pari viikkoa thv-mielikuvitus täysin lukossa. Mielestäni nuo random-kirjoittajat, jotka käy kerran pari kirjoittamassa jotain tyhmää, on haitannut. Ehkä joku heistä alkaa kirjoittaa vakituisesti ja hyvin, mutta tollanen että tullaan vaan kattomaan että "ai mikä tää juttu on, no heitetään jotain" on perseestä.
Naama-amis02.06.2005 13:25:33
Mielestäni nuo random-kirjoittajat, jotka käy kerran pari kirjoittamassa jotain tyhmää, on haitannut. Ehkä joku heistä alkaa kirjoittaa vakituisesti ja hyvin, mutta tollanen että tullaan vaan kattomaan että "ai mikä tää juttu on, no heitetään jotain" on perseestä.
 
Me emme ole seppiä syntyessämme.
CrimsonKing02.06.2005 13:28:54
Oho, laitoin vahingossa tuohon itse ketjuun vaikka tarkoitus oli tänne laittaa. Lisäksi ihmiset kommentoivat thv-juttuja kuin "tavallisia vitsejä" ja ketju ei enää virtaa eteenpäin kuten sen pitäisi. Tai jotain.
eLead02.06.2005 13:31:27
Enmppä tiijä. On pikemminkin parempi, et uusia kirjoittajia tulee kun kaikki kirjoittaa vähän eri tavalla. Täytyy vaan ootella, että nää kaikki uudet ihmiset tajuu koko idean.
 
En oo havainnu mitään taantumista. Ja vaikka semmosta oliskin, en usko et se kauaa kestää. THV:lla on ollu kaikenlaista kriisiä koko sen historian aikana ja hyvin se vielä jakselee.
Metallityöläinen02.06.2005 13:38:23
En oo havainnu mitään taantumista. Ja vaikka semmosta oliskin, en usko et se kauaa kestää. THV:lla on ollu kaikenlaista kriisiä koko sen historian aikana ja hyvin se vielä jakselee.
 
Toivottavasti ei kestä. Ja täysin totta tuo on että aina on ollut hyvät ja huonot kaudet. Ehkä negatiivisuuteni johtuu vain omasta kuivasta kaudesta.
Tempuran mukaantulo oli kieltämättä onnenpotku THV:lle, siitä tuli paljon uutta inspiraatiota.
Pelsi02.06.2005 20:56:28
Mielestäni nuo random-kirjoittajat, jotka käy kerran pari kirjoittamassa jotain tyhmää, on haitannut. Ehkä joku heistä alkaa kirjoittaa vakituisesti ja hyvin, mutta tollanen että tullaan vaan kattomaan että "ai mikä tää juttu on, no heitetään jotain" on perseestä.
 
Muistakaamme, että tuskinpa kenenkään nykyisen "vakiokirjoittelijan" ensimmäiset THV:t olivat mitään klassikokamaa. Ja tuoreet kirjoittajathan heittävät täysin samanlaista "Ilpo söi kakkaa ihan täysiä"-juttua kuin heitettiin THV:n alkumetreilläkin.
 
Ajan kanssa ne väkinäiset kakkajutut sitten jäävät pois (paitsi minulta), jonka jälkeen kirjoittajalle kehittyy se oma tyyli.
 
EDIT: Niin, ja tuosta THV:n nykytilasta sen verran, että ei todellakaan ole huonoin kausi mitä on nähty. Itse asiassa omasta mielestäni hiukan keskivertoa parempikin kausi.
Tempura03.06.2005 06:49:59
Kriisi oli ja meni, kyllä THV tuntuu oikein hyvältä. Älkää menettäkö uskoanne, helvetin äpärät. Vaikka olenkin vielä "uusi", niin älkää silti hakatko minua paljoa tämän kommentin takia.
 
Pelsiltä on irronnut aika kovaa tavaraa viime aikoina!
Ekman03.06.2005 06:58:40
...THV:lla on ollu kaikenlaista kriisiä koko sen historian aikana ja hyvin se vielä jakselee.
 
THV on ollut kriisi koko ajan.
ozz303.06.2005 07:48:32
THV on kriisi
CrimsonKing03.06.2005 11:56:11
THV on
Metallityöläinen03.06.2005 12:05:13
THV
Aerodactev03.06.2005 12:18:48
hv
sepeli03.06.2005 12:30:01
(|)
 
Virhe! Tyhmä ja ihan huono kirjoitus!
Snowblind03.06.2005 13:10:23
(|)
CrimsonKing03.06.2005 13:18:54
(
slipkorn03.06.2005 13:23:47
Jaaha.
 
Surullista, THV-suoni on aivan kuivana. Koskaan ei ole ollut näin tyhjä THV-pää. Vissiin.
lapio03.06.2005 19:42:08
Jussiohmanilla oli jossain vaiheessa sellainen teoria, että monet THV:t kertovat kirjoittajan omasta elämästä. Kerrotteko itse minkä verran omiin kokemuksiin tai todellisiin hahmoihin pohjautuvia juttuja?
Aerodactev03.06.2005 19:44:20
Jussiohmanilla oli jossain vaiheessa sellainen teoria, että monet THV:t kertovat kirjoittajan omasta elämästä. Kerrotteko itse minkä verran omiin kokemuksiin tai todellisiin hahmoihin pohjautuvia juttuja?
 
No ainakin Kemppais-jutuissa käytän ihan ehtaa tekstiä, koskapa olen joutunut tuollaisten kanssa olemaan tekemisissä koko peruskoulun ajan ja vähän sen jälkeenkin...
 
Monesti voin kehitellä jutuntynkää tilanteesta, jossa juuri ennen kirjoittamista olen ollut. Yleensä kuitenkin paisuttelen "vähän".
EDIT: Nää jutut helpoiten tunnistaa, koska olen silloin pääosin nimennyt päähenkilön Teemuksi. Poikkeusena voisin mainita mm. kun kerran pieretti ATK-luokassa, pistin kuitenkin vitsin henkilöksi Lars-Levi Laestadiuksen.
 
Suurimmaksi osaksi kyllä ovat jutut pelkkää fiktiota.
KTR03.06.2005 19:47:10
Jussiohmanilla oli jossain vaiheessa sellainen teoria, että monet THV:t kertovat kirjoittajan omasta elämästä. Kerrotteko itse minkä verran omiin kokemuksiin tai todellisiin hahmoihin pohjautuvia juttuja?
 
No tänään just luin vanhasta guitar world-lehdestä Zakk Wylden haastattelun, jonka perusteella mies on täysi idiootti. Sen innoittamana kirjoitin yhden THV:n tänään.
Pelsi03.06.2005 20:07:32
Jussiohmanilla oli jossain vaiheessa sellainen teoria, että monet THV:t kertovat kirjoittajan omasta elämästä. Kerrotteko itse minkä verran omiin kokemuksiin tai todellisiin hahmoihin pohjautuvia juttuja?
 
Harvoin. Tosin, kuten Aerokin, amisten (siis juuri noiden sääh-äijien) kanssa olen väkisinkin joutunut olemaan tekemisissä. Jari-niminen opettaja piti meille ruotsintunteja seiskaluokalla ja se oli ihan fag, tosin hänen hahmoaan olen paisutellut aika paljon. Ei se oikeasti ihan NOIN puppeli ollut. Mutta muuten jutut ovat mielikuvituksen tuotetta.
Herra-X08.06.2005 10:17:06
Ääh. Nyt on iskenyt pääntyhjyys huonossa mielessä, eikä juttuja synny millään.
 
(Piti nostaa tämä ketju taas pimennosta...)
lapio08.06.2005 12:10:39
Jari-niminen opettaja piti meille ruotsintunteja seiskaluokalla ja se oli ihan fag, tosin hänen hahmoaan olen paisutellut aika paljon. Ei se oikeasti ihan NOIN puppeli ollut. Mutta muuten jutut ovat mielikuvituksen tuotetta.
 
Hieman hitaasti sytytti, mutta: Jari-opehan on kuin South Parkin Mr. Garrison. Liekkö sarjan tekijöilläkin ollut samanlainen opettaja joskus.
enema08.06.2005 12:40:28
Joku kirjoitti ekaan THV:hen aivan loistavan vitsin Jari-opesta.
Jari oli silloin iso gootti joka huusi vitsin päähenkilölle "Nyt oli vika kerta ku myöhästyt vittu!!!!!!" Ja varsin selvistä syistä Jari rupesi seurustelemaan tytön isän kanssa. Mahtava THV, nauroin sille 9 tuntia.
Hohhoijaa08.06.2005 12:48:05
Heräsin yöllä ja mieleeni muistui eräs vanha THV. Nauratti.
 
Yhellä miehellä tuli kerran pissa housuun.
Herra-X08.06.2005 19:54:40
Mä nauroin kerran koko sauna reissun (20min ainakin) yhdelle THV:lle joka kertoi porttiteoriasta ja goatsesta. Taas alkoi naurattamaan. Kuka tunnustaa kirjoittaneensa? Tarjoan kahvit ehkä.
Pelsi08.06.2005 20:30:41
Mä nauroin kerran koko sauna reissun (20min ainakin) yhdelle THV:lle joka kertoi porttiteoriasta ja goatsesta. Taas alkoi naurattamaan. Kuka tunnustaa kirjoittaneensa? Tarjoan kahvit ehkä.
 
Saanko pullankin?
 
Ja tuo yllämainittu Gootti-Jarivitsi oli nimimerkin vantage keksimä. Sieltäkin tuli välistä tosi hyvää settiä.
Herra-X08.06.2005 21:52:50
Saanko pullankin?
 
Sovittu. Sen verran ikääni pidensit.
myrtonen09.06.2005 00:24:27
Eikö toi goatse oo jo ihan liian tyhmä ja huono jopa THV:hen..? Mua ainakin pistää vihaks.
Pelsi09.06.2005 00:33:19
Eikö toi goatse oo jo ihan liian tyhmä ja huono jopa THV:hen..? Mua ainakin pistää vihaks.
 
Mikään ei ole liian tyhmää ja huonoa THV:hen. Ja jotkut goatse-jutut ovat sopivaan ympäristöön sijoitettuina ihan hauskoja.
odd09.06.2005 07:57:02
Voisiko YHV:ta verrata sanoutusten kirjoittamiseen?
 
Nimittäin yksi ilta kun en meinannut saada unta, minulle tuli aivan törkeän hyvä (tai ainakin silloin tuntu) THV mieleen. Keksin juonen, vuorosanat, loppuhuipennuksen ja kaikki. Se oli valmiina päässäni. Olin aivan täpinöissäni ja meinasin kirjoittaa sen ylös. Mutta en jaksanut... Ajattelin että kirjoitan aamulla. No, enhän minä siitä enää mitään muistanut tietenkään.
 
Tuli vain niin mieleen sanoitusten ruksaaminen. Joskus kun on käynyt samalla tavalla, että biisi on valmis mut hyvät sanat puuttuu ja sitten ne tulee joskus illalla mahdollisimman huonoon aikaan ja eihän siinä muu auta kuin kirjoittaa paperille.
 
Ensi kerralla olen valmis, pistän paperia ja kynän sängyn viereen käden ulottuville. Minun onnekseni ja teidän harmiksenne.
eLead09.06.2005 10:30:11
Mikään ei ole liian tyhmää ja huonoa THV:hen.
 
Goatse on vielä ihan hauska. On tietysti asioita, jotka ei oikein sovi minnekään. THV:ssa on joskus ollut jotain vitsiä lasten raiskaamisesta tai jotain vastaavaa. Muistaakseni kyseinen kirjoittaja sai hienovaraista kommentointia asiasta.
 
THV:ssa ei ole tarkoitus saada aikaiseksi mahdollisimman suurta ärsykettä, vaan aiheuttaa huvitusta. Goatse on kuitenkin perversiydestään huolimatta aika vaaraton ja huvittava. Ainahan sitä kuitenkin löytyy joku joka ei tykkää.
jussiohman09.06.2005 12:51:48
..on joskus ollut jotain vitsiä lasten raiskaamisesta tai jotain vastaavaa. Muistaakseni kyseinen kirjoittaja sai hienovaraista kommentointia asiasta..
 
Mie.
Hohhoijaa09.06.2005 16:18:10
Mie.
 
Piiskaa.
cldron09.06.2005 17:13:30
Voisiko YHV:ta verrata sanoutusten kirjoittamiseen?
 
tuli sama mieleen joskus.. kattos enokkion lyriikoita ni ymmärrät..
 
http://koti.mbnet.fi/heissi/enokkio/sanat.htm#isa
 
esim:
Faarao oli patikoimassa
hän ei huomannut puussa vaanivaa quasimodoa
quasimodo oli kiimainen
quasimodo hyppäsi faaraon niskaan ja työnsi epämuodostuneen kullinsa faaraon perseeseen
quasimodo oli raju
lopuksi quasimodo ejakuloi faaraon kasvoille
sitten quasimodo lähti pois
faarao jäi yksin
faarao häpesi ja itki
salaa faarao kuitenkin piti siitä
Herra-X09.06.2005 21:18:03
Isä ja poika kävivät vakavaa keskustelua, kun poika oli juuri lähdössä armeijaan.
-"Poikani... Muista että armeija ei tee sinusta miestä, vaan goatse."
Tämä hämmensi poikaa kovin. Armeijassa sitten metsäleireillä harva halusikaan nukkua hänen kanssaan samassa teltassa, paitsi korpraali Jari.

 
Ai ai. Pelsi taas pelasti päiväni! Kiitoksia!
Pelsi09.06.2005 23:00:54
Ai ai. Pelsi taas pelasti päiväni! Kiitoksia!
 
Ole hyvä vain.
 
Tuntuisi vähän että ideat alkaa loppua... THV:ni keskittyvät lähes poikkeuksetta joko Jari-opeen, amiksiin tai goatseen. Täytyisi panostaa hiukan uusiin hahmoihin.
Heissi10.06.2005 00:17:55
tuli sama mieleen joskus.. kattos enokkion lyriikoita ni ymmärrät..
 
Nii just. Enokkio on vähän niinku THV potenssiin kännihuumori. Tai ei kyl ollenkaan mut kuitenkin.
Ed_Guy10.06.2005 19:50:25
Hei tää taitaa olla ekakerta, kun kirjoitan tänne... mutta työ kirjotatte hyviä juttuja THV:hen erikois kunniat Tempuralle ja Pelsille!
 
Itselläni on semmoinen ongelma, että en saa kunnolla kirjoitteua päässä olevaa ideaa koneelle jotenkin ei vaan teksti irtoa siinä muodossa, missä sen pitäisi olla, että juttu olisi hauska... muilla samaa probleemaa?
kokarek10.06.2005 19:51:30
Itselläni on semmoinen ongelma, että en saa kunnolla kirjoitteua päässä olevaa ideaa koneelle jotenkin ei vaan teksti irtoa siinä muodossa, missä sen pitäisi olla, että juttu olisi hauska... muilla samaa probleemaa?
 
Me jotkut vain emme ole hauskoja ihmisiä. "vitsinkertomistaito".
Lonnie10.06.2005 20:50:17
Pikkuhiljaa thv-lukko aukeemassa. Ny on tullu jotain absurdia juttua mutta se hauskuus puuttuu.
Naama-amis10.06.2005 21:54:35

Tuntuisi vähän että ideat alkaa loppua... THV:ni keskittyvät lähes poikkeuksetta joko Jari-opeen, amiksiin tai goatseen. Täytyisi panostaa hiukan uusiin hahmoihin.

 
Kyllä mun mielestä tolla linjalla voi vielä ihan hyvin jatkaa. Viimeisin oli ainakin loistava. Joskin joe-vaihto-oppelusta kävi hieman sääliksi.
Hohhoijaa11.06.2005 11:24:44
Me jotkut vain emme ole hauskoja ihmisiä. "vitsinkertomistaito".
 
Ei, vaan jotkut osaavat kertoa vitsejä vain livenä.
Pelsi11.06.2005 16:38:01
Kyllä mun mielestä tolla linjalla voi vielä ihan hyvin jatkaa. Viimeisin oli ainakin loistava. Joskin joe-vaihto-oppelusta kävi hieman sääliksi.
 
Niin no, ei kyllä oikein muitakaan keksi. Plussia noista Jari-ope-jutuista ropisee ihan hyvään tahtiin, joten kai ne jotain huvittavatkin.
 
Yleensä käy vieläpä niin, että keksii jonkun perusidean ensiksi ja sitten siihen jotenkin vaan sopii Kemppane, Jari tai goatse johonkin väliin.
Herra-X12.06.2005 18:50:14
Hah, tajusin juuri, että meillähän oli yläasteella Jari niminen opettaja. Ei tosin yhtä hintahtava, mutta naurattaa ihan älyttömästi kun ajattelee sitä näihin juttuihin.
Ed_Guy12.06.2005 20:44:40
Ei, vaan jotkut osaavat kertoa vitsejä vain livenä.
 
Hmm livenä sain porukan nauramaan tolla taannoin kirjoittamallani Jarska vietnamissa jutulla, mutta tekstiksi en osannut sitä laittaa valitettavasti... Ehkä nauru tosin johtui siitä, että olimme valvoneet vuorokauden ympäri ja kello oli n.7 aamulla...
Antti198712.06.2005 20:47:52
Hah, tajusin juuri, että meillähän oli yläasteella Jari niminen opettaja. Ei tosin yhtä hintahtava, mutta naurattaa ihan älyttömästi kun ajattelee sitä näihin juttuihin.
 
Hoho, todellakin! Harmi kun ei oo siellä enää ens vuonna. :/
Naama-amis17.06.2005 20:29:52
Milloin "sääh" kuultiin ensimmäisen kerran THV-ketjussa?
lapio17.06.2005 21:13:47
Milloin "sääh" kuultiin ensimmäisen kerran THV-ketjussa?
 
Se taisi kuulua jääkaapin takaa yhdessä KTR:n jutussa pari kuukautta sitten?
Pelsi18.06.2005 18:38:44
Se taisi kuulua jääkaapin takaa yhdessä KTR:n jutussa pari kuukautta sitten?
 
KTR tai Aerodactev sitä taisi ensimmäisen kerran THV:ssä käyttää.
 
Herranjestas että Tempura on taas tulessa! Nauroin tuolle astmalääkejutulle huomattavan pitkän ajan.
CrimsonKing18.06.2005 18:39:38
Tempura ton aina tulessa, miesän on nero!
FatSam18.06.2005 18:43:11
Herranjestas että Tempura on taas tulessa! Nauroin tuolle astmalääkejutulle huomattavan pitkän ajan.
 
Aivan sairasta tykitystä! Mistähän noita juttuja sikiää? Jos joku psykiatri noita lukisi, voisi Tempura-pojalla olla pehmustettu huone tiedossa.
juoksuarpeni18.06.2005 18:47:34
en ole oikein uskaltautunut kirjoittelemaan THV-ketjuun mitään mutta olen seurannut sitä pitkään. mieleen tuli kysymys että kuunteletteko musiikkia samalla kun kirjoitatte thv:eita? minkälaista musiikkia kuunnellessa tulee mieleen hupaisimpia juttuja?
CrimsonKing18.06.2005 18:48:20
en ole oikein uskaltautunut kirjoittelemaan THV-ketjuun mitään mutta olen seurannut sitä pitkään. mieleen tuli kysymys että kuunteletteko musiikkia samalla kun kirjoitatte thv:eita? minkälaista musiikkia kuunnellessa tulee mieleen hupaisimpia juttuja?
 
Kuuntelenn musikia aina mutta ei se vaikutam ulle!
Pelsi18.06.2005 18:58:19
mieleen tuli kysymys että kuunteletteko musiikkia samalla kun kirjoitatte thv:eita?
 
En kuuntele. Yleensä öisin tulee parhaat jutut, ainakin mulla.
lapio18.06.2005 19:03:42
minkälaista musiikkia kuunnellessa tulee mieleen hupaisimpia juttuja?
 
Kilinäproge ja muu huumemusiikki.
KTR18.06.2005 19:40:01
Kilinäproge ja muu huumemusiikki.
 
THV itsessään on jo huumetta. Milloinkohan tulee THV-musiikkia, joka on niin tyhmää ja huonoa, että se on jo hyvää?
Antti198718.06.2005 19:40:47
ED: Äääh, oho.
Keimo18.06.2005 21:06:54
Milloinkohan tulee THV-musiikkia, joka on niin tyhmää ja huonoa, että se on jo hyvää?
 
http://www.mikseri.net/artists/kouluonsxxxxx.37387.php
Tämä on jo aika lähellä.
 
E/: väärä linkki. Korjasin.
NHR18.06.2005 21:20:56
Pelsin "Postimyyntifirma Harrastus Talo Oy" -juttu nauratti meikäläistä ehkä eniten pitkään aikaan, olisin antanut sille useammankin plussan, jos se olisi mahdollista.
 
Yleisestikin on taso tällä hetkellä taas mielestäni aika korkealla.
Pelsi18.06.2005 21:31:22
Yleisestikin on taso tällä hetkellä taas mielestäni aika korkealla.
 
On! Toxicin "Ajattele positiivisesti"-juttu pääsi yllättämään ihan totaalisesti. Nauroin kauan. Muutenkin vanhojen tuttujen THV-nistien rinnalle on ilmestynyt muutama kova uudehko tekijä, joista mainittakoon ainakin Lonnie, Keimo ja Naama-Amis.
Bilharzia19.06.2005 00:55:48
Milloinkohan tulee THV-musiikkia, joka on niin tyhmää ja huonoa, että se on jo hyvää?
 
Varsinaista THV-musaa odotellessa. Tää saa kelvata.
 
http://www.mikseri.net/artists/?id=42838
jami8719.06.2005 01:04:18
Milloinkohan tulee THV-musiikkia, joka on niin tyhmää ja huonoa, että se on jo hyvää?
 
Hammerfallin Hearts on Fire?
 
Edit. Ja etenki se musavideo.
lateq19.06.2005 01:58:30
Milloinkohan tulee THV-musiikkia, joka on niin tyhmää ja huonoa, että se on jo hyvää?
 
www.mikseri.net/FEL ehkä? Suosittelen alkuun Goottihumppaa, Reseptiä, sekä Menen Käymään Paskalla:aa:ta.
Heissi19.06.2005 02:45:32
THV itsessään on jo huumetta. Milloinkohan tulee THV-musiikkia, joka on niin tyhmää ja huonoa, että se on jo hyvää?
 
Brian Eno tai Enochian Crescent? Hmm..
Antti198719.06.2005 09:21:44
Tempura pitäis aateloida! Toi sinappia Keravan grilliltä -juttu... Ei helvetti! :D
Aerodactev19.06.2005 12:34:26
Kerkisin viikon karanteeniajan jälkeen vieraantua THV:stä niin paljon, etten uskalla sinne kyllä nyt kirjoitella. Aika paljon luettavaakin olisi.
Chimera19.06.2005 15:46:14
THV on kyllä ollut lähestulkoon Monty Pythonin tapainen innovaattori, mutta kyllä välillä kierretään kehää. Useat ihmiset ovat kuitenkin näissä aina kehityksen etunenässä.
 
Nuo jutut ovat oikeasti parempia kuin tavanomaiset vitsit; tavanomaiset vitsit eivät ole tarpeeksi spontaaneja ja niissä loppuratkaisu on usein melko ennalta-arvattava.

 
Ehkäpä juuri tässä piilee THV:iden ihmismieliä kirkastava piilovaikutus joka tullee jättämään pysyvät jäljet ihmiskunnan historiankirjojen sivuille.
Pelsi19.06.2005 15:51:14
Ehkäpä juuri tässä piilee THV:iden ihmismieliä kirkastava piilovaikutus joka tullee jättämään pysyvät jäljet ihmiskunnan historiankirjojen sivuille.
 
Se on ihan uskomatonta, miten aika kuluukaan THV:n parissa. Ensin lukee uudet, sitten kirjoittaa parit lisää, tulee vähän ajan päästä lukemaan uudet, kirjoittaa parit lisää jne. Mieluummin minä luen THV:tä kuin vaikkapa nyt IRC Quotesseja. Tuskinpa olen nauranut millekään "oikealle" vitsille (tahi muuten yleisesti huvittavaksi määritellylle jutulle) niin paljoa kuin parhaille THV-jutuille.
Chimera19.06.2005 16:18:46
Oma henk.koht.suosikkini on melkolailla alkupäästä löytyvä:
 
Mällättyään tikkaria hetken Joonas laittoi sen vähäksi aikaa poskeensa roikkumaan. Kova pakkaskeli jäädytti kostean tikkarin hyvin nopeasti poskeen kiinni. Yksi kova repäisy ja poskea ei enää olisi. Tuumasta toimeen ajatteli Joonas ja kiskaisi koko voimallaan. Kauheata huutoa ja parkua ja...

...Lääkärinlausunto oli kutakuinkin tälläinen:

3 Niskanikamaa murtunut
Iho revennyt pahoin vasemman posken kohdalta
Repäisyn johdosta kitalaki haljennut
Oikean puoleinen korva siirtynyt 3 cm naamaa kohti
Otsa madaltunut jonka seurauksena hiusraja hyvin alhaalla
Repäisyn voimasta kyynärpää mennyt pahasti sijoiltaan

Tapauksen sattuessa Joonas oli 34 vuotta. Nyt hän on 15.

 
Ei voi muuta sanoa, että koska nauru pidentää ikää niin siinä kävi kutakuinkin niin, että Chimera oli lukuhetkellä 20 vuotta. Nyt hän on 36.
 
Se on ihan uskomatonta, miten aika kuluukaan THV:n parissa. Ensin lukee uudet, sitten kirjoittaa parit lisää, tulee vähän ajan päästä lukemaan uudet, kirjoittaa parit lisää jne. Mieluummin minä luen THV:tä kuin vaikkapa nyt IRC Quotesseja. Tuskinpa olen nauranut millekään "oikealle" vitsille (tahi muuten yleisesti huvittavaksi määritellylle jutulle) niin paljoa kuin parhaille THV-jutuille.
 
Sama täällä, aivan uskomattomia juttuja on tullut eteen ja parina iltana on oikeasti ollut maha pirun kipeä kun olen nauraa hekottanut. Onneksi en ole ehtinyt lukea vielä kuin ehkä 10 sivua/kaikista 197:stä ja lisääkin tulee. Aah, tulevaisuuteni on turvattu. Keep it going, boys, etenkin Pelsi ja KTR & kump.
Chimera19.06.2005 16:23:00
Onko muuten kukaan koskaan nähnyt henkillöä joka on kuin suoraan THV:stä? Eilen Jyppilän Sataman yössä joku henkilöhahmo Korhosta edustava amis pummasi ensin kaverilta siideriä ja hetken kuluttua oli ilmeisesti joutunut kärhämään järjestyksenvalvojien kanssa ja huusi isoon ääneen sentterit pystyssä "HAAISTAAAN HUARAAAT VIITTUUU SÄÄH!!1"
Chimera19.06.2005 23:07:14
Kaipasin hieman ulkopuolista näkökantaa asiaan:
 
23:02 (Chimera) Kansalaiset, mikäli tyhmät huonot vitsit leviävät nykyistä huomattavasti laajemmalle alueelle niin onko tällä potentiaalista uhkaa kansanterveydelle?
23:05 (aarnE) en tiiä
23:06 (Torniojaws) -.-
 
Niin, tietämättömyys on siunaus.
pira20.06.2005 00:16:47
Onkohan ketään Mnetin ammattikoululaista alkanut pikkuhiljaa jo ottamaan kupoliin noi amisjutut :)?
Chimera20.06.2005 00:19:53
Onkohan ketään Mnetin ammattikoululaista alkanut pikkuhiljaa jo ottamaan kupoliin noi amisjutut :)?
 
Ei ole. Tai mistäs minä tiedän kun en ole ammattikoululainen.
Pelsi20.06.2005 00:21:48
Onkohan ketään Mnetin ammattikoululaista alkanut pikkuhiljaa jo ottamaan kupoliin noi amisjutut :)?
 
no häätänäh ku myö Kemppase kanssa vittu nauretaan niille nii että tulee KALJAA nenästä sääh!!
 
Vaikka itse ammattikoulussa olenkin tätä nykyä, niin taidan olla myös amisvitsien suurimpia tuottajia...
Tempura20.06.2005 01:40:33
Pelsi vetää todella kovaa settiä taas.
Järvihirviö20.06.2005 02:30:59
Noi kaikki vitsit on ollu tosi hyviä. Kaikki on.
Hohhoijaa20.06.2005 09:28:34
Onkohan ketään Mnetin ammattikoululaista alkanut pikkuhiljaa jo ottamaan kupoliin noi amisjutut :)?
 
