Muusikoiden.net Keskustelu: Pahimmat mokamme rakastellessa.

helinkopteri01.07.2004 11:31:24
Töissä oli hiljaista joten samalla kun lueskelin tuota mainiota ketjua copypastesin "oikeat" jutut wordiin ja julkaisen tässä sivut 1-7.
Jos joku muu haluaa jatkaa sivusta 7 eteenpäin niin be my guest.
 
Here we go,
 
marni
tää nyt ei ehkä liity aiheeseen mut erään jätkän töksäytetty lausahdus muuten ihan mukavan illan päätteeksi sai mut kyllä keräämään kamani ja siirtymään kotipuoleen nukkumaan.."Onks sul kortsui?Oltas voitu naida"..ei jeesus! Lähti kyllä viimeisetkin halut..todella romanttista..huomas että jätkä ei ollu paljon naisten kanssa pyörinyt..
 
End Of Flowers
No, eräs naikkonen suuttui Provinssissa kun jätin hommat kesken. Päälavalla alkoi soittaa nääs Faith No More. Asiat tärkeysjärjestykseen! Loppuillan olinkin sitten eukossa kiinni käsiraudoilla.
 
Eeve
toi on kai sitten verrattavissa siihen kaikista moukkamaisimpaan lausahdukseen jonka jätkä voi rakastelun jälkeen sanoa.."saitsä?" tai "tulitsä?" ..aarrgghh.. :)
onhan sitä kuultu jätkän kysyvän myös "voitko ottaa multa suihin?"..eihän siinä mitään (kivaahan se on), mutta kun tää sanotaan ennen kuin on tehty elettäkään siihen suuntaan että myös naista vois tyydyttää niin tulee kyllä vedettyä herneet nenään.. :D
 
-
Ö. Putosin sängystä. Ei se paljon menoa kyllä haitannut.
 
yeah,yeah,yeah
mä en osaa naida

yhesti yritin
 
TexasFlood
No, pari tarinaa, jotka ei ole kylläkään sattunut mulle itselle =)

Eräs armeijakaverini aikoinaan kertoi hauskan jutun, mikä oli tapahtunut silloisen tyttöystävänsä kanssa. Oltiin oltu muutama viikko gineksessä ja päästiin lomille ja tämä kaveri oli sitten ladannut akkuja viikkokausia ja oli päättänyt palkita tyttökaverin heti nähtyään oikein hekumallisesti. No, kaveri oli päässyt sitten työntouhuun ja oli itse ollut hekumanporteilla ja oli pistellyt parastaan ja tämä tyttökaveri oli sitten kysynyt kesken kaiken, että "voisiko mun pikkuveli lainata sun luistimia, kun et sä niitä siellä intissä tartte?". Oli ollut kuulemma aikamoinen tunnelmantappaja =)

No, toinen juttu sattui vanhalla koulukaverilleni, joka oli ollut tutustumassa Helsingin syntiseen yöelämään ja oli sitten yöpaikkaa vailla ja ehkäpä jo hieman epätoivoinenkin jo pimenevän yön lähestyessä. Hän pokasi tuollaisen n. 18v-pimun ja hommat alkoi synkata ja tyttö pyysi hänet luokseen yöksi. No, tyttö asui vielä himassa porukoidensa luona. Siinä oli sitten hommat edennyt tytön huoneessa siihen pisteeseen, että tämä kaveri oli kontillaan tytön takana ja tuuppaili menemään, kun huoneen ovi aukesi yllättäen ja tytön äidiksi jälkeenpäin selvinnyt nainen ilmestyi huoneeseen. Tämä tyttärestään huolissaanollut nainen oli saanut haparoivilta huuliltaan aktin nähtyään, että "kukas sä oikein olet!?". No, tämä kaveri ei pienestä hätkähtänyt ja oli nostanut vain toisen kätensä tytön perseposkelta ja tarjonnut sitä tytön äidille, sanoen "mä olen Harri". Ovi oli paukahtanut kiinni rysähtäen ja kaveri oli jatkanut hommia. No, parastahan tässä tarinassa oli se, että tämä Harri-poika selitti jälkeenpäin, että "sapeli oli ollut huotrassa koko ajan". No, olis siinä tietysti voinut joku keltanokka hieman säikähtää, mutta onneksi meidän joukossa on näitä ns. sarviakin, jotka eivät pienestä hätkähdä.

No, nämä nyt ei oikein olleen mitään mokia, mutta muuten mukavia tarinoita, joten päätin jakaa nämä teidän kanssanne
 
68
Tämä sattui 70-luvun loppupuolella, kun oltiin Lahdessa telttailemassa, ja kuuluisi paremminkin osioon "Tällaista ei saisi tapahtua". Meitä oli kolme jätkää, ja oltiin menossa Lahteen leirintäalueella tapaamaan kaverin tuntemaa pariskuntaa. No eihän niitä näkynyt siellä sovittuun aikaan, eikä ihan sen jälkeenkään, joten päätettiin toisen kundin kanssa vähän kierrellä alueella. Erään teltan luona oli ryhmää aika paljon, je sieltä kuului kitaransoittoa ja laulua. Käytiin tsekkaamassa, mikä on meno ja jäätiin siihen. Soittaja lopetteli soitantaansa, ja kysyi että osaako joku muu soittaa ja laulaa. No mä päätin ujona poikana kuitenkin ilmoittautua, ja niin siinä vedeltiin kotimaisia ralleja a la Juice Leskinen ynnä muuta. Porukan alkoholisoitunut tunnelma pisti myös muutkin laulamaan mukana. Yht`äkkiä kaulaan ponkaisi joku kolmekymppisen ikäluokkaa ja kohtalaisessa jurrissa oleva nainen ja sanoi: "Perkele, sä oot ku nallekarhu!" Pelästyin hieman tätä tuttavallista muijaa, ja pyysin siirtymään sivummalle, että voin jatkaa. Siinä soitellessani muija loi "hekumallisia katseita" minuun, tai ainakin niin oletin.

Pikkuhiljaa päästiin siitäkin porukasta eroon, ja kierreltiin vielä vähän paikkoja. Teltalle mentyämme huomasin sen saman muijan olevan siellä, ja kuinkas ollakaan, tämä eukko ja sen mies olivat se pariskunta, jota tulimme tapaamaan. Jotenkin arvasin, että tästä ei hyvää seuraa. Muija tunnisti minut, ja heitti taas jotain nallekarhujuttua. Ilmeisesti vaaleat, tuuheat hiukseni ja hieman lapsenomaiset kasvoni loivat muijalle jotain ihme mielikuvia. Ilta meni sitten kaljaa ja viinaksia nauttiessa, ja sitten koitti yöpymisen aika. Olin jo ilmeisesti nukkunut jo jonkin aikaa, kun hiffasin jonkun tökkivän minua hereille. Se muija oli tullut telttaan tarjoamaan itseään, ja nosti siinä samalla kesähameen helmojaan. Pelästyin helvetisti, sillä alta paljastui karvaisin tuhero mitä ikinä olin nähnyt! Jälkeenpäin ajattelin, että se oli laittanut sinne karvahatun, sillä niin tuuhea oli sen naisen pesä. Kieltäydyin kunniasta, ja siitäkös akka suuttui. Se huusi kuin hinaaja, että "eikös pillu kelpaa?!" No ei kelvannut, sillä taisi sitä toosaa olla höylännyt muutkin sen illan aikana. Muutkin heräilivät ihmettelemään metelin lähdettä, joten päätin liueta vähän sivummalle. Siellä sitten muija selitteli äijälleen äkillistä hepintarvetta. Seuraava päivä menikin jäitä poltellessa.

Kamala kokemus, joka on säilynyt mielessä kaikki nämä vuodet. Ihan vieläkin puistattaa se karvamäärä!
 
En kehtaa vakkarinikilläni..
18-vuotiaana olin juuri harjoittamassa cunnilingusta 15-vuotiaan tyttökaverini kanssa auton etupenkillä (olin melkoisessa jurrissa, ja auton ikkunat aika huurussa), kun tytön isä alkoi koputtaa konepeltiä.

Pelästyin, etä nyt tulee läksytys, mutta se sanoikin vaan, että varmaan kandee siirtää autoa hiukan. Sitten hiukan huuruja pyyhittyäni auton ikkunoista ja vilkaistuani ympärilleni huomasin, että olimme lentopallokentällä, ja porukan peliä vähän haittasi se auto, mutteivat olleet kehdanneet tulla sanomaan mitään. Olisipa maa niellyt minut silloin samalla innolla kuin itse olin nielemässä..
 
Tellu
Tämä tapahtui entiselle poikakaverilleni. Oikeasti.

Hän ja silloinen tyttöystävänsä olivat olleet tositoimissa pojan huoneessa (ikää n. 16 vee), tyttö päällä. Pojan äiti oli avannut oven, koputtamatta tietysti, ja kysynyt jotain tyyliin haluatteko aamupalaksi muroja vai puuroa. Ei ollut täti hätkähtänyt yhtään mihinkään, ja rakastavaiset olivat siinä toljottaneet ja änkyttäneet punaisina kuin paprikat, tyttö varsinkin. "Minä oon keittäny kahvia ja on siellä teetäkin, ja ottakaa sieltä pakkasesta pullaa ja sulattakaa mikrossa.." Voin itsekin kuulla puheen korvissani, unohtumattoman reipas täti oli nimittäin hän. ;-)
 
Dumb
Mä olen joskus ihan oikeasti nukahtanut kesken kaiken! Mä olen aika huono valvomaan ja varsinkin jos katsoo telkkaria tai jotain niin uni tulee silmään aika helposti. Noh, kerran sitten perjantai-iltana tulimme silloisen tyttöystäväni kanssa kaupungilta siinä kahdentoista aikoihin, mutta meillä olikin vielä porukkaa hereillä ja päätimme tyttöystäväni kanssa alkaa katsomaan siinä sitten telkkaria ja siirtää "hommia" myöhemmäksi, kunhan muut ovat nukkumassa. Mun huone kun sijaitsee aivan olohuoneen vieressä ja mun siskon huoneeseen pääsee vain kulkemalla mun huoneen läpi (asumme kerrostalossa ja meillä on yhdistetty kaksio ja yksiö). Noh, aikaa vierähti tunnin verran ennen kuin olimme ainoat valveilla olevat koko asunnossa. Sanoin tyttöystävälleni, että mua alkaa pikku hiljaa väsyttää (noihin aikoihin, viime syksynä, kävin vielä koulua suhteellisen ahkerasti ja heräsin joka aamu siinä puoli seitsemän aikoihin kun bussi lähti seitsemältä) ja, että mielummin nukkuisin nyt ja lemmiskeltäisiin sitten vasta huomenna. Ehdotus ei kuitenkaan oikein saanut vastakaikua ja loppujen lopuksi tunsinkin oloni hieman virkeämmäksi. Pikku hiljaa aloitimme hommat ja alku menikin ihan hyvin. Jossain vaiheessa kuitenkin väsymys iski kuin tuhat lekaa ja olin nukahtaa saman tien, mutta sinnittelin hereillä ja yritin salailla väsymykseni tyttöystävältäni, siinä kuitenkin epäonnistuen. Lopetimme hommat kesken ja nukahdin kuta kuinkin saman tien. Aamulla tuli sitten hieman sanomista..
 
Sojuz
Ei mun moka vaan partnerin: Kesken esileikin toteaa, että sori eihän sua haittaa jos mä nopeesti teen noi vatsalihakset vielä ennen kuin jatketaan, kun unohtui tehdä ennen sänkyyn kiipeämistä..
 
HS
Tämä nyt ei aivan suoranaisesti liity kysymykseen, mutta sen verran sivuaa, että tulkoon nyt kerrotuksi. Tämä sattui eräälle kaverille (Aimo, nimi muutettu, Hoho) joitakin vuosia sitten.

Kaveri oli siivoamassa makuuhuoneen koko seinän mittaista komerorivistöä seisoen emännänjakkaralla ja viskoen ylähyllyltä kaikenlaista rompetta, vanhoja sadeasuja, kumisaappaita ym. roinaa makuuhuoneen parisängyn päälle. Löytyipä jostain hyllyn perältä 30–vuotis lahjaksi kavereilta saamansa ruoskakin (kivoja kavereita:) No ei kun komeroa tyhjäksi ja kaikki kasaan vain sängyn päälle. Yllättäen ovikello soi ja kaveri huutaa keittiöön tyttöystäväänsä (Päivi, nimi muutettu) avaamaan. Ei vastausta. ”Päiviii!! Käytkö avaamassa”. Ei vastausta. No ei kun alas emännänjakkaralta ja ovea avaamaan. ”No hei hei (Päivin vanhemmathan siinä yllätyskäynnillä), aateltiin Pentin kanssa tulla poikkeamaan ja katsomaan niitä teidän uusia verhoja kun ajeltiin tässä lähellä. Onkos Päivi kotona?” ”Juu, kyllä se on, taitaa vaan olla suihkussa. Tulkaa peremmälle”
”Voi kyllä te ootte laittanut kivaksi tän paikan, missäs ne uudet verhot, täällä makkarissa varmaan, tuus Pentti katsomaan”. ”Juu, siellähän ne, menkää vain katsomaan, mää pistän kahvia tulemaan”. No kaveri alkaa laittaa kahvia, kunnes muistaa mitä siellä makkarin sängyllä on. Keltainen sadeasu, kumisaappaat, ruoska… Ryntää makuuhuoneeseen, jossa anoppi- ja appiukkokokelas seisovat helakan punaisina verhojen vieressä sänkyä tuijottaen. ”Öö… yhym…tuota… Me tästä Pentin kanssa lähdetäänkin… täytyy käydä vielä aika monessa paikassa ja muutakin, vai mitä Pentti” ”Niiiin, jos ne kahvit sitten joskus toiste, kyllä me varmaan nyt lähdetään. Terve vaan ja sano Päiville terveisiä”. Kaveri seisoo kypsän tomaatin värisenä makkarissa, eikä saa sanaa suustaan. Minuutin päästä Päivi tulee vessasta ”Kävikös täällä joku? Kuulu jotain puhetta kylppäriin”. ”Juu, isäs ja äitis kävi. Soittele sinne päin sitten vaikka iltapäivällä”.
Asiaa ei otettu esille sen jälkeen enää koskaan
 
L*
Joo. Muutama kesä sitten menin vakiohoitoa pamputtelemaan suoraan raflasta yöllä hirveessä perseessä.

aamulla heräsin kortsu munasta hirveessä darrassa ja kuulin muijalta että olin ollu todella hyvä.. hoho.
En ollu saanu sisään asti ku jo sammuin.
 
Troijjalaine
Roudasin suloista hevaripunkkarityttöä nummirockissa telttaan, ja oltiin ihan niissä aikeissa. otti tyttö hetken teltassa suihin, ja kun ihan vaan yhden yön poka ja muuta ja niiin edellee niin otin sitte ronskisti pään takaa kiinni ja painoin alaspäin alistavaan sävyyn. En vaan tajunnut että muija oli niin saatanan kännissä (tai että mun vähje ei olekaan niin herkullinen) niin se sitten vaan tyynesti repi ittensä irti, tökkäs päänsä teltan ulkopuolelle ja kävi laattaamaan..
oli vähän nolo olo. no, sitten se parin kymmenen minsan lopetti laatoittamisen ja sammu siihen viereen. ei paljoa sanonut. mä keräsin mun kamat ja lähin vikkelästi pakoon.

.. Eipä ollut Scorpionsin setistä paljoa jäljellä.
Onneksi.
 
Dr. Lazer
No huh,niitä nyt on niin monta ettei mitään järkeä..
Klassiset keittiön pyödän kaatumiset ja nuorempana mamman ovesta sisääntulot kesken aktin jne..
Yks mikä ei nyt varsinaisesti ollut meikäläisen moka mutta kumminkin.Oltiinpa tyttöni kanssa naimassa mukavasti kotosalla ja luultiin tietty ettei huoneessa ole ketään..
Siinä vaiheessa kun joku kolmas hyppäsi meikäläisen päälle ja rupesi nuolemaan persettäni,kirjaimellisesti..
Ni prkl,koira oli ryöminyt sängyn alta ja hypänny suoraan meidän päälle,naurettiin aikas railakkaasti mut kyllähän tuota jo jonkinasteiseksi "keskeytykseksi" voisi kutsua..
Kelatkaa nyt kun sellanen 30 kilonen collie hyppää kesken naimisen päälle ja rupeaa nuoleskelemaan intiimejä paikkojanne,vitu.Koira oli jokseenkin hämillään tapahtuneen jälkeen ;-)
 
Hanz
Muijan oltiin pienet THC:t otettu ja ruvettiin sänkyhommiin.. kesken rakastelun tunsin olevani molekyyli ja sekös nauratti muijaani.. Oli vähän vaikea rakastella, kun molempia nauratti hysteerisesti ja toinen luuli lisäksi olevansa molekyyli.. :-)
 
Ta Wicked G
Oli kai se kokeiltava kun niin sitä hyväks mainostivat. Siispä kokeilin. Etsin jotain huoraa pari tuntia ja johan sieltä löyty ees joku. Kieltämättä se oli suht hyvä mutta kyllä se oma käsi on paras!
 
Maastricht
No nämä on näitä "ei mulle vaan frendille" -juttuja.

Olipa tuossa meidän lukioon tullut vierailevia lukiolaisia toisesta maasta viikonlopun ajaksi tutustumaan paikalliseen menoon. Oltiin jopa hankittu partyplace (iso mökki jossain metsän keskellä ja loputtomasti viinaa) perjantaille. No siinä sitten koulumme ikioma playboy oli saanut pokattua itseleen tälläisen "heti käyttövalmiin" mirrin ja he päättivätkin lähteä mökin ainoaan rauhalliseen huoneeseen, saunaan, hommiin. Herra X olikin jo saanut aloitettua ns. sormimääräisen onkalontutkinnan ja oli jo kurkkaamaisillaan sisään, kun tuollaiset 15 mimmiä tunkee sisään ja huutaa suureen ääneen, että he olisivat nyt tulossa saunomaan. Ei ollut tyttö enää lämmennyt loppuillan aikana.

Toinen tapahtui rokkitapahtumassa, joka järjestettiin paikallisen yläasteen tiloissa. Kylän ikioma koheltaja oli myös paikalla. Olipa hän sitten mennyt naisten wc:n puolelle löytämänsä mirrin kanssa tutkimaan paikkoja. Jossain vaiheessa iltaa kuuluu vessasta kamala rämähdys ja nämä kaksi tunkevat punaisina ulos. Lopputulos: yksi pönttö keskeltä halki ja vettä valuu lattialle loputtomassa tahdissa

Ja vielä kolmas tähän loppuun. Kaverini oli festareilla kamalassa jurrissa nähnyt naisen kyykkykusella läheisessä pusikossa ja mennyt sanomaan tälle: "Oot aika hyvän näkönen, mites ois?"
 
Janne
Omia kohelluksia oli kun vielä porukoitten kanssa asustin. pääsin juuri naiselta paitaa riisumaan ja tietty hommat oli siinä vaiheessa että mieli teki oikein perkeleesti.. nooh, eiköhän äippä tule koputtamatta meikän huoneeseen. No, kun se tilanteen tajusi, niin ainoa mitä se pystyi tekemään, oli se, että alkoi selittämään miksi oli tullut siihen huoneeseen .."no kun mä luulin että sä olit sammunut ja jättänyt valon palamaan" .. kiitos äiti vielä kerran tästä.

Tapahtui jenkeissä:
Siellä on sellanen tv-show missä voi yllättää esim. perheenjäsenen suorassa tv-lähetyksessä. No vanhemmat päätti järjestää ikimuistoisen koulusta palaamisen teini-ikäselle tyttärelleen joka oli hillitön Ricky Martin-fani. Oli jopa koiransa nimennyt Rickyksi.
Yllätys oli seuraavanlainen, eli laitetaan oikea ricky martin sen vaatekomeroon yllättämään tytär kun se tulee koulusta, talo täyteen piilokameroita ja suora lähetys tv-studioon missä vanhemmat on livenä kattomassa yllätystä sitten.
Nooh, tyttö tulee koulusta.. menee suoraan jääkaapille, ottaa maksapasteijaa (tai jotain vastaavaa).. menee omaan huoneeseen, käy sängylle. Tyttö riisuu housunsa pois, sivelee pasteijaa jalkoväliinsä ja alkaa huutamaan koiraansa, että RICKY, RICKY, tule nuolemaan.. samassa pamahtaa ricky martin vaatekaapista pihalle.. vanhemmat on aika noloina sitten siellä tv-studiossa todistamassa tyttärensä perverssejä leikkejä=)
Että semmosta!
 
ei kehtaa
Eipä seuraavassa tarinassa mitään ihmeellistä ole, mutta ajattelin nyt liittää sen yhtenä pienenä osana tähän sarjaan:

Joskus teininä Kanarian saarilla törmäsin alkuillasta ruotsalaiseen oikein söpöön ja pikkuiseen tyttölapseen, olisiko ollut noin 16-vuotias. Ilta sujui oikein mukavissa merkeissä sylitysten ravintolan penkillä suudellessa ja päätimme mennä yöksi tytön hotellihuoneeseen. Siellä sitten ongelmat alkoivatkin. Varmasti hiukan kokeneempana olisin hoitanut homman kotiin, mutta nyt meni pieleen. Ei millään saanut pelivehkeitä sopimaan yhteen vaikka kuinka yritti. Olihan tyttö varsin tiukka ja itselläni ei varmaan mikään maailman pienin, mutta näin jälkiviisaana kyllä konstit olisi keksitty. Tiukan ähellyksen jälkeen alkoi into lopahtaa ja tyttö sammui pyydettyään vielä anteeksi. Minun siinä olisi pitänyt anteeksi pyytää. Tilanteen noloutta lisäsi vielä se, että tapahtumaa seurasi viereiseltä sängyltä tytön tyttökaveri ja kummankin tytön nukahdettua viereiseen huoneeseen tulivat heidän vanhempansa. Valvoin siinä pari tuntia kattoa tuijotellen ja maailmanmenoa ihmetellen kunnes hormonitaso alkoi nousta ja "himotti aivan homona". Jotenkin ei kehdannut enää herättää tyttöjä (virhettä ei saa korjatuksi?) ja poistuin hotellista vähin äänin..
 
Ada
Tapahtui jenkeissä:
Siellä on sellanen tv-show missä voi yllättää esim. perheenjäsenen suorassa tv-lähetyksessä. No vanhemmat päätti järjestää ikimuistoisen koulusta palaamisen teini-ikäselle tyttärelleen joka oli hillitön Ricky Martin-fani. Oli jopa koiransa nimennyt Rickyksi.
Yllätys oli seuraavanlainen, eli laitetaan oikea ricky martin sen vaatekomeroon yllättämään tytär kun se tulee koulusta, talo täyteen piilokameroita ja suora lähetys tv-studioon missä vanhemmat on livenä kattomassa yllätystä sitten.
Nooh, tyttö tulee koulusta.. menee suoraan jääkaapille, ottaa maksapasteijaa (tai jotain vastaavaa).. menee omaan huoneeseen, käy sängylle. Tyttö riisuu housunsa pois, sivelee pasteijaa jalkoväliinsä ja alkaa huutamaan koiraansa, että RICKY, RICKY, tule nuolemaan.. samassa pamahtaa ricky martin vaatekaapista pihalle.. vanhemmat on aika noloina sitten siellä tv-studiossa todistamassa tyttärensä perverssejä leikkejä=)
Että semmosta!

Tapahtuiko tämä oikeasti!?! Käy sääliksi tuota tyttöä =(
 
prowleri
Itselläni ei onneksi pahemmin noita nolouksia ole käynyt, tosin kotona asumisessa on aina vaaransa :

Kerran tosin äiti nakkasi oven auki kun olimma erään tytön kanssa puuhissa juuri, mutta eipä sitten ollut nähnytkään mitään, oli vain käynyt aukaisemassa oven että ilma vähän kiertäisi talossa. Hoho.
 
J. Telilä
Painoin ja painoin kuola valuen kunnes orkun lähestyessä tajusin että allani ähisevä lemmenpatja onkin toinen mies!
 
Jami
Voi että kun on hienoja mokia sattunu porukoille rakastellessa. Miksi mulla ei oo sattunu mitään vastaavaa.

Sitä vaan on haluttanut ja jos kaveri on löytynyt niin on rakasteltu.

Olis edes joskus yllätetty tai epäonnistuttu tai jotain. On vain aina ollu tasaisen ihanaa. On sitte naitu mettäs, rannalla, tienvieres halkopinoa vasten, tanssipaikan takahuonees, keikkabussin konepellillä, äh en mä edes muista.

Eikö ookki ollu tylsää.
 
MestariM
Minä runkkaan. Ei tule mokailtua ja jos mokaileekin niin kukaan ei näe.
 
Jokunen
Tänään kävi hassu tapaus, kun oltiin tyttöystäväni kanssa sängyllä peuhaamassa. Taustalla sattui soimaan Guano Apes CD:ltä ja yhtä äkkiä kaiken hurman keskellä vaihtui levy ja eiköhän alkanu soimaan Kummelin se hiton "rallibiisi"! Pieni keskeytys hommiin kyllä tuli ja kunnon naurunremakka! Hahaha!
 
Jorinoita
itelle tapahtunutta:oltiin muijan kans aktis,muija oli päällä ja mä alla, sattu sit siinä silmään tv,mikä oli siinä muijan selän takana ja sieltä tuli seindfeld,herpaantu tatsi jotenki ja jäin kattoon tv:tä.yhtäkkiä huomasin et erektio oli häipyny ja muija sit kysy et mikäs ny.no rehellisenä miehenä vastasin et katoin tv:tä.ei oikee tullu arvostusta.

ei itelle tapahtunutta mut tositarina:polttoainerekan kuski oli menos täyttää tuvan polttoainetankkia mutta ei tienny et missä se on,päätti mennä kysyyn isäntäväeltä.käveli siinä kohti tuvan ovea mutta huomasi sattumalta makuukamarin ikkunasta et sielä oli isäntä ja emäntä sänky puuuhis,ajtteli et ei oo ehkä paras hetki mennä kysymään ja odotti hetken ja poltti tupakin.vartin päästä oli just menos sisälle kysyyn ku isäntä tuloo ovesta. -päivää,tuota missäs se teidän polttoainetankki on? isäntä sit siihen; perkele mistäs mää sen tietääsin,oon naapurista.
 
Nostradamus
Mä onnistuin kerran asentoa vaihtaessa jotenkin huitaisemaan partneria kyynäärpäällä kasvoihin, siis täysin vahingossa, mutta yllättäen ei touhut enää tyttöä huvittanut sen jälkeen kun nenästä valui verta. Noh, antoihan se anteeksi myöhemmin..

Jaahas, ilmeisesti kenelläkään muulla ei ole käynyt niin, ettei peli toimikaan ratkaisevalla hetkellä. Tuhdissa humalassa kaksi kertaa osunut kohdalle ja se on kyllä kaikista nolointa. Varsinkin kun kyseessä on vielä hyvänäköinen nainen..
 
Jokunen
Uskaltaisin tunnustaa, jos olisin ollu.:) Tuosta kyynärpää -hommasta tuli mieleen, että astuin kerran, taasen leikin ollessa jo käynnissä, polvella tyttöystävän sormille. Lattialla kun oltiin, niin voitte uskoa, että en saanu enää sinä iltana, sen verran kipeetä tais tehdä..=) Niin ja kerran puhkes kortsu ja ahaa-elämys tuli hiukan liian myöhään.

Pitää kai suosia runkkaamista, siinä ei satu niin usein ainakaan fyysisiä vahinkoja.
 
spp
Kaveri tuli lomilta takasin armeijaparakkiin, istahti punkan laidalle ja tokasi: Eipä se naiminen hääviä ole, tuntuu vaan niin hyvältä munissa.

Henkilökohtaisesti huomaan piereskeleväni tuon tuostakin lemmen touhuissa.
 
Pieni rumpalipoika
Kerran tuli sellasta iljettävää valkoista mönjää tuolta pippelin päästä. Se oli kyllä todella noloa. Hävetti ihan sikana ja ensin ajattelin, että jotain vakavaa on sattunut.
 
ville vilpitön
ei muuten ihan heti naurattanu ku siinä kesken kielileikin huomas että prkl tulee verta nenästä! meinas jäähä hommat siihen.. sai kuitenki vuodon tyrehtyyn ja myöhemmin illalla sai sitte ihan onnistuneesti hommat loppuun..
 
enpäs kerro
Muutama kuukausi sitten itelle kävi vähän nolosti. Siinä aamutuimaan päätimme ruveta hommiin tyttöystävän kotona (porukat kotona). Kesken kaiken oveen koputetaan ja ehdin justiinsa kietaista peiton meidän päällemme ennen kuin muijan äiti avaa oven ja vilkaisee hämillään huoneeseen. Sanaakaan sanomatta lähtee pois.

Pienestä tauosta huolimatta jatkamme hommia. Sanon muijalle, että jos vielä joku koputtaa oveen, niin huutaa että vaihdetaan vaatteita, ei saa tulla. Sitten hetken päästä oveen koputetaan taas ja huudamme yhteen ääneen, ettei saa tulla, koska vaihdamme vaatteita. Ovi kuitenkin aukeaa samaan aikaan ja muijan pikkusisko (teini) änkee huoneeseen. Pysähtyy sängyn viereen (nähden kaiken) ja toteaa: "Just, te vaihdatte vaatteita".

Noloo.
 
Yrtti
No joo tämän kyllä vois kirjottaa toisella nimimerkillä melkein mutta muija (nykynen) nukahti kesken lingvistiikan.. se oli kyllä päissään mutta silti :) voi että mä oon hyvä :)
 
Velli
Ei vittu ku osui :). Kävi just samoin intissä aikoinaan. Oli just tulossa yks parhaista inttikavereista samoille asioille alakerran vessaan ku mitä ite olin. Perkele ku sai naurut ku se muina miehinä avas oven pornolehdet kourassa tullakseen asioille ja meikä siellä istuu lehdet toisessa- ja kanki toisessa kourassa! Tuli sellainen sekunnin hiljaisuus ja kumpikin katsoi toisensa hölmistynyttä naamaa ja sen jälkeen kumpikin tajuaa tilanteen ja alkaa huutamaan. Parasta oli että olin sen verran hyviä kavereita kaikkien kanssa siellä että jutun leviäminen ei haitannut. Saattoi kenen kanssa tahansa ottaa asian puheeksi ja kumpaakin nauratti yhtä paljon, eikä tarvinnut edes hävetä (kovin paljoa :)).
 
Inkokniitto
Kaveritkin lukee tätä, niin pidetään matalaa profiilia..

Kävi kerran tyttöystävän (ei ex-) kanssa siten, että kortsun avattuani viskasin sen paketin hylsyn roskikseen: 3-pisteen heitto! Siinä kun hihkaisin, että osuin (voi olla että tuli joku tuuletuksen tapainenkin) niin eikös muija ruvennut nauramaan! Siinä lähti seisokki ja tyttökin kylmeni, vittuilikin vielä. Taistelija-karpaasina sain kuitenkin itseni ylös ja neidin suostuteltua jatkamaan. Onneksi..

Ja siitä runkkaamisen turvallisuudesta sen verran, että itse olen jäänyt kiinni molemmille vanhemmilleni, ja kerran pikkusisko iski huoneeseen juuri ennen kuin olisin ollut valmis: otetta tiukemmalle, sisko puhui asiansa, lähti ja meikäpoika pääsi jatkamaan. Tuolloin en jäänyt kuitenkaan kiinni. Prkl kun oli lukko rikki..
 
Kyljys
Rouvani sukulaiselle kerran kävi seuraavasti:

Mies oli tällöin joku yli 30v ja vielä poikamies ja se oli järjestetty yhteen jonkun vastaavan ikäisen varaamattoman naisen kanssa. Tilanne etenikin paremmin kuin toivottiin ja pari lähti yhdessä miehen kotiin.

(Myöh. kuultuna naisen kertomana:) He olivat lämmenneet ja lähteneet suuntaan makuuhuoneeseen ja alkaneet aloittelemaan hommia kun hetken kuluttua miehen koira tulee huoneeseen kantaen kortsupakettia suussaan. "Hyvin oot koiras opettanu", sano nainen.

Pari on nyttemmin vuosien jälkeen naimisissa ja heillä on viisi koiraa ja lapsi joka syntyy ihan näinä päivinä. Olivat tainneet lopultakin pistää koirat siksi aikaa tarhaan! :)

Edit: Rouvani kertoi, että koiria onkin 4. Anteeksi epätäsmällisyys..
 
M
Joskus jonkun känni-illan jälkeen oon herännyt mielettömässä krapulassa ja naama ihan veressä. Siitä sitten tarkastelemaan vammoja ja miettimään, että mitä vittua. No vammoja ei löydy ja muija hieman nolona.. En ole basisti, mutta kyllä siinä joku 5 min kesti ennen kuin tajusin mitä oli tapahtunut.
 
Nyt ei tohdi
Tätä ei viitsi vakinicillä kirjoittaa:)vaikka varsinainen ”tapaus” itseasiassa sattuikin kaverille.
Kertomus saattaa järkyttää kaikkein siveellisimpiä ja herkimpiä lukijoita, joten myös VAROITUS on paikallaan:)

Tässä vuosia sitten istuimme (3 jannua) kahveella eräässä kuppilassa. Jotenkin puhe kääntyi naisiin ja sitä kautta seksiin kun kaveri kysäisi yllättäen että ”oottekos sitten koskaan koittaneet sinne ööh… sinne toiseen reikään”. Vähän hämmästyneinä katselimme kaverin kanssa toisiamme ja vastaus tuli aikalailla yht´aikaa: Ei ei…!! Ei kyllä koskaan!! No kysyjä vaihtoi väriä hieman punaisemmaksi, piti hieman liian pitkän tauon ja yritti epätoivoisesti korjata tilanteen: Eee_ _ee… en määkään.
Kaverin kanssa repesimme nauruun ja painostimme kaveriamme pontevilla ”kerro! kerro! kerro!” huudoilla. No, oli tapahtunut sitten suunnilleen näin: Kaveri oli jo jonkin aikaa katsellut erästä ruokaravintolan tarjoilijaa vähän ”sillä silmällä”. Oli sitten eräänä iltana päässyt jutustelemaan neidin kanssa ja asiat alkoivat kehittyä aika suotuisasti. Olivat viettäneet melko alkoholipitoista iltaa kaupungin kuppiloita kierrellen ja päätyivät sitten aamuyön tunteina neidin asunnolle. Lähempää ja intiimimpää tuttavuutta alettiin tehdä ja pari päätyi sängylle, mutta humala oli kuitenkin melkoinen, eikä ehkäisyvälineen asennus tahtonut aluksi sujua. Lopulta homma saatiin kuitenkin toimimaan ja rakastaminen saattoi alkaa. Kuten tiedämme on luonto hoitanut asian niin, että naisen ollessa halukas, saattaa kosteuden määrä olla varsin suuri. Kaveri oli aloittanut miehisen toimituksen ja kaikki sujuikin jonkin aikaa hyvin, kunnes humalan ja liukkauden yhteisvaikutuksesta oli kohde ikään kuin lipsahtanut sivuun. No, uutta sihtausta ja sapeli kahvaa myöten sisään. Ikävä kyllä sihti oli hivenen pielessä ja paikka väärä. Neiti alkaa huutaa niin kuin viimeisessä hädässä (varmaan olikin:) ja kaveri aattelee, että no nythän tämä lähti toimimaan ja pistää vaan lisää hönkää koneeseen eikä hirveässä puudutuksessa huomaa mitään. Kymmenkunta sekuntia kerkesi ajatella olevansa maailman paras rakastaja ennen kuin karu totuus paljastui. Rakkaus lopahti sen illan osalta siihen.
Noooo… tekevälle sattuu:)
 
Joonas
Tämä tapahtui kaverilleni (ehkä..):

Oli panemassa erättä tytöntylleröistä, joka neitsyt (tai
ainakin sangen kokematon) oli tuolloin. Kaveri oli sitten
siinä aikansa puuhaillut, ja kyllästyttyään päällä olemiseen
(niin kuin me miehet kovin usein) kysynyt tytöltä "mitäs jos
takaapäin". Kaveri oli siinä sitten yittänyt kontiltaan sisään,
mutta muija oli pahassa asennossa, eikä ollut oikein
onnistunut. Noh, kaveripa hieman kokeneempana kysyi
tytöltä, josko tämä suostuisi asettamaan kikkelin hyvään
kohtaan kun on hieman vaikeaa (pimeääkin oli tietysti :) )
Tyttö otti kiinni kaverin meisselistä ja ohjasi sen "väärään
reikään." Kaveri oli shokissa mutta hoiti homman kotiin.

