Muusikoiden.net Keskustelu: Hämäriä unitapakusia

Jzci08.07.2004 17:08:21
Tulipas mieleen vaan tuo yks outo juttu joka sattui vähän aikaa sitten. Nukuin tyttökaverin vieressä patjalla ja näin jotain ihme unta. Sitten siinä unessa joku kärpänen lenteli ympäriinsä ja lensi pahki mun kaulaan. Siitä seurauksena aloin nauraa ihan hulluna ja heräsin omaan nauruun, ja nauru vaan jatkui kun tajusin mille naroin. Vitun outoa..
Oonkohan hullu?
Aksu8908.07.2004 17:13:34
Valitettavasti
Mark-Ken08.07.2004 17:14:17
Oonkohan hullu?
 
Njuuh...
 
Otsikko: "unitapakusia" Eli siis mitä ne on?!
Juugeli08.07.2004 17:16:51
Repesin.
Olenko itsekin hullu?
Jzci08.07.2004 17:20:19
Unitapakusia... perkeles en ees huomannu ite tota typoa, repesin tolle otsikolle, hoho
nahkis08.07.2004 18:02:09
Hetken jo mietin että onko unitapakusija sama kuin yökastelija.
keppimies8908.07.2004 18:03:49
Tuossa kunnossa keskellä viikkoa! Voi voi...
Cipollina08.07.2004 18:13:42
Vähennä nyt hyvä mies niiden päihteiden käyttöä.
Jzci08.07.2004 19:06:44
Vähennä nyt hyvä mies niiden päihteiden käyttöä.
 
syytä varmaan olisi...
Viceroy08.07.2004 22:21:11
Näin viime yönä hämärän unitapakusen.
 
Ratsastimme parin-kolmen cowboyn (!?) kanssa ja paimensimme jotain karjalaumaa. Lehmipoika lassosi yhden lehmän. Yhtäkkiä ympäristö ja tyypit oli vaihtunut, ja soittelin jossain bändissä rankkaa Rammsteinilta ja Beach Boysiltä (kyllä, kuulen musaa unissani) kuulostanutta mättöä. Lauloin stemmoja, ja jengi kehui niitä biisin jälkeen. Silloin heräsin :D
Rasvaton08.07.2004 22:23:47
jollekin mnettiläisellä tarjosin kotiviiniäni kämpilläni, (joku c:llä alkava ehkäpäs en tiiä) ja hän sanoi että perkele liian makeaa. tarkastin perkeles heti 18 aikaan kun pääsin kotiin ja samalla reissulla oon vieläkin.
Ruisrokkiin asti juuh.
prosentteja on. eikä oo malkeeta ..tana.
Kitaravirtuaali08.07.2004 22:25:17
Pasteanpa oman uneni tuolta toiselta palstalta:
 
Tässä yksi yö tuli nähtyä aikas mukavaa unta.
Sain ihan pilkkahintaan 20 000e arvoisen vahvistimen, Soldanokohan oli merkiltänsä vai mikä. Joku kallis verme kuiteskin.

Hassua siinä oli se, että koko höskä koostui räkistä, jossa oli Fenderin putkietuaste (digitaalisilla säätönapeilla tietenkin, hoho) ja marsun putkipoweramp perässä. Kaappi oli joku epämääräinen, mutta muistaakseni juuri siinä luki se Soldano tai mikä olikaan.

Kun vihdosta viimein sain setin huoneeni nurkkaan ja kitaran kiinni, niin johan lähti. Aivan jumalaisen rouheat rokkisäröt, olin ihan seitsemännessä taivaassa siinä bluessia ja heviä väännellessäni. Kaikki tuntui niin aidolta (lukuunottamatta sitä Fenderin nestekidenäyttöä sun muita). Sitten se kaappi ilmeisesti hävisi johonkin, ja äitini käveli sisään huoneeseen (sekä oikeasti että unessa) ja lohkaisi jotain, jonka muistanen lopun ikääni: "Siehän guru oot kun ilman kaappia soittelet". Katsoin äitiäni jotenkin hämilläni ja vilkaisin lattialle: "Kah, kaappi otti sitten ritolat", ja samassa heräsin. Kyrsi jonkin verran, oli sen verta hyvät soundit.

Digitaali-Fender loikkasi uneeni varmaankin sen takia, että olin kuolaillut Fenkun Cyber-Twiniä juuri musiikkiliikkeessä, ja samalla ihaillut kolmea 412-kaappia ja räkkivermeitä. Soldano (jos se se nyt oli) jäi taas merkkinä mieleen jostain vahvistin-threadista.
Stain09.07.2004 12:16:47
Hemmetti, olen jo kahtena yönä nähnyt painajaisia. Ei mitään hirveitä mutta sellaisia ahdistavia.
 
Ensin näin unta, jossa itkin ja oli jonkinmoinen sota. Hirveä kaaos ja ihmisiä kuoli. Sitten viime yönä näin outoa unta jossa entisen ala-asteeni ovella oli iso siili-perhe, keskellä talvea ja osa niistä poikasista oli aivan jäässä. Siinä unessa oli muutama ala-asteen kaverini ja soitimme ambulanssin hakemaan siilejä sairaalaan, mutta hätäkeskuksesta sanoivat että "ei me siilejä kuskata". Sitten loppu menikin aika sekavaksi ja heräsin. Outoa.
odd09.07.2004 12:28:44
Mäkin näin viime viikolla yllättävän paljon painajaisia. Yks oli ihan oikeasti pelottava. Siinä oli joku tyttö, joka oikeasti oli paholainen. Välillä sen silmät muuttu punasiks ja sille tuli semmonen pirullinen katse ja sen ympärillä kaikki muuttu mustaks ja kaikki savus. Ja sitten se oli taas ihan normaali. No, tässä unessa mä tiesin että se on paholainen, mutta en halunnu sen tietävän että mä tiedän, mutta halusin saada sen "nalkkiin". No, tämä tyttöpä tiesi että mä tiesin ja yritti saada mua kiinni ja juoniteltua puolellensa. Olin ihan hiestä märkä kun heräsin ja sydän hakkas ja huokasin vaan helpotuksesta kun olikin vain unta.
 
Niin, ja minäpä olenkin herännyt omaan pieruuni.
Ze Kink09.07.2004 12:28:55
Mä nään aina ihan kummallisia unia. Nyt ei tule mitään mieleen, paitsi eilinen uni, missä ostin Tech21 trademark 10:n, ja löysin sen sisältä sellasen pienen Voxin. Enempää en muista : /.
Simon Garfunkel09.07.2004 12:31:16
Näin kerran unta missä homo tyonteli pahvilappusia perseeseeni baarin takahuoneessa
Ze Kink09.07.2004 12:32:22
Niin, ja minäpä olenkin herännyt omaan pieruuni.
 
Mä näin kerran sellaista unta että yksi samalla ala-asteella ollut tyyppi istui tietokoneella ja väsäsi sillä jotain. Ilmeisesti se ei tehny mitään mukavaa, koska rupesin huutamaan "Älä tee sitä!". Se vaan virnuili ja jatkoi. Huusin uudestaan. Ei mitään. No sitten jatkoin huutamista ja aloin hakkaamaan sitä nyrkillä. Heräsin siihen kun hakkasin nyrkillä sängyn reunaan ja huusin "Älä tee sitä". Tuli muuten kivat mustelmat rystysiin.
odd09.07.2004 14:13:06
Hauska otsikko muuten. Nyt vasta huomasin.
odd09.07.2004 14:14:09
Näin kerran unta missä homo tyonteli pahvilappusia perseeseeni baarin takahuoneessa
 
*reps* mahto olla pahin painajainen.
Keny09.07.2004 14:17:39
Se on kumma ku unissa yrittä juosta niin ei pääse mihkään ja kompasteleé koko ajan kun esim karhu ajaa takaa tai näkee kun palava lentokone syöksyy kohti.
WeetM09.07.2004 15:32:08
Viime yönä näin ihan helvetin ahdistavaa unta. Katoin eilen illalla ohjelman, jossa kerrottiin siitä poliisien murhasta Helsingissä joskus v. 1997. Tässä unessa olin itse juuri kyseinen poliisintappaja ja menin virkavaltaa karkuun minkä kerkesin. Olo oli todella ahdistunut, kun tiesin mitä olin tehnyt ja että mut voitaisiin ampua koska hyvänsä. Olin jossain korkeassa kerrostalossa, jonka porraskäytävässä juoksentelin joka puolelta tulevia poliiseja karkuun. Lopulta jäin sitten ite kiinni ja siihen uni loppui. Inhottava olo oli aamulla ku heräsin.
HC-Audio09.07.2004 15:36:32
Tästähän on jo monta topicia.. no tänä aamuna mä heräsin ku sisko tuli herättämään ja sitte nukahdin uudestaan ja ku oon just tuttujen luona niin näin unta että olin tallentanu niiden numeron mun puhe-elimeen nimellä theflamingsideburns :D sitte ne soitti mulle kotipuhelimesta(tai siis luulin unessani) vaikka olin nukkumasssa samassa talossa, sitte huomasin ku sisään astu huoneeseen Jay Burnside
cldron09.07.2004 16:22:07
mä oon pari kertaa unissani alkanu kuristaa muijakaveria..
hienoo aamulla kuulla:
"mitä helvettiä!! olisit hyt herättänyt mut!"
"et sä heränny, vaikka mä yritin lyödä.. sä kuristit kyllä tosi kovaa.."
..joo.. uskaltaako sitä enää samaan sänkyyn mennä..
Jaristoteles09.07.2004 22:27:59
No itse pyysitte.
 
Eräänä yönä heräsin ensimmäistä kertaa omaan nauruuni. Näin unta, jossa kävelin töihin pitkin Vilhonvuorenkatua. Siinä on paikka, jossa on joka aamu puluja ruokailemassa ruokaa.
 
No minä poika aloin hyppelemään niiden päällä kuin Super Mario konsanaan. Joka pulusta nousi sata pistettä.
 
Viereen käveli merikapteeni, joka katseli pomppimistani ja totesi: "Taidat olla aika hyvä tuossa. Lahjoitan partani sinulle palkkioksi."
 
Merikapteeni alkoi repimään valkoista partaansa irti. Joka parranreiästä kurkkasi pieni mies joka heilutti kättään ja huusi "Moro!".
 
Silloin heräsin nauruuni.
 
Sitten ne pahat.
 
Olin todella väsynyt ja aloitin nukkumisen. Pää tyynyyn ja musta huppu samantien ylle. Yhtäkkiä aloin täristä kauttaaltani ja päähäni tuli ns. "puhelinsaundilla" ääniä, jotka olivat puhelinvastaajasta.
 
Viestit olivat tyyliin "Seppo, me tapetaan sut.", "Seppo, me tiedetään missä sä asut." Näitä kesti hetken aikaa. Yritin avata silmäni mutten voinut, tajusin tilanteen, tärisin ja kuulin lisää ääntä.
 
Tuli "muistokirjoitus", joka oli papin äänellä kirkossa. En muista ihan tarkkaan, mutta se kertoi rakkaasta taksikuski Seposta, joka oli murhattu. Lopussa tuli hautakiven muistokirjoitus, jonka aikana yritin ihan tosissani herätä. Jokainen sana muistokirjoituksesta kauhistutti minua vain yhä enemmän ja tiesin jo valmiiksi mitä siinä tulisi lukemaan. Viimeisen sanan jälkeen silmäni rävähtivät auki. Olin hiessä.
 
Hengailin hetken, pelkäsin itseäni ja aloin uudelleen nukkumaan.
 
Sama toistui vielä kerran. Nyt vain viestit olivat erit, mutta samaa sarjaa. Taas murhatun ihmisen viestejä ja muistokirjoitus.
 
Tämän jälkeen nukahdin ja nukuin kuin tukki.
 
No tässä toisena yönä aloin taas tärisemään kesken nukkumisen ihan tietoisena kaikesta. Silmät eivät auenneet, tärisin. Näin jonkun kummitusmaisen naisen, joka tuli ja piti ranteitani sängyssä kiinni.
 
Hän ei lähtenyt pois ennen kuin oli suudellut minua. Sitten sain silmäni auki ja katto oli kymmenen sentin päässä silmistäni. Laitoin silmäni kiinni ja avasin uudestaan.
 
Kaikki oli taas hyvin. Nukuin.
 
Ja nämä ovat aivan oikeita tapahtumia. Nyt en keksinyt, tai ehkä sen teki mieleni, mutta nuo näyt näin aivan oikeasti.
 
Mistä on kyse?
dictatorsh*t09.07.2004 22:29:50
Mistä on kyse?
 
Sulla on päässä vikaa.
Velko09.07.2004 22:36:37
Kopsaan minäkin toisesta threadista, tämä on nimittäin omituisin uni jonka olen koskaan nähnyt.
 
---
 
Olin jonkinlaisessa olohuoneessa, istuin nojatuolissa takkatulen ääressä. Viereisessä nojatuolissa istui tieteiskirjailija Arthur C. Clarke (mm. Avaruusseikkailu 2001 on häneltä). Hän esitteli innostuneena minulle uutta novelliaan. Tämän pienen kirjasen kansikuvassa oli vihreä huone, jossa oli neljä kärpästä, joista yksi luki lehteä ja kolme muuta katsoi televisiota sohvalla. Yläpuolelle oli mustalla tekstattu novellin nimi: ASTERIOSKLEROOSI. Herra Clarke alkoi kertoa novellinsa kulkua, jonka näin kuin olisi elokuvaa katsonut tai vieressä seissyt.

Se kertoi maapallon alkuajoista, jolloin maapallolla eli vain kaksi eliölajia: "taivaan mato" ja "niveljalkaisiin kuuluva äyriäinen". Nämä lajit eivät olleet koskaan vielä tavanneet toisiaan. Taivaan mato oli sellainen perinteinen myrkynvihreä toukka. Niveljalkaisiin kuuluva äyriäinen näytti sellaiselta katkaravulta, mitä on pitsoissa. Noh, eräänä päivänä mato ja äyriäinen tapasivat ensimmäisen kerran. Mato hämmästyi suuresti, ja huudahti (vuorosanat ovat tarkkoja, muistan ne selkeästi): "Voe mahoton! Ootteko te niitä svetisismejä?". Äyriäinen pudisteli päätään, ja sanoi: "Ehei, tapani syödä kitaraa ruijanpallaksena on pikemminkin kreikkalainen." Nyt saapui toinen äyriäinen, joka taivaan madon nähtyään suuttui tälle ja poistui paikalta. Sen jälkeen paikalle tuli vielä kaksi matoa. Tähän novelli loppui.

Herra Clarke oli hyvin innostunut uudesta novellistaan, ja kehui sitä minulle suuresti, etenkin sen loistavaa vitsiä. Tästä eteenpäin en muista enempää.

---
 
Minusta tässä on jotain valtavan sairasta.
kokarek09.07.2004 22:44:31
Istun pöydän ääressä. On hämärää. Kuu luo säteitään samean ikkunan läpi. Pöydällä on rahoja. Tuijotan vastakkaisella puolella istuvaa. Yhtäkkiä hän ojentaa käden ja yrittää kahmaista rahojani! Isken kädelläni hänen kättään ja *skurlmbmub*. Herään siihen että olen lyönyt läheiseltä pöydältä tavarat alas.
rooster10.07.2004 10:49:29
Näin kerran unta, että olin lainannut eräältä lentäjä-tutulta sellaisen Concorde-mallisen lentokoneen kun piti hakea jotain torilta(?). Päätin sitten lähteä vähän kruisailemaan, olihan alla aika pramea peli. Ajoin sitten kolarin ja nolotti aivan jumalattomasti. Pitkän aikaa herättyänikin mietin, että "miten helvetissä minä tämän selitän, ei ole noi concordet kovin halpojakaan.."
Suchinenu10.07.2004 11:50:59
Juu onhan näitä näkyjä ja unia tullut koettua.
 
Esimerkiksi viime yönä näin hupaisaa unta aurinkolasiostoksista. Haluamani lasit oli jumalattoman korkealla, joten rakensimme kavereiden kanssa ihmispyramidin. Siinä tuli sitten myyjä joka sanoi: "luuletteko, että noin korkealla olevat lasit ovat tarkoitettu kokeiltaviksi?"
 
Sitten painajaisia.
Näen usein sotaunia ja unia joissa minua puukotetaan niskaan, leikataan jalka irti tjms. Pienempänä painajaiseni loppuivat aina samalla lailla: kerrossänky muka romahti ja minä tipuin mukana alas.
 
Näkyjä on ollut mm. Huoneeni nurkkaan hirtetty hahmo.
 
Että semmosta.
Jaristoteles10.07.2004 12:08:30
Näkyjä on ollut mm. Huoneeni nurkkaan hirtetty hahmo.
 
Argh. Tuo olis jo paha.
 
Ihan lähiöinä näin jutun, jossa herättelin CMX:n jäseniä Kallion kirjaston lattialta. Sitten se kitaristi-Janne alkoi esittelemään minulle juuri ostamansa kirjaston tiloja ylpeänä.
ritchie10.07.2004 12:18:33
Joskus pienenmpänä kuin nyt, alle kouluikäisenä näin usein painajaisia hirveästä sinisestä koneesta, jonka keskellä on jättimäiset huulet ja siinä on sellaisia rihmahuulia monenmonituisia. Se sijaitsi meidän mummolan takana olevassa pienen järven saaressa(mummolani lähellä ei ole järviä).
Uni alkoi aina niin että otin pienen soutuveneen ja soudin saarelle, sitten aloin kävelemään viidakon läpi ja keskellä saarta pitkän tarpomisen jälkeen kohtaan tuon hirvittävän pusukoneen, joka toimenpiteitten jälkeen nielaiseeminut ja lopulta herään siihen jos en ole aikaisemmin herännyt.
Tuo uni on aivan kreisi.
Vimpo10.07.2004 12:25:51
Se on kumma ku unissa yrittä juosta niin ei pääse mihkään ja kompasteleé koko ajan kun esim karhu ajaa takaa tai näkee kun palava lentokone syöksyy kohti.
 
Mulla käy aika ajoin niin että en saa mitään tehtyä unessa kun silmät ei pysy auki. Siis unessa, selvennyksen vuoksi. Olen missannut jo vaikka mitä kivaa unissa tuon takia.
Vasara10.07.2004 12:42:35
Minä näen usein unia joissa tappelen. Muuten kaikki menee normaalisti mutta kädet liikkuu hidastetusti kun taas toinen osapuoli mättää täysiä ilman mitään unen kummallisia hidastuksia. Raivostuttavia.
 
Toinen on sitten normaalin arkiaamun painajainen.
Heräät.
Laitat kahvin tippumaan.
Menet suihkuun.
Pukeminen.
Aamu savulle kahvin kanssa.
Sähköpostit ja pikaviestit.
Päiväksi tupakat.
Lisää kahvia ja televisiota.
Pukeminen ja kouluun lähdön suunnittelu.
Koulumatka.
Koulunpihalla tupakka.
Höpöttelyä kaverien kanssa koulussa.
Oppitunti tai työsaliin.
Herääminen. Taas.
 
Varsin raivostuttavaa.
porno star10.07.2004 13:40:52
Tänäaamuna näin semmosta unta että varastin kaveriltani Fanta Shokata pullon ja join sen hänen nenän edessä.
 
Krapula varmaan syypää tuohon.
cldron10.07.2004 15:21:01
Näkyjä on ollut mm. Huoneeni nurkkaan hirtetty hahmo.
Noita näkyjä tulee mulle todella usein.. kun herään, niin parin sekunnin ajan näyttää, kuin jokin vieras hahmo seisoisi tai istuisi mun huoneessa.. noista saa kyllä aina helvetillisiä sydämentykytyksiä..
Bilharzia10.07.2004 15:47:47
Eräänä yönä heräsin ensimmäistä kertaa omaan nauruuni. Näin unta, jossa kävelin töihin pitkin Vilhonvuorenkatua. Siinä on paikka, jossa on joka aamu puluja ruokailemassa ruokaa.

No minä poika aloin hyppelemään niiden päällä kuin Super Mario konsanaan. Joka pulusta nousi sata pistettä.

Viereen käveli merikapteeni, joka katseli pomppimistani ja totesi: "Taidat olla aika hyvä tuossa. Lahjoitan partani sinulle palkkioksi."

Merikapteeni alkoi repimään valkoista partaansa irti. Joka parranreiästä kurkkasi pieni mies joka heilutti kättään ja huusi "Moro!".

Silloin heräsin nauruuni.

 
Nauroin ihan vitusti tälle jutulle..
Bilharzia10.07.2004 15:54:26
Joskus on ihan sairaan ahdistavia unia.. ja toisinaan ne on niinku jostain mustavalkosesta leffasta.. Niinku Nosferatun ja Night of the living deadin ristisiitos. Makaan sängyssä jossain kellarissa jossa on kalterit ja siellä ulkona on märkää ja ihmisiä jotka vainoaa mua. Mää yritän mennä jonnekin siinä kellarissa mutta mut on teljetty sinne, siellä on jäänkylmä polttouuni tai kamiina. Varmaankin siltä ahtaanpaikankammo tuntuu. Tulee välillä ulvottua kun näkee semmosia.
Simon Garfunkel10.07.2004 16:11:14
Se on kumma ku unissa yrittä juosta niin ei pääse mihkään ja kompasteleé koko ajan kun esim karhu ajaa takaa tai näkee kun palava lentokone syöksyy kohti.
 
Niinpä. Kerran näin unta missä olin kontissa, joka räjähtäisi kohta. Yritin juosta pois mutta jalat olivat kuin lyijyä. (ehdin silti pakoon)
Skinwalker10.07.2004 18:06:59
Mistä on kyse?
 
Unihalvaukselta tuo hieman haiskahtaa. Pistäs googleen tuo "unihalvaus" tai "sleep paralysis".
 
Aavemaisia tapahtumia- threadissa tuosta oli myös aikaisemmin puhetta.
Jaristoteles12.07.2004 18:12:41
Unihalvaukselta tuo hieman haiskahtaa. Pistäs googleen tuo "unihalvaus" tai "sleep paralysis".
 