"Amis" on mielestäni pikemminkin yleinen käsite :-)
 
Semmonen tietynlainen ihminen.
Guderian20.06.2005 09:52:58
Onkohan ketään Mnetin ammattikoululaista alkanut pikkuhiljaa jo ottamaan kupoliin noi amisjutut :)?
 
Eipä juuri. Tässähän tulee vain todistettua, ettei pätemisentarve(kaan) katso koulutusta.
Pelsi20.06.2005 11:35:51
Pelsi vetää todella kovaa settiä taas.
 
Eipä sinullakaan kovin huonoa tuo tavara edelleenkään ole... Tuo TV-ohjelmiin apurahaa-juttu nauratti ihan älyttömästi.
 
EDIT: Tuli muuten mieleen, että monet THV:t kävisivät melkein Monty Pythonista. Niin absurdia juttua tulee välistä, että voisin hyvinkin kuvitella vaikkapa John Cleesen hakemaan apurahaa TV-ohjelmiinsa. Joten ei muuta kuin THV telkkariin!
CrimsonKing20.06.2005 12:12:27
Noista Tempuran jutuista tulee myös vähän mieleen alivaltiosihteerin radiojutut. Meinaan siis vinksahtanut tilanne ja hyvää dialogia, tempuran jutut vaan on viety vielä äärimmäisiin sfääreihin kun ei tarvitse jarrutella.
NHR20.06.2005 13:16:03
Vaikka itse ammattikoulussa olenkin tätä nykyä, niin taidan olla myös amisvitsien suurimpia tuottajia...
 
Minä taas en ole ammattikoulussa ollut kuin joskus töissä vähän aikaa, mutta sisällänni asuu kyllä pieni korrollantuunaajakilijupönttösääh-amis. Lippiksenkin otan päästäni oikeastaan vain suihkussa joskus.
 
Joten ei muuta kuin THV telkkariin!
 
Tyhmä Huono Viihdeohjelma?
Tempura20.06.2005 17:59:59
Noista Tempuran jutuista tulee myös vähän mieleen alivaltiosihteerin radiojutut. Meinaan siis vinksahtanut tilanne ja hyvää dialogia, tempuran jutut vaan on viety vielä äärimmäisiin sfääreihin kun ei tarvitse jarrutella.
 
Niin ehkä, itselleni alivaltiosihteeri tulee mieleen Pelsin jutuista.
 
Mutta eiköhän molemmilla ole Frangenin mentävä reikä psyykkeessä.
Pelsi20.06.2005 18:01:57
Mutta eiköhän molemmilla ole Frangenin mentävä reikä psyykkeessä.
 
Luultavasti. Tosin välillä tuntuu että siitä reiästä menisi vaikka koko Sihteeri.
toxic20.06.2005 18:26:59
Oho, olen saanut jopa useita plussia noista mun jutuista. Kiitän teitä käteen.
Chimera20.06.2005 21:55:54
Oho, olen saanut jopa useita plussia noista mun jutuista. Kiitän teitä käteen.
 
Minäkin onnistuin saamaan pari lussaa joten voisin ehkä raapaista salakavalasti lonkalta takaviistosta kiitoksen jos en joutuisi kurottamaan liikaa taaksepäin asettaeni itseäni näin epästabiiliin balanssiin joka voisi aiheuttaa luokkaantumisriskin sisältävän kaatumistilanteen tässä hutarahkolla Gardemeister-tuolillani.
Chimera20.06.2005 21:58:42
Olen alkanut epäilemään, että THV-kulttuuri uhkaa mielenterveyttäni, olen nimittäin siirtynyt ajatuksineni melkoiseen THV-maailmaan ja rustasin tuossa juuri Tosi Huonon 11-sivuisen tarinan josta on otteita tuolla itse jatkumossa ihan täysiä. Nyt on alkanut putkahtelemaan mieleen moisia lähes joka tilanteessa ja niille olen töissä nauraa hekoitellut pitkät tovit itsekseni ja asettanut täten mielenterveyteni hieman vaakalaudalla työkavereideni silmissä mutta ei sillä nii väliä, häää.
Pelsi21.06.2005 00:44:59
Olen alkanut epäilemään, että THV-kulttuuri uhkaa mielenterveyttäni, olen nimittäin siirtynyt ajatuksineni melkoiseen THV-maailmaan ja rustasin tuossa juuri Tosi Huonon 11-sivuisen tarinan josta on otteita tuolla itse jatkumossa ihan täysiä. Nyt on alkanut putkahtelemaan mieleen moisia lähes joka tilanteessa ja niille olen töissä nauraa hekoitellut pitkät tovit itsekseni ja asettanut täten mielenterveyteni hieman vaakalaudalla työkavereideni silmissä mutta ei sillä nii väliä, häää.
 
Tervetuloa kerhoon häätänääh...
Naama-amis21.06.2005 11:18:39
Olen alkanut epäilemään, että THV-kulttuuri uhkaa mielenterveyttäni, olen nimittäin siirtynyt ajatuksineni melkoiseen THV-maailmaan ja rustasin tuossa juuri Tosi Huonon 11-sivuisen tarinan josta on otteita tuolla itse jatkumossa ihan täysiä. Nyt on alkanut putkahtelemaan mieleen moisia lähes joka tilanteessa ja niille olen töissä nauraa hekoitellut pitkät tovit itsekseni ja asettanut täten mielenterveyteni hieman vaakalaudalla työkavereideni silmissä mutta ei sillä nii väliä, häää.
 
Täytyy sanoa, että sillon tällön kun on jossain vakavemmassa paikassa, ja naaman pitäisi olla peruslukemalla niin kummasti tulee kaikenlaiset ihmeelliset kemppane -skenaariot mieleen. Miten enää pystyy koulussakaan mitään esitelmiä enää pokkana kuuntelemaan, kun aina on se mahdollisuus, että sääh-ukko tulee karvanopat kaulassa lukemaan GTI-lehteä, jonka välissä on Jallu.
Kärpäsruoska21.06.2005 11:51:34
Täytyy sanoa, että sillon tällön kun on jossain vakavemmassa paikassa, ja naaman pitäisi olla peruslukemalla niin kummasti tulee kaikenlaiset ihmeelliset kemppane -skenaariot mieleen. Miten enää pystyy koulussakaan mitään esitelmiä enää pokkana kuuntelemaan, kun aina on se mahdollisuus, että sääh-ukko tulee karvanopat kaulassa lukemaan GTI-lehteä, jonka välissä on Jallu.
 
Mikäs sen mukavampaa.
Pelsi21.06.2005 11:56:54
Täytyy sanoa, että sillon tällön kun on jossain vakavemmassa paikassa, ja naaman pitäisi olla peruslukemalla niin kummasti tulee kaikenlaiset ihmeelliset kemppane -skenaariot mieleen. Miten enää pystyy koulussakaan mitään esitelmiä enää pokkana kuuntelemaan, kun aina on se mahdollisuus, että sääh-ukko tulee karvanopat kaulassa lukemaan GTI-lehteä, jonka välissä on Jallu.
 
Meille soitti joku äiä tänään, ja vastasin puhelimeen.
-"No se on Kemppainen moro, onko isäs paikalla?"
En revennyt, vaikka läheltä piti. Odotin koko ajan, että milloin se sanoo "häätänääh"
Kärpäsruoska21.06.2005 12:16:26
Meille soitti joku äiä tänään, ja vastasin puhelimeen.
-"No se on Kemppainen moro, onko isäs paikalla?"
En revennyt, vaikka läheltä piti. Odotin koko ajan, että milloin se sanoo "häätänääh"

 
Hahaa, aivan loistavaa. Miksei minull juuri tapahdu tuollaista? Paitsi jokin aika sitten ohi kulkiessani joku amis hoki sanaa "vittu". Eikä mitään muuta.
Naama-amis21.06.2005 13:44:18
Jos muuten joskus tulen M.net miittiin, tulen Kemppaiseksi sonnustautuneena, ja pidän huolen että puheeni tursuaa asianmukaisia ilmaisuja. Lopuksi poistun paikalta mutisten, että "vittu mä mitään häätänään homomiittejä, vitu sääh"
 
Tai vaihtoehtoisesti palkkaan oikean kemppane-armeijan paikalle. Olisihan mahtavaa kokea IRL kuinka 150 ihmistä sanoo yhtäaikaa "sääh"
ltg21.06.2005 14:02:25
THV tunkee jo uniinkin. Aika vekkuleita juttuja tuli, voisi kirjoitella tuonne jatkumoon yhden tarinan viime yön unesta.
Pelsi21.06.2005 14:22:40
Jos muuten joskus tulen M.net miittiin, tulen Kemppaiseksi sonnustautuneena, ja pidän huolen että puheeni tursuaa asianmukaisia ilmaisuja. Lopuksi poistun paikalta mutisten, että "vittu mä mitään häätänään homomiittejä, vitu sääh"
 
Tai vaihtoehtoisesti palkkaan oikean kemppane-armeijan paikalle. Olisihan mahtavaa kokea IRL kuinka 150 ihmistä sanoo yhtäaikaa "sääh"

 
Niin, ja muista sitten, ettet mene saunaan: "ttu mää mikää tun homo oo sääh". Jos menet, niin mene vaatteet päällä ja vertaile muiden elimiä omiisi. Lähinnä maksaa ja haimaa.
arva21.06.2005 14:29:13
Meille soitti joku äiä tänään, ja vastasin puhelimeen.
-"No se on Kemppainen moro, onko isäs paikalla?"
En revennyt, vaikka läheltä piti. Odotin koko ajan, että milloin se sanoo "häätänääh"

 
Yhden opettajamme nimi on Kemppainen ja sähköpostiosoitteensa on Xkemppaine. Siis ilman sitä viimeistä ännää vielä. (alkukirjain muutettu). Hieman on jo hihityttänyt, sääh.
JuniperThree21.06.2005 14:33:36
Te ootte hulluja! I'll never be the same again... Eksyin tonne jatkumoon. Nyt se on kokonaan pilalla.
Naama-amis21.06.2005 17:53:50
Pieni, herttainen mummo käveli kaupassa kassalle tarjouskahvipaketin ja muiden alennuskupongeilla saatavien tuotteiden kanssa. Hänellä oli yllään, ikätovereidensa tavoin, violetti popliinitakki ja baskeri, vaikka ulkona oli +25 astetta. Hän huomasi kauppaan tulleen pojan, jolla oli pitkä tukka ja mustat vaatteet. Mummo repäsi baskerin päästään ja takin yltään, paljastaen Children of Bodomin Follow the Reaper-paidan. Hän otti laajan haara-asennon, näytti oikealla kädellään pirunsarvia ja alkoi laulamaan:
-"Ja hän tikitteli haitariaan, diddy-bow!"

Sisään tullut poika katsoi mummoa ja nyökkäsi hyväksyvästi. Pian Heavy Metal Mummo oli kaikkien tietoisuudessa.

 
Äänekosken lahja repäisi taas oikean taideteoksen. Huh!
Pelsi21.06.2005 18:00:27
Äänekosken lahja repäisi taas oikean taideteoksen. Huh!
 
Ajattelin, että Heavy Metal Mummosta voisi tulla vähän pysyvämpikin hahmo. Lenkillä tuli mieleen useita HMM-vitsejä.
Tempura21.06.2005 18:03:58
Se on juuri parasta, miten THV tunkee aivoon kun tekee jotain normaaleja asioita, esim. käy lenkillä, tiskaa, paskantaa yms.
 
Sitten kun tuolla kulkee ihmisten ilmoilla alkaa höröttämään kaikille epäkeskoille jutuille mitä tulee mieleen.
...And Justice For All21.06.2005 19:07:37
Mä oon ihan hermoraunio THV:n takia.
Pelsin Jari-opet sekottaa mielen esim. sillon kun puhuu jonkun vanhan sukulaisen kanssa. Siinä sitten ajattelet Jari-opea ja selität mummolle koulunkäynnistäs. Sääh.
JuniperThree21.06.2005 19:07:39
Tunnen erään Pertun, jonka äiti on kirjastotäti.
Pelsi21.06.2005 19:28:49
Mä oon ihan hermoraunio THV:n takia.
Pelsin Jari-opet sekottaa mielen esim. sillon kun puhuu jonkun vanhan sukulaisen kanssa. Siinä sitten ajattelet Jari-opea ja selität mummolle koulunkäynnistäs. Sääh.

 
Se on sellaista. Kun THV valtaa mielen, niin se kanssa valtaa. Siltä ei niin vain karatakaan.
 
Voin sieluni silmin kuvitella tulevaisuuden päihdeklinikat:
"Alkoholistit, huumeriippuvaiset, peliriippuvaiset ... ja THV-riippuvaiset"
CrimsonKing21.06.2005 23:44:14
Joskus kommentoin että THV kuolee uudessa kasvuympäristössä, olin väärässä. Nyt on hienoa aikaa kun ne jotka todella välittävät THV:n hyvinvoinnista ovat jääneet kelkkaan ja satunnaiset kärkkyjät ovat kyllästyneet.
 

 
Olen muuten huomannut että heikkouteni on siinä että usein multa puuttuu joku hyvä perusjuoni ja yritän korvata sen turhalla kikkailulla. Amatöörin mokia.
slipkorn21.06.2005 23:46:21
Mullakin on sellaisia ongelmia, että saan jonkin mainion idean, mutta en osaa muotoilla sitä hyväksi/hauskaksi THV:ksi.
Hohhoijaa22.06.2005 10:23:48
Joskus kommentoin että THV kuolee uudessa kasvuympäristössä, olin väärässä. Nyt on hienoa aikaa kun ne jotka todella välittävät THV:n hyvinvoinnista ovat jääneet kelkkaan ja satunnaiset kärkkyjät ovat kyllästyneet.
 
Yeah! Nimim. Vakiofani/lukija
Pelsi22.06.2005 10:57:29
Mopon rassaus laulu (Kemppanen/Korhonen-Kemppanen)

by: WARDESTRUCTON

käynnistän ma honda mankin
se on mopo kaikkein rankin
vielä teho pytyn hankin
sääh sääh sääh

 
Tämä on naurattanut minua eilisestä lähtien. Varsinkin, kun tuo "sääh sääh sääh" tulee mieleeni sillä Indx:in "Jee jee jee":n melodialla... THV-maestro Aerodacteville plussaa taas.
Aerodactev22.06.2005 12:23:04
Tämä on naurattanut minua eilisestä lähtien. Varsinkin, kun tuo "sääh sääh sääh" tulee mieleeni sillä Indx:in "Jee jee jee":n melodialla... THV-maestro Aerodacteville plussaa taas.
 
Mä mikään maestro ole (SÄäh)...
 
Plussaa tuntuu mulle satavan pelkästään sillä, jos jossain kohdan vitsiä on sana "säättänääh" tai sen johdos.
Pelsi22.06.2005 12:34:32
Plussaa tuntuu mulle satavan pelkästään sillä, jos jossain kohdan vitsiä on sana "säättänääh" tai sen johdos.
 
Harva niitä osaa kuitenkaan käyttää THV-jutuissa niin hyvin, kuin mitä sun jutuissa on. Mulle taas tuntuu tulevan plussaa, jos jutussa on Jari-ope.
CrimsonKing22.06.2005 12:37:57
Mulle tuntuu tulevan plussaa jos juttu on hyvä
Naama-amis22.06.2005 12:41:18
Mä taas olen pannut merkille noista muutamasta harvasta kirjoittamastani THV:sta, että nuo jutut, jotka käsittelevät BMW:tä ja sen roolia aten ja hänen vaimonsa seksielämässä ovat olleet omistani tehokkaimpia plussaimureita.
CrimsonKing22.06.2005 12:45:39
Noh, nyt kun noin miettii niin menestyneintä plussa-aikaa elin sen Yliopiston Professori-trilogian aikana. Kerran jopa mietin että herättäisin hahmon taas haudastaan ja tienaisin jonkun plussan, mutta sitten ajattelin että annan sen olla kunniallisesti ohi.
Da Make22.06.2005 12:47:17
Pistetäänkö painatukseen "Varo - Minulla on THV" paidat?
CrimsonKing22.06.2005 12:54:35
THV-klubi?
Da Make22.06.2005 12:55:48
THV-klubi?
 
Sääh yeah!
CrimsonKing22.06.2005 12:57:31
Sääh yeah!
 
Pistetäänkö tässä ketjussa pystyyn tältä istumalta?
Da Make22.06.2005 13:01:53
Punainen t-paita johon on painettu vasempaan rinnukseen "THV" taktisesti valituilla kirjaimilla, ja selässä hieman isommalla lapaluiden kohdalla teksti "nääh"... pakko saada.
CrimsonKing22.06.2005 13:04:14
Punainen t-paita johon on painettu vasempaan rinnukseen "THV" taktisesti valituilla kirjaimilla, ja selässä hieman isommalla lapaluiden kohdalla teksti "nääh"... pakko saada.
 
Jos pistän pystyyn THV-klubin niin tuletko jäseneksi #2? Vähän kyllä pelottaa. Pitäisikö sen aloituspuhe hoitaa täällä analyysissä vai aloittaa kokonaan uusi ketju turhuuksiin?
NHR22.06.2005 13:05:32
Minäkin olen joskus hämmästellyt sitä, että minkälaisista jutuista niitä plussia eniten on ropissut. Eilen, kun tarkistin pitkästä aikaa plussasaldon, niin kärjessä killisteli juttu pikku mäyräkoirasta kiertämässä vähän mualimaa. Wanhaakin wanhempi vitsi hiukan muokkailtuna ja jonkin verran väärin kerrottuna, ilmeisesti sekin on sitten hauskaa.
 
Mikä *itun klupi? ssÄÄäh...
CrimsonKing22.06.2005 13:06:34
Mikä *itun klupi? ssÄÄäh...
 
NO Nii!1 Ajattelin vaan että me THV:n ystävät voitaa jotenkin sillä keinoin erottua ja saada ivaa osaksemme kätevästi?
lapio22.06.2005 13:08:45
Minäkin olen joskus hämmästellyt sitä, että minkälaisista jutuista niitä plussia eniten on ropissut. Eilen, kun tarkistin pitkästä aikaa plussasaldon, niin kärjessä killisteli juttu pikku mäyräkoirasta kiertämässä vähän mualimaa. Wanhaakin wanhempi vitsi hiukan muokkailtuna ja jonkin verran väärin kerrottuna, ilmeisesti sekin on sitten hauskaa.

Ihmisillä tuntuu olevan ihan erilainen THV-maku kuin itselläni. Saan myös plussia joskus ihan oudoista jutuista. Eniten plussia on saanut se juttu jossa baarimikko lyö miimikolta kädestä värttinäluun poikki. Ei ollut mielestäni edes kovin kummoinen juttu.
NHR22.06.2005 13:10:52
Ajattelin vaan että me THV:n ystävät voitaa jotenkin sillä keinoin erottua ja saada ivaa osaksemme kätevästi?
 
Henk koht oon kaikkia klubeja ja kerhoja m.netin sisällä pyrkinyt välttelemään, mutta paa lupi pystyyn vaan, se liittyy, joka haluaa.
 
Mutta jos tosta paitahommasta TÄLLÄ kertaa sattuis tulemaan jotain, niin semmosen voisin kyllä tilata.
CrimsonKing22.06.2005 13:11:58
Henk koht oon kaikkia klubeja ja kerhoja m.netin sisällä pyrkinyt välttelemään, mutta paa lupi pystyyn vaan, se liittyy, joka haluaa.
 
Mutta jos tosta paitahommasta TÄLLÄ kertaa sattuis tulemaan jotain, niin semmosen voisin kyllä tilata.

 
Minäkin voisin tilata sellaisen paidan. Mitä tulee klupiin niin mietin vielä asiaa.
Pelsi22.06.2005 13:14:09
Ihmisillä tuntuu olevan ihan erilainen THV-maku kuin itselläni. Saan myös plussia joskus ihan oudoista jutuista. Eniten plussia on saanut se juttu jossa baarimikko lyö miimikolta kädestä värttinäluun poikki. Ei ollut mielestäni edes kovin kummoinen juttu.
 
Mulla on eniten tullut siitä "Jari-ope tuli Joen suuhun"-jutusta, joka oli tietysti edes vähän oivaltava juttu. Wanha vitsi siinäkin on takana. Sitä vastoin tuosta "Lasten suusta!"-jutusta en olisi ikinä uskonut plussia saavan.
 
Empiiristen kokemusten mukaan sellainen THV, jossa Jari-ope sanoo "sääh" ja tekee goatset, sijoitettuna vieläpä jonkun wanhan vitsin maisemiin, olisi varma plussamagneetti. Siinä kun on nuo kaikki elementit.
 
Jotain uutta olisi kiva keksiä. Itse tykkään kirjoitella noita pitempiä juttuja, joissa on dialogi asiakkaan ja myyjän/lääkärin/muun palveluammatin harjoittajan välillä.
 
EDIT: Jos tulee THV-kerho, niin count me in (krevi minä sisään)
CrimsonKing22.06.2005 13:16:23
Mun menestynein juttu on Yliopiston Professori-trilogian viimeinen ja ratkaiseva osa. Ei sekään saanut kuin kolme. :/
 
Mikäköhän lienee kaikkien aikojen menestynein THV?
lapio22.06.2005 13:16:59
Empiiristen kokemusten mukaan sellainen THV, jossa Jari-ope sanoo "sääh" ja tekee goatset, sijoitettuna vieläpä jonkun wanhan vitsin maisemiin, olisi varma plussamagneetti. Siinä kun on nuo kaikki elementit.

Hoho, pitääpä kirjoittaa yksi juttu tällä kaavalla oikein väkisin vääntämällä.
Da Make22.06.2005 13:17:13
Jotain uutta olisi kiva keksiä. Itse tykkään kirjoitella noita pitempiä juttuja, joissa on dialogi asiakkaan ja myyjän/lääkärin/muun palveluammatin harjoittajan välillä.
 
Ne ovat kyllä tosi hauskoja! Äsköinen tietokone tuki juttu... hOHO.
Vielä kun omien kokemusteni pohjalta voin sanoa että se meininki todella on tuollaista..
Hohhoijaa22.06.2005 13:30:30
Olisin halukas liittymään klubin kannatusjäseneksi. Paitaa en tilaisi.
CrimsonKing22.06.2005 13:37:06
Olisin halukas liittymään klubin kannatusjäseneksi. Paitaa en tilaisi.
 
Oletko jäsen #2 jos tuo Da Make ei sitten ole tulossa? Jos mitään klubia tulee.
Aerodactev22.06.2005 13:50:43
Mikäköhän lienee kaikkien aikojen menestynein THV?
 
Veikkaisin sitä sen yhen äijän norsuvitsiä.
 
Itselläni on tuo poliittisesti korrekti Hälisestä kertova vitsi 5 pistettä saanut.
Pelsi22.06.2005 14:29:46
Mikäköhän lienee kaikkien aikojen menestynein THV?
 
Minulle eniten on tullut tuosta mainitsemastani Jari-ope-vitsistä, josta on pärähtänyt 6. Myös mainitsemastani "Lasten suusta!" sai 5 plussaa, jota en kyllä ymmärrä. Siinä top 2, neljän ja kolmen plussan juttuja onkin sitten jo vähän enemmän.
Keimo22.06.2005 15:02:27
Yhdestäkään jutusta en ole saanut kahta plussaa. Eli ne jutut on paskoja, mikähän koko jutun idea onkin. Olen siis onnistunut.
Pelsi22.06.2005 15:30:28
Yhdestäkään jutusta en ole saanut kahta plussaa. Eli ne jutut on paskoja, mikähän koko jutun idea onkin. Olen siis onnistunut.
 
Ei, vaan niiden on oltava niin tyhmiä ja huonoja, että ne naurattavat. Näin KTR meitä ohjeisti ensimmäisen THV:n aloitusviestissä.
Da Make22.06.2005 15:35:09
Oletko jäsen #2 jos tuo Da Make ei sitten ole tulossa? Jos mitään klubia tulee.
 
Kylmää tulen, olin vain lounaalla niin en ollut kyttäämässä.
CrimsonKing22.06.2005 15:37:25
Kylmää tulen, olin vain lounaalla niin en ollut kyttäämässä.
 
Joop, katsotaan, haluaisin täältä värvätä vaikka kolme jäsentä ennenkuin julistan koko homman alkaneeksi omalla ketjullaan tuolla turhuuksissa.
Da Make22.06.2005 15:40:04
Joop, katsotaan, haluaisin täältä värvätä vaikka kolme jäsentä ennenkuin julistan koko homman alkaneeksi omalla ketjullaan tuolla turhuuksissa.
 
Näin toimittakoon.
NHR22.06.2005 15:45:10
Joop, katsotaan, haluaisin täältä värvätä vaikka kolme jäsentä ennenkuin julistan koko homman alkaneeksi omalla ketjullaan tuolla turhuuksissa.
 
Eikös kolme jo ilmoittautunut? Pelsi, Da Make ja Hohhoijaa.
CrimsonKing22.06.2005 15:49:53
Eikös kolme jo ilmoittautunut? Pelsi, Da Make ja Hohhoijaa.
 
Oho, Pelsi oli editoinut viestiään. Lähetin Hohhoijjaalle viestin jossa kysyn virallista vahvistusta.
Pelsi22.06.2005 15:52:00
Oho, Pelsi oli editoinut viestiään. Lähetin Hohhoijjaalle viestin jossa kysyn virallista vahvistusta.
 
Joo, olen lupissa häättänääh...
Naama-amis22.06.2005 15:53:01
Minäkin haluaisin liittyä kerhoon THV:n ystävän ja osa-aikaharrastajan ominaisuudessa.
ltg22.06.2005 15:54:17
Minäkin haluaisin liittyä kerhoon THV:n ystävän ja osa-aikaharrastajan ominaisuudessa.
 
Kuten myös.
CrimsonKing22.06.2005 15:55:55
Vois tsekata nämä numerot samalla kun laadin tätä aloituslauselmaa.
 
#1: CrimsonKing
#2: Da Make
#3: Pelsi
#4: Naama-Amis
#5: ltg
 
Näyttääkö miltään?
ozz322.06.2005 15:58:21
Mie voin kanssa olla klubissa kannattajajäsenenä. Olen sysipaska kirjoittamaan THV:tä, mutta yhdestä Yngwie & Tolkki vitsistä ropisi peräti kaksi plussaa.
CrimsonKing22.06.2005 15:58:40
Lisätäänkö samalla tässä hiljaisuudessa allekirjoituksiin teksti THV-klubi ja oma numero?
Naama-amis22.06.2005 16:00:43
Miltä näyttää?
CrimsonKing22.06.2005 16:03:01
Miltä näyttää?
 
Kauniilta
ltg22.06.2005 16:04:06
Kauniilta
 
Jepjep.
CrimsonKing22.06.2005 16:05:06
Voisi siirtää klubi-keskustelun varsinaiseen ketjuun ja jättää tämän alkuperäiselle tarkoituselle :)
Pelsi22.06.2005 16:05:16
sääh
 
Virhe! Tyhjä tai liian lyhyt kirjoitus!
lapio22.06.2005 18:00:15
Empiiristen kokemusten mukaan sellainen THV, jossa Jari-ope sanoo "sääh" ja tekee goatset, sijoitettuna vieläpä jonkun wanhan vitsin maisemiin, olisi varma plussamagneetti. Siinä kun on nuo kaikki elementit.

Hähää, nyt on siellä, tällä kaavalla väännetty juttu. On aika huono. Ja ei muuta kuin odottamaan uskomatonta plussa virtaa.
:)
Pelsi22.06.2005 18:21:38
Hähää, nyt on siellä, tällä kaavalla väännetty juttu. On aika huono. Ja ei muuta kuin odottamaan uskomatonta plussa virtaa.
:)

 
Hoho! Pidäthän meidät sitten ajan tasalla sen haalimista plussista?
lapio22.06.2005 20:16:41
Hoho! Pidäthän meidät sitten ajan tasalla sen haalimista plussista?
 
Siitä on tullut tähän mennessä viisi. Ei ole järkeä.
Pelsi22.06.2005 20:19:03
Siitä on tullut tähän mennessä viisi. Ei ole järkeä.
 
Mitä ihmettä ja vittua?? Joo, nyt tietää, että mitkä asiat sisältyvät useisiin seuraaviin THV-juttuihin.
 
Tai sitten kaikki antaa sille vittuillessaan plussan. Itse en nimittäin ole antanut.
Aerodactev22.06.2005 20:26:20
Tai sitten kaikki antaa sille vittuillessaan plussan. Itse en nimittäin ole antanut.
 
Täytyy myöntää, että repesin jutulle niin, että annoin plussan ihan tosissaan.
Se oli vaan niin vitun huono!
Keimo22.06.2005 20:46:02
Täytyy myöntää, että repesin jutulle niin, että annoin plussan ihan tosissaan.
Se oli vaan niin vitun huono!