Myöhemmin paljastui, että tyttö oli luullut takaapäin
naimisen tarkoittavan perseeseen vetoa.. voi voi..

Itselleni:
Tyttöystäväni oli meillä yötä ja päätimme rakastella (äiti oli
tällöin vielä ulkosalla) Äitini saavuttua kotiin
jatkoimme "hiljempaa" jotta ääni ei kuuluisi. Äitikin siinä
nopeasti yöpuulle meni miesystävänsä kanssa.
Siinä sitten pantiin menemään taas. Samoin tapahtui
ilmeisesti myös naapurihuoneessa, äänestä päätellen.
Oli vaikea keskittyä kyllä panemiseen, kun viereisestä
huoneesta kuuluu äidin "kovempaa!!" yms. kiljahduksia..
perkele.

Joonas.
 
toba
oltiinpa tässä kavereiden kanssa kännäämässä ja sitten eräs "amis" lähti painamaan hänelle tuntematonta muijaa kaverin vanhempien huoneeseen. Ei siinä itseasiassa muuta noloa ollut kun se, että availin kokoajan huoneen ovea ja tarkistin että pääsisköhän sinne jo katsomaan telkkaria, tietenkin olin niin kännissä että en tajunnut että siinä panohommassa menee niin kauan:D
kyllä se niitä varmaan nolotti kun toinen tulee siihen kyttäämään säännöllisin väliajoin:D
 
Turbo Terminaattori
mä veikkaan että puolet teistä ei oo ikinä nähnytkään piperoo.. vai mitä?
slipoilfan01.07.2004 12:45:53
+++++
Järvihirviö01.07.2004 14:54:32
Tämä on rakkaudella tehty. Plussaapa tästä!
NHR01.07.2004 17:14:28
Plussaa tuli. Voisin ite käydä läpi vaikkapa sivut 15-25 samaan tapaan, jos joku on vaikka ehtinyt jo aloittaa siitä kasista eteenpäin. Postaan sitten oikeaan kohtaansa. Kaikki muutkin, joilla on turhaa aikaa, mukaan talkoisiin nyt ja ilmoittakaa sivunne, ettei tehdä turhaa työtä...
Jammy01.07.2004 18:30:20
Siinä sivut 8-9. Pahoittelen jos jokin unohtui.
 
Turbo Terminaattori
mä mulla on siis melko usein käyny ettei jöpötä kun oon ollut niin humalassa.
meinasin muuten äsken mastuiboida mutta ei jöpötä nytkempään kun oon vähä maistellut
 
---
 
Noir
Kerran kävi muuten siten, että staminaa eli kestävyyttä oli niin pirusti, en siis meinannut 'valmistua' (lue: tulla) millään. Sehän johti siihen, että verenkierto yritti takaisin aivoihin, jolloin urku (englanniksi organ) meinasi lerpahtaa, pinnistellen sain taisteltua. Nainenkin taisi kyllästyä siihen, kun siirtyi nielu/käsi puolelle, silti kesti vielä varmaan 10min.. hiki tuli.
 
---
 
ManOsand
No joskus sillosen tyttöystävän kanssa tuli välillä päästettyä pieni pieru paineiden purkamiseksi mahasta, jolloin ite repesin nauraa röhöttämään ja tyttöystävä sano sillain leikkimielisen toruvasti "senki sika!" ja sitte hommat jatku. :) Sitte yhen kerran kun lemmiskellessä oli taustalla soimassa mun mp3-soittolista, pärähti soimaan Tähtien sodan Imperiumin marssi. Muutaman tahdin kuluttua revettiin molemmat nauramaan. :D Oi niitä aikoja...
 
---
 
Turbo Terminaattori
mä eilen kun pökin ni pierasin aika miehekkäästi 4 kertaa peräkkäin!! oli aika rankkaa!
 
---
 
-K-
Pitäähän sitä tätäkin viestiketjua terrorisoida, joskus nuorempana hommailtiin exän kanssa sängyllä, ei siinä mitään mutta selvisi että tämän pikkusisko oli ollut sängyn alla koko aktin ajan ja lähti vasta huoneesta kun me lähdimme, pikkusisko sitten naureskeli vähän epämääräisesti loppupäivän. En nyt siinä shokissa muista että kuinka äänekkäästi homma eteni.
 
---
 
Tatu
onnistuin kerran pukkaan toisen osapuolen huulen auki...
 
---
 
Noir
"onnistuin kerran pukkaan toisen osapuolen huulen auki..."

Hehee; kerran eräs neitihenkilö teki saman tempun minulle, oli etuhampaat aamullakin vielä veressä.
 
---
 
Blue Note
Onhan noita ollut... Kerran menin erään tyttösen luokse yöksi baari-illan jälkeen ja siinä hommaillessa tuli mieleen että josko b- rappuun. No, tyttö suostui ja hamusin yöpöydältä jonkun rasvapurkin... Eipä siinä mitiä ihan jees se oli mutta hommien jälkeen sitten mentiin yhdessä suihkuun ja katoin että ei helevetti, elin oli niin järkyttävän näkönen, sellanen epätasaisen ruskeanoranssi. (pahaa teki) Yritin pestä pois, ei tulosta.
Itserukettavaa voidettahan se oli...

Oikeesti näitä on kyllä sattunut aika paljon näitä mokia meikäläisen kohdalle mut tää on kyllä ikimuistoinen... Ei meinaan lähteny pois vaikka kuinka hankasi...

Viikko tästä eteenpäin viikonloppuna sitten taas kavereiden kanssa baariin ja illan jälkeen saatille toisen tytön kanssa..Oli taas ihan kiva yö mutta aamulla kun tämä typy kävi herättelemään jotta pitäis aamuseksiä saada ja meinas suuhoitoa antaa niin järkytys oli varmasti melkoinen kun näki ne raidat meikän elimessä... Oli siinä selittelemistä kun tyttö kinus että minkä taudin oon hänelle antanut...

Kyllä ne sit kulumalla jäljet lähti, tais puoltoista viikkoa vaan mennä!
 
---
 
JasonBeckerWannabe
Oltiin kavereiden kanssa vähän nuorempana pissisjahdissa ja kyllähän sellaisia sitten löytyi. Kaveri pokas sellasen nuoren kinkin (nätti) ja lähti sitten hoitamaan sitä sivummalle. Eipä siinä mitään muttakun kaveri tuli takasin naama ja paita ihan veressä niin oli siinä ihmettelemistä meillä. Ei se ite ollu huomannu sitä verta. Kaveri oli nuollu sitä muijaa ja sil oli ollu vuodot parhaimmillaan..... =)
Oli meinaa pikkusen nolona sen jälkee.
 
---
 
Blue Note
 
Pakko laittaa..
Sain kerran suuhoitoa eräältä tytöltä joka osasi homman sanoinkuvaamattoman hyvin, (ilmeisesti häneltä puuttui oksennusrefleksi) olin niin tohkeissani ja muissa maailmoissa etten muistanut ilmeisesti varoittaa tulevasta purkautumisestani.( eikö ookki hieno sana!)
Se tuli sitten tytölle yllätyksenä ja mahlat nenän kautta pitkin naamaa... Oli sen verran rivo näky että oli kyllä naurussa pidättelemistä!
 
---
 
JulGubbe
Kävipä kerran eräälle kaverilleni siten, että oli sextaillu (mä oon teini) tyttöystävänsä kanssa tyttöystävän kotona. Aktin suoritettuaan kaverini oli heittänyt kortsun roskikseen.

Seuraavana päivänä...

Tytön äiti pesi astioita keittiössä ja perheen koira tuli iloisena häntää heiluttaen tuomaan emännälleen herkullisen löydön jonka oli löytänyt tonkiessaan roskista.

Voin vain kuvitella, että tytön äiti joutui ehkä hieman pyyhkimään koiran kuonoa. Eipä tästä nyt sen kummoisia seuraamuksia tullut muutakuin tyttö oli kuulemma saanut luennon siitä kuinka kondomi ei ole täydellinen ehkäisytapa ja hänelle oli äiti suositellut e-pillereitä.

Voi koira parkaa...
 
---
 
Bäsisti
"Kävipä kerran eräälle kaverilleni siten, että oli sextaillu (mä oon teini) tyttöystävänsä kanssa tyttöystävän kotona. Aktin suoritettuaan kaverini oli heittänyt kortsun...
Voin jatkaa suoraan tästä, sattui eräälle tutulle."

...parvekkeelta alas, poltellu tupakit ja menny nukkuun. Aamulla olivat sitte syöny keittiössä koko porukalla, tyttöystävän perhe ja tuttuni. Tuttuni oli vilkaissut ulos, ja kas, mikäs siinä lintulaudan reunalla roikkuikaan... Oli kuulemma vähä vaikea pitää pokka ja kääntää keskustelu niin, ettei kukaan kahtois ulos.
 
---
 
Walrus
En oo ikinä nauranu muusikoiden.net:in jutuille näin paljoo 8D

kannan korteni kekoon ja kerron mitä tapahtui eräälle tutulle Provinssissa.

Kaverit piti siinä sitten leiriä Törnäväjoen rantapenkalla, ottivat kuppia ja grillailivat. Porukan kovin naistenmies onnistuu siinä sitten houkuteltua jonkun ohikulkevan teinin leiriin ja aikansa sitä lämmiteltyä tositoimiin teltan perukoille; muu porukka jää teltan viereen jatkamaan leirielämää. Tuore pariskunta pääsee hommissaan hyvään vauhtiin ja äänet kantautuvat kauas teltan ulkopuolelle mistä muu seurue ei ole vielä moksiskaan; tämähän on normaalia festarikulttuuria. No, kaveri päättää ottaa aktissa oikein dominoivan roolin ja karjaisee miehekkääseen sävyyn tytölle: "huuda mun nimee, huuda mun nimee", johon tuore festari-ihastus vastaa, "mikä sun nimi on?"
Tässä vaiheessa leirissä alkoi olla jo ilo ylimmillään ja kaljat eivät tahtoneet enään pysyä suussa. :)
 
---
 
Brewtal
Joskus tulee piereskeltyä kun se on niin kovaa hommaa. Pari kertaa on myös humala tehnyt tepposet. Prkl!

Kerran anoppilassa pääsiäisenä olimme juuri tyttöystävän kanssa hommissa ja pitkällä jo menossa kun ovi aukeaa... Olin selkä ovelle päin. Nanosekunnissa ovi pamahtaa kiinni ja jotain osuu päähäni. 15v tyttöystävän pikkusisko oli tuomassa meille pääsiäismunia, mutta karvainen perseeni taisi järkyttää hiukkasen ja hän viskasi munat huoneeseen ja veti oven kiinni. Sain minäkin munasta.

Anoppilassa oli tosi natiseva sänky, jossa kerran yöllä puuhailimme. Seuraavana aamuna ruokapöydässä anoppi mainitsee että voisi siirtää patjan lattialle kun ei saanut nukuttua yöllä kovin hyvin. Noloa.

Kerran tuli koira nuolemaan persettä ja toisella kerralla yritti tunkea väliin jostain mahan paikkeilta. Hullu elukka.

Kerran olimme autossa hommissa ja kaveri tulee kysymään ovelta että eikö voitaisi jo lähteä kun väsyttää.

Kerran olimme punttisalilla joskus yöllä ja sinne alkaa tunkea porukkaa yhtäkkiä. On se kun ei saa treenata rauhassa.

Festareilla olin menossa telttaani ja kun aukaisen "oven" niin siellä on kaverini naimassa jotain eukkoa. Oli alla ja alkoi vaan jutella muina miehinä. Minun teltassa ja oli vielä ottanut minun kortsun.

Aikaisemmin meinasin useamman kerran jäädä kotona kiinni masturboinnista. Tuli harrastettua useammankin kerran. Kerran taisi nähdä isä minut kyrpä kädessä, mutta enpä ole kysellyt sen tarkemmin.
 
---
 
the jokke
huhhuh

joskus melkein pari vuotta sitten oltiin mökillä pienellä kaveriporukalla. saunottiin, uitiin ja juotiin ahkerasti.. aamuyöllä suurin osa oli jo nukkumassa mut mää ja mun senhetkinen (käytin tätä sanaa äikän kirjotuksissa varmaan 5 kertaa) tyttöystävä saunottiin vielä. siinä sitten yhtäkkiä oltiin hyvässä vauhdissa melkein jo päästy itse aktiin, kun mun paras kaveri tulee saunan ovelle ja pikkasen äimistyy. eihän siinä vielä toisaalta mitään, mutta kun se ei tajunnut lähteä siitä vaan se jäi varmaan pariks kymmeneks sekunniks siihen toljottamaan ja ohottelemaan. ihan nolona se oli, mut ilmeisesti oli liian kiinnostavaa katteltavaa.. se oli kyllä sen sauna.. mut mut
 
---
 
Nimismies
Hitto vieköön ku on saanut nauraa! Mahtavaa juttua.

Kannanpa korteni kekoon:

*Kerran onnistuin hajottamaan kortongin ja päästelin kaiken sisälle. Kun sitten lopeteltiin niin huomasin että tulipas vähän tavaraa. Järkytys oli valtaisa kun huomasin kortsun olevan kärjestä rikki. Noo, eipä siinä muuta ku tyttökaverilta vuolaasti anteeksi pyytelemään, vitutti aika älyttömästi tyhmyyteni.Tosimiehenä kävin itse ostamassa katumuspillerit rakkaalleni, minun mokahan se oli.

*Tämä hassu juttu tapahtui tänä uutenavuotena. Olimme mökkeilemässä sivilisaation ulkopuolella.Minulla ja tyttökaverillani oli huone yläkerrassa jossa sitten töräyttelimme hiukkasen pasuunaa. En kehdannut viedä kortsua alakertaan kuin voitonmerkkiä kantaen vaan häveliäänä miehenä sulloin sen mehupurkkiin ja vein alakerran roskikseen. Kaikki meni rauhallisesti aamuun saakka.

Sitten, yläkerrassa telkkaria katsellessani kuulen alakerrasta huudon "Hei, voisiko joku tulla ottamaan tämän pois täältä pesualtaasta". Kaverini huusi "Onko siellä kortsu?". "On".
HIEMAN HÄVETTI mennä alakertaan onkimaan se sieltä keittiön lavuaarista ja heittämään se roskiin. Tytöt olivat huuhdelleet mehupurkit ennenkuin olivat laittaneet ne roskikseen ja niinpä kortsu oli päätynyt altaan pohjalle.

Eikä tässä vielä kaikki(kunpa olisikin). Kaverini kertoili viikko tapahtuneen jälkeen juoneensa samana iltana(uudenvuoden siis) mukavassa kännissä jostain mehupurkista, jossa ei ollut ollut nestettä vaan suulle oli tullut vain jokin epämääräinen klöntti. VOI KIESUS kun kaveriporukalla revettiin kun tajuttiin että kaverini oli mennyt juomaan siitä kortonkipurkista!
 
---
 
Sgandalf
Tämä ei ole niinkään moka, mutta kuitenkin varsin hauska tapaus.

Eräs nimetön kaverini, joka harrastaa nimetöntä urheilulajia nimettömässä seurassa, kertoi uuden vuoden aattona melkoisessa humalassa varsin mielenkiintoisesta tapauksesta. Kyseisen seuran jäsenet olivat nimittäin saaneet jollain ilveellä järjestettyä sellaisen tilanteen, että yksi heistä köyri naista sängyllä samalla kun viisi muuta runkkasi sängyn vieressä. Tämä hän kertoi bileissä kaikkien kuullen ja pesi luonnollisesti kätensä tapauksesta.

Myöhemmin, kun olin hänen kanssaan kahden sikaria tupruttelemassa, hän kertoi kerran vetäisseensä jotain naikkosta myös tuhkaluukkuun. Motivaatioksi kyseiseen temppuun paljastui vedonlyönti, muistaakseni 50 euron potti. Ihmettelin, että miten hän muka todisti kavereilleen tehneensä sovitun tempun...

"Jätkät oli sängyn vieressä runkkaamassa", kuului vastaus.
 
---
 
Bluesmies
No kerron minäkin:

Kerran yks mun kaveri oli pokannut yhden hyvän näkösen muijan. No kun nämä oli alkaneet touhuamaan, niin jätkä oli lähes koko aktin ajan hokenut muijalle: "mä en voi uskoa, että sä annat mulle, mä en voi uskoa, että sä annat mulle." =)

No toinen juttu tapahtui samaiselle kaverille. Jälleen oli eri muija hoidossa. Koko aktin ajan kissa oli tasaiseen rytmiin huohottanut: aah, aah, aah, aaaaaah. Ja taas aah, aah, aah, aaaaaah. =)

Sitten kerran eräs toinen kaverini oli pokannut festareilta yhden 45 vee (!!!!) naisen. Hän oli itse silloin 18. No he menivät metsään. Metsässä jätkä alkoi kopeloimaan naisen haaroja housujen läpi. No märältä tuntui, joten jätkä ajatteli, että "sainpahan kissan helposti lämpeämään." No oli jätkä alkanut riisumaan naisen housuja, kun hän huomasi, että nainen oli ripuloinut housuihinsa. Eli eihän hän märkä ollut, vaan alapää oli täynnä kuumaa ja kosteaa ripulipaskaa. No jätkä oli tokaissut naiselle: "Vitun paskalehmä!" ja lähtenyt menemään! :D
 
---
 
rrusto
"Minä runkkaan. Ei tule mokailtua ja jos mokaileekin niin kukaan ei näe."

Minäpä kuulemma teen sitä unissani tyttöystäväni sängyssä:) .har har.
 
---
 
Roudari
Ainaki pari kertaa on käynyt niin että keikan jälkeen maistuu olut, ja sitte aamulla muistellaan edellistä yötä. Muistikuvista löytyy että joo seksiä on tainnu tulla harrastettua, mutta kenen kanssa. Jos huoneistosta löytyy vain yksi daami, niin juttu on lähes selvä, mutta jos aamukaffella on enemmänkin porukkaa...

Joskus on miettinyt että olis hiton hyvä jos kuuluis siihen sakkiin jolla ei kännissä seiso...
 
---
 
Lennu
Tämä ei ole varsinaisesti rakastelumoka, mutta paha kuitenkin.

Tuttu oli ollut pikkujouluristeilyllä Ruotsissa ja ostanut jostain paikallisesta alan liikkeestä penisrenkaan.
Esitteli sitä sitten laivamatkalla firman konttorin akoille ns paikalleen asennettuna. Yökerhon pöydällä seisten.

Ei ollut tätä kertoessaan vielä aivan varma, kehtaako mennä maanantaina takaisin duuniin :)
 
---
 
JackD
Mulle tapahtui seuraavasti:

Pokasin yhden hirmun yhdissä bileissä ja kun sain naisen lämpeämään, kello oli jotain 5.00, joten univelka oli aika kova, noh sankari (eli minä) nukahdin kesken kaiken, ja heräsin kun muija keräsi kamppeita... ei siinä viittiny nousta vaan teeskentelin nukkuvani ja kun kuulin oven paukahduksen häivyin kämpille ja nukuin vähän lisää.

mutta sitähän sattuu kaikille.... tai sitten ei.
8542332101.07.2004 19:54:45
Sitten kerran eräs toinen kaverini oli pokannut festareilta yhden 45 vee (!!!!) naisen. Hän oli itse silloin 18. No he menivät metsään. Metsässä jätkä alkoi kopeloimaan naisen haaroja housujen läpi. No märältä tuntui, joten jätkä ajatteli, että "sainpahan kissan helposti lämpeämään." No oli jätkä alkanut riisumaan naisen housuja, kun hän huomasi, että nainen oli ripuloinut housuihinsa. Eli eihän hän märkä ollut, vaan alapää oli täynnä kuumaa ja kosteaa ripulipaskaa. No jätkä oli tokaissut naiselle: "Vitun paskalehmä!" ja lähtenyt menemään! :D
 
Suunnilleen kuvottavin juttu mitä olen koskaan kuullut.
keppimies8901.07.2004 20:12:56
Ottakaa plussat.
Cipollina01.07.2004 20:47:29
Suunnilleen kuvottavin juttu mitä olen koskaan kuullut.
 
Komppaan, voin melkein nähdä sen ripulipaskan sormissani....hetkinen....no hyi saatana kumminkin.
NHR02.07.2004 00:43:55
No niin, sivut 10-25, olkaapa hyvät. Muutaman hauskan kommentin ja kakkajutunkin uskalsin jättää mukaan...
 
-----
 
jannu:
 
Piru vie... kaipa tää on kerrottava ja omalla nimellä, kun varmaankin kaikki jotka mut saattais tunnistaa on jo kuullut tän jutun kuitenkin. =)
 
Tuossa jokunen vuosi takaperin , armeija-aikoinani tapahtunutta:
Oltiin päästy lomille ja siinä sitten tietysti iltapuhteena jortsuamaan lähdettiin. No baarissa tuli otettua aika tavalla. Seurueeseen ilmestyi kaksi naisihmistä, semmoinen kunnon kissa ja sen "hieman vähemmän" kissa kaveri.
 
No jatkoillehan lähdettiin tietty. Olin semmoisessa hirveessä jurnutuskännissä, mutta haistoin silti että naaraat olivat selvästi lemmekkäällä tuulella. Pahus vieköön, tilastani (ja jokseenkin heikosta itsetunnosta) johtuen kaveri ehti ensin ja pokasi sen Kissan... Eli jäi se "ihan kivannäköinen ja-kokoinen" tyttö jäljelle. Jotenkin sitä ei sitten vaan osannut sanoa ei. Yksi kavereista oli sammunut sängylle huoneeseen jonne hoiperreltiin. Jäin siis tämän kaunottaren kanssa lattialle säätämään.
 
Siinä sitten meni hommat siihen pisteeseen että työnsin käteni tytön pöksyihin... En kovin kauaa ehtinyt kopeloida kun tyttö kujersi "älä kiusaa" ja vaati kovempaa käpälöintiä. No minähän tein töitä käsketttyä ja pistin lapasella ihan isännän otteella. Tätä kesti jokusen tovin ja taas tyttö vaati kovempaa kouraa... No piru vie, siinä alkoi jo käsi vähän puutua kun tyttö ei tuntunut saavan kyllikseen. Vielä kerran nauta uikutti kovempaa kyytiä ja silloin tuli otettua nyrkki käyttöön. (hyi saatana!). Tuntui että olis pitänyt olla leka reissussa että olis ollut neidille kylliksi. Siinä sitten runttasin aikani ja viimein tyttö sai ja oli niin helevetin maireena. Itseäni lähinnä oksetti.
 
Onneksi tilastani johtuen en ollut kyvykäs mihinkään muuhun kuin noihin käsihommiin. Aamulla kun haistoin kättäni, niin olin aika helvetin iloinen etten ollut ainakaan työntänyt päätäni sinne samaan paikkaan. =)
 
Kaveri oli siis huoneessa sammuneena koko tuo ajan taivaallisen tietämättömänä kaikista kauheuksista. Kun asia tuli ilmi myöhemmin, saatoin saada osakseni jonkin verran kuittailua... =)
 
EDIT: totuutta muunneltu
 
Lennu:
 
Onkohan tämä tullut jo kerrottua? Tää on ehkä vähän ilkeä.
 
Tutulla oli nuorna miesnä käynyt kapakissa "flaksi" ja olivat menneet sitten sen luokse yöksi. Aamulla kaveri oli kääntyillyt pedillä ja ihmetellyt mikä helvetin lepakko siinä vierellä kuorsaa ja alkoi pitämään meteliä, että naikkonen heräisi ja lähtisi kotionsa.
 
No ei herännyt, millään ilveellä. Viimein sitten krapulaärtyisenä ja huonotapaisena, suorana ihmisenä oli tuttu käynyt hakemassa keittiöstä kauhan ja kattilan ja hakannut niitä sängyn vierellä yhteen ja huutanut: "HALUUKS HUORA PUUROA!" Vastaus oli: "En mä, onks sul peiliä?" "Joo, hississä on yks."
 
Ilkiä immeenen.
 
James Mc Brown:
 
Sanotaan, että tämä tapahtui kaverille.
 
Ruoka-ajan tultua, kaveri lähti hakemaan pikkusiskoaan ulkoa syömään. Tämä löytyi poikaystävänsä auton vierestä polviltaan jätkän istuessa kuskin paikalla kovasti orgastisen näköisenä. Kun pari huomasi vanhemman sisaren, tuli jätkälle kova kiire vetää housut ylös ja niin.
 
Tähän sanavalmis kaveri tokaisi että "tuus sisälle, sielä olis vähän suuhunpantavaa."
 
Maniska:
 
Tää sattu jo vuosikaudet sitten, oltiin Vihantasalmella juhannusfestareilla, siellä esiinty sillon mm. Hurriganes ja Lapparit jne.
Meillä oli mökki vuokrattu leirintä-alueelta ja jengiä mökissä reilu tusina, kaikki kundeja. Otetaan alkuillasta tukevia pohjia ennen ku lähetään kattomaan bändei. Siihen mökin terassille sitten tulee muutama kimma jutskaan ja ottaan kuppia ja mä alan tekeen tuttavuutta yhden kanssa. No siinä sitten jutut luistaa ja olut maistuu, kimmakin on hyvin jutussa mukana.
Mä pyydän sitä lähtemään mun kanssa festarialueelle, se suostuu, sovitaan siinä muitten kanssa että ne tulee perässä, nähdään sisällä festareilla.
Me lähetään tän kimman kanssa kohti aluetta ja pysähdytään leirintäalueen lasten leikkikentän penkille juomaan eväskaljat veks, siinä sitten alkaa homma lämpiämään ja alkaa molemmilla tekeen mieli. Ei voi lähtee takas mökille, se on täynnä jengii eikä mitään muutakaan mestaa oikeen ole, leirintäaluekin on täynnä jengiä. Mä saankin siinä sitten helvetin hyvän idean ja keksin että, 'hei, tossa on tollanen kiva maja'. Tosiaan siinä leikkikentällä on maja nostettu kahden pylvään varaan vähän reilun metrin korkeuteen, sinne menee tikkaat, ja sitten sieltä majasta lähtee liukumäki.
No eikun sinne sitten jatkamaan hommia, siis aivan helvetin huono paikka ko. touhuun, lautalattia ja hiekkaa joka paikassa, sielläkin. No aikamme siinä sitten yritetään touhuta ja mulla polvet verillä, ehdotan että muija polvilleen mökin seinää vasten, rotsi polvien alle ettei kauheesti naarmuunnu ja hommiin, vähän aikaa pökkimistä ja vauhti siinä kiihtyy, arvatkaas mitä sitten tapahtu...aivan oikeen, se helvetin mökki putoaa niitten tolppien päältä, aivan saatanallinen rytinä ja pauke. Mä pelästyn että nyt tulee ruhjeita ja vammoja, no onneks ne jäi vaan henkiselle tasolle. Hommat jäi sillä kertaa siihen, frendit nostamaan mökki paikalleen ja bailaamaan...
 

Himpi:
 
Lyriikkapalstalainen tekee sen lyriikoin:
 
KIPARKATIN SEITKYTLUKU
 
Kiparkatin parkkiksella
pimeen pullon hommasin
Piilotin sen järkkäriltä
hihaani kun jemmasin
 
Kiparkatin pihamaalla
pullon heti tyhjensin
Huojahtelin ulkohuussiin
jonka reikään oksensin
 
Kerto:
Kiparkatin seitkytluku
se mun kuuluu nuoruuteen
Kiparkatin seitkytluku
melkein lipsuin huoruuteen
 
Kiparkatin puffetissa
uutta puhtii tankkasin
Porvoolaisen kundin kanssa
joutavia jankkasin
 
Mäntymäki on ihan out!
Ei meitä kiinnosta naistenhaut!
 
Kiparkatin metsikössä
pirtua mä maistelin
Ekaa kertaa penistäkin
elävältä haistelin
 
Kiparkatin seitkytluku
se mun kuuluu nuoruuteen
Kiparkatin seitkytluku
melkein lipsuin huoruuteen
 
Kiparkatin portin eessä
karvaan näin mä totuuden
Rumanenä-Niilon kanssa
metsään heitin neitsyyden
 
Kiparkatin bussijonoon
ripeästi pakenin
Nuoruudesta aikuisuuteen
nopeasti tokenin
 
k1mm0:
 
Kaveri kerto joskus seuraavanlaisen jutun:
 
Eräs (noin neljännellä luokalla oleva!!!!!! pelottaa ajatellakkin) pari oli juuri pääsemässä vauhtiin, kun huomattiin että on kortsut lopussa. Niinpä tämä ovela pari oli keksinyt ratkaisun tähänkin tilanteeseen. Muovipussi väliin ja jatketaan. Että sillein.
 
Maisteri:
 
Eräs kaveri oli illan päätteksi saamassa eräältä muijalta. Touhu eteni jo sisääntulovaiheeseen, kun kaveri huomasi pikkuveljen olevan yhteistyökyvytön. Mietti, "Mitä nyt? Ei viitti myöntää, ettei seiso." No, kekseliäänä veikkona känninen toveri päätti korvata löysän lerppunsa peukalollaan. Huhu kertoo, että muija ei aluksi edes huomannu patukan olevan peukalo.
 

noir:
 
Itsellä oli samanlainen tilanne. Muija siinä voihki sormien varassa, ja kysäisi että onko mulla kortsua päällä. Totesin että ei ole. Tyttö oli hieman huolestunut raskaaksitulemisen vaarasta, jolloin selitin asian oikean laidan. Noloa, vaikka ei tosin minulle :P
 
Hater:
 
Nuorena poikana yhden tytön kanssa oltiin touhuissa ja sanoin sille et oisko kondoomia? Niin se sano mulle, et onks sulla jotain tauteja. Mä sanoin sille, ettei mulla ainakaan ole, mut sulla voi olla. Ei siitä siteen tullut enää oikein mitään :)
 
Pekkatapio:
 
Tämä ei sitten sattunut minulle, isoveljeltäni kuulin...
 
No siis ei nyt touhuamaan tosiaankaan hemmo ollut päässyt, vaan tapahtui seuraavaa:
 
Iso jätkäporukka oli kännäämässä ja joku oli sitten saanut päähänsä, että "vuokrataampas homovideo". Sitä sitten yhden (seurustelevan) kaverin kämpille kattelemaan, kun vaimokekin oli sattumoisin jossain... Toinen älypää keksi kämpillä sitten, että "katotaan videota alasti, ja sitä, kellä alkaa seisomaan, niin vedetään turpiin."
 
No, kaikki yhdessä tuumin vaatteita heittämään pois ja tunnelma pienehkössä olohuoneessa tiivistyy... kunnes se vaimoke tuleekin kotio, näkee kymmenkunta alastonta jätkää kattomassa homopornoa ja tokaisee "voi v***u" ja vetää ulko-oven kiinni perässään. Oli tyypillä vissiin selittelemistä seuraavina päivinä.
 
Micho:
 
Kuulin tässä taannoin juttua, kuinka eräs nimeltämainitsematon henkilö (en itseasiassa edes nimeä muista...) oli luurit korvilla vetelemässä kätöseen, tuijottaen samalla auki olevaa pornosivua, eikä siinä työn touhussa sitten huomannut, kun isänsä oli ilmestynyt taakse seurailemaan pojan touhuja.. ..noh, siinä oli sitten isä koputtanut olkapäähän ja tokaissut rauhalliseen tyyliinsä, että "tulepa poika sitten syömään, ku oot valmis..."
heh.. oli siinä sitten varmaan ruokapöydässä hieman hävettänyt... XD
 
Jami:
 
Tuo anaaliyhdyntä tuntuu kiehtovan poikeroisia. Varoituksen sana on paikallaan. Kovinkaan moni nuori tyttö ei moista yritystä rakkaudenkohteen vaihtoon ymmärrä. Nuori on luonnostaan erittäin tiukka sen takaoven suhteen. Niin ajatuksena kuin fyysisestikkin.
 
Poikkeuksena on jäänyt mieleen entisen bändikaverini Keijon tyttöystävä joka oli väljä niin luonteeltaan kuin ilmeisesti fyysisestikkin. Keijo kun oli varsinkin juovuspäissään hulvaton tyyppi ja saattoi vaihtaa kesken rakkaussession yhtäkkiä reikää, tuumas tyttö keimailevan ystävällisesti vaan että: Kekellä on taas shou päällänsä.
 
No ei tämä nyt mikään moka ollut mutta jotenkin sopi aiheeseen. Ja tämäkin on niitä viimevuosituhannen juttuja.
 
Edit: niinku kaikki meikäläisen rakkausjutut. Niin mokat ku onnistumisetkin. Kun sitä vaimon kanssa hommat jo osataan eikä niistä ole nuorisolle kertomista. Muutakun että ei sitä muuta mies voi kaivata. Onnellisia ollaan.
 

artuu:
 
Joo onhan niitä tapahtunut!!...yks mitä tapahtu laivalla muutama vuos sitte, ni pokasin ruottalaisen mimmin laivalta!!! nooh perkele en minä mitään ruottia osannu ja se ei englantia!...kommunikointi sujui käsin!!...no oluet ja viinakset juotuamme! päästiin hommiin!!...olin kovasti jo kännissä ja sittenpä sammuin!! seuraavan kerran heräsin kun se työntää mua (100kg) äijää pois päältään ja ottaa mun löysää vehjettä pois sen lompakosta!
 
Noh toinen vielä!!..joku kaverinkaveri oli ollu kans laivalla ja pokannu jonkun mimmin sieltä ja sitte oli menny hyttiin hoitaa hommiaan!!...noh muut kaverit oli salaa vessassa kuuntelemassa kun kaveri laitto menemään!
Noh ensin kuulu pientä huohotusta vain!!...sitten tyttö alkoi kiihottua ja huusi kovaan ääneen "Laita sormi peppuun".....sen jälkeen ei kuulunut mitään minuuttiin.....sen jälkeen tyttö kiljaisi uudestaan.."eikun minun peppuun"....HAHAHAA äijä oli tunkenut sormen omaan hanuriinsa!!
 