Aavemaisia tapahtumia- threadissa tuosta oli myös aikaisemmin puhetta.

 
Moinen löytyi. Arvatkaas nukunko enää koskaan? Ja arvatkaas klikkasinko tuota "Ufosieppaus" -linkkiä.
 
http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/valveuni.html
 
Valveuni
(engl. waking dream). Valveunet ovat hallusinaatioita, jotka esiintyvät joko vaivuttaessa uneen (hypnagogiset hallusinaatiot) tai unesta herättäessä (hypnopompiset hallusinaatiot). Hallusinaatiot voivat olla näköhavaintoja kuolleista sukulaisista, hirviöistä, enkeleistä tai avaruusolennoista. Ne voivat myös olla ääniä, hajuja tai kosketuksia. Valveunien yhteydessä voi esiintyä unihalvaus (engl. sleep paralysis), eli henkilö ei pysty liikuttamaan kuin ehkä vain silmiään.
 
Uni ja valve sekoittuvat valveunissa toisiinsa, koska aivojen eri järjestelmät eivät ole siirtyneet selväpiirteisesti unitilasta valveeseen.
 
Katso: Ufosieppaus.
lapio12.07.2004 21:11:32
Katso: Ufosieppaus.
 
Hoh, jospa se unihalvaus onkin epäonnistunut Ufosieppaus.
Mutta perseestä se on, onneksi ei ole pitkään aikaan tullut (unihalvausta, ei ufosieppausta).
 
Asiaan: Viime yönä näin unta, että taivaalta satoi verta. Veri haisi aivan kuten lämmin veri haisee. Muistan hajun todella selvästi Muistakin lopunajan merkkejä oli nähtävissä. Kaduilla tulvi sulaa laavaa. Asuimme unessa vielä vanhassa kerrostaloasunnossamme. Kun menin sisään TV-uutisten erikoislähetyksessä Arvi Lind kertoi maailmanlopun tulleen. Hänet oli pyydetty erityisesti tätä erikoislähetystä varten palaamaan töihin eläkkeeltään.
Kuitenkin erikoisinta oli se tunne tila minkä maailmanloppu aiheutti. Ei ollut huolta mistään, olin jotenkin hyväksynyt lopun tulemisen. Olin harmissani vain kaikista niistä mahdollisuuksista jotka olin jättänyt käyttämättä ja niistä kokemuksista jotka olisin voinut vielä saada.
riimu12.07.2004 21:57:41
Unitapakusia... perkeles en ees huomannu ite tota typoa, repesin tolle otsikolle, hoho
 
Nooh, kerran ystävän veli unissaan kävi kusella roskiksessa, joten kaippa ainakin siihen tuo unitapakusia sopii. :P
Nimismies12.07.2004 22:17:19
Jaristoteles:
Mistä on kyse?
 
Uniparalyysista. Yleinen ilmiö, jossa nähdään puolittaisessa valvetilassa painajaismaisia hallusinaatioita. Osaavat olla niin maan helvetin ilkeitä. Itse olen onneksi säästynyt.
 
EDIT: Tietenkin olitte ehtineet ensin. Haistakaa paska.
Jaristoteles13.07.2004 17:06:07
Uniparalyysista. Yleinen ilmiö, jossa nähdään puolittaisessa valvetilassa painajaismaisia hallusinaatioita. Osaavat olla niin maan helvetin ilkeitä. Itse olen onneksi säästynyt.
 
Ok. Minä luin tuon erään gradun mikä löytyy Googlella "unihalvaus" -hakusanalla. Tiedän nyt enemmän aiheesta, eikä enää pelota.
 
Se ole mielenterveydellinen häiriö. (hiiii)
 
Nyt oikeastaan odotan jo seuraavaa.
Shemhamforash13.07.2004 17:30:12
Pari yötä sitten poikaystäväni puhui (taas) unissaan. Heräsin keskellä yötä siihen, että hän tiuskaisee ärsyyntyneenä: "kato nyt vittu sitä kelloa että tiietään kummalla loppuu aiemmin!" Aloin jo unenpöpperössä hamuilla kännykkää, ennen kuin tajusin kysymyksen lievän kummallisuuden. Sain murahdetuksi "häh?", jolloin poikaystäväni toistaa asiansa vieläkin ärsyyntyneenpänä. Kysyn "mitä hittoa? Niin mikä loppuu?" jolloin hetken hiljaisuuden jälkeen kuuluu vastaus: "Reserviarmeija!!" Tämän jälkeen poikaystäväni avaa silmänsä, tokaisee "Minä taisin uneksia." ja nukahtaa uudelleen. Aamulla ei tietenkään muistanut asiasta yhtään mitään.
 
On muuten aika kova poika puhumaan ja sekoilemaan unissaan. Armeijassa oli monta kertaa tiuskinut unissaan kipinäänherättelijälle, ja kerran oli hirveää vauhtia syöksynyt ylös sängystä, napannut rynnäkkökiväärin mukaansa ja herännyt teltan ulkopuolella seisomassa asennossa.
 
Hassua.
e r s k i13.07.2004 17:35:09
Asiaan: Viime yönä näin unta, että taivaalta satoi verta. Arvi Lind kertoi maailmanlopun tulleen.
 
Oot tainnu kuunnella Slayeria aika lailla...
slipoilfan13.07.2004 23:04:22
Vähennä nyt hyvä mies niiden päihteiden käyttöä.
 
ei se päihteitä vedä vaan viinaa-.
slipoilfan13.07.2004 23:06:19
Nooh, kerran ystävän veli unissaan kävi kusella roskiksessa, joten kaippa ainakin siihen tuo unitapakusia sopii. :P
 
härskihän teki saman kerran
Moridin14.07.2004 10:17:21
Tykkään sammutella herätyskelloja unessa. Pariin kertaan tässä kesälomalla oon nähny unta että sammutan herätyskellon, ja enpä ainakaan herännyt siihen.
JS14.07.2004 13:53:24
1. Kävin kusella vaatekaapissa... Jee... (ei siis ollut unta, mutta tapahtui nukkuessa)
 
2. Kelluin meressä ja huomasin kelluvan kitaran, joka oli strato ja samalla myös jemi ja jossa oli koko otelaudan koverrukset ja 21 ja 24 nauhaa eikä nauhamerkkejä, mutta silti sekä pistemerkit että tyypilliset jemikoristeet... Outoa... Mereen jouduin putoavan lentokoneen mukana.
 
3. Olin paskalla yleisessä vessassa, jonka oven olin varmasti lukinnut ja kaksi entistä tyttöystävääni (ja ziljoona muuta ihmistä) kävi juttelemassa.
 
4. Olin liikkuvassa bussissa, jossa oli matkustajia ja joku epämääräinen ja tumma "paha mies", joka aikoi tehdä jotakin pahaa. Minullapa olikin kaikeksi onneksi musta sauva, jonka toinen pää oli helevetin kuuma ja jonka tungin läpi tämän pahan miehen keskivartalosta...
 
5. Olin kuollut isäni.
 
6. Ajelin ylös alas vuoristorataa istuen skeittilaudan päällä koira sylissä.
 
Pahimpia painajaisia en onneksi muista, mutta herään aina siihen, että vasen pohje kramppaa helvetillisesti ja on lähestulkoon käyttökelvoton monta päivää.
Ekman14.07.2004 18:46:14
1. Kävin kusella vaatekaapissa... Jee... (ei siis ollut unta, mutta tapahtui nukkuessa)
 
Sinäkin olit niin tehdessäsi kai aika lailla kännissä?
saturnzreturn14.07.2004 19:24:47
viime yönä kyllä pelotti:
 
näin unta kahdesta nuoresta miehestä. toinen niistä saattoi olla minä, mutta en voi olla varma koska joku ulkopuolinen tekijä uskotteli minulle että koko homma on elokuvaa. no joka tapauksessa kuitenkin näin kaiken toisen nuoren miehen silmien perspektiivistä.
 
no he olivat käymässä nukkumaan pienessä pimeässä huoneessa. hetken oli jo hiljaista, mutta sitten huoneen ovelta kuului tavallista lujaäänisempi koputus. toinen kavereista (joka ei ollut minä, tai siis en ole varma olinko se toinenkaan) meni avaamaan ovea. sieltä leijui sisään ihmisennäköinen otus, jolla oli molemmat jalat niskan takana ja se leijui noin kahden metrin korkeudella. outoa tässä leijumisessa oli (leijumisen lisäksi) se, että liike oli täysin suoraviivaista ja hidasta. tämän ihmisen/otuksen kieli lipoi koko ajan ulkona suusta niinkuin jossain huonossa pornoleffassa)
 
tyyppi joka oli käynyt avaamassa oven sanoi toiselle tyypille että tää on ihan hyvä jätkä tämä. muistaakseni sen otuksen piti puhdistaa meidän sieluja sillä välin kun me nukutaan.
 
oven avaamassa käynyt tyyppi meni nukkumaan ja minä/toinen nuori mies kävi makuulle mutta jäi vielä tuijottamaan kyseistä otusta, joka liiteli huoneen nurkasta toiseen aivan suoraviivaisesti tehden jyrkkiä ja äkkinäisiä käännöksiä. sitten tämä otus teki käännöksen minua/toista nuorta henkilöä kohti ja lähti tulemaan suoraan kohti hänen naamaansa.
 
sitten joutu herään kun kävi niin hämäräksi se touhu. siinä unenpöppörössä olin vielä melko varma siitä että se oli pätkä jostain leffasta jonka olen nähnyt joskus. nukahdin uudestaan ja kun olin lähdössä töihin muistin tämän unen. sitten olin jo melko varma ettei sellaista leffaa ole olemassa
 
olisi kyllä ollut aika paska leffakin.
Jaristoteles14.07.2004 22:00:25
sieltä leijui sisään ihmisennäköinen otus, jolla oli molemmat jalat niskan takana ja se leijui noin kahden metrin korkeudella. outoa tässä leijumisessa oli (leijumisen lisäksi) se, että liike oli täysin suoraviivaista ja hidasta. tämän ihmisen/otuksen kieli lipoi koko ajan ulkona suusta niinkuin jossain huonossa pornoleffassa)
 
Jalat niskan takana ja kieli lipoi?
 
Sehän oli huonosta pornoleffasta!
Jammy14.07.2004 22:25:54
Yhdessä unessa Danny yritti päästä CIA:han. Aamulla oli vähän wtf?-olo...
Krice15.07.2004 01:38:04
Näin unta, että varastin isäni kuorma-auton ja ajoin sillä jonkin matkan päässä ojaan. Loukkaannuin kai siinä rytäkässä. Sitten minut löydettiin jotain viikon päästä jostain pusikosta ja olinkin yhtäkkiä jonkinlainen sankari. Tytötkin tykkäsi. Makasin koko ajan vatsallani ihmisten hurratessa ympärilläni ja mietin, että pitäisiköhän kertoa, että minä varastin sen kuorma-auton..
lapio15.07.2004 01:52:18
Tykkään sammutella herätyskelloja unessa. Pariin kertaan tässä kesälomalla oon nähny unta että sammutan herätyskellon, ja enpä ainakaan herännyt siihen.
 
Kerran heräsin ja sammutin herätyskellon (tämä oli unta). Sitten se soi uudestaan ja heräsin jälleen, kummastelin kuinka näin unta siitä, että sammutin herätyskellon (tämäkin oli unta). Sammutin kellon uudelleen tällä kertaa oikeasti. Outoa on uni.
Antti198715.07.2004 01:53:40
Kerran heräsin ja sammutin herätyskellon (tämä oli unta). Sitten se soi uudestaan ja heräsin jälleen, kummastelin kuinka näin unta siitä, että sammutin herätyskellon (tämäkin oli unta). Sammutin kellon uudelleen tällä kertaa oikeasti. Outoa on uni.
 
Joo. Välillä ei millään jaksais kattoo kelloo, sitten näkeekin unta että kattoo sitä. Tai jos pitää siirtää herätystä myöhemmäksi, niin sama juttu.
Mcpertti15.07.2004 11:19:48
Erittäin selvä vastaus: sä oot hullu!!!!!!!!!!!!1
Antti198715.07.2004 11:46:22
Tää nyt ei kauheen hämärä uni oo, mutta laitanpa silti. Viime yönä ostin Soundi-lehden, jonka välissä oli jotain 10 julistetta ja kaikki n.1x2 metrin kokosii!! Yhdessä oli ainakin Nicko McBrain. Ja lehden viimeiset sivut oli jotain "lastensivuja" ja siellä oli ainakin lyhyt Aku Ankka -sarjis.
Traligy16.07.2004 20:30:08
Tulipas mieleen vaan tuo yks outo juttu joka sattui vähän aikaa sitten. Nukuin tyttökaverin vieressä patjalla ja näin jotain ihme unta. Sitten siinä unessa joku kärpänen lenteli ympäriinsä ja lensi pahki mun kaulaan. Siitä seurauksena aloin nauraa ihan hulluna ja heräsin omaan nauruun, ja nauru vaan jatkui kun tajusin mille naroin. Vitun outoa..
Oonkohan hullu?

 
Olet hullu!
Metallica mies16.07.2004 23:49:05
tämä uen näin viime viikolla; olin metsässä sahaamassa joulukuusia kun kaksi Timo kahilaista tulee paikalle farmariautolla ja sitten puhumme niitä näitä...todella outo uni.
Antti198716.07.2004 23:50:15
tämä uen näin viime viikolla; olin metsässä sahaamassa joulukuusia kun kaksi Timo kahilaista tulee paikalle farmariautolla ja sitten puhumme niitä näitä...todella outo uni.
 
"Se on poijjaaat se alue kaks kilometriä tonneppäin!"
Antiharras17.07.2004 14:25:37
Taitaa olla loppukevennyksen paikka...: Näin jokin aika sitten unta, josta muistan vain pari viimeistä hetkeä. Keskellä peltoa seisoo kirkkaassa auringonpaisteessa kaksi hahmoa, joista toinen olin minä jossain toisessa olomuodossa, ja toinen Mummo Ankka. Kaino-Vieno katsoo minua viileän auktoritäärisesti ja toteaa: "Lähdepäs sinä nyt sinne kauppaan, niin minä lähden huoraamaan." Heräsin omaan nauruuni.
JMP7118.07.2004 03:03:53
Unessa vejettiin Provinssin saarilavalla ja soittelin ilman kenkiä&sukkia (niinku tapana on muutenkin). Olin piirtänyt hymynaaman pottuvarpaaseeni jota sitten heiluttelin lattiamonitorin päältä yleisölle. Tykkäsivät.
 
Tämmöstä.. diagnoosi??
cldron18.07.2004 11:43:14
Nooh, kerran ystävän veli unissaan kävi kusella roskiksessa, joten kaippa ainakin siihen tuo unitapakusia sopii. :P
 
Joo. Munki kaverin pikkuveli kusi kerran omaan sänkyynsä.. Seistä lorotteli siinä sängyn vieressä, ja meni takasin nukkuun.. Hyvä meininki..
 
Se on Ulla sen naisen nimi siin Salkkareissa
 
Eipäs ku roosa..
 
Näin kerran sellasta unta, että olin Jeesus... Oli aika mielenkiintoista..
Shemhamforash18.07.2004 20:51:53
Viime yönä kävi näin:
 
Olin poikaystäväni luona nukkumassa ja heräsin keskellä yötä. En tajunnut yhtään missä olin, ja kun katsoin nurkkaan, siellä seisoi hoppari kädet taskussa ja tuijotti minua. Tuijotin takaisin, mietiskellen samalla missä helvetissä olin ja mitähän minun pitäisi tehdä sen hopparin suhteen. Parin sekunnin päästä tajusin, että hopparini koostui levykaapista, televisiosta ja posliinisesta, pyöreästä linnusta. Tämän jälkeen tajusinkin jo, missä olin. Nukahdin uudestaan.
 
Hopparierheys johtui siitä, että näköni on aika huono eikä minulla ole tietenkään laseja päässäni nukkuessani. Levykaappi-televisio-lintu -yhdistelmä ei näytä lainkaan ihmiseltä, mutta unenpöpperössä siitä muodostui uhkaavasti tuijotteleva lökäpöksy.
 
Aamulla oli hauskaa.
Timesby18.07.2004 23:48:35
Unessani kirjahylly kaatui päälleni hirmuisella räminällä. Oikeasti lumet valuivat katolta valtavalla möykällä alas.
Vasara18.07.2004 23:50:30
Unessani kirjahylly kaatui päälleni hirmuisella räminällä. Oikeasti lumet valuivat katolta valtavalla möykällä alas.
 
kuinka pohjoisessa asut?
Timesby19.07.2004 00:11:10
Etelä-Savossa.
sexhundrasextiosex19.07.2004 00:38:45
Viimeöinen uneni oli aika erikoinen.
 
Olin keskellä huonetta, jossa oli vain sänky ja pinkit seinät. Siellä oli myös pari kaunista ranskatarta ja yksi ihan mulkun näköinen ranskalinen hyypiö ilman paitaa. Naiset lähestyivät minua ja mies meni jonnekin nurkkaan pelaamaan taskubiljardia. Naiset riisuivat vaatteeni yksi kerrallaan ja hitaasti ja...ja...ja...loppu olikin vaaleanpunaista pikselimössöä. Sitten siellä välillä joku puhui Ranskaa ja minä vain haistattelin tyylikkäästi ja kiroilin mallikkaasti: "Putain de bordel de ma mère!!" Ja lopussa minulle kasvoi viikset ja kaikki sama tapahtui minulle saksalaisessa ilmapiirissä. Aamula oli ihmeen jäykkä olo. outoa.
 
Kerronko vielä toissayön unestani?
Antti198719.07.2004 00:40:42
Kerronko vielä toissayön unestani?
 
Älä, meinaan kuolla jo nyt nauruun! xD
mr.bungle19.07.2004 23:44:21

No tässä toisena yönä aloin taas tärisemään kesken nukkumisen ihan tietoisena kaikesta. Silmät eivät auenneet, tärisin. Näin jonkun kummitusmaisen naisen, joka tuli ja piti ranteitani sängyssä kiinni.
 
Hän ei lähtenyt pois ennen kuin oli suudellut minua. Sitten sain silmäni auki ja katto oli kymmenen sentin päässä silmistäni. Laitoin silmäni kiinni ja avasin uudestaan.
 
Kaikki oli taas hyvin. Nukuin.
 
Ja nämä ovat aivan oikeita tapahtumia. Nyt en keksinyt, tai ehkä sen teki mieleni, mutta nuo näyt näin aivan oikeasti.
 
Mistä on kyse?

 
Tää viimenen tapaus on melko selkeä unihalvaus. Etsi netistä infoa. On muuten kauheinta mitä ihminen voi kokea, ennen kuin niitä oppii hallitsemaan (se on mahdollista, jos ne toistuu suht usein). Kuitenkin, aika monet niitä kokevat.
 
EDIT: olis taas pitäny lukee koko viestiketju ennen kuin menee vastailemaan sellaista mistä on jo puhuttu sivun verran.
PoLFus20.07.2004 05:30:26
onko siis unihalvaus sitä, ettei pysty yhtään liikkumaan? Itse pienenpänä tuota sitten sattui usein; jäin kyljelleni nötköttämään, kun en voinut liikkua, ahdisti.
Krice21.07.2004 01:51:20
Näin unta, että annoin unessa naiselle rakkausjuomaa. Herättyään nainen muistaisi aina rakastaneensa minua ja minä saisin hänet:)
riimu21.07.2004 02:10:53
Näin kerran sellasta unta, että olin Jeesus... Oli aika mielenkiintoista..
 
Oletko varma, että se oli vain unta?
KMT21.07.2004 03:34:56
Unessa kaverin maniska ei ollutkaan sen.
japoikol21.07.2004 10:03:29
Jokunen vuosi sitten olin punkbändimme kitaristikollegan kanssa keikalla - kaikista maailman yhtyeistä - Helloweenin kitaristeina. Ei kyllä ollut hajuakaan miten biisit menevät.
 
Aikoinaan (kuulostanee tietyntyylisestä elokuvasta lainatulta idealta?) kaverini vaimo päätti antaa siipalleen synttärilahjaksi ilmeisen mieluisan lahjan: heidän yhteinen naispuolinen tuttavansa antaa miehelle. Siitä sitten seurasi hirveä touhotus ja hehkutus pitkin syntymäpäivää, ja minunkin piti kierrellä ympäri kaupunkia etsimässä kondomeja...
 
Ja yhden kerran silloinen kissani oli alkanut polttamaan tupakkaa, mitä paheksuin kovasti.
Phobophile21.07.2004 10:35:32
Ja yhden kerran silloinen kissani oli alkanut polttamaan tupakkaa, mitä paheksuin kovasti.
 
Ei vittu :D
Jaristoteles23.07.2004 17:58:37
Jeah. Herra Unihalvaus täällä taas.
 
Palataanpa hetkeksi aiheeseen. Koin taas viime yönä jotain.
 
Näin unta, että olin jossain tuossa Sörnäisten metroaseman läheisyydessä poukkoilemassa ja jotenkin koko Hämeentie sekoittui Linnanmäeksi. Laitteita oli kauppojen tilalla. Ketään muita ihmisiä ei paikalla ollut.
 
Muistan ihan selvästi kuinka kävelin siinä ja äkkiä mieleeni tuli "onpa sairasta, ihan kipeä uni, nyt kyllä katsotaan ihan loppuun asti tämä homma". Siinä samassa iski taas hirveä tärinä päälle. Tajusin, että nyt on taas tulossa jotain kamaa pään sisään. Makasin mahallani ja päätin liikahtaa, kuten tuossa gradussa käskettiin. Sormet eivät liikkuneet millään, mutta sain vispattua nilkkojani hieman. Sen jälkeen tärinä poistui ja sain silmäni auki.
 
Hiki oli kova. Toisaalta olisi ollut mielenkiintoista tsekata millaisia näkyjä tällä kertaa olisi tullut.
 
Jännää oli myös se, että makasin mahallani. Gradun mukaanhan nämä tulevat yleensä selällään maatessa. Gradussa kerrottiin myös, että näitä oppii hiljalleen hallitsemaan. Kai tuossa nyt oli kyse jostain sellaisesta kun tajusin jo varhaisessa vaiheessa, että taas ollaan menossa ja sain riuhtaistua itseni siitä irti.
 