 
Aamen.
lapio22.06.2005 21:18:19
Mitä ihmettä ja vittua?? Joo, nyt tietää, että mitkä asiat sisältyvät useisiin seuraaviin THV-juttuihin.
 
Tai sitten kaikki antaa sille vittuillessaan plussan. Itse en nimittäin ole antanut.

 
Haha, nyt siitä on jo 6 plussaa. Ajattelin ihan samalla tavalla, että jotkut ovat vittuillessaan antaneet plussia, mutta jos Aerokin oli revennyt sille ihan tosissaan...
 
Alkaa kyllä olemaan hieman väsyneitä nuo goatse jutut.
myrtonen22.06.2005 22:28:06
Alkaa kyllä olemaan hieman väsyneitä nuo goatse jutut.
 
Mua ei oo koskaan toi naurattanut edes. Se on vaan hölmö homma. Mutta olen huono sanomaan, mieleni on sen verran kiero, mikä käy kyllä selville uusimmasta THV-tuotoksestanikin.
Pelsi22.06.2005 22:30:57
Alkaa kyllä olemaan hieman väsyneitä nuo goatse jutut.
 
Nojoo, ei siitäkään loputtomiin saa huumoria kiskottua. Yritän muutenkin vähän uudistaa juttuja, vaikka ne saakelin amikset tunkee aivoon aina juttua kirjoittaessa.
 
myrtonen: Jouduin plussan reväyttämään tuosta viimeisimmästä jutustasi. Hyvä oli.
ltg22.06.2005 22:35:20
Täytyy myöntää, että repesin jutulle niin, että annoin plussan ihan tosissaan.
Se oli vaan niin vitun huono!

 
Tosi kuin vesi. Vatsalihakset kipeänä.
myrtonen22.06.2005 22:52:51
myrtonen: Jouduin plussan reväyttämään tuosta viimeisimmästä jutustasi. Hyvä oli.
 
Mitä helvettiä, 5 tuli samantien. Miksi ihmisillä on näin sairas huumorintaju? ARGH!
Chimera22.06.2005 23:53:40
Parhaita THV-säveltäjiä ovat olleet ehdottomasti KHR, Tempura, Aerodactev, NHR sekä kiistattomana ykkösnaurujen aiheuttajana Pelsi, ketkäs ovat teidän henk. koht. suosikkejanne mikäli saataisin tästä vielä Hall of Fame historiankirjojen lehdille?
Bilharzia22.06.2005 23:56:39
Kovemman luokan selkääntaputtelua täällä.
Silkki23.06.2005 00:12:34
Parhaita THV-säveltäjiä ovat olleet ehdottomasti KHR, Tempura, Aerodactev, NHR sekä kiistattomana ykkösnaurujen aiheuttajana Pelsi, ketkäs ovat teidän henk. koht. suosikkejanne mikäli saataisin tästä vielä Hall of Fame historiankirjojen lehdille?
 
Onhan nuo kaikki aika kuumottavia kirijottajia... Ja lisäätään tuohon listaan vielä lapio.
eLead23.06.2005 09:11:26
Mun mielestä viimeaikojen THV:t on ollu aika raskasta luettavaa. Se ei riitä, että jutussa on Jari-ope, goatse tai että siinä sanotaan jossain kohdin sääh. Etenkin on paljon pitkiä juttuja joissa ei ole mitään hauskaa. Viimeisen kymmenen sivun aikana ainoastaan Tempuran ja Aeron jutut on saanu hymähtämään.
 
Yrittäkää nyt pojat säättänäähh!
 
Ja sit vielä perustetaan jotain klubeja... Keskittyisitte kirjoittamaan.
leka23.06.2005 09:26:18
jepjep... liikaa yrittämistä, liikaa kakkaa, goatsea ja amiksia.
 
Sivukaupalla pitää kahlata että löytää hyvän jutun.
SirElwood23.06.2005 09:55:44
Pelsin työttömyysharjottelupaikka saa +:san! Aivan loisto-oivallus. Ihan tulee alivaltiosihteeri mieleen, mikä ei tässä tapauksessa ole ollenkaan huono asia!
Pelsi23.06.2005 10:12:22
Pelsin työttömyysharjottelupaikka saa +:san! Aivan loisto-oivallus. Ihan tulee alivaltiosihteeri mieleen, mikä ei tässä tapauksessa ole ollenkaan huono asia!
 
Itse asiassa, Alivaltiosihteerissä sana "työttömyysharjoittelu" mainittiin ensimmäisen kerran, mutta jalostin ideaa vähän.
Hohhoijaa23.06.2005 10:14:30
Yrittäkää nyt pojat säättänäähh!
 
*Köhköh* Paraskin puhuja :)
SirElwood23.06.2005 10:18:25
Itse asiassa, Alivaltiosihteerissä sana "työttömyysharjoittelu" mainittiin ensimmäisen kerran, mutta jalostin ideaa vähän.
 
Haa, siis siksi mulle tuli alivaltiosihteeri mieleen! :)
eLead23.06.2005 10:40:47
*Köhköh* Paraskin puhuja :)
 
Mitä?!! Mun jututhan on PARHAITA!! :D
Hohhoijaa23.06.2005 11:05:08
Mitä?!! Mun jututhan on PARHAITA!! :D
 
Rauharauha ;-)
 
Kyllä, THVn yleinen taso on laskussa. THV-messias sais tulla SINGolLLA"22 Ihna TÄBÖÖ!313 SÄäääh
saha23.06.2005 11:11:35
Rauharauha ;-)
 
Kyllä, THVn yleinen taso on laskussa. THV-messias sais tulla SINGolLLA"22 Ihna TÄBÖÖ!313 SÄäääh

 
heti tuli tänne valitusta kun yhen huonon cosbyvitsin kirjotin :D
 
on se kumma, että ne ei naurata ketään muuta kuin minua itseäni. pitääpä alkaa kirjottelemaan niitä tuonne, kunnes joku alkaa ymmärtämään niiden hyvyyttä.
Hohhoijaa23.06.2005 11:26:16
heti tuli tänne valitusta kun yhen huonon cosbyvitsin kirjotin :D
 
Ei se siitä johtunut, vaan ihan ylipäätään. Asiaan saattaa vaikuttaa myös vitsipalstan katoaminen (kuten ennemmin mainittu, THV-ketju on riistetty luonnollisesta elinympäristöstään)
Pelsi23.06.2005 11:46:23
Kyllä, THVn yleinen taso on laskussa. THV-messias sais tulla SINGolLLA"22 Ihna TÄBÖÖ!313 SÄäääh
 
Kyllä näin on. Muutaman kirjoittajan jutut jaksavat naurattaa, mutta muuten taso on aika heikohko. Itseltänikään ei ole oikein hyvää juttua irronnut moneen päivään, pikemminkin semmoisia puolivillaisia räpellyksiä. Joku tuolla aikaisemmin sanoikin, että ehkä yritetään liikaa, joten ehkä se on minullakin ongelmana. Pitäisi vaan antaa tulla rennosti niiden juttujen eikä väkisin topata kaikkia juttuja täyteen tyhmiä puujalkavitsejä.
Pelsi26.06.2005 02:51:36
Nyt tuloo ainakin tyhmää ja huonoa vitsiä, jos ei muuta...
toxic26.06.2005 03:00:16
Nyt tuloo ainakin tyhmää ja huonoa vitsiä, jos ei muuta...
 
Anteeksi.
Pelsi26.06.2005 03:05:09
Anteeksi.
 
Ei ainoastaan sulta, vaan myös minulta ja KTR:ltä. Ja Tyhmistä, Huonoista vitseistähän tässä pohjimmiltaan on kyse, joten se on vain hyvä.
toxic26.06.2005 03:11:12
Ei ainoastaan sulta, vaan myös minulta ja KTR:ltä. Ja Tyhmistä, Huonoista vitseistähän tässä pohjimmiltaan on kyse, joten se on vain hyvä.
 
Se ei ole hyvä jos vitsit ovat huonoakin huonompia. Eli:
 
- Teppo mitä kuuluu?
- Ite oot.
Hohhoijaa26.06.2005 11:18:02
Vitsien pitäisi saavuttaa tietty typeryysaste, jolloin naurattaa. Jos ne ovat liian tylsiä, liian huonoja tai liian kuluneen tuntuisia, typeryysaste on joko ylitetty tai alitettu.
 
Anteeksi.
 
Toi sun ekan batman-vtsin loppuhuipennus oli ihan hyvällä tavalla huono.
juuso a26.06.2005 11:32:58
Se ei ole hyvä jos vitsit ovat huonoakin huonompia. Eli:
 
- Teppo mitä kuuluu?
- Ite oot.

 
Parempi toikin oli mitä moni muu juttu mitä tonne on kirjoitettu.:D
Zarmo26.06.2005 17:51:00
Oon kantanu korteni kekoon ja alakanu huonontaa ketjun tasoa entisestään
juoksuarpeni26.06.2005 19:36:52
Meikäläisen suosikit ovat ketjua pitkään seuranneena ktr, pelsi, tempura ja metallityöläisen jutut naurattivat kovastikkin joskus.
 
Ps. Pelsi, taidatte olla roolipelaaja
Pelsi26.06.2005 20:05:43
Ps. Pelsi, taidatte olla roolipelaaja
 
En itse asiassa, mutta Dungeon Masteria ja Eye of the Beholderia on joskus tullut mäiskittyä.
Tempura26.06.2005 20:09:24
En itse asiassa, mutta Dungeon Masteria ja Eye of the Beholderia on joskus tullut mäiskittyä.
 
Tuli mieleen justiinsa Beholderi tuosta hommasta. Ne punaiset tiiliseinät.
Pelsi26.06.2005 20:27:02
Tuli mieleen justiinsa Beholderi tuosta hommasta. Ne punaiset tiiliseinät.
 
Arvelinkin siitä 184n tunnin lepotauosta päätellen, että joku muukin on varmasti kyseisiä pelejä pelannut...
Liippa26.06.2005 21:20:40
Veikkaisin sitä sen yhen äijän norsuvitsiä
 
Tarkoitatko sitä mun norsuheimojuttua? Ei siitä plussia tullut.
Pelsi26.06.2005 21:25:39
Tarkoitatko sitä mun norsuheimojuttua? Ei siitä plussia tullut.
 
Ai siis tästä?
 
Norsuheimon kuningas kuoli ja heimon tavan mukaisesti uudeksi norsukuninkaaksi valitaan se norsu joka saa puskettua metsän suurimman puun kumoon.

"Minä kaadan sen puun!" uhosi edesmenneen kuninkaan poika, joka oli treenannut tätä tilaisuutta varten koko elämänsä. Niinpä hän työnsi ja työnsi ja puski ja puski puuta, mutta ei saanut puuta kumoon.

Puiden takaa tuli norsu joka näytti norsujenkin silmiin suorastaan jättiläiseltä. Jättinorsu sanoi: "Minä kaadan sen puun!" Niin hänkin alkoi työntää ja työntää ja puskea ja puskea metsän suurinta puuta, mutta ei saanut puuta kumoon.

Norsuyleisön takaa astui esille koko heimon pienin ja heiveröisin pikkunorsu joka totesi epäröiden: "Minä kaadan sen puun..." Muut heimot alkoivat nauraa ja osoitella pikkunorsua joka lähestyi puuta. Kaikesta huolimatta pikkunorsukin alkoi työntää ja työntää ja puskea ja puskea puuta kaikin voimin, mutta hänkään ei saanut sitä kaatumaan.

 
Ykkös-THV:n Hall of Famen ykkösvitsistä ei tullut plussia?!?
CrimsonKing26.06.2005 21:28:10
Nyt luin tuon ensimmäistä kertaa ja repesin täysin. Liipallekko plussa kuuluu?
Pelsi26.06.2005 21:33:39
Nyt luin tuon ensimmäistä kertaa ja repesin täysin. Liipallekko plussa kuuluu?
 
Antakaa Liipalle se, joka Liipalle kuuluu. Eli kyllä.
CrimsonKing26.06.2005 21:36:24
Antakaa Liipalle se, joka Liipalle kuuluu. Eli kyllä.
 
Annettu.
KTR26.06.2005 21:58:14
Ei niitä tyhmiä juttuja tarvi kirjoittaa sinne vaan sen takia, että on pakko. Pistää välillä melkein ärsyttämään tämä THV-meininki, kun kaikki on niin innoissaan siitä. Jos tulee mieleen joku hauska juttu, niin silloin kantsii kirjoitella. Väkisin vääntämällä tulee vaan LIIAN huonoja juttuja. Ei mua haittais vaikka menis koko ketju lukkoon, kun tää nyt kuitenkin on muusikoiden.net. Parempi kun ei vedä liikaa huomiota itseensä tuo THV, kun tässä sivustossa on kyse vähän muista asioista yleensäkin. En itse jaksa enää edes lukea muiden juttuja, kun ei ne ole mua naurattaneet enää pitkään aikaan. Itsekin tulee välillä väkisin väännettyä.
Pelsi26.06.2005 22:59:27
Ei niitä tyhmiä juttuja tarvi kirjoittaa sinne vaan sen takia, että on pakko. Pistää välillä melkein ärsyttämään tämä THV-meininki, kun kaikki on niin innoissaan siitä. Jos tulee mieleen joku hauska juttu, niin silloin kantsii kirjoitella. Väkisin vääntämällä tulee vaan LIIAN huonoja juttuja. Ei mua haittais vaikka menis koko ketju lukkoon, kun tää nyt kuitenkin on muusikoiden.net. Parempi kun ei vedä liikaa huomiota itseensä tuo THV, kun tässä sivustossa on kyse vähän muista asioista yleensäkin. En itse jaksa enää edes lukea muiden juttuja, kun ei ne ole mua naurattaneet enää pitkään aikaan. Itsekin tulee välillä väkisin väännettyä.
 
Itselleni taas THV edustaa sitä, jota joku IRCQuotes/Sontalaatikko jollekin muulle, eli luetaan netistä hauskoja juttuja päivän tylsinä hetkinä. Paljon paskaahan siellä on, mutta mukaan mahtuu myös todellisia helmiä. Jotkut kirjoittajat yltävät melkeinpä Alivaltiosihteerin tasoisiin juttuihin joskus.
 
Myönnän, että itsekin tulee joskus väkisin väännettyä juttuja, mutta yleensä THV:t tulee keksittyä aivan jossain muualla kuin tietokoneen ääressä. Yleensä niitä ei voi edes kategorisoida muuhun kuin THV-ketjuun.
 
Yksi vaihtoehto tietysti on, että THV-ketju ulkoistettaisiin. Eli tehtäisiin sille vaikka omat nettisivut/foorumit tai jotain, siirrettäisiin se pois muusikoiden.netistä. Epäilen tosin, että se kuolisi siinä vaiheessa pystyyn. Haittaako jotakuta yksi turhuuksissa oleva ketju niin paljon, että haluaa sen välttämättä poistettavaksi? Olen edelleen sitä mieltä, että THV on eräänlainen vastike DADAlle. Jos DADA sallitaan, niin miksei myös THV:tä?
 
Onhan se tietysti välillä rassaavaa lukea sivulta 20 "söin kakkaa vähän sääh"-viestiä odottaen sitä mestariteosta, mutta kun se Tempuran/Aerodactevin/KTRn/lapion/jonkun muun mestariteos sieltä löytyy, niin on se melkeinpä sen arvoista.
 
Mitäpä mieltä muut arvon THV-läiset (klubilaiset tai ei) ovat ketjun tasosta/tarpeellisuudesta/yleensäkään mistään THV:hen liittyvästä? Mitä THV merkitsee teille?
 
EDIT: Niin, ja se on hyvin paljon makuasia, että onko nyky-THV hauska vai ei. Ensimmäisen ketjun aikoihin oli tietysti todella hyviä juttuja sielläkin, mutta nykyään jutut ovat kovin erityylisiä. Paskaa on ollut molempina aikoina suhteessa paljon, ja tulee aina olemaankin.
Kärpäsruoska26.06.2005 23:04:01
THV on päivieni valo ja iltojeni ilo.
Chimera26.06.2005 23:13:15
Se ei ole hyvä jos vitsit ovat huonoakin huonompia. Eli:
 
- Teppo mitä kuuluu?
- Ite oot.

 
Menee muuten niin, että mitä Neil Armstrong sanoi luurangolle kuussa?
-Kato, mitäs kuu-luu?
SirElwood26.06.2005 23:14:48
Mitäpä mieltä muut arvon THV-läiset (klubilaiset tai ei) ovat ketjun tasosta/tarpeellisuudesta/yleensäkään mistään THV:hen liittyvästä?
 
Tarpeellinen. Ainoastaan kirjoittajien tulisi käyttää tiukempaa itsesensuuria mun mielestä. Iso-osa jutuista on jo niin korkea tasoisia, että kannattaisi harkita tarkkaan mitä näppikseltään päästää irti. Tässä syy, miksi itse en kirjoita ollenkaan. :)
Täytyy myöntää, että luen hyvin valikoiden. Kaikki "yhden rivin jutut" skippaan heti.
 
Mitä THV merkitsee teille?
 
Aamun/päivän/illan ehdotonta huumoripläjäystä. Tuossa kun kahlaa ensin läpi öbaut kaikki musiikkiin liittyvät palstat ja niiden uudet kirjoitukset, niin sitten kun tänne alimpaan pääsee, voikin nakata aivot naulaan.
 
THV:tä ei minun mielestä tulisi poistaa, koska muuten se kirkan paska leviää muille alueille. :)
Ed_Guy28.06.2005 17:58:40
Mitäpä mieltä muut arvon THV-läiset (klubilaiset tai ei) ovat ketjun tasosta/tarpeellisuudesta/yleensäkään mistään THV:hen liittyvästä? Mitä THV merkitsee teille?
 
Taso on ehkä vähän laskenut, jos vertaa alkupään juttuihin, mutta THV piristää päivää kivasti, sillä tavalliset vitsit eivät enää naurata.
 
Oma suosikkini on tämä Lapion kirjoittama juttu ihan alkupäästä:
 
Artturi istui sohvalla. Hän oli asetellut sohvan siten, että siitä oli esteetön näkyvyys televisiovastaaottimen kuvaruutua kohti. Tänä iltana TV:stä tuli vettä. Hän katseli kun vesi valui kuvaruudusta lattialle. Pian hänen oli nostettava jalkansa kahvipöydälle etteivät hänen sukkansa kastuisi yhä laajenevan vesilätäkön levitessä sohvalle asti. Kirjahyllyssä asuva mies tuli nyt esiin ja sanoi huolestunut ilme kasvoillaan:
"Jos tuota vettä tulee lattialle vielä enemmän on asunnossasi pian vesivahinko."
"Kuka te olette? Vastatkaa heti, minulla on paperinenäliina taskussani.", kivahti Artturi.
Selkeästi pelästyneenä Artturin uhkauksesta kirjahyllyn mies istui läheiseen nojatuoliin.

 
Edit: Itse pidän pitkän paussin THV:hen kirjoittamisesta, koska väännän vain oikeasti huonoja juttuja.
Herra-X01.07.2005 15:53:32
Itseltäkin nyt tullu vielä tavallista huonompia juttuja. Sen siitä saa kun on pakko pitää taukoa.
 
Vielä parisen viikkoa sitten THV:ssa oli mukava nousu kausi. Nyt näyttäisi taso kääntyneen taas laskuun.
Pelsi01.07.2005 15:57:37
Nyt näyttäisi taso kääntyneen taas laskuun.
 
Joo, ajat ovat muuttuneet. Lapion ja Tempuran jutut saavat edelleen hymähtelemään, mutta muuten näyttää aika synkältä.
CrimsonKing01.07.2005 16:22:28
Jep, vaikuttaa jotenkin siltä että ihmiset eivät kirjoita juttuja joita pitävät hauskoina vaan juttuja joita olettavat muiden pitävän hauskoina.
Naama-amis01.07.2005 16:29:13
Tuossa kun maanantaina lomilta palailin ja luin nuo viimisimmät about 10 sivua, niin taantumaa kyllä kieltämättä huomasi. Jokunen viikko takaperin oli oikein hyvä kausi, moni juttu sai ainakin mut nauramaan, nerokkaitakin oli joukossa. Kyllä se tästä vielä paranee.
Herra-X01.07.2005 17:18:42
Jep, THV on kuin elämä. Nousu ja laskukaudet.
Antti198701.07.2005 17:24:53
Jep, THV on kuin elämä. Nousu ja laskuhumala
FatSam01.07.2005 18:12:47
Joo, ei kovin hyvää settiä ole viime aikoina näkynyt. Täytyy tunnustaa, että olen kyllä pääasiassa ihan viimeaikoina lukenut vain parin kolmen nimimerkin THV:itä. Pelsi on vitun kova, Tempuran taso on laskenut ehkä himppusen verran. Lapiolla on hyviä ja Aerolla myösen. Mutta tosiaan, ei ole normivitsit naurattanut pariin vuoteen enää. THV 4eva!
Keimo01.07.2005 22:15:47
THV taitaa nykyään olla taas sitä paskomista ja paskan syömistä.
 
Voi paska.
CrimsonKing01.07.2005 22:18:42
THV taitaa nykyään olla taas sitä paskomista ja paskan syömistä.
 
Voi paska.

 
Ei sen ole pakko olla, itse en ole tainnut kertaakaan tuottaa ulostejuttuja tuonne.
Pelsi02.07.2005 01:36:46
THV taitaa nykyään olla taas sitä paskomista ja paskan syömistä.
 
Voi paska.

 
Nooh, kakkakausia on ollut aina silloin tällöin. Kyllä se kohta menee ohi, kunhan joku keksii jonkun uuden buumin...
ozz302.07.2005 01:38:02
Nooh, kakkakausia on ollut aina silloin tällöin. Kyllä se kohta menee ohi, kunhan joku keksii jonkun uuden buumin...
 
Kakkaa on aina ollut THV:ssä ja tulee aina varmastikkin olemaan.
KTR02.07.2005 01:47:23
Ääh. Yritän kirjoittaa tarkoituksella nyt niin huonoja juttuja kuin mahdollista. Anarkiaa! THV back to the roots!
NHR02.07.2005 01:51:57
Huonoja on, mutta pelkkä kakka ei jaksa enää vanhaa naurattaa. Ei ei. Ei pelkkä kakka. Jotain muutakin tarvitaan, että se toinenkin alkuperäinen ehto toteutuisi. Eli että alkaisi se huonous naurattaakin.
NHR02.07.2005 15:26:38
Ei pilu, Tempura kyllä loistaa taas! Kun yhtä juttua lukiessaan nauraa useamman kerran ääneen, niin ei se voi kovin huono olla huonolla tavalla. Miettikääpä näitä pizzantäytteitäkin, pari valikoitua pätkää:
 
Kaarlo Myrtinaho Kemistä sai ovelleen kolme pizzaa, joissa oli täytteenä verta ja lasia.
 
- Mä ottaisin yhden perhepizzan, mihin tulisi täytteeksi pikkuautoja, tonnikalaa ja hauki.
 
Kyyryläisen Esko-Pena Raumalta sai ovelleen yhden pizzan, jossa oli täytteenä avaimia ja koira.
 
- Teillä puhuman outo kieli! Menkä vittun minun puhelimestan!

 
Antaisin ainakin neljä plussaa, jos vois.
 
Eikä yhdessäkään pizzassa ollut edes kakkaa täytteenä! Miettikääpä sitä tovi.
FatSam02.07.2005 17:01:15
Ei pilu, Tempura kyllä loistaa taas!
 
Juu, kyllähän se on kuosissaan. Oli kyllä hyvähkö tuo pizza vitsi
Pelsi02.07.2005 17:03:07
Antaisin ainakin neljä plussaa, jos vois.
 
Yritin, mutta ei tainnut mennä kuin yksi. Nauroin ja kauan.
SirElwood04.07.2005 03:49:55
On muuten loistava idea joillakuilla lisätä kuvia vitseihin!
 
Ja pitsa jutulle tuli täälläkin naurettua... :)
NHR04.07.2005 06:09:17
On muuten loistava idea joillakuilla lisätä kuvia vitseihin!
 
Niin tarkoitatko noita linkkejä, mitä toisinaan kirjoituksissa näkee? Itse olen niin laiska, etten jaksa niitä juuri koskaan klikkailla. Saattaa toki mennä jotain hauskaakin joskus sivu suun, mutta menköön...
SirElwood04.07.2005 11:57:24
Niin tarkoitatko noita linkkejä, mitä toisinaan kirjoituksissa näkee? Itse olen niin laiska, etten jaksa niitä juuri koskaan klikkailla. Saattaa toki mennä jotain hauskaakin joskus sivu suun, mutta menköön...
 
Juuh, niitähän minä tarkoitan...
Herra-X04.07.2005 13:30:30
Sivun 232 kolme ekaa vitsiä. Aiai.
Pelsi04.07.2005 13:36:07
Sivun 232 kolme ekaa vitsiä. Aiai.
 
Se eLeadin juttu on ihan törkeän kova.
Aerodactev04.07.2005 14:37:53
Sivun 232 kolme ekaa vitsiä. Aiai.
 
Näin oman juttuni visiona eilen yöllä jossain unen ja valveen rajamailla. Havahduin nauruuni.
Pelsi04.07.2005 15:11:32
Näin oman juttuni visiona eilen yöllä jossain unen ja valveen rajamailla. Havahduin nauruuni.
 
Olen nähnyt unta ikivanhasta THV:stäsi, jossa Roope-setä tuli toimistoonsa ja huusi:
-"Ensikakkani!" koska Hansu oli syönyt sen.
 
Aamulla oli vähän surrealistinen olo.
Aerodactev04.07.2005 16:29:47
Olen nähnyt unta ikivanhasta THV:stäsi, jossa Roope-setä tuli toimistoonsa ja huusi:
-"Ensikakkani!" koska Hansu oli syönyt sen.
 
Aamulla oli vähän surrealistinen olo.

 
Hoho! Sitten päätit lukea threadia vähän harvemmin?
 
Mut miettikääpäs tätä:
http://muusikoiden.net/keskustelu/print.php?p=2853171
vs.
http://www.tutka.net/~riihtee/ensikakka.jpg
Pelsi04.07.2005 16:41:16
http://www.tutka.net/~riihtee/ensikakka.jpg
 
Hoho! Itse asiassa juuri tämä kyseinen sarjakuvaruutu piirtyi mieleeni kristallinkirkkaana, kun tuon vitsin luin...
ozz305.07.2005 13:19:29
Eilen nauratti bussissa kun kaksi stereotypia-amista istui takanani. Sitten kun toisen korvalappu-stereot ei toiminu, niin se totes kylmän viileesti "Shäääätänä". Oli naurussa pitelemistä.
sepeli05.07.2005 13:33:44
Olen ollut tässä noin kuukauden "lomalla." Ihan kauheet THV-rästit. Viime oma juttu tais olla se "MSN Messenger ja ulkopoliittiset asiat" rapa.
sepeli05.07.2005 13:35:28
Ja tuplatkin tuli
KTR08.07.2005 22:18:09
Pojat, mie oon vähän epävarma ittestäni. Onks mun vitsit enää hauskoja?
 
:'(
pira08.07.2005 22:19:50
Olen ollut tässä noin kuukauden "lomalla." Ihan kauheet THV-rästit. Viime oma juttu tais olla se "MSN Messenger ja ulkopoliittiset asiat" rapa.
 
Mä muistan ton jutun. Se oli tosi hyvä! Kaveritkin nauroi ääneen, kun näytin sen.
slipkorn08.07.2005 22:21:10
Pojat, mie oon vähän epävarma ittestäni. Onks mun vitsit enää hauskoja?
 
:'(

 
On. Itse asiassa mun mielestä hauskimmat jutut nykyään lähtee sinulta.
Naama-amis08.07.2005 22:27:43
Pojat, mie oon vähän epävarma ittestäni. Onks mun vitsit enää hauskoja?
 
Kyllä minä ainakin olen edelleen diggaillut.
 
Tuo Pelsin Hevimetalmummo/punahilkkaesitys -juttu oli kyllä mulle erityinen. Jotenkin yhdisti tietyllä tavalla selkeän esityksen/kerronnan, mutta kuitenkin jätti kuulijalle täyden mahdollisuuden oman mielikuvituksen värittämään taiteelliseen kokemuksen.
jussiohman08.07.2005 22:28:42
Pojat, mie oon vähän epävarma ittestäni. Onks mun vitsit enää hauskoja?
 