85423321:
 
Rakastelumoka... joo kyllä löytyy! Olin tuossa jokin aika sitten paskalla yleisessä käymälässä, jossa pöntöt oli erotettu niillä tavallisilla puusärmeillä. Naapurikopissa istui joku toinen jätkä paskalla. Olin jo edennyt pyyhkimisvaiheeseen ja kurkkasin tapani mukaan aina pyyhkäisyn jälkeen paperiin ennen sen tiputtamista pönttöön nähdäkseni oliko vielä tarpeen ottaa uusi paperi. Sitten eräällä kerralla kun vedin paperin näkyviin kurkkausta varten, sattui otteeni jotenkin irtautumaan paperista, ja se lähti kieppuen tippumaan vessan lattiaa päin. Yritin huitoa paperia nopeasti takaisin käsiini. Pahaksi onnekseni ilmassa kieppuva paskainen paperi sattui livahtamaan särmin alta naapurin koppiin. En keksinyt muutakaan, joten sanoin: "Tota, voitko antaa sen takas?"
Naapurikopista ei kuulunut mitään, ainoastaan kenkä tuuppasi paperin nopeasti omalle puolelleni.
 

SURf:
 
Hitto sulla on kyllä merkillinen käsitys rakastelusta. No, kukin tyylillään.
 
Nimismies:
 
Hoh...minäkin olen tehnyt kakkamokan.
 
Minulla oli kaverini lehti lainassa. Asetin sen lattialle voidakseni jatkaa mielenkiintoisen jutun lukemista samalla kun pyyhin. Kun aloin tarkistaa oliko paperissa kakkaa se irtosikin käsistäni ja leijaili suoraan lehdelle, johon tietysti tuli kunnon ruskea jälki.
 
En muista miten sitten sain sen putsattua mutta sentään palautin sen lehden. Luultavasti ei olisi pitänyt.

 
Hater:
 
Mun pahin moka on, kun panin ilman kumia ja sain klamydian. Käyttäkää ehkäsyä!
 

Pallisti:
 
Olin muistaakseni toista kertaa sängyssä mun entisen muijan kanssa, jolloin heitin hänelle "voisitko nuolla mun säkkejä?". Oli siinä vähän ihmettelemistä ja sittenkö rupes häikäsemään. Onneksi suhteen edetessä niitä kassejakin nuoltiin ihan kiltisti, jos suostuin tekemään jotain, jota tänne ei voi kirjoittaa, ettei teille tulisi paha olo..
 
-J:
 
Nää nyt ei oo suoranaisia mokia, mutta hauskoja silti.
Kerran juhannuksena, olin iskenyt kohtalaisen näköisen tytön ja hänen aloitteestaan läksimmekin teltalleni päin, tietenkin harrastamaan seksiä (vaikkei siitä suoraan puhuttu). Noh, hyvillä mielin painoin romua torveen teltassani tovin ja kunnes homma oli ohitse tulimme tietenkin teltasta pois. Sillä välin telttaleiriimme oli saapunut kavereitani ja olivat auton läheisyydessä kuuntelemassa musiikkia. Kylläpä niitä hymyilytti. Myöhemmin sain kuulla, että telttani päädyssä oli mennyt edestakaisin pääni kokoinen kuhmu ja tasan tarkkaan tahdilleen autostereoista tulleen musiikin tahdissa!
 
Kerran laivalla, meillä oli kaverini kanssa ainutlaatuinen tilaisuus matkustaa laivan parhaassa sviitissä. Noh, illan mittaan olin saanut naisseuraa ja päätimme lähteä katsastamaan hyttiä. Sänkyynhän sitä päädyttiin. Mutta sänky ei riittänyt, joten päätimme kokeilla sviitin olohuoneen lasipöytää. Loppujen lopuksi kun aloin olemaan "viimeisilläni" päästin kaiken muijan mahan päälle...ainakin melkein. Loppuillasta kaverini tuli vihan rajamailla vastaan laivan käytävällä, kun oli sotkenut kätensä johonkin "limaan" ottaessaan karkkia samaisen pöydän päällä olleesta kulhosta :D
 

Von Härskiburg:
 
Kotibileissä kaveri kävi nussimassa muijaansa omistajan(myöskin kaveri) säkkituolissa. Heitti sitten kortsun omistajan sänkyyn ja vähän peitteli. Omistaja huomasi kortsun vasta aamulla.
 

HS:
 
Terve
 
Ei ihan suoraan kysymykseen, mutta (taas) lähelle.
Töissämme eräs rouvashenkilö kertoi kahvitunnilla hauskan (...kenen kannalta, Hoho ) tapauksen. Tyttärensä on töissä lastentarhassa ja juttu on sieltä kotoisin.
 
Tarhassa järjestettiin ns. lelupäivä, jolloin lapset saivat tuoda kotoaan oman lelun mukanaan tarhaan. Lapset esittelivät innoissaan lelujaan ja Janne kaivoi vuorollaan repustaan omansa. Käsiraudat. Tarhantädit tietysti kysymään, että mistäs Janne on tuommoisen lelun saanut. "Äiskän yöpöydän laatikosta", kuului 4-vuotiaan tomera vastaus.
Iltapäivällä saapui äiti noutamaan pienokaistaan. Tarhantäti oli Jannen kanssa portilla vastassa ja Janne kertoikin heti, että tänään oli ollut lelupäivä. "Voi hyvänen aika! Ei siitä ollut kotona eilen mitään puhetta. Olikos sillä meidän Jannella ollenkaan mitään lelua mukana?"
"Öhöm... tuota, juu... Kyllähän Jannella... tuota...juu... olihan sillä... Jaaaa mutta sieltä taitaakin tulla Ullan isä. Täytyy tästä mennä laittamaan Ulla valmiiksi. Hei hei vaan"
 
Seuraavana päivänä oli Janne jätetty portille aika pikaisesti.
 

Fage:
 
No en tiiä miten tää on mun moka mut ainaki mulle kävi yks juhannus muutama vuos sitte hassusti ku oli sit saanu raahattuu muijan telttaan ja sit kesken kuuman aktin pojat päätti kaataa teltan. No eipä siinä ulos mesoomaa pojille ja uutta telttaa väsäämää pystyy. No teltta pystyssä ja muija sisälle. Täs välis piti käydä kusella. Takas telttaan ja muija nukkuu ilosena. seuraava muisti kuva yöstä on se ku joku pässi revitteli mopolla hiekkaa päälle. että sellane
 

breach:
 
Kipeän hauskoja juttuja! Päivän (ellei koko viikon) pelastus!!
 
Oma "hassu" tarina on tämmönen: Olin lomamatkalla Kyproksella ja tutustuin siellä suomalaiseen tyttöön. Tilanteet johtivat toisiin ja kohta olimmekin hänen ja kaverinsa hotellihuoneessa touhuamassa. Olin juuri harrastamassa suuseksiä kun tytön kaveri tuli huoneeseen ja jäi sinne aikeinaan alkaa nukkumaan. Päätimme mennä kylppäriin jossa huomasimme ettei kortsuja tullut mukaan. Tyttö sitten lupautui ottamaan suihin, kävi polvilleen ja rupesi hommiin. Olin niin kännissä ettei millään meinannut tulla valmista, tyttö vaikutti jo väsyneeltä ja itsellä jalat oli krampata ku siinä jännittyneenä seisoskeli. Vihdoin ku tulin tytön suuhun, tämä nousi ylös ja kurlasi jostain sieltä sperman seasta että "mä en sit niele!" ja sylki tavarat lavuaariin. Repesin täysillä nauraan, mutta tyttö ei ymmärtänyt huumoria...
 

Dr.Rubber:
 
Aika köykästä settiä tämä, mutta olkoon...
 
Olin just alkanu seurustella mun ex-muijan kanssa ja se oli ekaa kertaa mun luona yötä. Se ei ollu sillon vielä tavannu mun vanhempia.
Porukat oli sillon joissain pippaloissa ja talo tyhjänä. No, mehän oltiin illalla häslätty ihan urakalla ja yöpöydällä olikin pari kappaletta kortonkeja, joissa oli ryynit sisällä. Eihän niitä roskiin jaksa heittää.
Aamulla sitten isä tulee krapuloissaan herättelemään minua, että käyttäsin sitä siivomassa niitten bilemestaa. Ei se kyllä näyttänyt kovin moksiskaan olevan, kun huomas sen kortsupinon pöydällä. Mua ja nykystä ex-muijaa vähän nolotti...
 
(Toim. huom. Dr.Rubberin allekirjoitus: "Ei kannata tunkea lunta pilluun!" ;)
 
Fuzzy Boner:
 
Teinivuosina, 10nisen vuotta sitten olin silloisella tyttöystävälläni yötä. Homma alkoi mennä kiihkeeksi ja kesken kopeloinnin mimmi kysy, että onko mulla kortsuja. Sanoin ettei ole. Sit se kysy että haluanko, hän voi hakea. Sanoin ok ja mielessä vilisi "o-ou, ny olis menoa"
Se lähti hakemaan alakerrasta niitä ja sillä aikaa mietin mitä kohta tapahtuisi. Sitten vaan tunsin, että ou shit. Lasti lens siihen omille reisille välittömästi ilman mitään. Mimmi tuli takaisin ja huomasi tahmeen meiningin.
Oliskohan mun sit siinä pitäny kysyä, että "OLINKSMÄ PARAS?" Ei tullu pesää ei.

 
Nimismies:
 
Itselläni oli entisen tyttöystäväni kanssa herkkä hetki, emme tosin vielä olleet kauhean pitkällä. Yhtäkkiä hän kysyy:"Oletko sinä vähän lihonut?". Kyllä tunnelma putosi kuin vanhat miehen housut tämän tanssiessa Macarenaa.
 
Wuf:
 
Yksi ainakin aihetta sivuava moka (tai päättäkää itse, oliko moka) tulee ajalta ennen edellistä bändiäni.. Keski-Pohjanmaalaisen metallibändin 'suunnittelukokouksessa' viina virtasi, ja korttipelin seassa tuli keskusteltua ja kyseltyä mitä typerimmistä asioista. Kaikilta kuitenkin kysyttiin melkein ensimmäisenä se teinien suosikki: "Milloin menetit neitsyytesi?". Tähän huomattavasti humaltunut, tässä nimeämättä jääköön henkilö heitti vuosituhannen kommentin:
 
"Lasketaanko koirista..?"
 
Taisi välähtää sekunnin liian myöhään..
 
Ja ei, tuo en ollut minä, vaikka olisin voinut moista läppää heittääkin.. :D
 
rkokkonen:
 
Hahaa! Muistia kaivelemalla löysin omastakin arkistosta pikku mokan petipuolella. Olitiin siinä entisen eukon kanssa puuhissa (öää, joskus 2001 kesällä, ellen täysin väärin muista), kun meikällä hyppäs ihan tajuton läppävaihde silmään. Siinä sitten alko vitsi virtaamaan ja kun eukko ei tietenkään huumorintajuttomana *sensuuria* ymmärtänyt, hän otti ja käänsi kylkeä ja alkoi nukkumaan. Mutta mulla oli hauskaa, tosin omille vitseille ei saisi kyllä nauraa...
 

Von Härskiburg:
 
Ei mikään moka, mutta kerrotaan:
Kaveri oli onnistunut pääsemään jonkun tytön kanssa hyvin intiimiin tilanteeseen omassa huoneessaan. Meno alkoi käydä hurjaksi kunnes ovi aukesi ja kaverit änkes sisään. "Älkää meistä välittäkö, me tultiin kuuntelee Gunnareita." Kun kyseessä oli vielä tyttö, jolta jätkä oli yrittänyt useemminkin heruttaa, niin kyllä varmaan vitutti.
 
Sitten yksi todella nerokas kommentti kesken esileikin: "Voi vittu, ny tuli paskahätä. Ootatko hetken?"

 
Nimismies:
 
Itse olin joukkueen saunaillassa, hyvässä kännissä. Muijani sattui sitten eksymään sinne ja mentiin yläkertaan 'herkistelemään'. Kun oltiin päästy hyvään vauhtiin niin kaksi joukkueen visapäätä tulee sinne sytyttämään takkatulta, 'kun sen ääressä on varmasti romanttista rakastella'. Meinasi itku päästä kun jätkät ei lähteneet mihinkään millään ja mitenpä itse liikut, kun sapeli on tupessa?
 
Elämäni vittumaisimpia tilanteita. Kiitos kun jaatte sen kanssani.
 

waldemarx:
 
oon sammunu kesken kaiken :D
 

se_julle:
 
Huomasin tossa näitä juttuja lukiessa että kovin moni naispuolinen henkilö ei ole avautunut seksin temmellyksessä tapahtuneista sattumuksista.
Minun on nyt sitten puolustettava naisten kunniaa ja kannettava korteni kekoon. Vaikka eipähän nämä nyt ole kummosia.
 
Ensinnäkin olen nukahtanut ainakin kerran kesken touhujen kun pitkän illan jälkeen oltiin vihdoin päästy silloisen poikaystäväni kotiin. itse olin jounut vaan muutaman oluen, mutta poikaystäväni oil tuhannen päissään. Arvatkaa sytyttikö?
 
No mun sängyn kanssa on sitten ollut muutaman kerran ongelmia kun se on sellanen isomummin peruja oleva vanhus ja kitisee ihan hemmetisti. Asun siis vielä kotona vanhempieni luona.
 
Pahin moga tähän sänkyyn liittyen tapahtui yllä mainitun exän kanssa kun saavuttiin yömyöhällä meille ravintola illan jälkeen. Me kun elimme kaukosuhteessa niin viime näkemisen välissä oli jo viikko vierähtänyt. Siinä kiihkossa unohtui sitten kaikki muu kuin oleellinen, muunmuassa viereiseen huoneeseen majoittuneet isovanhempani ja suoraan huoneeni alapuolella nukkuvat vanhempani. Siis olettaen että siltä metakalta saivat nukutuksi. Se ääni on niin hirveä! Tällaista on varmasti ollut joskus synkkinä hetekka-aikoina.
Tämä on varmasti noloin seksiin liittyvä tapahtumani. Aamiaispäydässä oltiin hieman noloina.
 
No viime perjantaina nykyisen poikaystäväni kanssa kävi semmoinen juttu että naitiin siinä niiden keittiönpäydällä. Ei siinä mitään mutta epähuomiossa sinne keittiöön oli jäänyt kortonkipakkauksen kuori jonka tietysti herran vanhemmat sitten löysivät. Ja tietysti ne myös huomasi että rypsiöljypurkki oli ollu yön pojan huoneessa. Oltiin nimittäin päätetty kokeilla anaaliseksiä samana yönä. Oli saanut poika aika paljon kuittia jälkeenpäin. Koskakohan kehtaan näyttää naamaani siellä uudestaan?
 
Ei nyt varmasti ole maailman paras idea laittaa näitä tänne normaalilla nicilläni, mutta rohkea rokan syö ja kerranhan sitä vaan eletään. Toivottavasti tänne tulee kohta paljon kesän sähläys kertomuksia.
 
Galder:
 
Eräs tuttu poikamies on varsin estoton seksin suhteen. Kerran hän eksyi erään naisen kanssa sänkyyn, mutta joutui valitettavasti toteamaan tällä olevan "ne päivät". No, yritys oli kova, mutta eihän siitä mitään tullut. Siinä hän sitten makoili naisensa vieressä turhautuneena. Kovasti olisi tehnyt mieli purkaa paineita ja niinpä hän herrasmiehenä kysyi: "Ei kai haittaa jos runkkaan?" Tilanteen teki yhä koomisemmaksi se, että viereisellä sängyllä nukkui tytön kaveri.
 
Itse jouduin kerran toteamaan, että on varsin kiusallista kun kesken panopuuhien alkaa alkoholipitoiset juomat vatsassa möyryämään. Se syö halut aika nopeasti. Tulee kiire leksalle.
 

evil_twin:
 
hmm...ei tuu mieleen mitään ihmeempiä mokia. Tai no tulipa kerran siinä juuri hommien alussa vahingossa kajautettua ilmoille hirmuinen pieru (siis semmonen kunnon 150dB potenssiin 45). vähä aikaa oltiin hiljaa ja sitte alko hirveä nauru molempien toimesta :)
nojoo...aika tavallinen tuo kuitenki oli, mutta tulipa kerrottua.

 
Setae:
 
Tää on oikeestaan aika tylsä ja ei edes moka (omalta osalta). Oltiin tuossa viime kesänä saaressa kaverin mökillä ryypiskelemässä, ja siinä jossain vaiheessa erän kaverin hoito piti hakea veneellä sinne. ei siinä mitään, se hoito toi myös viina meille janoisille. Siinä sitten viinan kanssa temmellettiin aikansa ja sitten kaverini pystytti teltan ja hävisi sinne naisensa kanssa. Kellokin oli jo jotain 3.30 mutta meitä muita ei väsyttänyt. Yhtäkkiä muistui että meillähän oli pallomankka mukana ja kasetilla Klamydian perseeseen. Se siinä sitten kelailtiin kohalleen ja minä kaikkein rohkeimpana/eniten humalassa olleena hiivin sen teltan viereen (pokka ei meinannut pitää koska se eukko piti teennäisen kovaa meteliä) ja painoin kassun rullaamaan.
 
Aamulla utelin kaverilta että ei kai häiritty niin kaveri siihen vaan että:"saatanan jätkät, ei siinä muuten mitään mutta kun pokka ei meinannu sielä teltassa pitää"...
 
että näinkin tylsä juttu. se on oikeest hauskempi kerrotuna...
oikeest...
 
(kylläpäs lipsahteli typoja kuin Huttusen Empulta konsanaan...)
 

RawknRawl:
 
Ammoisna aikoina eräälle hyvin tuntemalleni heepolle kävi kylmät. Illan ravintolatutun asunnolla olohuoneen maastossa täyttä höökiä laiteltaessa aukeni yllättäen viereiseen huoneeseen vievä ovi. Huoneesta kajastavaa valoa vasten piirtyi vain tumma hahmo ja ilmaa viilsi matalan miesäänen, ehkäpä perusteltukin, kysymys: "Riitta mitä sä teet?!" jatkaen veretseisauttavasti: "Riitta, tänne!". Jättipä hyvin tuntemani heepo siinä poistuessaan jälkeensä aivan saatanan hyvät nahkahanskat.
 

bedlam:
 
Viime kesänä olimme silloisen tyttöystävän kanssa vahtimassa taloa vanhempieni ollessa ulkomaanmatkalla. Baari-illan jälkeen sänkyyn köllähdettyämme ehdotin, jotta mentäiskö takapihalle touhuamaan kun niin lämmin sääkin on. No, tottakai humalaspäissään ja kiihkon vallassa ei taas järki juossut ja ulos päästyämme sydän hypähti kurkkuun kun takaovi napsahti lukkoon. Alasti siinä sitten juoksentelimme taloa ympäri ja edestakaisin vara-avainta etsiskellen ja toivoen, että naapurit jo nukkuvat. Auton ovet oli jostain syystä jääneet auki ja avainkin virtalukkoon, joten vaihtoehtoina oli körryytellä alasti ja humalassa siskoni luokse kyselemään avainta, istua alasti vuorokausi autossa ja odotella porukoiden saapumista tai hajottaa ikkuna. Onneksi päätin kuitenkin vielä kerran katsastaa kaikki mahdolliset paikat ja löysin kuin löysinkin vara-avaimen.
 
Jälkeenpäin sitä on miettinyt, että 1) mitä poliisi olisi sanonut pysäyttäessään 2) mitä vanhemmat olisivat tuumailleet astuessamme nälissään ja alastomana autosta...
 

peltikojootti:
 
Luonnonhelmassa kun naiskenteleepi, kannattaa varoa todella piikkisiä pusikoita...nimittäin ne sattuu ja vitusti,
etenkin jos sattuu horjahtamaan niiden päälle :)
Ja ne jäljet mitkä jää käsii,jalkoihin ja selkään, ei ole kaunista katseltavaa kesähelteillä...
 
Bassballs:
 
Tämä ei ole moka, vaan uskomattoman miehinen tempaus: Päähenkilöinä eräs kaverini ja muija, joka vihasi edellämainittua aika suunnattomasti.
Eräänä ryyppy-yönä molemmat olivat ajautuneet samaan (tämän tytön)huoneeseen humalapäissään ja kuinkas muutenkaan kuin jylpyttelemään vaan..
Aamulla tämä kaiffa sitten krapulapäissään paskanti tytön vessan tukkoon ja poistui paikalta ennen tämän heräämistä.
 
Hahaa..sovinismia parhaimmillaan..
 
rs247:
 
Oltiin suuunniteltu muijan kans et kokeillaan anaalia jossain vaihees. sit kerran ku oltiin vedelty tapio-viinaa muijani sanoi "nyt tai ei koskaan" Kaivettiin voiteet esille ja pääsimme itse asiaan. Molemmat tykättiin siitä varsin paljon, mut yhes vaihees muija kysy "haiseeko tääl paska? Mä siihen et emmä mitään haista ja painoin päälle ku yleinen syyttäjä. Kun Lopetimme, katsahdimme alapäähän ja molempien alapäät, ja lakanat oli ihan liukuvoiteen ja paskan seoksessa. Kyllä revettiin ihan totaalisesti ja ollaan vastoinkäymisestä huolimatta jatkettu myös anaalipanoja. Patja muuten meni vaihtoon tuon kerran jälkeen, oli sen verran rujot jarrutusjäljet. Että parempi käydä paskal ennen pyllypanoja.

 
hyvoti:
 
Tämmönen juttu takavuosilta: Oltiin kaverini Jukan kanssa kapakassa ja Jukka sai isketyksi itseleen naisen, mitä ei kovin usein tapahtunut. Valomerkin jälkeen Jukka ja nainen päättivät lähteä naisen luo jatkoille. Jukka narikassa naisen selän takaa iski minulle silmää ja näytteli naama hymyssä peukaloaan innoissaan. Samaan taksiin nousivat Jukka vielä iloisesti taksin ikkunasta vilkutteli. Kun seuraavan kerran tapasin ystäväni Jukan kyselin kuinka ilta oli mennyt. Jukka nolona selitti, ettei kovinkaan hyvin. Olivat menneet naisen asunnolle ja päättäneet vielä ennen asiaan siirtymistä ottaa pienet yömyssyt naisen viskipullosta. Seuraava asia minkä Jukka muisti oli se kun hän heräsi naisen WC:n lattialta tukka kuivuneena kiinni omaan oksennukseena, housut polvissa ja paskat housuissa. Ei kuulemma ollut ehdotellut uutta tapaamista vaan häipynyt paikalta vähin äänin. Tämän tapauksen jälkeen Jukka lopetti juomisen puoleksi vuodeksi.

 
R.Cooley:
 
Tästä kakka jutusta tuleekin mieleen kaverin partioretki.
 
Pienenä joskus olivat olleet partioretkellä ja kaverilla oli ollut haalari päällä. Paskalle mennessään (metsässä) oli sitten riisunut/tiputtanut haalarinsa nilkkoihin ja käynyt kököttämään. Työnsä tehtyä kaveri huomasi, että oli paskantanut omaan huppuunsa.
 
Kyllä oli muilla hauskaa kun kaveri tuli asialtaan takas ja kertoi tapahtuman.
 
Juz:
 
Tulee itsellekkin mieleen eräs partioleiri jolloin yksi kaveri ei jaksanut lähteä ulos teltasta kuselle kun oli pimeää ja pirusti pakkasta. Tyyppi sitte huomasi teltassa tyhjän limsa pullon ja tyhjensi rakkonsa sinne ja sitten onnellisena nukkumaan. Yön aikana toinen kaveri oli herännyt samassa teltassa ja huomannut että on kauhea jano, no poika löysi "jonkun limsa pullon" ja ajatteli että tuskin omistaja kauhean pahaa tykkää jos tosta menee hiukan hörppäämään... Oli juonut sitä kusta melko paljonkin, eikä saanutkaan kuulla aamulla yhtään vittuilua asiasta.

 
R.Cooley:
 
Ja tosta tulee mieleen kun oltiin pari vuotta sitten skedee kaverin kanssa ruoholahden parkissa. Siellä oli 3 nassikkaa noin. 11-12 vuotiaita, jotka pummi kokoajan juotavaa kun siellä oli niin kuuma ja nestehukka tuli jos ei juonut.
No kaveria sitten rupes vituttamaan ja sanoi mulle, että käy kusemassa 0,5 l pulloon ja niinhän se teki. "Juoma" oli kuitenkin niin saatanan kuumaa ja "ei mehun väristä=)" niin päätettiin kaataa mun päärynä mehukatista vähän blandikseksi ja niin tehtiin. Seuraavalla kerralla kun pojat pyysivät saivat juomaa..
 
Hah siitäs saivat paskanasut.. Kyllä meillä oli SAIRAAN hauskaa sillon. huhuh

 
mz:
 
No no pojat. Nyt eksytään aiheesta aika pahasti. Edes vähän kunnioitusta, ei tällaista ketjua voi laittaa off-topiciksi.
:)
 

Aatu:
 
tämä on näitä kaverin-kaverin-kaverille sattuneita tapauksia...
 
Mutta kaverin-kaveri oli pokannut itelleen naisihmisen jostain Kuopion kapakasta. Sitten olivat menneet tämän naisen kämpälle ja päässeet siinä sitten asiaan.
Nainen oli ihan viittä vaille valmis mut tokas siihen "AE ETTÄ KUN TEKKÖÖ HYVVEE!" Miehen halut oli loppunu vähän niinku siihen paikkaan...
 
Kannatta muistaa kun on savolaistyttöjen kanssa liikenteessä..
 
HCW:
 
Niin tälläinen tilanne voi olla aika nolo.Ei kyllä ole itselle sattunut.
 
Puhallat leikkimielellä vähän pureskellun purukumin tyttöystäväsi pimpsaan, ja kun imaiset takaisin saatkin kaksi. Se on noloa...
 
Lähikauppias:
 
Moi!
 
Mä oon aina halunnut tehdä silleen, että pistän tyhjän ilmapallon pimppiin ja puhallan sen sitten isoksi, solmin kiinni ja jätän sinne.
 
Kiitti mooooooi!
 
Nimismies:
 
Mitenkäs muuten on, oletteko kuulleet sellaista juttua että jos tytön pimppiin puhaltaa niin se tyttö kuolee?

 
KooAa:
 
No kyllä varmaan mutta saattaa siihen aika kauan mennä.
 
jannu:
 
Joo, muistan lukeneeni tämän joskus jostakin kirjasta... En vaan muista että miten juttu meni, pelkästään sen että varoittivat puhaltamasta koska seurauksena pahimmillaan kuolema. Veikkaan että tarkoittivat semmoista kunnon puhallusta ilmapallo staililla, eikä mitään pientä vilvoittavaa ja kutittavaa virettä.
 
Että eikun kompura kiinni ja muijantappoon...
 

Hater:
 
Kokeneena panomiehenä voin sanoa, ettei siihen kuole. Ettekste ole ikinä kuulleet kun naiskentelun yhteydessä menee ilmaa pimppiin ja ku se tulee ulos tulee sellainen ääni (kuulostaa pierulta, vaan löysempi).
NHR02.07.2004 00:49:11
Kappas, ei näköjään mahtunut noin pitkää pätkää yhteen viestiin. No, tässä loput:
 
-----
 
mz:
 
Perhanan perhana. Kaikki paikat täynnä hyttysenpistoja. Miten tämä liittyy mihinkään?
 
Mieleeni palaa eilinen päivä, jonka muistan kuin... eilisen päivän. Satuimme nimittäin tyttöseni kanssa olemaan kaupungilla, kun himot yltyivät sitten niihin mittoihin, että päätimme vihdoin toteuttaa jo aiemmin suunnitellun visiitin lähellä kaupungin keskustaa sijaitsevaan melkoisen metsäiseen puistoon.
 
Etsimme sitten varmaan vartin-puolisen tuntia sellaista paikkaa, joka olisi sijainniltaan sikäli siedettävä, ettei tarvitsisi puskaan mennä, ja etteivät ulkoilureitit menisi ihan vierestä. No, löytyipä sitten sellainen suht hyvä paikka puun alta (meillä oli viltti mukana), joka tosin oli niin kalteva että se jätti meille vaihtoehdoiksi joko ns. painaa ylämäkeen tai sitten kokeilla kreikkalais-roomalaisesta painista tuttua vyörytystä. Valitsimme ylämäen. Paikka sijaitsi kylläkin vain noin kahdenkymmenen metrin päässä lähimmästä polusta, mutta olimme varmoja ettei kukaan varmasti tähän aikaan täällä liikkuisi.
 
Toimiin päästyä metsän keskellä tapahtuneen ylämäkeen nousemisen nurjat puolet tulivat esille.
 
Ensimmäisen mielenkiintoisen haasteen toi nimenomaan tämä kaltevuus. Arvatkaa oliko lieviä ongelmia jalkojen pidon kanssa.
 
Toiseksi hyttyset. Jos puussa olisi ollut piilokamera, todennäköisesti kuvaa katsoneilla olisi ollut hulvattoman hauskaa molempien huitoessa vähän väliä hyttysiä. Illan avainsana olikin: "Ootas" *smät*
 
Kaiken kruunasi vielä ohi kulkenut keski-ikäinen pariskunta. En tiedä huomasiko toinen, mutta se mies... ikinä kukaan ei ole kyylännyt minua niin pitkään ja oudosti. Onneksi siinä oli edes jonkun verran puskaa edessä ja matkaakin edes vähän.
 
Tyhmää? Ehkä, mutta ainakin meillä oli jälleen kerran hiton hauskaa. Uudestaan, sanoisi Tiivi-Taavi tähän.
 

helinkopteri:
 
Eipä tuossa paljon mokaamista ollut,
mullakin on vastaavanlainen.
 
Muinoin tuli rak... pistettyä rojut laariin Tampereen sorsapuistossa.
Kaikki tapahtui varhain sunnuntai-aamuna rankan baari-illan jälkeen.
Klo oli siis varmasti jotain kuuden pintaan.
Eukolle jäi varmasti napa mustelmille, sen verran sihtausvaikeuksia oli alkuun.
Touhuun kuitenkin jotenkuten päästiin ja pistelin (omasta mielestäni) menemään oikein kunnolla.
Sivusilmälläni kerkesin huomasin sitten mummon joka oli siinä koiraa kusettamassa.
Emme olleet vaivautuneet mihinkään piiloon,
kello kun oli mitä oli...
Siihen se mummeli sitten pysähtyi parin metrin päähän katselemaan, liekö koira kusaissut tai muuten vaan kiinnosti.
Minä jatkoin pökkimistä kuin viimeistä päivää enkä maininnut akalle mitään,
olisi kuitenkin hommat loppuneet lyhyeen...
 
Noh, hommat saatiin viimein päätökseen ja hajaannuimme eri teille.
Kotimatkalla iski kauhu,
missä KORTSU??
Oliko se tippunut kesken kaiken, oliko sitä ollutkaan, mitä helvettiä?
Onneksi kotona housuja riisuessani lattialta kuului vaimea "lätsis" ja siinähän se kumi oli,
sisällään pari onnetonta tippaa.
En ollut muistanut kumia pois edes ottaa ja nakkihan se oli veltostunut heti kun oli siemenensä sylkäissyt.
Housut pesuun...

 
Graniitti:
 
Mokaillut olen, mutta missään ei ole mitään hauskaa... Kerran painoin yhden illan muijaa tuhannen kännissä ja kun olin valmis, nousin vain päältä pois, lätkäsin kortsun seinille ja sanoin jotain niinku "mä meen tupakille" ja lähdin meneen, oli niin yhdentekevä olo. pari kertaa on into lopahtanut kesken kaiken (tiedätte varmaan mitä tarkotan). Niin ja kerran touhailin muijan kanssa yhden vuokratun bile-tilan saunassa ja muijan ratsastaessa putos seinältä meidän päälle 3 lautaa. oli ottanut tukea väärästä paikasta...
 
Metallisti
 
samanlaista joku mainitsi aikaisemminkin, mutta tivasin että "eikö nyt sittenkin voitais vaikkei oo kortsua, ja syöthän sä pillereitä?"
 
...sain kondylooman.
 

Lähikauppias:
 
Hauskaa oli, kun olin kaverini tupaantuliaisissa. Menin vessaan ja sillä huomasin hyllyllä semmoisen kondylooma-penslausneste-lääkepurkin. Joku muu olisi voinut vaisuna pistää sen vähän piilompaan, jotta muut eivät huomaisi ystävän kaameaa salaisuutta, mutta minä nappasin purkin ja syöksyin kikattaen olohuoneeseen kertomaan muille ("musiikki seis, on ilmoitusasiaa!"). Mitäs pistää pippelinsä joka paikkaan.
 

the jokke:
 
Jessus, mikä kamu. haluuks olla mun ystävä kun vaikutat niin mukavalta ja reilulta?


Jalle_l:
 
Taisipa olla aikalailla ensimmäisiä kertoja ku sain. Juuri kun olin "sukeltamassa paratiisiin" tunsin saatanallisen kivun pohkeessani. Suonihan sitä veteli. Heti siitin vittuun.. hetkinen siis sieltä pois ja hypin ympäri huonetta. Sattui olemaan sellainen Todella kova viiden minuutin pakotus jalassa. Tais mennä tytsiltä fiilikset ku hypin alasti ja huusin. Onneksi ei luullut että tulin=o) Mutta semmosta.
 
helinkopteri:
 
Tämä tapahtui kaverille, ei sinänsä moka mutta hassu juttu kuitenkin...
 
Tyyppi oli saanut tytön naarattua itselleen ja painoi sitten aamuyöstä menemään oikein kunnolla.
Kesken aktin rupesi ihmettelemään kummaa ääntä ja lämmintä tuulenvirettä takamuksessa.
Kämppäkaveri oli hiipinyt sisään ja tutkaili "aitiopaikalta homman edistymistä", asento oli perinteinen lähetyssaarnaaja.
Kaveri ärjähti kämppikselleen"mitä helvettiä sää teet?" johon kämppis umpitunnelissa muikea hymy kasvoillaan "hyvin tuntuu luistavan...".
 
Nixxx:
 
Täytynee itsekin osallistua tähän threadiin, eli siis aikanaan kävi näin:
Vanha isäni heräsi keskellä yötä ja lähti taapertamaan kohti käymälää törmäten pimeydessä samaan suuntaan matkalla olleeseen tyttöystävääni jolla oli asunaan vain äkkiä jalkaan sutaistut boxerini sekä käsiraudat. Oli isi ylpeä pojastaan.
 
Aa. Joo. Ja vielä toinen joka tapahtui kaverin kaverin kaverille:
Hemmon vaimo oli lentoemäntä tms. joka vietti paljon aikaa poissa kotoa. Äijähän sitten eräänä iltana hoiti itselleen vastakkaista sukupuolta olevan naisen ja vei sen kotiinsa.
Kesken rytyyttelyn kuitenkin ovi kävi ja vaimo saapui yllättäen kotiin etuajassa ja luonnollisesti löysi ahkeraa ajelua suorittamassa olleen miehensä ja tämän hoidon makuuhuoneesta.
Noh, mieshän ei tästä häkeltynyt vaan lopetti hommat, osoitti vaimoaan sormella ja huusi: "Et nähnyt että perse heilui!!!"
 
Ei sinänsä moka, mutta aika äijä kela.
 
niko:
 
Kesken aktin rupesi ihmettelemään kummaa ääntä ja lämmintä tuulenvirettä takamuksessa.
 
Ei kai tämä moka varsinaisesti ole, mutta lainattu kirjoitus kirvoitti mieleen tapauksen muistaakseni vuodelta 1994. Tyttöystäväni oli muuttanut Turkuun opiskelemaan. Samana kesänä olimme ottaneet koiranpennun.
 