Hei oikeasti, mieltä kiinnostaa! Lisää.
Nimismies24.07.2004 13:13:44
Laitapas gradun URL.
carnath24.07.2004 15:27:54
Miepä näin viime viikolla unta jossa minun piti etsiä jotain ihmeen valkopäämerikotkaa, mutta kun lopulta löysin sen niin minun jalkaani pureutui kaksi kirkkaankeltaista ja täysiään suomea puhuvaa yli-isoa marsua. Joilla oli muuten aika isot torahampaat. Sitten heräsin.
 
Ei voisi paljoa sekavampi uni voinut sekään olla, mutta siihenkin liittyi ilmiselvästi opetus: "Ken kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa."
 
Näin tällä erää.
sexhundrasextiosex24.07.2004 16:11:07
Viime yön unessani oli tissit ja iso lasillinen pirtelöä. Ja tietysti nappi.
 
Ja loppu onkin sitten legendaa!
Saami24.07.2004 17:09:53
Olin kotikylällä, ja menin paikallisen Kotipitsan alakerrassa olevaan vessaan. Yht´äkkiä näin Timo Tolkin, joka sanoi jotain tähän tyyliin: "Me tehtiin ne ekat levyt täällä, ja nykyään ne tekee samaa jossain hienoissa studioissa". Kun menin yläkertaan, siellä oli baari, jossa joku +40 akka alkoi repimään minua jalasta. Pidemmälle en enää muista.
Jaristoteles24.07.2004 19:48:25
Laitapas gradun URL.
 
http://tutkielmat.uta.fi/tutkielma.phtml?id=9005
 
Sieltä se löytyy .PDF -muodostelmassa. Oikeasti kiinnostava.
seitikki24.07.2004 19:58:12
Näin yksi yö unta, että Kitaravirtuaali asui isossa kartanossa, jonne pääsi vain kolmesta kissanluukusta. Olin siis menossa kylään ystäväni kanssa. Kaksi kissanluukkua oli maantasalla etuovessa. Toisesta en millään mahtunut ja toisessa paitani rullautui paljastavasti, joten en kehdannut ängetä siitä. Kolmas kissanluukku oli jotenkin ihmeellisesti jonkin parvekkeen tapaisen lähettyvillä niin, että sinne piti kiivetä narulla. En muista mitä siinä välissä tapahtui, mutta yhtäkkiä olin talossa sisällä ja olin olkkarissa, jossa oli punertavat tapetit ja erittäin upottava sohva ja pelasin PS2:lla... Huoneessa oli myös kissoja, isoja tauluja ja ikkunoita. Yhtäkkiä huoneessa oli myös isoveljeni, joka varoitteli jostain tulipalosta, jota seurasi se, että jouduimme lähtemään kissanluukusta ulospäin. En kuitenkaan uskaltanut hypätä siltä parvekkeen tapaiselta ulokkeelta narulle,...
 
...en muista kaikkea unesta, mutta hassu oli.
 
E: Heräsin kerran siihen, kun miesystäväni huusi unissaan. Tökkäsin kylkeen, eikä hän edes tiennyt huutaneensa.
 
E2: Kerran heräsin aamulla niin, että samainen miesystäväni oli koko yön puhaltanut ilmat ulos korvaani ärsyttävästi. Aamulla oli kurkku ja korvat todella kipeät:(
Stain26.07.2004 12:26:44
Helvetti, viime yönä taistelin Star Warsista tuttuja Darth Vaderia ja Keisaria vastaan erään ala-asteen kaverini talossa. Johan oli pimeä uni prkl. Taisin ottaa vielä turpaani ja kovasti siinä mittelössä.
miscage26.07.2004 21:19:09
Viime yönä tuuletin kävi mun päälle. Mä tapoin sen repimällä töpselin irti ja heittämällä ikkunasta. Mut se oli tullu aamuksi takaisin. Liskojen yö.
Nimismies26.07.2004 21:35:53
Liskojen yö.
 
Selittäkää tämä termi.
 
Kiitokset Jaristoteleelle linkistä. Tutkin.
Jaristoteles26.07.2004 21:58:28
Selittäkää tämä termi.
 
Kiitokset Jaristoteleelle linkistä. Tutkin.

 
Liskojen yö siis.
 
Muutaman tai joskus jopa yhdenkin päivän juopottelun jälkeinen nukkumaan menon aika. Aivot käyvät ylikierroksilla, kylmä hiki, vapina, ei nukuta, aamulla töitä, hävettää, pelottaa, morkkis... noin.
 
Eli siis ehkä jopa jonkinlainen yliväsymys. Krapulan jälkitila. Unta ei saa millään ja ainakin minä hoidan näiden öiden vaaniessa muistiinpanovälineet sängyn viereen. Ideoita puskee kun ei nukuta.
 
Liskojen yö terminä tulenee siitä, että joskus jopa pelkää liskojen vaanivan sängyn alla. Ehkä.
Kitaravirtuaali26.07.2004 22:37:47
"Liskojen on tää yö, se miestä syö, se miestä syö. Se elävältä nakertaa..."
 
Voisin kuvitella ettei tuo liity pelkästään ryyppäämiseen. Joskus tullut itsekkin koettua tuota, että näkee vain jotain äärimmäisen häröä ja ahdistavaa painajaista, joka jatkuu vain vaikka välillä heräisikin. Usein liittyy aikas kauheaa närästystä, ahneella on paskainen loppu.
Indy26.07.2004 22:52:18
........
Antti198726.07.2004 23:09:45
Viime yönä näin niin sekavan unen etten jaksa sitä nyt edes kirjoittaa! Uneen liittyi kuitenkin oleellisesti Lidl, vanha nainen ja kipinät.
Kitaravirtuaali26.07.2004 23:26:05
Viime yönä tuli taas nähtyä omituisia unia.
 
Jotain metsässä sekoilua siinä oli jossain vaiheessa, ja minua singolla ammuskeleva Hannu Hanhi. Se oli jo omituista.
 
Jossain välissä unta olin Lordin roudari, ja jouduin vetämään keikalle kitaraa. Lespa kouraan ja marsuun kiinni, mukavat rosot irtosi mutta joutui biisit vetämään lapuista kun ei niitä osannut. Keikalle asti en ikinä kerennyt, kun uni siirtyi koulumme teatteriin, jossa olen oikeastikin yhden konsertin vetänyt. Jouduin tuuraamaan taas (!) kaverin bändin toista kitaristia, tällä kertaa vain kumpikaan ei osannut kipaleita vaan piti korvakuulolta vedellä. Yleisö ilmeisesti kyllästyi tähän ja otti ritolat.
 
Jäin sitten testailemaan jotain kovasti mikserin näköistä Laneyn pikkuvahvaria, jossa kaikki säätöpotikat toimivat ihan niinkuin pitääkin, eikä laitekkaan käyttäytynyt unille tyypillisen omituisesti vaan varsin johdonmukaisesti ja aidon tuntuisesti. Lukuunottamatta tietenkin niitä soundeja. Jumankeuta että siitä irtosi mukavat säröt, olisin soitellut sitä vaikka koko loppuyön. Tiedä sitten mitä kävi, ihan mukavan aikaa sain siinä jammailla.
 
Miten niin menevät välillä kitarakamapuolelle nämä uneni? Ihan mukavia kyllä sillointällöin, aamulla tulee herättyä hyvillä mielin. Ja armoton GAS jyskyttää takaraivossa.
Antti198728.07.2004 13:40:03
Viimeyön tapahtumia:
 
Olin ilmeisestikin meidän lukiolla, ja siellä oli muutama muukin m.nettiläinen. Ainakin siellä oli nimimerkki Eemil ja hänen koiransa(!). Tämä koira oli aika hassu. Kun polkaisin jalalla lattiaa, koira hyppäsi ylitseni. Sitten yhtäkkiä olinkin Markku Petander. Koira alkoi haistella jalkojani ja huomasin että niissähän törröttää nauloja pystyssä. En kuitenkaan tuntenut mitään kipua tms. Aloin nyppiä niitä nauloja pois, ja silloin alkoi tulla jo hieman verta, jolloinka pyysin Costellolta lisää paperia.
 
Sen siitä saa kun dadaa väsyneenä ja katsoo sen jälkeen Popedan dvd:tä! Tuo koira tuli uneeni varmaan siitä kun offtopicissa puhuttiin Dutterin hauvasta. Ja nimimerkki Eemil taisi piipahtaa myös dadaamassa.
NHR28.07.2004 15:47:20
Otsikko: "unitapakusia" Eli siis mitä ne on?!
 
Kerran pikkupoikana meinasin unissani kusta keittiön roskikseen, mutta ei ole sentään tavaksi tullut... ;)
 
Ei vaan, mutta viime yön uni oli jotain tämän tapaista (sikäli kun vielä muistan): Oli kaksi tyttöä, tumma ja vaalea, jotka kovasti kilpailivat suosiostani (HOHO!) ja sitten tuli jonkun rikollispomon (?) lähettämä tappaja tappamaan minua sellaisella helvetin pitkällä harjateräksellä. Mutta sitten huomasinkin, että se oli yks ihan tuttu äijä, eikä sekään sitten minut tunnistaessaan viitsinytkään tappaa, vaan löi muka vahingossa ohi sen terästangon eteisen seinään pystyyn. Paheksui vaan kovasti, kun tytöt olivat kuulemma alaikäisiä...
 
Siitä vaan harrastelijatsykolookit analisoimaan, jos huvittaa. Useimmiten en herättyäni muista unistani edes tämän vertaa.
Jaristoteles28.07.2004 17:02:24
Ei vaan, mutta viime yön uni oli jotain tämän tapaista (sikäli kun vielä muistan): Oli kaksi tyttöä, tumma ja vaalea, jotka kovasti kilpailivat suosiostani (HOHO!) ja sitten tuli jonkun rikollispomon (?) lähettämä tappaja tappamaan minua sellaisella helvetin pitkällä harjateräksellä. Mutta sitten huomasinkin, että se oli yks ihan tuttu äijä, eikä sekään sitten minut tunnistaessaan viitsinytkään tappaa, vaan löi muka vahingossa ohi sen terästangon eteisen seinään pystyyn. Paheksui vaan kovasti, kun tytöt olivat kuulemma alaikäisiä...
 
Siitä vaan harrastelijatsykolookit analisoimaan, jos huvittaa. Useimmiten en herättyäni muista unistani edes tämän vertaa.

 
Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että suhteesi äitiisi on vaakalaudalla.
NHR28.07.2004 17:11:27
Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että suhteesi äitiisi on vaakalaudalla.
 
Kiitos, sitä vähän epäilinkin.
Kitaravirtuaali28.07.2004 17:11:35
Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että suhteesi äitiisi on vaakalaudalla.
 
Ja kärsit peniskateudesta.
Jelena28.07.2004 17:36:40
Mie näen varmaan pari kertaa viikossa painajaisia, joissa yleensä mie ammun kavereita tai käyn sotaa huumeneuloilla tai minuu ajetaan takaa. Eräänä yönä olin neljä vuotta koomassa. Aika tylsää oli se.
Joskus näin unta että olin mies joka pukeutui sellaseen viktoriaaniseen mekkoon.. Ja monta kertaa unien miljöönä on ollut mummolan piha, jossa unissa esiintyy hautausmaa. ja aina samanlainen.
 
Ei yötä ilman unia. Joskus aamuisin on kyllä ollut vähän omituinen olo.
Caine28.07.2004 22:54:17
Hmm..no kerran heräsin, koska olin tukehtumaisillani omaan nauruuni, koska näin unta jossa eräs ystäväni tuli minua vastaan Oulun juna-asemalla Hämähäkkimiehen puvussa (??) Heräsin vieläpä samasta sängystä tyttöystäväni kanssa, mutta hän ei tainnut tätä hillitöntä naurukohtausta huomata kun itse vielä nukkui.
Unet ovat joskus todella outoja, kun ne saavat mieleen tulemaan kaikkea aivan omituista, kuten esimerkiksi joskus päässä voi alkaa soimaan joku kappale, minkä on kuullut joskus kauan sitten vain yhden kerran, tai sitten joskus mieleeni on juolahtanut jokin esim. leffarepliikki, minkä olin kuullut vain kerran tv:stä. Outoa.
 
Sitten tietenkin painajaiset ovat melko inhottavia. Etenkin nämä painajaiset joita näen aina kuumeisena. Näen aina sen saman painajaisen, jota ei vaan voi selittää sanoin. Jotain tyyliin maailmasta ei ole mitään muuta jäljellä kuin helvetin korkea ja käsittämättömän ohut viiva, joka minusta itsestäni on muodostunut. Jotain tuollaista.
Juho L28.07.2004 23:15:06
Yleensä en muista unistani juuri mitään, mutta nyt lähiaikoina olen alkanut muistamaan.
 
Näin unta, että menin kalaan jonkun tuntemattoman penskan kanssa. Sitten vähän ajan kuluttua jäi uistin pohjaan kiinni. Vähän aikaa kiskoin sitä ja sitten tuli vain mieleeni, että ruumishan siellä on. No menin sitten veneestä rantaan ja aloin kiskomaan. No miehen ruumishan sieltä sitten nousi ja poliisit tuli sen noutamaan. Jatkettiin sitten kalastamista (tässä vaiheessa tuntematon pikkupoika oli muuttunut 28-vuotiaaksi isoveljekseni) ja taas jäi uistin pohjaan kiinni ja taas ruumis rantaan. Muuten ihan sama ruumis, mutta oli ilmeisesti ollut vähän pidempään. Taas poliisit tuli noutamaan ja sanoin isoveljelle, että: "On se hitto, kun miksi juuri tässä parhaassa lohikohdassa pitää olla ruumiita". Sitten taas jatkettiin kalastamista ja yllättäen taas heti pohjaan kiinni... Ja ruumis. Ei kun rantaan kiskomaan. Tällä kertaa ensimmäisenä pinnalle tuli marjastajan saapas. Saappaan ja kurahousun välistä pilkotti pelkkä luu, missä oli muutama vihreänharmaa lihanpalanen kiinni. Tätä en uskaltanut kiskoa kokonaan maalle. Sitten poliisi tuli ja otti virvelin kädestä. "Kiskotaanpas tämä maalle" ja vetäisi koko komeuden nurmikolle. "Eipä ole rouva enää kaunis", sanoi poliisi sille märäntyneelle marjastajanaiselle. Oli muuten aika viehättävän näköinen se marjastaja.
 
Sitten viime yönä näin ihan psykoottista unta. Unessa hakkasin isolla miekalla suden hengiltä. Kummallista siinä unessa oli se, että se susi ei käynyt päälle lain, vaan käyskenteli vain ympäriinsä rauhallisena. Joka iskulla tuntui selvästi kun miekka viilsi syvälle ja olo oli sellainen raivostunut ja uupunut. Lopussa iskin suden päähän kolme kertaa hirveällä raivolla (susi katsoi silmiin samalla tavalla kuin meidän edesmennyt saksanpaimen). Iskujen jälkeen susi kaatui selälleen. Sitten pistin miekan kärjen suden sydämen kohdalle ja sen suden sydämen syke tuntui siinä miekan varressa. Vähän aikaa pidin miekkaa siinä ja tunnustelin sitä sykettä ja sitten lopetin elikon painamalla koko painoni miekkaan pitäen kiinni siitä "poikkipalasta". Tuntui, että miekka ei meinaa upota, mutta sitten se rusahti läpi ja kaaduin voimattomana maahan. Tämä oli kiistatta väkivaltaisin uneni koskaan. Unen alussa susi oli vielä jotain selostanut matkasta helvettiin ja sillä sudella oli sellainen metallinen jalokivikoristeltu liivi (?!). Ihan psykoottista. Jotenkin on vieläkin kumma olo tuosta unesta, kun muistelee sitä sydämen sykettä ja sitä kuinka kylmäverisesti elikon lopetin ilman mitään rationaalista syytä. Kummallista sinänsä, että se tunnetila ei ole paha, vaan jotenkin huojentunut.
 
Onneksi isoveli on töissä Niuvanniemessä, niin on edes jotain tuttuja, ku nsinne joutuu.
lapio28.07.2004 23:42:11
Minulla oli ilmeisesti viime yönä unihalvaus. Näin unta, että minulle tehtiin jotain epämiellyttävää lääketieteellistä operaatiota ja sain unessa ihan käskynkin olla täysin liikkumatta. Sitten, kun yritin väkisin herätä en meinannut saada itseäni liikahtamaankaan.
Burn29.07.2004 03:25:40
Näin tossa pari päivää sitte sellasen unen että meikäpoika oli jossain ihme virastossa ja mun piti todistaa henkilöllisyyteni. No mä avasin lompakkoni ja otin ajokorttini, kunnes huomasin että se ei ollut minun korttini laisinkaan. Siinä oli joku ihme kalju, aikunen mies. Vetelin koko aika uusia kortteja lompakostani ja aina tuli ajokortti missä oli joku ihan ihme häiskä, nainen tiskin takana suivaantui ja uhkasi soittaa poliisit. Mä olin ihan paniikissa ja lopulta löysin korttini, mutta lähdin silti karkuun sieltä virastosta...muuta en sitten muistakaan.
 
Onko teille muilee sattunut sellanen helvetin ikävä tapaus kun ootte nukkunut kätenne päällä ja se on aamulla niin puutunut että ette edes pysty nostamaan sitä, saati sitte liikuttamaan. Se on niin helvetin jäätävä tunne herätä väsyneenä ja huomata että sun käsi ei liiku lainkaan.
Nimismies29.07.2004 04:13:27
Juhon unet ovat kyllä hulluja.
Jaristoteles29.07.2004 12:37:04
Minulla oli ilmeisesti viime yönä unihalvaus. Näin unta, että minulle tehtiin jotain epämiellyttävää lääketieteellistä operaatiota ja sain unessa ihan käskynkin olla täysin liikkumatta. Sitten, kun yritin väkisin herätä en meinannut saada itseäni liikahtamaankaan.
 
Terveesti tuloa kerhoon.
Vimpo04.08.2004 15:52:51
Nyt pitää ehkä miettiä, että viettääkö liikaa aikaa koneella, kun muusikoiden.net puskee jo uniinkin. Viime yönä: olin jossain yleisellä koneella m.netissä, sitten lähin Joensuun torilavalle kattomaan bändiä ja unohdin repun sinne koneelle ja se oli vielä loggautuneena sisään. Sitten jotkut turbot ja mahet riehui minun tunnuksella ja moderaattori oli jo bannailemassa kunnes saapui pelastava enkeli Snowblind (lolz) joka selitti ettei Vimpo voi kertoa tällaisia juttuja, "se on vm. 1986, ei se voi kertoa mitä sille on tapahtunut 80-luvulla!".
 
Se bändikin oli hauska siinä, katoin että torilavalla on pari tuttua tyttöä sellaset reggaehatut päässä ja kitaroiden kanssa. syöksyin siihen eteen ja ne viritteli kitaroita ja testaili puhtaalla soundilla rennosti. Jotain trumpettejakin siellä oli lavalla. Sitten käännyin hetkeksi ja alkaa VALTAVA In Flames/Dimmu Borgir pauke ja tytöt mörisee viimeistä päivää. Tiukka biisi oli, progemaisia kääntyviä riffejä ja kaikkea.
Nimismies04.08.2004 15:59:37
Minä näin viime yönä unta, että minulla oli sinko/haulikko. Ammuskelin sillä, kun se yht'äkkiä meni tukkoon. Latasin ja latasin sitä ja yritin ampua. Yhtäkkiä se roiskaisi ilmoille n. 6 ammusta, jotka räjähtivät melko lähellä minua. Jyrähdys oli valtava ja paineaalto paiskasi minut pihamme poikki. Kai minulle kävi aika pahasti, koska kaikki pihalla olijat huusivat: "Katsokaa noita haavoja!".
 
Heräsin.
Jaristoteles04.08.2004 21:58:38
No tämä ei yllättäen ole unihalvaus, mutta tässä eräänä yönä näin unta, jossa olin vampyyrien ympäröimä. Koko työporukka, kaikki tutut ja muutkin ihmiset olivat muuttuneet vampyyreiksi. Minä en siis ollut vampyyri, vaikka tosin osasin lentää unessa.
 
Olin sitten täydessä ratikassa, jossa oli kerrossängyt(?). Istuskelin yläpedillä ja vieressäni oli vampyyreita työpaikaltani. Mietin keskenäni, että nyt ei sitten passaa tulla purruksi olleskaan.
 
Sitten vieruskaverini, tuttu tyttö töistä, tokaisi että "näytäppäs kättäsi". Minä tietenkin ojensin käteni hänelle. Tyttö tokaisi "tyhmä", ja puraisi.
 
Heräsin ja mietin, että olinpa tyhmä.
Cletus Awreetus04.08.2004 22:47:19
Tulipas mieleen vaan tuo yks outo juttu joka sattui vähän aikaa sitten. Nukuin tyttökaverin vieressä patjalla ja näin jotain ihme unta. Sitten siinä unessa joku kärpänen lenteli ympäriinsä ja lensi pahki mun kaulaan. Siitä seurauksena aloin nauraa ihan hulluna ja heräsin omaan nauruun, ja nauru vaan jatkui kun tajusin mille naroin. Vitun outoa..
Oonkohan hullu?

 
Vähän samanlainen oli joskus tossa keväällä. Nukuin mimmifrendin luona ja näin jotain tosi psykedeelistä unta, jossa jonkun punaisessa paidassa luki "Aki ei vastaa, jos Akilta ei kysytä". Repesin sitten nukkuessani oikein pahemman kerran ja sain tyttöystävältä heti nyrkin iskun rintaan (taisi sekin olla vähän unessa tai sitten sitä vitutti mun repeäminen vaan liikaa).
rc04.08.2004 22:57:58
Bussissa on tullut runkattua. Se oli siinä unessa ihan normaalia, vieressä istunut ei reagoinut mitenkään vatkaamiseeni. Pelottavaa on, että melkein puolivakavissani luulin voivani tehdä sen oikeassa elämässä tuossa viime keväänä.
 