:'(

 
totta puhuen minusta sitten 2003 kulta-ajan ei ole niin hyviä tullut lainkaan. vaikka välillä saa repeilläkkin. tempura on kyllä uusista aika mainio. vain muutos on varmaa. ei 60-lukukaan kestäny kuin sen jonnin aikaa. ikävä kyllä.
KTR08.07.2005 22:31:22
totta puhuen minusta sitten 2003 kulta-ajan ei ole niin hyviä tullut lainkaan. vaikka välillä saa repeilläkkin.
 
Joo kyllä. Se oli sitä aikaa kun kaikki oli uutta ja tuoretta, eikä ollut vielä mitään rajoitteita. Ei nytkään periaatteessa ole mitään rajoituksia, mutta THV:hen on vakiintunut tietyt vitsinkerrontatavat, joista poikkeaminen on jokseenkin vaikeaa. En vaan keksi yhtään mitään uutta. Kaikki on vaan "mies tekee jotain.."-paskaa. Pitäs kai ottaa sienikuuri, että ajatukset taas vapautuis.
NHR09.07.2005 02:01:12
Pojat, mie oon vähän epävarma ittestäni. Onks mun vitsit enää hauskoja?
 
No täytyy myöntää, että mulle ainakaan ei oo ihan viime aikoina jääny yhtään mieleen. Tällä hetkellä lähinnä Pelsin jutut iskevät meitsin nauruhermoon eniten, samoin kuin Tempuran, edelleen. Mutta se vaihtelee kovasti koko ajan, että mikä sattuu milloinkin naurattamaan, enkä aina edes muista kuka mitäkin kirjoitti. Plussia oon laittanu aina niille jutuille, jotka ovat naurattaneet, siis jos oon muistanu...
Pelsi09.07.2005 02:08:44
Pojat, mie oon vähän epävarma ittestäni. Onks mun vitsit enää hauskoja?
 
:'(

 
Ainakin tuo helvettijuttu nauratti oikein kovasti, kun kuvittelin jokun tr00n siihen. NHR:n "kop kop" ja eLeadin "VARHAISPERUNOITA SAATANA!!" ansaitsivat plussat myöskin.
NHR09.07.2005 02:36:59
Erkki heräsi siihen, että joku aivan vieras mies nykäisi häntä hänen sukuelimistään.
 
No tämän aikaansaama mielikuva ainakin pisti taas hymyilemään melkein ääneen. Kylä se siitä...
Shitmanek09.07.2005 12:35:40
Ainakin tuo helvettijuttu nauratti oikein kovasti, kun kuvittelin jokun tr00n siihen.
 
Samat ajatukset täälläkin, kirjoita ihmeessä lisää samantapaisista aiheista :)
Hohhoijaa09.07.2005 15:57:57
On. Itse asiassa mun mielestä hauskimmat jutut nykyään lähtee sinulta.
 
KyllÄ! KTR on kyllä tällä hetkellä ehdottomasti suosikki-THV-kirjoittajani. Esim. se hevimies ostaa jäätelön-juttu oli silkkaa taidetta.
MeArtist09.07.2005 15:59:10
Aerodactevilla ollut aika hyviä mielestäni, niin se on!
sivupersoona09.07.2005 16:03:57
minä olen viehättynyt Tempuran tyyliin, se on niin lakonista vaikka tapahtuu mitä hirveimpiä asioita.
Hohhoijaa09.07.2005 16:42:43
eLeadin "VARHAISPERUNOITA SAATANA!!" ansaitsivat plussat myöskin.
 
Aivan helvetin loistava THV.
SirElwood10.07.2005 22:10:22
Tempura prkl! +
 
Pelsi prkl! +
Chimera10.07.2005 23:46:15
Taitaa olla niin, että minun jutuilleni eivät naura ketkään muut kuin minä itse. Harmi kun itselleen ei voi antaa plussia. :'(
eLead11.07.2005 13:45:31
Eikös THV:n 2-vuotis synttärit ole tulossa kohtapuoleen? Joskus loppukesästä ne oli muistaakseni.
Pelsi11.07.2005 13:48:18
Eikös THV:n 2-vuotis synttärit ole tulossa kohtapuoleen? Joskus loppukesästä ne oli muistaakseni.
 
21.07.2003 klo 15:22:53 KTR avasi Muusikkovitseihin uuden ketjun nimeltä "Tyhmät, Huonot Vitsit". 21.7 pitäisi saada kansainväliseksi vapaapäiväksi.
slipkorn11.07.2005 13:48:49
Eikös THV:n 2-vuotis synttärit ole tulossa kohtapuoleen? Joskus loppukesästä ne oli muistaakseni.
 
21.07. klo 15:22:53
 
EDIT: sääh
Aerodactev11.07.2005 14:01:12
Viime vuonna kun threadi täytti vuoden niin suurin osa kerkis jo pistää pillit pussiin sen osalta. Kuitenkin se jatku.
eLead11.07.2005 14:02:31
21.07. klo 15:22:53
 
Heh. Pojilla on hyvin reenattu ulkomuisti...
 
Viime vuoden THV-pippalot oli niin rankat, että juhlakalu meinasi kuolla. Pariin viikkoon ei kukaan oikein uskaltanu kirjoittaa mitään, kun KTR julisti lukkoa koko ketjulle.
 
Tämänhetkisellä elinvoimallaan tuskin vastaavaa on tulossa?
 
EDIT: Noni Aero muisti kans.
pira11.07.2005 14:05:51

Viime vuoden THV-pippalot oli niin rankat, että juhlakalu meinasi kuolla. Pariin viikkoon ei kukaan oikein uskaltanu kirjoittaa mitään, kun KTR julisti lukkoa koko ketjulle.

 
Kerroppas vähän lisää. Tuliko yksivuotiskriisi vai :D?
Aerodactev11.07.2005 14:06:41
Kerroppas vähän lisää. Tuliko yksivuotiskriisi vai :D?
 
"Eiköhän yks vuosi tätä paskaa riitä. Lukkoa vaan!"
jussiohman11.07.2005 14:06:54
Viime vuonna kun threadi täytti vuoden niin suurin osa kerkis jo pistää pillit pussiin sen osalta. Kuitenkin se jatku.
 
Mä vähän ounastelen ettei se enää tule loppumaan ollenkaan.
KTR11.07.2005 14:09:03
Pohdinnan aiheita:
 
-miksi thv:stä tuli niin suosittu kuin siitä tuli?
-mikä on sen merkitys ihmisille?
-miksi tuota ideaa ei ollut kukaan muu keksinyt aikaisemmin?
 
Vitun paskaa saatana hötöörtr
slipkorn11.07.2005 14:29:47
Se on muuten outoa, että ennen kuin olin lukenut sitä THV:n Hall of Fame -topiccia (josta THV-urani alkoi), olin kuullut sen voittaja-norsuheimo-vitsin, tosin eri versiona.
 
Siinä versiossa oli kolmihenkinen norsuperhe, joka meni joka päivä lenkille, ja eräänä päivänä niiden tiellä oli puu, joka piti siirtää. Eikä kukaan jaksanut.
Pelsi11.07.2005 15:30:49
-miksi thv:stä tuli niin suosittu kuin siitä tuli?
 
Omasta mielestään hauskoja juttuja saa postata lähes rajoituksetta (eli rajoitteena ei ole mikään helvetin vitsimuotti eikä välttämättä edes vitseys). Eikä mikään muu tälläinen "Kerro (oikea) vitsi"-topikki ole menestynyt, koska se menee aina wanhoitteluksi.
 
-mikä on sen merkitys ihmisille?
 
Suuri, kuten jo THV-klubista näemme. Moni sitä taitaa ihan huvikseen lukeakin. Itselleni THV on IrcQuotesin vastine: Netistä luettavia juttuja, joille nauretaan.
 
-miksi tuota ideaa ei ollut kukaan muu keksinyt aikaisemmin?
 
En tiedä. Onhan kautta aikojen ollut tälläisiä "Keksi itse vitsi"-topikkeja, mutta ne ovat kaatuneet siihen, että tyyppien pitäisi keksiä mahdollisimman hyviä oikeita vitsejä. THV on siitä hyvä, että vitsit naurattavat monesti jo sen takia, koska ne ovat niin absurdeja.
 
Vitun paskaa saatana hötöörtr
 
Niin!
Hohhoijaa11.07.2005 15:57:23
-miksi thv:stä tuli niin suosittu kuin siitä tuli?

Vitun paskaa saatana hötöörtr

-mikä on sen merkitys ihmisille?

Vitun paskaa saatana hötöörtr

-miksi tuota ideaa ei ollut kukaan muu keksinyt aikaisemmin?

Vitun paskaa saatana hötöörtr
eLead11.07.2005 16:12:18
-miksi thv:stä tuli niin suosittu kuin siitä tuli?
 
Muistan kun itse tutustuin THV-juttuihin Hall of Famen kautta. Nauroin oikeasti aivan kippurassa. Alkuhörötyksen jälkeen olen roikkunut mukana, koska jutut jaksavat edelleenkin silloin tällöin naurattaa. Jutut uusiutuvat aina jonkin verran, joten ei ole kyllästynyt.
 
-mikä on sen merkitys ihmisille?
 
Olen varmaan lukenu 98% kaikista THV-vitseistä. Tehkääpä siitä päätelmiä. Elämää on THV:n jälkeenkin, mutta miksi luopua kun tää on ihan hauskaa. Pakkohan tän on luovaa ajatteluakin kehittää.
 
-miksi tuota ideaa ei ollut kukaan muu keksinyt aikaisemmin?
 
Jo silloin kauan aikaa sitten lukiessani otsikon "Tyhmät, huonot vitsit" ajattelin että "aha, näitä". En muista ikinä missään törmänneeni mihinkään vastaavaan, mutta ideana tämmöset oli jostain syystä tuttuja. Tyhmiä ja huonoja, mutta naurettavia vitsejä on varmaan aina ollut, mutta tämmöisenä keskustelumuotoisena ja elävänä THV voi olla ensimmäinen laatuaan.
 
Vitun paskaa saatana hötöörtr
 
Jep.
KTR11.07.2005 18:37:55
-miksi thv:stä tuli niin suosittu kuin siitä tuli?
 
Noku ihmiset on niin tyhmiä ja huonoja, että ne tykkää tommosista jutuista.
 
-mikä on sen merkitys ihmisille?
 
Saa olla tyhmä ja huono oikein luvan kanssa!
 
-miksi tuota ideaa ei ollut kukaan muu keksinyt aikaisemmin?
 
Kukaan ei ollut tarpeeksi tyhmä ja huono, että keksisi semmosta.
 
Vitun paskaa saatana hötöörtr
 
H4ist4 it3 p4aasKaakaa! ViTu Krilo1jliJA!!!!111
Hohhoijaa11.07.2005 18:41:16
Haluaako joku pikaviestinä THV-ideoita välillä? Mulla on tyhmiä ja huonoja ideoita mutta en saa niistä koskaan väännettyä vitsiä.
lapio11.07.2005 18:59:22
Haluaako joku pikaviestinä THV-ideoita välillä? Mulla on tyhmiä ja huonoja ideoita mutta en saa niistä koskaan väännettyä vitsiä.
 
Lähetä mulle yksi. Se joka on paras niistä kaikista. Teen siitä niin huonon vitsin, että häpeät koskaan lähettäneesi sitä ideaa minulle.
Kärpäsruoska11.07.2005 19:45:39
Haluaako joku pikaviestinä THV-ideoita välillä? Mulla on tyhmiä ja huonoja ideoita mutta en saa niistä koskaan väännettyä vitsiä.
 
Voisi olla mielenkiintoista koettaa välillä kirjoittaa jonkun muunkin ideasta. Lähetä yksi, vaikka eihän siitä mitään tule.
CrimsonKing11.07.2005 19:47:12
Haluaako joku pikaviestinä THV-ideoita välillä? Mulla on tyhmiä ja huonoja ideoita mutta en saa niistä koskaan väännettyä vitsiä.
 
Mäkin voisin ottaa yhden, ihan vain koska tosiaan olisi kiintoisaa kokeilla yrittää kirjoittaa muiden ideoista.
KTR11.07.2005 20:00:12
No mulle kans! Mulle kans! Lähettäkää!
lapio11.07.2005 20:07:15
Noh, annas ny tulla niitä ideoita. Tai siis se paras.
Pelsi11.07.2005 20:07:56
Jos niitä enää on, niin antaa tulla vaan. Vähän uusia haasteita!
NHR11.07.2005 22:01:32
Mä haluun ainaki kaks!
slipkorn12.07.2005 00:22:09
Tänne!
Aerodactev12.07.2005 00:23:14
Mä en tarttee. Mä juon vaan aamulla liikaa kahvia ja pitkin päivää kaikkea sokerista niin aivot ylikuumentuvat.
pira12.07.2005 07:05:26
Ei hitto. MÄ HALUAN ELÄÄÄÄÄÄ! MÄ HALUAN KISSAN JA SILITTÄÄ SITÄ!
 
+
saha12.07.2005 11:36:00
Minullakin olisi satatuhattamiljoonaa ideaa, joita osaan suullisesti käyttää. Olen niin huono etten osaa ilmaista itseäni hauskasti tekstin kautta.
 
Mutta ettepä saa kässäreitäni, joku päivä vielä kuulen jossain nakkikioskin jonossa omia vitsejäni kertoessa "wanha".
CrimsonKing16.07.2005 17:06:07
Saakutti, enää kirjoitan vain TOTUUS HITLERISTÄ-juttuja.
lapio16.07.2005 22:05:18
Hei, en ole vieläkään saanut sitä aihetta siihen juttuun.
NHR17.07.2005 00:25:00
joku päivä vielä kuulen jossain nakkikioskin jonossa omia vitsejäni kertoessa "wanha".
 
Onkos kenellekään muuten vielä päässyt käymään näin? Tai niin, että kuulee jonkun oudon tyypin kertovan vitsiä, jonka tietää itse keksineensä?
 
Kyllähän monia noista jutuista kertoisi mielellään eteenpäinkin, mutta kun en minä ainakaan osaa kertoa vitsiä "livenä". Ja monet THV:t ovat jo luonteeltaankin sellaisia, että toimivat vain kirjoitetussa muodossa. Eivät toki kaikki, mutta monet. Joo.
 
Hei, en ole vieläkään saanut sitä aihetta siihen juttuun.
 
En kans, eikä varmaan moni muukaan.
 
Hauska vois olla myös joku semmonen systeemi, että kaikille halukkaille annettais sama aihe, ja sit katottais minkälaisia juttuja syntyy. Ne tarttis sitten vaan kaikki pistää sähköpostilla tai pikaviestillä yhdelle henkilölle, eikä suoraan jatkumoon, ettei ideoita kopioitais... ääh, kaikki kisat on kumminkin aina IHAN HUONOJA!
Pelsi17.07.2005 00:31:32
Hauska vois olla myös joku semmonen systeemi, että kaikille halukkaille annettais sama aihe, ja sit katottais minkälaisia juttuja syntyy. Ne tarttis sitten vaan kaikki pistää sähköpostilla tai pikaviestillä yhdelle henkilölle, eikä suoraan jatkumoon, ettei ideoita kopioitais... ääh, kaikki kisat on kumminkin aina IHAN HUONOJA!
 
Eihän sen mikään kisa tarttisi olla... Katsottaisiin vain, että minkälaisia juttuja tyypit saisivat aikaan. Ihan jees idea, mielestäni, kunhan idea vain olisi toimiva. Ei siis (hai) mitään suppeita tyyliin "kirjoita Jari-opesta" tai "kirjoita Kemppasesta" vaan vähän laajempia, kuten "Mitä voisikaan tapahtua, jos Kari Salmelainen löytäisi plutoniumia viiksistään? Sisällytä juttuun myös Sotka-poika ja Itä-Karjalan markkinatalous". Sitten innokkaat kirjoittaisivat siitä ja lähettäisivät ne jollekin, joka siten postaisi ne ketjuun. Sitten katsottaisiin että kuinka erilaisia (tai samanlaisia) juttuja on tullut.
8542332117.07.2005 02:37:29
Tai niin, että kuulee jonkun oudon tyypin kertovan vitsiä, jonka tietää itse keksineensä?
 
Kerran lohkaisin M.netissä jonkun ovelan jutun, joka löysi sitten tiensä Hesarin Nyt -viikkoliitteeseen "nousussa ja laskussa" listalle. Harmi kun en enää muista mikä juttu oli kyseessä. Ja saattoihan kyse olla myös sattumasta.
Pelsi17.07.2005 11:33:41
"Mitä voisikaan tapahtua, jos Kari Salmelainen löytäisi plutoniumia viiksistään? Sisällytä juttuun myös Sotka-poika ja Itä-Karjalan markkinatalous".
 
Jaaha, Aerodactev kävi jo tuumasta toimeen. Nauratti.
slipkorn21.07.2005 23:41:48
THV:n syntymäpäivä! Onneksi olkoon! Kirjoitin jo onnittelu-THV:n.
 
Niin ja kiitokset KTR:lle tästä mainiosta ideasta.
Pelsi10.08.2005 00:39:39
Vittu minoon jäässä. THV:itä ei ole juuri irronut lähes kuukauteen, ja ne harvatkin ovat olleet todella väkisin väännettyjä. Onneksi muut sällit ovat jatkaneet entiseen malliin, varsinkin lapio on kunnostautunut viime aikoina. Eiköhän se siitä taas kohta aukea, ja jos ei, niin sitten siinä käy niin.
_Petri_10.08.2005 00:45:41
Eiköhän se siitä taas kohta aukea, ja jos ei, niin sitten siinä käy niin.
 
Mullakin on jumi päällä. Mutta ei se mitään.
slipkorn10.08.2005 01:45:40
Mullakin on jumi päällä. Mutta ei se mitään.
 
Kuten myös täällä. Lähinnä toisten THV:iden alkujen kopioimiseksi mennyt ja sitten keksitään jotain omaa (=paskaa) tilalle.
LamaAjanElvis10.08.2005 01:51:44
"Mitä voisikaan tapahtua, jos Kari Salmelainen löytäisi plutoniumia viiksistään?"
 
rikastettua uraania komisaario Palmu...
Tempura11.08.2005 07:09:11
Itsellä kanssa menee väkinäiseksi. Kun on kesälomia, tai töitä, sadetta....no tämä nyt on vaan tällainen jakso.
 
Otetaan tämä vähän niinkuin jääkiekkokausien väliaikana.
Tai levyn täytebiisinä kunnon biisien välissä.
 
Kyllä se siitä, saatana, sano entinen renki ku isäntää terskalla lähenteli.
Nose13.08.2005 01:48:26
Vaan mistä Hall of Famesta täällä puhutaan? Itse en ainakaan haulla löytänyt yhtikäs mitään, joku varmaan voinee kertoa ihan vaan vähän tästä.
NHR13.08.2005 18:04:18
Vaan mistä Hall of Famesta täällä puhutaan?
 
Se oli silloin joskus ihan alkuperäisen THV-ketjun alkuaikoina, vai oliko peräti omassa ketjussaan? Silloin täällä oli vielä olemassa erillinen vitsipalsta, joka kuitenkin hiljattain poistettiin. Sen mukana menivät sitten vissiin kaikki muut vitsiketjut, paitsi tuo THV-jatkumo, joka saatiin kovasti purnaamalla takaisin.
 
Hall of fame oli siis sellainen tyhmien, huonojen vitsien paremmuusäänestys, joka ilmeisesti jäi yhteen kertaan. Vai olikohan se sittenkin huonoimmuusäänestys, mutta joka tapauksessa...
Lonnie13.08.2005 18:43:25
Thv ideaa kaupan, ilmaiseksi. Ite en saanu aiheesta Torsti, Egyptiläinen, minkäännäköstä juttua aikaseks.
Pelsi13.08.2005 20:27:16
Thv ideaa kaupan, ilmaiseksi. Ite en saanu aiheesta Torsti, Egyptiläinen, minkäännäköstä juttua aikaseks.
 
Kävin yrittämässä.
Aerodactev13.08.2005 20:43:39
Mäkin koitin.
Naama-amis13.08.2005 20:47:39
Kävin yrittämässä.
 
Mä ihmettelinkin että miten toi teema tuossa tuntui tutulta jostain muualta.
 
Mä oon muuten tänään kirjottanu n. 7 THV:ta valmiiksi, ja luettuani huomannut, että nyt kannattaa itsesensuurin iskeä. Väärällä tavalla huonoja ja tyhmiä.
Lonnie13.08.2005 22:44:36
Mä oon muuten tänään kirjottanu n. 7 THV:ta valmiiksi, ja luettuani huomannut, että nyt kannattaa itsesensuurin iskeä. Väärällä tavalla huonoja ja tyhmiä.
 
Mulla sama juttu melkein joka toisella kerralla.
 
Käytiin koittamassa.
Hähää, ihan hyviä oli. Plussaa molemmille.
Naama-amis14.08.2005 23:47:28
Pilottitakkinen poika ei ollut käytöstavoilla pilattu eikä ulkonäössäkään ollut kehumista ainakaan noin päällisin puolin. Hiukset olivat niin rasvaiset, että niillä olisi vaikka veneen tervannut. Melkoisen kova tupakkamieskin kun tuo kerta oli. "Huarat sääh kualkaa!" kuului hänen sloganeihinsa.

Pilottitakiton poika sen sijaan oli aina kohtelias kanssaihmisilleen ja kohteli heitä kunnioittavasti. Koskaan hän ei sanonut toisille pahasti ja kunnostaankin hän piti huolta. Vaatteet olivat siistit ja huolitellut, samoin hänen hiuksensa ja muu ulkoinen olemus.

Tuskin lienee epäselvää, että kumpi sai koulun päättäjäisissä ihan vitusti toosaa ja kumpi ei.

 
Oli kyllä niin nerokas... Vähän samaa sarjaa kuin eräs mieleen jäänyt THV-teos, jossa muija valitsi ittelleen ukon muistaakseni komean atleettipojan ja vähemmän komean klopin väliltä. Oli valinnan helppous niin naurettava, että muijaa suorastaan nauratti. Tai jotensakin tuohon suuntaan se meni.
 
Joka tapauksessa ansaittu plussa.
Pelsi14.08.2005 23:59:24
Jakelin taas muutamia plussia, sen verran hyviä juttuja oli. Varsinkin Tempuran naistenhakkaamisen MM-kisat-juttu nauratti ääneen...
 
EDIT: Ja Toxicin konvehti-juttu. Ei sss... +
Lonnie17.08.2005 22:58:49
-Mikä on thv:n merkitys ihmisille?
 
Katotaas nyt. Äskön pysähdyin thv:tä selatessa että hitto, mähän oon selannu nää melkein päivittäin siitä lähtien kun homma valkeni mulle. Elikkä siis:
THV ei ole vain tyhmiä juttuja vaan siihen liittyy juuri se absurdin huumorin ymmärrys ja mielikuvien luomisen taito.
No ensinnäkin, Thv:n maailma pitää sisällään monia loistavia runoilijoita jotka loihtivat useimmiten vallan nerokkaita juttuja. On just tämmösiä absurdeja mielikuvia, esim. Lapio ja KTR, ja sitten on muuten loistavaa huumoria esim. Pelsi ja Tempura. Elikkä siis viihteellinen merkitys.
Toiseksi Thv:itä kirjoittaessa/keksiessä/luodessa/loihtiessa on tämmöinen luova prosessi. Useimmiten ainakin mulla jutut syntyy ihan itestään, vähän niiku vaan kulkis down the road on the streets of your mind. Kun onnistuu keksimään jotain nokkelaa niin fiilis on kutakuinkin sama kuin improvisoidessa johonkin biisiin sooloa, ja siinä onnistumisessa, tiedättehän, "Vittu että meni hyvin!" elämys.
CrimsonKing17.08.2005 23:07:56
Pakko sanoa että slipkornin juttuihin olen viimeaikoina kiinnittänyt huomiota, vähän erilaista linjaa ehkä kuin tempuran ja pelsin jutut mutta vähintään yhtä hyviä.
Pelsi17.08.2005 23:18:26
Pakko sanoa että slipkornin juttuihin olen viimeaikoina kiinnittänyt huomiota, vähän erilaista linjaa ehkä kuin tempuran ja pelsin jutut mutta vähintään yhtä hyviä.
 
Minulle taasen Naama-Amis on tarjonnut monet hyvät naurut. Yhtään Slipkornin juttuja vähättelemättä, hyvää settiä on tullut sieltäkin.
Tempura17.08.2005 23:27:04
Totta, slipkorn ja naama-amis on kovia sanoja, ja mielestäni toxic on yleensä aina vääntänyt kanssa omanlaistaan tavaraa.
 
Pelsi nyt on itsestäänselvyys, mutta NHR:n tyyli on alkanut huvittamaan erittäin paljon myös.
 
Isänne poikia!
jami8717.08.2005 23:52:33
uutisten alussa hän hankasi rannettaan muovisella leikkipuukolla tehden suullaan räjähdysääniä
 
Alkuillan oon ollut ihan hillitty ja hiljanen, mutta ton luettuani kaikki naurattaa. :)
Pelsi17.08.2005 23:59:37
Sellaisen jutun olen tässä hoksannut, että kakkajutut loistavat poissaolollaan (paitsi lapiolla oli oiva). Siis kakka, jota ilman ennen ei olisi voinut kuvitellakaan THV-juttua! Rikkautta!
 
Täytyykin keksiä joskus oikein ultimaattinen kakkajuttu, jossa ei muuta olekaan kuin kakkaa. Ja sitä on kaikkialla!
KTR18.08.2005 00:05:53
Täytyykin keksiä joskus oikein ultimaattinen kakkajuttu, jossa ei muuta olekaan kuin kakkaa. Ja sitä on kaikkialla!
 
No mie tein sitten jonkun kakkajutun kans.
Bilharzia18.08.2005 00:14:43
Tosi rankka kalja hevi mies takas! Tossa hahmossa on potentiaalia
CrimsonKing22.08.2005 22:54:09
Viimeaikoina on tuntunut että thv:n taso on ollut tavattoman korkea, laskukautta odotellessa häättänääh...
Takkujakku22.08.2005 22:55:08
Viimeaikoina on tuntunut että thv:n taso on ollut tavattoman korkea, laskukautta odotellessa häättänääh...
 
Jos välttämättä tahdot, niin voin alkaa taas kirjotteleen sinne.
Aerodactev22.08.2005 22:56:52
Ja mä en enää ossoo. Paitsi eipä oo enää aikaakaan tuhlata aikaansa korkeakulttuuriin. Äidinkielen kirjoituksia odotellessa...
Pelsi22.08.2005 22:57:11
Viimeaikoina on tuntunut että thv:n taso on ollut tavattoman korkea, laskukautta odotellessa häättänääh...
 
Joo, kelpo kaskuja siellä on ollut liki jokainen viime päivinä.
 
Itsellä vieläkin vähäsen lama päällä, sätänäh...
ltg23.08.2005 00:36:05
Ideoita olisi kyllä riittämin, mutta eipä niistä sitten kunnon THV:tä saa aikaiseksi. Ajatuksenjuoksu on kaverin kanssa keskustellessa sen verran vilkasta, että noita aiheita sikiää kuin itsestään. Puuttuu vaan se taito laittaa idea toimivaan muotoon tekstiksi.
NHR01.09.2005 19:10:28
Mies oli niinku vaatekaupassa uusia housuja ostamassa. Sitten oikein mieleiset löydettyään se halusi tietysti sovittaa niitä, mutta sovituskoppia ei löytynyt mistään. Mies harhaili tuskaisena ympäri liikettä ja halu koittaa housuja kävi entistä kovemmaksi. Sitten se vihdoin huomasi kopin, ryntäsi sisälle ja pisti housut jalkaan autuas ilme naamallaan. Mutta siellä kopissa olikin itse presidentti piereskelemässä!
 
Ikäänkuin tässä olisi taas ollut jotain tutunomaista... ;)
...And Justice For All01.09.2005 19:15:03
Äh, en ikinä osaa kirjoittaa hyvää thv:tä.
Keimo01.09.2005 19:21:59
harrypotter käveli ihan täysiä , kompastu kiveen, kieri metsään, törmäsi puuhun, kiveen, kantoon, risuun, kissaan, lohikäärmeeseen, kentauriin, vanhaan homoon, sammakoon, ämpäriin, kolmeentoista lehmään, punaiseen kasaan paskaa, lapioon, talikkoon, keltaiseen kasaan paskaa ja sitten voldemortti tapposen!!!1
 
Tää ei voi olla mitään muuta kuin puhdasta neroutta.
slipkorn01.09.2005 20:15:33
Oho, voi jumalauta, munki juttuja kehuttu! Kiitos. Nyt on kyllä ideoita noin -3.
 