Urakoimme rakkauden töitä lattialla olevalla patjalla. Tyttökaveri oli alla selällään silleen, että jalat olivat minun olkapäilläni. Yhtäkkiä takaa kuului ihmettelevän kuuloinen vinkaisu. Vilkaisin taakseni. Neljän kuukauden ikäinen koira oli hiippaillut noin kymmenen sentin päähän jalkojemme väliin ja katseli pää kallellaan ihmisen anatomian ihmeellisyyksiä.
 
Vieläkin naurattaa koiran huolestunut mutta samalla hyvin kiinnostunut ilme.
 
R.Cooley:
 
Tästä tuli mieleen kaverini joskus 6 vuotta sitten. Heidän perhe oli saanut koiran ja koiralla taisi olla joku kiima-aika kun yritti kaikkia/kaikkea rakastella. No kaveri oli sitten yksi päivä antanut koiransa nylkyttää pitkään kättänsä, ja koira oli "tullut". Hän sanoi minulle että jotain ihmellistä valkosta ainetta siltä tuli kädelle.
 
Kyllä mua nauratti, minä sentään tiesin mistä oli kyse, mutta kaverini ei koska oli vielä niin nuori. Päätin olla hiljaa enkä valistaa.
 

Jalle_l:
 
Tuossa tuli mieleeni toinen kömmähdys jos sitä siksi voi sanoa. Oltiin rankasti juotu. Illalla sitten tietty hommiin. No aamulla kun heräsin hirveään krapulaan. Pienen ympäristön tarkkailun jälkeen tajusin että tyynynäni oli naisen rinnat ja että olin toisessa ihmisessä sisällä. No vetäsin Sen Sieltä pois ja lähdin kävelemään eri puolelle taloa. Kaveri veti räät-ulos-kolmesta-reiästä-naurut ku näki mut. Verestävät silmät, naamalla kuollut ilme, mustat sukat jalassa ja sukupuolielin varustettu vähän käytetyllä kondoomilla..
joo eipä tuossakaan mitään mokaa ollut tavallaan.
 

Nimismies:
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/p ... ?c=24&t=34325&o=0&x=476b4991c8&co=0
 
Ei varsinainen rakastelumoka, mutta äitini luki kommenttini täältä. Vähän nolotti.
 

Humppapoliisi:
 
Läppä joka on kuultu kuulleelta kuulevalta.
 
Joku kaverin kaverin kaveri oli sitten ollut baarissa ja illan päätteeksi löytänyt naikkosen jota lähti kärräämään himaansa. No asiaan päästiin pitemmittä puheitta. Kaverin kaverin kaveri otti naista takaapäin, naisen ollen hurmoksessa. Hurmoksessa kun oli, niin päätti pyytää miespuolista henkilöä puhumaan rumia. Jätkä siinä vähän aikaan tuumi painellessaan takaa ja tokaisi "Pieraise Huora". Se siitä illasta.
 
Toinen juttu, laivajuttu. Kaverini oli ollut laivalla, ja laivan baarissa nähnyt ison partaisen harrikkamiehen jolla oli ollut pieni ja sievä muijakaveri. No Kaverini tiesi että he olivat majoittuneet kaveriani vastapäätä. No illan tullen kun kaverini ajatteli käydä hytissään , niin vastapäätä kuului pienen sievän naisen sanovan "ei se oikeen mahdu" johon iso karju - Höpö höpö, kyllä se sinne..
 
Eivät mitään maailman hauskoimpia juttuja (eikä edes pakosti tositarinoita,) mutta mitä väliä sillä on?! EI MITÄÄN!
 
Von Härskiburg:
 
No ei nyt rakastelumoka, mutta kuitenkin:
Kolme päivää sitten oltiin kakkoskitaristilla kotibileissä. Joskus myöhään illalla, kun kaikki oli aikamoisessa kaasussa, yks kaveri ja sen muija siirtyi intiimimpään paikkaan. Noin vartin päästä aivan tajuttomassa kännissä oleva toinen kaveri menee kattomaan mitä ko. huoneessa on, kun oli ollut viimeiset puoli tuntia sammuneena. Avaa oven ja huomaä, että vaakamambo on jo alkanut. Kaveri sitten käveli ihan sängyn viereen, laittoi toisen jalan sängylle ja örvelsi:
-Jaha, ette sitte mua pyytäny mukaan? Kiva juttu. mut kai sä Kalle jätät mullekkin vähän, ku oon hommas hoitanu?
 
"Kalle" oli ollut aika äkäinen, mutta hoiti hommat loppuun. Myöhemmin illalla tämä pariskunta vetäytyi uutta sessiota varten pois. Tällä kertaa basisti keksi mennä repimään tyynyn tytön pään alta. Jumankavita, ku oli hauskaa.
 
ulleli:
 
No joo, tarinaa multaki. Tuli täs yks päivä tutustuttua yhteen rumpalipoikaan ja hommat eteni varsin mukavasti. Päädyttiin sit sen vanhempien kämpille ku ne oli mökillä (sen omas kämpäs oli kämppis paikalla). Yö tuli ja meni, mut ruvettiin sit aamulla kattoo, et "ei perkele, mitä näille lakanoille on tapahtunu??" Ne oli näemmä vanhuuttaan hapertunu ja lopulta meiän timmellyksessä revenny ihan kunnolla. Sellanen hemo 30cm pitkä repeämä siin keskellä ja pari muutaki pienempää. Ei siinä mitään, et jos ois ollu sen jätkän peti, mutku kyseessä oli sen vanhempien sänky... Ei muuta ku lakanat vaihtoon ja risat roskiin. Toivottavasti ei sen tyypin porukat huomaa mitään. Ja jos huomaa, nii toivottavasti selitys on valmiina...
 

Teemu Tee:
 
Nuoruusvuosilta muistuu mieleen moniakin juttuja, mutta eräs musiikkialalla nykyään tuottajana työskentelevä kaverini iski raflasta tytön ja menivät yksilahkeisen luokse hommailemaan. Tytön vanhemmat nukkuivat legendaarisesti seinän toisella puolella ja pari koitti olla niinpalkauhian hiljaa. Hommat jatkuivat jo hyvässä vauhdissa kun vaihdettiin takatuhdolle. Kaveri survaisi voimalla pienessä laitamyötäisessä vähän "sinne päin" ja vekotin lipsahtikin kakkoseen. Typykkä huusi minkä kurkusta lähti" ai s****na, se meni suoraan per***seen." Frendilleni unohtumaton elämys istuskella aamupalapöydässä tytön vanhempien kanssa...
 

Pallisti:
 
Tollaset jutut kyllä vähän häikäsee.. Mutta mua häikäs aika huolella, kun mun mutsi yllätti mut kädeltä ja faija bongannut parikertaa mut panohommista. Pitäis joskus kelata vähän paremmin "ei ne kato tuu himaan vielä pitkään aikaan"
 
Captain Planet:
 
Sama homma! Olin joskus naisen kanssa meijän bändikämpällä (autotallissa) väsäämässä ja faija tuli yhtäkkiä sisään hakemaan viiniä, ei nolottanu pahasti...myöhemmin kun tulin kotiin faija tokas "olisitte te voinu sisäänkin tulla"
 

noir:
 
Itse en ole paljastunut kesken aktin. Todennäköisyydet olivat tosin valtavat, kun silloisen tyttöystävän kanssa laitettiin serkun lattialla. Serkku nukkui parin metrin päässä, ainakin luulen, että nukkui.
 
Pienehköstä humaltuneisuudesta johtuen, en muista mihin kortsupakkauksen jämät, saati kumi itse, ajautuivat. Voipi olla, että jäin kiinni jälkeenpäin, mutta kuittausta ei ole tullut.
 

Lähikauppias:
 
Viime vuoden Ruisrockissa oltiin kaverin luona yötä. Se rupesi siinä sitten olohuoneen lattialla panemaan tyttöä. Minä en nukkunut parin metrin päässä. Kjäh kjäh kjäh. Vähän teki mieli kysäistä, että pääsiskö messiin. En kuitenkaan viitsinyt, kun oma tyttöystävä nukkui parin metrin päässä.
 
Oma samankaltainen kokemukseni oli, kun monta vuotta sitten eräillä paikallisilla juhlilla istuskelimme suurella kaivonkannella isolla porukalla juomassa alkoholia. Tuli siinä sitten mieleeni, että nytpä olisi hyvä tilaisuus antaa tuon vieressäni istuvan tytön tuntea vähän sormieni taikoja. No, siirryin sen taakse istumaan ja hieman koskettuani sen selkää jne. (nehän tunnetusti lämpeää nopeasti) siirsin käteni hänen housujensa sisäpuolelle. Siinä sitten ihanasti koskettelin häntä, samalla kun välillä juttelimme muille ringissä istuville noin kymmenelle ihmiselle. Kovasti se siinä aina välillä ähkyi ja puhisi ja sanoi, että "ihanaa!", mutta ei sitä kukaan huomannut. Eipä, selvisi jälkeenpäin. Yksi elämäni absurdeimmista tilanteista.
 

Humppapoliisi:
 
huh huh..
 
Oltiin tossa mökillä juhannuksena, no sitten joskus yöllä/aamusta kun mentiin jo vähitellen nukkumaan, niin vieressä olevan pariskunnan suunnalta alkoi kuulua makuupussien "kohinaa". katsoin sitten viereeni (n.1m väliä), niin eikös siinä peitto nouse-laske-nouse-laske... yrittivät olla kovin hiljaa.. yrittivät.
 
Joskus pari vuotta sitten olin kaverin synttäreillä. no siinä istuskeltiin olohuoneessa. synttärisankari lähti yläkertaan silloisen muijakaverin kanssa. Me muut vain jatkoimme juttelemista. Hetken kuluttua rupesi kuulumaan natinaa ylhäältäpäin. Tuli nopeasti hiljaista olohuoneessa. siinä oli kyllä naurussa pitelemistä. No.. kaverin tultua alas (paita napitettuna ihan miten sattuu) kysyimme että mitäs te siellä. -Ei muutaku juteltiin. =)
 

Aimo:
 
Muuan käänteistuttu oli kuulemani mukaan joskus yleisen naisen palveluja käyttänyt. Nainen oli ollut nätti, mutta hänellä oli ollut r-vika. Homma oli lähtenyt luistamaan. Kesken kovimman menon oli kuitenkin tätillä käynyt ilmavaivat ylitsepääsemättömiksi ja ilma oli tuuletuskanavan kautta ulos tulla pärähtänyt. Noh, oli herraa ruvennut tilanne huvittamaan ja oli kysäissyt, jotta "Mikäs se tuo oli?" Täti oli nolona koittanut peitellä: "Ei ollu pievu!". Voi jessus, onkohan mahtanut homma enää onnistua moisen tapporepliikin jälkeen.
 
Olipas kyseinen kuoma toisenkin kerran päättänyt moiseen lantteja sijoittaa. Tällä kertaa sattui tyttönen olemaan venäläistä rotua. Oli "lewinskyt" menossa, kun rupesi sammakonpoikaset ulospääsyä etsimään. Tokaisi "Alkaapi tulla.." Ei ulkolaisperäinen tyttö kieltä oikein hallinnut ja jatkoi toimintaa entistä rankemmin. Irstas on kuulemma se näky, kun siemeneiset nenän kautta ulos tulevat..
 

meitu:
 
Oltiin tuossa toissailtana tyttökavereni meillä kahdestaan ja tytön äidin piti tulla häntä hakemaan puoliltä öin. Äiti kuitenkin jostain kumman syystä tulikin puol tuntia etuajassa ja oli jättänyt kännykkänsä kotiin, joten ei voinut soittaa tytölleen että tulisi ulos autolle. Hän tuli siis soittamaan ovikelloa juuri kesken kovimman hekuman. Se vitutti aika suuresti. Tytön äiti sai ootella varmaan pari minsaa ennen kuin tulin avaamaan oven paita auki ja muutenkin sen näköisenä ku oisin just jääny jonkun katujensiivousmasiinan alle. Äiti vaan hymyili että kylläpä teillä kesti.
 
Ei tää ollu ns. moka mutta kun kerran pani vituttaan niin sama se on tänne kirjottaa..

 
Brewtal:
 
Kerran oltiin jonkun muijan kanssa klo 1.00 lauantai aamuna grillin sisätiloissa. Hipeltelin siinä aikani kuluksi ja yhtäkkiä eukko syttyi. Kampesi syliin, otti letkun housuista ja tyrkkäsi hameen alle. Tähän kului n. 5 sekuntia. Siinä se sitten jyysti muutaman minuutin ja voihki.
 
Onneksi ei kukaan katsellut. Joo, muutama silmäpari killotti hämärässä. Jotenkin tunsi olevansa huomion keskipisteenä.
 

MrQ:
 
Pakko lisätä rikka rokkaan:
 
Simultaani sammuminen juhannuksena kolmisen vuotta sitten.
 
Asia on ollut yleinen naurun aihe silloisen tyttöystäväni ja minun välillä emmekä edelleenkään tiedä kumpi tippui ensin.
 

Poopa:
 
Kaverini entinen tyttöystävä päätti antaa kaverilleni syntymäpäivälahjan kesken synttäribileitten kaverin vessassa. siinä ihmisest alkoi ihmettelemään että kuka sinne vessaan on sammunnu kunnes tämä pariskunta tuli ulos vessasta yhtäaikaa posket punasina ja suunnistivat samantien parvekkeelle tupakalle. Noh, seuraava meistä joka meni kuselle huomasi sitten että siinä pöntön vieressä olleen pesukoneen alta pilkotti jotain sinne kuulumatonta, kun hän vihdoin tajusi mikä sieltä pilkotti niin huusi sitten kovaan ääneen että "kah! kortonki!". siitä hetkestä eteenpäin jäi meidän bändiimme lentäväksi lauseeksi kysymys: "onkos pyykkejä pesty?".
 

Danny s:
 
tuli mieleen (ihan oikeasti) kaverin tempaus kun kovassa pöhnässä naista iski :
 
"mennäänkö metsään niin saat maistaa pitkäälihaa"
 
ei lämmenny ei..
 
Bonham:
 
Vastaus otsikon kysymykseen; mällit kumppanin sieraimeen (vaikka en mä nyt tiedä oliko se mikään moka, ne nyt vaan lensi sinne...).
 
Mörkö:
 
Pitää kai minunkin kantaa korteni kekoon ja nolata itseni. :)
 
Tulipa kerran oltua erään neidin kanssa tuolla keskustassa ja siinähän iski sitten sellainen kamala kiima päälle ja piti rueta miettimään että missähän täällä olisi hyvä paikka harrastaa seksiä mahdollisimman vähin keskeytyksin.
 
Noo sain sitten ajatuksen että pururatahan olisi suojainen paikka ja eihän siellä varmasti kukaan ole lenkillä tähänaikaan illasta.
 
No sinnehhän sitten mentiin ja hommiin ruettiin olipahan saatu enimpiä vaatteita pois päältä ja olin lykänny kädenkin jo kyynärpäätä myöten neitosen housuihin :) kun sieltä tulla kipitteli perhe (isi, äiti ja pikkupoika) sitä rataa pitkin. Ensin vähän köhivät ja ilmoittivat sitten että "pariskunta on vähän tiellä nyt" :)
 
Oli kyllä kieltämättä noloa.
 
-----
 
Jos joku muu viittis vielä jatkaa sivulta 26 eteenpäin...
hörhö02.07.2004 13:33:16
Muinoin tuli rak... pistettyä rojut laariin Tampereen sorsapuistossa.
Kaikki tapahtui varhain sunnuntai-aamuna rankan baari-illan jälkeen.
Klo oli siis varmasti jotain kuuden pintaan.
Eukolle jäi varmasti napa mustelmille, sen verran sihtausvaikeuksia oli alkuun.
Touhuun kuitenkin jotenkuten päästiin ja pistelin (omasta mielestäni) menemään oikein kunnolla.
Sivusilmälläni kerkesin huomasin sitten mummon joka oli siinä koiraa kusettamassa.
Emme olleet vaivautuneet mihinkään piiloon,
kello kun oli mitä oli...
Siihen se mummeli sitten pysähtyi parin metrin päähän katselemaan, liekö koira kusaissut tai muuten vaan kiinnosti.
Minä jatkoin pökkimistä kuin viimeistä päivää enkä maininnut akalle mitään,
olisi kuitenkin hommat loppuneet lyhyeen...

 
On muuten hauska tilanne lenkkeilyttää koiraa kuudelta aamulla laskuhumalassa ja kulkea pokkansa pitäen kahden amiksen ohi, jotka rynkyttää auton konepeltiä vasten.
FlatOutFucked02.07.2004 20:22:54
On muuten hauska tilanne lenkkeilyttää koiraa kuudelta aamulla laskuhumalassa ja kulkea pokkansa pitäen kahden amiksen ohi, jotka rynkyttää auton konepeltiä vasten.
 
Poikarakkaus on kaunis asia.
cldron03.07.2004 14:20:27
Poikarakkaus on kaunis asia.
 
Muhahahhaa!!!
MIKÄÄN ei voita sheivattua amista!!
Caine07.09.2004 00:29:24
Plussaa vähän kaikille tarmokkaasta copy/pasteurakasta. 28 sivua iltaluettavaa. Kiitos.
 
Edit. Lähes kaikki uusiksi
pehko07.09.2004 16:21:07
No, eräs naikkonen suuttui Provinssissa kun jätin hommat kesken. Päälavalla alkoi soittaa nääs Faith No More. Asiat tärkeysjärjestykseen! Loppuillan olinkin sitten eukossa kiinni käsiraudoilla.
 
Tuo on kyllä niin hyvä, että ei helevetti. Eka kerran taisin revetä hyvin, ku tuon luin....
odd07.09.2004 16:54:36
Loistokamaa!
KooAa07.09.2004 17:44:36
Mä olen mies jolle ei koskaan tapahdu mitään.
Hohhoijaa07.09.2004 18:02:58
Kerpele, eihän noita jaksa kerralla lukea :) ehkä sitten joskus kun on tylsää...
seitikki07.09.2004 20:36:38
Vain miehet mokaavat sängyssä. Naiset makaavat.
jussiohman07.09.2004 20:39:51
Vain miehet mokaavat sängyssä. Naiset makaavat.
 
Siinä vaan röhnötätte ja odotatte että me tyritään.
m6mm07.09.2004 20:40:11
Vain miehet mokaavat sängyssä. Naiset makaavat.
 
Tai sitten naiset on vaan hiljaa.
seitikki07.09.2004 21:04:58
Siinä vaan röhnötätte ja odotatte että me tyritään.
 
Ja nauretaan.
seitikki07.09.2004 21:05:20
Tai sitten naiset on vaan hiljaa.
 
Minä en ole ikinä hiljaa.
Caine07.09.2004 21:23:15
Minä en ole ikinä hiljaa.
 
Miksette, naiset? Miksette?
seitikki07.09.2004 22:13:37
Miksette, naiset? Miksette?
 
Minä en ole yhtäkuin naiset. Soo soo.
Caine07.09.2004 22:18:26
Minä en ole yhtäkuin naiset. Soo soo.
 
Viittasin äskeisellä yleisesti kaikkiin naisiin.
seitikki07.09.2004 22:19:54
Viittasin äskeisellä yleisesti kaikkiin naisiin.
 
Niin vähän ajattelinkin. muttet silti voi yleistää, lällällää:)
Caine08.09.2004 00:40:01
Niin vähän ajattelinkin. muttet silti voi yleistää, lällällää:)
 
Enpäs muuten voikaan. Minä tyhmä jo luulin, että edustat kaikkia maailman naisia. :)
kid ego18.12.2005 07:12:55
Höhö, kerran käytin vahingossa vasenta kättä vaikka yleensä käytän oikeaa.
 
Ei kun, nostin tämän jotta pääsisin nauramaan teille joille ehkä jotain tapahtuukin.
nikomati18.12.2005 13:35:34
koko rakastelu-urani on yhtä samaa mokaa.
Henkka Hevimies18.12.2005 14:08:51
Kiitos. Näitä luin joskus silloin ihan kippurassa.+
 

 
Edit. Ei hells. Näähän on parempia kuin muistinkaan.
rrruby18.12.2005 15:08:21
nää on aivan parhautta Hoho. plussia
carnation18.12.2005 17:07:51
End Of Flowers
No, eräs naikkonen suuttui Provinssissa kun jätin hommat kesken. Päälavalla alkoi soittaa nääs Faith No More. Asiat tärkeysjärjestykseen! Loppuillan olinkin sitten eukossa kiinni käsiraudoilla.

 
Oikea meininki :)
Härski18.12.2005 17:11:50
Joo, kylläpä näille on pitkin päivää naureskeltu. Aivan tajuttomia jotkut jutut. Edes leffoissa ei käy noin!
Dr. Funkenstein18.12.2005 17:49:02
Joo, kylläpä näille on pitkin päivää naureskeltu. Aivan tajuttomia jotkut jutut. Edes leffoissa ei käy noin!
 
Siinä olis kukkahattutädeillä suut täynnä nitroja ja herneenpalot nenässä, jos tälläsiä leffoihin laitettaisiin...
Härski18.12.2005 17:56:50
Siinä olis kukkahattutädeillä suut täynnä nitroja ja herneenpalot nenässä, jos tälläsiä leffoihin laitettaisiin...
 
Pantais Italian tapaan Porno verolle Suomessakin.. hähähähä.
Rocco_Longfella18.12.2005 18:08:17
Oltiin tuossa torstaina ryyppäämässä, kun ei ollut perjantaina kouluakaan ja tuli otettua kaljaa vähän rankemmanpuoleisesti. Noh, menin siinä sitten erään neidon, jota tuskin tunnen, viereen nukkumaan ja rupesimme kiltisti nukkumaan.
Jossain vaiheessa yötä kuitenkin havahduin siihen, että olin kyseisesn neidon päällä ja käteni oli hänen housuissaan. En oikeastaan havahtunut kunnolla edes siinä vaiheessa, vaan oli samanlainen olo, kuin liskojen yönä. Kaikkia harhoja sun muuta, enkä oikeastaan tiennyt, olenko hereillä vai uneksinko vain.
Tyttö kuitenkin vaikutti nauttivan toimista ja olihan hän kauniskin, joten jatkoimme pidemmälle. Loppu menikin aivan normaalisti.
 
Nain vahingossa, nyt on kaikki koettu. :)
Aika mietoa röytämistä, mutta olo oli aika omituinen kun herää keskenkaiken. Parasta jutussa oli se, että ajattelin heti kunnolla havahduttuani, että tästä pitää kertoa eräälle kaverilleni. Ajattelen siis häntä (miespuolinen) harrastaessani seksiä. Se, jos mikä on todellista ystävyyttä. Pienempikuinkolme.
Jani The Rock18.12.2005 18:11:32
Parasta jutussa oli se, että ajattelin heti kunnolla havahduttuani, että tästä pitää kertoa eräälle kaverilleni. Ajattelen siis häntä (miespuolinen) harrastaessani seksiä. Se, jos mikä on todellista ystävyyttä. Pienempikuinkolme.
 
Saas nähdä koska mulle tulee ekan kerran mieleen kesken intiimitouhujen, että "tästä pitää raportoida m.nettiin"!
 
Kun tuo ajatus pukkaa mieleen aina kun näkee tyhmän uutisotsikon tai lööppiyhdyssanan. Ja sillon kun joku ärsyttää. Tai hymyilyttää. Jne. Jne.
odd18.12.2005 18:15:26
Nain vahingossa, nyt on kaikki koettu. :)
Aika mietoa röytämistä, mutta olo oli aika omituinen kun herää keskenkaiken. Parasta jutussa oli se, että ajattelin heti kunnolla havahduttuani, että tästä pitää kertoa eräälle kaverilleni. Ajattelen siis häntä (miespuolinen) harrastaessani seksiä. Se, jos mikä on todellista ystävyyttä. Pienempikuinkolme.

 
Eiss...!! :D Ota plussa, tuohon ei kaikki kykene.
pardy18.12.2005 18:21:24
Pakko kertoa yksi omista tylsistä kommelluksista.
 
Oltiin tyttöystävän kanssa meillä olohuoneessa puuhailemassa, ja tuumasin että vanhemmat on vielä pitkään pois että ollaan tässä vaan... Hommat hoitu oikeen hyvin, ja aktin päätteeksi menin hikisenä suihkuun, tyttöystävä jäi olohuoneeseen pukeutumaan. Just kun olin menny suihkuun ni eteisestä kuulu "*kloks* Moi!". Siinä vaiheessa valahti naama alas ja olin että ei jumalauta mitä tässä nyt tekee. Ite olin suihkussa eli ihan normaalia, mutta tilanteen muutti kiintoisaksi se ettei tyttöystävälläni ollut vielä paitaa päällä, ja olohuoneesta oli valot pois.
 
Eihän siinä... Hiukan kulmien alta pistäviä katseita saimme sen jälkeen.
sirdickyj18.12.2005 18:39:30
Eihän siinä... Hiukan kulmien alta pistäviä katseita saimme sen jälkeen.
 
Syytä olikin, ku olitte pöpit pannu pimeessä!
Kitaravirtuaali18.12.2005 18:45:26
Pakko kertoa yksi omista tylsistä kommelluksista.
 
Oltiin tyttöystävän kanssa meillä olohuoneessa puuhailemassa, ja tuumasin että vanhemmat on vielä pitkään pois että ollaan tässä vaan... Hommat hoitu oikeen hyvin, ja aktin päätteeksi menin hikisenä suihkuun, tyttöystävä jäi olohuoneeseen pukeutumaan. Just kun olin menny suihkuun ni eteisestä kuulu "*kloks* Moi!". Siinä vaiheessa valahti naama alas ja olin että ei jumalauta mitä tässä nyt tekee. Ite olin suihkussa eli ihan normaalia, mutta tilanteen muutti kiintoisaksi se ettei tyttöystävälläni ollut vielä paitaa päällä, ja olohuoneesta oli valot pois.
 
Eihän siinä... Hiukan kulmien alta pistäviä katseita saimme sen jälkeen.

 
Vähän samansuuntainen olo oli kun päätimme suorittaa hieman rakasteluprosedyyriä sillä välin kun vanhemmat käyvät kävelyllä. Koko talo käytössä siis, pitihän sitä hieman suorittaa koeponnistuksia, sänkyyn ihan loppuviimeksi päädyttiin.
 
Noh, siinä sitten jälkikäteen makoillaan kainaloituneina ja aletaan tuumata, josko kannattaisi vetää hieman vaatetta päälle, kun ei tiedä koska ne vanhemmat tulevat takaisin. Tyttösein nousi sängystä ja suoritti samantien komeimman näkemäni muikkusukelluksen matolle. Ikkunaverhot raollaan ja vanhukset siinä ikkunan takana, eivät tosin onneksi sisään kyyläämässä. Ikinä en ole nähnyt kenenkään pukevan vaatteita päälleen niin nopeasti selällään lattialla maaten. Allekirjoittanut oli vielä sängyssä ja nauroi kippurassa moiselle akrobatialle.
 
Seuraavana aamuna hymyilytti aamupalalla keittiönpöytää katsellessa.
ozmo18.12.2005 20:02:45
No voi vittu, pitää kai sitä nolata itsensä julkisesti että muilla on hauskaa...
 
Elikkäs kerran erään tyttösen kanssa kun oltiin rupeamassa puuhailemaan ja olin juuri riisumassa hänen pikkuhousujaan, niin huomasin millainen puska sieltä paljastui. Kaiken lisäksi kun vielä pikkuisen humalassa olin, niin vahingossa ajattelin ääneen; "oho, onpas siellä karvaa..." Tyttö ei oikein tykännyt hyvää. :P
 
Sitten kerran Saksassa kielikurssilla ollessani jaoin huoneen erään espanjalaisen jätkän kanssa. Enivei, kerran tulin aamuyöstä huoneeseen erään baarista löytämäni saksattaren kanssa ja siinä sitten ruvettiin peuhaamaan, koska kaveri näytti nukkuvan. Yritimme parhaamme olla mahdollisimman hiljaa ja rauhallisia, mut eipä oikein onnistunut... :D Kyseinen tyttönen kun sattui vielä olevan lievästi sanottuna aikas räväkkää sorttia. Aamulla tuntui, että kaikki näytti menneen ihan jees, olimmehan olleet ihan hiljaa... yeah right! Aamiaisella se espanjalainen tyyppi sitten tulee naama punaisena huutamaan että "tossa on mun kännykän numero ja jumalauta seuraavan kerran kun tulet sen muijan kanssa sinne, niin sinä soitat mulle ensin! Hitto minä nukun vaikka kadulla, mutta sinä soitat minulle!" Hieman nolotti siinä tilanteessa... :/
slipoilfan18.12.2005 20:52:01
Nain vahingossa, nyt on kaikki koettu. :)
 
Kävi melkein sama tyttöystävän kanssa. Olimme menossa rauhassa nukkumaan meillä kerran ja nukahdimmekin suht. pian. Keskellä yötä näen jotain painajaista ja pyörin sängyssä. Yhtäkkiä "herään", kun muijakaveri tunkee kättäni housuihinsa vaikka on lähes unessa. Itsekkin lähes unessa alan suorittamaan kädelläni tyttöystävän tyytyväisenä nukkuessa ja hiljaa voihkiessa. Nukahdan. Aamulla herään käsi housuissa. Molemmat on vähän, että mitä vittua. Kummallakaan ei ole suurempaa havaintoa tapahtuneesta. Myöhemmin molemmilla palautuneet muistot vahvistivat tuon verran.
Dolmo18.12.2005 20:54:58
Jo edesmenneeseen ketjuun tuli kirjoitettua tämä, mutta eikun uusiksi.
 
Seksihommissa oltiin (hui!) tyttösen kanssa, kiltisti makuuhuoneessa. Meillä on koira ja se sillä hetkellä möllötteli olohuoneessa. Siinä kun jyystin menemään, alkoi sieltä olohuoneesta kuulua yökkivää ääntä - Koira pitää aina sellaista ääntä kun se alkaa oksentamaan. Ajattelin, että ei saatana, siihen matolle se ei oksenna. Heppi ulos pesästä ja juoksemaan muna pystyssä olohuoneeseen. Avaan siinä takapihan oven ja lasken koiran ulos oksentamaan, ja kappas! Naapurit kävelee samalla ohi kun meikäläinen on siinä ovenraossa heppi asennossa ja koira oksentaa ulkona.
 
Oli samperin hauskaa, just.
Kitaravirtuaali18.12.2005 20:57:52
Kävi melkein sama tyttöystävän kanssa. Olimme menossa rauhassa nukkumaan meillä kerran ja nukahdimmekin suht. pian. Keskellä yötä näen jotain painajaista ja pyörin sängyssä. Yhtäkkiä "herään", kun muijakaveri tunkee kättäni housuihinsa vaikka on lähes unessa. Itsekkin lähes unessa alan suorittamaan kädelläni tyttöystävän tyytyväisenä nukkuessa ja hiljaa voihkiessa. Nukahdan. Aamulla herään käsi housuissa. Molemmat on vähän, että mitä vittua. Kummallakaan ei ole suurempaa havaintoa tapahtuneesta. Myöhemmin molemmilla palautuneet muistot vahvistivat tuon verran.
 
Samaa sarjaa kuin se, että kumpikin herää yhtäaikaa kuin käskystä neljän aikaan aamuyöllä, rakastelee ja käy uudestaan nukkumaan. Sitten aamulla ihmetellään että naitiinko me?
Leper Messiah18.12.2005 21:59:52
tässä kuukauden verran taaksepäin, eräissä kotibileentapaisissa, joissa vierailin sattui eräs... no, eräs pari meni hyvässä humalassa sängylle 'hommailemaan', ja siinä olivat muhinointivaiheessa, ilmeisesti olivat hieman käsipeliä aloitelleet, kun jompikumpi sitten oksensi. oli sitten sekä tyttö että poika ja vielä sänkykin oksennuksessa. ihanaa.
t-termiitti18.12.2005 22:36:08
Aikoinaan silloisen (vielä nykyinenkin) kanssa puuhasteltiin ja kokeiltiin varmaan jotain vaikeampaakin akrobatiaa... ja en tiedä miten siinä niin sitten pääsi käymään, että hän sain "kudin" suoraan silmäänsä - pläts - räps-räps.
 
Se oli siis täysin tahatonta - ainakin se, että osuin juuri silmään ja "katveesta" tulleena vieläpä avonaiseen silmään. Kylläpä nauratti...
Jorbagha19.12.2005 09:39:25
Kaverilta kuultua:
 
(Jos asianomaisia liikkuu täällä, pyydän vilpittömästi anteeklsi asiavirheitä ja mustamaalausta. Tässä siis tarina sellaisena, kuin itse sen muistan kuulleeni.)
 
Bändi oli humppakeikalla jossakin perähikiällä ja keikkajärjestäjä oli hommannut viisihenkiselle bändille majoituksen johonkin mökkityppiseen kompleksiin. Mökissä oli ollut yksi isompi ja yksi pienempi huone. Keikka oli pojilta mennyt muitta mutkitta ja siinä sitten vähän olusia maisteltiin jälkimainingeissa. Bändin rumpali oli päättänyt lähteä majavametsälle, muiden keskittyessä lähinnä äijämäiseen kaveeraukseen. Ja niinhän siinä sitten kävi, että rumpalia oli onnistanut ja mökille piti palata tyttö kainalossa. Orkesterin jäsenet olivat ymmärtäväisyydessään antaneet rumpalipojalle käyttöönsä sen pienemmän huoneen, jotta saavat puuhailla rauhassa. Kun puuhailu sitten alkoi, tajusivat bändin muut jätkät, että kiusaus salakuunteluun huonosti äänieristetyn oven takaa oli sietämätön. Niinpä loput neljä muusikkoa ryhmittäytyivät oven taa hihittelyään pidätellen. Mainittakoon, että illan kulkuun liittyi olennaisena osana suurehko alkoholinkulutus. Oven takaa kuuluvat vastatavanneen pariskunnan äänet olivat hilpeyttä ja ihmetystä herättäviä:
 
Ensin kuului tolkuttoman pitkä aika onnetonta ähellystä. Noin kymmenen minuutin kuluttua rumpali örähti matalalla viskibassollaan tylysti: "Ota shuihin".
 
Ähellys jatkui samanlaisena toiset kymmenen minuuttia, jonka jälkeen taas: "Ota shuihin".
 
Vieläkin sama toistui, ja taas vähän ajan päästä kuului: "Ota shuihin".
 
Sitten ähellys muuttuikin äänimaisemaltaan täysin erilaiseksi, mutta siltikin vähintään yhtä onnettomaksi. Ja tätä jatkui pitkään.
 
Pojat nauruaan pidätellen odottivat oven takana seuravaa käännettä pariskunnan hekumallisessa kanssakäymisessä.
Odotus palkittiin ruhtinaallisesti jälleen noin kymmenen minuutin kuluttua kun oven takaa kuului päätäväisesti käskevä rumpalin ääni:
 
"Kunnolla."
 