Pari kuukautta sitten näin hyvin elävän unen, missä eräällä tuntemallani kauniilla tytöllä oli sellainen 30cm pitkä käkkäräinen siitin josta kasvoi harmaata karvaa. Sekin oli ihan normaalia. En halua tietää miten mun mieli teki tuon kuvan, mutta valokuva siitä näystä saisi mut oksentamaan välittömästi. Hyi withu.
Jaristoteles05.08.2004 09:49:56
Vähän samanlainen oli joskus tossa keväällä. Nukuin mimmifrendin luona ja näin jotain tosi psykedeelistä unta, jossa jonkun punaisessa paidassa luki "Aki ei vastaa, jos Akilta ei kysytä". Repesin sitten nukkuessani oikein pahemman kerran ja sain tyttöystävältä heti nyrkin iskun rintaan (taisi sekin olla vähän unessa tai sitten sitä vitutti mun repeäminen vaan liikaa).
 
NONIIN! Ei tarvis tuollasia. Tuli aamukahvia suusta ulos. Luin nimittäin ensin että "mummifrendin luona".
JS05.08.2004 10:24:51
Mä näen joskus unta, missä makaan sängyssä enkä pysty hengittämään, koska olen tyhjiössä, joka ei kuitenkaan muilta osin kuin ilmattomuudelta täytä tyhjiön tunnusmerkkejä (ääni kulkee jne.), ja koko muu maailma surisee. Tähän uneen liittyy yleensä se, että olen ikään kuin unen ja valveen rajamailla ja mulla on epäluonnollisen kylmä ja kuuma ja kauhea jano enkä pysty hikoilemaan ja olen varma että mulla olisi parempi olo jos ottaisin pois ihoni, joka kaiken lisäksi tuntuu "sähköiseltä".
 
EDIT: Lisään vielä että ton "unen" aikana sydämenlyönnit tuntuu ja kuulostaa todella voimakkailta. Mulla saatto joskus mennä koko yö tolla tavalla, nykyään olen oppinut lopettamaan sen "hengittämällä väärin päin" ts. sisään hengittäessä pallea sisään ja ulos hengittäessä pallea ulos tjsp.
Chimera29.11.2004 01:13:42
Hetken jo mietin että onko unitapakusija sama kuin yökastelija.
 
Ja tekee sitä lisäksi tavan vuoksi eikä siis välttämättä tahattomasti.
Chimera29.11.2004 01:30:21
Kerran heräsin ja sammutin herätyskellon (tämä oli unta). Sitten se soi uudestaan ja heräsin jälleen, kummastelin kuinka näin unta siitä, että sammutin herätyskellon (tämäkin oli unta). Sammutin kellon uudelleen tällä kertaa oikeasti. Outoa on uni.
 
Tuo on aika kiusallista. Olen nähnyt monesti yhden yön aikana unta että sammutan herätyskellon ja käyn uudestaan nukkumaan. Sitten jos satun heräämään ilman kellon soittoa joskus aamuyöllä niin iskee paniikki että "ai niin mä heräsin jo kerran sammuttamaan kellon ja nyt myöhästyn töistä!" mutta kellon katsominen paljastaakin että nukkumisaikaa on vielä jäljellä monta tuntiakin.
 
Sitten aika pitkä sepustus, tykkään kauheasti jännistä seikkailu-unista joita tosin näkyy valitettavan harvoin. Viime yönäkin näin unta missä olin Ruotsin rajavartioasemalla kavereideni kanssa (mm. yhden joka on oikeasti kuollut) hätyyttelemässä rajanylittäjiä.
 
Noh, olin jossain saarella ja minua jahtasi kauhea porukka poliiseja ja agentteja helikoptereilla ja autoilla koska olin muistaakseni ampunut hetken mielijohteesta jonkun sällin. Sitten pakenin kahden apurin kanssa pitkin metsiä ja autoteiden vierustoja ja mm yhdessä vaiheessa piileskelin sillan pilareiden takana kun skoudet ajoi tietä pitkin. Sitten menimme johonkin hylättyyn isoon kartanoon piiloon (kartanon pelloilta pöllittiin maissia ruoaksi) ja siellä yön nukuttuamme lähdimme ulos jatkaakseemme matkaa. Ulkona taivaalla oli poliisivesitaso joka huomasi meidät ja alkoi laskeutumaan. Siinä vaiheessa toverini katosivat ja juoksin itse metsään karkuun kunnes tulin rotkon reunalle, aivan kuten Michael Douglasin "Vihreän timantin metsästyksessä". Hyppäsin rotkon pohjalla olleeseen lahteen tarkoituksena uida sen toiselle puolelle metsään ja jatkaa pakenemista mutta päästyäni rantaan vaatteeni painoivat kastumisen seurauksena sen verran, että takaa-ajajani saivat minut kiinni ja siihen uni loppui.
 
Jeah. Herra Unihalvaus täällä taas.
 
...Sormet eivät liikkuneet millään, mutta sain vispattua nilkkojani hieman. Sen jälkeen tärinä poistui ja sain silmäni auki.
 
Hei oikeasti, mieltä kiinnostaa! Lisää.

 
Nyt kun luin juttujanne niin minäkin koin noita sillointällöin pikkupoikana. Kerran uni meni siten, että olin mennyt mummolaan jossa käynnistä tykkäsin ihan kamalasti ja menin siellä normaalisti nukkumaan joten näin tavallaan unta, että nukuin. :) Sitten homma muuttui lähes sellaiseksi kuten olette kuvailleet, paitsi että en nähnyt mitään näkyjä vaan pelkästään valkoista! En tärissyt kuin ehkä ihan vähän ja vihdoin herätessäni oli vähän varmaan hikeä pinnassa koska pelkäsin. Olen varma että olin tavallaan valveilla ja yritin koko ajan avata silmiäni mutta vaikka sain ne avattua jotenkin niin näin vain sitä valkoista enkä myöskään onnistunut liikuttamaan jäseniäni. Yritin myös huutaa niinkuin syötävä mutta en onnistunut.
 
Pelottaa kyllä joskus mennä nukkumaan, eivät tuntuneet ollenkaan mukavilta nuo tuollaiset koska väkisin tuli mieleen että jos tämä ei lopukaan...
Coatl29.11.2004 09:04:01
Tuos sunnuntain vastasena yönä heräsin kesken unien ja suljin telkkarin kun se oli jäänyt päälle. Sitten kun menin takas pehkuihin niin se peitto väänty jotenkin ihan ihmeellisesti mun päälleni. Rupesin pimeydessä nauramaan ihan hysteerisesti. Sitten sekavassa mielentilassa lähetin muijakaverille tekstiviestin "Koskaan ei oo tullu FLNX... Outoa". Sitä se tosiaan oli. Outoa ja häiriintynyttä.
Dutteri29.11.2004 13:14:54
Tuli aika hämy olo, kun näin unta, että Tupuna tarjos mulle kaljan.. Se vaan tuli ja sanoi, että "sinähän oot se dutteri ämnetistä?". Sitten oltiinki oluttuoppia tyhjentämässä ja sitten lähdettiin eri suuntiin. Sinänsä jännää, että mitään ei puhuttu siinä vaan vallitsi sellainen hiljainen, mutta ei kuitenkaan vaivautunut tunnelma. Sitten pois. Sitten heräsin ja mietin miksi näin unta Tupunasta. Kun en muistaakseni ole ämnetissä ikinä hänen kanssaan kuin korkeintaan pari lausahdusta vaihtanut.
 
No kiitti kuiten Tupuna. Mulla oliki jano siinä unessa.
beaver29.11.2004 17:48:41
Eräs tuttuni käveli peitto harteilla pihalle, heräsi pihalla ja helvetti enhän mä pääse sisälle kun ovet on lukossa.
 
Oonkohan hullu?
 
Eihän se mitään haittaisi, et olisi ainut.
Itse joskus käpsehdin unissani lautakasojen välistä katsomatta tietenkään eteeni, täydellisesti heilauttamatta yhtäkään lautaa, mihin en koskaan hereillä pystynyt.Toinen tapaus on
Toinen tuttuni joka loistaa ennennäkemättömillä voimavaroillaan öisin, ei sille mahda mitään jos se alkaa sulta peittoa kiskomaan. takasin et saa. Vaikka hereillä sille kai pärjäisi. Samaisesta henkilöstä voisi puhua maailman tappiin mutta jääköön nyt, jos vaikka käy lukemassa.
 
Omat uneni hämmästyttävät aina uudelleen ja uudelleen. En koskaan keksi selitystä.
Yksikin yö olin muutaman tuttuni kanssa lautalla, jossa oli kaksi puupenkkiä. Olimme menossa keskellä järveä olevalle saarelle, joka oli Unkari.
Sitten tuttuni mansikkajäätelö tippui järveen ja siitäkös piti hälyttää koko Unkarille. Järvi oli täynnä piraijoja ja kaislaa.
Olen jättänyt analysoinnit suosiolla.
Ne ei vaan liity mihinkään, eikä järkeä ole miltään kantilta katsottuna.
 
Sitten vieruskaverini, tuttu tyttö töistä, tokaisi että "näytäppäs kättäsi". Minä tietenkin ojensin käteni hänelle. Tyttö tokaisi "tyhmä", ja puraisi.
 
..mielenkiintoista.
JM29.11.2004 18:00:13
Viikonloppuna tuli kyllä taas nähtyä hämäriä unia ihan enemmänkin. Metallica esiintyi paikallisessa monitoimitalossa, Kotiteollisuus lämppärinään. Tupa oli lähes tyhjä, PA-tornit veivät suurimman osan salitilasta. Keikka ei sitten koskaan alkanut, hyvä niin, sillä olin ulkona puhdistamassa korvatulppiani. Lähdin hakemaan niitä minulle ja ystävälleni, jotteivät korvat hajoaisi. Tietenkin ne sitten putosivat maahan joka kerta, kun olin saanut ne puhtaaksi. Kaamea painajainen tuosta siis muodostui.
 
Toisessa unessa nukuin tyttöystäväni kanssa matalassa vedessä pää rannalla ja muu ruumis vedessä. Aamulla herättyämme oli perkeleen kylmä, ja oli heti lämmitettävä sauna, joka sijaitsi ylhäällä vuorella. Taival piti tietysti taittaa alasti, kuinkas muutenkaan. Ja tuttuja tuli matkalla vastaan vaikka kuinka paljon. Lopulta pääsimme saunalle, ja lämmitin sen keräämällä marjoja ja polttamalla ne.
 
Kolmas uni käsitteli toista maailmansotaa. Taistelin natsi-Saksan puolella Itärintamalla Neuvostoliittoa vastaan. Olin kaikkivoipa soturi, jonka `energiat` palautuivat jokaisesta tapetusta vihollisesta. Edes tankit eivät pärjänneet minulle, oli niin pirun nopea. Lopulta kuitenkin hävisimme sodan, ja kaverieni kanssa aloimme etsiä itsellemme aseita ja valepukuja suunnittelemaamme sissiliikettä varten.
 
Neljäs uni oli kaikkein pelottavin; kotipaikkakunnalleni Juvalle tuli suuri kuvausryhmä kuvaamaan kauhuelokuvaa. Leffa oli kovalla budjetilla tehty, ja meininki sen mukaista. Koko kyläpahanen oli aivan sekaisin. Loppukohtausta kuvatessa paikalliseen liikenneympyrään tehtiin valoilla iso symbooli. Symbooli muutti muotoaan, ja lopulta siitä muodostui jotain pentagrammin kaltaista. Samalla kuului pamaus ja koko kylän ihmiset alkoivat tappaa itsensä; tapauksesta oli uutisissakin, kyseessä oli jonkun kultin salajuoni! Kaikki ko. symboolin nähneet hirttivät itsensä tai hyppäsivät jostain korkealta. Itse heräsin perkeleen pelokkaana ja säikähtäneenä, olihan siinä henki kyseessä.
 
Ja kaikki tämä yhden yön aikana.
Juoppis29.11.2004 18:19:52
Hämmentäviä unia, kyllä.
 
Esimerkkinä vaikkapa tämä, jossa pääsin Radio Novalle töihin. Siellä porukka vain poltteli koko ajan pilveä ja söi nallekarkkeja, jotta olisivat jaksaneet olla koko ajan hyvällä tuulella. Sain potkut, koska minua vitutti.
 
Toinen uni: Kävelen jossain lavarakenteissa, kun yhtäkkiä minut tönäistään lavalle, sanotaan että Iron Maiden soittaa mutta Steve Harrisia ei löydy mistään. Perussettiä soitellessa (trooper, 2 minutes to midnight, fear of the dark) kaikki menee hyvin, mutta sitten Bruce spiikkaa että "tämä biisi on uusi" ja olen että "ou fak", enhän minä tätä osaa. Kuuntelen sitten vähän ja huomaan että tutulla kaavallahan se biisi menee. Olen tyytyväinen, kunnes huomaan, että kielet ovat sormissani kiinni merimiessolmuilla(!). Ne pitää sitten hitsata irti, mutta enempää en ehdi soittaa kun lavalle onkin saapunut jo Martti Servo orkestereineen.
 
Kolmannessa unessa olen Fanfaari-tyyppisessä sisähuvipuistossa, jossa on klovneja, paljon klovneja, muttei minkäännäköistä ulospääsyn mahdollisuutta.
 
Ja todettakoon vielä tässä viime yön uni, jossa vanha lukiokaveri (tyttö) soittaa, että ennen kello yhdeksää panemme. Näin ei kuitenkaan käynyt, koska ehdin herätä, ennen kuin unessa kello löi yhdeksää.
VR29.11.2004 18:27:34
Tässäpä hämäräunitapakusi, viime kesänä näin ja kirjoitin heti ylös.
 
Olin Ben Stiller ja näyttelin jossain elokuvassa. Jahtasin noin parin sentin kokoisia hiiriä rikkalapion kanssa. Tapahtumapaikka oli vanha asumaton puutalo, jossa oli kaikki kalusteet ja tavarat entisen asukkaan jäljiltä. Sitten paikalle ilmestyi Nastolan urheilukeskuksen vahtimestari, jolta piilottelin jotain vanhaa posliiniastiaa, johon oli piirretty jonkinlainen aarrekartta.
 
Yhtäkkiä joka puolelta alkaa tulla zombeja jotka ilmeisesti halusivat syödä minut ja naispuolisen henkilön, joka on ilmestynyt paikalle. Urheilukeskuksen vahtimestari on nyt kadonnut. Raivaamme tietämme ulos talosta zombeja tappaen. Olen löytänyt jostain jonkun haulikon tapaisen aseen, jolla listin zombeja. Tilanne alkaa käydä tukalaksi, mutta onneksi poliisit saapuvat ja pelastavat meidät viime hetkellä.
 
Sitten olenkin yhtäkkiä kalliolla, josta ammun tovereitteni kanssa jenkkien kulkuetta. Kyseessä on jonkunlainen väijytys, ja olen muuttunut omaksi itsekseni Ben Stillerin sijasta. Naisystäväni on hävinnyt johonkin. Kohta ohi ajaa KISSin keikkabussi, ja tietenkin olen ihan ekstaasissa kun Gene Simmons näyttää minulle kieltä ja käsimerkkiä. Ei siis keskisormea vaan tätä: m/. KISS on ilmeisesti viihdyttämässä amerikkalaisia sotilaita. Bussi ajaa vielä pariinkin kertaan ohi ja taustalla soi Detrit Rock City tai Shout It Out Loud, en muista kumpi.
 
Noh, yhtäkkiä istunkin kerrostalon parvekkeella, jossa ei ole kaidetta. Puhun paskaa erään kaverini kanssa, en muista mitä, mutta varmaan jotain todella fiksua. Sitten kaverini onkin muuttunut Kwanin MC Marikoksi, jonka kanssa jatkan paskanjauhamista. Jotenkin tähän mukaan liittyi vielä 90-luvun hittibändi Movetron. Sitten heräsin.
Aqua29.11.2004 18:31:47
Näin hiljattain unta, että navan yläpuolelle ilmestyi outo 4-5 cm halkaisijaltaan oleva ihokumpu. Eräs lääkärituttu sitä sitten vilkaisemaan, käski minut suoraa tietä sohvalle selälle makaamaan. Lääkäri kävi nahkaisella salkullaan ottaen sieltä skalpellin. Leikkasi sitten puuduttamatta pahkuran yläosan auki. Sieltähän nousi sellainen nelisenttinen koskikorennon toukka (ne on aika vihaisen näköisiä oikeasti, vähän niinkuin alien pienoiskoossa (samanlaiset leuat)). Se siinä katsoi minua tuimasti, sitten lääkäri silpaisi siltä pään pois ja veti sen pois minusta. Heräsin siihen, kun se jätti kehoni.
Dream_eater29.11.2004 18:36:16
Mullakin pari "jännää" unitapakusta.
Kahdesti on herätyskello päässy osaksi mun unta.
 
Näin unta että olin laivalla ja tohkeissani siinä pelailin jotain Sega Rallya tai jotain autopeliä kunnes se peli hajos. Se vaan alkoi piipittämään. Mä potkiskelin sitä konetta mutta eihän se siitä mihinkään... kunnes heräsin ja se piippi oli herätyskello.
 
Toinen on taas kun unessa olin jostain syystä pöllimässä autoa. Noh.. eikös sen auton varashälytin ruvennut piippaamaan.. sen jälkeen heräsin ja se varashälytin olikin... niinpä. Herätyskello.
 
Mutta kaikista spookyin unitapakus oli joskus 10 vuotta sitten.
Unessa oltiin pänditreeneissä jaj soitettiin jotain Kolmas Nainen orkesterin biisiä, mitä emme kyllä koskaan tehneet oikeasti. Aamulla herättyäni muistin miten olin unessa soittanut ja nappasin kitaran käteen, ja se kolmannen naisen biisi todellakin meni juuri niin. Vaikka koskaan aiemmin soittanut pätkääkään kyseisen orkesterin tuotoksia.
Tätä ihmettelen vieläkin.
Executioner29.11.2004 18:43:22
Muutama vuosi sitten näin unta, jossa löin yhtä vitosluokkalaista poikaa turpaan. Löin ihan oikeastikin, mutta patteria. Perkule kun sattui kipakasti. Kivat mustelmatkin tuli rystysiin.
 
Tästäkin tapauksesta on muutama vuosi aikaa. Olin juuri tullut suihkusta ja silloin tapanani oli usein mennä isosiskoni huoneeseen katsomaan telkkaria, kun omassa huoneessa ei telkkua ollut. Noh, siinä sitten jonkun aikaa katsoin telkkaria, kunnes nukahdin. Siis alasti, pelkkä pyyhe ympärilläni, suihkusta kun olin tulossa. Sitten, siskoni tulee herättämään minut pois sängystään poikaystävänsä kanssa. Olin kuulemma yrittänyt lyödä heitä kuitenkaan siinä onnistumatta. Sitten olin kuitenkin noussut sängystä ylös ja kävellyt omaan huoneeseeni. Alasti... Heh heh. Ja itse en muista tapauksesta mitään. Aamulla oli semmonen olo, että missä hitossa mie oon.
 
Seuraavasta ei ole aikaa kuin muutama kuukausi. Näin ilmeisesti jotain unta, en muista mitä, mutta keskellä yötä lataan yhtäkkiä poikaystävääni nyrkillä turpaan. Kyllä oli hänen ilmeensä näkemisen arvoinen! Omanikin kyllä varmaan, sen verran säikähdin tempaustani...
JM29.11.2004 18:44:54
Kahdesti on herätyskello päässy osaksi mun unta.
 
Mulla tuota tapahtuu oikeastaan joka aamu. Herätyskello on usein joko auton piippi tai joku muu hälytin.
anttipi29.11.2004 22:48:45
Kaikkein pahinta on herätä ja makoilla sängyssä ihan normaalisti, kunnes alkaa tapahtua jotain hirvittävää (savua makuuhuoneessa, örkkejä ovensuussa, maanjäristys jne.). Joutuu ihan hirveään paniikkiin ja sitten vasta hetken päästä tajuaa, että "heräsikin" vain unessa.
 
Joskus en ole pystynyt millään heräämään oikeasti vaikka olenkin tiedostanut näkeväni vain unta ja paniikki pahenee. Ja kaikki siis tapahtuu siinä omassa makuuhuoneessa ihan täysin kuin olisi hereillä.
VR29.11.2004 22:53:09
Mulla tuota tapahtuu oikeastaan joka aamu. Herätyskello on usein joko auton piippi tai joku muu hälytin.
 
Mäki kerran hakkasin ja hakkasin herätyskelloa, mutta ei vaan lakannu soimasta. Sitten heräsin siihen ku äiti tuli kattomaan että miks ei poika herää vaikka herätyskello piipittää kuin viimeistä päivää.
Stain29.11.2004 22:55:02
Tässä eräänä yönä Dracula jahtasi minua. Sitten yhdessä vaiheessa satuimme ajamaan kärryillä Draculan talon ohi ja se tappoi meidät kaikki.
 
Voi johtua siitä että luin juuri Bram Stokerin erään kirjan.
Anonymous-jazz30.11.2004 01:04:15
Mä olen nähnyt joskus sellaisia unia että osasin soittaa kitaraa kuten Allan Holdsworth. Kaikki munatilulilut legaattona lähti helvetin nopeasti ja soitin jossain ihmeen rock-areenalla ja kaikki yleisössä oli aivan pähkinöissä...
 
Kuitenkaan en ole mikään kitaristi. Soitan rumpuja sekä koskettimia jotka on mun ns. pääinstrumentit molemmat niin kummalliselta kuin se kuullostaakin. Mutta en ole koskaan opiskellut pianoa missään oppilaitoksessa enkä aio. Olen kosketinsoittimet oppinut itse, kuten rumpujensoiton. Ainoa vaan että kun rumputunneilla rupesi käymään 1996 vuodesta lähtien tuli lappujen lukeminen vasta sen jälkeen tutuksi, vaikka rumpuja olin ennen rumputunteja soittanut 10-vuotta jo.
zernobyl30.11.2004 08:13:20
Eäh. Näin viimeyönä unta, jossa tapasin jollain pellolla (komea usva muuten siellä, oli aamu) pojan, joka ei päässyt ylös. No sitten kävi ilmi, että sillä pojalla menee aika helposti kaikki(!) luut aina välillä rikki. No mä autoin sen sieltä pois ja vein kotiinsa.
Sitten kun päästiin sen kotio, niin sen isä sanoi, että on jo myöhä, että mikset jäisi yöksi. Sanoin mikä ettei ja painelin suuliin.
 