Vähän samaa sarjaa kuin eräs mieleen jäänyt THV-teos, jossa muija valitsi ittelleen ukon muistaakseni komean atleettipojan ja vähemmän komean klopin väliltä. Oli valinnan helppous niin naurettava, että muijaa suorastaan nauratti. Tai jotensakin tuohon suuntaan se meni.
 
Hähä, tää oli mun.
Naama-amis01.09.2005 21:20:07
Hähä, tää oli mun.
 
Pistä linkki!
slipkorn01.09.2005 21:28:30
Pistä linkki!
 
Noniin, löytyihän se:
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=82346&o=3680#p2925910
Naama-amis02.09.2005 11:42:02
Noniin, löytyihän se:
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=82346&o=3680#p2925910

 
Ei perkele, slipkorn! Tämä jakaa minun ykkössuosikin paikan, yhdessä sen vanhasmaza-chatin kanssa.
NHR03.09.2005 15:16:24
Että kaivetaan paapalle ja mummulle pieni kuoppa peltoon missä ne voi sitten elää kuoliaaksi vai?
 
Tempuralla ollu taas näköjään aika vauhdikas aamu.
sepeli03.09.2005 15:20:03
yhdessä sen vanhasmaza-chatin kanssa.
 
Jee!
saha03.09.2005 15:32:54
Käyn yhä häiriköimässä teidän ihan huonossa THV:ssa. Kerron vitsejä joita en edes itse miellä hauskoiksi. Kärsikää, tunarit.
 
edit. Kävin suttaamassa pitkästä aikaa Cosbyvitsin, ja jopa naurahdin sille. Epäonnistuin tehtävässäni heti alkuun...
LamaAjanElvis03.09.2005 15:37:47
mitä piditte Steven Seagal jutustani? oli kuvat ja kaikki.
 
toivottavasti ette tykänneet.
KTR03.09.2005 15:37:56
Käyn yhä häiriköimässä teidän ihan huonossa THV:ssa. Kerron vitsejä joita en edes itse miellä hauskoiksi. Kärsikää, tunarit.
 
Voi ei! Säästä meidät tältä hirveydeltä!!
Pelsi18.09.2005 16:29:11
Otetaanpas pieni galluppi taas.
 
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?
 
Vastaan itse ensin:
1) Useimmiten niin, että idea on jo valmiina kirjoittaessa, mutta sitten sinne kesken kirjoitusprosessiin vain keksii lisää juttuja.
2) Pidän nokkelasta huumorista. Täysin absurdit, toisiinsa liittymättömiä sanoja yhdistelevät THV:t harvoin naurattavat (tosin poikkeuksiakin on). Pienet sanaleikit kirvoittavat naurun. Lisäksi, jos jutussa on persoonalliset henkilöhahmot, niin se pelastaa jo paljon.
3) Syksystä 2003 asti, joskin aika paskojahan ne ensimmäisen vuoden aikana syntyneet jutut olivat. Lukenut ihan alusta asti.
4) Yhdeksän.
12) Mikäs siinä, joskin suuren viestimäärän takia äänestysprosessi olisi äärettömän suuritöinen.
86) Kokonaisuutena varsin hyvä, joskin juttuja ei tule enää samaan tahtiin kuin ennen.
KTR18.09.2005 16:38:57
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?

 
1. Kirjottelen tajunnanvirralla yleensä. Ja yleensä vitsini ovatkin aika huonoja sen takia. Parhaimmat juttuni on ennalta kehitettyjä ja sitten vaan kirjotan ne tonne ketjuun.
 
2. Enpäs tiedä. Naurattaa semmoset asiat, jotka eivät sinänsä ole hassuja mutta kun niitä painotetaan niin niistä tulee hassuja. Absurdit tilanteet... En yhtään osaa selittää.
 
3. Alusta asti oon THV:tä kirjoittanut ja lukenut.
 
4. Piirakka
 
12. No siitä vaan. En jaksa itse tehdä mitään asian eteen.
 
86. Samat kirjoittajat kirjottelee juttuja . kai se hyvä on. emmä tiiä piaer
Aerodactev18.09.2005 16:46:27
1) Yleensä univelkaisena kahvipöllyissä keksin
 
2) Naurattaa jos naurattaa. Vaivaa pitää nähdä, joku kantava idea (oli se sitten surrealismia, mikä on sitten oma taitolajinsa...) pitää olla. Ei vääntää väkisin kliseehuttua tai tehdä kiloittain vain tekemisen vuoksi. Sinänsä en tajua oikein miksi monien ihmisten mielestä tämä on jotenkin maailman kovin ja tärkein juttu sitten automaattisen perseen jälkeen.
 
3) Alusta asti.
 
4) Jallun ostan aina kioskilta kun käyn sätkä vehkeet hakemassa... ;)
 
12) Ääh
 
86) Who gares?
 
99) Ei tämmöstä ookkaan!
Jii18.09.2005 17:27:03
Toivottavasti tätä ei ole jo käyty läpi, mutta onko porukalle tuttu John Lennonin kirjoitelmat "John Lennon panee omiaan" ja "Hispanialainen jakovainaa" (suomentanut Anselmo Hollo). Noissa tulee niin pistämätöntä THV:tä ettei ole tosikaan.
 
Lennonin arvostus nousi huomattavasti, kun luin nuo teokset.
NHR18.09.2005 17:38:00
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?

 
1) Vaihtelee paljon. Usein tulee juttua aika lailla tajunnanvirtana, mutta nykyään kirjoitan kaikki jutut aina ensin tekstieditorissa ja kopypeistailen vasta sieltä sitten Jatkumoon, jos siltä tuntuu. Läheskään aina ei enää tunnu siltä, vaan ihan joltain muulta. Silloin teen mieluummin jotain muuta. Tai emmätie...
 
2) Vaihtelee tämäkin. En mä tiedä onko siihen mitään tiettyjä edellytyksiä. Yllätyksellisyys on tietysti hyvä piirre, mutta se rupeaa THV-kontekstissa olemaan jo parhailtakin kirjoittajilta harvinaisempaa herkkua, kun lähes joka jutussa on arkitodellisuus joka tapauksessa jollain lailla päälaellaan. Mutta saman kaavan mukaan kirjoitetut jutut naurattavat vain aikansa. Ja aina kun joku keksii jonkun uuden kaavan, niin sitä sitten ryöstöviljellään juurikin sen aikansa. Ei niitä uusia kaavoja ihan joka viikko ilmesty. Tai emmätie...
 
3) Olen. Tai emmäny tie...
 
4) En ole.
 
12) Enpä tiedä, en välttämättä itse ainakaan jaksaisi koko Jatkumoa kahlata läpi. Mutta joku raati vaikka ensin valitsisi sieltä muutaman kymmenen (tai satakin) ehdokasta, niin kyllähän niistä vois jo laiskempikin äänestellä... emmätie, tehkää mitä haluutte, senki ihmiset!
 
86) Tahti näyttää tosiaan hiukan rauhoittuneen, mikä ei oikeastaan ole huono asia. Taso taas on mielestäni samalla ollut nousussa. Ehkä useimpien kirjoittajien itsekritiikki on astunut jossain vaiheessa kuvaan mukaan, vai kuvittelenko vaan, että yhä suurempi osa kirjoituksista on sellaisia, joissa on nähty hiukan vaivaakin? Ei siis välttämättä mitään pitkiä juttuja, mutta sellaisia, joissa on sentään joku ideakin mukana. Oikealla tavalla huonoja. Eiku emmätie. Dä.
LamaAjanElvis18.09.2005 17:44:50
1. Yleensä tulee ihme THV fiilis jolloin ei ole vielä ideaa päässä, aukaisen jatkumon, joku idea pulpahtaa päähän ja suollan sen tekstiksi.
 
2. pidän kaikenlaisista THV:stä mutta yleensä parhaimmat valttikortit ovat idioottimaisuus, järjettömyys jne...
 
3. olisinko ehkä pari kuukautta lukenut/kirjoittanut.
 
4. joskus tulee laskuja.
 
12. ääh siitä on niin paljon vaivaa...
 
86. hyvää juttua!
saha18.09.2005 17:49:58
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?

 
1) Joskus kun keksin jotain pöljää ja satun olemaan m.netissä, ilmaisen itseni. 80% vitseistäni on kyllä tehty ihan vain kapinoinnin vuoksi. (Kirjotan vitsejä joita en edes itse pidä hauskoina, jotta teitä vituttaisi ja vitsien taso laskisi.)
 
2) En näe siinä mitään tiettyä logiikkaa. Vuorokauden ajalla tosin on suuri vaikutus THV:n huvittavuuteen.
 
3) Reunionista alkaen olen about kerran viikossa lueskellut enimmät vitsit.
 
4) lol apua
 
12) Mikäli se olisi erillinen sivu, johon parhaat huulet yhteispäätöksellä lisättäisiin, se viosi toimia. Eli m.netin threadina se olisi tuhoon tuomittu.
 
86) Teen parhaani pudottaakseni sen vieläkin alemmalle tasolle.
lapio18.09.2005 19:37:49
Otetaanpas pieni galluppi taas.
 
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?

 
Molempi parempi. Joskus saan inspiraation jossain muualla ja teen pienet muistiinpanot. Monesti kun on sopiva mielentila niin tarinaa tulee runsain mitoin ihan tajunnanvirtana. Sopiva mielentila on yleensä hieman väsynyt, mutta sellainen että ajatus kulkee. Tällöin ajatus kulkee hieman omalaatuisempia reittejä ja jutusta tulee ainakin outo.
 
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
 
Sellaiset lievästi tai raskaasti absurdit jutut ja sanallinen nokkeluus ovat aina plussaa. Jos juttu onnistuu yllättämään niin iso plussa. Joskus juuri se tyhmin ja huonoin juttu naurattaa eniten.
 
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
 
Lukenut olen aika alusta, ensimmäinsen jutun rohkenin varmaan kirjoittaa alkuperäisen THV:n sivulle 60. tms.
 
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
 
THV tulee minulle suoraan kotiin.
 
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
 
Ehkä... Itse en kyllä viitsisi alkaa järjestelemään sitä. Enkä varmaan jaksaisi äänestääkkään ketään. Koska valinta olisi taatusti vaikea.
 
Mutta olen sen verran itserakas, että tahtoisin nähdä kuinka korkealle omia juttujani sijoittuisi tuollaisessa äänestyksessä. Ja olisin hyvin itsetyytyväinen pitkään jos joku olisi saanut hyvin ääniä.
 
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?
 
Omat jutut ovat olleet viimeaikoina aika huonoja, kun en ole keksinyt mitään uusia juttuja eikä tee mieli kirjottaa samanlaisia juttuja. On siellä aina välissä hyviä juttuja. Ei tässä ihan pohjamudissa ryvetä. Kamalan paljon huonompiakin kausia on nähty.
Naama-amis18.09.2005 19:42:18
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
 
Itse en näe varsinaisesti tarvetta, koska varmaan jonkinlainen "kirjoittamaton" Hall of fame on jo olemassa, jos ei yleisesti, niin kaikilla kuitenkin on ne omat suosikit. Minä ainakin muistan tässä muutaman aivan saakelin hienoa juttua, mutta mitä noita mihinkään järjestykseen pistämään.
Naama-amis22.09.2005 20:33:00
Huh, miten röhötin luettuani Pelsin viimisen. Olenkin viime aikoina vähän kaivannut kemppasta, ja tässähän sitä tuli suorastaan kutkuttavasti. Jää koko illaksi sellainen hassunhuvittunut olo.
askomiko22.09.2005 21:58:12
Simputuskoulu oli hyvä. Aplodeja.
Lonnie23.09.2005 00:13:38
1. Jutut syntyy yleensä koneella istuessa. Jos saa hyvän idean jossain niin sitä ei missään tapauksessa muista. Pitäs ruveta pitämään kynää ja lehtiöö aina käden ulottuvilla.
2. Yleensä tämmöset absurdit mielikuvat, kerronnallisesti nokkelat ja hyvää dialogia sisältävät jutut on ihan parhaita.
3. Vissiin tuossa kesän alussa joskus ekan kerran Jatkumoon eksyin.
4. -"Mitä saatanaa, senhän piti peruuttaa se!"
86. Ihan hyvää läppää tuolla on.
askomiko25.09.2005 01:11:07
http://www.thvturvapalvelut.fi/index.phtml
ozz325.09.2005 01:18:52
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi
jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?

 
Kaikkia noita, useimmiten oman elämän ja jatkumon tarinoiden jatkumojen ristiriitoksia.

2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
 
En tiedä. Jotkut vitsit toimivat, jotkut eivät. Hyvä THV on se, joka saa huutonauramaan vaikka ympärillä olisi luokallinen tai perheellinen uteliaita silmiä.
 
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
 
Olisko alkuperäisen ketjun hieman ennen puoltaväliä tultu aloitettua....ääh, en muista.
 
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
 
Kesän aikana oli tilaus päällä, nyt se on uusimatta.
 
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
 
Toteuttamiskelpoinen idea.
 
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?
 
Nykytila? Onko se joskus muuttunut? Aina kuin THV:n avaa, saa poikkeuksetta nauraa.
slipkorn25.09.2005 12:16:30
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?
 
Sekä että. Tajunnanvirtana syntyy lähinnä silloin kun on tuollainen lapion kuvaama olo, että väsyttää sopivan paljon. Tai silloin kun on muuten vaan hilpeä olo.
 
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
 
Itseeni iskee eniten sellaiset jutut, jotka jättävät niin älyttömän absurdin mielikuvan, että alkaa naurattaa.
 
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
 
Lukemisen aloitin, kun Härskillä oli allekirjoituksessa mainos THV:n Hall of Fameen. En koskaan lukenut vitsipalstaa, joten huomasin vasta tämän mainoksen ansiosta tämän jumalten huumorin. Se oli hieno ilta, kun luin Hall of Fame -vitsit läpi ja nauroin vedet silmissä. Ensimmäisen kerran kirjoitin THV:n 25.02.2004 klo 17:48:42
 
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
 
Mitä?
 
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
 
Aika paljon hommaahan siinä ois, ja lähes mahdotonta kerätä tuolta parhaat. En tiiä sääh.
 
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?
 
Hyvinhän siellä pärjätään.
 
PS. Nuo kysymysten järjestysluvut on väärin. Nelosen jälkeen tulee vitonen eikä mikään 12.
eLead29.09.2005 13:56:50
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?

 
1. Keksin yleensä lennossa.
2. Yllätyksellisyys. Ei sitä tiedä milloin mikäkin naurattaa. Kunhan naurattaa.
3. Lukenut olen Hall of Famen alusta lähtien. Ekat kirjoitukset tein joskus vuoden 2004 alkupuolella.
4. Yhessä mestassa netissä pääsee lukee näitä ihan ILMASEKS! Mut en kerro missä.
12. Toimis, jos jokainen valitsis omista vitseistään parhaimman ja osallistuis sillä. Vitsien määrä pysyis siten kurissa.
86. Mitään uutta ei ole tapahtunut pitkään aikaan.
Kärpäsruoska30.09.2005 13:43:10
http://www.thvturvapalvelut.fi/index.phtml
 
+ Upeaa! HOho!
Shitmanek30.09.2005 14:39:18
+ Upeaa! HOho!
 
Vartioi muistaakseni ainakin Helsingin rautatie- ja Salon linja-autoasemaa.
Hohhoijaa30.09.2005 20:27:18
Haluaako joku pikaviestinä THV-ideoita välillä? Mulla on tyhmiä ja huonoja ideoita mutta en saa niistä koskaan väännettyä vitsiä.
 
Hoho, olin unohtanut koko jutun. Vääntäkää siitä sitten. Säättänäh...
 
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?
 
En kirjoita.
 
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
 
kakka.
 
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
 
Vitsipalstalta lähtien, en muista
 
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
 
Olen omena.
 
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
 
En ole.
 
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?
 
THV:n kulta-aika on ollut ja mennyt. Nyt eletään rappeutumisen aikaa, jolloin koko yhteiskunta on parin mielikuvituksellisen sankarin ja muutaman hajanaisen kirjoittelijan varassa. Odotamme THV-messiasta.
lapio30.09.2005 20:29:20
Hoho, olin unohtanut koko jutun. Vääntäkää siitä sitten. Säättänäh...
 
Nii, annas tulla nyt niitä.
Hohhoijaa30.09.2005 20:29:34
Nii, annas tulla nyt niitä.
 
en muista enää.
lapio30.09.2005 20:31:01
en muista enää.
 
Mut sä lupasit!
Hohhoijaa30.09.2005 20:31:13
Edit: Aah, nyt on oiva THV-hetki. Ulkona on pimeää joten on vähän väsynyt fiilis. Lisäksi on perjantai-ilta. Lukemaaannssäättänäh...
Jii30.09.2005 21:19:48
Odotamme THV-messiasta.
 
Aikasemmin mainitsemaani j.l:ää vapaasti mukaillen, kyllä joku vielä uskollisen koiransa mustin valossa vääntää oikeaa kuraa myös meille kelvottomille.
NHR02.11.2005 17:54:13
Ai niin, täällähän oli tämmöinenkin ketju, että voidaan pyhittää tuo jatkumo pelkästään niille huonoille jutuille.
 
Aero:
 
Kun unirytmi alkaa sykkimään mitä mielikuvituksellisimmissa tahtilajeissa ja polyrytmiikassa niin samalla maailma avautuu aivan uudella tavalla.

 
Tuo on muuten totta. Itsellänikin on ollut useampiakin tuollaisia huonosti/miten-sattuu/ei-lainkaan nukuttuja kausia, ja silloin on kyllä yleensä myös tyhmiä juttuja irronnut ihan kuin itsestään.
 
Nyt taas kun on jo jonkin aikaa tullut nukuttua ja valvottua säännöllisemmin, "niinku muukki ihimiset", niin eipä tahdo juuri mitään THV-ideoita tulla mieleen. Niinpä olenkin sitten tyytynyt taas kopioimaan muitten ideoita, mutta esim. juuri nyt ei huvita tehdä edes sitä.
 
Pitäisi varmaan jossain vaiheessa tällaista "normaali-ihmis"-kautta lukea niitä muutaman kuukauden takaisia omia THV-juttujaan ja katsoa naurattaisivatko ne edes itseä enää...
papitsu02.11.2005 18:33:24
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?
En.
 
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
Tekstissä mainitaan joko kakka, tyhmä ja lihava poika tai Hannu Karpo. edit. Tai Kemppanen.
 
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
Niin kauan kuin olen Mnetissä rekisteröityneenä ollut. Eli ihan vähäsen.
 
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
Olen ihan vähäsen.
 
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
Mikäs se semmoinen on?
 
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?
Kyllähän noille naureskelee.
Aerodactev02.11.2005 18:38:39
Tuo on muuten totta. Itsellänikin on ollut useampiakin tuollaisia huonosti/miten-sattuu/ei-lainkaan nukuttuja kausia, ja silloin on kyllä yleensä myös tyhmiä juttuja irronnut ihan kuin itsestään.

 
Mä en tiiä onko tuossa mitä tiedejuttuja taustalla, mutta itselläni väsymys on ehdoton luovuudenlähde. Huono unirytmi + kahvi on hyvä yhdistelmä niin kirjoittamiselle kuin säveltämisellekin, tosin pitemmän päälle vituttavaa.
Nyt olen tosin kahvilakossa, joten meno ei ole ihan niin hyperaktiivista.
T.S. S L A Y E R02.11.2005 21:07:01
Sävellys toimii parhaiten väsyneenä öisin kun tulee parhaiten inspiraatiota eikä viitsi millään lopettaa nuottien rustausta. Ehkä sama pätee tässäkin.
Twinkle03.11.2005 03:05:30
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla, vai tulevatko ideat mieleesi jossain muualla, jolloin sitten koneelle päästyäsi kirjaat ne ylös?
 
Plagioin.
 
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
 
Sopivalla ammattitaidolla kehitellyt absurdit jutut ja tarinat. Parasta on se, että THV:ssä on joku logiikka mutta silti se säilyttää surrealistisen puolen. Yliampuminen on hyvä kanssa.
Helpommin antaa esimerkin huonosta THV:stä "Hannukarpo söi kakkaa ja kuoli vähän"
 
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
 
Lukenut viime maaliskuusta, kirjoittanut satunnaisesti joskus.
 
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
 
Sekäettä.
 
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
 
Jaa vähiten paskat sinne? eiiiii näin.
 
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?
 
Paskempaakin on kuultu, en tiedä missä.
Tempura08.11.2005 06:20:44
Joo tuota. Aina kun valvoo vapailla yksin *niisk* , niin tulee katottua vanhoja THV:itä. Suosittelen kaikille. Tuli taas naputeltua plussia ja varmaan tulee vielä lisää. Otte te vaan hyviä poikia *niisk*
Tempura08.11.2005 11:02:29
Aeron uudet on taas kovia.
 
Aerossa miellyttää erityisesti tuo "peräkylän äijä"-touhu, mitä se välillä viljelee. tyyliin "pitäis varmaan ne verolapukki vierä juu ettei tule sanomisia kylän plikoilta"
Pelsi08.11.2005 11:04:45
Aeron uudet on taas kovia.
 
Aerossa miellyttää erityisesti tuo "peräkylän äijä"-touhu, mitä se välillä viljelee. tyyliin "pitäis varmaan ne verolapukki vierä juu ettei tule sanomisia kylän plikoilta"

 
Juu heh, Aero on näitä isäntijä nii, jotka ei näitä emäntivä paljoa kumartele juu...
 
Viime yön THV:t olivat jokseenkin poikkeuksellisen kovia. Plussaa paukkuu.
KTR08.11.2005 11:10:04
Hyvä että joillain on vire säilynyt. Mun on pakko myöntää, että ei vaan enää irtoa. Joskus alkuaikoina toimi mielikuvitus ihan eri tavalla, mutta nykyään en saa mitään uusia ideoita tai keksi mitään hauskaa. Luulen, että tällekin on olemassa ihan hyvä selitys, enää ei tule jauhettua noita älyttömiä juttuja tiettyjen kaverien kanssa kuin joskus ennen, eikä arkielämässä ole semmoisia tilanteita, joista voisi repiä THV:maista huumoria. Aika vähissä on huumori ollut normaalielämässä viime aikoina, en toki tarkoita että elämä kohtelisi kaltoin tai mitään. Ei vaan ole ollut oikein inspiraatiota noihin absurdeihin juttuihin.
Tempura08.11.2005 11:28:29
KTR; älä järkeile liikaa. Sulla on ennenkin ollut "mä en ole hauska"-asennetta päällä. Kuitenkin jos jotain kirjoitat se itseäsi huvittaa aina vähän. Viimeisellesi naureskelin, hyviä juuri nuo yksityiskohtaiset kuvaukset tilanteista, heh!
Aerodactev08.11.2005 12:53:13
Aerossa miellyttää erityisesti tuo "peräkylän äijä"-touhu, mitä se välillä viljelee. tyyliin "pitäis varmaan ne verolapukki vierä juu ettei tule sanomisia kylän plikoilta"
 
Jooh. Nyt minun pitää varmaan viljellä sitä jokaisessa seuraavassa jutussa ja vielä pari sääh:iä päälle!
Naama-amis08.11.2005 14:56:07
Oli kyllä pakko säilöä toi Aeron poliitiikkajuttu koneelle. Perkele, mähän pistän sen saman tien oikein jääkaapinoveen.
lapio11.12.2005 15:30:53
Nostanpas tämän näkyviin, ettei tule liikaa offtopicia heti uuteen THV:hen.
 
85423321 sanoi:
^Noissa on aika vahva Alivaltiosihteeri vivahde.
 
Oliko se nyt hyvä vai huono juttu?
 
Arcane sanoi:
Hieman. THV:n tapaista voi myös bongata Terry Pratchettin ja Douglas Adamsin kirjoista. Huumoria parhaimmillaan!
 
Edellisessä thv:ssä muuten joku oli sitä mieltä, että olin lainannut yhden jutun Douglas Adamsilta, koska se muistutti niin kovasti hänen juttujaan.
Pelsi11.12.2005 16:11:32
Oliko se nyt hyvä vai huono juttu?
 
Oli se mun mielestä ihan plussan arvoisesti hyvä juttu.
 
Jännästi ne vaikuttavat omiinkin juttuihin, nuo penteleet: Itse ainakin huomaan vanhoja THV:eitäni lukiessa, että milloin on tullut Alivaltiosihteerejä ja Markus Kajoa luettua.
saha11.12.2005 16:22:49
Jännästi ne vaikuttavat omiinkin juttuihin, nuo penteleet: Itse ainakin huomaan vanhoja THV:eitäni lukiessa, että milloin on tullut Alivaltiosihteerejä ja Markus Kajoa luettua.
 
Itse kun luen THV:tä, huomaan vain lukevani harvinaisen paskoja vitsejä jotka naurattaa.
8542332111.12.2005 16:54:35
Oliko se nyt hyvä vai huono juttu?
 
Ihan neutraali kai sinänsä. Vitsi oli aika hauska.
 
Jos nyt koittaisin analysoida THV:tä, niin eräs havaitsemani usein toistuva teema on paisuttaa jotain mitätöntä asiaa melodramaattisesti. Esim. uhkaus "vastatkaa, taskussani on nenäliina", johon toinen THV hahmo suhtautuu kauhun sekaisella kunnioituksella. Usein seistään leveässä haara-asennossa, ja tuolin alla vähän kallellaan oleva rusina on todella vakava juttu.
Tempura13.02.2006 06:29:01
Lapion viimeisin reväytti ihan totaalisesti. Kun oli vähän aikaa ns. tylsä jakso, niin joku "MAXIMUM SATAN" uppoaa kuin häkä. Nauroin ääneen useamman minuutin hokien tuota sanaparia.
NHR13.02.2006 10:27:38
Lapion viimeisin reväytti ihan totaalisesti. Kun oli vähän aikaa ns. tylsä jakso, niin joku "MAXIMUM SATAN" uppoaa kuin häkä. Nauroin ääneen useamman minuutin hokien tuota sanaparia.
 
Mua on eniten viimeaikoina naurattanut se "ROKOTIILI SYÄ ÄMMILTÄ..." no, kaikki varmaan muistaa mitä se niiltä söi... ;)
 
Tuli kans hoettua ja naurettua ääneen. Oliko sekin sun juttujas, vai kenen?
Tempura13.02.2006 10:28:53
Mua on eniten viimeaikoina naurattanut se "ROKOTIILI SYÄ ÄMMILTÄ..." no, kaikki varmaan muistaa mitä se niiltä söi... ;)
 
Tuli kans hoettua ja naurettua ääneen. Oliko sekin sun juttujas, vai kenen?

 
No se oli mun joo. Mulla oli huono päivä.
 
Vieläkin tulee ajateltua kahta jannua vetämässä pizzaa, ja toisen sanoessa "Maximum satan". Ei jumalauta Lapio. Hoho.
lapio13.02.2006 10:32:53
Vieläkin tulee ajateltua kahta jannua vetämässä pizzaa, ja toisen sanoessa "Maximum satan". Ei jumalauta Lapio. Hoho.
 
Hehe, mainiota, että naurattaa.
Tempura13.02.2006 10:34:59
Hehe, mainiota, että naurattaa.
 
Ei vittu mä aloin ajattelemaan sitä kokoajan! Sattuu mahaan! Ei niin voi sanoa! Se kuulostaa ihan tyhmältä!
Tempura13.02.2006 10:36:07
Ei! Tää ei lopu ikinä! Maximun satan! HAHHAH!
lapio13.02.2006 10:37:42
Taitaa löytyä annihilatorin uudelta levyltä löytyä kappale nimeltään: MAXIMUM SATAN.
Tempura13.02.2006 10:38:58
EI VITTU MÄ EN KESTÄ ENÄÄ! MAXIMUM SATAN! MIETTIKÄÄ NYT!
dictatorsh*t13.02.2006 11:20:54
EI VITTU MÄ EN KESTÄ ENÄÄ! MAXIMUM SATAN! MIETTIKÄÄ NYT!
 
Totta, mahtavaa!
Frankenstone13.02.2006 11:43:24
Kai tää tähän aiheeseen kuuluu, ei tuohon vitsiketjuun oikeen asetu sellaisenaan.
 
Eli: kaikille THV:n ystäville on nykyään ajanvietettä tarjolla myös elokuvan muodossa. Paul Provenzan vuonna 2005 ohjaama The Aristocrats (http://www.imdb.com/title/tt0436078/) paljastaa, että amerikkalaisilla koomikoilla on ollut traditiona kertoa toisilleen The Aristocrats -nimellä tunnettua vitsiä, joka ainakin minun mielestäni täyttää hyvinkin kaikki tärkeimmät THV:n tunnusmerkit. Leffa on siis dokumenttimuotoinen, ja siinä haastateltuihin noin sataan henkilöön kuuluvat mm. Paul Reiser, Robin Williams, Jason Alexander ja Harry Shearer. Hauska leffa, joskin ainakin allekirjoittanutta kävi ajoittainen ylitsepursuava inhottavuus hieman vaivaamaan. Niin, leffa sisältää siis erittäin voimakasta kielenkäyttöä, ei kaikkein herkimmille siis.
 