 
Tässä vaiheessa bändikaverit alkoivat osoittaa niin raskauttavia repeämisen merkkejä, että he tuumivat parhaan vaihtoehdon olevan pariskunnan rauhaanjättäminen.
Tara19.12.2005 11:35:15
Kiitoksia, tämä pelasti tylsän koulupäivän. Hoho.
Repent19.12.2005 11:58:20
Ada
Tapahtui jenkeissä:
Siellä on sellanen tv-show missä voi yllättää esim. perheenjäsenen suorassa tv-lähetyksessä. No vanhemmat päätti järjestää ikimuistoisen koulusta palaamisen teini-ikäselle tyttärelleen joka oli hillitön Ricky Martin-fani. Oli jopa koiransa nimennyt Rickyksi.
Yllätys oli seuraavanlainen, eli laitetaan oikea ricky martin sen vaatekomeroon yllättämään tytär kun se tulee koulusta, talo täyteen piilokameroita ja suora lähetys tv-studioon missä vanhemmat on livenä kattomassa yllätystä sitten.
Nooh, tyttö tulee koulusta.. menee suoraan jääkaapille, ottaa maksapasteijaa (tai jotain vastaavaa).. menee omaan huoneeseen, käy sängylle. Tyttö riisuu housunsa pois, sivelee pasteijaa jalkoväliinsä ja alkaa huutamaan koiraansa, että RICKY, RICKY, tule nuolemaan.. samassa pamahtaa ricky martin vaatekaapista pihalle.. vanhemmat on aika noloina sitten siellä tv-studiossa todistamassa tyttärensä perverssejä leikkejä=)
Että semmosta!
 
Tapahtuiko tämä oikeasti!?! Käy sääliksi tuota tyttöä =(

 
oikeasti tämä tapahtui espanjassa. "The scandal "occurred" in February on Spain's live TV show Sorpresa, ¡sorpresa! (Surprise, surprise!) -- a primetime Fantasy Island sans midget, where a studio audience watches dreams come true."
 
eikä se riki tullu sieltä komerosta. mutten kyllä suunnilleen noin.
8542332119.12.2005 12:31:23
http://www.snopes.com/risque/bestial/peanutbutter.asp
Jorbagha19.12.2005 13:29:08
http://www.snopes.com/risque/bestial/peanutbutter.asp
 
Juuri näin, eli urbaanilegendasta oli taaskin kyse. Sorry!
Repent19.12.2005 14:05:23
http://www.gettingit.com/article/556
Rontt19.12.2005 18:34:35
Taispa käydä tossa n. vuosi takaperin kun oltiin autoilemassa, ajettiin sitten tytön kanssa hiljaselle näköalapaikalle. Raotin ikkunaa aivan aavistuksen n. 5cm tai jotain ettei ihan huuruun mene ja saa vähän happeakin. Jostain syystä siinä repsikan paikalla sitten yritettiin ja kaikki meni niin kauan hyvin kun tyttö oli sylissä, ja en tiedä kuinka siinä onnistuin mutta osuin jalalla nappiin josta ikkuna menee kiinni, ja tietysti tytöllä on sormet siellä välissä. Siitä onneksi selvittiin, repesin kyllä itselleni päin naamaa ja se vaikeutti homman toimittamista.
 
Toinen juttu, en nyt tiedä onko se kauhea ja etenkin minun moka. Yhdet vappupippalot oli ja siinä sitten muut huoneet varattu paitsi tietysti vessa. No siellähän sitä sitten piti ja siinä oli pesukone, ja se näytti oikein oivalta siihen tarkoitukseen. Kesken hommien kuitenkin siitä yhden kulman pieni jalka hajosi ja pesukone keikahti melkein nurin, jälleen nauru pilasi homman ja häivyttiin vähin äänin olohuoneeseen.
Ratloz19.12.2005 20:04:41
Jo edesmenneeseen ketjuun tuli kirjoitettua tämä, mutta eikun uusiksi.
 
Seksihommissa oltiin (hui!) tyttösen kanssa, kiltisti makuuhuoneessa. Meillä on koira ja se sillä hetkellä möllötteli olohuoneessa. Siinä kun jyystin menemään, alkoi sieltä olohuoneesta kuulua yökkivää ääntä - Koira pitää aina sellaista ääntä kun se alkaa oksentamaan. Ajattelin, että ei saatana, siihen matolle se ei oksenna. Heppi ulos pesästä ja juoksemaan muna pystyssä olohuoneeseen. Avaan siinä takapihan oven ja lasken koiran ulos oksentamaan, ja kappas! Naapurit kävelee samalla ohi kun meikäläinen on siinä ovenraossa heppi asennossa ja koira oksentaa ulkona.
 
Oli samperin hauskaa, just.

 
huhu. nyt repesin. +
bloodred_robin19.12.2005 20:29:37
Jorbaqhan tarina ehdotonta parhautta! Hoho! potenssiin 100
 
e. + unohtu
 
e2. Itselle pahin on se, kun joskus silloisen tyttöystäväni pikkuveli pamautti sisään huoneeseen, kun olin saamassa suuhoitoa. Itse menin aika punaiseksi, mutta exänipä vain tokaisi veljelleen, että laitatko oven kiinni, mulla ei mee enää kauan.
cadabra07.07.2006 00:05:39
Eis perkules, sain luettua jokaisen jutun ja sai kyllä niin makeet naurut etten oo pitkään aikaan hekottanu niin :)
 
Kerran tuli nostettua ni pistetäämpäs omat mokat koostettuna kuvana koska sehän kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:
 
http://img449.imageshack.us/img449/1060/ptev0016ig.jpg
Kosminen07.07.2006 21:55:29
Aikoinaan silloisen (vielä nykyinenkin) kanssa puuhasteltiin ja kokeiltiin varmaan jotain vaikeampaakin akrobatiaa... ja en tiedä miten siinä niin sitten pääsi käymään, että hän sain "kudin" suoraan silmäänsä - pläts - räps-räps.
 
Se oli siis täysin tahatonta - ainakin se, että osuin juuri silmään ja "katveesta" tulleena vieläpä avonaiseen silmään. Kylläpä nauratti...

 
Hän sain? Siis hän sai vai sinä sait? Mahtais meinaan nolottaa jos tulis oma panos omaan silmään.. onko kenellekään sattunut?
vermilion07.07.2006 22:42:24
Sori pikku offtopic, mutta vieläkö se "Montako kertaa olet saanut?" -threadi on pystyssä?
"4 kertaa + leikit."
pardy07.07.2006 23:31:50
Noniin, ja tuli yksi mieleen...:
 
Muutamia vuosia sitten oltiin kaveriporukalla veneilemässä, ja jostain ihmeen kautta keskustelu päätyi siihen että kuka on saanut pistellä takakonttiin. No, kaverini sitten kertoi tälle tapahtuneesta mokasta kun tuollainen tilanne oli ollut päällä. Molemmat oli kännissä ja huone pimeä, ja rasvaa piti saada. Pöydällä oli ollut joku rasva, ja heppu oli sitten myhäillen sivellyt sitä sladdiinsa. Heitti hepin sisään ja alkoi innoissaan lykkiä. Noh, aamulla sitten... molemmat tajusivat rasvan olleen kuorintavoidetta.
 
Au.
Flow07.07.2006 23:33:06
Noniin, ja tuli yksi mieleen...:
 
Muutamia vuosia sitten oltiin kaveriporukalla veneilemässä, ja jostain ihmeen kautta keskustelu päätyi siihen että kuka on saanut pistellä takakonttiin. No, kaverini sitten kertoi tälle tapahtuneesta mokasta kun tuollainen tilanne oli ollut päällä. Molemmat oli kännissä ja huone pimeä, ja rasvaa piti saada. Pöydällä oli ollut joku rasva, ja heppu oli sitten myhäillen sivellyt sitä sladdiinsa. Heitti hepin sisään ja alkoi innoissaan lykkiä. Noh, aamulla sitten... molemmat tajusivat rasvan olleen kuorintavoidetta.
 
Au.

 
Ai sinunkin kaveri???
keppimies8907.07.2006 23:38:47
Noniin, ja tuli yksi mieleen...:
 
Muutamia vuosia sitten oltiin kaveriporukalla veneilemässä, ja jostain ihmeen kautta keskustelu päätyi siihen että kuka on saanut pistellä takakonttiin. No, kaverini sitten kertoi tälle tapahtuneesta mokasta kun tuollainen tilanne oli ollut päällä. Molemmat oli kännissä ja huone pimeä, ja rasvaa piti saada. Pöydällä oli ollut joku rasva, ja heppu oli sitten myhäillen sivellyt sitä sladdiinsa. Heitti hepin sisään ja alkoi innoissaan lykkiä. Noh, aamulla sitten... molemmat tajusivat rasvan olleen kuorintavoidetta.
 
Au.

 
Tää on tapahtunu kaikille ensimmäisellä takakonttikäynnillä.
pardy07.07.2006 23:52:29
Ai sinunkin kaveri???
 
Jaa tää on näitä juttuja. Enpä oo kuullu aiemmin. Sori, jatkakaa.
Jmvk07.07.2006 23:58:16
Multa taas viime kesänä eräs kaukainen naispuolinen ystävä, otti suihin.
 
Luulin että nyt laukeaa mutta kusihätä se olikin....
 
No, loput jo voi päätellä.
Flow08.07.2006 00:21:23
Multa taas viime kesänä eräs kaukainen naispuolinen ystävä, otti suihin.
 
Luulin että nyt laukeaa mutta kusihätä se olikin....
 
No, loput jo voi päätellä.

 
Hehe, äijä on kone. Miten voi kusta kun seisoo? Ei multa vaan onnistu...
(Kerroinkohan nyt liikaa...)
goddess08.07.2006 00:39:42
Täytyy aina muistaa, että naapurit on olemassa. Saihan yksi pariskunta kotirauhanhäirntä -syytteen liian äänekkäästä sänkyhumpasta. Siksi asunkin omakotitalossa....
Antroid08.07.2006 00:40:32
Hehe, äijä on kone. Miten voi kusta kun seisoo? Ei multa vaan onnistu...
(Kerroinkohan nyt liikaa...)

Ei voi kusta jos seisoo kunnolla. Jos voi, on hepissä vikaa.
keppimies8908.07.2006 01:29:01
Ei voi seistä, jos kusee kunnolla.
Vasenniplaaja08.07.2006 01:30:42
onks tää dada
 
oho ei ooo
NHR08.07.2006 02:04:51
Ei voi seistä, jos kusee kunnolla.
 
Juuei, minäki oon jo monta vuotta kussu vallan istualtaan. Eiku...
Jmvk08.07.2006 02:20:09
Hehe, äijä on kone. Miten voi kusta kun seisoo? Ei multa vaan onnistu...
(Kerroinkohan nyt liikaa...)

 
No jaa. Aika runsaasti tuli juotua olutta ennen tuota hetkeä.
 
En kerenny käydä kusella ja sepäs sattui hyvään aikaan tulemaan.
Piepe08.07.2006 02:42:49
Kyl meikä voi ainakin sellasessa aamu-semissä kusta ihan hyvin ku keskittyy.
Volume08.07.2006 15:35:57
Ei voi kusta jos seisoo kunnolla. Jos voi, on hepissä vikaa.
 
Katoppas Max Hardcoren elokuvia ja sivisty.
aikavaikea08.07.2006 19:08:24
Sori pikku offtopic, mutta vieläkö se "Montako kertaa olet saanut?" -threadi on pystyssä?
"4 kertaa + leikit."

 
Se ketju on poistunut keskuudestamme. :-( Sääli, se oli kovin hupaisa. Kassu_90 oli kyllä paras, se nykyinen on paljon tylsempi.
Curry08.07.2006 21:47:42
Parasta jutussa oli se, että ajattelin heti kunnolla havahduttuani, että tästä pitää kertoa eräälle kaverilleni.
 
Tuossa Gunnarikeikan jatkoilla löysin baarista yöseuraa, siinä hommia tehdessä yhtäkkiä vaan kävi mielessä ajatus että ei helevetti, tulipahan tältäki reissulta taas tarinoita kerrottavaksi... Sen mää ymmärrän että tuollainen kävis mielessä hommien jälkeen, mut että se käy jo niiden aikana on jo jotain käsittämätöntä :D
migreeni09.07.2006 17:00:50
Naapurit kävelee samalla ohi kun meikäläinen on siinä ovenraossa heppi asennossa ja koira oksentaa ulkona.
 
Haahhehee! ota plussa!
corpsefuck09.07.2006 18:44:54
Eräs kaverini oli köyrinyt jotain muijaa jossain yleisessä vessassa. Molemmat oli aikamoisessa kännissä. Siinä sitten jätkä pumppaili muijaa ja yhtäkkiä pääsi kauhian äänekäs pillupieru. Muija katsoi hetken jätkää nolosti ja kysyi " tärähtik kyrväs?!". Sälli veti housut jalkaan ja poistui vessasta. :D
Jani The Rock09.07.2006 18:45:47
Eräs kaverini oli köyrinyt jotain muijaa jossain yleisessä vessassa. Molemmat oli aikamoisessa kännissä. Siinä sitten jätkä pumppaili muijaa ja yhtäkkiä pääsi kauhian äänekäs pillupieru. Muija katsoi hetken jätkää nolosti ja kysyi " tärähtik kyrväs?!". Sälli veti housut jalkaan ja poistui vessasta. :D
 
Tää tapahtu varmaan Turuus.
corpsefuck09.07.2006 18:47:01
Tää tapahtu varmaan Turuus.
 
Sielläpä juuri.
Eemil09.07.2006 18:52:00
Eräs kaverini oli köyrinyt jotain muijaa jossain yleisessä vessassa. Molemmat oli aikamoisessa kännissä. Siinä sitten jätkä pumppaili muijaa ja yhtäkkiä pääsi kauhian äänekäs pillupieru. Muija katsoi hetken jätkää nolosti ja kysyi " tärähtik kyrväs?!". Sälli veti housut jalkaan ja poistui vessasta. :D
 
Kuulin tän ekan kerran joskus 11-vuotiaana.
Elyana12.07.2006 00:50:30
Oltiinpa tässä kaveriporukalla iltaa viettämässä erään tuttavan luona. Siinä aika sujuu rattoisasti, kunnes tajuamme kahden henkilön loistavan poissaolollaan ja melkein kuin tilauksesta alkaa viereisestä huoneesta kuulua sen verran vaimeaa vikinää ja voihketta ettei kellään ole epäilystäkään siitä, että salaahan siellä koitetaan kuksia. Muina miehinä kuitenkin jatketaan jutustelua, kunnes hetken kuluttua huoneesta tyttö huutaa ja vieläpä melko kovaa että "oliks se muka noin helppoo?!". Nöyränä poika myöntää asian ja tyttö haukkuu tämän maan rakoon.
 
Aamulla neitoa alkoi kyllä nolottaa kun sai kuulla huutaneensa melko lujaa, varsinkin kun aluksi ei muistanut pientä känniseikkailuaan, ihmetteli vain pojan käytöstä. Se siitä salailusta sitten. Eipä se poikakaan sitä neitoa enää katsellut samaan malliin sen jälkeen. Kumma juttu.
Juugeli12.07.2006 00:52:21
Oltiinpa tässä kaveriporukalla iltaa viettämässä erään tuttavan luona. Siinä aika sujuu rattoisasti, kunnes tajuamme kahden henkilön loistavan poissaolollaan ja melkein kuin tilauksesta alkaa viereisestä huoneesta kuulua sen verran vaimeaa vikinää ja voihketta ettei kellään ole epäilystäkään siitä, että salaahan siellä koitetaan kuksia. Muina miehinä kuitenkin jatketaan jutustelua, kunnes hetken kuluttua huoneesta tyttö huutaa ja vieläpä melko kovaa että "oliks se muka noin helppoo?!". Nöyränä poika myöntää asian ja tyttö haukkuu tämän maan rakoon.
 
Aamulla neitoa alkoi kyllä nolottaa kun sai kuulla huutaneensa melko lujaa, varsinkin kun aluksi ei muistanut pientä känniseikkailuaan, ihmetteli vain pojan käytöstä. Se siitä salailusta sitten. Eipä se poikakaan sitä neitoa enää katsellut samaan malliin sen jälkeen. Kumma juttu.

 
Ööö, minen nyt ymmärtänyt tota tytön huudahdusta?
Elyana12.07.2006 00:55:28
Niin että sitä vaan että taisi likka odottaa vähän pidempää käsittelyä tai jotain.. Aika törkeäähän se on session jälkeen toista haukkua vain sen takia ettei se kestä puolta tuntia :)
Juugeli12.07.2006 00:59:44
Niin että sitä vaan että taisi likka odottaa vähän pidempää käsittelyä tai jotain.. Aika törkeäähän se on session jälkeen toista haukkua vain sen takia ettei se kestä puolta tuntia :)
 
Juuh, lyhyttä kestoa minä vähän uumoilinkin, kuulosti vaan tuo helppo-sana jotenkin oudolta tossa yhteydessä. Kun ei siinä mikään älytön akrobaattifakiiri kuiteskaan tarvii olla. Ellen sitte oon tehny sitä ihan väärin :/
Elyana12.07.2006 01:04:12
Juuh, lyhyttä kestoa minä vähän uumoilinkin, kuulosti vaan tuo helppo-sana jotenkin oudolta tossa yhteydessä. Kun ei siinä mikään älytön akrobaattifakiiri kuiteskaan tarvii olla. Ellen sitte oon tehny sitä ihan väärin :/
 
Kyllä sitä hetken silloinkin mietittiin mitä sillä sanalla takaa haettiin, mutta tuohon lopputulokseen päädyttiin. Tai voihan siitäkin kai joku suuttua jos toinen ei tarpeeksi extreme-suoritusta tee juuri tuolla akrobatia/temppuiluosastolla... :D
goddess12.07.2006 01:09:06
Vuoden 2006 Ruisrockin BajaMajan ulkopuolella kuultua, kun nuori pari poistui samasta Majasta: "Ei me mitään muuta kuin palaveerattiin." Joopa joo... Kuka tunnustaa?
Härö12.07.2006 01:44:39
Tää ei (ONNEKSI) liity suoraan rakasteluun, mutta kerronpa kuitenkin. Sen verran härski juttu...
 
Olin parin kaverin kanssa menossa kalaan toisen kaverin isovanhempien mökille. Siinä sitten ennen veneen vesille laskua palaveerasimme jotain grillikatoksessa. Jutut olivat todella levottomia ja sitä rataa.
 
Noh siinä sitten juttuja naureskellessani katselin järvelle päin, kuunes kaveri huutaa kovaan ääneen "Henu, kato aivot!!"
 
Katsoin kaveriini päin; tällä oli "muksumassit" kädessä puristettuna "aivoiksi".
 
Ei saatana. Olenko eksynyt väärään seuraan? Olenko sairas jos tilanne huvitti minua? Onko kaverini sairas?
Emplate20.07.2006 19:53:13
Hän sain? Siis hän sai vai sinä sait? Mahtais meinaan nolottaa jos tulis oma panos omaan silmään.. onko kenellekään sattunut?
 
Eip, mut korvalle on lentänyt. Tyttöystäväni oli tähtääjänä.
 
Tulisiko tässä kesän myötä vielä lisää hassun hauskoja tarinoita? :)
bluesteel20.07.2006 20:20:27
Eip, mut korvalle on lentänyt. Tyttöystäväni oli tähtääjänä.
 
Tulisiko tässä kesän myötä vielä lisää hassun hauskoja tarinoita? :)

 
No HOHO! Ei juma...
sus20.07.2006 21:39:19
Vuoden 2006 Ruisrockin BajaMajan ulkopuolella kuultua, kun nuori pari poistui samasta Majasta: "Ei me mitään muuta kuin palaveerattiin." Joopa joo... Kuka tunnustaa?
 
BajaMajassa? Miten joku voi NUSSIA BAJAMAJASSA? hyi helvetti!
MotoPsycho20.07.2006 22:28:36
BajaMajassa? Miten joku voi NUSSIA BAJAMAJASSA? hyi helvetti!
 
Se tässä taisikin se moka olla.
Kosminen21.07.2006 00:37:39
Tää ei (ONNEKSI) liity suoraan rakasteluun, mutta kerronpa kuitenkin. Sen verran härski juttu...
 
Olin parin kaverin kanssa menossa kalaan toisen kaverin isovanhempien mökille. Siinä sitten ennen veneen vesille laskua palaveerasimme jotain grillikatoksessa. Jutut olivat todella levottomia ja sitä rataa.
 
Noh siinä sitten juttuja naureskellessani katselin järvelle päin, kuunes kaveri huutaa kovaan ääneen "Henu, kato aivot!!"
 
Katsoin kaveriini päin; tällä oli "muksumassit" kädessä puristettuna "aivoiksi".
 
Ei saatana. Olenko eksynyt väärään seuraan? Olenko sairas jos tilanne huvitti minua? Onko kaverini sairas?

 
Hetkinen.. tyhmä kysymys: mitä on muksumassit?
miccomacho21.07.2006 00:39:59
Se on pahin mokani, että jörnin ennen papin aamenta.
Hetfield21.07.2006 00:49:28
Hetkinen.. tyhmä kysymys: mitä on muksumassit?
 
Kassit eli kivekset.
Ritsku27.07.2006 23:31:13
sattuipa poikaystävälleni minun kanssani seurustelun alkuajoilla-->
 
Otin häneltä suihin, ja poikaystävä oli aivan laukeamaisillaan.. kun sitten poika mumisi "nyt tulee... mmghmm", lopetin homman ja yritin päästä pois, mutta kaveri pitääkin päätäni niin etten saa hänen munaansa suusta pois, ja työntää itseään vielä syvemmälle suuhuni.. laukesipa sitten sinne. NAM !
no, ei siinä muuten mitään, mutta olin tukehtua siihen että kalu oli kurkussa asti, ja sen jälkeen suussani ja kurkussani olevaan mällin määrään....
 
Poikakaveri kyllä pyyteli nöyrästi anteeksi, ku kaoin tukehtumaisillani ja yritin niellä mälliä.
-Aleksi-28.07.2006 00:00:51
sattuipa poikaystävälleni minun kanssani seurustelun alkuajoilla-->
 
Otin häneltä suihin, ja poikaystävä oli aivan laukeamaisillaan.. kun sitten poika mumisi "nyt tulee... mmghmm", lopetin homman ja yritin päästä pois, mutta kaveri pitääkin päätäni niin etten saa hänen munaansa suusta pois, ja työntää itseään vielä syvemmälle suuhuni.. laukesipa sitten sinne. NAM !
no, ei siinä muuten mitään, mutta olin tukehtua siihen että kalu oli kurkussa asti, ja sen jälkeen suussani ja kurkussani olevaan mällin määrään....
 
Poikakaveri kyllä pyyteli nöyrästi anteeksi, ku kaoin tukehtumaisillani ja yritin niellä mälliä.

 
Seksikästä. Voin sanoa että jätkäsi on ihan normaali mies.
Julmettu28.07.2006 00:04:35
sattuipa poikaystävälleni minun kanssani seurustelun alkuajoilla-->
 
Otin häneltä suihin, ja poikaystävä oli aivan laukeamaisillaan.. kun sitten poika mumisi "nyt tulee... mmghmm", lopetin homman ja yritin päästä pois, mutta kaveri pitääkin päätäni niin etten saa hänen munaansa suusta pois, ja työntää itseään vielä syvemmälle suuhuni.. laukesipa sitten sinne. NAM !
no, ei siinä muuten mitään, mutta olin tukehtua siihen että kalu oli kurkussa asti, ja sen jälkeen suussani ja kurkussani olevaan mällin määrään....
 
Poikakaveri kyllä pyyteli nöyrästi anteeksi, ku kaoin tukehtumaisillani ja yritin niellä mälliä.

 
Tämän jutun lukemisen jälkeen erehdyin vilkaisemaan kirjoittajan kuvaukseen. Jostain syystä tuli aika likainen olo.
 
Elikkäs: Mikael Pauligin ilmoille heittämä "vaivaantunut" pätee siis myös itseeni
-Aleksi-28.07.2006 00:05:19
Tämän jutun lukemisen jälkeen erehdyin vilkaisemaan kirjoittajan kuvaukseen. Jostain syystä tuli aika likainen olo.
 
No miksi?
 
Virhe! Tyhjä tai liian lyhyt kirjoitus!
Tietysti Pauligin28.07.2006 00:33:16
Tämän jutun lukemisen jälkeen erehdyin vilkaisemaan kirjoittajan kuvaukseen. Jostain syystä tuli aika likainen olo.
 
Vähän sama juttu. Jokseenkin vaivaantunut.
Tosin en tiedä miksi, olihan sitä itsekin jo 14-vuotiaana tullut kaikennäköistä touhuttua..
PoLFus28.07.2006 00:39:24
Vähän sama juttu. Jokseenkin vaivaantunut.
Tosin en tiedä miksi, olihan sitä itsekin jo 14-vuotiaana tullut kaikennäköistä touhuttua..

 
"Jokseenkin vaivaantunut" täälläkin o/
-Aleksi-28.07.2006 00:42:51
"Jokseenkin vaivaantunut" täälläkin o/
 
vähän sama juttu. Jokseenkin vaivaantunut.
Tosin en tiedä miksi, olihan sitä itsekin jo 14-vuotiaana tullut kaikennäköistä touhuttua..

 
Hah, mikä teitä vaivaa. Itekkin tuli tohon aikaan tehtyä kaikkee tommosta. Naurattaa vaan kun ollaan nyt niin vaivaantuneita..
Tietysti Pauligin28.07.2006 00:48:23
Hah, mikä teitä vaivaa. Itekkin tuli tohon aikaan tehtyä kaikkee tommosta. Naurattaa vaan kun ollaan nyt niin vaivaantuneita..
 
No siis kyllä kyllä.. mutta omakuvaa katsoessa tuli erittäin vaivaantunut olo.
Siis sääh, jotenkin niin lapsekkaat kasvot vielä. Ei perkele, ei tästä sen enempää....
 
Ja ritsku, ei tosiaan millään pahalla.
sus28.07.2006 01:17:01
No siis kyllä kyllä.. mutta omakuvaa katsoessa tuli erittäin vaivaantunut olo.
Siis sääh, jotenkin niin lapsekkaat kasvot vielä. Ei perkele, ei tästä sen enempää....
 
Ja ritsku, ei tosiaan millään pahalla.

 
No kato just näin. Mäkin olin ihan nuppi punasena.
 
E: Siis selvennykseksi nuppi = pää!
LamaAjanElvis28.07.2006 01:20:31
Aikuistukaa nyt helvetin kauhistelijat. Yksi suuhoito sinnetänne.
Tietysti Pauligin28.07.2006 01:22:08
Aikuistukaa nyt helvetin kauhistelijat. Yksi suuhoito sinnetänne.
 
"Aikuistukaa...." juuh.
 
Ei ole kyse kauhistelusta. Vähän vaivaantunut fiilis vain tuli.
LamaAjanElvis28.07.2006 01:35:00
"Aikuistukaa...." juuh.
 
Ei ole kyse kauhistelusta. Vähän vaivaantunut fiilis vain tuli.

 
Ymmärrän ymmärrän, mut rupesi jo melkein huvittamaan kun sivun täydeltä aiheella mässäilyä. Sellaista se nykyään vaan tuppaa monella olemaan.
 
Ennemmin nuoret touhutkoon juuri keskenään, kuin joidenkin kolmekymppisten tuhkamuna petomaanien kans.
-Aleksi-28.07.2006 01:36:19
Yksi suuhoito sinnetänne.
 
komppia...
rakula28.07.2006 01:46:12
No kato just näin. Mäkin olin ihan nuppi punasena.
 
E: Siis selvennykseksi nuppi = pää!

 
repesin, ota plussa :D
sus28.07.2006 01:52:06
Ymmärrän ymmärrän, mut rupesi jo melkein huvittamaan kun sivun täydeltä aiheella mässäilyä. Sellaista se nykyään vaan tuppaa monella olemaan.
 
Ennemmin nuoret touhutkoon juuri keskenään, kuin joidenkin kolmekymppisten tuhkamuna petomaanien kans.

 
No kato oot ihan oikeessa, eihän kukaan varmaan oo puhdas pulmunen eikä semmosta aikakautta varmaan ole olemassakaan, kun teini-iän porteilla ei ole tutkiskeltu itsensä ja vastakkaisen sukupuolen kroppia ja kokeiltu mikä tuntuu hyvältä.
-Aleksi-28.07.2006 01:53:33
Ei stna pitää ny vähä muokata vaikka oongi gänäshä. Meni vähä yli.
vermilion28.07.2006 02:21:36
olihan sitä itsekin jo 14-vuotiaana tullut kaikennäköistä touhuttua..
 
Sama täällä.
Spike28.07.2006 10:27:02
Vuoden 2006 Ruisrockin BajaMajan ulkopuolella kuultua, kun nuori pari poistui samasta Majasta: "Ei me mitään muuta kuin palaveerattiin." Joopa joo... Kuka tunnustaa?
 
Krhm... kuulostaa epämääräisen tutulta. Tosin itse käytiin ainoostaan blandailemassa viinakset ja yhtäaikaa helpottamassa rakkoa muijan kanssa. Joka kerta tuli epäileviä katseita kyllä...
Charley28.07.2006 10:35:16
repesin, ota plussa :D
 
sitä samaa ;D ei helevettiläinen...
waukku28.07.2006 12:20:02
Tää ei (ONNEKSI) liity suoraan rakasteluun, mutta kerronpa kuitenkin. Sen verran härski juttu...
 
Olin parin kaverin kanssa menossa kalaan toisen kaverin isovanhempien mökille. Siinä sitten ennen veneen vesille laskua palaveerasimme jotain grillikatoksessa. Jutut olivat todella levottomia ja sitä rataa.
 
Noh siinä sitten juttuja naureskellessani katselin järvelle päin, kuunes kaveri huutaa kovaan ääneen "Henu, kato aivot!!"
 
Katsoin kaveriini päin; tällä oli "muksumassit" kädessä puristettuna "aivoiksi".
 
Ei saatana. Olenko eksynyt väärään seuraan? Olenko sairas jos tilanne huvitti minua? Onko kaverini sairas?

 
Tuohan on just huippu peli...Elikkäs liikkeitähän on enemmänkin kun aivot, on vuohi,parru ja tietenkin lepakonsiivet. Kai kaverisi muisti potkaista kaksi kertaa sinua ja haukkua homoksi? Se on tärkeää. Kaveri teki "aivot" ilosaaressa06 rentolavalla ihan siinä yleisön seassa kesken hannibalin&sopan keikan. Kyllä muute nauratti.. Oho,anteeksi offtopikointini...
Qsysi28.07.2006 12:37:43
Poikakaveri kyllä pyyteli nöyrästi anteeksi, ku kaoin tukehtumaisillani ja yritin niellä mälliä.
 
Allekirjoitusainesta!
Ritsku28.07.2006 12:43:15
No siis kyllä kyllä.. mutta omakuvaa katsoessa tuli erittäin vaivaantunut olo.
Siis sääh, jotenkin niin lapsekkaat kasvot vielä. Ei perkele, ei tästä sen enempää....
 
Ja ritsku, ei tosiaan millään pahalla.

 
toi lapsekkaat kasvot tuli vähän yllätyksenä? mutta kiitos tiedosta. olen kuitenkin jo parin päivän päästä 16. että thanks hohhoo. jos näkisit mut luonnossa, niin et ehkä olisi samaa mieltä enää siitä lapsekkaista kasvoista. mutta no joo asiasta voi olla montaa eri mieltä.
kid ego28.07.2006 12:48:17
toi lapsekkaat kasvot tuli vähän yllätyksenä? mutta kiitos tiedosta. olen kuitenkin jo parin päivän päästä 16. että thanks hohhoo. jos näkisit mut luonnossa, niin et ehkä olisi samaa mieltä enää siitä lapsekkaista kasvoista. mutta no joo asiasta voi olla montaa eri mieltä.
 
Tässähän on vaikka kuka ja mitä tullut yllätyksenä.
Ritsku28.07.2006 12:51:17
Tässähän on vaikka kuka ja mitä tullut yllätyksenä.
 
diiih .
 
Virhe! Tyhjä tai liian lyhyt kirjoitus!
-Aleksi-28.07.2006 13:09:53
Poikakaveri kyllä pyyteli nöyrästi anteeksi, ku kaoin tukehtumaisillani ja yritin niellä mälliä.
 
Allekirjoitusainesta!
 
Tai sitten:
 
olin tukehtua siihen että kalu oli kurkussa asti, ja sen jälkeen suussani ja kurkussani olevaan mällin määrään....
Niskamies28.07.2006 13:12:06
toi lapsekkaat kasvot tuli vähän yllätyksenä? mutta kiitos tiedosta. olen kuitenkin jo parin päivän päästä 16. että thanks hohhoo. jos näkisit mut luonnossa, niin et ehkä olisi samaa mieltä enää siitä lapsekkaista kasvoista. mutta no joo asiasta voi olla montaa eri mieltä.
 
Eli sähän oot vielä sakkolihaa. Eikai jätkä ollut yli kuudentoista?
rakula28.07.2006 13:12:41
antakaahan ritskun olla
Raimo Raitis28.07.2006 13:14:48
Hih, ois ittekin ollu noinkaan vanha, kun jotain kikkaili.. mutta kyllähän se varmaan ois vanhemmista immeisistä ollu hiukkasen häiritsevää.. ..jos ois kukaan saanu tietää
Jani The Rock28.07.2006 13:18:47
antakaahan ritskun olla
 
Näino.
 
Mutta kyllä mä toisaalta ymmärrän ton kohinan. On muakin joskus harmittanu, kun söpö tyttönen on ottanu suihin joltakulta muulta kuin multa.
Cipollina28.07.2006 13:23:56
Taitaa olla tässä liikaa aikaa kun aloin miettiä miksi sanotaan "suihinotto" eikä "suuhunotto".
 
I´ll get my coat.
Hohhoijaa28.07.2006 13:24:39
On muakin joskus harmittanu, kun söpö tyttönen on ottanu suihin joltakulta muulta kuin multa.
 
Höhö, et ole yksin 8D
Raimo Raitis28.07.2006 13:26:20
hah, olitteko vieressä kattomassa?
 
Muuten, älkää IKINÄ ajatelko touhun keskeltä, että miltähän sen plikan suu näyttää, ja että millonhan se on viimeeksi pessy hampaita jne...
Antti128.07.2006 13:53:05
Muuten, älkää IKINÄ ajatelko touhun keskeltä, että miltähän sen plikan suu näyttää, ja että millonhan se on viimeeksi pessy hampaita jne...
 
Enkä tiedä kannattaako muijienkaan ajatella, että koska miekkonen on viimeksi pessyt... Tosin mitäpä sitä ajattelemaan, kyllä sen varmaan huomaa, luulisin. :|
pampukarhu28.07.2006 13:56:54
kyllä sen varmaan huomaa, luulisin. :|
Sen todellakin huomaa..
Raimo Raitis28.07.2006 13:58:20
Olen kyllä kuullu kommenttia, että ne maistuu joka tapauksessa pahalle.. en kyllä aio ikinä ottaa selvää.
toxic28.07.2006 13:58:30
Sen todellakin huomaa..
 
Mmmm... Smegmaa hampaiden välissä, ummhh...
Hohhoijaa28.07.2006 14:00:53
Mmmm... Smegmaa hampaiden välissä, ummhh...
 
Tämä kommentti yhdistettynä avatariin aiheutti hilpeähkön reaktion.
Antti128.07.2006 14:03:03
Sen todellakin huomaa..
 