Yöllä kuulin kummallisia ääniä sisältä talosta. Siellä isä heitteli poikaansa alas rappusia. No mä menin tietysti pelastamaan sen pojan sieltä. Otin samuraimiekkani tupesta ja karasin noin kilometrin matkan käytävällä kohti isää. Onneksi sain yllätyshyökkäyksellä tainnutetuksi melko kookkaan isän.
 
Pakomatka alkoi poika mukana. Otetaan autotallista isännän Lada ja painellaan pikatielle. Matkantekoa haittaa vähän se, että poika valittaa kokoajan sitä, että kaikki luut on poikki. Lohdutin sitä sanomalla, että se on ihan normaalia.
 
Hetken päästä näkyy peruutuspelilissä, että raivostunut isäntä on kannoilla juosten! Se on kasvanut yli kolmemetriseksi jätiksi. Lada sammui tien laitaan. Yrittäessämme pakoon (melko hankalaa kun poika oli muuttunut tytöksi ja tietysti itki ihan saatanasti, sillähän oli luut poikki) isäntä nosti Ladan trukkikäsillään ilmaan! Mä hyppäsin uhkarohkeesti kuskin paikalta jätti-isännän niskaan yrittäen hämätä sitä. Kuitenkin mä hämäännyin enemmän kun yht'äkkiä teleportattiin vanhan ala-asteen käytäville.
 
No ei me sitten sen isännän kanssa siinä viittitty ruveta vääntään, lasten nähden! Päästiin sopuun ja se vei mut reppuselässä baariin kaljalle.
 
Siitä tytöstä, jonka luut murtu, en tiiä mitään. Ei ollu kauheen nätti, ni ihan sama.
Hevihörhö30.11.2004 08:38:45
Eäh. Näin viimeyönä unta, jossa tapasin jollain pellolla (komea usva muuten siellä, oli aamu) pojan, joka ei päässyt ylös....
 
Tää oli varmasti viihdyttävä uni.. Vielä ladalla pääsit ajelemaan.. :D Ja onnellinen loppu, tietenki.
fireal30.11.2004 11:49:40
Minulla oli ilmeisesti viime yönä unihalvaus. Näin unta, että minulle tehtiin jotain epämiellyttävää lääketieteellistä operaatiota ja sain unessa ihan käskynkin olla täysin liikkumatta. Sitten, kun yritin väkisin herätä en meinannut saada itseäni liikahtamaankaan.
 
Lueppa Whitley Strieberin kirja 'Communion: A True Story' eli Ne ovat täällä. Perkules rupesi vähän jänskättämään jossain vaiheessa.
Los Bastardo30.11.2004 13:02:02
Tämä nyt on kuin suoraan jostain Salvador Dalin taulusta:
 
Olin jossain rakennuksessa ja huomasin ilmanvaihtokanavan. Kiipesin kanavaan ja kas, siellähän olikin selvää suomea solkkaava vesinokkaeläin puku päällä, kanava puolestaan oli täynnä vettä. Sain vesinokkaeläimeltä snorkkelin ja räpylät ja aloin sukeltaa ilmanvaihtokanavaa ylöspäin. Kanava loppui katolle, mutta pystyin jatkamaan uimista myös sen jälkeen, eli ikäänkuin lensin. Katsoin katon reunalta alas ja katutasolla näkyi pari riviä tietokoneita ja (nykyään entisen) kouluni ATK-ryhmä tekemässä siellä töitä. Itse en uskaltanut mennä koneelle, sillä rekkaliikenne niiden lähistöllä oli huomattavan vilkasta...
 
Hoitoon mars!
Robert30.11.2004 13:47:40
Tämä nyt on kuin suoraan jostain Salvador Dalin taulusta:
 
...

 

 
Hoho! Rupesi hieman naurattamaan... =)
Da Make30.11.2004 14:37:04
Minut käskettiin muistamaan kuulemma joskus vielä äärettömän tärkeäksi muodustuva numer sarja, en viitsi joka paikkaan sitä levittää mutta se rakentui näin 00.00:00 Mutta nollien tilalla kyseiset luvut ja pisteet samalla tavalla kuin laitoin.
 
Toki tämähän ei ole minun ainut hämärä uni tapaus, mutta ehkäpä tuoreista kaikista "vaikuttavin", asian esittäjä unessani teki todellakin selväksi että "koodia" ei saa unohtaa.
LassiÖ30.11.2004 15:12:05
Itse olen kävellyt unissani aika monta kertaa, joskus olen ottanut peiton ja tyynyn käytävään ja mennyt sinne nukkumaan, joskus meinasin kusta jääkaappiin ja roskikseen, mutta kaikkein omituisin on se kun heräsin yöllä, menin isoveljen huoneeseen ja kun se kysy että mitä sä teet täälä niin vastasin että kävimpä vaan kävelyllä.
 
Joskus kattoin myös kelloa väärin (kello oli joku puoli 3 yöllä) ja rupesin äkkiä laittamaan vaatteita päälle ja lähtemään kouluun koska luulin että oon myöhässä ennenkun tajusin että kattoin kelloa väärin.
 
Kerran myös huusin yöllä täysillä että joo-o kun näin unta että äiti pyytää syömään tietokoneelta.
miredritr30.11.2004 17:11:14
Kerran luulin unessani olevani kitara. Herättyäni ajattelin itsekseni vielä unenpöpperössä, että voi hitto kun pitää olla kitara, ettei pääse liikkumaan ollenkaan, kun jalkojen tilalla on kitaran kaula. Yhtäkkiä kuitenkin muistin että enhän minä mikään kitara ollutkaan, ja pääsin nousemaan ylös.
 
Pitäisköhän vähentää tuota kitaransoittoa, kun se rupeaa nuon vaikkuttamaan omakuvaan...
juici30.11.2004 21:28:32
Neljäs uni oli kaikkein pelottavin; kotipaikkakunnalleni Juvalle tuli suuri kuvausryhmä kuvaamaan kauhuelokuvaa. Leffa oli kovalla budjetilla tehty, ja meininki sen mukaista. Koko kyläpahanen oli aivan sekaisin. Loppukohtausta kuvatessa paikalliseen liikenneympyrään tehtiin valoilla iso symbooli. Symbooli muutti muotoaan, ja lopulta siitä muodostui jotain pentagrammin kaltaista. Samalla kuului pamaus ja koko kylän ihmiset alkoivat tappaa itsensä; tapauksesta oli uutisissakin, kyseessä oli jonkun kultin salajuoni! Kaikki ko. symboolin nähneet hirttivät itsensä tai hyppäsivät jostain korkealta. Itse heräsin perkeleen pelokkaana ja säikähtäneenä, olihan siinä henki kyseessä.
 
Siitä vaan tekemään elokuva suurella budjetilla.
juici30.11.2004 21:32:17
No ei me sitten sen isännän kanssa siinä viittitty ruveta vääntään, lasten nähden! Päästiin sopuun ja se vei mut reppuselässä baariin kaljalle.
 
Hyvä unen loppukevennys. "Ääh, me mitään tapella jakseta. Lähetään kaljalle!"
juici30.11.2004 21:35:07
Itselleni muistuu mieleen uni, jossa poliisit tulivat noutamaan minut kotoani, veivät minut pihalle nojaamaan puupölkkyä vasten ja teloittivat minut niskalaukauksella. Sen jälkeen aloin leijua taivasta kohti ja jäin ruumiini makaavan maassa ja poliisien lähtevän.
 
Hoitoon ei ole pitkä matka meidän treenikseltä...
ihrviö01.12.2004 00:04:48
Itelläni on kanssa ollu tuota unihalvausta, mulla se on semmosta etten pysty liikkumaan ja korvissa soi aivan helvetin kova melu. Ja joskus päässä kuului lause "light a candle for the sinners, set the world on fire", onko tuo jostain marilyn mansonin biisistä tai jostain??
 
Sotaunet ovat olleet kestosuosikkini jo pitkään niitä nään aika usein joskus näin jotain 4 yötä putkeen pelkkiä sotaunia.
 
Sekopäisin uneni kautta aikain, minkä muistankin on seuraava:
 
Ajelin ukkini kanssa metsätietä pitkin sinisellä volvolla ja koko ajan vastaan tuli hirveästi valkeita jäniksiä, ja sataa kaatamalla vettä. Yht'äkkiä olinkin omassa huoneessani isäni kanssa ja katsoimme verhojen raosta kuinka koko taivas oli ufoja täynnä ja oli menossa sota. Isä sanoi minulle "siun pitää mennä saunaan nyt heti", ja minä vastasin jotain "en voi kun tunnen miten hiipivä hulluus valtaa mieleni". Ja koko ajan minulla kasvaa tunne, että sekoan totaalisesti. Jonkin aikaa väiteltyämme menen lopulta saunaan ja kun olen pesuhuoneessa tuijotan peiliin ja taas tulee voimakkaampi tunne siitä, että hiipivä hulluus iskee. No koko pesuhuone on pimeä ja minä tuijotan peiliin ja alan muuttumaan punaiseksi, koko ihoni muuttuu punaiseksi ja minulle kasvaa sarvet ja siivet. Minut valtaa kaikkivoipaisuuden tunne sellainen jota en ole ennen kokenut. Juoksen ulos pesuhuoneesta ja kohti parvekkeen ovea ja matkalla nään äitini, joka silittää paitaa tai jotain ja sanoo minulle jotain. Minulla on päässä sellainen ajatus, että minähän voisin helposti tappaa hänet, saan kuitenkin taisteltua tätä himoa vastaan ja hyppään ikkunalasista läpi ja lähden lentämään taivasta kohden. Sitten heräsinkin ja rupesin miettimään, että olipahan taas uni.
Antiharras01.12.2004 00:18:15
Unipäiväkirjastani kopioitua:
Ajamme siskoni, edesmenneen äitini ja hänen siskonsa kanssa autolla mökille. Ihmettelen koko ajan, miksi tunnelma on niin kummallinen, kukaan ei puhu juuri mitään. Kun saavumme mökille, meidät käsketään siskon kanssa siivoamaan; olemme molemmat näreissämme, koska oletimme tulleemme lomalle. Alamme ylimalkaisesti siivota, sillä aikaa kun äiti ja täti suorittavat jonkinnäköisiä meditaatioharjoituksia. Kun vitkuttelemme siivoamisen kanssa, täti tulee luoksemme näyttäen hyvin vakavalta. Hän selittää, miten tärkeää on kuolla siistissä ympäristössä, muuten joutuu rangaistukseksi siivoamaan kuoleman jälkeen sitä samaa tilaa puolen ikuisuutta. Samalla tajuan, että olemme tulleet mökille, koska äiti tulee kuolemaan hyvin pian. Koetan puhua hänelle, mutta saan vastaani vain ikäviä sanoja ja käskyn jatkaa siivoamista. Alan paniikissa puhdistamaan lattioita, ja koetan saada siskonkin tajuamaan, että kyse on todella elämästä ja kuolemasta. Päässäni takoo koko ajan kauhea aavistus: täällä ei ole tarpeeksi puhdasta.
 
Hetken ajan kaikki on sekavaa.
 
Yhtäkkiä olemme siirtyneet jollekin toiselle olevaisuuden tasolle. Koetan selvittää päätäni, ja tulen siihen tulokseen että minunkin on täytynyt kuolla. Joudumme keskelle jonkinlaista hyvän ja pahan taistelua, ja panoksena ovat meidän tulevat elämämme; jos teemme liikaa vääriä valintoja, emme pääse jatkamaan jälleensyntymisen kierrossa, vaan jäämme tähän välitilaan kunnes olemme sovittaneet ne. Taistelu tuntuu kestävän ikuisuuden, ja se kallistuu jatkuvasti pahan puolelle. Koetan vain pysyä "hengissä", ja ongelmien tullessa eteeni mietin paniikinomaisesti mitä minun odotetaan tekevän. Jossain vaiheessa taistelu tuntuu laantuvan, ja juoksen ylös jonkinlaisia kierreportaita päästäkseni turvaan niiden päässä olevaan huoneeseen. Törmään kammottavasti virnistävään viholliseen, ja tajuan että meidät on jollain tavalla petetty. Huoneen ovelta näen naisen ruumiin, jonka vieressä lattialla makaa vielä elossa oleva pikkuvauva. Kaappaan lapsen syliini, ja vaikka se tuntuukin vieraalta, tiedän että minun on suojeltava sitä oman tulevaisuuteni uhalla. Puristan lapsen itseäni vasten, ja juoksen taas alas portaita. Etenemiseni pysäyttää oman puoleni pystyttämä barrikadi, jonka läpi vihollinen on murtautumassa. Joka puolella näen vain epätoivoisia kasvoja, ja seinät murenevat ja taittuvat kasaan kuin jonkin toisen, vihamielisen todellisuuden murskaamina. Yhtäkkiä hyökkäys kuitenkin taukoaa, ja ymmärrän sen johtuvan pelastamastani lapsesta. Tunnen hirvittävää syyllisyyttä ja pelkoa siitä, etten ole oikeasti hyvä ihminen, vaan toimin itsekkäiden syiden pohjalta jopa toimiessani oikein.
 
Olen yksin portaiden päässä olevassa huoneessa. Ikkunasta virtaa kirkasta valoa, ja tunnen ympärilläni tuttujen, mutta tunnistamattomien ihmisten varjoja. Edessäni on paperi, johon on kuvattu sarjakuvan muodossa joku elämistäni. Luulen ensin sen olevan nykyinen, mutta sitten huomaan nimeni olevan Johanna. Kuvat ovat kuin seitsemänvuotiaan itseni piirtämiä, ja niihin liittyy aina vain yksi sana, jonka alla on sen ihmisen nimi johon tämä sana elämässäni liittyy. Katsellessani kuvia tajuan, että pääsen jatkamaan eteenpäin, mutta en täysin omista ansioistani, ja vain tällä kertaa...
 
Hiukan oli pää sekaisin tuon jälkeen!
jazzy01.12.2004 13:21:09
Eräs tuttuni käveli peitto harteilla pihalle, heräsi pihalla ja helvetti enhän mä pääse sisälle kun ovet on lukossa.
 
Oijoijoi... Rupesin miettimään tuotakin ja vahingoniloinen nauruni taas raikaa!
 
Toinen tuttuni joka loistaa ennennäkemättömillä voimavaroillaan öisin, ei sille mahda mitään jos se alkaa sulta peittoa kiskomaan. takasin et saa.
 
Otan kohteliaisuutena. Yritän ainakin.
 
Samaisesta henkilöstä voisi puhua maailman tappiin mutta jääköön nyt, jos vaikka käy lukemassa.
 
Kyllä hän käy, joten älä edes yritä!
Ja eiköhän täälläkin VÄHINTÄÄN puolet tiedä jo, kun kuitenkin jotain kautta ovat saaneet tarinat korviinsa! Eikös jo koko Itä-Suomi tiedä?!
Da Make01.12.2004 14:54:57
Ja eiköhän täälläkin VÄHINTÄÄN puolet tiedä jo, kun kuitenkin jotain kautta ovat saaneet tarinat korviinsa! Eikös jo koko Itä-Suomi tiedä?!
 
Errr... Yeah, right.
 
Kaikista oudoimpia tapauksia oli kun harrastin seksiä oman kaksois olentoni kanssa, mielestämme suoriuduimme oikein mallikkaasti.
 
Sitten toinen aika ahdistava uni on se kun "tajuaa kuoleensa", eli jos on tulossa kotio ja ovella kuuluu pamaus ja jotain napsahtaa selkään, samalla ovi aukeaa ja äiti juoksee hätääntyneenä itseni läpi. Jatkan sisälle ja isä tulee kanssa kiireen vilkaan, sanon hänelle "Moro." normaaliin tapaani, mutta hänkään ei näytä huomaavan minua vaan kävelee lävitseni. Katson avonaisesta ovesta takaisin ulos ja nään ruumini lojuvan siinä oven edessä äiti ja isä säätäen siinä ympärillä jotain.
 
Luulen että tuollaiselta kuoleminen saattaisi tuntua, niin nopeaan että ei ehdi sattua.
gheisari02.12.2004 23:11:44
Näin sellasen unen missä mun vanha aivomaikka kerto seuraavan vitsin:
suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kävelivät baarin. baarimikko sanoi: "onko tämä joku vitsi?"
 
Nauroin aamulla ihan vitusti. Tosi hauska vitsi.
borsta02.12.2004 23:38:00
Viime yöna näin unta että: katoin mun musiikin opettajan kanssa töllöstä jazz keikkaa ja se anto mulle rizlan ja ventin, kaverin kanssa siinä sitten odotettiin kädet syyhyten että opettaja kaivaa jazz tupakit esille niin eiköhän se ottanu bonukset ja alko nauramaan pelottavaa jazz nauruaan.

Viikko sitten: Ihan kuin jostain ostos tv:n mainoksesta Jukka Tolonen tuli valon ympäröimänä ja mahtavien ylistys laulujen saattelemana. Avasi suunsa ja käski minua ostamaan sen summer games levyn.
Chimera03.12.2004 17:37:04
Sellainen muistikuva, että viime yönä tuli jonkinasteinen unihalvaus pitkästä aikaa. Saatoin myös nähdä unta, että sellainen tuli tai jotain muuta hämärää mutta jossain vaiheessa näin taas pelkkää ruskeaa enkä oikein voinut liikkua. Koitin huutaa mitä kurkusta lähti mutta ääntä ei lähtenyt. Loppujen lopuksi keräsin kaikki voimani ja riuhtaisin oikeaa kättä voimakkaasti ja sitten heräsin. Mahdoinkohan huitaista kädelläni oikeastikin, todennäköisesti. Onneksi ei ollut muija vieressä nukkumassa. :P
Stain03.12.2004 17:40:52
Hoitoon ei ole pitkä matka meidän treenikseltä...
 
Hehe, ei niin. On varaa valita. Tosin se lähempi paikka on parempi vaihtoehto.
punk03.12.2004 22:46:42
näin viime yönä sellaista unta että joku muija on mun sängyn vieressä sitten se kävi minuun käsisksi samaan aikaan tippui (siis todellisuudessa) seinlippu mun päälle arvatkaa säikähdinkö ku se seinä lippu tippu mun päälle... luulin että siellä on oikeasti joku.
Lord_of_the_strings04.12.2004 01:14:14
Bändin toinen kitaristi kuulemma näki unta viimeyönä, että koulun kiskalta sai ostaa plektroja.
outo_O04.12.2004 15:17:37
Kuume-unet on inhottavimpia ja tuskallisimpia unia mitä mä oon nähnyt, en tiedä sitten onko ne just noita halvausunia. Jokatapauksessa usein tulee kuumessa nähtyä unia jossa jonkin asian tekeminen vie ikuisuuden, esim. lumipallon heittäminen vie miljardeja vuosia, ja se kun siinä käsi ojossa, lumipallo kädessä ajattelet, että perkele että kestää, ja mitään ei voi tehdä.
 
Välillä taas tulee samankaltainen uni, jossa minä ja muut ihmiset leijuvat, kirjojen, kynien ja muiden tarvikkeiden seassa nopeaan tahtiin koulun käytävillä, ja yhtäkkiä kaikki hidastuu ja kestää taas miljoonia vuosia että tulee uusi nopea sykli, jota seuraa taas hidas vaihe.. tuskallista.
gheisari04.12.2004 15:51:46
Bändin toinen kitaristi kuulemma näki unta viimeyönä, että koulun kiskalta sai ostaa plektroja.
 
hojo
beaver04.12.2004 23:18:10
Oijoijoi... Rupesin miettimään tuotakin ja vahingoniloinen nauruni taas raikaa!
 
Otan kohteliaisuutena. Yritän ainakin.
 
Kyllä hän käy, joten älä edes yritä!
Ja eiköhän täälläkin VÄHINTÄÄN puolet tiedä jo, kun kuitenkin jotain kautta ovat saaneet tarinat korviinsa! Eikös jo koko Itä-Suomi tiedä?!

 
Katos olen oppinut jo pitämään sormeni kurissa. Henk. koht. en tuosta pidä juurikaan kun sua vastaan joutuu kunnolla öisin tappelemaan. Mutta sen voit kohteliaisuudeksi sovittaa miten sympaattinen olit kun "maalasit" allekirjoittaneen puuterihuiskulla. Samalla kun tuhkimo ja varis räkätti vieressä. hoho. ;D
 
Asiasta kolmanteen, viime yönä oli oudoimpia juttuja vuosiin.
Istuin samaisen jazzyn kanssa lehtikasassa rannalla, kun musta ratsastaja tuli pitkä sirpin kanssa ja alkoi viiltämään pääni keskeltä pitkää haavaa ja veret virtas kauniina purona olkapäille. ja tunnelma oli pelottavimpia ikinä. Siinä istuit etkä mitään voinut. samassa paikkakunnaltani oleva musikaaliporukka harjoittele toisella puolella rantaa koreografioita tulevaan lastenmusikaaliin. Ja vastarallanna oli vieri vieressä kirpputoreja. Ja sumuista ja kylmää.
 
En uskonut kykeneväni noin "sairaisiin" uniin. Suht hermoheikko kun kaikkeen sairaaseen pelottavaan ja aavemaiseen.
Da Make04.12.2004 23:23:07
En uskonut kykeneväni noin "sairaisiin" uniin. Suht hermoheikko kun kaikkeen sairaaseen pelottavaan ja aavemaiseen.
 
Huhuh, oli kyllä eräs häiriytyneimpiä unia mitä olen kuullut! Se pelkkä mustaratsastaja meni vielä, mutta että kirpputoreja! Koreagrafia ja kirpputorit. Huh.
jazzy04.12.2004 23:30:37
Mutta sen voit kohteliaisuudeksi sovittaa miten sympaattinen olit kun "maalasit" allekirjoittaneen puuterihuiskulla. Samalla kun tuhkimo ja varis räkätti vieressä. hoho. ;D
 
Joo, kiitosh.Tai siis ole hyvä (?).
 