Potentiaalista wanhuutta pahoitellaan jo etukäteen.
eLead13.02.2006 12:46:57
MIETTIKÄÄ NYT!
 
Mä en pysty. Mikä auttaa?
Niin, ainahan sitä joskus sattuu kohdalle joku thv-one-liner tms juttu joka ei lähde päästä millään. Muistan joskus nauraneeni toistuvasti huutavalle rekkamiehelle, koska se hahmo oli kovin paradoksaalinen. Se on mun lemppari kaikista thv-hahmoista. Menee jopa thl-pojan ohi. No tietysti täysiä kävelevän miehen ohi ei mene mikään, vaan se menee kaikista muista ohi. Täysiä.
NHR13.02.2006 15:25:27
Muistan joskus nauraneeni toistuvasti huutavalle rekkamiehelle, koska se hahmo oli kovin paradoksaalinen.
 
Hihoo, tämä muuten nauratti aikoinaan. Sillä kuskillahan oli vissiin jonkinlainen rekkafobia, mutta hommia piti vaan painaa kauhusta kiljuen.
 
Tai ei tuo oikeastaan mitenkään repeilyttämällä mua ääneen tainnut naurattaa, mutta ajatus tuo aina hymyn huulille ja hyvän fiiwixen. En edes muista enää koko jutusta tuon enempää, mutta idea sinänsä on niin mainio.
 
THV:eissä toistuvasti esiintyvät hahmot muuten jakaantuvat aika selvästi kahteen eri ryhmään: A) "yleisiin" ja B) "yksityisiin". Ekaan ryhmään kuuluvat mm. THL-poika, täysiäkävelymies, Kemppane & Co, ja monet muut hahmot, joita "kaikki" (tai ainakin hyvin monet) kirjoittajat ovat joskus jutuissaan käyttäneet. Mutta monilla kirjoittajilla näyttää olevan myös omia vakiohahmoja, joihin taas muut eivät juurikaan koske, vaikka eräät niistä ovat aivan loistavia.
 
Sanokaapa siis minkälaiset ominaisuudet mielestänne saavat jotkut vakio-THV-hahmot siirtymään ryhmästä B ryhmään A, tai mikä muu kuin totaalinen epähauskuus pitää toiset hahmot aina B-ryhmässä?
eLead13.02.2006 16:22:52
Sillä kuskillahan oli vissiin jonkinlainen rekkafobia, mutta hommia piti vaan painaa kauhusta kiljuen.
 
Juuri näin. Huutavan rekkamiehen veli on tietysti huutava lentokapteeni, jolla on lentopelko. Hänen lennoillaan onkin yleistä totaalinen kaaos kun paniikki leviää matkustamoon.
 
Sanokaapa siis minkälaiset ominaisuudet mielestänne saavat jotkut vakio-THV-hahmot siirtymään ryhmästä B ryhmään A, tai mikä muu kuin totaalinen epähauskuus pitää toiset hahmot aina B-ryhmässä?
 
Jotta joku hahmo pääsee A-kastiin, täytyy tietysti jonkun muun kuin alkuperäisen kirjoittajan saada kipinä käyttää sitä. Yleensä nää hahmot ovat olleet voimakkaan stereotyyppisiä (Kemppane, Jari-ope, rankka jne.. hevimies) tai satiirisia (Arska, Chuck Norris). Näihin ehkä poikkeuksen tuo täysiäkävelymies ja huutava rekkamies, jotka eivät siis ole stereotypioita, vaan totaalisen absurdeja. Ehkä siitä syystä noista ei loppujen lopuksi ole montaakaan vitsiä väännetty.
 
AA-kerhossa siis on hahmoja, joista on kenen tahansa helppo kirjoittaa. B-rappuun jää ainakin hahmot jotka ei naurata, mutta onhan joukossa hyviäkin. Ne voivat olla monimutkaisia hahmoja, joihin muut eivät uskalla koskea tai sitten niin sidottuja alkuperäisen authorin tyyliin, että ihan kohteliaisuussyistä ei lähdetä edes yrittämään (Tempuran neuroottiset hahmot?).
Milkop13.02.2006 16:44:13
Kyllä. THV on aivan uusi huumorin ulottuvuus. Nak.
 
THV-ketju on Mnetin tärkein ja hauskin osa. Ilman THV:tä ei ole elämää. Kakka, komodot ja tyhmä, huono, lihava poika hallitsevat.
LamaAjanElvis13.02.2006 16:46:41
THV-ketju on Mnetin tärkein ja hauskin osa. Ilman THV:tä ei ole elämää. Kakka, komodot ja tyhmä, huono, lihava poika hallitsevat.
 
Totta! Pää kävisi räjähtämään jos ei olis paikkaa jonne vammastella vähän. KAKKA
ruuvimeisseli13.02.2006 20:28:29
En hallitse THV:tä. Mutta niitä on kiva lukea.
Milkop13.02.2006 20:39:40
En hallitse THV:tä. Mutta niitä on kiva lukea.
 
Älä nyt, sullahan on ihan mahtavia juttuja. Jos joku ei thv:tä hallitse, niin minä.
T.S. S L A Y E R13.02.2006 22:18:06
En hallitse THV:tä. Mutta niitä on kiva lukea.
 
THV:n hallitseminen on sen hallitsemattomuus.
Pelsi13.02.2006 23:30:20
Lapio ja Tempura kyllä ovat pistäneet muutaman ihan uskomattoman pommin tässä viime päivinä. Yhtä Tempuran juttua luin koulussa tunnilla sillä seurauksella, että opettajaakin alkoi jo kiinnostamaan hörönauruni aihe. Samalla sivulla ollut Jani the Rockin juttu oli myös yhtä loistoa.
 
Itsellä vähän kuiva kausi taas, mutta eiköhän tästäkin suosta nousta.
 
EDIT: Verbin lisäilin...
Aerodactev13.02.2006 23:31:19
Älä nyt, sullahan on ihan mahtavia juttuja. Jos joku ei thv:tä hallitse, niin minä.
 
Älä nyt, sullahan on ihan mahtavia juttuja. Jos joku ei thv:tä hallitse, niin minä.
 

 
Kuka rypevä taiteilija vastaa seuraavaksi?
Snowblind13.02.2006 23:37:06
Otetaanpas pieni galluppi taas.
 
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat tajunnanvirt(s)atekniikalla

Hakkaan näppäimistöä pökäleellä.
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
Sääh.
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
Emmä oikein tiiä, kaverilta joskus lainasin THV lehden vuonna kaheskytänelkytkaks ja sit siitä kattelin jotai (vähä).
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
Varastin kirjastosta
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
Ihan tyhmä, huono idea.
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?
Iha jees.
NHR14.02.2006 06:10:20
(Tempuran neuroottiset hahmot?)
 
No mm. just nämä olivat mielessä tuota kysyessä. Mikä se oli se myöntelevä mielisairaalapotilas, joka luuli seinästä tulevan autokauppiaita yms. Ja pimpula hoitsu?
 
Tupunan "Napakymppi-larppi" oli mainio kaikessa realismissaan ja lässähti lopussa mukavasti ;)
 
Mies antoi parturilleen Jari Litmasen kuvan.
 
Tämä oli kans hauska ja oivaltava.
Tempura14.02.2006 10:16:12
No mm. just nämä olivat mielessä tuota kysyessä. Mikä se oli se myöntelevä mielisairaalapotilas, joka luuli seinästä tulevan autokauppiaita yms. Ja pimpula hoitsu?

 
Sehän oli Yrppä!
Tupuna14.02.2006 10:24:10
No mm. just nämä olivat mielessä tuota kysyessä. Mikä se oli se myöntelevä mielisairaalapotilas, joka luuli seinästä tulevan autokauppiaita yms. Ja pimpula hoitsu?
 
Tupunan "Napakymppi-larppi" oli mainio kaikessa realismissaan ja lässähti lopussa mukavasti ;)

 
Kiitos :) Mulla on oikeesti fantasia että joskus vois joku kummallinen larppiseura järkätäkin Napis-larpin. Mutta vittu kun niillä on joka larpissa pakko taistella niiden miekkojensa kanssa niin eihän siitä mitään tulisi.
Milkop14.02.2006 11:55:16
1) Miten THV-juttusi syntyvät? Otatko vain Jatkumon auki ja kirjoitat
THL-poika kuiskuttelee jutut korvaani. Olen vain välikäsi THV:n elämää suuremmassa yhtälössä.
2) Millaisia edellytyksiä sinun mielestäsi on hauskalla THV:llä? Eli mitkä ominaisuudet THV:ssä juuri sinua naurattavat?
Älyvapaus, ennakoimattomuus, kakka.
3) Oletko kauan lukenut/kirjoittanut THV:eitä?
Oliskohan 1½-2 vuotta.
4) Oletko tilaaja vai irtonumero-ostaja?
Tilaaja tietenkin
12) Mitä mieltä olisit Jatkumo-Hall of Famesta?
Ihan tyhmä, huono lihava idea.
86) Mitä mieltä olet THV:n nykytilasta?
THV ei kuole koskaan!
eLead14.02.2006 16:32:47
Jonkun pitäis joskus kirjoittaa THV ja kirjoittaa tänne siitä, kuinka sai idean, kuinka sitä kehitteli, miten vitsin rakensi, mitä mielessä liikkui yms. Olis mielenkiintoista nähdä mistä tämä joukko ammentaa ideansa. Psykoanalyysi kaikille!
Milkop14.02.2006 16:48:44
Jonkun pitäis joskus kirjoittaa THV ja kirjoittaa tänne siitä, kuinka sai idean, kuinka sitä kehitteli, miten vitsin rakensi, mitä mielessä liikkui yms. Olis mielenkiintoista nähdä mistä tämä joukko ammentaa ideansa. Psykoanalyysi kaikille!
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=110932&o=979
 
Ruuvimeisseli kirjoitti älyttömän hauskan jutun Hämähäkkimiehestä ja mä siitä inspiroituneena sitten tein tuon. Ei sitä päässä liikkunut juuri mitään ja tuota ei nyt kehitelty juuri yhtään. Kirjoittaa vaan mitä mieleen tulee - se on thv:n menestysresepti. Ei tämä nyt mitään korkeakulttuuria ole, että tuskin mitään psykoanalyyseja tarvitsee ruveta tekemään.
NHR14.02.2006 17:08:34
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=110932&o=979
 
Ruuvimeisseli kirjoitti älyttömän hauskan jutun Hämähäkkimiehestä ja mä siitä inspiroituneena sitten tein tuon.

 
Ja mä jatkoin sit vielä samasta "-mies"-aiheesta. Aattelin ensin, että "Poikamies" vois olla hauska supersankarinimi, mutta muistin sitten jo joskus siitä THV:n kirjoittaneeni, joten kirjoitinkin sitten Lepakkomiehestä, jolla kaikki tavarat tunnetusti ovat aina "Lepakko-" jotain. Rekkamiehellä ei vissiin ole muita aseita kuin pastillit ja hymy. Ihmepoika Robinista tuli sitten tietysti mieleen vielä Ihmemies MacGyver.
 
Ihan tajunnanvirtaa siis taas. Varsinaista juonta tai tarinaahan tuossa ei ollutkaan.
ruuvimeisseli14.02.2006 17:38:57
Milloin me televisioidaan THV:t? Saatais varmasti paljon rahaa ja naisii.
 
Jonkun pitäis joskus kirjoittaa THV ja kirjoittaa tänne siitä, kuinka sai idean, kuinka sitä kehitteli, miten vitsin rakensi, mitä mielessä liikkui yms. Olis mielenkiintoista nähdä mistä tämä joukko ammentaa ideansa. Psykoanalyysi kaikille!
 
voin selittää kaks
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=110932&o=900
 
Chuck-Kirka-juttu

 
- haluan tehdä thv:n chuckista
- chuck kävelee kadulla, sit vielä kirka jotenkin siihen
- thv valmis
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=110932&o=940
 
Chuck-Vin-Mr.T-kädenvääntörinki-juttu

 
- hmm, kovat jätkät. Chuck Norris, Vin Diesel ja Mr. T.
- mitä kovat jätkät tekee? vääntää kättä
- tietenkin ne vääntää ringissä, se olis aika hauskaa, kai.
- alan kirjoittamaan thv:tä, joo!
- jotain tapahtuu kädenväännön aikana?? kirahvit ja virtahevot ja lehmät ja norsut lentää tuulessa, alastomat naiset jotain vielä. Hmm, keksin myöhemmin
- lopuksi kukaan ei voita, ok.
- okei sämpylät on se kolmas juttu. sitten vielä aurinko piiloon.
- thv valmis
 
En mä tiedä meneekö nämä oikeesti näin. Ehkä. Luulisin. Keksin jonkun aiheen, kirjoitan tarinaa ja yritän keksiä jotain jännää mitä vois tapahtua. Jos en keksi hassua juttua jossain kohti, jätän sen tyhjäksi eli mietin myöhemmin jotain ja jatkan tarinaa. THV-ideat tulee tajunnanvirtana ja THV tulee myös jos se on lyhyt.
 
En varmaan voi edes sanoa mitään tähän kun olen kirjoittanut vaan muutaman THV:n :(
JOO10014.02.2006 19:23:07
Nyt on aika hullun kovia juttuja ollut. On saanu halkeilla, repeillä, hajoilla, tipahdettua, kuoltua jne. Tuo Jorma Ollila -juttu nauratti aika helvetisti.
slipkorn14.02.2006 21:09:40
Mies antoi parturilleen Jari Litmasen kuvan.

Tämä oli kans hauska ja oivaltava.

 
Mua alko nyt yhtäkkiä naurattaa ihan älyttömästi, että joku tykkäs tosta :)
ozz314.02.2006 21:19:24
Onkos "THV-Jatkumo" jollain tallessa html-tiedostoina? Sille voisi tehdä saman tempun kuin tuolle alkuperäiselle ketjulle.
NHR15.02.2006 17:54:58
Onkos "THV-Jatkumo" jollain tallessa html-tiedostoina? Sille voisi tehdä saman tempun kuin tuolle alkuperäiselle ketjulle.
 
Eikös se ole täälläkin vielä jossain, tosin lukittuna? Joku vois tosiaan ne sivut ottaa talteen. Ite en nyt viitsi moiseen hommaan ryhtyä, kun tää kone ei tunnu taas toimivan kunnolla kuin ehkä vartin kerrallaan...
ruuvimeisseli17.02.2006 14:29:03
Eikös se ole täälläkin vielä jossain, tosin lukittuna? Joku vois tosiaan ne sivut ottaa talteen. Ite en nyt viitsi moiseen hommaan ryhtyä, kun tää kone ei tunnu taas toimivan kunnolla kuin ehkä vartin kerrallaan...
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=82346&o=0
 
jos joku jaksaa tallentaa 393 sivua tuosta, siitä vaan
Aerodactev17.02.2006 14:35:52
jos joku jaksaa tallentaa 393 sivua tuosta, siitä vaan
 
Olen tallentanut tota minun kokoaTHV-softaa varten 155 ekaa sivua, samalla tiedostonnimeämistaktiikalla kuin NHR:n kokoamat alkuperäisen THV:n sivut.
http://www.kahvipannu.fi/~tmullet/uusthv.zip
 
238:n sivun savotta olisi jollekin jäljellä siis.
Guitarist in the Night17.02.2006 22:54:52
Olen tallentanut tota minun kokoaTHV-softaa varten 155 ekaa sivua, samalla tiedostonnimeämistaktiikalla kuin NHR:n kokoamat alkuperäisen THV:n sivut.
http://www.kahvipannu.fi/~tmullet/uusthv.zip
 
238:n sivun savotta olisi jollekin jäljellä siis.

 
Eissäääh, hulluja miehiä. Singolla.
NHR27.04.2006 19:42:36
Jaahas, edellinen THV-ketju sai sitten näköjään punaisen lukon, vaikka edelliset on muistaakseni selvinneet tavallisella harmaalla. Tein sitten heti uuden ketjun, jossa huonojen vitsien kertomista voi varmaankin jatkaa, ellei tuo punalukko nyt sitten tarkoita sitä, että tuomiopäivä on jo tullut...
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=123084
ruuvimeisseli27.04.2006 19:46:01
Ei perse katoaako ne kaikki nyt :(. No onneks mulla on ainakin kaikki omat THV:t tallessa. höhöh.
Tempura27.04.2006 19:46:43
Toivoinkin että joku veteraaneista avaisi uuden THV:n, itse ajattelin olevani kelvollinen siihen vasta parin vuoden päästä.
 
NHR on siitä hauska mies, että se on vähän niinku NHL. Että koripallomiehiä, sano!
NHR27.04.2006 19:55:12
Toivoinkin että joku veteraaneista avaisi uuden THV:n, itse ajattelin olevani kelvollinen siihen vasta parin vuoden päästä.
 
Tiedä tässä nyt niin veteraaniudesta ja kelvollisuudesta sitten, mutta paniikki iski heti, kun lukon huomasin... aattelin, että jotain on tehtävä, vaikka en klubiin kuulukaan...
 
Punaisen lukon vois kyllä joku modeista vaikka vielä vaihtaa harmaaseen, jos se ei oo ihan liikaa pyydetty. Kyllä siellä muutamia todellisia helmiä on tuon ketjun mukana taas katoamassa bittihelvettiin. Vai onko jollain ehkä nuo sivut jo talletettuna?
 
NHR on siitä hauska mies, että se on vähän niinku NHL. Että koripallomiehiä, sano!
 
Joo, pitkä ja komee! Ja musta.
KTR27.04.2006 19:59:42
Tämä avautuminen ei koske niitä, jotka eivät tunne olevansa kohderyhmää:
 
THV on välillä kyllä aika säälittävää räpellystä. Ärsyttää kun porukka roiskii vasemmalla kädellä semmosia parin lauseen muka-hauskoja juttuja missä ei ole mitään ideaa. Vaikka tyhmiä vitsejä tehdäänkin, niin kyllä sitä soisi silti jotain ideaakin olevan. Vetoankin teihin THV:läisiin, että ei kirjotella jos ei ole hyvää ideaa. En minäkään mikään Ylijumala ole, mutta aika usein valmis THV saa hävitä bittiavaruuteen, kun se tuntuu turhan väkisinväännetyltä.
 
Tehdään tuosta uudesta thv-ketjusta paras THV-ketju IKINÄ!! Täyttä timanttia alusta loppuun!
 
Tai parempi ois kieltää THV lailla. Aika vitun sama..
ruuvimeisseli27.04.2006 20:00:50
Tehdään tuosta uudesta thv-ketjusta paras THV-ketju IKINÄ!! Täyttä timanttia alusta loppuun!
 
Joo. bännitään thesimpsoni sieltä. Tästä alkaa THV:n kultatimanttiplatina(kakka)kausi. Tai jotain.
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=82346&o=0
 
Ja miks tääkin sai punaista lukkoa o_o.
NHR28.04.2006 13:21:17
Punaisen lukon vois kyllä joku modeista vaikka vielä vaihtaa harmaaseen, jos se ei oo ihan liikaa pyydetty.
 
Lukkojen värit näköjään vaihdettu harmaisiin, suurkiitos modelle siitä! Pitääpä jossain vaiheessa taas talletella sieltä ainakin ne parhaat (ts. huonoimmat) jutut...
Milkop28.04.2006 13:24:17
Lukkojen värit näköjään vaihdettu harmaisiin, suurkiitos modelle siitä! Pitääpä jossain vaiheessa taas talletella sieltä ainakin ne parhaat (ts. huonoimmat) jutut...
 
Tattikset modeille! Mä oon ollut sen verran itsekäs/laiska, että olen vain omat jutut aina napannut talteen. Joku kun ottaisi asiakseen vielä tallentaa koko ketjun.
NHR28.04.2006 13:33:27
Joku kun ottaisi asiakseen vielä tallentaa koko ketjun.
 
Ensviikolla tota vois vaikka yrittää, jos ois aikaa. Pahoin pelkään, ettei ole...
TheSimpsoni28.04.2006 14:23:02
Robodukenaattori myös uuden tee hoo veen johdosta meni ja raiskasi hepan jolla pystyi ratsastelemaan metalliset pallit heiluen. Sillä robodukenaattori karautteli maailmaa ympäri kuin ja räiski saatanan isolla atomitykillään. Kuin villissä lännessä konsanaan. Robodukenaattori kohtasi krokodail dandeen, joka haastoi robodukenaattorin kaksin taisteluun. Taistelu piti käydä pimeässä munasillaan ja se joka saisi vastustajan munan ammuttua helvettiin. olisi voittaja. Taistelu alkoi ja kroko dail dundee laittoi kaamena sarjan minikanillaan robodukenaattorin munaan. Mutta kroko dail dandee ei tiettyt että robodukenaattorin mulkussa oli suojana 15 titaniumia ja vielä voimakenttä. Robodukenaattorin muna rupesi vain seisomaan panosten kutituksen takia. Oli robodukenaattorin aika ampua. Hänellä oli apunaan automaatti tähtäys ja pimeä näkö, jolloin oli oikein helppoa tähdätä kroko dail dandeen krokotiilin nahkaiseen lerssiin. Ja kun ase oli vielä atomiereknaattori ei dandeen munasta jäänyt jäljelle kuin krokotiilin esinahkainen laukku. Robodukenaattori oli jälleen kerran voittamaton.
NHR30.06.2006 13:01:29
Kuka muuten muistais mistä tuo "Miees..." -villitys alunperin lähti liikkeelle? Ei siis nyt tässä nykyisessä ketjussa, vaan joskus aikoinaan. Mun mielestä se on tosi wanha juttu kyllä...
slipkorn22.07.2006 18:01:31
Hele vetti, thv:n syntymäpäivät oli sitten eilen, eikä kukaan muistanut?
Pelsi22.07.2006 18:04:41
Hele vetti, thv:n syntymäpäivät oli sitten eilen, eikä kukaan muistanut?
 
Ei kukaan muistanut.
Aerodactev22.07.2006 18:05:30
Hele vetti, thv:n syntymäpäivät oli sitten eilen, eikä kukaan muistanut?
 
who gare´s...
 
edit: Ei saatana, miten sitä on kolme vuotta jo kirjotellu kaikenlaista tuubaa...
Valokaari22.07.2006 18:36:02
Hele vetti, thv:n syntymäpäivät oli sitten eilen, eikä kukaan muistanut?
 
Onko muuten enää tietoa kenelläkään että kuka tuon tradition on aikoinaan pannut alulle?
Pelsi22.07.2006 18:36:34
Onko muuten enää tietoa kenelläkään että kuka tuon tradition on aikoinaan pannut alulle?
 
Jäsen KTR.
jussiohman22.07.2006 18:45:58
Jäsen KTR.
 
Oi niitä aikoja :`(
Tempura23.07.2006 08:42:38
Perhana, Pelsin tyttökettu-THV on eliittiä. Heti plussia sille!
lapio23.07.2006 13:13:52
Kuka muuten muistais mistä tuo "Miees..." -villitys alunperin lähti liikkeelle? Ei siis nyt tässä nykyisessä ketjussa, vaan joskus aikoinaan. Mun mielestä se on tosi wanha juttu kyllä...
 
Se on tuolta pode klupin sivuilta varmaan otettu joskus hokemaksi ja sitten se on tainnut tarttua tännekkin?
Aerodactev23.07.2006 13:22:42
Se on tuolta pode klupin sivuilta
 
Ei ole. Joku irkkijuttu kuiteskin...
Arcane14.08.2006 23:03:15
Nyt on tainnut hävitä THV-jatkumo bittiavaruuteen, eikä tuo parin sivun päässä oleva linkkikään toimi. Onko toista linkkiä/löytyykö tuota edes keneltäkään enää edes vähän?
jussiohman14.08.2006 23:15:45
Miten olis tämmönen pätemishaluinen best of - tyylinen juttu että porukka linkittäis tähän ketjuun niitä 2 tai enemmän plussia keränneitä juttujaan? Sitten voitaisiin naureskella ja kehua toisiamme.
slipkorn14.08.2006 23:18:37
Miten olis tämmönen pätemishaluinen best of - tyylinen juttu että porukka linkittäis tähän ketjuun niitä 2 tai enemmän plussia keränneitä juttujaan? Sitten voitaisiin naureskella ja kehua toisiamme.
 
Ja taputella toisia selkään! Joo!
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1940#p5766368
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=900#p5499700
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=580#p5319770 (tästä saadut plussat pisti naurattaan, tuo juttu tuli alitajunnasta suoraan)
papitsu14.08.2006 23:22:39
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=580#p5319770 (tästä saadut plussat pisti naurattaan, tuo juttu tuli alitajunnasta suoraan)
 
Tuo on paras! Taisinpas itsekkin antaa tuolle plussan. Montakos muuten on tuolle annettu? On se kyllä vaan niin loistava.
slipkorn14.08.2006 23:28:24
Tuo on paras! Taisinpas itsekkin antaa tuolle plussan. Montakos muuten on tuolle annettu? On se kyllä vaan niin loistava.
 
Kaksi jokaiselle. Tuo juttu tuli jotenki niin suoraan sydämestä.
CrimsonKing14.08.2006 23:28:58
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=260#p5132847 ainokaiseni tuohon ketjuun.
 
E: Kirjoittaessani olin ihan tyytyväinen mutta jälkeenpäin kun olen lukenut niin on vituttanut vain. Joskus tuntuu että plussaa tulee kun vaan tekee tarpeeksi pitkän kirjoituksen.
NHR14.08.2006 23:45:37
Nyt on tainnut hävitä THV-jatkumo bittiavaruuteen, eikä tuo parin sivun päässä oleva linkkikään toimi. Onko toista linkkiä/löytyykö tuota edes keneltäkään enää edes vähän?
 
Kaikki vanhat THV-ketjut on vissiin m.netistä jo poistettu kokonaan. Ekasta ketjusta mullakin taitaa olla vielä jotain kirjoituksia tallessa, mutta ei muista. En tiedä tallensiko joku muu Jatkumoa tai Menopaluuta johonkin, ite en sitten näköjään ehtinyt. Ja kohtahan se muuten tulee täyteen tämä nykyinenkin ketju, että rupeaa olemaan varmaan hyvä aika jo sitäkin tallennella itselleen, jos mieli tekee. Ite en kyllä taida jaksaa nytkään...
 
Enkä mä niitä omia linkkejäkään nyt just jaksa, katotaan joskus...
jussiohman14.08.2006 23:48:43
Onko kellään tallessa Tyhmät, huonot vitsit - ketjua?
NHR15.08.2006 00:03:27
Onko kellään tallessa Tyhmät, huonot vitsit - ketjua?
 
Mulla on ainakin osa siitä vissiin vielä tallessa. Jokuhan (olikohan Aero?) sen silloin pakkas vissiin jonkinlaiseks .zip-paketiksi, joka oli jaossakin sitten jossain.
CrimsonKing15.08.2006 00:27:46
Mulla on ainakin osa siitä vissiin vielä tallessa. Jokuhan (olikohan Aero?) sen silloin pakkas vissiin jonkinlaiseks .zip-paketiksi, joka oli jaossakin sitten jossain.
 
Taitaa olla tämä sama joka löytyy minulta, voin uploadata jonnekin jos jotakuta jostain syystä kiinnostaisi ladata vielä.
Metallityöläinen15.08.2006 01:06:59
Taitaa olla tämä sama joka löytyy minulta, voin uploadata jonnekin jos jotakuta jostain syystä kiinnostaisi ladata vielä.
 
Voisin sen ehkä ladata. Olen niin öyldskuul, että lähes kaikki THV:eeni löytyvät tuolta. Menetin joku 50 plussaa kun toi ketju heitettiin menemään. Tämä nykyinen THV... Siinä ei vain ole samaa henkeä, vaikka monet vanhojen tekijöiden jutuista jaksaakin repeilyttää.
Pelsi15.08.2006 01:20:51
Miten olis tämmönen pätemishaluinen best of - tyylinen juttu että porukka linkittäis tähän ketjuun niitä 2 tai enemmän plussia keränneitä juttujaan? Sitten voitaisiin naureskella ja kehua toisiamme.
 
Äeeh, minua itseäni naurattavat sellaiset omat jutut, jotka eivät ole saaneet plussia lain.
 