Onneksi olen edelläkävijä tässäkin asiassa, tytöt tykkää. Ilmoittautumislomakkeita saa sähköpostitse. :)
 
Mitäköhän noloa olisi tullut tehtyä aktin aikana? Enpä tiedä... Kerran taisin nukahtaa humalapäissäni hetkeksi. Se tosin oli ymmärrettävää, kun takana yli vuorokauden valvomista ja joskus klo 3.00 yöllä yrittää ähertää.
Ritsku28.07.2006 14:03:19
Eli sähän oot vielä sakkolihaa. Eikai jätkä ollut yli kuudentoista?
 
tämä jätkä sattuu olemaan edelleen poikaystäväni, ja on tällä hetkellä mua 2 kuukautta vanhempi...
(ja sakkoliha-seksistää sa mies rangaistuksen, jos se mies on täyttäny 18-vuotta.)
 
kaikella kunnioituksella, mutta tunnen tyttöjä, jotka on menettäny neitsyyden 12-vuotiaana. niille voit mennä puhumaan sakkolihasta :D
Raimo Raitis28.07.2006 14:05:05

kaikella kunnioituksella, mutta tunnen tyttöjä, jotka on menettäny neitsyyden 12-vuotiaana. niille voit mennä puhumaan sakkolihasta :D

 
Nyt tuli setälle oikeasti kehno olo. Ei sitä nyt ihan noin nuorena sentäs.. :|
Ritsku28.07.2006 14:09:40
Nyt tuli setälle oikeasti kehno olo. Ei sitä nyt ihan noin nuorena sentäs.. :|
 
totta totta. mut tämmöseks se on oikeesti menny.. neitsyys lähtee viimestään 15 vuotiaana ja viinaa maistellaan kuudennen luokan jälkeen. tupakkia aletaan polttaa 7-luokalla ja niin edelleen.
Antti128.07.2006 14:15:28
Miten sä tiedät mun elämästäni noin paljon? Tupakkia en oo tosin alkanut polttamaan ikinä ja viinanjuontikin jäi erittäin vähille jo vuosia sitten (innostus laantui täysi-ikäisyyden myötä, viimeistään siinä vaiheessa kun sai ostaa kirkkaita), mutta muut tiedot on 13v ja 6. luokka. :)
Ritsku28.07.2006 14:20:29
ja siitä vielä, että olen lapsekkaan näköinen:
 
alkaa tiedättökö pikkuhiljaa jo harmittaa, ku IKINÄ ei ihmisille riitä se mitä on..
millon oon liian lihava, millon oon liian laiha, millon oon liian ruma, millon oon liian lyhyt, millon oon liian lapsekkaan näköinen, millon on liian isot tai pienet rinnat, millon on liian iso tai pieni perse, plaa plaa paa plaa plaa..
mä kyllä tiedän, etten näytä miltään 20-vuotiaalta. ei teidän tarvi sitä tulla mulle kertomaan :/ oon tyytyväinen just itteeni tämmösenä ku oon, ja jos jollakin on valittamista niin sanokoon sen ihan kenelle muulle tahansa ku mulle . oon saanu elämäni aikana tarpeeks kuunnella arvostelua itsestäni, ja jos te ihmiset täällä alotatte nyt saman, nii ei ole kivaa...
aamen.
Qsysi28.07.2006 14:22:33
ja siitä vielä, että olen lapsekkaan näköinen...
 

 
Eieieihän sellasta ole nyt kukaan aloittamassakaan, viittaus lapsekkaisiin kasvoihin nyt todennäköisesti johtui siitä kun omakuvasi on otettu niin läheltä kasvoja, että ne näyttävät pakostakin lapsimaisen pyöreiltä. Tjsp.
Hohhoijaa28.07.2006 14:22:50
Parahin Ritsku, kukaan ei varmasti tarkoittanut pahalla.
Raimo Raitis28.07.2006 14:24:00
ja siitä vielä, että olen lapsekkaan näköinen:
 
alkaa tiedättökö pikkuhiljaa jo harmittaa, ku IKINÄ ei ihmisille riitä se mitä on..
millon oon liian lihava, millon oon liian laiha, millon oon liian ruma, millon oon liian lyhyt, millon oon liian lapsekkaan näköinen, millon on liian isot tai pienet rinnat, millon on liian iso tai pieni perse, plaa plaa paa plaa plaa..
mä kyllä tiedän, etten näytä miltään 20-vuotiaalta. ei teidän tarvi sitä tulla mulle kertomaan :/ oon tyytyväinen just itteeni tämmösenä ku oon, ja jos jollakin on valittamista niin sanokoon sen ihan kenelle muulle tahansa ku mulle . oon saanu elämäni aikana tarpeeks kuunnella arvostelua itsestäni, ja jos te ihmiset täällä alotatte nyt saman, nii ei ole kivaa...
aamen.

 
Niiseo. Ihminen on sitä mitä on. Ja näyttää siltä miltä näyttää. Ja ihan turha on ulkonäköä arvostella. Mutta. Varmaan tuo ulkonäkö yhdistettynä vielä kuitenkin nuoreen ikään sai siitä kommenttia aikaan. öfftöpikiksi menee, mutta menköön.
-Aleksi-28.07.2006 14:24:12
Eiköhän ritsku kaikki ole lähinnä kateellisia etteivät ole poikaystäväsi paikalla. Jani The Rock sanoi jo kaiken tarvittavan yhdessä lauseessa edellisellä sivulla.
Tietysti Pauligin28.07.2006 14:25:05
ja siitä vielä, että olen lapsekkaan näköinen:
 
No voi....
Tuota ei tosiaankaan tarkoitettu pahalla eikä se ole arvostelua.
Ja miten niin "ei riitä se mikä on", miten mikään kommenteistamme olisi viitannut tuollaiseen?
 
Kukaan ei aliarvioi tai arvostele sinua tässä aiheessa sen takia että olet 15, se on ihan omassa päässäsi. Kyse oli asiasta noin yleensä, ja juurikin kun tuo kuva on niin läheltä niin siinä näyttää lapsekkaalta ja viattomalta.
`Kukaan ei arvostellut ulkonäköäsi.
Ja jos nyt jotain lohdutusta pitää sanoa, niin kuvan perusteella olet ikäluokkasi kauneus-standardien mukaan nätti tyttö. Mielipiteet ovat sitten eri asia.
Se taas ei ole mikään arvo, tai jos on niin kannattaa ajatella asioita uudestaan.
Tässä maailmassa on merkittävämpiäkin asioita.
 
Eiköhän ritsku kaikki ole lähinnä kateellisia etteivät ole poikaystäväsi paikalla. Jani The Rock sanoi jo kaiken tarvittavan yhdessä lauseessa edellisellä sivulla.
 
Joopa joo.... Haluaisitko perustella?
Raimo Raitis28.07.2006 14:26:53
Eiköhän ritsku kaikki ole lähinnä kateellisia etteivät ole poikaystäväsi paikalla. Jani The Rock sanoi jo kaiken tarvittavan yhdessä lauseessa edellisellä sivulla.
 
Hih, mäpä oonkin hardcore mature -miehiä. Kunhan eivät ole yli 35, ja paikat on kiinteät.
 
Tulipa mieleen tarinakin, aiheeseen liittyen. Kokeilinpa kerran rintavarustusta, ja erehdyin vertaamaan johonkin, muistaakseni kinkkuun. En kokeillu toista kertaa :/
-Aleksi-28.07.2006 14:29:01
Joopa joo.... Haluaisitko perustella?
 
En. Oon väsynyt. Ja se oli semmonen vitsi, tiedätkö?.
Tietysti Pauligin28.07.2006 14:29:56
En. Oon väsynyt. Ja se oli semmonen vitsi, tiedätkö?.
 
Kaikestahan on niin helppoa tehdä vitsi heti kun joku ei olekkaan asiasta samaa mieltä.
 
Kyllä, olen tosikkotuulella.,
 
Siihen on syynsä.
-Aleksi-28.07.2006 14:31:08
Kaikestahan on niin helppoa tehdä vitsi heti kun joku ei olekkaan asiasta samaa mieltä.
 
Kyllä, olen tosikkotuulella.,
 
Siihen on syynsä.

 
Joo on, voitit..
dfg28.07.2006 14:33:36
vittu jee, turha
Eemil28.07.2006 14:33:37
Legendaarista tosiaan.
Czar28.07.2006 14:36:56
oon saanu elämäni aikana tarpeeks kuunnella arvostelua itsestäni, ja jos te ihmiset täällä alotatte nyt saman, nii ei ole kivaa...
 
Se kääntyy nauruksi sitten kun vielä 2-kymppisenä kysellään, että mites tollanen 14-wee on päässyt ravinteliin sisään =) tai kun poikaystävän duunikaverit tiedustelee, että mikä hemmetin pedofiili sä olet (exä oli duunissa vilauttanut mun kuvaa jossa oli 19-vuotias mutta näytin tietenkin ala-asteikäiseltä). Ja sitten kun ollaan 5-kybäsiä niin näytetään vasta kolmekymppisiltä ;)
 
Mikähän mun pahin moka on...ehkä se, että kun toiset ovat unissakävelijöitä, minä olen unissanaiskentelija. Siinä on aina tietty jännitysmomentti kun jää jollekin kaverille yöksi.
 
Muuten sanotaan, että useat unissakävelijät tekevät asioita, kuten arkipäivän askareita paremmin unissaan kuin hereillä...päteeköhän se tähänkin =O
Ritsku28.07.2006 14:39:09
Hyvä Ritsku, kukaan ei varmasti tarkoittanut pahalla.
 
Asenne oikea.

 
en mä uskokkaan, että kukaan sitä oikeesti pahalla tarkottikaan...
mutta njooo unohdetaanpas tämä juttu ja jatketaan alkuperäistä aihetta.
Raimo Raitis28.07.2006 14:39:32
Ei jumalaari.. Kuvitelkaas kaikki reservin möröt miltä oiskaan tuntunu nukkua samassa tuvassa/teltassa unissanaiskentelijan kanssa. En ookkaan moisesta ilmiöstä ennen kuullu.
pardy28.07.2006 15:18:17
Sen todellakin huomaa..
 
Miltä sissijuusto muuten maistuu?
pardy28.07.2006 15:27:51
Mitäköhän noloa olisi tullut tehtyä aktin aikana? Enpä tiedä... Kerran taisin nukahtaa humalapäissäni hetkeksi. Se tosin oli ymmärrettävää, kun takana yli vuorokauden valvomista ja joskus klo 3.00 yöllä yrittää ähertää.
 
Itsehän olen nukahtanut sormi pillussa.
 
Tilanne eteni niin että tyttöystävä oli aivan järkyttävässä kännissä ja oli sitten erittäin himokas. Varmaan pari tuntia ensin naiskenneltiin ties miten päin ja kun ite olin noin neljättä kertaa tullu ni alko olla jo vähän puhti pois. Ilmotin sitte että jos vois suu/sormi-linjalla jatkaa loput ni sittenhän kävi niin että nukahdin kesken hommien siinä viiden aikaan aamulla univelkojen uuvuttamana, ja samalla hetkellä myös tyttöystävä sammui. Oli siinä sitten kiva herätä tunnin päästä ja huomata että on käsi nalkissa toisen jalkojen välissä.
 
Hmm, oliskohan pitäny olla häveliäämpi ja jättää kirjottamatta... No, meni jo.
Sammakko28.07.2006 15:31:10
Kännissä ei meinaa seisoo...
LamaAjanElvis28.07.2006 15:35:46
Kännissä ei meinaa seisoo...
 
Mulla seisoo vaikka kuinka kännissä, mutta siinä sammumisen rajamailla meinaa olla sihti varsin huono tähdätessä. Tästä olikin juttu siinä vanhassa ketjussa, mut ei siitä sen enempää.
Eemil28.07.2006 15:41:13
Kännissä ei meinaa seisoo...
 
Kyllä nyt vielä sun ikäsellä pitäs.
carlos28.07.2006 15:42:16
Kännissä ei meinaa seisoo...
 
Joten mitään mokaa ei ole päässyt sattumaan? Ei tartte vastata.
aijommi28.07.2006 15:48:39
tämä jätkä sattuu olemaan edelleen poikaystäväni, ja on tällä hetkellä mua 2 kuukautta vanhempi...
(ja sakkoliha-seksistää sa mies rangaistuksen, jos se mies on täyttäny 18-vuotta.)

 
Jaa että mies vaan, mutta ei nainen? :)
 
totta totta. mut tämmöseks se on oikeesti menny.. neitsyys lähtee viimestään 15 vuotiaana ja viinaa maistellaan kuudennen luokan jälkeen. tupakkia aletaan polttaa 7-luokalla ja niin edelleen.
 
Nyt en siis puhu susta, mutta on se surullista, kun moni ajattelee, että "kato tää on nykyaikaam kyllä tää on ihan ok." Ei niitä tupakan ja kaljan ostoikärajoja ihan turhaan ole mietitty. Silti, olenhan itsekin ala-ikäinen, ja juon kaljaa. Kyse on siitä, miten hallitsee sen käyttöä, miten ottaa vastuun teoistaan sun muuta paskaa. 12 vuotiaalla ei (usein ainakaan) valmis tähän.
 
Sori offari, oli ihan pakko :)
kid ego28.07.2006 15:51:58
Lopettakaa se saatanan offari ja kertokaa hauskoja juttuja!
aijommi28.07.2006 15:54:11
Lopettakaa se saatanan offari ja kertokaa hauskoja juttuja!
 
Anteeksi, hyvitykseksi annan plussan!
pampukarhu28.07.2006 15:57:06
Ei tässä kukaan oikeastaan mokannut, mutta hassu sattumus kumminkin: Oltiin tuossa erään miehen kanssa vähän peuhailemassa, kun tämän äiti pyyhälsi huoneeseen. Meidät nähdessään hän hihkaisi "työ taijatte nussia!" ja kysyi heti perään, että otetaanko vadelmia. Otettiin.
aijommi28.07.2006 15:59:46
Se on aina moka, kun alkaa puuhailla kotibileissä...
jussiohman28.07.2006 16:00:18
Meidät nähdessään hän hihkaisi "työ taijatte nussia!" ja kysyi heti perään, että otetaanko vadelmia. Otettiin.
 
No kyllä tuossa joku mokas, se äiti nimittäin. Mie oisin heittäny tuolilla semmosta.
Lord_of_the_strings28.07.2006 16:00:57
Miksei tajua lopettaa vaikka hommien aikana lähtisi sängyn ja lämpöpatterin kohdatessa ihan helvetinmoinen mekkala? No niin no mitäs sitä turhaan.. Tytön mutsi räjähti nauruun aamulla minut nähdessäni, öh.. Tämän jälkeen vielä kuittaili että taisimme nukkua hyvin. No juu.
Flow28.07.2006 16:38:49
Voisin kertoa tähän tarinan sotanorsusta ja hirveästä humalasta mutta olen häveliäs...
edit. sotanorsu en siis ole minä.
joonasvalve28.07.2006 16:59:25
Ei tässä kukaan oikeastaan mokannut, mutta hassu sattumus kumminkin: Oltiin tuossa erään miehen kanssa vähän peuhailemassa, kun tämän äiti pyyhälsi huoneeseen. Meidät nähdessään hän hihkaisi "työ taijatte nussia!" ja kysyi heti perään, että otetaanko vadelmia. Otettiin.
 
Repeämine.
treble28.07.2006 17:09:29
Kännissä ei meinaa seisoo...
 
No vittu einii. Viime launtaina meni ton takia puihin. Alko vähä vituttaa. Ja olen vasta 20v. Vittu.
rakula28.07.2006 17:43:49
Legendaarista tosiaan.
 
iso repeämine
Tapio7928.07.2006 17:52:24
No vittu einii. Viime launtaina meni ton takia puihin. Alko vähä vituttaa. Ja olen vasta 20v. Vittu.
 
Tuttu tunne. Voin lohduttaa sillä, että tämän vuoden aikana on samasta syystä mennyt homma muutamankin kerran juuri ns. "puihin". Ei pitäisi ilmeisesti ollenkaan semmoisessa meikän normikännissä säheltää naisten kanssa, kun ei siitä sitten tahdo tulla mitään. Varsinkaan jos kondomia pitää käyttää, niinkuin jokainen vastuullinen noissa tilanteissa tekee.
Kirk_Hammett28.07.2006 17:53:30
Ei tässä kukaan oikeastaan mokannut, mutta hassu sattumus kumminkin: Oltiin tuossa erään miehen kanssa vähän peuhailemassa, kun tämän äiti pyyhälsi huoneeseen. Meidät nähdessään hän hihkaisi "työ taijatte nussia!" ja kysyi heti perään, että otetaanko vadelmia. Otettiin.
 
hahah :D noloa(ko?)
Rumba-Ali28.07.2006 18:38:07
Ei tässä kukaan oikeastaan mokannut, mutta hassu sattumus kumminkin: Oltiin tuossa erään miehen kanssa vähän peuhailemassa, kun tämän äiti pyyhälsi huoneeseen. Meidät nähdessään hän hihkaisi "työ taijatte nussia!" ja kysyi heti perään, että otetaanko vadelmia. Otettiin.
 
Minä en tiedä, mikä päätäni vaivaa, mutta tämä oli ensimmäinen kirjoitus tässä ketjussa, joka sai aikaan huutonaurahduksen.
 
Ota vad..eiku plussa. +
Bassballs28.07.2006 18:49:42
Ilosaarirokin jatkoklubilla oli jollakin pariskunnalla kovat menot pihan bajamajassa. Kuka tunnustaa??
 
Siinä oli aikas paljon porukkaa jonottamassa ja naureskelemassa, kun koppi tärisee ja heiluu eessun taassun..
lucbass28.07.2006 18:55:13
sattuipa poikaystävälleni minun kanssani seurustelun alkuajoilla-->
 
Tämän jutun lukemisen jälkeen erehdyin vilkaisemaan kirjoittajan kuvaukseen. Jostain syystä tuli aika likainen olo.
 
Elikkäs: Mikael Pauligin ilmoille heittämä "vaivaantunut" pätee siis myös itseeni

 
höh toi nyt oli iha asiaton. ei ritskukaa/kukaamuukaa sulle oo sanonu esim. kuvan peruusteella on on harvinaisen leijan näkönen äijä et alkaa iha oksettaa(en tarkoita tuota)?
 
ja muille sama juttu. mä en tykkää et tommosia sanotaa ylipäänsä toisille. mut joo ei mitkää palstat oo täydellisiä.
ja anteeks offari. ei tästä enempää. ja mä satun olee se poikaystävä. enkä halua että tästä asiasta aletaan puhuu sen enempää ja keskitytää toisten mokailuihin.
Anonyymi muusikko28.07.2006 19:13:28
Täähän alkaa olla kuin Demi konsanaan..
Jani The Rock28.07.2006 19:15:38
Täähän alkaa olla kuin Demi konsanaan..
 
Äläs nyt, kuule! Mä epäilen että tästä kehkeytyy vielä Vuoden Threadi. Ainekset on selkeesti olemassa.
minidriver28.07.2006 19:24:41
Elipä kerran mies, suuri sankari. Sanoi varsin lyhyeksi jääneelle tuttavuudelle pienesti päissään:"Antaash shä pershettä kanzzha?" Neito vastasi silmät ymmyrkäisenä:"Tuo lähestymistapa ei oikein miellytä, enkä muutenkaan siitä tykkää." Vastauksen kuultuaan viisas mies pinnisti nallin palamaan, sotki neidon navan ja rintojen seudun, minkä jälkeen poistui nauttimaan keskiolutta ja savukkaita. Helvetisti hävetti aamusella. Siis sitä miestä. Kuulin vaan.
Anonyymi muusikko28.07.2006 19:35:09
Äläs nyt, kuule! Mä epäilen että tästä kehkeytyy vielä Vuoden Threadi. Ainekset on selkeesti olemassa.
 
Sitähän mie juuri tarkoitin:)
vermilion28.07.2006 19:37:40
Kännissä ei meinaa seisoo...
 
Just ajattelin kokeilla, kunnes muistin, että en juo ja ikääkään ei ole tarpeeksi.
oiva tumpeloinen28.07.2006 19:53:57
höh toi nyt oli iha asiaton. ei ritskukaa/kukaamuukaa sulle oo sanonu esim. kuvan peruusteella on on harvinaisen leijan näkönen äijä et alkaa iha oksettaa(en tarkoita tuota)?
 
ja muille sama juttu. mä en tykkää et tommosia sanotaa ylipäänsä toisille. mut joo ei mitkää palstat oo täydellisiä.
ja anteeks offari. ei tästä enempää. ja mä satun olee se poikaystävä. enkä halua että tästä asiasta aletaan puhuu sen enempää ja keskitytää toisten mokailuihin.

 
Älssno.......
 
Sun omakuvasta voi ainakin ihan rehdisti sanoa, että kyllä on kuvottava näky. =)
 
E: niin ne mokat.....
 
Mä en muistele menneitä ja olen lopettanut koko touhun nykyisin. Siitä ei tule muita kuin kakaroita.......pitää vaan toivoa, että ne tulisi äitiinsä. =)
barnabas28.07.2006 20:22:52
höh toi nyt oli iha asiaton. ei ritskukaa/kukaamuukaa sulle oo sanonu esim. kuvan peruusteella on on harvinaisen leijan näkönen äijä et alkaa iha oksettaa(en tarkoita tuota)?
 
ja muille sama juttu. mä en tykkää et tommosia sanotaa ylipäänsä toisille. mut joo ei mitkää palstat oo täydellisiä.

 
On sitä hyvä mielipiteensä sanoa.
Loco happy28.07.2006 20:43:55
oho.. mnetissä on ollu tilanne! täyty selata topikkia taakseppäin, että sain lukea koko suuhoitosakkolihamörr- offarin alusta asti =D
 
en silti lue seiskaa.
wildchild8729.07.2006 01:36:43
Kännissä ei meinaa seisoo...
 
Joskus sitä on toivonu että asiat olis noin hyvin...
Vasara29.07.2006 11:49:25
Ei tässä kukaan oikeastaan mokannut, mutta hassu sattumus kumminkin: Oltiin tuossa erään miehen kanssa vähän peuhailemassa, kun tämän äiti pyyhälsi huoneeseen. Meidät nähdessään hän hihkaisi "työ taijatte nussia!" ja kysyi heti perään, että otetaanko vadelmia. Otettiin.
 
Lähes samanlainen kokemus paitsi että peuhasin naisen kanssa. Nainen oli päällä ja äiti tulla tupsahti huoneeseen. Nainen piiloutuu peiton alle ja jättää minut makaamaan selälleni kikkeli pystyssä äitini silmien eteen. Toki ihan luonnollinen reaktio mennä sinne peiton alle piiloon. Äiti vähän yllättyi ja sopersi että tuli vain hakemaan puhelinta ja poistui saman tien.
lucbass29.07.2006 12:54:58
Älssno.......
 
Sun omakuvasta voi ainakin ihan rehdisti sanoa, että kyllä on kuvottava näky. =)

 
:D niin on.
Kirk_Hammett29.07.2006 18:36:40
Lähes samanlainen kokemus paitsi että peuhasin naisen kanssa. Nainen oli päällä ja äiti tulla tupsahti huoneeseen. Nainen piiloutuu peiton alle ja jättää minut makaamaan selälleni kikkeli pystyssä äitini silmien eteen. Toki ihan luonnollinen reaktio mennä sinne peiton alle piiloon. Äiti vähän yllättyi ja sopersi että tuli vain hakemaan puhelinta ja poistui saman tien.
 
mwahahahahaa! kiitos mukavista nauruista :) ota plussa!
DaKiller29.07.2006 18:45:52
Lähes samanlainen kokemus paitsi että peuhasin naisen kanssa. Nainen oli päällä ja äiti tulla tupsahti huoneeseen. Nainen piiloutuu peiton alle ja jättää minut makaamaan selälleni kikkeli pystyssä äitini silmien eteen. Toki ihan luonnollinen reaktio mennä sinne peiton alle piiloon. Äiti vähän yllättyi ja sopersi että tuli vain hakemaan puhelinta ja poistui saman tien.
 
Hah, tähän sopisi "Ei sääh!!" HOHO
pampukarhu31.07.2006 11:55:20
Tässä tuli toinenkin juttu mieleen, joka muuten sattui samalla kokoonpanolla. Oltiin taas harrastamassa vakavamman laatuista köhmintää, ja hommien jälkeen tämä herra pisti kondoomin sellaiseen hassuun avattavaan säästöpossuun, jossa hän säilyttää kaikenlaisia ruuveja ja muttereita, kun ei halunnut lähteä sitä sillä hetkellä keittiöön esittelemään. No, sehän sitten unohtui sinne, ja tämä samainen äiti sitten oli joku päivä sopivasti etsiskellyt jotain ruuveja ja kysyi tältä herralta, joka kondoomin unohtaneena neuvoi äitiään hakemaan hänen "säästöpossustaan". Sekunnin murto-osan jälkeen mies muistaa tämän ja yrittää pysäyttää äidin, turhaan. Makuuhuoneesta kuuluu kirkaisu. Ja voitte uskoa, saatiin kuunnella kohtalaisen pitkään vittuilua spermapankista...
Gandhi31.07.2006 13:14:41
Siitä ei tule muita kuin kakaroita.......pitää vaan toivoa, että ne tulisi äitiinsä.
 
Äärimmäisen vinolla järjenjuoksulla tuosta tuli hyvin pervo lause.
aarghto31.07.2006 13:25:16
Festarit + liian pieni teltta + lievä humala + sattumanvaraiset naurukohtaukset molemmilla osapuolilla = ei vaan toimi!
-J31.07.2006 13:36:45
Ei voi taas muistaa, kerroinko tämän joskus muinoin, mutta kertaus on panohuumorin äitipuoli.
 
Joskus festareilla olin onnistunut saamaan daamin pykälään ja läksimmekin esiintymisalueelta harrastamaan esiaviollisia iloisuuksia "matkagracelandini" uumeniin.
Siinä olin jo kotvasen aikaa ehtinyt painaa romua torveen, kun huomaamattani leirimme muu seurue oli saapunut paikan päälle.
Eivät he sinänsä meitä häirinneet, kuuntelivat musiikkia auton läheisyydessä. Olivat kuitenkin pitäneet sangen koomisena näköhavaintona sitä pääni muotoista kuhmua, joka tasaisella sykkeellä tahdisti telttakangasta tismalleen taustalla soineen musiikin tahdissa.
 
Käsittääkseni eivät kuitenkaan kuunnelleet mitään speedmetallia.
rakula31.07.2006 13:56:11
Ei voi taas muistaa, kerroinko tämän joskus muinoin, mutta kertaus on panohuumorin äitipuoli.
 
Joskus festareilla olin onnistunut saamaan daamin pykälään ja läksimmekin esiintymisalueelta harrastamaan esiaviollisia iloisuuksia "matkagracelandini" uumeniin.
Siinä olin jo kotvasen aikaa ehtinyt painaa romua torveen, kun huomaamattani leirimme muu seurue oli saapunut paikan päälle.
Eivät he sinänsä meitä häirinneet, kuuntelivat musiikkia auton läheisyydessä. Olivat kuitenkin pitäneet sangen koomisena näköhavaintona sitä pääni muotoista kuhmua, joka tasaisella sykkeellä tahdisti telttakangasta tismalleen taustalla soineen musiikin tahdissa.
 
Käsittääkseni eivät kuitenkaan kuunnelleet mitään speedmetallia.

 
Ei helv :D
 
musana taustalla mc hammeria
Royal Banzai31.07.2006 14:12:52
Olivat kuitenkin pitäneet sangen koomisena näköhavaintona sitä pääni muotoista kuhmua, joka tasaisella sykkeellä tahdisti telttakangasta tismalleen taustalla soineen musiikin tahdissa.
 
Montakohan kertaa tää tarina on kuultu millon keneltäkin? Aina se vaan tasatahdissa jyskyttää. Vaadin tuoreita kommelluksia.
-J31.07.2006 14:27:15
Montakohan kertaa tää tarina on kuultu millon keneltäkin? Aina se vaan tasatahdissa jyskyttää. Vaadin tuoreita kommelluksia.
 
Ei ole toki poissuljettua, etteikö tämä olisi tapahtunut muillekkin. Kyllä Suomen kesiin telttaseksiä mahtuu.
J.Ahonen31.07.2006 14:36:03
Ei nyt ihan sama asia. Mut yksi kaveri sanoi kerran kesämökillä lähteneensä kumiveneellä vähän pidemmälle runkkailemaan. Venehän tietysti lipui hiljakseen rantaa kohti; kohta kaveri raotti silmiään, ja huomasi olevansa sladdi kädessä naapurin rannassa, jossa koko perhe oli kattanut päivällisen noin. 2 metrin päähän. 6 vuotta vanha juttu. Hävettää kuulema vieläkin.
toxic31.07.2006 15:03:15
Isä ja äiti tekivät 17 vuotta sitten todella pahan mokan.
Härö31.07.2006 15:20:47
Isä ja äiti tekivät 17 vuotta sitten todella pahan mokan.
 
Ostivat Ford Sierran?
DaKiller31.07.2006 16:35:58
Ei nyt ihan sama asia. Mut yksi kaveri sanoi kerran kesämökillä lähteneensä kumiveneellä vähän pidemmälle runkkailemaan. Venehän tietysti lipui hiljakseen rantaa kohti; kohta kaveri raotti silmiään, ja huomasi olevansa sladdi kädessä naapurin rannassa, jossa koko perhe oli kattanut päivällisen noin. 2 metrin päähän. 6 vuotta vanha juttu. Hävettää kuulema vieläkin.
 
Hah, koko ajatus "kumiveneellä runkkaamaan" aikaansaa huutonaurun =D
toxic31.07.2006 16:38:48
Ostivat Ford Sierran?
 
Toyota Carinan...
carlos31.07.2006 16:41:32
Ei nyt ihan sama asia. Mut yksi kaveri sanoi kerran kesämökillä lähteneensä kumiveneellä vähän pidemmälle runkkailemaan.
 
Jo tässä vaiheessa tipuin!
 
EDIT: Myös Härön Ford Sierra-kommentti lennätti vissyt näytölle!
Härö31.07.2006 16:59:07
Toyota Carinan...
 
Aiaiaiai...
Aresius31.07.2006 17:59:47
Ei nyt ihan sama asia. Mut yksi kaveri sanoi kerran kesämökillä lähteneensä kumiveneellä vähän pidemmälle runkkailemaan. Venehän tietysti lipui hiljakseen rantaa kohti; kohta kaveri raotti silmiään, ja huomasi olevansa sladdi kädessä naapurin rannassa, jossa koko perhe oli kattanut päivällisen noin. 2 metrin päähän. 6 vuotta vanha juttu. Hävettää kuulema vieläkin.
 
Eissääh. Tipahin tuolilta. Mahto vähän nakertaa.
Sperm Donor31.07.2006 18:34:22
Ei nyt ihan sama asia. Mut yksi kaveri sanoi kerran kesämökillä lähteneensä kumiveneellä vähän pidemmälle runkkailemaan. Venehän tietysti lipui hiljakseen rantaa kohti; kohta kaveri raotti silmiään, ja huomasi olevansa sladdi kädessä naapurin rannassa, jossa koko perhe oli kattanut päivällisen noin. 2 metrin päähän. 6 vuotta vanha juttu. Hävettää kuulema vieläkin.
 
Älä häpeä enää! ota plussa+ :)
RocknRoll31.07.2006 18:35:44
Miksi pitää edes kertoa jollekulle lähteneensä runkkailemaan ulapalle? Toi oli todellinen BUSTED-tilanne.
L.C.F31.07.2006 21:22:23
Ei nyt ihan sama asia. Mut yksi kaveri sanoi kerran kesämökillä lähteneensä kumiveneellä vähän pidemmälle runkkailemaan. Venehän tietysti lipui hiljakseen rantaa kohti; kohta kaveri raotti silmiään, ja huomasi olevansa sladdi kädessä naapurin rannassa, jossa koko perhe oli kattanut päivällisen noin. 2 metrin päähän. 6 vuotta vanha juttu. Hävettää kuulema vieläkin.
 
Huhhuh, tämä on jo kyllä taidetta! :D Mahtaa kaveri hävetä aika pitkään tuota tapahtumaa. :)
-Aleksi-31.07.2006 21:25:23
Ei nyt ihan sama asia. Mut yksi kaveri sanoi kerran kesämökillä lähteneensä kumiveneellä vähän pidemmälle runkkailemaan. Venehän tietysti lipui hiljakseen rantaa kohti; kohta kaveri raotti silmiään, ja huomasi olevansa sladdi kädessä naapurin rannassa, jossa koko perhe oli kattanut päivällisen noin. 2 metrin päähän. 6 vuotta vanha juttu. Hävettää kuulema vieläkin.
 
Voittaja taisi löytyä. +
aikavaikea01.08.2006 07:00:12
Voittaja taisi löytyä. +
 
Rakastelumokaketjun voitto miehelle joka runkkaa kumiveneessä? Aika M.nettiä.
Mechanizm01.08.2006 07:32:46
Rakastelumokaketjun voitto miehelle joka runkkaa kumiveneessä? Aika M.nettiä.
 
Hohoo, rakkautta se on itserakkauskin.
Tupuna01.08.2006 07:49:28
Viime viikonlopun festareilla satuin eksymään kaverini telttaan, jossa säilytin viinojani. Kuten arvata saattaa, avasin teltan oven saadakseni viinat händyyni ja sitä kautta napaani. Järkytys oli valtaisa, kun näin hyvän naispuolisen ystäväni täysin alasti reva auki ja hänen päällään punnerrusasennossa, vähän ilmassa jyskyttävän miespuolisen ystäväni nussivan toisiaan raivokkaasti. Nolotti :(
sirdickyj01.08.2006 09:29:54
Viime viikonlopun festareilla satuin eksymään kaverini telttaan, jossa säilytin viinojani. Kuten arvata saattaa, avasin teltan oven saadakseni viinat händyyni ja sitä kautta napaani. Järkytys oli valtaisa, kun näin hyvän naispuolisen ystäväni täysin alasti reva auki ja hänen päällään punnerrusasennossa, vähän ilmassa jyskyttävän miespuolisen ystäväni nussivan toisiaan raivokkaasti. Nolotti :(
 
Eihän tossa oo mitään mokaa, toihan on vaan hyvä meininki. Ystävien pitäis muutenkin naida keskenään paljon enemmän, ei siitä kukaan puhki kulu!
Jani The Rock01.08.2006 11:39:03
punnerrusasennossa, vähän ilmassa jyskyttävän miespuolisen ystäväni
 
Wau, levitaatioseksiä. Onko hää guru?
Vasenniplaaja01.08.2006 13:16:51
Rakastelumokaketjun voitto miehelle joka runkkaa kumiveneessä? Aika M.nettiä.
 
Hahaha, ei saatana :D
J.Ahonen16.08.2006 03:30:04
Heh, kaveri kertoi tehneensä aika hassun jutun viime viikonloppuna.
 
Oli mennyt täpö täyden baarin vessaan. Avannut kopin, siellähän paneskellaan......Noh oli sitten lähtenyt ulos venailemaan.....Tullut myöhemmin. Sama tilanne. Valitsi sitten viereisen kopin. Action kopin alta pilkisti tytön pikkuhousut ja minihame. Ei voinut yksin kertaisesti vastustaa kiusaista; olihan ne pöllittävä.
 
Sääli kun ei jäänyt katsomaan minkälaisella virityksellä tyttö sitten lopulta pääsi baarista ulos kadulle.
cruel_destiny16.08.2006 08:05:27
toi runkkaus juttu vie voiton kaikista... :DD
 
taputuksia tulee multa...
jussimus16.08.2006 12:14:14
taputuksia tulee multa...
 
Multa kans! Sieluni silmin mä näen sen tilanteen, kun pikku Mika-Petterin alahuuli rupeaa väpättämään roisin näkymän vuoksi, ja isi ja äityli tuijottaa murhanhimoisin silmin epäonnista kumivenesoturia :D
Shemhamforash16.08.2006 17:57:26
Ei ihan rakastelumoka, mutta melkein:
 
Tuossa kesällä oltiin avomiehen kanssa nukkumaan menossa, makasin mahallani ja mies huvikseen kömpii päälleni ja asettelee kangen pakaroideni väliin. Kumpikin oli kuitenkin niin väsynyt, ettei jaksettu varsinaisesti touhuta mitään... Jossain vaiheessa tokaisin hieman unisesti "hitto, touhutippa persvaossa..." johon mies vastaa hajamielisenä: "minullako..?"
 