Istuin samaisen jazzyn kanssa lehtikasassa rannalla, kun musta ratsastaja tuli pitkä sirpin kanssa ja alkoi viiltämään pääni keskeltä pitkää haavaa ja veret virtas kauniina purona olkapäille. ja tunnelma oli pelottavimpia ikinä. Siinä istuit etkä mitään voinut. samassa paikkakunnaltani oleva musikaaliporukka harjoittele toisella puolella rantaa koreografioita tulevaan lastenmusikaaliin. Ja vastarallanna oli vieri vieressä kirpputoreja. Ja sumuista ja kylmää.
 
xD Olit varmaan ihan kauhuissas, kun heräsit!! *buahahaa* Miten uskallat tänä yönä mennä nukkumaan?!
beaver04.12.2004 23:34:35
xD Olit varmaan ihan kauhuissas, kun heräsit!! *buahahaa* Miten uskallat tänä yönä mennä nukkumaan?!
 
Anniiiiiiiiiiiiiiih!!!!!!! et viittis olla taas ilkee. aika mursu. enhän mä nukukkaan, kun ihmisen ruuansulatusjärjestelmän opetteleminen vie yöunet. kiitos jaakon.
 
Edit: Toissayönä näin unta maailmanlopusta.
Olin koulumme käsityöluokassa ja koko paikallinen orkesterimme oli tuolla. Jokainen horjahti lattialle makuulleen ja maa alkoi kallistella ja huonekalut viuhuivat toiseen laitaan huonetta.
 
Pasuunistimme oli tajuttomana kun sitten maapallo alkoi pyörimään hurrrrrjaa vauhtia kuin itsensä ympäri.
Kaikenmaaliman asteroidit ja auringot poukkoili päin maata ja maa pyöri ja pyöri ja pyöri ja tärisi ja tila oli omituisin koskaan. Tiedä sitten mitä teet kun makaan mahallasi pienen koulun lattialla.
Siinä se sitten tuli, maailmanloppu.
Se oli jotenkin flipperipelin tuntuista..
 
En voi kertoa mitä tuli maailmanlopun jälkeen kun heräsin. Luultavasti saamme kaikki tietää sen vasta sitten..
 
..huih!!
juici06.12.2004 00:29:22
Hiukan oli pää sekaisin tuon jälkeen!
 
Aika hyvät vibat varmaan ollut. Tuostakin sais mahtavan suuren budjetin elokuvan.
pellepelle06.12.2004 00:30:49
Näin kerran unta että olin O-ZONEN rumpali, en enään uskalla nähdä unia.
Da Make06.12.2004 00:34:07
Asustan tässä erään vilkkaan huoltoaseman vieressä ja kerran eräänä kesä aamuna kun olin nukkunut yön ikkuna auki parvisängyssä. Huomasin herätessäni että huoltoaseman bensa säiliöitä täytettäessä höyrystyneet bensahuurut olivat kulkeutuneet yön/aamuyön aikana huoneeseeni avonaisesta ikkunasta, ja olin tätä huurua pari tuntia luultavasti hengittänyt...
Olo ei ollut kovin reipas... hirveä setti oli päässä menossa ja en meinannut pystyssä pysyä.
 
Tämän jälkeen on ollut vieläkin suurempia vaikeuksia käsittää liuottimien yms. imppaajia.
StoRBa06.12.2004 00:34:11
Heräilen usein omaan kuorsaukseen.
 
Kerran näin unta, jossa totesin että tapahtumat eivät voi olla totta. Sen täytyi olla unta. Pyysin ystävääni nipistämään minua unessa ja totesin, ettei tunnu mitään, joten sen täytyi olla unta. Rupesin sitten läimimään itseäni unessa kunnes heräsin.
 
Viime viikolla otin kasan musiikkilehtiä hyllystäni unissani. Heräsin keskellä yötä lehdet kädessäni sängyllä istumassa. Laitoin lehdet tuolille ja jatkoin nukkumista.
 
Kaikkea sitä sattuu, kun nukkuu.
Zed06.12.2004 12:27:35
M.net-unet eivät ota loppuakseen. Viime yönä olimme Tupunan kanssa uimassa Suomussalmen Kiannon kuohuissa. Hauskaa oli.
Meisseli06.12.2004 13:24:21
Paras on kyllä mulla sellanen uni missä pakenin venäläisiä kankstereita ja piilouduin rovaniemen ravintola tivoliin jossa tapasin kaverini joka teki monitoreita siellä esiintyvälle AC/DC:lle menin sitten stagelle soittamaan bassoa AC/DC:hen ja kanksterit ei nähny mua. sitten kaveri luukutti korvamonitoreihin vitun lujaa rumpuja, mulla meni kuulo ja heräsin.
Kosminen06.12.2004 15:53:00
Eilen kun nukuin, vaimo alkoi herättelemään ja yritti patistaa mua leipomaan pipareita. Näytinkin heräävän, ja vastasin "voidaan olla ihan rauhassa että sitä leipää tulee kuitenkin koko ajan". Vaimo repesi ihan täysin ja yritti herätellä enemmän että itekki tajuaisin hassutelleeni ja kysyi "niin mitä tulee?" ja vastasin että no leipää..
 
Tänään vaimo nukahti tuohon koulukirja kädessään. En huomannut sitä kun ite surffailin muusikoiden.netissä. Löysin jonkun profiilista kuvan rumpusetistä ja jossain nurkassa sitä kuvaa lojui Kreivintorin (Raahelainen K-Market) muovikassi. Sanoin Sussulle että täältä löytyi kuva Kreivintorin muovikassista ja Sussu kiivastui "miks sää aina sanot tuon ku mää nukun?".. outoa... aivan kuin aina sanoisin että netistä löytyi kuva Kreivintorin muovikassista, kun tämä nukkuu.
Mimi06.12.2004 16:14:20
On muuten hieman pelottavaa, kun jotain tapahtuu, etkä tiedä oletko hereillä vai et. Meillä oli tuossa koeviikko, ja ei edellisellä, vaan sitä edeltävällä viikolla minulla oli ruotsin koe. Minulla on tapana herätä öisin lukemaan koekeeseen, jotankin keskittyminen onnistuu paremmin yöllä. No kello soi, lukaisin kieliopin pariin kertaan läpi ja rupesin nukkumaan arviolta noin 03:30. Sitten tuli erittäin epätodellinen olo, semmoinen kevyt, unenomainen, en kuitenkaan ole varma, nukuinko. Kuulin ihmeellisiä ääniä. Ikäänkuin joku katsoisi jalkapallo/jääkiekkopeliä yläkerrassa. Kuulin selostuksen tapaista möykkää. Yhtäkkiä kaikki räjähtää: Alkaa kamala ryminä ja pauke ja huuto. Muistan selvästi ajatelleeni seuraavaa: "No ihan vitun kiva nukkua, ja tajuta että katto sortuu päälle." Muistan kuinka tunsin pulssini nousevan. Kattoa ei kuitenkaan tuntunut tulevan niskaan, eikä kai mitään muutakaan. Mitään muuta en sitten muistakaan. Todella ahdistavaa, aamulla oli sitten jotenkin levoton olo...
 
Voiko joku vahvistaa että tuolloin (pari viikkoa sitten) keskiviikon ja torstain vastaisena yönä oli/ei ollut joku jalkapallo/jääkiekko/mikälie-ottelu...
römpsämehumies07.12.2004 19:14:32
Tuli nyt mieleeni, että viime yönä näin unta jossa saksalaiset yrittivät tappaa minua ja m-nettiläisä. Ne oli semmoisia konemaisia ja vähän saman tapaisia kuin sormusten herran örkit. Mutta kuitenkin olivat saksalaisia. Ja noin kuukausi sitten näin unta, jossa pari saksalaista sotilasta yrittivät tappaa minua ja mun pikkuveljeä. Ja noi unet ovat olleet tunnemmaltaan pelottavia.
Miksi sakemannit vihaavat minua?
 
lisäys:
Näimpä yöllä unta, jossa mun naapurissa asui oikein kiva Hannibal Lecterin kaltainen kaveri. Sillä oli pihalla samea vetinen uima-allas, jonka pohjassa oli kuolleita lapsia ja luurankoja. Erään naapuri hän tappoi syöttämällä hälle myrkytetyn omena. Yllätykseksi hän yritti tappaa myös minuakin.
Late_07.12.2004 19:23:12
Tänä aamuna! Näin siis sellasta mukavaa unta..Heräsin kymmentä vaille kaheksan kauheeseen tuuletukseen.(koulu alkaa kaheksalta...) Mika Häkkinen teki Ilves-Tappara paikallisväännössä Ilvekselle 1-0!! Wuhuu! Ajassa 1.12 vieläpä, sepä oli koominen uni, mutta se oli niin selkee ettei todeks uskois. Sit tosiaan heräsin siihe tuuletukseen ja ryntäsin äääkkiä kouluun.
HC-Audio07.12.2004 22:49:09
isän mukaan viime yönä luin täyttä häkää historian kirjaa kolmelta yöllä silmät auki ja valot päällä. itse en muista mitään. koeviikko oli viime viikolla
James Mc Brown08.12.2004 00:14:00
Tähänastisista oudoin uneni oli seuraavanlainen.
 
Pelasin Jeesuksen ja saatanan kanssa kuminauhoista tehdyllä pallolla (jep just sillä, mikä oli usko tai älä -ohjelmassa) kuminauhapallonvierityspeliä. Olin jessen puolella ja meidän tiimi voitti. Tappiosta masentunut saatana alkoi tilittämään paskasta duunistaan ja juuri kun olin saamassa sen kertomaan vastaukset elämän perimmäisiin kysymyksiin, Al Pacino tuli pelastamaan minua vesimelonin sisästä, jossa ko. pelia pelasimme. Tämä vitutti minua kovasti, koska saatanalla olisi ollut vielä asiaa.
 
herätessäni olin hämmentynyt
Henga08.12.2004 01:02:45
Miksi sakemannit vihaavat minua?
 
Älä huoli, ne vihaa myös minua. Itseasiassa mä näen pasifistiksi liian paljon sota-orientoituneita unia. Kertoo varmaan jotain pään sisäisestä tilasta?
armadillo08.12.2004 02:40:33
Näin seuraavanlaisen unen viimeksi nukkuessani.
 
Olin jossain hämyisessä ravintolassa siemailemassa jotain alkoholipitoista. Nurkassa istui itse Tom Waits bändeineen, soittivat Little Man -kappaletta loputtomasti. Huomasin, että kaikki muut paikalla olevat olivat ns. pikkuihmisiä. Äkkiä illan pimeydestä ravintolaan saapui tumma normaalikokoinen hahmo. Hän teurasti kaikki pikkuihmiset ja käski lopuksi Tom Waitsia vaihtamaan kappaletta.
Chimera09.12.2004 18:17:31
Minä näin kerran unta, että olin Nightwishin mukana soittamassa. Soittaessa koko homma meni kuitenkin ihan vitulleen ja kaikki alettiin nauraa hekottamaan vaikka esiintymispaikka oli joku tunnettu kesäfestari ja porukkaa oli katsomossa niinkuin pipoa. Muistaakseni kokoonpanoa oli laajennettu myös Tuomas Embuskella joka soitti saksofonia tai trumpettia.
ltg10.12.2004 11:27:39
En ole nukkunut kunnolla puoleentoista viikkoon. Uni on ollut katkonaista, sellaista puolen tunnin pätkää kerrallaan. Alkaa todellisuuden ja unen raja hämärtyä tuossa tilanteessa. Yleensä näen juuri unta siitä, että yritän nukahtaa, ja joku tulee käymään tai jotain muuta tapahtuu kämpässäni. Herättyäni sitten ihmettelen, että missä kaikki on, että nukahdinko jo?
NHR10.12.2004 12:36:49
En ole nukkunut kunnolla puoleentoista viikkoon.
 
Pääseekö mukaan kerhoon? Eilen päivällä tosin nukuin aika montakin tuntia putkeen.
 
Tässä joku kerta näin taas sellaista unta, että taivaalla lensi ufo (nään muuten aika usein unia, joissa taivaalla on jotain ylimääräistä - ehkäpä siksi, että tuijottelen taivaalle hiukan keskivertoa enemmän, kun olen vähän semmoisella alallakin), siis ihan selvästi avaruusalus, eikä mikään pelkkä valoilmiö. Se näytti suunnilleen sellaiselta kuin avaruusalus voisi näyttää jossain vanhassa leffassa. Muistan ajatelleeni, että "ompas ihan vitun huono trikkikuva..." Jotkut tajuavat nukkuessaan yhtäkkiä näkevänsä unta, mutta minä luulen jumaliste katselevani huonoa elokuvaa! Ei mene hyvin mullakaan, mutta ei mene huonosti muillakaan...
hilloviiva10.12.2004 13:45:58
Itse näin viimeyönä unta että muusikoiden.netin etusivulla oli uutinen että muusikoiden.net menee pörssiin. Unessa mulla oli aika ristiriitaset fiilikset asiasta.
Da Make11.12.2004 23:48:27
Viime aamu-öinen uneni oli aivan hirivittävä kokemus. Olin seikkailemassa kahden läheisen kaverini kanssa Kivikko nimisessä paikassa kunnes yhtä äkkiä näin metsässä vasemmalla puolellani juoksevan isojalan. Siis selainen gorillan näköinen, mutta ihmismäisempi. Siinä se ryntäsi.
Sain jonkin sortin unihalvauksen ja yritin huutaa, mutta mitään ei tapahtunut... sitten heräsin säpsähtäen ja varmistin vielä että huutaminen onnistuu.
 
Karmea kokemus jälleen kerran.
Stain12.12.2004 00:24:46
Jokunen yö sitten näin unta että joku helvetin iso ja punainen hirviö jahtasi minua ja taistelin sen kanssa. Se heitteli autoja mun päälle ja vaikka mitä. Sitten heräsin yhtäkkiä kun isä ravisteli mut hereille. En halunnut edes tietää mitä olin puhunut unissani..
Sunna12.12.2004 12:08:59
Mä näin viime viikolla unta, että värisokeat tytöt paini vihreepuna-laikullisissa trikoissa. Mä vaan tiesin siinä unessa että ne oli värisokeita
mie12.12.2004 14:41:06
Vähän aikaa sitten näin unta, jossa kiipesin pienellä saarella olevan linnnan huipulle tikapuita pitkin ja joku nainen nauroi minulle kun jouduin jättämään kiipeämisen kesken korkeanpaikankammon takia. Laskeuduin alas ja menin linnaan sisään, joka oli muuttunut kaverini kodiksi, ja aloin siivota koiran paskoja lattialta.
Krice08.01.2005 09:51:16
Näin unta, että soitin kitaraa. Erikoista oli se, että soitin Abbaa tanakalla hevisäröllä. Vielä erikoisempaa oli se, että sub zero tuli teletappipuvussa ikkunan taakse pomppimaan!
Pluto08.01.2005 10:16:48
Mä meinasin kerran kusta unissani sänkyyni.
 
Näin unta, että olin baarissa ja tietysti juonut melkoiset määrät olutta. Unessa menin sitten vessaan ja aloin lorottamaan. Ilmeisesti olin vähällä suorittaa saman proseduurin myös konkreettisesti, sillä unen läpi tunsin kun alapäässä alkoi jotain tapahtumaan. Heräsin unesta aika äggiä ja juoksin vessaan. Pari tippaa taisi valua reittä pitkin.
 
Kirjaimellisesti unitapakusi.
xulu08.01.2005 11:33:55
Näen todella usein "valveunia", siis herään yöllä mutta näen ihme juttuja huoneessa etc. Ja muutaman kerran herännyt unihalvaukseen. Pimeyttä mutta onhan tuohon tottunut jo aikoinaan.
 
Nimimerkillä lampusta kasvaa punaisia robotti lonkeroita ei saatana pihalla juoksee mustia miehiä ja lattialla on sametti sikoja.
MK211229.01.2005 13:26:58
Tämmöistä lievästi sanoen hämmentävää unta näin viime yönä. Eli satuin siinä aikani kuluksi katsomaan jotain pornopätkää. No sitä filmiä katsellessa huomasinkin kykeneväni ottamaan itseltäni suihin aivan muitta mutkitta. Vähän aikaa siinä imuteltuani koin kuitenkin kovan järkytyksen kun tuo heppi repesikin irti muusta kehosta. Kumma kyllä en tuntenut minkäänlaista kipua eikä tuosta jäänyt mitään haavaa, tms. Hetken päästä mutsi tuli kuitenkin huoneeseeni (asuin tuossa unessa vielä vanhempien luona) ja kertoi että tuommoinen peniksen irtoaminen on aivan normaalia ja että yleensä tuon värkin saa takaisin paikoilleen kunhan vaan avaa ikkunan ja tuulettaa niin se kyllä auttaa!
...And Justice For All29.01.2005 13:28:05
Tämmöistä lievästi sanoen hämmentävää unta näin viime yönä. Eli satuin siinä aikani kuluksi katsomaan jotain pornopätkää. No sitä filmiä katsellessa huomasinkin kykeneväni ottamaan itseltäni suihin aivan muitta mutkitta. Vähän aikaa siinä imuteltuani koin kuitenkin kovan järkytyksen kun tuo heppi repesikin irti muusta kehosta. Kumma kyllä en tuntenut minkäänlaista kipua eikä tuosta jäänyt mitään haavaa, tms. Hetken päästä mutsi tuli kuitenkin huoneeseeni (asuin tuossa unessa vielä vanhempien luona) ja kertoi että tuommoinen peniksen irtoaminen on aivan normaalia ja että yleensä tuon värkin saa takaisin paikoilleen kunhan vaan avaa ikkunan ja tuulettaa niin se kyllä auttaa!
 
Muhaha!!!!! :D tää oli +!!!
*carmen*29.01.2005 17:39:52
Minä oon nähny paljonkin outoja unia mutta järkyttävimpiä on ehkäpä nämä:
 
Näin unta että rakas ystäväni oli kuollu ja hautajaisissa olin muka ja purskahin siinä unessa itkuun..Samalla heräsin siihen hysteeriseen itkuun. Itkin melkein tunnin putkeen ennen ku tajusin että untahan se vaan oliki.
 
Yks yö näin semmosta painajaista että olin sellasessa suuressa pimeessä salissa ja keskellä salia oli koroke jonka päällä hauta-arkku. Minä tietysti kahtomaan että kuka siellä on ja kauhistuin kun oma velipoika makas siinä. No vähän aikaa siinä arkun vieressä seisoin nii veli nous ylös, huikkas että "kyllä tämä on ihan sopivan kokonen" ja lähti juoksemaan. Oli aika pöllö olo ku heräsin mutta myöhemmin nauratti makeasti koko juttu :D
 
Tämä uni on sitten luultavasti kauhein mitä oon nähnykkää ja siinä kävi niin että silloin 10-vuotias pikkusiskoni tuli keittiöön ja minä otin yhtäkkiä vetolaatikosta haarukan ja tökkäsin sen siskon kaulaan, henkitorvesta läpi niin että rusahti epämiellyttävästi. Sisko tietysti kakosteli tukehtumaisillaan ja yhtäkkiä äiti tuli voiveiten kanssa siihe ja sano että "ei sitä tuohon voi jättää kitumaan, anna ku minä autan" ja ruhjoi siskokultani kuoliaaks sillä veitellä.
Täytyy myöntää että tuolloin ku unen näin nii mulla oli pientä vihaa siskoain kohtaan mutta nyt on välit onneks parantunu. Tuntu aika ilkeeltä ku äiti tuli ja raa'asti vaa pisti siskon hengiltä..puistattaa muistella koko unta..
wewwie29.01.2005 19:13:09
viimeyö oli aika hirveä. eilen oli nääs koulumme konsertti ja menin helkkarin levottomana nukkumaan. yö meni sitten pyöriessä ja oikeasti heräsin vähän väliä ihmettelemään että mihin kaikki ihmiset ovat hävinneet huoneestani. kuvittelin että kaikki olivat samassa huoneessa kanssani ja konsertti vaan jatkui ja jatkui. välillä oli juuri noita unihalvaus pätkiä että olin hereillä mutten voinut nousta. ajatuksia tuntui olevan liikaa päässä ja kummia harhoja. aivan helvetin kauhea ja ahdistava yö.
jotenkin tuollaisia kauhistusöitä tulee aina kaikkien kouluhäppeninkien jälkeen. samoja harhoja ja tuntemuksia siitä että joku nukkuukin vieressä yms...
pitäisiköhän vaihtaa ammattikouluun....
punk29.01.2005 19:40:14
luulin nähneeni viime yönä sellaisra unta että otin tuolin päältä paidan ja niistin siihen mutta aamulla oli paidalla kuivunutta räkää...saanähä minkälaista unta näen ensi yönä ku on pieni flunssa päällä. koko päivän ollu omituinen olo.
drummer8816.02.2005 10:01:40
sehän on vaan mukavaa kun näitä tapahtuu. linkki
http://hoyhensaaret.tk/
kingnothing16.02.2005 16:44:17
Kerran näin jotain painajaisen tapaista, missä joku hullu jahtasi miuta. Juoksin sitten jonkun ihme ladon alle piiloon ja siellä sitten mietin että untahan tämä vaan on, tästä herätään vielä. Sitten mietin hetken miten saisin itseni hereille, ja loppupeleissä päädyin lyömään itseni hereille. Ensin löin sillai kevysti ilman tulosta. Seuraava mojahtikin aika hyvin. :D Avarilla otsaan, kyllähän siitä herää. Ponkasin istumaan ja kävin nauramaan vaikka otsaa jomotti melkosen lahjakkaasti. :D
 
Toinen aika mystinen juttu on ollut se, että olen nähnyt enneunia tulevista tyttöystävistäni pari kertaa. Siis jotain vajaata viikkoa ennen "alkamista" (:P) näkee unta jostain tutusta tytöstä jota suutelee. Tämmöiset ovat mukavia! Lisäksi äitini näkee tuttujen synnyttämisistä unia. Pari päivää sellaisen unen jälkeen jostain saa kuulla että joku tuttu odottaa lasta. :) Hämärää...
carlos16.02.2005 17:08:47
Hämäriä unitapakusia.. hmmm
 
eipä mitään tapakusia oo oikeastaan ollu, mut en sitte tiiä onko unissani jotai sellasia. Ihan normaalisti sitä on kustu tähänkin asti.
BlackHeart ,,/16.02.2005 17:08:52
Njuuh...
 