Mutta harmillista kun Jatkumoa ei ole tallessa, se oli itselleni ehkä sitä ns. kulta-aikaa.
efunkelist15.08.2006 01:32:30
Kuinka tunnettu vitsi tämä on?
 
"Mikä on sininen ja haisee merilevälle?"
 
Siis se jos mikä on huono. Ja myönnetään, olen nauranutkin sille. Mutta en ollut silloin(kaan) selvinpäin.
NHR15.08.2006 02:42:03
Sitten voitaisiin naureskella ja kehua toisiamme.
 
Emmä nyt just, mut viittiskö joku tulla imemään mun pippelii, kun en näköjään ite ylety?
 
E: Eiku ei tarvikaan, mullahan on nää kädetkin...
Pelsi15.08.2006 02:53:51
Emmä nyt just, mut viittiskö joku tulla imemään mun pippelii, kun en näköjään ite ylety?
 
E: Eiku ei tarvikaan, mullahan on nää kädetkin...

 
Tuossa saa kyllä termi "kädestä suuhun" aivan uuden merkityksen!
 
Mutta eipä ole THV-kasku aikoihin naurattanut yhtä paljon kuin teki tuo Tempuran Hulk-juttu. HULK TILAA VERHOT INTERNETISTÄ!
Aerodactev15.08.2006 08:02:59
Miten olis tämmönen pätemishaluinen best of - tyylinen juttu että porukka linkittäis tähän ketjuun niitä 2 tai enemmän plussia keränneitä juttujaan? Sitten voitaisiin naureskella ja kehua toisiamme.
 
5:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1560#p5661355
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=300#p5156588
 
3:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1960#p5774712
 
Sit niitä kahden pisteen... onhan nuita... who gare´s...
Itse pidän yleisimmin niistä, jotka eivät ole saaneet yhtään plussaa!
 
Vanhemmissa ketjuissa taso oli itsellä paljon parempi.
Milkop15.08.2006 09:53:05
Miten olis tämmönen pätemishaluinen best of - tyylinen juttu että porukka linkittäis tähän ketjuun niitä 2 tai enemmän plussia keränneitä juttujaan? Sitten voitaisiin naureskella ja kehua toisiamme.
 
Ei ihan perinteinen thv, mutta samaa osastoa. 11 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=24&t=129419&o=60#p5726567
 
Sitten ne 2:n plussan räpellykset:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=880#p5497130
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=880#p5497195
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=24&t=123084&o=80#p5059409
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1200#p5551174
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1200#p5551322
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1780#p5727152
 
Pistin nyt nuo kaikki, kun lyhyitä ovat kumminkin. Huh huh, kaikenlaista...juupa juu... Tempuran Hulk-juttu oli muuten tosiaankin parasta aikoihin.
 
Vanhemmissa ketjuissa taso oli itsellä paljon parempi.
Tältä tuntuu itsestäkin.
sepeli15.08.2006 12:16:16
Juu...nii..Uusimmasta ketjusta enemmän kuin 2 plussaa saaneet:
 
4:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=2000#p5793090
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1500#p5647210
 
3:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1720#p5710049
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1620#p5673736
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1600#p5668331
KädetönRumpali15.08.2006 12:34:11
Voe helevetti. Täällä sitä kuulutellaan paremman THV:n perään ja minä kurja menin sitten pistämään tyyliin elämäni neljännen (huonon) huonon vitsin tuohon ketjuun.
 
Bärkele, sano Bärtil. Antekee anteeks.
snykanen15.08.2006 12:54:13
minä kurja menin sitten pistämään tyyliin elämäni neljännen (huonon) huonon vitsin tuohon ketjuun.
 
Äläs nyt, tuollaista lisää vaan.
 
Miten olis tämmönen pätemishaluinen best of - tyylinen juttu että porukka linkittäis tähän ketjuun niitä 2 tai enemmän plussia keränneitä juttujaan? Sitten voitaisiin naureskella ja kehua toisiamme.
 
Mulla on vaan nää (2):
 
(4+)
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1640#p5684635
 
(2+)
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1240#p5570291
 
Tempura voisi pistää oman tappolistansa, siinä sitä olisi sadepäivälukemista.
slipkorn15.08.2006 14:25:55
Mutta harmillista kun Jatkumoa ei ole tallessa, se oli itselleni ehkä sitä ns. kulta-aikaa.
 
Samoin. Tai oikeastaan tuntuu, että siinä ketjussa kaikki heittivät aivan loistavia juttuja.
tyhjä15.08.2006 16:55:22
No, okei...haluutteko kuulla tosi huonon vitsin? Siis haluatte.
 
Mikä on maailman suurin runkkurinki?
 
-Tämä ketju.
 
;)
 
edit: Siksi haluun olla osa tätä.
Aerodactev01.09.2006 08:41:56
Ommuute ankeaa, kun ei ole asunnolla nettiä, niin joutuu sitten keräämään juttuja talteen ja postittamaan useita yhdellä kertaa. Eihän niitä jaksa sitten Erkkikään lukea!
NHR01.09.2006 10:40:01
Ommuute ankeaa, kun ei ole asunnolla nettiä, niin joutuu sitten keräämään juttuja talteen ja postittamaan useita yhdellä kertaa.
 
No pakko myöntää, että vähän tässä ihmettelinkin, että mitäs ihmeen "THV-puuskia" sulla nykyään on. Mut ei se varmaan ketään haittaa, hyvä et viittit kumminkin niitä postailla edelleen, vaikka sitten vähän nipuissakin menis.
 
E: Heh juu, olimuute aika hyviä noi edelliset. Isäntä ihmemaassa -jutulle lätkäsin oikeen plussankin.
ruuvimeisseli01.09.2006 14:49:19
Miten olis tämmönen pätemishaluinen best of - tyylinen juttu että porukka linkittäis tähän ketjuun niitä 2 tai enemmän plussia keränneitä juttujaan? Sitten voitaisiin naureskella ja kehua toisiamme.
 
12 plussaa, hahaa!
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=680#p5383027
 
Ja sit mulla oli kans se LAZERPENIS-juttu vanhassa THV-ketjussa joka sai ainakin 6, mutta ne plussat katosi. Ja on kai noita kahden plussan juttujakin mutta ei ne oo niin hyviä :(
 
Spiderman huomasi edessään verivihollisensa, Mustan Spidermanin. Hän ei pitänyt Mustasta Spidermanista
koska hän oli rasisti. Tämä oli kolmas kerta kun hän tapasi Mustan Spidermanin ja tälläkin kertaa hän
sai turpiinsa. Saatuaan turpiinsa Spiderman päätti mennä hyvän ystävänsä, Professori Naamanväännön luokse.

- Tarvitsen uuden aseen jolla voin voittaa veriviholliseni Mustan Spidermanin, sanoi Spiderman hyvin rasistisesti.

- Hyvä on. Tässä on uusin keksintöni, PENISLAZER. Se kiinnitetään penikseesi, ja sillä voitat hänet varmasti.

Professori asensi spidermanille PENISLAZERIN hyvin kivuliaassa leikkauksessa. Heti leikkauksen jälkeen hän kutsui
Spidermanin testihuoneeseen. Testihuone oli pieni laboratorio, jonka keskellä oli kahden metrin korkuinen
tiiliseinä. Seinässä oli lohkeama, joka oli selvästi ison Z-kirjaimen muotoinen.

- Voit testata sitä tuohon tiiliseinään. Kokeile tähdätä jonnekin muualle kuin lohkeamaan, asensin hetki
sitten Zorrolle PENISLAZERIN ja hän testasi sitä, kuten näet.

Spiderman otti esiin jännittyneen, kovan ja vaakasuorassa asennossa olevan peniksensä ja piteli
siitä kaksin käsin, osoittaen tiiliseinään. Hän käänsi nahkaansa peniksen päällä hieman myötäpäivään.
Samalla hänen vehkeestään kuului äänekäs naksahdus, ja sen jälkeen huminaa. Spidermanin peniksestä kuului
äänekäs ZZAP ja paksu, vihreä laser osui spidermanin peniksestä tiiliseinään. PENISLAZER muistutti paljon
Star Warsista tuttua valomiekkaa, mutta se oli paljon pitempi. Spiderman piirsi hämähäkin tiiliseinään,
ja sammutti valomiekan.

- Kiitti, tähän toimii!! Taidankin mennä antamaan sille mustanaamalle turpiin!!

Spiderman ei kuitenkaan tiennyt että Musta Spiderman omisti ANALCANNONIN. Se koitui hänen kohtalokseen.
lapio01.09.2006 18:07:33
Ommuute ankeaa, kun ei ole asunnolla nettiä, niin joutuu sitten keräämään juttuja talteen ja postittamaan useita yhdellä kertaa. Eihän niitä jaksa sitten Erkkikään lukea!
 
Hyviä juttuja kuitenkin. Minä luen aina ne kaikki. Etenkin "omaelämänkerralliset" juttusi ovat toimineet viimeaikoina hyvin.
hmv01.09.2006 20:12:35
Juhani päivitti tilunettiä IHAN TÄYSIä röytämällä. Tuloksena oli ripuli ja huoneita.
tyhjä11.11.2006 15:24:37
nyt on pakko taas kysellä tyhmiä.
 
Löytyykö joltain se ihan ensimmäinen THV?
Olen siinä uskossa, että jäsen KTR olisi sen ulos sisuksistaan sylkäissyt.
 
aika turha tämä, mutta kokeillaan.
lapio11.11.2006 15:31:19
nyt on pakko taas kysellä tyhmiä.
 
Löytyykö joltain se ihan ensimmäinen THV?
Olen siinä uskossa, että jäsen KTR olisi sen ulos sisuksistaan sylkäissyt.
 
aika turha tämä, mutta kokeillaan.

 
Joo, tuossa ois KTR:n laittama eka thv:

"Mies käveli vaatekaupassa ja häntä pieretti. Hän ei meinannut enää pystyä pidättämään pierua, joten hän säntäsi sovituskoppiin pieraisemaan. Hän veti äkkiä kopin verhot kiinni ja päästi autuas ilme kasvoillaan oikean kuningaspierun. Sitten hän katsoi taakseen ja siellä oliki itse presidentti sovittamassa uusia housuja!!"
päänahka11.11.2006 16:27:45
12 plussaa, hahaa!
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=680#p5383027

 
Ei juma, ihan hulvaton.
Lord_of_the_strings11.11.2006 18:36:13
8 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=340#p5991380
myrtonen11.11.2006 23:20:47
Joo, tuossa ois KTR:n laittama eka thv:

"Mies käveli vaatekaupassa ja häntä pieretti. Hän ei meinannut enää pystyä pidättämään pierua, joten hän säntäsi sovituskoppiin pieraisemaan. Hän veti äkkiä kopin verhot kiinni ja päästi autuas ilme kasvoillaan oikean kuningaspierun. Sitten hän katsoi taakseen ja siellä oliki itse presidentti sovittamassa uusia housuja!!"

 
Mikäs oli miehiään tämä
 
"Mies meni kauppaan ja lapio."
 
Muistelin sen olevan ensimmäinen, ainakin se taisi esimerkkinä toimia muinoin.
jussiohman11.11.2006 23:33:36
7 http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1580#p5662564
 
6 http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=640#p5362655
 
4 http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=720#p5435716
 
4 http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1260#p5578122
leka12.11.2006 00:37:14
Joo, tuossa ois KTR:n laittama eka thv:

"Mies käveli vaatekaupassa ja häntä pieretti. Hän ei meinannut enää pystyä pidättämään pierua, joten hän säntäsi sovituskoppiin pieraisemaan. Hän veti äkkiä kopin verhot kiinni ja päästi autuas ilme kasvoillaan oikean kuningaspierun. Sitten hän katsoi taakseen ja siellä oliki itse presidentti sovittamassa uusia housuja!!"

 
Tää on ehkä paras. Se "Usko Kylmänen", "Anna Mäki" nauratti myös kovin.
lapio12.11.2006 03:05:31
Muistelin sen olevan ensimmäinen, ainakin se taisi esimerkkinä toimia muinoin.
 
Olet raskaasti erehtynyt, koska minulla on alkuperäinen thv kokonaan tallessa BD
myrtonen12.11.2006 05:53:01
Olet raskaasti erehtynyt, koska minulla on alkuperäinen thv kokonaan tallessa BD
 
Hmm, no alkoiko ensimmäinen thv-ketju edes jotenkin tyyliin "Tarkoituksena on keksiä niin tyhmiä juttuja että ne naurattaa."
 
Tällaista johdantoa muistelen.
Ekman12.11.2006 08:17:30
Luin muutaman thv:n, tulin surulliseksi.
KTR12.11.2006 13:10:28
8 plussaa http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=820#p6099516
6 plussaa http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=980#p5530732
5 plussaa http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1260#p6254606
4 plussaa http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1560#p6312861
 
Noista mikään ei oo henk. koht. suosikki
Gathorn12.11.2006 13:26:55
Hmm, no alkoiko ensimmäinen thv-ketju edes jotenkin tyyliin "Tarkoituksena on keksiä niin tyhmiä juttuja että ne naurattaa."
 
Tällaista johdantoa muistelen.

 
MENKÄÄ MUUAALELLE KEKSUSTELEMAAN! BÄNNIÄA JA BANAANIA JA LUKKOA KUN EIVÄT PYSY AIHEESSA!
 
Tarina:
 
Olipa kerran Pekka, jolla oli kaikki asiat vallan mainiosti. Kun hän saapui töistä venetervaamo Kyllönen&Vilmunen KY:stä, häntä odotti kotona rakastava vaimo ja kaksi lasta. Hänen vaimollaan Pirkolla oli ihanan kurvikkaat muodot. Hänen tissinsä olivat kuin kaksi kamelin kyttyrää joiden päissä oli kaksi radion säätönappulaa. Pirkon mukavat jenkkakahvat lämmittävät myös kovasti Pekan mieltä. Pekka sattui pitämään hieman rehevistä naisista, joten oli onni että hän kohtasi Pirkon. Pirkko kun sattuu olemaan leveämpi kuin mitä hän oli pitkä. Vika ei suinkaan ollut painossa vaan Pirkon pituudessa. Pekan laskujen mukaan Pirkon pitäisi olla viisi metriä ja 32 senttiä, jotta Pirkon painoindeksi olisi 22. Mutta onneksi Pirkko ei ole niin pitkä, koska Pekka ei pidä pitkistä naisista.
 
Pirkon suloisen pyllyn iho oli mukavan appelsiininkuorimainen ja vakoon voisi istuttaa vaikka kokonaisen pellollisen verran perunoita. Pirkon reisi-ja tussukarvat olivat suurta herkkua Pekalle. Hän popsi niitä aina innokkaasti aamiaiseksi punaisen maidon kanssa, jotta jaksaisi taas raskaan työpäivän loppuun asti. Eräänä päivänä Pekka lähti aamiaisensa jälkeen tomerana töihin. Hän otti menopelinsä alleen, joka sattui olemaan vuoden -72 Helkaman polkupyörä. Tuuli hulmusi Pekan hiuksissa kun hän viiletti mäkeä alaspäin kesäauringon hyväillessä hänen suloisia kasvonpiirteitään. Mäen alapuolella Pekka näki kissan, jolla oli pitkät karvat. Kissan nähtyään Pekka sai astmakohtauksen ja ajoi suoraan ojaan, löi päänsä kiveen ja kuoli välittömästi.
 
Tarinan opetus: Ei ole kissaa karvoihin katsominen
jussiohman12.11.2006 13:31:03
Noista mikään ei oo henk. koht. suosikki
 
Eipä ole omatkaan plussia keränneet niitä parhaita minusta.
KTR12.11.2006 13:36:40
MENKÄÄ MUUAALELLE KEKSUSTELEMAAN! BÄNNIÄA JA BANAANIA JA LUKKOA KUN EIVÄT PYSY AIHEESSA!

 
Pysy ite aiheessa. Kato ketjun nimi!11
Gathorn12.11.2006 13:43:39
Muinaisia kiinalaisia kidutuskonsteja:
 
Osa 1:
1. Tilaa sellainen helvetin iso betoniauto betonin kera
2. Tee uhri tajuttomaksi esimerkiksi laittamalla silmätippoja uhrin viiniin. (Uhri saattaa tosin kuolla tähän, mutta on sekin ihan kivaa)
3. Kaiva kuoppa
4. Laita uhri kuoppaan
5. Peitä uhri betonilla sillä tavalla, että pää ja varpaat jäävät näkyviin
6. Kun uhri virkoaa, kutita häntä höyhenellä varpaista ja nenästä. Varo teräviä hampaita ja aivastusroiskeita
7. Kakkaa uhrin suuhun
 
Osa 2:
1. Sido uhri alasti tuoliin. (Se miten teet sen, on oma ongelmasi)
2. Vedä uhrin esari taakse
3. Kaada suolaa terolle
4. Jos uhri ei luovuta, voi käyttää myös kynttilän kuumaa steariinia. (Luovuutta saa käyttää)
 
Osa 3:
1. Hakkaa uhri jossain syrjäkujalla
2. Potkaise vielä kerran
papitsu12.11.2006 13:47:49
Muinaisia kiinalaisia kidutuskonsteja:
 
Väärä ketju. Bannia.
Juugeli12.11.2006 14:02:02
8 plussaa http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=820#p6099516
6 plussaa http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=980#p5530732
5 plussaa http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1260#p6254606
4 plussaa http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1560#p6312861
 
Noista mikään ei oo henk. koht. suosikki

 
Hohoh, tuo 8 plussan teehooveehän on ihan paras. Mutta eikö tosiaan kakkavokaali-laulu kerännyt enemmän plussia?
KTR12.11.2006 14:53:38
Hohoh, tuo 8 plussan teehooveehän on ihan paras. Mutta eikö tosiaan kakkavokaali-laulu kerännyt enemmän plussia?
 
Kakkavokaali-laulu sai 5 plussaa.
Gathorn12.11.2006 15:58:35
Väärä ketju. Bannia.
 
Hoho, niinpä olikin! Olenpas vammainen. Onneksi humalatilani alkaa muuttua pikkuhiljaa krapulaksi.
Metallityöläinen13.11.2006 01:21:38
Eipä sitä parissa viikossa hirveästi plussia kerätä.
 
3 plussaa
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1460#p6287873
 
2 plussaa
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1580#p6331540
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1560#p6323862
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1720#p6359079
Lennu13.11.2006 15:21:44
17 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=108714#p3786504
 
6 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=122229#p4954686
 
3 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=300#p5978235
Aerodactev13.11.2006 15:29:55
19 plussaa: http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=500#p6025640
lapio13.11.2006 15:46:13
19 plussaa: http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=500#p6025640
 
Tuo oli kyllä hieno ja sydäntä lämmittävä tarina. Minun eniten plussia kahmineet thv:t ovat siirtyneet bittiavaruuteen, mutta tässä muutama tämän hetken eniten keränneistä:
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=580#p6049570 (6 plussaa)
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1500#p6296264 (4 plussaa)
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1520#p5654048 (4 plussaa)
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=123084&o=1460#p5630267 (4 plussaa)
Pelsi13.11.2006 15:55:18
Oommuute _vähä_ Aerodacteville kade tuommoisesta plussamagneetista! Eiss..
 
Eniten plussia tuli joskus jostain Kolumbus, Kemppane ja Korhone-jutusta, kokonaista 9. Nytkin on pari kasin juttua tullut:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=840#p6106298
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=720#p6087843
 
6:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1240#p6248651
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1200#p6239441
 
5:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1260#p6251786
 
Noita neljän tai vähemmän plussan juttuja on niin paljon, että niitä ei taida olla kovinkaan järkevää listata. Eipä kyllä toisaalta näitäkään.
Tupuna13.11.2006 15:58:37
Hohoh, tuo 8 plussan teehooveehän on ihan paras. Mutta eikö tosiaan kakkavokaali-laulu kerännyt enemmän plussia?
 
antakaa sille enemmän plussaa.
sepeli13.11.2006 15:59:49
Minun eniten plussia kahmineet thv:t ovat siirtyneet bittiavaruuteen, mutta tässä muutama tämän hetken eniten keränneistä:
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=240#p5960036 (7)
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=800#p6096360 (5)
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1520#p6304843 (3) Tämä siksi, että nauroin itsekin aika paljon kuvitellessani tilannetta.
Lennu13.11.2006 16:00:26
antakaa sille enemmän plussaa.
 
Missä se kakkavokaalilaulu on? Mä annan heti, kuulostaa hyvälle (ja varmaan maistuukin)
Tupuna13.11.2006 16:02:07
Missä se kakkavokaalilaulu on? Mä annan heti, kuulostaa hyvälle (ja varmaan maistuukin)
 
KTR saa ettiä sen.
snykanen13.11.2006 17:29:56
8+
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1340#p6269656
 
5+
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=980#p6146560
 
5+
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=380#p6003055
 
4+
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=24&t=131177&o=80#p5911973
 
Ja tietysti ikisuosikkini, 8+
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=109716#p3859870
 
*henkselin paukahdus*
Tapani L13.11.2006 17:48:33
3+: http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=24&t=131177&o=20#p5893005
 
Kahta plussaa on sitten muilla, joita tuossa listassa näkyy. Ei ilmeisesti ihan yhtä paljon plussaa siis nuo minun kirjoitukseni kerää kuin noiden konkareiden, vaan eipä tuo liene mikään yllätys.
myrtonen13.11.2006 18:13:16
3+: http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=24&t=131177&o=20#p5893005
 
Kahta plussaa on sitten muilla, joita tuossa listassa näkyy. Ei ilmeisesti ihan yhtä paljon plussaa siis nuo minun kirjoitukseni kerää kuin noiden konkareiden, vaan eipä tuo liene mikään yllätys.

 
Tässä vaiheessa sen verran itse threadiin aiheeseen (=analyysi) sanoisin, että ei se määrä, vaan se laatu.
KTR13.11.2006 19:44:33
Missä se kakkavokaalilaulu on? Mä annan heti, kuulostaa hyvälle (ja varmaan maistuukin)
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=480#p6022506
Aerodactev14.11.2006 08:27:53
Oommuute _vähä_ Aerodacteville kade tuommoisesta plussamagneetista! Eiss..
 
Joo, nyt tuli sitten 20 täyteen. Voisi threadin hengen mukaisesti sitten analysoida, miksi niin moni koki tuon vitsin erityisen huvittavana, niinkuin vielä muuhun materiaaliin verrattuna. Minusta se on ihan rivivitsi, jollaiset saa maksimissaan sen 5. Taisi sattua vaan olemaan paljon satunnaislukijoita paikalla tuolloin ?D
lapio14.11.2006 12:04:39
Joo, nyt tuli sitten 20 täyteen. Voisi threadin hengen mukaisesti sitten analysoida, miksi niin moni koki tuon vitsin erityisen huvittavana, niinkuin vielä muuhun materiaaliin verrattuna. Minusta se on ihan rivivitsi, jollaiset saa maksimissaan sen 5. Taisi sattua vaan olemaan paljon satunnaislukijoita paikalla tuolloin ?D
 
Siinä kuitenkin tiivistyi sellainen isännän yksinkertainen ja rempseä elämänviisaus, että ehkä se kosketti meissä kaikissa asuvaa pientä kainuulais isäntää.
jussiohman14.11.2006 12:25:50
'dactevin viimesin hajotti aika 200%
saha14.11.2006 12:41:00
Voivvv
 
Näin tiistaiaamun kalsarikänneissä kävin vääntämässä vitsin jolle repeilen ehkä eniten koskaasn.
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/print.php?p=6367888
Lennu14.11.2006 13:05:07
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=480#p6022506
 
Eissss.....!! +++ HOHO
Metallityöläinen14.12.2006 13:21:48
Aika hyvä viikkosaldo.
 
6 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=2440#p6552096
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=2300#p6521881
 
5 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=2420#p6549891
 
4 plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=2360#p6540841
 
Nyt tuon uuden ketjun kunniaksi tai häpeäksi voisi kysellä vähän mielipiteitä THVn nykytasosta ja meiningistä. Joku aloittakoon.
tyhjä14.12.2006 13:45:13
Suht samaa tasoa kuin pari aiempaa ketjua. Ehkä ihan täysiä-ketju alkoi hajoamaan liitoksistaan turhan aikaisessa vaiheessa.
 
sait muuten yhden plussan lisää tästä:
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=2440#p6552096
 
:)
 
Jää kyllä helvetisti hyviä juttuja huomaamatta multa....
 
t: dr.stupid
 
e: linkki kuntoon.
Metallityöläinen14.12.2006 13:56:28
sait muuten yhden plussan lisää tästä:
 
Annoit sadannen plussani. Vaikka tuosta nyt tulikin eniten plussia kerännyt teehooveeni, niin itse pidin tuota kirjoitushetkellä melko keskinkertaisena. Ehkä siksi että se poikkeaa tavallisesta tavastani kirjoittaa.
 
Jää kyllä helvetisti hyviä juttuja huomaamatta multa....
 
Itse jos en jaksa sen enempää lueskella, niin selaan vain sivun nähdäkseni onko KTR, Pelsi tai Aerodactev kirjoittanut mitään. Myös Lapiolla ja NHR:llä on hyvä yleistaso, mutta monen muun jutut naurattaa vain harvoin, jos silloinkaan.
Hipelius14.12.2006 15:31:04
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=2420#p6550221 6+
 
Jee!
Milkop14.12.2006 15:37:52
Muutama uudehko kahden plussan pläjäys eli ei siis juuri minkään arvoisia:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1720#p6360702 http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1420#p6280298
 
ja sitten 4:n plussan kökkö juttu (eniten plussia saanut THV:ni):
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=131177#p5891394
tyhjä14.12.2006 16:00:57
Ei helvetti, mun täytyy nyt varmaan lukea koko edellinen ketju alusta loppuun. Liian hyviä on jäänyt huomaamatta.
Pelsi14.12.2006 16:06:57
Jatkuu karjuen -ketju on lähtenyt mainiosti käyntiin. Usea juttu on huvittanut jo plussan arvoisesti. Harmittavasti yleistaso romahti jossain vaiheessa Jatkuu ihan täysiä -ketjua, jolloin sen lukemisestakin meni vähän into. Uutta ketjua tulee kyllä luettua, mikäli taso säilyy tälläisenä.
tyhjä14.12.2006 16:25:00
Jatkuu karjuen -ketju on lähtenyt mainiosti käyntiin. Usea juttu on huvittanut jo plussan arvoisesti. Harmittavasti yleistaso romahti jossain vaiheessa Jatkuu ihan täysiä -ketjua, jolloin sen lukemisestakin meni vähän into. Uutta ketjua tulee kyllä luettua, mikäli taso säilyy tälläisenä.
 
Täytyy alkaa antaa miinuksia. 5 miinusta ja kirjoittajan täytyy editoida viestinsä katkoviivoilla. ;)
 
Mutta en kyllä luota yhtään tähänkään systeemiin. Huonoja tulee ja niitä tekee kaikki. Ihan kaikki. Ainakin jonkun mielestä. Ihan hyvä ketju oli se edellinenkin kun näin jälkeenpäin sitä tarkastelee. Tää kokisjulkkis nyt vähän sai pasmat sekaisin toisilta.
Metallityöläinen14.12.2006 16:45:17
Mutta en kyllä luota yhtään tähänkään systeemiin. Huonoja tulee ja niitä tekee kaikki. Ihan kaikki.
 
Sitä voi kuitenkin itse kunkin sensuroida itseään. Lopetin kirjoittamisen joskus THV-Jatkumon loppuaikoina, koska suurin osa jutuista oli kahden rivin kakka/väkivalta/kiroilu -pläjäyksiä, jotka eivät kiinnostaneet kiveäkään.
Itse yritän olla lähettämättä juttua, jos en usko että ketju muuttuisi edes hippusen verran paremmaksi sen ansiosta.
gasser14.12.2006 16:49:12
Täytyy kyllä myöntää, että thv on joskus ollu vaan semmonen epämääräinen minkälie olotilan purkauskanava. Muita ajattelematta on vaan tullu molotetuksi ties mitä aivopieruja (yleensä) kännissä. Vähän sama, kuin tulis ja oksentaisi toisen kengille. Sivustakatsottuna joskus hauskaa, mutta omalle kohdalle sattuessa ei ehkä niinkään. Täytyy petrata. Ehkä petraan ehkä en, kun en kumminkaan aina muista.
tyhjä14.12.2006 16:54:08
Sitä voi kuitenkin itse kunkin sensuroida itseään.
 