Sekunti meni ja molemmat räjähtää huutonauruun. Mies saa kuulla tuosta vieläkin.
 
Joo, sinulla...
pths16.08.2006 18:24:18
Tulipa jostain mieleen yksi tapaus ajalta aikoja sitten. Minä asuin vielä omassa solukopissa ja tietysti nykyinen avokki tuli yökylästelemään. Siinähän sitten meni ilta rattoisasti puuhatessa. Yö siinä samalla. taidettiin nukkuakin muutaman tunnin ja olikin jo aamupäivä. Oiskohan ollu viikonloppu tms. ku ei kumpikaan kouluunkaan oltu menossa, mutta silloin se tapahtu. Minäpä siinä kattelin sängystä eurosporttia, kunnes muijanpuolikas tuli sänkyyn ja hommat lähti taasen käyntiin. En sen kummemmin mainitse likaisia yksityiskohtia, mutta ite olin alla(huom. telkkari oli edelleen päällä). Siinä tuo päällä keinahteli menemään, kunnes telkkarissa joku hormoonihirmu maailman vahvinmies-kisoissa karjaisee miehekkäästi ja tietty multa pääsee huutonaurua..... Eipä sitten tuon tapauksen jälkeen noin päin oltukaan PITKIIN aikoihin.
pardy16.08.2006 20:14:38
Tulipa jostain mieleen yksi tapaus ajalta aikoja sitten. Minä asuin vielä omassa solukopissa ja tietysti nykyinen avokki tuli yökylästelemään. Siinähän sitten meni ilta rattoisasti puuhatessa. Yö siinä samalla. taidettiin nukkuakin muutaman tunnin ja olikin jo aamupäivä. Oiskohan ollu viikonloppu tms. ku ei kumpikaan kouluunkaan oltu menossa, mutta silloin se tapahtu. Minäpä siinä kattelin sängystä eurosporttia, kunnes muijanpuolikas tuli sänkyyn ja hommat lähti taasen käyntiin. En sen kummemmin mainitse likaisia yksityiskohtia, mutta ite olin alla(huom. telkkari oli edelleen päällä). Siinä tuo päällä keinahteli menemään, kunnes telkkarissa joku hormoonihirmu maailman vahvinmies-kisoissa karjaisee miehekkäästi ja tietty multa pääsee huutonaurua..... Eipä sitten tuon tapauksen jälkeen noin päin oltukaan PITKIIN aikoihin.
 
Sen verran olen itsekin huomannut, että jos telsu jää hommien ajaksi auki, niin sitä ei voi vaan olla katsomatta vaikka sieltä tulisi jotain kaameeta tuubaa. En käsitä mistä se johtuu. Vaikka jörniminen tietty kiinnostaa enemmän ni silti katse menee telkkarille koko ajan.
aikavaikea16.08.2006 20:18:01
Vaikka jörniminen tietty kiinnostaa enemmän ni silti katse menee telkkarille koko ajan.
 
Pitää ajatella myös toista osapuolta.
 
"And then we'll do it doggy style so we can both watch "X-Files"" - Bloodhound Gang "The Bad Touch".
Liver-Box16.08.2006 20:23:15
En saanu.
 
Virhe! Tyhjä tai liian lyhyt kirjoitus!
efunkelist16.08.2006 20:35:11
En saanu.
 
Virhe! Tyhjä tai liian lyhyt!
Humppajussi16.08.2006 21:30:26
Eihän tossa oo mitään mokaa, toihan on vaan hyvä meininki. Ystävien pitäis muutenkin naida keskenään paljon enemmän, ei siitä kukaan puhki kulu!
 
Oon samaa mieltä.
Toveri17.08.2006 23:30:27
Heh, kaveri kertoi tehneensä aika hassun jutun viime viikonloppuna.
 
Oli mennyt täpö täyden baarin vessaan. Avannut kopin, siellähän paneskellaan......Noh oli sitten lähtenyt ulos venailemaan.....Tullut myöhemmin. Sama tilanne. Valitsi sitten viereisen kopin. Action kopin alta pilkisti tytön pikkuhousut ja minihame. Ei voinut yksin kertaisesti vastustaa kiusaista; olihan ne pöllittävä.
 
Sääli kun ei jäänyt katsomaan minkälaisella virityksellä tyttö sitten lopulta pääsi baarista ulos kadulle.

 
Hmm...
 
http://ircquotes.net/?104175
shovi18.08.2006 01:00:54
Täällä kun on niitä juttuja aina että lipsahtaa väärään mestaan niin.. tota ...kaverille kävi justiinsa ja voi että se oli nolona! Onneks tyttöystävä vaan nauro, mut hommat kyl loppus siihen.
kassper18.08.2006 02:56:16
...kaverille kävi justiinsa ja voi että se oli nolona!
 
Varmaan munkin "kaveri" menis aika "noloksi" tossa vaiheessa...
 
Itellä on käyny vähän kaikkea hassua tässä. Tuossa eräänäkin päivänä oli tunnelma korkeimmillaan ja meno yltyi niin kovaksi, että sängyn alla oleva tukijalka lähti paikaltaan ja kaatui. Tämän seurauksena alkoi hirveä narina ja sänky vatuloi miten sattuu. Tokaisin siinä vaan sitten huolestuneenea, että "Ei saatana. Sänky menee kohta paskaks." Tyttöystävähän sitten otti ja repesi huutonauruun. Noh, eipä siinä, homma jatku vähän rauhallisemmin.
Mikko/DE18.08.2006 03:22:31
Hmm...
 
http://ircquotes.net/?104175

 
Eiku se oli mun naapuri ja sieltä vessakopista tippui pakastettu kana, ja sit se muija huusi "Kuka heitti leffii kanalla!".
Tapani L18.08.2006 03:25:09
Eiku se oli mun naapuri ja sieltä vessakopista tippui pakastettu kana, ja sit se muija huusi "Kuka heitti leffii kanalla!".
 
Eivvvvvvvv sääh sääh sääh +
Dareon18.08.2006 06:35:41
Hmm...
 
http://ircquotes.net/?104175

 
Busted ! :D
 
Kuka M.Nettiläinen tunnustaa :P
J.Ahonen18.08.2006 06:45:51
Hmm...
 
Tuo oli todellakkin keskisuomessa. Itse asiassa se oli kaverin kaveri. Käytin pelkkää kaveria, koska kaverin kaveri tiputtaa uskottavuutta. Kaveri oli tämän herran seurassa.
Hate18.08.2006 16:01:33
Ei tämä nyt niin moka ole, mutta hauska juttu kuitenkin.
 
Oltiin tyttöystäväni kanssa heillä suihkussa. Siellä sitten alettiin jotain pientä puuhailemaan ja kyllähän siinä sitten aika kuluu nopeasti. Kun sessiointi oltiin saatu miltei loppuhuipennukseen tyttöystäväni äiti kysyy oven toiselta puolelta "Meneeks teil viel kaua" johon tyttöystäväni vastaa: "Ei, me tullaa ihan just!" Tästä seurasi totaalinen repeäminen minun osaltani. Ne hommat jäi sitten siltä kertaa siihen :D
WM18.08.2006 22:36:22
Ei tämä nyt niin moka ole, mutta hauska juttu kuitenkin.
 
Oltiin tyttöystäväni kanssa heillä suihkussa. Siellä sitten alettiin jotain pientä puuhailemaan ja kyllähän siinä sitten aika kuluu nopeasti. Kun sessiointi oltiin saatu miltei loppuhuipennukseen tyttöystäväni äiti kysyy oven toiselta puolelta "Meneeks teil viel kaua" johon tyttöystäväni vastaa: "Ei, me tullaa ihan just!" Tästä seurasi totaalinen repeäminen minun osaltani. Ne hommat jäi sitten siltä kertaa siihen :D

 
Busted! :D
Paranoid9018.08.2006 22:41:37
Ei tämä nyt niin moka ole, mutta hauska juttu kuitenkin.

Oltiin tyttöystäväni kanssa heillä suihkussa. Siellä sitten alettiin jotain pientä puuhailemaan ja kyllähän siinä sitten aika kuluu nopeasti. Kun sessiointi oltiin saatu miltei loppuhuipennukseen tyttöystäväni äiti kysyy oven toiselta puolelta "Meneeks teil viel kaua" johon tyttöystäväni vastaa: "Ei, me tullaa ihan just!" Tästä seurasi totaalinen repeäminen minun osaltani. Ne hommat jäi sitten siltä kertaa siihen :D

 
hoho! on niitä oikeesti hauskoja juttujakin välillä täällä..!
Sambba19.08.2006 01:43:23
Tuota, öh...
 
Onhan noita pieniä mokia tullu, piereskelyä ynnä muuta. Mutta. Tyttöystävän isäukko on kyllä yks... No, jos ei miestä paremmin tunne niin... öh, sanotaanko, että hän näyttää helvetin vihaiselta ja vitun kyrpiintyneeltä lähes aina. Well, you know. Ja kaikki parhaimmat naurumme olemme saaneet juuri häneltä.
 
Tapaus yksi: Tyttöystävällä on ollut jo pitkään käsiraudat roikkumassa näkyvällä paikalla huoneessaan. Eräänä iltana ne kuitenkin olivat kadonneet. Muija sitten menee siinä yläkerran tasanteelle ja huutaa alakertaan: "Äiti, missä ne mun käsiraudat on?" johon isänsä vastaa yhtään epäröimättä: "Olisitteks työ sitte tarvinnu niitä?"
 
Tapaus kaksi: Ennenkuin muijan porukat ostivat leveämmän sängyn tytölleen, meillä oli tapana punkata huoneessa olevalla vuodesohvalla. Tuo sohva oli sitten syystä tai toisesta ollut ilman lakanaa pari päivää, josta rakas anoppikokelaani sitten huomautteli vähän väliä, tuloksetta. Kunnes perheen pää puuttui keskusteluun: "Niin, se lakana on kuitenkin helpompi pestä kuin se sohva."
Oli hymyssä pitelemistä...
 
Vähän off-topic, mutku ei oo tullu harrastettuu mitää "riskaabelia" vielä...
Hanok21.08.2006 14:52:44
ite olin alla(huom. telkkari oli edelleen päällä).
 
No, kai tätäkin voidaan rakasteluksi kutsua...
DaKiller21.08.2006 16:45:35
No, kai tätäkin voidaan rakasteluksi kutsua...
 
Hah, ei helvete --> +
Keimo21.08.2006 16:54:22
Ei nyt ihan sama asia. Mut yksi kaveri sanoi kerran kesämökillä lähteneensä kumiveneellä vähän pidemmälle runkkailemaan. Venehän tietysti lipui hiljakseen rantaa kohti; kohta kaveri raotti silmiään, ja huomasi olevansa sladdi kädessä naapurin rannassa, jossa koko perhe oli kattanut päivällisen noin. 2 metrin päähän. 6 vuotta vanha juttu. Hävettää kuulema vieläkin.
 
Heh, itse olen runkannut soutuveneessä, tosin pidin silmät auki.
miizu21.08.2006 22:08:34
Heh, oltiin vasta alettu seurustelemaan poikaystäväni kanssa kun hänen kotonansa pidettiin rapujuhlat. Olin sitten ensimmäisiä kertoja tutustumassa hänen vanhempiinsa ja siinä kohteliaana tyttönä söin kaiken mitä annettiin ja myös JOIN kaiken. Eli viiniä tarjottiin aika reippaasti ja aina kun lasi oli tyhjä niin joku aina ennätti täyttämään sen. Noh. Porukat menivät nukkumaan ja sukulaiset lähtivät pois. Poikaystäväni oli hieman.. romanttisella tuulella ja ilmeisesti teki aika kovasti mieli, mie ilmoitin hänelle aika kauniiseen aikaan kun toinen on aloittamassa esileikkiä "kulta, minä sammun nyt!" Ja niin mie sit sammuin. Vähän ajan päästä juoksin vessaan oksentamaan :D
 
Toinen melko nolo kerta oli ku mie olin ollu juhlimassa vanhojen tansseja ja juonu aika reippaasti. Sama poika oli miulla kuskina ja tietenkin oli selvinpäin. Kotiin päästyämme alettiin siinä sit sekstailemaan. Vähän ajan päästä kuulin vaa ku poikaystäväni tuhahtaa aika ilosena "etkai sie nuku?!" Mie olin ilmeisesti aika 'väsynyt'. Kaiken kukkuraks mein äiti meinas tulla sinne sisään :D
 
Kerran sit onnistuttiin hajottamaan sänky ja eiköhän poikaystävän vanhemmat saaneet mukavat naurut siitä...
Chrissie21.08.2006 22:20:51
Kerran sit onnistuttiin hajottamaan sänky...
 
Jostain syystä sängyn hajottaminen on hyvin yleistä. Eikö voida tehdä kestävämpiä vuoteita, kun kerta tiedetään yleisesti ettei niiden käyttö tyydytä vain nukkumisen tarvetta? Omakin sänky narisee ja vinkuu ja urahtelee jo sen verran äänekkäästi, että lienee hajoamispisteessä sekin. Eikä ole edes kolmea vuotta vanha... Ehkä vietän vähän liian rajua elämää sitten. Tai hajotan sitä salaa unissani ;)
Mufasa21.08.2006 23:01:13
Jostain syystä sängyn hajottaminen on hyvin yleistä. Eikö voida tehdä kestävämpiä vuoteita, kun kerta tiedetään yleisesti ettei niiden käyttö tyydytä vain nukkumisen tarvetta? Omakin sänky narisee ja vinkuu ja urahtelee jo sen verran äänekkäästi, että lienee hajoamispisteessä sekin. Eikä ole edes kolmea vuotta vanha... Ehkä vietän vähän liian rajua elämää sitten. Tai hajotan sitä salaa unissani ;)
 
Meillä meni kanssa tyttöystävän sänky paskaks, jalka katkes.
TheLemon22.08.2006 00:39:19
Tää tapaus ei liity varsinaisesti muhun, vaan erääseen naisystävääni (siis pelkkään hyvään ystävään).. Pidin tossa talvella isot bileet, talo täynnä ihmisiä jne.. Sit alko meno mennä aika villiks ja päätin lähteä käymää oman makuuhuoneen puolella käväsemässä, joku viinapullo piti hakea sieltä tai jotai, en muista tarkallee mitä olin tekemässä, eikä sillä oo tän tarinan osalta mitää tekemistä.
Kävelen muina miehinä ovesta sisään ja yllätin ystäväni ja erään toisen tuntemani henkilön mun sängyltä.. Kesken aktin.. Mun omasta makuuhuoneesta... Ja ne on siinä alasti mun sängyllä... ;Z Ja naisystäväni huus kännipäissää "painu vittuun täältä" ... On kyllä vähä tultu kuittailtua sille tosta..
kid ego22.08.2006 06:59:30
Tää tapaus ei liity varsinaisesti muhun, vaan erääseen naisystävääni (siis pelkkään hyvään ystävään).. Pidin tossa talvella isot bileet, talo täynnä ihmisiä jne.. Sit alko meno mennä aika villiks ja päätin lähteä käymää oman makuuhuoneen puolella käväsemässä, joku viinapullo piti hakea sieltä tai jotai, en muista tarkallee mitä olin tekemässä, eikä sillä oo tän tarinan osalta mitää tekemistä.
Kävelen muina miehinä ovesta sisään ja yllätin ystäväni ja erään toisen tuntemani henkilön mun sängyltä.. Kesken aktin.. Mun omasta makuuhuoneesta... Ja ne on siinä alasti mun sängyllä... ;Z Ja naisystäväni huus kännipäissää "painu vittuun täältä" ... On kyllä vähä tultu kuittailtua sille tosta..

 
Yhdellä kaverilla oli tapana iskeä mun bileissä mimmejä ja koettaa raahata niitä johonkin tyhjillään olevaan makuuhuoneeseen, joka bileiden aikaan yleensä on mutsini makuuhuone. Sinänsä tämä ei ole rakastelumoka koska niin pitkälle ei koskaan päässyt, mutta moka kuitenkin, koska muutaman huomautuksen jälkeen jouduin heittämään sitä jamppaa aina bileistä pois kun se ei tajunnut kyseisen huoneen olevan suljettua aluetta.
balzary22.08.2006 08:38:26
Jostain syystä sängyn hajottaminen on hyvin yleistä. Eikö voida tehdä kestävämpiä vuoteita, kun kerta tiedetään yleisesti ettei niiden käyttö tyydytä vain nukkumisen tarvetta?
 
Meillä on vaan futon-patja lattialla. Mukava, kestävä ja äänetön. Suosittelen.
kid ego22.08.2006 08:56:51
Meillä on vaan futon-patja lattialla. Mukava, kestävä ja äänetön. Suosittelen.
 
Sellaiseen naapuritkin vaihtoivat, kun niille pari kertaa oli hymyssä suin vihjailtu metelöinnistä.
Pumpuli22.08.2006 09:21:03
Kaverini seurusteli aikoinaan erään tytön kanssa muutamia vuosia ja varsin seksistinen suhde oli heillä. Eräänä iltana baarin jälkeen päättivät sitten kokeilla ihan ekaa kertaa sinne kakkoseen panemista. Noh siinä sitten touhusivat valot pimeänä ja tytön mielestä aika oli hyvä kokeilla sitten sitä b-rappua ja sanoi kaverilleni että yöpöydällä on rasvaa jota voi käyttää liukastusvoiteena. Jätkähän tomerana otti tuubin pöydältä ja ruikkasi aimon annoksen tytön tuhkaluukulle ja hieroskeli sitä siihen sievästi röörille. Kohta tyttö lähti siitä kontaltaan ku nato-ohjus karjuen kuin perseelle ammuttu karhu, "VÄÄRÄ TUUBI, KUORINTA VOIDETTA SAATANA". Jäi hommat sitten siihen..
kid ego22.08.2006 09:44:00
"VÄÄRÄ TUUBI, KUORINTA VOIDETTA SAATANA"
 
Tää on muuten sattunut vasta 250 000 suomalaiselle.
Walrus22.08.2006 09:49:45
Tossa kesällä päästiin todistamaan hauskaa luontoilmiötä kun oltiin kalassa. Uisteltiin siinä hiljakseen pitkin semmosta lahden poukamaan keskellä kirkasta lauantai-iltapäivää kun havaitsimme läheisellä laiturilla jotain liikettä. Emme kuitenkaan muuttaneet kurssia koska likinäköisenä en tarkemmin nähnyt mitä siellä oikein tapahtui kunnes oli liian myöhäistä. Laiturilla oli käynnissä täysivartinen naiminen ja kiireellinen kurssinmuutos ei onnistunut koska perässä tuli neljä siimaa joten jouduimme ohittamaan laiturin kohtuu läheltä ja katselemaan nolosti paapuurin suuntaan. Taisi nolottaa vähän sitä pariskuntaakaan mutta mitäs hankaavat keskellä kirkasta päivää vilkkaalla järvellä :)
Pluto22.08.2006 09:50:38
Tää on muuten sattunut vasta 250 000 suomalaiselle.
 
Tai siis 250 000:n suomalaisen kaverille.
CMB22.08.2006 11:10:06
On kyllä irronnut monta hyvää naurua tälle aamulle, ku luin kaikki jutut läpi...
 
Tuli ohimennen mieleen o... eiku tietenkin kaverin noloin juttu...
 
Asuin silloin vielä vanhempien luona. Meille oli rakennettu sellaiseen ulkorakennukseen huoneet meille isommille lapsille... Oli sitten sellainen ilta kyseessä, että sisarrukseni oli muualla ja päätimme poikaystävän kanssa käyttää tilaisuutta hyväksi. Minun huoneessa ei ollut kuin yksi ikkuna ja sekin oli metsään päin; sen verran maalla asuttiin, et ei tullut mielenkään tarkistaa ikkunaverhotilannetta... Nooh, oli sellanen kiva sessio, meikä päällä.
 
Seuraavana päivänä minun siskolla oli rippijuhlat ja talo täynnä sukulaisia mummoja myöten ja ystäviä. Yhtäkkiä minun huomattavasti nuorempi pikkusiskoni tunkeutui keskelle keskustelua sukulaisten sekaan sanoen yksinkertaisesti: "Mä näin ku sä eilen leikit härkää Tommin (keksitty nimi) kanssa"...
 
Joo, meikä ei hevillä punastu, mut tuolla jutulla kyllä alko korvat hehkumaan... Ei siinä viittinyt kyllä mitään alkaa selittelemään, yritin vaan pitää pokan ja vaihdoin vikkelään puheaihetta...
slowdive22.08.2006 12:55:00
Asuin silloin vielä vanhempien luona. Meille oli rakennettu sellaiseen ulkorakennukseen huoneet meille isommille lapsille... Oli sitten sellainen ilta kyseessä, että sisarrukseni oli muualla ja päätimme poikaystävän kanssa käyttää tilaisuutta hyväksi. Minun huoneessa ei ollut kuin yksi ikkuna ja sekin oli metsään päin; sen verran maalla asuttiin, et ei tullut mielenkään tarkistaa ikkunaverhotilannetta... Nooh, oli sellanen kiva sessio, meikä päällä.
 
Seuraavana päivänä minun siskolla oli rippijuhlat ja talo täynnä sukulaisia mummoja myöten ja ystäviä. Yhtäkkiä minun huomattavasti nuorempi pikkusiskoni tunkeutui keskelle keskustelua sukulaisten sekaan sanoen yksinkertaisesti: "Mä näin ku sä eilen leikit härkää Tommin (keksitty nimi) kanssa"...

 
Kirjoittajan nimestä tai omakuvasta ei käy ilmi onko kertoja tyttö vai poika, ja sinänsä asialla nyt ei ole niin väliäkään. Mummoköörillehän tällaiset kahden-miehen-rodeo-mielikuvat vaan saattaisi olla turhankin raskaita jos asia tulee ns. ilmi ekaa kertaa.
CMB22.08.2006 13:00:08
Kirjoittajan nimestä tai omakuvasta ei käy ilmi onko kertoja tyttö vai poika, ja sinänsä asialla nyt ei ole niin väliäkään. Mummoköörillehän tällaiset kahden-miehen-rodeo-mielikuvat vaan saattaisi olla turhankin raskaita jos asia tulee ns. ilmi ekaa kertaa.
 
Tuo ois muuten tehny vielä hevimmän tuosta jutusta...
 
Tyttelihän minä.
Magic Bullet22.08.2006 16:18:18
Mokaa!!!!!!
 
Väärään paikkaan meni.... sori
Jani The Rock22.08.2006 16:23:51
Mokaa!!!!!!
 
Väärään paikkaan meni.... sori

 
No onhan sekin moka sinänsä, kun väärän paikkaan menee. Tai tulee.
aarghto23.08.2006 12:21:03
Touhuaminen alkaa.
 
*touhuamista*
 
Touhuaminen loppuu.
 
"Haha, mulla ei sitten ole mitään tietoa mihin se kortsu hävis!"
 
*paskaista naurua*
Härö23.08.2006 13:48:51
Hehheh. Kaveri soitti joskus mulle yöllä ja sano että hänen kaverilleen sattui moka ja sattuisinko minä tietämään että mitä pitää tehdä jos kortsu jää "sisään".
 
Nauroin ja sanoin että kannattaa varmaan ottaa se pois sieltä.
 
Varmaan sattui juu "kaverille". Heh.
efunkelist23.08.2006 13:56:05
Mulla hajos kerran yks sänky mutta mä olin siinä sillon yksin... joo, nykyään on patja lattialla.
 
Ja tuon aiemman kuorintavoidejutun vois vaihtaa jo pikkuhiljaa sinappiin/hammastahnaan
Veksu23.08.2006 20:21:22
Menen huomenna panemaan. Kerron sitten miten kävi.
 
Ja aasiaan. Mitään kovin pahaa ei ole päässyt käymään yhtä lasta ja kahta aborttia lukuunottamatta. Ja asiaan. Kerran alkoi allekirjoittaneen kännykkä soida kesken puuhailun ja mikäs se sieltä sängyn vierestä lattialta kuuluikaan, ellei Jean Pierre Kuselan, alias Vesku Loirin räkäinen nauru, jonka olin ripannut soittoääneksi. Niin kävi ja fiilikset meni. Nauratti tosin. Vaan ei sen vakavampaa ja muistoissain kuohahtaa aina kun tuon biisin, Nauravan kulkurin kuulen. Puppepuppe.
Pitkavirta23.08.2006 20:31:20
Jostain syystä sängyn hajottaminen on hyvin yleistä. Eikö voida tehdä kestävämpiä vuoteita, kun kerta tiedetään yleisesti ettei niiden käyttö tyydytä vain nukkumisen tarvetta? Omakin sänky narisee ja vinkuu ja urahtelee jo sen verran äänekkäästi, että lienee hajoamispisteessä sekin. Eikä ole edes kolmea vuotta vanha... Ehkä vietän vähän liian rajua elämää sitten. Tai hajotan sitä salaa unissani ;)
 
Pakkoko sitä on aina sängyssä stryytata? Sänkytehtailijat koettelee ihmisten mielikuvitusta :D
Sperm Donor23.08.2006 22:12:50
En muista olenko laittanut tämän tänne. Eikä tää ole edes moka vaan hauska juttu.
Olitiin jotain alle 18 vuotiaita ja kundit keksi loistoidean. Vuokrataan pornoleffa ja kutsutaan pari mimmiä sinne ja sit niitä alkaa panettaa ja sit pannaan niitä. Okei olin sivusta katsojana. Basisti oli ainut joka onnistui. No se oli about 10 minsaa sen mimmin kanssa perähuoneessa. Tuli veke ja sanoi: tuli pantua 7 kertaa.... no me sanottiin että ei voi olla mahdollista. No kundi sanoi, varmaan panin, laskin joka työnnön.
Chrissie23.08.2006 22:21:11
Pakkoko sitä on aina sängyssä stryytata? Sänkytehtailijat koettelee ihmisten mielikuvitusta :D
 
Mielummin menetän sänkyni kuin pöytäni. Pääsee helpommalla... Sitä paitsi, eihän se huonosta mielikuvituksesta kerro jos sänky hajoaa. Se kertoo vain, että sessiot ovat vähän turhan rajuja välillä ;)
 
Olen miettinyt pääni puhki, mutta eipä mitään älytöntä "mokaa" silti tule mieleen. Kiinnijäämisiä ja katsojien läsnäoloa ei lasketa, koska ne ovat aina olleet toivottuja.
pths23.08.2006 23:07:06
Tämä ei ole varsinainen moka, mutta laitetaan nyt kumminkin. Tilanne oli siis se, että puolisko anto vanhan luurinsa äidillensä. nooh, tässä vaiheessa kaikki on vielä ok. MUTTA tämä anoppini tietty luki kaikki puhelimeen unohtuneet viestit. Tietystikään ei tullut etukäteen kysyneeksi minkän valtakunnan lupaa moiseen. Siinä sitten huomasi sellaisen viestin kun "olin pilvessä, kun menit peiton alle"...kysehän oli oraalisista toimenpiteistä. Tämä rakas anoppini tietysti luuli, että minä poltan pilveä. Siitä on tapeltu tovi jos toinenkin ja nyt tosiaan olen alkanu ymmärtämään mitä varten anopit ovat. hankaloittamassa nuorten ja viattomien elämää.
ravensoul23.08.2006 23:08:56
Tai siis 250 000:n suomalaisen kaverille.
 
Eli siis 250 000:lle suomalaiselle. Ellei kaverisuhteita mene ristiin, jolloin luku on hieman pienempi. Tai voihan olla myös niin, että se on tapahtunut yhdelle tyypille, jolla on vaan aivan saatanasti hölösuisia kavereita..
ravensoul23.08.2006 23:12:05
Ja tuon aiemman kuorintavoidejutun vois vaihtaa jo pikkuhiljaa sinappiin/hammastahnaan
 
No ei tietenkään voi; eihän sitä nyt muokattuja juttuja kerrota. Saati tekaistuja..
askomiko24.08.2006 00:11:47
Jostain syystä sängyn hajottaminen on hyvin yleistä. Eikö voida tehdä kestävämpiä vuoteita, kun kerta tiedetään yleisesti ettei niiden käyttö tyydytä vain nukkumisen tarvetta?
 
Tehkää marshall-sänky:
http://muusikoiden.net/keskustelu/print.php?p=5863108
Hetfield24.08.2006 00:27:06
Tehkää marshall-sänky:
http://muusikoiden.net/keskustelu/print.php?p=5863108

 
Harmi kun meitsillä on vain yksi Marsun kaappi.. Ei oikein vielä sängystä käy.
Henkeen ja Vereen24.08.2006 08:35:45
Harmi kun meitsillä on vain yksi Marsun kaappi.. Ei oikein vielä sängystä käy.
 
Mutta voi senkin päällä harrastaa haureutta.
Hetfield24.08.2006 11:29:56
Mutta voi senkin päällä harrastaa haureutta.
 
Näh, turhan hankalaa. Rikotaan ensin nyt tuo sänky.
Köttelö24.08.2006 15:21:52
Mulla on pariin otteeseen paska pärähtäny, nauruksihan se homma sitten sen jälkeen aina menikin.
Walrus24.08.2006 17:20:49
Noista sänkyjutuista tuli mieleen että kannattaa välttää niitä Sotkan alessa olevia runkopatjasänkyjä. Niiden sängynjalkojen kiinnitykset ovat meinaan todella heppoista sorttia...
CMB24.08.2006 19:06:08
Noista sänkyjutuista tuli mieleen että kannattaa välttää niitä Sotkan alessa olevia runkopatjasänkyjä. Niiden sängynjalkojen kiinnitykset ovat meinaan todella heppoista sorttia...
 
Tähän voi tämä toinen asiantuntija antaa vahvistuksen! Niissä pitäisi ihan oikeasti olla varoitukset: ei sovellu seksiä harrastaville
Flow24.08.2006 19:44:06
Tähän voi tämä toinen asiantuntija antaa vahvistuksen! Niissä pitäisi ihan oikeasti olla varoitukset: ei sovellu seksiä harrastaville
 
Riittäisi teksti; ei sovellu nukkujille. Vaihtoon meni vaikken rynkyttänyt, paljoa, en tunnusta...
-Aleksi-24.08.2006 19:45:22
Amatöörit tekevät mokia.
hmv24.08.2006 19:48:05
Amatöörit tekevät mokia.
 
Täysin kokemattomat eivät
wewwie25.08.2006 22:53:36
Noista sänkyjutuista tuli mieleen että kannattaa välttää niitä Sotkan alessa olevia runkopatjasänkyjä. Niiden sängynjalkojen kiinnitykset ovat meinaan todella heppoista sorttia...
 
voi pas...ostin semmosen pari viikkoa sitten. Noh, vielä on kaikki jalat tallella.
 
Tämä ei nyt ole varsinainen moka mutta melkoinen fiiliksenpilaaja oli, kun kesken puuhien aukiolevasta telkkarista kajahti äärimmäisen kovaääninen häämarssi.
Kumpaakaan ei oikein enää huvittanut.
 
Uskotteko jos sanon että tapahtui kaverille...?
pampukarhu26.08.2006 11:41:15
Tuli taas eilen rakasteltua röytämällä. Jotenkin onnistuin raapaisemaan häntä pitkillä kynsilläni terskaan. Siitä tuli verta. Mies ei ollut iloinen.
Jani The Rock26.08.2006 11:45:27
Tuli taas eilen rakasteltua röytämällä. Jotenkin onnistuin raapaisemaan häntä pitkillä kynsilläni terskaan. Siitä tuli verta. Mies ei ollut iloinen.
 
Siinä vaiheessa olis kannattanut huolestua, mikäli heppu olis alkanut ton tapahduttua hihkua riemusta.
 
*ouch*
Volle26.08.2006 11:57:37
Amatöörit tekevät mokia.
 
No joo, mokia nyt tulee sillon tällön, mutta en mä silti lähtis hakeen mitään ammattilaista palkkaan näihin hommiin. Amatööreillä on niinku enempi tunnetta mukana. :)
pampukarhu26.08.2006 11:58:33
Siinä vaiheessa olis kannattanut huolestua, mikäli heppu olis alkanut ton tapahduttua hihkua riemusta.

*ouch*

 
Leikkasin aamulla kynnet.
Jani The Rock26.08.2006 12:16:56
Leikkasin aamulla kynnet.
 
Se oli kiltisti tehty. ;)
FatSam26.08.2006 12:31:10
Missähän tuo alkuperäinen ketju sijaitsee? Haluan lukea ne legendaarisen FearMTC:n vielä legendaarisemmat housujenläpiorkut sun muut jutut.
Loijaa26.08.2006 12:55:38
Kerran ei seisonut. Enkä ollut edes jurrissa.
Tietysti Pauligin26.08.2006 13:09:02
Missähän tuo alkuperäinen ketju sijaitsee? Haluan lukea ne legendaarisen FearMTC:n vielä legendaarisemmat housujenläpiorkut sun muut jutut.
 
Ensimmäisille sivuillehan nuo on koottu.
Eemil26.08.2006 13:45:42
Missähän tuo alkuperäinen ketju sijaitsee? Haluan lukea ne legendaarisen FearMTC:n vielä legendaarisemmat housujenläpiorkut sun muut jutut.
 
Mitä helvettiä? Oliko semmosiakin?
Emplate26.08.2006 14:04:10
Ensimmäisille sivuillehan nuo on koottu.
 
Ei kyllä ole kaikkia.
skebaa26.08.2006 15:46:30
Tuli taas eilen rakasteltua röytämällä. Jotenkin onnistuin raapaisemaan häntä pitkillä kynsilläni terskaan. Siitä tuli verta. Mies ei ollut iloinen.
 
Ei vittu kylmät väreet meni kun luin...
FatSam26.08.2006 16:02:34
Mitä helvettiä? Oliko semmosiakin?
 
Oli ;) Kai tuo ketju nyt vielä tallessa on, ettei sitä ole vallan poistettu? Täytyisi vain jaksaa etsiä. Ja noilla ensimmäisillä sivuilla EI ole noita kaikkia juttuja. Katselin noiden housuorkkujutskien puutteessa tuossa muita Fearin vänkäysketjuja.
 
E: Sori vain hra FearMTC, jos oleskelet täällä vielä, ei mitn henk.koht. Nuo jotkut ketjut ovat vain niin hyvää viihdettä. Onkohan jollain tallessa se Dream Theater -veto ja siihen liittyvä keskustelu? ;)
pkhlo27.08.2006 01:39:33
Serkkuni oli ennen vihille menoa todellinen naistenkaataja. Voisi kai sanoa, että saadakseen reipasta ja mielikuvituksekasta heteroseksiä siinä ei keinoja kaihdettu eikä myöskään jätetty käyttämättä. Erään kerran oli taas kapakasta katsottu kaverin kanssa tyttäret valmiiksi (siis 2 naista, kaverukset) ja pojat suunnittelivat riehakasta seksijuhlaa illan päälle. Lähdettiinkin toisen tytöistä kämpille ja toisen pojan osalta tilanne alkoi näyttämään heti todella valoisalta. Kaveri ja tämän lämmittämä naistuttavuus liukenivat naapurihuoneen puolelle toisistaan nauttimaan. Serkkuni daami sen sijaan osoittautuikin varsin araksi tytöksi. Serkkuni ystävälliset hyväilyt lisääntyivät ja saivat jatkoa ennen pitkää sanallisen todistelun muodossa. Tyttö halusi jotain vakavampaa kuin yhden illan juttua ja homma haiskahti vahvasti juuri lyhyeltä laivojen kohtaamiselta. Lopulta hillitön pokerinaamaserkkuni joutui ottamaan ns. rakastan, rakastan -kortin käyttöönsä. Juuri kun absurdilta tuntuva vakuuttelu alkoi kantaa hedelmää ja tyttö hymyillen avata sepalustaan kuului naapurihuoneesta serkkuni kaverin osittain tyydytetty mutta nyt uudelleen vaativa huuto: "Kalle, vaihto!"
 