Otsikko: "unitapakusia" Eli siis mitä ne on?!

 
repesin... Hyvää tarkkaavaisuutta :D
Krypto Niitti15.05.2005 13:46:09
Minäpä nostan tämän. HAHAA!
 
Toissaöinen uni:
Bändin kanssa ekalla keikalla jossain tuntemattomassa paikassa. Sitten just kun ollaan lavalle päästy niin joku tajuaa: "... eihän näissä meiän biiseissä oo mitään sanoja!" ja minä vastaan: "Noh... öriset siihen päälle jotain vaan!" Kun heräsin niin nauroin aika hervottomasti. :D
 
Viimeyönä:
Näin unta että olin saanut sähköpostia työpaikasta johon hain kesätöihin, jossa sanottiin että ottavat sittenkin mut töihin. Hiukan vitutti aamulla kun tajusin ettei mulla oikeesti ookkaan töitä. Tarkistin vielä varmuuden vuoks sähköpostinki. :P
hullujudas15.05.2005 15:17:40
Hui hitto näin kaameeta unta tossa yks yö, nyt jo kummastuttaa että mikä helvetti siinä pelotti mutta näin se meni suunnilleen:
Normaali muumien tunnari siinä ja jakson nimi on "jakso 23" tässä vaiheessa jo alko hirvittämään, mutta sitten itse jakso:
Jäinen paikka ja siitä zoomattiin pilviin, taustalla soi perkeleellisen matalalla syntikka, ja sitten kävi niinkun usein käy, en uskalla katsoa enemmän ja herään.
Muutaman sekunnin ajan luulen katsovani Mörön ja huomaankin sen olevan tyynyni.
näen aika usein tällaisia unia mitkä ovat lähinnä naurettavia mutta ne pelottavat niin perkeleesti.
slipkorn15.05.2005 15:21:14
Taas M.net-uni. Minun oli jonkun takia tarkoitus ostaa NHR:lle Kotiteollisuus-suklaalevy. Kiitteli kovasti.
Kampuzzjeah!15.05.2005 17:24:49
tossa pari viikkoo sitten unissani etsin jostain vuoristosta alexi laihon kanssa hänen hävinneitä kitaroitaan.
sitten minä löysin yhen kitaran jostain ja annoin sen laiholle,sitten huomasin että kaula oli ykkösnauhan kohalta teipattu,sitten kysyin että mikäs tuon merkitys on,laiho sano että on parempi soittaa barreja.
 
olin herätessäni niiq wtf?
tobiax12316.05.2005 01:07:50
Aika hämärä uni oli, kun olin mukamas jossain keikalla. Toinen kitaristi oli kaverini, jonka kanssa oon viimeks soittanu ala-asteella (Oltiin kuitenkin nykyisen ikäsiä siinä unessa) ja keikka oli ala-asteen juhlasalissa. Yleisöä ei ollu ku ihan vaan muutama ihminen.
Kukaan ei ollu etukäteen suunnitellu keikkaa mitenkään eikä mitään tiettyjä kappaleita oltu päätetty. Soitettiin siinä kuitenki troopperi ja soolon kohdalla tajusin etten jostakin syystä osaa soittaa sitä yhtään ja muutenkin meni soitto ihan perseelleen.
Enempää en tuostakaan tapakusesta oikein muista, mutta pienet traumat siitä tuntui jäävän, kun pelottaa että joku keikka meneekin aivan päin persettä eikä soitto luista ollenkaan. Jotenkin hieman hämmentävä uni juuri tuon takia.
k1mm016.05.2005 02:35:29
Kerran näin unta, että kuolin, vaikka sanotaankin ettei unessa voi kuolla. Unessa olin sodassa ja jouduttiin kaverin kanssa muistaakseni natsien teloittamaksi. Selkä seinää vasten piti katsoa kun piiput suunnattiin kohti ja lopulta laukaistiin. Tuon jälkeisistä tapahtumista minulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa, mutten tuohon myöskään herännyt. Muistan vain, että tunne luodin osuessa rintaan oli äärimmäisen helpottava.
 
Yksi hauska juttu sattui tuossa kuutisen vuotta sitten varmaan. Olin unessa uimahallissa ja minua kusetti aivan tajuttomasti. Menin sitten uimahallin vessaan kuselle. Sattuneesta syystä äiti sai pestä seuraavana aamuna lakanoita.
Synnyttäjä16.05.2005 09:20:07
Kerran näin unta, että kuolin, vaikka sanotaankin ettei unessa voi kuolla.
 
Joo, paskapuhetta moinen. Unessani olen monta kertaa heittänyt lusikan nurkkaan. Elävimmin muistan unen, jossa seisoin aurinko selkäni takana niin, että oma varjo oli edessä. Sitten joku ampui sivusta ohimoon ja varjosta näkyi vain toiselta puolelta päätä tulevat roiskeet samalla kuin jaloista hävisi tunto.
 
Hauskin vähään aikaan tapahtunut juttu oli, etten muistanut ollenkaan, millaista unta näin mutta herätessäni kierähdin sängyssä vaimokkeen päälle ja karjuin miehekkäällä äänellä "KUOLE!!" Siinä sitten rauhoiteltiin, että en minä tosissani...
Toveri16.05.2005 18:12:49
Minäkin olen kuollut unessani enkä ole herännyt heti hengenlähdön jälkeen. Kuolonunessani olin kaapatussa autossa ja kaappaajista yksi ampui minua keskelle päätä pistoolilla. Näkö pimeni muutamassa sekunnissa; ehti ajatella, että "jaha, nyt lähti".
Aerodactev16.05.2005 18:29:14
Yksi hauska juttu sattui tuossa kuutisen vuotta sitten varmaan. Olin unessa uimahallissa ja minua kusetti aivan tajuttomasti. Menin sitten uimahallin vessaan kuselle. Sattuneesta syystä äiti sai pestä seuraavana aamuna lakanoita.
 
Joo hei, tästä muistankin erään tapauksen, olisinkohan ollut jotain 5-6 -vuotias silloin?
 
Noh, näin yöllä unta, jossa aluksi oli vain pelkkä nurmikko. Kuvan ulkopuolinen ääni tiedotti: "Tämä on nurmikko. SIIHEN EI SAA KUSTA!"
Seuraavaksi nurmikolle ilmestyi kaksi henkilöä (joista toinen taisin olla minä itse ulkopuolisen silmillä nähtynä), jotka juoksentelivat ympäriinsä ja kusivat siinä kulkiessaan.
 
Nähtävästi olin sitten tyhjentänyt rakkoni ihan kunnolla, koska aamulla lakanat olivat kusessa, patja oli kusessa ja lisäksi olin saanut virtsattua vielä patjan läpi niin että sängyn pohja oli kusessa. Todella iloinen yllätys!
 
Kertoessani unesta isä kysyi vaan lakonisesti: "No miksi kusit?"
Hohhoijaa16.05.2005 18:37:03
Näin unta, että Suomeen oli tullut sisällissota. Natsit vastaan kommunistit. Taistelin urheasti punaupseerina. Minua salakuljetettiin joidenkin linjojen läpi. Istuin rekassa, kuskin vieressä, naamioituneena. Sitten natsit kuitenkin tiesulun avulla nappasivat minut. Pakenin jotenkin kotiini, missä sijaitsi äitini salaisen tiedustelupalvelun päämaja. Natsit jotenkin piirittivät kyseistä taloa. En muista miten uni päättyi.
*carmen*16.05.2005 22:21:40
Näin unta, että Suomeen oli tullut sisällissota. Natsit vastaan kommunistit. Taistelin urheasti punaupseerina. Minua salakuljetettiin joidenkin linjojen läpi. Istuin rekassa, kuskin vieressä, naamioituneena. Sitten natsit kuitenkin tiesulun avulla nappasivat minut. Pakenin jotenkin kotiini, missä sijaitsi äitini salaisen tiedustelupalvelun päämaja. Natsit jotenkin piirittivät kyseistä taloa. En muista miten uni päättyi.
 
jännä..minä näin unta että natsit vissiinki oli suomee miehittämässä ja heräsin unessa siihen ku kamalat sotajoukot marssi pitkin tietä ja veljen piti lähtee niien mukaan. sitten yhtäkkiä tuli määräys että kaikkien oli lähettävä ja selvis että meitä vietiin keskitysleirille. minä kuitenki jotenki onnistuin pääsemään pois ku joku ystävällinen sotamies keinonen autto minut pois siitä ihmispaljouvesta. muu perhe meni menojaan. en muista loppua.. mutta kaikenkaikkiaan aika helkutin outo uni..
Krypto Niitti16.05.2005 22:24:48
Tämä on kyllä yksi top unistani. Näin viimeyönä.
 
Ensinnäkin unen alussa treenailtiin bändin kanssa ja Alexi Laiho oli jostain kumman syystä soittamassa rumpuja. Tämä on outoa siksi että a) Ei taida aleksi soittaa rumpuja ja b) en edes kuuntele bodomia.
 
Sitten siirryttiinkiin jo toiseen osioon, joka sijoittui paikalliseen citymarkettiin. Valot olivat pois päältä ja kaupassa oli pimeää. Outo kohta on tässä: Intialaiset miehet heittelivät minua tuoremehupurkeilla... (!?)
 
Olis pelottavaa kuulla Freudin tulkinta...
k1mm017.05.2005 01:07:25
Intialaiset miehet heittelivät minua tuoremehupurkeilla
 
Hoho. Tuosta tulikin mieleen eräs oma uneni. Oltiin siinä kaverin kanssa jonkun pitkän talon vieressä. Siinä pitkällä sivulla oli koko sivun pituinen katos, olimme siis sen alla. Yhtäkkiä joka kulman ja tolpan takaa ja varmaan tyhjästäkin alkoi ilmestyä jumalaton määrä poliiseja, jotka heittelivät meitä tennispalloilla ihan täysiä.
Bilharzia17.05.2005 03:15:08
Noh, näin yöllä unta, jossa aluksi oli vain pelkkä nurmikko. Kuvan ulkopuolinen ääni tiedotti: "Tämä on nurmikko. SIIHEN EI SAA KUSTA!"
Seuraavaksi nurmikolle ilmestyi kaksi henkilöä (joista toinen taisin olla minä itse ulkopuolisen silmillä nähtynä), jotka juoksentelivat ympäriinsä ja kusivat siinä kulkiessaan.

 
Ihan naperona näin unta että olin jossain isossa aikuisten ökyjuhlassa. Menin vessaan kuselle. Vessa oli iso ja kolkko ja tyhjä muista ihmisistä. Seinällä oli köynnös. Aloitin kusemisen mutta peilin kautta näin että se köynnös alko liikkumaan. Se muuttui jokskin herneenpalon näköseks ötökäks joka oli 3 metriä pitkä ja alko lähestyyn mua hitaasti. Yritin kusta nopeeta kaikki kuset pois. Muttei kuset niin vaan loppunu. Kusta vaan tuli ja tuli eikä loppunu vaikka se ötökkä oli mun perässä. Kusin 6 tuntia putkeen ja sitten vasta pääsin karkuun.
 
Edit: Ei kuitenkaan liittyny mitenkään IRL märkyyden muodossa.
Bilharzia17.05.2005 03:19:46
Tuli nyt mieleeni, että viime yönä näin unta jossa saksalaiset yrittivät tappaa minua ja m-nettiläisä..
 
Repesin
Dutteri17.05.2005 12:06:03
Näin unta missä minun tietoisuuteeni tuotiin, että menen kihloihin parin vuoden sisällä
Toivottavasti oli enneuni.
Aerodactev17.05.2005 12:14:50
Näin unta missä minun tietoisuuteeni tuotiin, että menen kihloihin parin vuoden sisällä
Toivottavasti oli enneuni.

 
Onneksi olkoon!
Dutteri17.05.2005 12:34:23
Onneksi olkoon!
 
Kiitos. Ei saakeli ei jaksa oottaa!!
 
Jos se ei oo totta niin kaikki on pyllystä.
Chimera17.05.2005 22:35:08
Emännän perhe sai tuossa viime viikolla toisen koiran ja viime yön unessa kävin molempien haukkujen kanssa älyllistä keskustelua maailman menosta. Puhumaan olivat penteleet oppineet.
Rocco_Longfella18.05.2005 06:30:13
Viimeyönä näin unta, että olin haaksirikkoutununeena saarelle serkkuni lapsen (8v) kanssa. Rakensimme legoista (?) lautat ja ajelehdimme mantereelle, jonka luulimme olevan autio. Siellä sitten asustelimme hylätyssä talossa, josta oli ikkunat laudoitettu umpeen ja jonka seinät näyttivät ruosteisilta.
Jossain vaiheessa sitten murhasin lapsen ja hautasin takapihalle. Tyttönen oli kuitenkin muuttunut jänis-unileluksi, joten hautaaminen sujui helposti. Sisälle mennessä hän oli kuitenkin elossa. Luojan kiitos.
Päätimme sitten mennä tutkimaan lähimaastoa ja sieltähän löytyi kokonainen pikkukylä.
Osa kyläläisistä oli kuitenkin the thingistä tuttuja avaruusolentoja eli ne pystyivät muuttumaan ihmiseksi. Pakomatkaksihan se muuttui ja siinä vaiheessa kun löysin haulikon, uni loppui.
 
Kiitän onneani, että uni oli niin heikkolaatuinen, koska aamulla olisi voinut olla _todella_ paskamainen olo. Nyt oli vain vähän.
Varmaan paras ottaa pieni tauko elokuvista ja lukemisesta, kun olen ottanut liikaa vaikutteita.
 
--
 
Kerronpa pari muutakin kun vauhtiin pääsin...
 
Olin unessani kotona ja tunnelma oli todella painostava ja tunsin jonkun olevan vinossa. Tunsin jonkun ns "voiman" vetävän minua vessaan, (ei rakko) mutta toisaalta en kuollaksenikaan halunnut mennä sinne, koska tiesin, että jotain pahaa siellä odottaa.
No, avasin oven ja suoraan edessäni äitini istui pöntöllä yltäpäältä veressä ja lasittuneet silmät tuijottivat suoraan tyhjyyteen.
Ei se vielä mitään, mutta rupesin nauramaan mielipuolisesesti.
Tässä vaiheessa tein legendaarisen leffaheräämisen, eli suoraan istumaan yltäpäältä kylmässä hiessä.
Vieläkin pelottaa mennä vessassa käymään öisin.
 
Olen nähnyt toisenkin samanlaisen, mutta sillä kertaa löysin äitini kylpyammeesta.
 
Seuraavaa unta pitää varmaan pohjustaa hieman. Olin yhdeksänvuotias kun isäni kuoli ja on varmaan sanomattakin selvää, että jäi aikamoiset traumat, kun näin isäni tekevän hidasta ja tuskallista kuolemaa. Se vieläpä tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta.
Noh, tässä kahdeksan vuotta olen nähnyt unta, että kävelen sitä sairaalan käytävää ja tiedän hyvin, mikä minua odottaa. Aina se on yhtä tuskallista. Joskus herään tai pakotan itseni hereille, ennenkuin olen perillä, joskus pääsen sinne ja näen isäni kouristelemassa ym. ikävää.
Nykyään onnistun melkein joka kerta pakottamaan itseni hereille. Onneksi, ei ole järin hauskaa nähdä se näkymä yhä uudestaan ja uudestaan, eikä välttämättä kovin hyvä mielenterveydellekkään.
 
Olen myös unessani nainut äitiäni. EN nauttinut. Ei siitä sen enempää.
 
--
 
Olen valvonut koko yön, joten teksti voi olla, ja onkin aika epäselvää, mutta pitihän sitä nyt avautua. En ole edes psykologilleni mitään kertonut ja kyllä voin sanoa, että hyvää teki.
Niin ja turha sanoa, että hakeudu hoitoon tai hommaa lääkitys tai mitään. Olen hoitoni saanut ja ehkä vähän auttanutkin, en tiedä, mutta ei enää uudestaan. Ikinä.
 
(edit) Äh, pilaan hyvän ja iloisen ketjun vuodatuksellani.
pliksu18.05.2005 07:37:11
Mie olin hylje ja istuin laiturilla. Siihen sitten istuuntu lokkeja. Minä ajattelin siinä, notta 'miun laituri' ja aloin pyrstölläni sohimaan niitä pois siitä. Ja ne lenteli komeissa kaarissa, usein verisinäkin, mereen. Sen jälkeen hymy kasvoilla pulahdin veteen selälleen ja vedin WWF:n panda-lipun pääni ylle. Yhtäkkiä se lippu maalautui punaiseksi ja siihen muodostui Leninin kasvot. Aamulla olin mm. hämmentynyt.
pliksu18.05.2005 07:42:09
Olen valvonut koko yön, joten teksti voi olla, ja onkin aika epäselvää, mutta pitihän sitä nyt avautua. En ole edes psykologilleni mitään kertonut ja kyllä voin sanoa, että hyvää teki.
Niin ja turha sanoa, että hakeudu hoitoon tai hommaa lääkitys tai mitään. Olen hoitoni saanut ja ehkä vähän auttanutkin, en tiedä, mutta ei enää uudestaan. Ikinä.

 
Hyvä, että avaudut. Pitää avautua, että pääset joskus vapaaksi. Ittestä se on kiinni tuo hoitoon hakeutuminen. Toivon, että vielä joskus yrität uudelleen. Ite oon nähnyt hyvää ja huonoa psykologia, mutta kyllä ne noin yleisesti asiansa osaa. Jotkut lukevat kuin avointa kirjaa. :) Anteeksi, liikaa offtopicin puolelle.
Butcheri18.05.2005 08:56:24
Pari yötä sitten näin kyllä typerintä unta aikoihin:
 
Olimme bändimme kitaristin kanssa rock-toimittajia haastattelimme jotain oikuttelevaa rokkistaraa hirveällä englannin kiellellä. Sitten maiseva vaihtuu ja seisomme jossain TV-showssa, jossa juontajalla on valtavat aurinkolasit, the darkness-tyylinen punainen nahkahaalari ja afrokampaus. Show paljastuu rock´n´roll kokkisodaksi. Teimme tillimunakasta juontajan kannustaessa vieressä hirmuisella intensiteetillä. Heräsin. Nauroin.
Dutteri18.05.2005 09:04:18
Näin elämäni hienointa unta viime yönä! Ikinä ollut mitään näin mahtavaa. Unessa oli jatkuvasti jotenkin hieno, rohkea, voimakas ja rento olo. Ei pelkoa mistään.
 
Unessani siis:
Heräsin sängystäni makoilemasta. Nousin ylös istumaan ja laitoin valot päälle. Hassua tässä oli se, että en nähnyt lamppua ollenkaan, mutta kun koskin siihen, se tuli näkyviin ja kun irrotin käteni, se meni taas näkymättömäksi. Näin tapahtui kaikelle. Astuin sängyltä pois ja kun jalkani koskivat lattiaa, tuli lattia kohdaltani näkyville ja nousin ylös. Sänky katosi tietenkin ja askelteni mukaan lattia tuli nkyviin ja meni pois. Puin vaatteeni ja se oli jotenkin mahdottoman mielenkiintoista kun vaatteet ilmeistyivät tyhjästä käsiini kun availin kaapin ovia ja noukkasin sieltä jotain. Kaikki normaalit arkiaskareet tapahtuivat ja hampaiden pesu ym. vessassa asioiminen oli hyvin mielenkiintoista.
Normaalisti en syö aamuisin, mutta unessa söin ja join. Ei hitsiläinen se oli mielenkiintoisen näköistä.
Lähdin sitten pyöräilemään unessa töihin ja maailma tuli jatkuvasti hieman enemmän näkyvämmäksi mitä lähempänä olin duunipaikkaa. Näkyväksi tuli kuitenkin vain taivas ja vieressä oleva järvi. Puita näkyi järvessä olevassas saaressa.
Unessa oli aivan mahtava fiilis.
 
Sain siis ikäänkuin katsoa itseäni vähän kuin filmiltä, mutta tunsin ja tiesin mitä teen.
 
Tuo uni oli jotenkin niin taivaallisne puhdistava ja heräsin aamulla levänneenä ja virkeänä etten varmaan vuoteen ole saanut niin hyvää oloa nukkumisesta.
Curry18.05.2005 17:24:43
En muista yhtään mitään siitä unesta, jonka näin viime yönä, mutta herätessäni ajattelin untani seuraavasti: "Seuraavan kerran kun saan akustisen kitaran käteeni ja tyttö pyytää soittamaan jotain mukavaa ja kaunista, en varmasti soita ainakaan Judas Priestin Painkilleria!"
Juhooooo18.05.2005 20:15:14
Elämäni hienoin uni:
 
Olin kotipihalla, josta oli tullut Suomen armeijan salainen tukikohta. Siellä oli kaverini majuri-isä ja kaveri. Sitten pihalla oli joku kottikärryjen ja kaksitasolentokoneen sekoitus. Sain sitten luvan lentää sillä ja niin lähdin tuota pientä polkua (joka tosin oli päällystetty lentokonetta varten puulla) rullaamaan ja lähdin lentoon. Koneen hallinta oli helppoa ja maisemat olivat upean värikkäitä, aivan kuin elokuvissa. Sitten lopulta laskeuduin. Yht' äkkiä kaveri tippui taivaalta Hornetilla suoraan nokka edellä maahan. Ei siinä kuitenkaan pahasti käynyt, mutta armeijan sotilaat luulivat konetta venäläisten vakoojien koneeksi ja niin minulla oli kova työ saada kaverin isälle vakuutettua, että koneessa todella oli hänen poikansa. Sitten heräsin.
 