Tottakai voi paitsi humalassa. Sulta jäi lainaamatta pari sanaa tosta perästä. Ainakin jonkun mielestä ;)
Metallityöläinen14.12.2006 17:01:06
Tottakai voi paitsi humalassa. Sulta jäi lainaamatta pari sanaa tosta perästä. Ainakin jonkun mielestä ;)
 
Oikeassa olet. Ainakin jonkun mielestä.
tyhjä14.12.2006 17:08:39
Nyt luettuani kuusi sivua täysiä-ketjusta, niin täytyy sanoa, että aerodactevin surrealismi iski parhaiten. Mietin tässä, että täytyiskö vaan suosiolla kaikki kommentit kirjottaa tähän ketjuun ja THV-ketjujen annettais olla pelkkää THV:tä alusta loppuun. Tää on ainakin mulle ihan hyvä kanava purkaa kaikkia outoja ajatuksia mitä ei kenelläkään voisi kertoa tosielämässä (muuten olisin hoidossa).
 
Peas.
snykanen14.12.2006 17:13:58
Karjuen-ketju ei ehkä tasoltaan häikäise, kun taas tahti on ollut aika rivakka, nelisen sivua päivässä. Eihän tuohon tälläinen hitaammanpuoleinen hinkkaaja ehdi heittämään mitään kun se on kohta jo täys(i, ä, kapitalisoituna, huutomerkkejä ja ykkösiä).
Vähän itseanalyysiä: Talteen pistettyjä THV:jä löytyy 31, muutama parin sanan hölmöys jätetty arkistoimatta. Plussakeskiarvo on yli 1 per THV, mikä tarkoittaa että itsesensuuri ilmeisesti toimii aika pirun hyvin. Sen vaan huomasin että jutuissani on toistaiseksi ollut vain yksi naishahmo, eikä silläkään ollut edes yhtään repliikkiä. Pelkkä himokkaan teinin kuolauksen kohde. Pitää varmaan alkaa tekemään nais-THV:ä, pari ideaa on jo eli eiköhän se ole valmis naistenpäivään 8.3 mennessä. Ehkä. Jännä juttu muuten, nykyään melkein kaikki THV:ni ovat ajainkohtaisia, jouluaatollekin on juttu kypsymässä. Pitäisi vaan alkaa jo pikkuhiljaa kirjoittamaan sitä.
Pitää lopuksi vähän narista kun tän tasoiset jutut saa kolmea plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1800#p6375738
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=2400#p6547057
ja viimeisimmistä hulvattomat THL-pojan kakkaproosa ja Marskin itsenäisyyspäivä saivat vain yhden plussan. Ei oikein inspiroi kirjoittamaan kovin eeppisiä tarinoita.
tyhjä14.12.2006 17:19:43
Pitää lopuksi vähän narista kun tän tasoiset jutut saa kolmea plussaa:
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=1800#p6375738
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... s.php?c=24&t=131177&o=2400#p6547057
ja viimeisimmistä hulvattomat THL-pojan kakkaproosa ja Marskin itsenäisyyspäivä saivat vain yhden plussan. Ei oikein inspiroi kirjoittamaan kovin eeppisiä tarinoita.

 
Äh, siis sehän tässä on just hienoa. Et voi mitenkään tietää, mistä helvetistä joku tykkää. Kirjoita mielestäs paska THV puolihuolimattomasti, annetaan jo kymmentä plussaa. Kun oikein panostat itsekritiikkiin ja editoit sen notepadissa viiteen kertaan, kukaan ei edes lue sitä. Ja taas toisinpäin.
 
THV:n täytyy olla vittumaisen nurinkurinen.
 
Tässä en ole mielestäni vielä itse onnistunut, mutta esimerkkejä löytyy vaikka aerodactevilta vaikka kuinka. Joku loukkaantuu, kun ei mainita, mutta sanotaan näin, että jos olet hyvän THV:n kirjoittanut, niin loukkaanut. ;)
gasser14.12.2006 17:22:49
...Ei oikein inspiroi kirjoittamaan kovin eeppisiä tarinoita.
 
niimpä, niimpä. Toiset diggailee pitkistä jutuista, toiset taas jostain parin sanan munanväännöksistä. Tuskinpa kukaan koskaan voi tietää/arvata, että mikä tehari milloinkin keneenkin iskee. Ja jostain mä oon saanu sen käsityksen, että ketjua lukee kuitenkin, muidenkin kuin sinne kirjoittavien puolesta, jonkin verran sakkia. Sieltä niitä yleisöplussia saattaa ropista, luulisin ehkä.
tyhjä14.12.2006 17:28:46
niimpä, niimpä. Toiset diggailee pitkistä jutuista, toiset taas jostain parin sanan munanväännöksistä. Tuskinpa kukaan koskaan voi tietää/arvata, että mikä tehari milloinkin keneenkin iskee. Ja jostain mä oon saanu sen käsityksen, että ketjua lukee kuitenkin, muidenkin kuin sinne kirjoittavien puolesta, jonkin verran sakkia. Sieltä niitä yleisöplussia saattaa ropista, luulisin ehkä.
 
Jaahas. Kirjoitetaanko näitä vain plussien toivossa? Saako niistä jotain takaisin kun helvetin porteista sisään astelemme? :)
 
Pakko myöntää, että en laita ollenkaan pahakseni jos joku plussan päräyttää ja siitä tykkää, mutta tärkeintähän tässä on että joku saa hyvän mielen. Mulla menee paskinkin päivä paremmin, kun luen jonkun KTR:n tai muun veteraanin THV:n.
 
Ei se kestä kuin muutaman minuutin, vartin ehkä, mutta jotain on saavutettu.
Ja SE mun mielestä on just tässä vitun hienoa. Ei niitä plussia lasketa missään muualla kuin plussat-ketjuissa, jotka saavat lukkoa.
NHR14.12.2006 17:32:31
Mietin tässä, että täytyiskö vaan suosiolla kaikki kommentit kirjottaa tähän ketjuun ja THV-ketjujen annettais olla pelkkää THV:tä alusta loppuun.
 
Se olis hyvä, juu. Vaikka eipä noissa varsinaisissa vitsiketjuissa niin kovin paljon sitä kommentointia ole enää aikoihin ollutkaan, ainakaan mun muistaakseni. Ja se on hyvä niin. Joskus tulee kyllä itsekin jotain "Eissääh +" -kommentteja sinne kirjoteltua, kun ei tämän ketjun (ja/tai THV-huoneen) olemassaoloa aina muista. Mut pääasia, ettei joka toinen postaus vitsiketjussa oo enää joku vtn "HOHO!"
gasser14.12.2006 17:34:32
Jaahas. Kirjoitetaanko näitä vain plussien toivossa? Saako niistä jotain takaisin kun helvetin porteista sisään astelemme? :)
 
Pakko myöntää, että en laita ollenkaan pahakseni jos joku plussan päräyttää ja siitä tykkää, mutta tärkeintähän tässä on että joku saa hyvän mielen. Mulla menee paskinkin päivä paremmin, kun luen jonkun KTR:n tai muun veteraanin THV:n.
 
Ei se kestä kuin muutaman minuutin, vartin ehkä, mutta jotain on saavutettu.
Ja SE mun mielestä on just tässä vitun hienoa. Ei niitä plussia lasketa missään muualla kuin plussat-ketjuissa, jotka saavat lukkoa.

 
Eläs ny väärinkäsitä :) mä oon ihan samoilla linjoilla. Mutta sanoimpahan vaan, koska tässäkin ketjussa on noista plussista ollut puhe. Kyllä jätkät vetää mua paremmin ja ansaitusti. Mä viihdyn täällä ihan hyvin ja jos jonkun päivä piristyy mun jorinoista, niin hyvä. Hyvä juttu on hyvä juttu vaikka se olisi huonokin.
tyhjä14.12.2006 17:36:15
Se olis hyvä, juu. Vaikka eipä noissa varsinaisissa vitsiketjuissa niin kovin paljon sitä kommentointia ole enää aikoihin ollutkaan, ainakaan mun muistaakseni. Ja se on hyvä niin. Joskus tulee kyllä itsekin jotain "Eissääh +" -kommentteja sinne kirjoteltua, kun ei tämän ketjun (ja/tai THV-huoneen) olemassaoloa aina muista. Mut pääasia, ettei joka toinen postaus vitsiketjussa oo enää joku vtn "HOHO!"
 
Aivan. Tuo "idea" tuli mieleen kun luin vanhoja THV-ketjuja, ja siellä röllöteltiin aivan käsittämätöntä shittiä. Ei ne sinne kuulu. Tällaisissa "hengentuotoksissa" täytyy olla aina joku muu palautekanava kuin itse teos. En mä mene heittelemään kananmunia Mona Lisaan, jos se hymy sattuu vituttamaan just sillä hetkellä.
 
Tai jotain...
tyhjä14.12.2006 17:40:07
Eläs ny väärinkäsitä :) mä oon ihan samoilla linjoilla. Mutta sanoimpahan vaan, koska tässäkin ketjussa on noista plussista ollut puhe. Kyllä jätkät vetää mua paremmin ja ansaitusti. Mä viihdyn täällä ihan hyvin ja jos jonkun päivä piristyy mun jorinoista, niin hyvä. Hyvä juttu on hyvä juttu vaikka se olisi huonokin.
 
Pyydän anteeksi. luin oman viestini. Itsekritiikki on rikki.
 
Olet sinäkin multa plussia saanut. Olen elävä ristiriita.
 
Siis pointti oli se, että ei niitä tarvi tulla tähänKÄÄN ketjuun kertomaan, mikä oma tuotos nyt on saanut helvetisti plussia. Sitä en ymmärrä. Sehän on masturbaatiota ja siitä tulee sokeeks. Eikä voi enää kirjotella. Tai jotain.
 
Peas taas.
gasser14.12.2006 17:44:58
Olet sinäkin multa plussia saanut. Olen elävä ristiriita.
 
Ollaan kaksosia? Joo, jatketaan aiheesta hyvillä mielin.
pieni ot: korjasin fillarin ja nyt suussa maistuu ketjurasva. Taisin vouhuttaa kieli vähän liian pitkänä.
NHR14.12.2006 17:49:56
Aivan. Tuo "idea" tuli mieleen kun luin vanhoja THV-ketjuja, ja siellä röllöteltiin aivan käsittämätöntä shittiä. Ei ne sinne kuulu. Tällaisissa "hengentuotoksissa" täytyy olla aina joku muu palautekanava kuin itse teos. En mä mene heittelemään kananmunia Mona Lisaan, jos se hymy sattuu vituttamaan just sillä hetkellä.
 
Heh, juu...
 
Mutta muistattekos vielä edesmenneen vitsipalstan? Sen, missä alkuperäinen THV-ketjukin syntyi? Mun muistikuvan mukaan siellä oli suunnilleen jokainen vitsi aina avattu omaksi ketjukseen, jossa oli sitten jotain 1-40 hohotuspostia perässä, vitsin hauskuudesta riippuen. Enpä oo paljon tota palstaa kaipaillu...
tyhjä14.12.2006 17:55:27
Heh, juu...
 
Mutta muistattekos vielä edesmenneen vitsipalstan? Sen, missä alkuperäinen THV-ketjukin syntyi? Mun muistikuvan mukaan siellä oli suunnilleen jokainen vitsi aina avattu omaksi ketjukseen, jossa oli sitten jotain 1-40 hohotuspostia perässä, vitsin hauskuudesta riippuen. Enpä oo paljon tota palstaa kaipaillu...

 
Tää menee nyt ihan offtopikiksi mutta:
 
Muistaako NHR vielä sitä aikaa, kun ei tarvinnut rekisteröityä.
Oli se vittuillu palsta ja kaikki. Se vasta oli hullua aikaa.
2002? vai aiemmin...
NHR14.12.2006 18:09:40
Muistaako NHR vielä sitä aikaa, kun ei tarvinnut rekisteröityä.
Oli se vittuillu palsta ja kaikki. Se vasta oli hullua aikaa.
2002? vai aiemmin...

 
Toi oli vissiin ennen ku oon ite tän sivuston löytäny (joskus 2003-2004 vaihteessa). Eli henk. koht. en muista, mut on noista aina sillon tällön siellä täällä juttua ollu. Ilmeisesti oli aika legendaarista...
gasser14.12.2006 18:12:02
Mä oon jonkun sivun nähny intervepin archiveista jostain mnet-vittuilua ja sikailua systeemistä. Melkoisen näköistä oli kyllä juu. Jengi kirjoitteli toistensa nimillä ja ties mitä suoraa huutoa koko homma.
tyhjä14.12.2006 18:24:29
Mä oon jonkun sivun nähny intervepin archiveista jostain mnet-vittuilua ja sikailua systeemistä. Melkoisen näköistä oli kyllä juu. Jengi kirjoitteli toistensa nimillä ja ties mitä suoraa huutoa koko homma.
 
sen ajan mitä mä sillon olin...en kyllä muista yhtään kuinka kauan...niin sehän oli just tota. Olin itsekin joku toinen välillä, kun se vittuilu oli niin armotonta.
 
mutta nyt on parempi. I love you. AS BROTHERS! I tells ya!
 
ps. kiven ja askomikon muistan sieltä kyllä. paitsi että askomiko oli askomikko sillon.
LamaAjanElvis14.12.2006 18:26:44
Jengi kirjoitteli toistensa nimillä ja ties mitä suoraa huutoa koko homma.
 
Tulee mieleen edesmennyt Jyrkin chatti.
tyhjä14.12.2006 18:29:43
Tulee mieleen edesmennyt Jyrkin chatti.
 
Aaa, LamaAjanElvis. Kysyn nyt jotain sulta....
 
Kun sä oot noita THV:tä kirjotellu suhteellisen paljon. Heitä linkki mielestä parhaimpaan THV:eehen. Älä siihen mikä on saanut eniten plussia. Ei se kuitenkaan se oo ;)
LamaAjanElvis14.12.2006 18:38:44
Ei ole kovin monesta plussia tullut, mutta tässä ehkä lemppari noista muutamasta säilyneestä.
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=123084&o=240#p5126856
 
Tästä taas tuli eniten plussia, mutta tämä ei ole ehkä tarpeeksi tyhmä tai sairas minun makuun.
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... sts.php?c=24&t=123084&o=60#p5055170
 
Ensimmäinen THV:ni meni jotenkin näin-> Kirka, Steve Vai ja Michael Jackson viettivät kynttiläillallista. Paisti oli hyvää ja Michael Jackson liukastui paskaan.
tyhjä14.12.2006 18:47:33
Näin myöhään heräänneenä THV-juttuun kysyn (ei vittu, on tuo venäläinen LM pahaa jos sen vetää filtteriin asti...hark), että mikä ketju oli ennen tuota NHR:n aloittamaa ratsastaa jälleen-ketjua? Punainen lukko on tullut varmaan, jos sellaista oli. Olen tyhmä. Tottakai oli. Olen lukenut sitä....saatana
 
(kuka teki ensimmäisen kirkaTHV:n?)
NHR14.12.2006 18:58:07
Näin myöhään heräänneenä THV-juttuun kysyn (ei vittu, on tuo venäläinen LM pahaa jos sen vetää filtteriin asti...hark), että mikä ketju oli ennen tuota NHR:n aloittamaa ratsastaa jälleen-ketjua? Punainen lukko on tullut varmaan, jos sellaista oli. Olen tyhmä. Tottakai oli. Olen lukenut sitä....saatana
 
(kuka teki ensimmäisen kirkaTHV:n?)

 
"THV Jatkumo" oli ainakin ja "THV:n pojan koston meno-paluu" tai joku sentapanen otsikko. Oliko niitä vielä muita? No tietysti se jäsen KTR:n aloittama ihan ensimmäinen THV-ketju, joka oli nimeltään yksinkertaisesti "Tyhmät, huonot vitsit", mistä siis myös tuo lyhenne THV, jos se sattuu olemaan jollekin vielä epäselvä.
 
E: Kirkan paska taitaa muuten olla vielä vanhempi ilmiö kuin THV.
tyhjä14.12.2006 19:01:26
"THV Jatkumo" oli ainakin ja "THV:n pojan koston meno-paluu" tai joku sentapanen otsikko.
 
Nuo muistan kyllä. Siis nyt kun kerroit.
 
No tietysti se jäsen KTR:n aloittama ihan ensimmäinen THV-ketju, joka oli nimeltään yksinkertaisesti "Tyhmät, huonot vitsit"
 
Öö...en ollut paikalla ilmeisesti....ja hyvä niin.
 
mistä siis myös tuo lyhenne THV, jos se sattuu olemaan jollekin vielä epäselvä.
 
Teetän T-paidan, jos jollekin on epäselvää.
 
Kiitos.
NHR14.12.2006 19:18:06
Teetän T-paidan, jos jollekin on epäselvää.
 
THV-paidoista on muuten ollut tässäkin ketjussa puhetta MONTA kertaa (lukase vaikka ketjun alusta öpaut johonkin kymppisivulle asti), mutta eipä niitä olla vissiin koskaan saatu aikaseks. Tai jos on, niin ainakaan mulle ei oo kerrottu.
tyhjä14.12.2006 19:24:20
THV-paidoista on muuten ollut tässäkin ketjussa puhetta MONTA kertaa (lukase vaikka ketjun alusta öpaut johonkin kymppisivulle asti), mutta eipä niitä olla vissiin koskaan saatu aikaseks. Tai jos on, niin ainakaan mulle ei oo kerrottu.
 
Oon silkkipainossa töissä. Tilaus sisään. :)
 
nopee edit: siis ei tilausta mulle. Oon tosiaan vaan töissä. mutta ehkä alennusta...;)
 
Otan selvää, jos haluatte. Painetaan tarroja veineisiin, koneisiin, siin siin ne on melkein. Paitoja harvoin tehty. Luulisin että onnistuu.
tyhjä14.12.2006 19:29:24
Jos oltas amorikkalaisia, niin olis jo cafepressin paidat päällä. Onko Suomessa vastaavia?
Loco happy14.12.2006 21:04:29
en muista enää kuka keksi THV:n. osoittakaa hänet minulle niin annan sille plussan.
 
edit: tuossahan se ylempänä taidettiinkin mainita. juu ei muuta
Lennu15.12.2006 07:43:09
Oon silkkipainossa töissä. Tilaus sisään. :)
 
nopee edit: siis ei tilausta mulle. Oon tosiaan vaan töissä. mutta ehkä alennusta...;)
 
Otan selvää, jos haluatte. Painetaan tarroja veineisiin, koneisiin, siin siin ne on melkein. Paitoja harvoin tehty. Luulisin että onnistuu.

 
Se pitäis sitten olla pyllykarvoista kudottu, että siinä pysyis oikea soundi.
Hipelius15.12.2006 09:48:30
NHR:n uusin oli plussan arvoinen :D.
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/print.php?p=6574873
NHR15.12.2006 12:30:52
NHR:n uusin oli plussan arvoinen :D.
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/print.php?p=6574873

 
Heh, no kiitti. Ihmettelin tässä vaan itekin, että mikähän ihmeen taivutusmuoto tuomita-verbistä toi "tuomittivaan" muka on olevinaan? Piti vissiin olla "tuomittiin", tai jotain. Ei tullu vissiin taas yhtään oikoluettua kirjotuksiaan, mutta olkoon, jos se vaikka jonkun mielestä olikin just se hauskin juttu koko tarinassa... ;)
wrshredder15.12.2006 12:44:37
V***
Mikään ei ketuta enempää kuin kirjoittaa ensin hemmetin pitkän thv:n ja sitten tämä WinBloze2006Kakkaedition ,yhden väärän napinpainalluksen takia poistaa kaiken!
JagStang17.12.2006 00:21:33
THV on kyllä elämän suola.
wrshredder17.12.2006 00:30:47
THV on kyllä elämän suola.
 
Näin on närhet.
 
Huh, tulipas vaihteeksi pitkä :P
NHR17.12.2006 00:39:35
Huh, tulipas vaihteeksi pitkä :P
 
Ja levee...
wrshredder17.12.2006 00:44:23
Ja levee...
 
niin en tiedä mikä siitä teki noin leveän :/
..koitan fiksata.
 
E: hehjuu nyt toimii johtui varmaankin tosta JUUUSHALNOTPASSS!! kohdasta jossa käytin (ihan vähän vaan) copypastea..
NHR17.12.2006 00:52:06
niin en tiedä mikä siitä teki noin leveän :/
..koitan fiksata.

 
Ja onnistuitkin, näköjään. Ne on noi pitkät rivit ilman välilyöntejä mikkä sen tekee yleensä. Ja TAB-tageilla saa tietysti kans levitettyä sivua niin paljon ku tahtoo, vaikka emmä tiedä oisko tätä kannattanu ees sanoo, kun kumminkin joku vitun nero taas innostuu kokeileen...
 
E: wrshredderin juttu sinänsä oli kyllä ihan hauska.
wrshredder17.12.2006 01:03:33
E: wrshredderin juttu sinänsä oli kyllä ihan hauska.
 
Tängjuu!
Se oli taas yksi näitä keksi-sitä-mukaa-kun-kirjoitat thv:eitä. Sen piti alunperin loppua tonne sikalaan ;P
NHR17.12.2006 01:17:32
Se oli taas yksi näitä keksi-sitä-mukaa-kun-kirjoitat thv:eitä. Sen piti alunperin loppua tonne sikalaan ;P
 
Niin käy joskus. Ite kirjoitan nykyään useimmiten jutut ensin wordpadissa ja kopypaskon sitten vasta sieltä, jos siltä vielä tuntuu. Tosin poikkeuksiakin tulee tehtyä, kuten esim. just toi taannoinen Eeden-juttu, jonka kirjotin ihan vaan tajunnanvirtana suoraan lähetysruutuun. Siitä on muuten mulle tullu jo tähän mennessä vissiin enemmän plussaa ku mistään muusta THV-jutusta ikinä, joten mitä tästä opimme? ;)
wrshredder17.12.2006 01:24:25
Niin käy joskus. Ite kirjoitan nykyään useimmiten jutut ensin wordpadissa ja kopypaskon sitten vasta sieltä, jos siltä vielä tuntuu. Tosin poikkeuksiakin tulee tehtyä, kuten esim. just toi taannoinen Eeden-juttu, jonka kirjotin ihan vaan tajunnanvirtana suoraan lähetysruutuun. Siitä on muuten mulle tullu jo tähän mennessä vissiin enemmän plussaa ku mistään muusta THV-jutusta ikinä, joten mitä tästä opimme? ;)
 
Jepjep.. :P
Mä kirjoittelen ihan paperille jos tulee juttuja päähän. Kun ei omaa konetta ole.
Metallityöläinen17.12.2006 03:46:22
EDIT: Ei mitään.
wrshredder18.12.2006 11:54:24
Sain thv-generaattorista 5 lussaa! ? wohoo!
 
kaka
Leper Messiah18.12.2006 12:01:48
Jipii, olin saanu THV:sta plussaa. harvinaista herkkua, nuo muutamakin vähäinen.
Pelsi18.12.2006 14:03:29
Olen pannut merkille, että jäsen NHR:n jutut sen kuin paranevat ketjun edetessä. Niinkuin tuntuu kokonaistaso parantuvan muutenkin, kun vihdoin ja viimeinkin unohdettiin vitu Olli Hokkaset sun muut jutut.
 
Sätkäm puru jenkasta tuli muuten 8 plussaa, mitäviteissäähtt..!
Deinonychius18.12.2006 14:29:29
NHR tekee liian pitkiä vitsejä :|
BondakeBunny18.12.2006 16:24:05
NHR tekee liian pitkiä vitsejä :|
 
Semmonen maks 8 rivin juttu on sopiva. Ja ne rivin tai parin lohkasut parraita.
NHR18.12.2006 18:18:25
Semmonen maks 8 rivin juttu on sopiva. Ja ne rivin tai parin lohkasut parraita.
 
Joskus tulee pitkiä ja joskus taas lyhkäsempiä. Kyllä mä ainakin tykkään välillä lukee vähän pitempiäkin juttuja, kunhan nyt ei ihan mikskään novelliks mee. Mut toisaalta taas joku tuhat anagrammia JÄTTIKYRPAE:sta ei oikeen henk. koht. nappaa. Mut makuja on tietty monia, niinku onneks meitä kirjottelijoitakin...
Pelsi23.12.2006 01:12:48
snykasen Jeff Lynne ELOssa-juttu aiheutti äänekkään repeämisen näin yötuimaan. Aivan loistava oivallus.
 
Sätkäm puru jenkasta tuli muuten 8 plussaa, mitäviteissäähtt..!
 
Nyt luku on 10, mikä tekee kyseisestä THV:stä plussien määrällä mitattuna suosituimman THV:ni ikinä. Mitä helkkaria te siellä oikein juotte/poltatte?
 
E: Niin, juttujen pituudesta vielä sen verran, että ei sillä niin väliä ole, että onko juttu yhden rivin vai kolmen sivun mittainen, kunhan on kauttaaltaan hyvää tavaraa. Joskus nälkävuoden pituiset, mutta ankaraa vitsitykitystä sisältävät THV:t ovat todella maittavaa luettavaa. Joskus taas parikin lausetta riittää pudottamaan penkiltä.
Lord_of_the_strings23.12.2006 02:14:02
8+
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ts.php?c=24&t=131177&o=340#p5991380
 
5+
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=123259#p5057665
Tunttone26.12.2006 03:07:19
3+
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=138754&o=380
 
Tavoite saavutettu:D
NHR28.12.2006 18:44:04
Perlekeen hullut, luin just viikon THV-rästit ja plussaa sai hakata taas siinä määrin, että tuli etusormi niin kipeeks, ettei uskalla enää ees kaivaa nenää! Vaik oli siel kyl taas ihan huonon huonojaki juttuja paljon. Mut mitäs ne modehöpinät siä välis oli? Oliko joku heittäny jouluna jotain ihan ylihuonoo juttua jo, vai oliko ehkä mode eksyny hommiinsa liikaa joulusimaa nauttineena? Hämmensi kyllä vähän.
kokarek28.12.2006 18:46:47
Perlekeen hullut, luin just viikon THV-rästit ja plussaa sai hakata taas siinä määrin, että tuli etusormi niin kipeeks, ettei uskalla enää ees kaivaa nenää! Vaik oli siel kyl taas ihan huonon huonojaki juttuja paljon. Mut mitäs ne modehöpinät siä välis oli? Oliko joku heittäny jouluna jotain ihan ylihuonoo juttua jo, vai oliko ehkä mode eksyny hommiinsa liikaa joulusimaa nauttineena? Hämmensi kyllä vähän.
 
Heh, taisivat pojat itse olleet laittaneet viesteihinsä nuo tekstit.
 
Tällä tavoin, tajunnet nyt. Kokarek huom.
gasser28.12.2006 18:47:57
Heh, taisivat pojat itse olleet laittaneet viesteihinsä nuo tekstit.
 
Niinjuu. Tais olla Lennun aloittama kepponen. miees
NHR28.12.2006 19:06:41
Heh, taisivat pojat itse olleet laittaneet viesteihinsä nuo tekstit.
 
Aha, no sitä minäki esti arvelin, mut hämäännyin vähä, kun joku oli näköjään ehtiny jo perustaan jonku oman THV-fooruminsaki jonnekin...
Mazah28.12.2006 21:18:27
http://thv.myforum365.com/index.php
 
Jos alkaa modejen touhu liikaa ahdistamaan!
KTR28.12.2006 21:25:36
http://thv.myforum365.com/index.php
 
Jos alkaa modejen touhu liikaa ahdistamaan!

 
No mut onhan meillä jo thv-huone.
gasser28.12.2006 21:29:36
No mut onhan meillä jo thv-huone.
 
Aivan. Ja siellä käsittääkseni jokainen on mode, voi bänniä ja hillua kuin sieniä syönyt apina. Ei sillä, että siellä semmosta tehtäis. Eikä tarvikaan. Tasa-arvoinen huone.
Pelsi28.12.2006 21:57:29
http://thv.myforum365.com/index.php
 
Jos alkaa modejen touhu liikaa ahdistamaan!

 
Mitäs ihmettä modet ovat nyt tehneet?
Arcane28.12.2006 22:23:46
Mitäs ihmettä modet ovat nyt tehneet?
 
Käsittääkseni muutama THV-kirjoittaja oli osana juttuaan käyttänyt feikattuja moden terveisiä.
 
Rölölöö!
 
Moderaattori.
Lennu28.12.2006 23:03:23
No mut onhan meillä jo thv-huone.
 
Mitä? Eikä mua ole kutsuttu? Vaikka keksin arveluttavan mode-sketsinkin.
C29.12.2006 12:38:39
Mitä? Eikä mua ole kutsuttu? Vaikka keksin arveluttavan mode-sketsinkin.
 
No eipä siellä juurikaan tapahdu mitään. Pitäis ehkä kirjoittaa sinne vielä tyhmempiä ja huonompia "vitsejä"...
Copyright ©1999-2007, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.Luotu: 15.02.2007 02:03:27