Eipä tuo nyt niin kummallinen ollut, mutta pakko oli kertoa, koska se lentokohtaus oli niin mahtava kaikkine mäntyineen ja auringonlaskuineen.
KooAa18.05.2005 20:17:03
Ei mulla ole unitapakusia. Kuseskelen hereillä ollessani.
Juhooooo18.05.2005 21:39:15
Tuli tossa äsken mieleen viime yön uni, jota olin koko päivän yrittäny muistella:
 
Joku kaveri tai kaverin isä oli hommannu 7,2 litrasella koneella varustetun Volkswagen Golfin! Sillä oli haaste päästä liikkeelle ilman että asvalttiin jää mustaa vanaa! Ja kyllä nauratti kun heräsin.
HC-Audio18.05.2005 22:51:57
kaksi yötä sitten näin unta kamerastani joka oli oikeasti tulossa minulle seuraavnaa päivänä postissa. Olin kuvailemassa unessani sillä ja se juuttui johonkin rakoon ja minä heräsin ja päätin laittaa shortsit jalkaan ja juosta tietokoneelle ja äkkiä palauttaa järjestelmä viikkoa aikaisemmaksi, että saisin kameran pelastettua raosta.
 
Kuvittelin kai matkustavani ajassa ta jotain. Vissiin hoin ihan paniikissa että "pakko keritä palauttaa tää ennenku kamera on poissa"
 
aamulla sitte muistin tapahtuneen
arc19.05.2005 03:42:15
Itse nään välillä lucid-unia. Eli unia joissa tiedän olevani unessa, ja täten pystyn jollain tavalla hallitsemaan niitä. Aluksi ne vain syntyvät ja jossain vaiheessa tajuan että täähän on unta ja pystyn muuttamaan asioita.
 
Usein painajaisissa tajuan jossainvaiheessa olevani painajaisessa. Suljen tällöin unessa silmäni ja kun avaan ne, herään oikeasti. Tällä tavalla tein jo pienenä kun sattui oikein pelottava uni :)
 
Älkää ymmärtäkö väärin, en kumminkaan ole missään järjissäni näissä unissa. Tiedän vain, että olen unessa mutten kyseenalaista silti mitään hämäriä tapahtumia. Outoa.
 
Luin netistä joskus tästä unityypistä ja sanotaan että tämä on mainio tilaisuus päästä lentämään. Itselläni käy kuitenkin niin, että kun alan kontrolloimaan unta liikaa, ajatukseni menee liian järkevälle tasolle ja herään.
 
EDIT: Kas, joku mainitsi jo näistä.
sehän on vaan mukavaa kun näitä tapahtuu. linkki
http://hoyhensaaret.tk/
salva20.05.2005 10:03:25
Tänä aamuna heräsin siihen kun oikeasti tuntui siltä kuin joku olisi lyönyt mua karate-chopilla (Austin Powers leffoista tuttu lyönti). Nousin istumaan ja haukkomaan henkeä ja pelotti, että joku on siellä mun huoneessa ja lyö uudestaan tai jotain.
Nazareth20.05.2005 12:48:21
Ihme unia tullu nähtyä kuten esim viime yönä; korjailin jotai vahvistinta märällä perunapellolla, sitte isäukko tulee ja sanoo että ei tuo noi onnistu, pitää olla enemmä marjoja.
Tompsi20.05.2005 17:23:21
Viime yönä olimme lomailemassa Pariisissa Seine-joen rannalla: Minä, äitini, velipoika (tosielämässä olen perheen ainoa lapsi) ja joku kumma kalastajan näköinen häiskä.
Olipa sattunut niin hassusti että jotenkin Seine-joki oli päässyt täyttymään haikaloista. Noh, epäeksistentti velipoikahan päätti tietenkin loikata rannalta veteen niiden sekaan uimaan. Selkä vain vilahti kun se sinne loikkasi ja kun pääsin rannalle katsomaan niin ruumis vain kellui vedessä ilman päätä, katkennut kaula verta ruikkien *spruit, spruit*. Minähän se päätin että "Minä kanssa!" ja pomppasin jonkin sortin sillalta pää edellä veteen, ikävä kyllä laskeuduin suoraan erityisen suuren haikalan päälle ja kumautin kalloni sen vastaavaan. Kun nousin pinnalle niin haikala kellui vieressäni hengettömänä kidukset taivasta kohti osoittaen (Tämähän on mahdotonta: Hailla ei ole ilmarakkoa).
Seuraavaksi olinkin taas kuivalla maalla muorin ja tämän edellä mainitun kalastajamiekkosen kanssa. Kalastaja totesi minulle: "Oli se vaan aika vonkale, onneksi saatiin se talteen tälle!" ja osoitti kädessään olevaa siimakelaa. Muistan ajatelleeni että "Joo, hyvä homma! Kun otetaan se monimetrinen kala tuolta kelasta ulos niin se näyttää siistiltä asuntoni seinällä!"
Juugeli20.05.2005 19:43:10
Pistin System Of A Downin Mezmerize-levyn soimaan ja menin makuulle. Jossain vaiheessa sitten nukahdin.
 
Unessa olin kotona ruokapöydässä juomassa kahvia äidin ja naapurin tädin kanssa. Yhtäkkiä äiti alkoi selittämään, kuinka sietämätön minä olin lapsena ja haukkui minut ihan pystyyn. Sitten paikka vaihtui yhtäkkiä huoneeni eteen, jossa seisoin ja äitini tuli tiedustelemaan, olenko jonkin sortin pervo. Kysäisi mm. että "ethän sinä oikeasti tykkää väkivaltapornosta, tyttöjen kuristamisesta ja sodomiasta?" **
Vastasin että "en varmasti, tuu vaikka kattomaan tuonne". Joten menin huoneeseeni ja huomasin sängylläni kaksimetrisen ilmapallokäärmeen ja helvetin ison Minigrip-pussin, joka oli täynnä virtsaa. Heitin sitten peiton pussin päälle ja sitten heräsinkin.
 
Tohtori Freud?
 
**Nukahtaessani taustalla soineella Mezmerize-levyllä siis on biisi Violent Pornography jossa lauletaan "Violent pornography, choking chicks and sodomy"
Hohhoijaa21.05.2005 11:40:16
Itse nään välillä lucid-unia. Eli unia joissa tiedän olevani unessa, ja täten pystyn jollain tavalla hallitsemaan niitä. Aluksi ne vain syntyvät ja jossain vaiheessa tajuan että täähän on unta ja pystyn muuttamaan asioita.
 
Usein painajaisissa tajuan jossainvaiheessa olevani painajaisessa. Suljen tällöin unessa silmäni ja kun avaan ne, herään oikeasti. Tällä tavalla tein jo pienenä kun sattui oikein pelottava uni :)
 
Älkää ymmärtäkö väärin, en kumminkaan ole missään järjissäni näissä unissa. Tiedän vain, että olen unessa mutten kyseenalaista silti mitään hämäriä tapahtumia. Outoa.
 
Luin netistä joskus tästä unityypistä ja sanotaan että tämä on mainio tilaisuus päästä lentämään. Itselläni käy kuitenkin niin, että kun alan kontrolloimaan unta liikaa, ajatukseni menee liian järkevälle tasolle ja herään.
 
EDIT: Kas, joku mainitsi jo näistä.

 
Lucid-unet on jänniä.
 
Minullakin on taito herättää itseni painajaisesta, ja tiedostan usein olevani unessa.
Tompsi21.05.2005 13:39:07
Minulle tuottaa suunnattomia vaikeuksia tuo Lucid-unien katselu, heti kun päässä vilahtaakin ajatus: "AI! TÄÄ ON VARMAAN NIITÄ LU..." *naps* Ja taas ollaan hereillä. :(
Zpochen21.05.2005 15:24:46
Tulee aika usein nähtyä melkoisen outoja unia, vaan tämä tuli musiikkiin liittyvänä nyt mieleen:
 
Olin soittamassa Red Hot Chili Peppersin keikalla koskettimia(!) joillakin festareilla, olisikohan ollut Provinssirock. Olin ehtinyt soittaa biisit kerran läpi ennen keikkaa, enkä itse esiintymisen aikana muistanut yhtään mitä piti soittaa, mutta improvisoin jotain biisien päälle ja ne tuntuivat menevän ihan hyvin. Välillä Flea kävi näyttämässä minulle: "Eiva hö, se menee tuosta." Laulajana toimi välillä eräs Seinäjokelainen kaverini joka ei kyllä tietääkseni osaa edes laulaa. En muista enää tarkkaan, mutta muistaakseni olin keikan alussa täysin alasti tai pelkät sukat jalassa ennen kuin löysin lavalta jonkin t-paidan jonka sitten kiskoin päälleni. Välillä yritin asettua koskettimien taakse siten, etteivät elimeni aivan jatkuvasti koko yleisölle paistaisi. Keikka meni oikein mainiosti, mutta jostain syystä meillä oli yleisössä vain muutama erittäin kyrpiintyneen näköinen keski-ikäinen naiskatsoja. Kaikki olivat näet katsomassa viereisellä lavalla esiintyvää Sepi Kumpulaista.
Tempura12.09.2005 21:39:57
Tämä oli aika ahdistava.
 
Taustaa: päiväunet väsyneenä. Nukuin noin 4-5 kertaa 30-40 minuutin pätkissä, ja aina tuli sama asia joka uneen. En muista tarkkaan, mutta koitan kuvailla.
 
Oli iso paikka, vähän niinkuin joku saha-alue, mikä on keskellä ei-mitään, asvaltoitu alue ja siellä täällä isoja rakennuksia. Ketään ei missään. Olin ilmeisesti liikkeellä autolla, ja tyttöystävä oli mukana. Jostain syystä ajoin tämän saha-alueen pihassa.
 
Sitten tapahtui jotain vitun ahdistavaa. Päivä muuttui napsahduksessa yöksi ja minulle ja tyttöystävälle tuli helvetin omituinen olo. Yhtäkkiä satoi vettä, ei siis alkanut satamaan hiljalleen, vaan siis yhtäkkiä vaan satoi. Yhden rakennuksen vieressä seisoi ainakin 20-metrinen hahmo jolla oli ihmisen vartalo ja ehkä punaisia vaatteita. Pää oli kalju, "se" seisoi vinottain selin meitä ja autoani kohden, eikä liikkunut. Satoi ja oli mustaa, pelkäsimme tuota jättiläistä aivan vitusti. Todella pelottavasti vieressä ollut tyttöystävä romahti ja alkoi "vinkumaan". Tarkoitan sellaista monotonista pelottavaa yhtäjaksoista kimeää narisevaa ääntä.
 
Helvetin peloissani kaasutin jätin ohi niin lujaa kuin pääsin ja puikkelehdin isojen tyhjien rakennusten välistä. Ilma tuntui "paukahtelevan" ja auton ulkopuolelta kuului kovia omituisia ääniä eikä ketään näkynyt missään.
 
Pääsin alueelta ulos metsään johtavalle tielle ja pelotti aivan saatanasti, olin varma että tapahtuu jotain vielä kauheampaa. Tapahtuikin niin, että taivas "välähteli" yöstä taas päiväksi. Olentoa ei näkynyt enää takana eikä satanut. Tyttöystävä katsoi lasittuneesti.
 
--------------
 
Toinen uni, jonka näin toisessa unipätkässä oli jotenkin omituinen, olin jossain ihme vankilassa missä mahtui olemaan vain makuullaan. joidenkin ihmisten kanssa löysimme luukun josta pääsi ulos. "Vankila" oli pimeä, metallinen ja äärimmäisen ahdistava paikka.
 
Sitten yhtäkkiä olimme ulkona. Seisoimme täsmälleen samalla saha-alueella missä edellisessä unessa olin tyttöystävän kanssa. Minä ja muutkin aloimme pelkäämään ihan saatanasti, en tiedä mistä ne muut tiesivät että se paikka on friikahtava.
 
Tässä vaiheessa muisti pätkii, mutta todellakin tapahtui jotain taas. Ilman "akustiikka" muuttui ja yhtäkkiä satoi. Pimeys tuli välähdellen, ja hetkessä oli taas mustaa. Erään rakennuksen vieressä seisoi vinottain selin sama 30-metrinen mieshahmo.
 
Luulen että jossain vaiheessa se liikkui hieman, kun piti juosta sen läheltä karkuun. Pää liikkui ehkä vähän, kasvoja en nähnyt koskaan. Tuo hahmo oli jotain vitun ahdistavaa etten osaa kuvailla.
 
Jossain vaiheessa omituiset äänet jota kuulin edellisessä unessa, voimistuivat. Näimme väläyksiä haaleista vääristyineistä kasvoista jotka puhuivat. Aina jossain välähti kasvot ja se sanoi jotain todella vittumaisen pelottavalla äänellä. Jotkut ikäänkuin keskustelivat keskenään, jotkut huusivat meille suoraan jotain uhkaavaa.
 
En tiedä miten pääsimme taas metsätielle, mutta siinä kohtaa missä tie alkoi oli pitkä oja. Siellä välähteli makaavia hahmoja ja niiden kasvoja. Yksi niistä oli meistä selkeän kiinnostunut ja huusi selvästi yhdelle meistä: "Etsikää (joku nimi)!". En muista mikä nimi oli.
 
Tuli sellainen olo, että oli kyse jostain rinnakkaistodellisuuden ja tuonpuoleisen ristisiitoksesta. Pääsimme johonkin harjanteelle missä taivas ikäänkuin tappeli siitä oliko kirkas päivä vai sysimusta yö. Jättiläinen seisoi paikallaan kauempana ja katosi ja ilmestyi pimeyden mukana.
 
Seuraava mitä muistan, oli se kun ajoin autolla ja ilmestyin yhtäkkiä kyseisen saha-alueen pihaan. Oli päivä. Menin aivan paniikkiin ja aloin kaasuttamaan täysiä ja huutamaan jotain. Olin varma että henki lähtee ja että kohta tulee pimeys ja jättiläinen.
 
En muista enempää. Tämän jälkeen olo oli todella sekava.
jami8712.09.2005 21:51:49
Tämä oli aika ahdistava...
 
Kutsukaamme manaaja. No, joo ei, pelottavista unista ei sais laskee leikkiä.
 
Itellä oli aiemmin sellaisia ihmeellisiä... "jotain" unessa. Usein tapahtu kuumeessa ollessa. Saatoin yöllä herätä. Kylmää hikeä puski hullun lailla. Sydän rupes hakkaamaan ja hengitys nopeutuun ja tuntui ku joku olis huutanut rytmikkäästi koko ajan kiihtyvään tahtiin. Sitten rupesin aina ramppaamaan pitkin kämppää ja tuntui, että elin yhtä nopeasti kuin se huutokin. Eli ihan kuin olis ollu joku Teräsmiehen nopeus päällänsä. Ja sitten aivan yhtäkkiä, se loppui ja menin takaisin sänkyyn ja nukuin aamuun saakka. Monta kertaa kävin vessassa kusellakin ja koitin olla normaalisti. Vakuuttelin mielessäni itselleni toooooo - deeel - laaaaa hitaasti, että "kyllä tää tästä ohi menee, ei mitään hätää." Näitä ei oo sattunut onneks nyt pariin vuoteen, mutta aivan järkyttävän ahdistavia olivat. Ihan ku jonkun kohtauksen olis saanu.
LamaAjanElvis12.09.2005 22:44:25
minä näen kuumeunessa kivisiä palloja jotka lentelee huoneessa ja kiihtyvät sitten kimpoilemaan toisistaan ja seinistä kunnes nitistävät minut ja herään. kaveri sanoi nähneensä kuumeessa samanlaisen unen paitsi pallojen tilalla oli kuutioita. enkä ollut maininnut kaverille unestani sitä ennen.
 
joskus ala-aste ikäisenä ainoan kerran tähän asti eläissäni olin 40asteen kuumeessa ja nukuin (silmät auki). eli makasin sängyssäni, nukuin ja näin unta. äitini tuli kysymään voinko tulla syömään, kuulin sen ja vastasin kuolleella äänellä että en voi koska roikun puusta. siis näin unta siitä että iso musta auto kaahasi minua päin jollain syrjäisellä soratiellä ja väistin sitä hyppäämällä roikkumaan yläpuolella olevaan puun oksaan. kuitenkin samalla näin myös huoneeni katon, tai siis se uni näkyi siinä katossa. myöhemmin herättyäni sanoin nähneeni ihme unta ja äiti kertoi että oli käynyt kysymässä syömään ja olin maannut silmät auki ja sanonut tuon ihme kommentin... outoa?
päänahka12.09.2005 23:54:23
minä näen kuumeunessa kivisiä palloja jotka lentelee huoneessa ja kiihtyvät sitten kimpoilemaan toisistaan ja seinistä kunnes nitistävät minut ja herään. kaveri sanoi nähneensä kuumeessa samanlaisen unen paitsi pallojen tilalla oli kuutioita. enkä ollut maininnut kaverille unestani sitä ennen.
 
Mun joku kaveri on kans sanonu näkevänsä kuumeessa jotain tollasta.
ltg13.09.2005 00:54:00
Mun joku kaveri on kans sanonu näkevänsä kuumeessa jotain tollasta.
 
Itse liu'un kuumeunissa semmoisella silkkisellä sileällä pinnalla, tuntuu kivalta. Kuitenkin taustalla on koko ajan ahdistus, että kohta tapahtuu jotain pahaa. Sitten alkaa ympäriltä kuulua kuiskuttelua, pinta muuttuu kuoppaiseksi ja eteen tulee esteitä. Tämä yltyy hirmuiseksi äänten sekamelskaksi, jossa sitten törmäilen kaikenlaisiin esteisiin koko ajan. Sitten koko homma loppuu vain alkaakseen uudestaan, yleensä kuumeunen aikana tuo kierros menee sen kolmesta viiteen kertaa.
 
Ahdistavin uni, jonka olen koskaan nähnyt.
ravensoul13.09.2005 01:22:19
Itse liu'un kuumeunissa semmoisella silkkisellä sileällä pinnalla, tuntuu kivalta. Kuitenkin taustalla on koko ajan ahdistus, että kohta tapahtuu jotain pahaa. Sitten alkaa ympäriltä kuulua kuiskuttelua, pinta muuttuu kuoppaiseksi ja eteen tulee esteitä. Tämä yltyy hirmuiseksi äänten sekamelskaksi, jossa sitten törmäilen kaikenlaisiin esteisiin koko ajan. Sitten koko homma loppuu vain alkaakseen uudestaan, yleensä kuumeunen aikana tuo kierros menee sen kolmesta viiteen kertaa.
 
Ahdistavin uni, jonka olen koskaan nähnyt.

 
Jumalauta! Mulla oli pentuna kuumeessa aina tasan samanlaisia unia. Aivan sairaan ahdistavia. Äiti on kertonu, että joskus pitäny kuulemma puolikin tuntia herätellä takas tolkkuihin, kun poika vaan tuijotti eteensä ja sopersi sekavia.
slipoilfan13.09.2005 08:16:23
Näin unta, missä Prinssi Charles menee naimisiin Camillan kanssa. Charles on myös itse Canterburyn arkkipiispa, ja kamera leikkaa vuoroin piispaan ja vuoroin prinssiin, niin, että molempien kasvoja ei näy samaan aikaan. Kun vihkitoimitus on suoritettu, antaa arkkipiispa Charlesille ja Camillalle ruusun, jolla on tarkoituksena parantaa heidän seksuaali elämäänsä.
 
Onnistuin selittämään tämän unen.
Lonnie13.09.2005 11:45:52
Mulla oli viimeyönä nähtävästi koulussa eka päivä. Tosin paikka ei todellakaan ollut minkään koulun näkönen. Se olis voinu olla joku aukea tai jotain, siinä oli kaite suihkulähde. Siinä taidettiin jakaa lukujärjestystä ja muuten säätää kaikkee ja kun ope huusi nimeni ja lampsin sinne open pyödälle hakemaan annettavaa paperia, opettaja katsoi sitä minun paperia selvästi hämmentyneenä tai kummastuneena, ja totesi silleen niiku mulla olis jotain kursseja suorittamatta, että multa puuttu seittämän vuotta. Olin vähä aikaa wtf, ja totesin että jaa, no mulla tulee sitten varmaan aukkoja lukujärjestykseen. Ja toden totta. Lukujärjestyksessä oli aukkoja.
sikanaama13.09.2005 11:56:51
Lähdin yöllä 03-04 aikoihin jostakin tytön luota kävelemään kotia kohti ja ajattelin poiketa liikuntapuiston kautta. Kävelin jalkapallonurmelle siihen kakkoskentälle ja minua rupesi panettamaan hirveästi. Riisuiduin pusikossa alasta ja jätin vaatteet sinne. Menin keskelle jalkapallokenttää runkkaamaan alasti ja ajattelin että ei kukaan mua nää kun kello on jo niin paljon. Sitten katsoin kävelytielle ja naapurini oli sauvakävelemässä siellä ja se katsoi minua kummasti. Minulle tuli aivan hirvittävä paniikki ja juoksin syvemmälle kentälle. Pulssi oli jo parinsadan kieppeillä. Toistelin päässäni että "ei se nähny mua, ei se nähny mua". Sitten rauhotuin ja menin hakemaan vaatteeni puskasta. Sinne puskiin oli ilmestynyt kiipeilytelineitä ja siellä oli kolme 13-15 vuotiasta kaunista tyttöä. Menin seisomaan yhden puskan taakse niin että se kätki häpyni ja rykäisin kovalla äänellä. Ensin ne tytöt säikähti mutta tajusivat sitten että mun vaatteet oli siinä telineiden kohdalla. Pyysin tuoda niitä minulle. Yksi tyttö lähti kävelemään minua kohti eikä tuonut minun vaatteitani. Sitten se tyttö otti suihin ja toiset kaksi tyttöä pitivät tästä tytöstä kiinni.
 
Ihan normi uni. Ne oli ihan tuntemattomia tyttöjä. Unessa oli suuria tunteita.
horo-ari13.09.2005 12:15:49

Unessa oli suuria tunteita.

 
Sen uskon.
Copyright ©1999-2007, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.Luotu: 15.02.2007 02:03:12