Lienee sanomattakin selvää, että serkkuni ei kynnöspuuhiin sinä iltana päässyt. Toinen tytöistä jäi itkeskelevää ystäväänsä kämpille lohduttamaan, kun jätkäkaveruksista toinen vielä puki osaa vaatteista päälleen rappukäytävässä.
LamaAjanElvis27.08.2006 02:28:23
Nukahdin eilen kesken pornon katselun. Ei ole käynyt koskaan näin. Viinalla oli iso osuus asiaan.
moderndrummer8829.08.2006 10:04:43
Serkkuni oli ennen vihille menoa todellinen naistenkaataja. Voisi kai sanoa, että saadakseen reipasta ja mielikuvituksekasta hetero........... "Kalle, vaihto!".
 
Eissääh.... PlopPlopPlop
Eemil29.08.2006 12:43:58
E: Sori vain hra FearMTC, jos oleskelet täällä vielä, ei mitn henk.koht. Nuo jotkut ketjut ovat vain niin hyvää viihdettä. Onkohan jollain tallessa se Dream Theater -veto ja siihen liittyvä keskustelu? ;)
 
Keskustelua en löytänyt kun joku aika sitten etsin ihan kunnolla, kai se on poistettu jo.
pardy29.08.2006 16:02:13
Nukahdin eilen kesken pornon katselun. Ei ole käynyt koskaan näin. Viinalla oli iso osuus asiaan.
 
Ja tämä liittyy seksiin mitenkä...? Noh tulipa kuitenkin asiasta mieleen, että kerran sammuttiin kaverin kanssa söpösti vierekkäin sohvalle kesken pornon katselun. Itelläni oli vielä avoin melkeen täys kaljapullo kourassa, joka sitten löytyi aamulla tyhjänä lattialta. Hetken ehdin jo miettiä aamulla että miks mun housut on märät.
disarm29.08.2006 16:33:27
Tämä nyt ei ole moka, mutta järkytys kuitenkin. Tapahtui eilen, kun kiihkeän puuhastelun jälkeen huomasin työkaluni olevan punaisena verestä. Tarkemman tutkimisen jälkeen totesin että terskan alla oleva jänne oli mennyt poikki kesken tohinan. Kipua ei tuntunut juuri lainkaan, mutta "pikkuveli" oli sen jäljiltä lievästi sanoen karun näköinen. Itse otin tapahtuman suht tyynesti, mutta kumppani säikähti aika pahasti. Taitaa olla pieni selibaatti edessä.
joonasvalve29.08.2006 16:54:55
Tämä nyt ei ole moka, mutta järkytys kuitenkin. Tapahtui eilen, kun kiihkeän puuhastelun jälkeen huomasin työkaluni olevan punaisena verestä. Tarkemman tutkimisen jälkeen totesin että terskan alla oleva jänne oli mennyt poikki kesken tohinan. Kipua ei tuntunut juuri lainkaan, mutta "pikkuveli" oli sen jäljiltä lievästi sanoen karun näköinen. Itse otin tapahtuman suht tyynesti, mutta kumppani säikähti aika pahasti. Taitaa olla pieni selibaatti edessä.
 
AAAAAAARGH!!!
 
Voimii SULLE!
papitsu29.08.2006 17:01:04
Tämä nyt ei ole moka, mutta järkytys kuitenkin.
 
AISssaatana!! Tekee kipeää jo ajatellakkin tuota. Perkele.
 
Niin ja voimia sinne päin.
Deinonychius29.08.2006 17:08:11
Tämä nyt ei ole moka, mutta järkytys kuitenkin. Tapahtui eilen, kun kiihkeän puuhastelun jälkeen huomasin työkaluni olevan punaisena verestä. Tarkemman tutkimisen jälkeen totesin että terskan alla oleva jänne oli mennyt poikki kesken tohinan. Kipua ei tuntunut juuri lainkaan, mutta "pikkuveli" oli sen jäljiltä lievästi sanoen karun näköinen. Itse otin tapahtuman suht tyynesti, mutta kumppani säikähti aika pahasti. Taitaa olla pieni selibaatti edessä.
 
Ei perkele... lääkäriin hyvä mies...
Qsysi29.08.2006 17:09:27
Tämä nyt ei ole moka, mutta järkytys kuitenkin.
 
:´( Elämä on joskus julmaa.
Magic Bullet29.08.2006 17:14:56
Tämä nyt ei ole moka, mutta järkytys kuitenkin. Tapahtui eilen, kun kiihkeän puuhastelun jälkeen huomasin työkaluni olevan punaisena verestä. Tarkemman tutkimisen jälkeen totesin että terskan alla oleva jänne oli mennyt poikki kesken tohinan. Kipua ei tuntunut juuri lainkaan, mutta "pikkuveli" oli sen jäljiltä lievästi sanoen karun näköinen. Itse otin tapahtuman suht tyynesti, mutta kumppani säikähti aika pahasti. Taitaa olla pieni selibaatti edessä.
 
APUAAA!!! Kävitkö lekurissa? Toivottavasti...
Tupuna29.08.2006 17:24:07
Tämä nyt ei ole moka, mutta järkytys kuitenkin. Tapahtui eilen, kun kiihkeän puuhastelun jälkeen huomasin työkaluni olevan punaisena verestä. Tarkemman tutkimisen jälkeen totesin että terskan alla oleva jänne oli mennyt poikki kesken tohinan. Kipua ei tuntunut juuri lainkaan, mutta "pikkuveli" oli sen jäljiltä lievästi sanoen karun näköinen. Itse otin tapahtuman suht tyynesti, mutta kumppani säikähti aika pahasti. Taitaa olla pieni selibaatti edessä.
 
Voi kauhistus. Yrjöttävää. VOIMIA SULLE!
FatSam29.08.2006 17:25:32
Keskustelua en löytänyt kun joku aika sitten etsin ihan kunnolla, kai se on poistettu jo.
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=17&t=55827&co=4230 Houhou!!
 
Ja jottei aiheesta poikettaisi, itselle kävi eilen seuraavaa. Päätettiin kokeilla vaimon kanssa anskusexiä. Emäntä sanoi, että työnnä sormi peppuun. Eisss... omaan sen pistin! Ja sitte kuorintavoidetta!
 
E; Tuo keskustelu on kyllä rautaa. Ensimmäisessä viestissä ollaan vielä nöyrää, mutta sitten kun alkaa lievää kritiikkiä tulla (ja aiheesta!), niin...
odd29.08.2006 18:02:15
Tämä nyt ei ole moka, mutta järkytys kuitenkin.
 
Hetken jo luulin että tämä liittyy jotenkin Pampukarhun juttuun.
Shemhamforash29.08.2006 18:05:26
Yäh, vaikka nainen olenkin, niin disarmin kertomus sai ensin aikaan inhotuspuistatuksen, sitten myötäelämisen vavahduksen, sitten yökkäyksen ja sitten pahan olon. Hyih...
sikanaama29.08.2006 20:02:01
Kuvaa kehiin!!!! Kuvaa kehiin!
 
Eiku ei tarttekkaan.
aikavaikea29.08.2006 20:13:03
Tarkemman tutkimisen jälkeen totesin että terskan alla oleva jänne oli mennyt poikki kesken tohinan.
 
Been there, felt that. 20 vuotta sitten. Ei sentään ihan poikki mennyt, mutta melkein. Sitä verta oli kyllä uskomattoman paljon. Ja kyllä, hiukkasen aikaa meni seuraavaan coitukseen. Parani ihan omia aikojaan, sellainen lähes huomaamaton arpikudos siihen kehittyi. Rajansa kaiken käyttökestävyydellä.
LamaAjanElvis29.08.2006 20:18:24
Tapahtui eilen, kun kiihkeän puuhastelun jälkeen huomasin työkaluni olevan punaisena verestä. Tarkemman tutkimisen jälkeen totesin että terskan alla oleva jänne oli mennyt poikki kesken tohinan.
 
Kerroppa tänne sitten kun olet käynyt lekurissa, että minkä tuomion antoivat. Olen monesti tullut miettineeksi, että entäs sitten jos se "jänne" jostain syystä napsahtaa.
jussiohman29.08.2006 20:20:37
miettineeksi, että entäs sitten jos se "jänne" jostain syystä napsahtaa.
 
Tuota on tullut monesti mietittyä. Kuulostaa kivuliaalta. En enää koskaan uskalla runkkia.
odd29.08.2006 20:22:08
Tuota on tullut monesti mietittyä.
 
Mä en, mutta tästä eteenpäin tulen varmasti sitä paljon miettimään, kiitos Disarmin.
Disposable29.08.2006 20:24:53
Mä en, mutta tästä eteenpäin tulen varmasti sitä paljon miettimään, kiitos Disarmin.
 
Kirottua, lopettakaa tästä asiasta puhuminen! Tuntuu joka viestiltä enemmän ja enemmän että itselläkin se jostain käsittämättömästä syystä pikkuhiljaa ratkeaa tuolla housuissa !
skebaa29.08.2006 20:38:00
Huhuh, toivottavasti kulli paranee nopeasti...
aijommi29.08.2006 20:49:16
Tota lukiessa tuli mieleen, että miski siellä edes pitää olla se nahkasuikale? Turha kapistus!
pampukarhu29.08.2006 20:53:51
Hetken jo luulin että tämä liittyy jotenkin Pampukarhun juttuun.
 
Hoh! Meillä ei siis ole seksuaalista suhdetta keskenämme.
 
e:Tota lukiessa tuli mieleen, että miski siellä edes pitää olla se nahkasuikale? Turha kapistus!
 
jotta nainen voi raapaista sen tarpeen tullen kynnellä poikki...
aijommi29.08.2006 20:55:30
Hoh! Meillä ei siis ole seksuaalista suhdetta keskenämme.
 
e:
 
jotta nainen voi raapaista sen tarpeen tullen kynnellä poikki...

 
Jaa tämmönen naisten suojautumiskeino? Jaajaa... :)
carnation29.08.2006 21:22:25
Hyi saakeli näitä juttuja, ei ois pitänyt lukea. Kylmiä väreitä, kun inhottavuusaste on niin korkea. En enää ikinä harrasta seksiä. Enkä edes masturboi!
sus29.08.2006 21:29:10
Hahha ei ooo ees paha toi jänne poikki!
papitsu29.08.2006 21:34:08
Hahha ei ooo ees paha toi jänne poikki!
 
Mutta kuulostaa aika saatanan kipeältä. Oikeasti. Kylmiä väreitä menee kokoajan. Hyrr..
aijommi29.08.2006 21:34:16
Hahha ei ooo ees paha toi jänne poikki!
 
Onko sitten jotain vielä kauheampaa kerrottavaa? Antaa palaa!
Manan lapsi29.08.2006 21:36:43
Jos joskus ei vaan huvita touhuta niin aina voi kertoa ukollensa tuon jänne jutun. Nasty.
kid ego29.08.2006 21:46:03
Jos joskus ei vaan huvita touhuta niin aina voi kertoa ukollensa tuon jänne jutun. Nasty.
 
Olisi paljon hauskempaa jos joku nainen asentaisi värkkinsä sisälle partateriä.
Defrayer29.08.2006 21:51:44
Olisi paljon hauskempaa jos joku nainen asentaisi värkkinsä sisälle partateriä.
 
Tästähän saisi Saw III:een julman testin jollekin nymfomaanille.
Mäkrö29.08.2006 21:55:27
Voi kauhistus. Yrjöttävää. VOIMIA SULLE!
 
Mitä yrjöttävää nyt tuossa on? Naisilta samaa settiä tulee kuukausittain.
sus29.08.2006 22:01:47
Mitä yrjöttävää nyt tuossa on? Naisilta samaa settiä tulee kuukausittain.
 
Ei niiltä mitään rikki mee siitä.. Ulkopuolelta
Tupuna29.08.2006 22:05:22
Mitä yrjöttävää nyt tuossa on? Naisilta samaa settiä tulee kuukausittain.
 
Voin lähettää sinulle kuukautisnesteitäni, jos sinua ei kerta yrjötä. Oikein klöntillisen siteen - sellaisen halutessasi saat! :)
Jani The Rock29.08.2006 22:06:56
Voin lähettää sinulle kuukautisnesteitäni, jos sinua ei kerta yrjötä. Oikein klöntillisen siteen - sellaisen halutessasi saat! :)
 
Pistin pikaviestiä.
 
Edit: oho
Mäkrö29.08.2006 22:25:31
Voin lähettää sinulle kuukautisnesteitäni, jos sinua ei kerta yrjötä. Oikein klöntillisen siteen - sellaisen halutessasi saat! :)
 
Pakkaa minigrip-pussiin, ettei klöntit kuivu!
dazed29.08.2006 22:25:43
Kerran sattui tapaus sellaisen rempseän tyttölapsen kanssa touhutessa, että hän halusi et sitoisin hänet. Mua ei tuollaiset kiinnosta, mut humalan sumentamilla aivoillani käärein neidon pakettiin käyttäen mm. kaulaliinaa ja rempseästi farkuista vetämääni nahkavyötä. Vain huomatakseni, että tuota pakettia oli mahdoton panna sitomisen jälkeen. Lopetin kinkyilyn siihen kertaan.
 
Samalla kerralla kuulin nuo maagiset ja jälkeenpäin huvitusta herättävät sanat: Pane mua suuhun.
enema29.08.2006 22:45:50
Öhm tätä ei nyt varsinaisesti mogaksi voi laskea mutta ei voi mitään.
 
Harrastettiin tyttöystävän kanssa seksiä Skid Rown nimikkolevyn tahtiin. Eka biisi oli vallan mainio, varsinkin kun tytöltäni rintavarustusta ei niinsanotusti puutu...
 
"She's got the big guns!
Pointed at my heart.."
 
Jutut menivätkin vallan mainiosti kunnes kappale vaihtui. Ilmoille pärähti tietenkin "Sweet Little sister!!" Kaksimieliset ajatukset eivät olleet välteltävissä joten kun balalaikkani alkoi kutistua, oli pakko loikata vaihtamaan biisiä.
shovi29.08.2006 22:56:50
Kaksimieliset ajatukset eivät olleet välteltävissä joten kun blalaikkani alkoi kutistua, oli pakko loikata vaihtamaan biisiä.
 
Tässä nyt ei varsinaisesti muuta hauskaa ollut mutta balalaikka, what the fuck? Sanotko sä sitä balalaikaksi?! Hoho!
veri_heavy29.08.2006 23:04:02
Tässä nyt ei varsinaisesti muuta hauskaa ollut mutta balalaikka, what the fuck? Sanotko sä sitä balalaikaksi?! Hoho!
 
Ei nimi miestä pahenna...
 
Jaa rakastelumoka vai? No kämpänhoitaja saapui paikalle kesken kaiken.
enema29.08.2006 23:10:29
Tässä nyt ei varsinaisesti muuta hauskaa ollut mutta balalaikka, what the fuck? Sanotko sä sitä balalaikaksi?! Hoho!
 
Tietysti. Miksikä sitten?
shovi29.08.2006 23:13:17
Tietysti. Miksikä sitten?
 
Vladimiriksi?
hoja29.08.2006 23:14:30
Tämä nyt ei ole moka, mutta järkytys kuitenkin. Tapahtui eilen, kun kiihkeän puuhastelun jälkeen huomasin työkaluni olevan punaisena verestä. Tarkemman tutkimisen jälkeen totesin että terskan alla oleva jänne oli mennyt poikki kesken tohinan. Kipua ei tuntunut juuri lainkaan, mutta "pikkuveli" oli sen jäljiltä lievästi sanoen karun näköinen. Itse otin tapahtuman suht tyynesti, mutta kumppani säikähti aika pahasti. Taitaa olla pieni selibaatti edessä.
 
Mulla kävi sama juttu ja vielä ekalla kerralla kun pukille pääsin. Ite olin 18 ja typykkä 15, molemmille eka kerta. Oltiin laivalla, kumpikin kohtuullisessa kännissä, olin aikaisemmin tanssinut neidon kanssa diskossa jokusen kappaleen mutta tytsy oli ihastunut kaveriini. Horjuessani hyttiin tämä neito istui hyttimme edessä. Ilme hänellä oli pettynyt, odotti kaveriani mutta oli kuulemma päättänyt päästä eroon neitsyyden ikeestä joten minäkin sitten kelpasin. Ei siinä kokematon nöösipoika mitään lämmittelyjä osannut, ei muuta kuin kumi ylle ja puskemaan. Muutaman minuutin ähellyksen jälkeen olin valmis ja ei muuta kuin kortsua pois ottamaan. Kauhukseni huomasin, että spärdäri oli kuivasta hinkkaamisesta hajonnut, terskan ja esinahan välinen lihanriekale repsahtanut puoliksi irti ja molemmat valuttiin verta kuin pistetyt siat...
 
Tuon jälkeen olin varma, että koko paneskelu on ihan yliarvostettua touhua ja seuraavan kerran uitin Jormaa vasta kolme vuotta myöhemmin...
JOO10029.08.2006 23:25:19
Ok. Nyt menee jo enemmän "pahimmat kipumme rakastellessa" -osastoon.
jussimus29.08.2006 23:31:14
Mulla kävi sama juttu ja vielä ekalla kerralla kun pukille pääsin. Ite olin 18 ja typykkä 15, molemmille eka kerta. Oltiin laivalla, kumpikin kohtuullisessa kännissä, olin aikaisemmin tanssinut neidon kanssa diskossa jokusen kappaleen mutta tytsy oli ihastunut kaveriini. Horjuessani hyttiin tämä neito istui hyttimme edessä. Ilme hänellä oli pettynyt, odotti kaveriani mutta oli kuulemma päättänyt päästä eroon neitsyyden ikeestä joten minäkin sitten kelpasin. Ei siinä kokematon nöösipoika mitään lämmittelyjä osannut, ei muuta kuin kumi ylle ja puskemaan. Muutaman minuutin ähellyksen jälkeen olin valmis ja ei muuta kuin kortsua pois ottamaan. Kauhukseni huomasin, että spärdäri oli kuivasta hinkkaamisesta hajonnut, terskan ja esinahan välinen lihanriekale repsahtanut puoliksi irti ja molemmat valuttiin verta kuin pistetyt siat...
 
Tuon jälkeen olin varma, että koko paneskelu on ihan yliarvostettua touhua ja seuraavan kerran uitin Jormaa vasta kolme vuotta myöhemmin...

 
Ekaa kertaa aikoihin repesin :D
shovi29.08.2006 23:41:14
Kauhukseni huomasin, että spärdäri oli kuivasta hinkkaamisesta hajonnut, terskan ja esinahan välinen lihanriekale repsahtanut puoliksi irti ja molemmat valuttiin verta kuin pistetyt siat...
 
Tuon jälkeen olin varma, että koko paneskelu on ihan yliarvostettua touhua ja seuraavan kerran uitin Jormaa vasta kolme vuotta myöhemmin...

 
Eiss... jos itellä ois ollu oikein mukavan kokemuksen tilalla tuommonen eka kerta niin olisin munkkiluostarissa loppuelämäni.
 
Voimia! :D
porcupine30.08.2006 10:30:09
"Tero ja minä olemme ystäviä..."
sepeli30.08.2006 15:43:02
Hahha ei ooo ees paha toi jänne poikki!
 
Ei ookaan. Niin sitä voi käydä kun huolella jyystää.
 
Nimim. "Tapahtui se minullekin"
disarm30.08.2006 16:20:20
Kiitokset vaan kaikille sympatioista, mutta ei tosiaan ollut se kipu pahimmasta päästä. Eikä siihen mitään lekuria tarvittu, vaan annoin jäljen ihan itsestään arpeutua. Että ei sinne luostariin ihan vielä tarvii lähteä..
Gandhi30.08.2006 16:21:38
Hahha ei ooo ees paha toi jänne poikki!
 
Totta. Itsellä se on mennyt kaksi kertaa, mutta kummallakaan kertaa verta ei ole tullut paljoa. Ehkei se ole sitten mennyt niin pahasti. Genitaalihydrauliikassa onkin sitten pitänyt pitää about viikon lepotauko.
Kirk_Hammett30.08.2006 16:23:10
eihän tätä enää pysty lukemaan.. alkaa jo sattua pelkästä lukemisesta
LamaAjanElvis30.08.2006 16:32:40
Kiitokset vaan kaikille sympatioista, mutta ei tosiaan ollut se kipu pahimmasta päästä. Eikä siihen mitään lekuria tarvittu, vaan annoin jäljen ihan itsestään arpeutua. Että ei sinne luostariin ihan vielä tarvii lähteä..
 
Huh, hyvä ettei sen vakavampia seurauksia. Tässä on kohta päivä täynnä koskematta vehkeeseen. Oli niin kauheaa luettavaa meinaan. Jospa tämä jo parin päivän päästä unohtuisi.
musa30.08.2006 16:39:39
Nimim. "Tapahtui se minullekin"
 
Ja minulle nuoruusvuosina. Kirjoitin koko tarinan johonkin vanhaan threadiin, mutta en löytänyt sitä edes haulla enää.
carlos30.08.2006 16:51:01
Ja minulle nuoruusvuosina. Kirjoitin koko tarinan johonkin vanhaan threadiin, mutta en löytänyt sitä edes haulla enää.
 
Oliks sun nick joskus jäätä&tulta? :D
Thet30.08.2006 16:57:45
Mitä helvettiä jos se jänne katkeaa niin parantuuko se muka itsestään? Kasvaa niinku sisiliskolle häntä? Mä oon joskus pelänny et noin tapahtuu ja nyt pelkään viel enemmän. Hrrrrrrr... Säpsähdin kun luin ekan viestin missä tosta kerrottiin.
shovi30.08.2006 17:02:04
Mitä helvettiä jos se jänne katkeaa niin parantuuko se muka itsestään? Kasvaa niinku sisiliskolle häntä? Mä oon joskus pelänny et noin tapahtuu ja nyt pelkään viel enemmän. Hrrrrrrr... Säpsähdin kun luin ekan viestin missä tosta kerrottiin.
 
Ei tietenkää parannu, se pitää leikata ja silti jää repsottamaan se esari siitä. Ei se sen kummosempi operaatio oo, mut pari viikkoo saikkua ja katetria joudut käyttämään jonkin aikaa ku on veitikka kääreissä.
nikomati30.08.2006 20:30:53
yhdyin ystävääni. hänellä oli niin hienoja ajatuksia.
anzabar01.09.2006 09:47:09
Oli pakko kirjottaa tää tänne ja kysyä, että onko tää joku urbaanilegenda vai ei kun kuulostaa aika uskomattomalta. Kaveri kerto tän sattuneen sen kaverille (mikä myös vähän heikensi uskottavuutta, mutta ymmärrän kyllä että ei välttämättä kehtaisi myöntää jos omalle kohdalle olis sattunu :) En ainakaan tässä ketjussa muista tätä juttua nähneeni vaikka tännekin jokunen urbaanilegenda on eksynyt kuten esimerkiks tää työnnä sormi perseeseen juttu.
 
Niin ja varoitus, itse en tätä juttua kategorioisi ihan "rakastelu"mokaksi, mutta sopinee silti tähän ketjuun :D
 
Tää kaverin kaveri oli pokannu jonkun pirun hyvännäkösen mimmin baarista ja ne lähti sit yhdessä sen muijan luo hyvissä ajoin ennen baarien sulkeutumista. No tyttö asui porukoillaan, mutta vanhemmat oli onneks myös jossain viihteellä eikä ollu tulossa vasta kun joskus tunteja myöhemmin.
 
Siinä sit kun pariskunta oli päässyt sisään ja vähän tunnelma lämmennyt niin tyttö kysyi, että "voisitko sä paskantaa mun päälle". Jätkä siinä sit katto että mitä vit..? Vastas sitten että en tosiaan voi. No tyttö sit ehdotti, että voisko jätkä paskantaa niiden olohuoneen lasipöydälle ja tyttö olis siellä alla hieromassa itseään tms. No tää jätkä oli kattonu sitä mimmiä ja laskeskellu että on se sen verran hyvännäkönen että kai sitä voi lasipöydälle paskantaa jos tolta saa. No tyttö meni pöydän alle ja jätkä alko paskantaa lasipöydälle. Sitten kävi ovi.. :)
aarghto01.09.2006 09:57:50
Oli pakko
...
Sitten kävi ovi.. :)

 
Vanha vitsihän tuo on.
anzabar01.09.2006 09:59:46
Vanha vitsihän tuo on.
 
Ok, muistui vaan mieleen toi ja kysyin parilta kaverilta ja eivät olleet ennen kuulleet, joten ajattelin että tämä on sopiva foorumi tuon asian tarkastamiseksi.. :D
 
EDIT. kyllä mulla vähän semmonen tunne olikin, että ei taida olla semmosta kaverin kaveria olemassa jolle tää on sattunu..
Vasara01.09.2006 16:10:08
Oli pakko kirjottaa tää tänne ja kysyä, että onko tää joku urbaanilegenda vai ei kun kuulostaa aika uskomattomalta. Kaveri kerto tän sattuneen sen kaverille (mikä myös vähän heikensi uskottavuutta, mutta ymmärrän kyllä että ei välttämättä kehtaisi myöntää jos omalle kohdalle olis sattunu :) En ainakaan tässä ketjussa muista tätä juttua nähneeni vaikka tännekin jokunen urbaanilegenda on eksynyt kuten esimerkiks tää työnnä sormi perseeseen juttu.
 
Niin ja varoitus, itse en tätä juttua kategorioisi ihan "rakastelu"mokaksi, mutta sopinee silti tähän ketjuun :D
 
Tää kaverin kaveri oli pokannu jonkun pirun hyvännäkösen mimmin baarista ja ne lähti sit yhdessä sen muijan luo hyvissä ajoin ennen baarien sulkeutumista. No tyttö asui porukoillaan, mutta vanhemmat oli onneks myös jossain viihteellä eikä ollu tulossa vasta kun joskus tunteja myöhemmin.
 
Siinä sit kun pariskunta oli päässyt sisään ja vähän tunnelma lämmennyt niin tyttö kysyi, että "voisitko sä paskantaa mun päälle". Jätkä siinä sit katto että mitä vit..? Vastas sitten että en tosiaan voi. No tyttö sit ehdotti, että voisko jätkä paskantaa niiden olohuoneen lasipöydälle ja tyttö olis siellä alla hieromassa itseään tms. No tää jätkä oli kattonu sitä mimmiä ja laskeskellu että on se sen verran hyvännäkönen että kai sitä voi lasipöydälle paskantaa jos tolta saa. No tyttö meni pöydän alle ja jätkä alko paskantaa lasipöydälle. Sitten kävi ovi.. :)

 
Inttikaveri kertoi saman tarinan.
 
Skenetys: inttikaveri oli kuullut sen kiertueella Hietalan Markolta.
FatSam01.09.2006 20:32:39
Inttikaveri kertoi saman tarinan.
 
Samuuksia. Kai tuon pakko on totta olla, kun niin moni tuosta tietää.
Emplate05.09.2006 19:11:12
Itsekin olen kokenut tuon jänteen hienoisen repeämisen. Ei tosiaan niin tuskallista, mutta kyllä sitä itse vähän säikähdin, kun verta pukkaa kaverista.
jussiohman05.09.2006 19:14:26
Inttikaveri kertoi saman tarinan..
 
Itsehän kuulin tuon jutun jo vuonna -94 isoilta pojilta. Josta muuten muistui mieleen hyvä moka kaverilla: se nussi hyvännäköstä muijaa ja sit se muija sano että paa sormi perseeseen, vähän ajan päästä kuulu huuto et EI ku mun perseeseen! :--D
Chrissie06.09.2006 03:14:08
Niin no joo... ei tämä mikään moka ole, mutta jos Martti Servo laulaa hyvän session taustalla "mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu" aivan liian kovalla äänellä, niin siinä ei osannut kyllä keskittyä tippaakaan.
GhostOfTheSun06.09.2006 04:35:51
Ei taas kuulu varsinnaisesti rakastelumokiin, mutta ehkäpä pieniin jäätymisiin...
 
Kuulin tänään baarissa eräältä tytöltä tälläisen tarinan: Hän ja joku poika olivat tavanneet baarissa, ja lopulta meno oli muuttunut melko "läheiseksi". Lopulta poika sai aikaiseksi pyytää tätä tyttöä hänen luoksensa nukkumaan (tyttö asui kaupungin toisella puolella).
 
Tyttö siis oli käynyt tässä vaiheessa jo aika kuumana ja odotti kovasti pojan luokse pääsyä. Lopulta päästiinkin perille ja pojan makuuhuoneeseen. Tässä vaiheessa poika oli yhtäkkiä jäätynyt aivan täysin, todennut vain "hyvää yötä", kääntänyt kylkensä ja esittänyt nukkuvaa. Tämä tyttö oli jäänyt aivan hämmennyksiin. Oli kovasti odottanut hieman kuumempaa actionia...
 
OK, kerroin jutun aivan saatanan huonosti vaikka tytön kertomana repeilin tälle aivan vitusti.
Maideni06.09.2006 04:38:30
Tyttö siis oli käynyt tässä vaiheessa jo aika kuumana ja odotti kovasti pojan luokse pääsyä. Lopulta päästiinkin perille ja pojan makuuhuoneeseen. Tässä vaiheessa poika oli yhtäkkiä jäätynyt aivan täysin, todennut vain "hyvää yötä", kääntänyt kylkensä ja esittänyt nukkuvaa. Tämä tyttö oli jäänyt aivan hämmennyksiin. Oli kovasti odottanut hieman kuumempaa actionia...
 
Pelimiehen liike.
GhostOfTheSun06.09.2006 04:42:10
Pelimiehen liike.
 
Hah, veit mun repliikin kuullessani tuon.
sirdickyj06.09.2006 07:54:59
Ei taas kuulu varsinnaisesti rakastelumokiin, mutta ehkäpä pieniin jäätymisiin...
 
Kuulin tänään baarissa eräältä tytöltä tälläisen tarinan: Hän ja joku poika olivat tavanneet baarissa, ja lopulta meno oli muuttunut melko "läheiseksi". Lopulta poika sai aikaiseksi pyytää tätä tyttöä hänen luoksensa nukkumaan (tyttö asui kaupungin toisella puolella).
 
Tyttö siis oli käynyt tässä vaiheessa jo aika kuumana ja odotti kovasti pojan luokse pääsyä. Lopulta päästiinkin perille ja pojan makuuhuoneeseen. Tässä vaiheessa poika oli yhtäkkiä jäätynyt aivan täysin, todennut vain "hyvää yötä", kääntänyt kylkensä ja esittänyt nukkuvaa. Tämä tyttö oli jäänyt aivan hämmennyksiin. Oli kovasti odottanut hieman kuumempaa actionia...
 
OK, kerroin jutun aivan saatanan huonosti vaikka tytön kertomana repeilin tälle aivan vitusti.

 
Tää saattoi olla paskin juttu ikinä, ja tasoon sopivasti myös sitten aivan helvetin huonosti kerrottu. Jos Marsilainen laskeutuisi maan pinnalle, ja sille pitäisi näyttää ideaaliesimerkki paskasta jutusta, mikä on huonosti kerrottu, tämä olisi se juttu.
toxic06.09.2006 10:10:30
Tää saattoi olla paskin juttu ikinä, ja tasoon sopivasti myös sitten aivan helvetin huonosti kerrottu. Jos Marsilainen laskeutuisi maan pinnalle, ja sille pitäisi näyttää ideaaliesimerkki paskasta jutusta, mikä on huonosti kerrottu, tämä olisi se juttu.
 
Mittee nää nyt aloit vikisemään?
hmv06.09.2006 13:15:52
Tää saattoi olla paskin juttu ikinä, ja tasoon sopivasti myös sitten aivan helvetin huonosti kerrottu. Jos Marsilainen laskeutuisi maan pinnalle, ja sille pitäisi näyttää ideaaliesimerkki paskasta jutusta, mikä on huonosti kerrottu, tämä olisi se juttu.
 
ootko pelimieess..?
sus06.09.2006 15:43:07
Tää saattoi olla paskin juttu ikinä, ja tasoon sopivasti myös sitten aivan helvetin huonosti kerrottu. Jos Marsilainen laskeutuisi maan pinnalle, ja sille pitäisi näyttää ideaaliesimerkki paskasta jutusta, mikä on huonosti kerrottu, tämä olisi se juttu.
 
Oletko se kenties sinä, joka tuossa tarinassa esiintyy?
Härö06.09.2006 15:44:28
Oletko se kenties sinä, joka tuossa tarinassa esiintyy?
 
Hoho! Mietein ihan samaa!
Bacchus06.09.2006 16:39:37
Tyttö siis oli käynyt tässä vaiheessa jo aika kuumana ja odotti kovasti pojan luokse pääsyä. Lopulta päästiinkin perille ja pojan makuuhuoneeseen. Tässä vaiheessa poika oli yhtäkkiä jäätynyt aivan täysin, todennut vain "hyvää yötä", kääntänyt kylkensä ja esittänyt nukkuvaa. Tämä tyttö oli jäänyt aivan hämmennyksiin. Oli kovasti odottanut hieman kuumempaa actionia...
 
Haha, ai perkele. Rupes kaveria jännittämään vähän liikaa. No, mikäs siinä, sellasta sattuu. Sympatiat saa meikäläiseltä.
Jani The Rock06.09.2006 16:55:41
Haha, ai perkele. Rupes kaveria jännittämään vähän liikaa. No, mikäs siinä, sellasta sattuu. Sympatiat saa meikäläiseltä.
 
Jos sitä vaan väsytti?
 
Mua ainakin nukuttaa öisin. Voisin ihan hyvin tehdä vastaavan liikkeen. Kyllä kunnon yöunet seksin voittaa, ja olis ihan kivakin nukkua jonkun vieressä.
Vasara06.09.2006 17:00:44
Oletko se kenties sinä, joka tuossa tarinassa esiintyy?
 
Siis se tyttö.
Antti106.09.2006 21:38:48
Hehe, mä itseasiassa olen tehnyt tuon peliliikkeen. Tosin en mä bongannu sitä tyttöä baarista. Se oli entisen bändini basisti ja katsoin parhaaksi pitää kuitenkin keskijalan aisoissa, vaikka sitä kovin kovasti pakotti... :D
sirdickyj06.09.2006 22:46:31
Oletko se kenties sinä, joka tuossa tarinassa esiintyy?
 
en, mutta oonhan mäkin noin tehny, tai siis ton suuntasta. mm. pyysin yhen gimman kerran ku se soitti keskellä yötä (ennen kännykkäaikaa) et tuu tänne, soita tosta puhelinkiskasta alhaalta. se sit tuli, heräsin kuuden tunnin päästä siihen et oli kymmenen viestiä vastaajassa "tuu nyt perkele avaamaan", tää raivos siel pakkasessa ja meikä veti unta palloon. en päässy sit edes mokaamaan.
 
kerran oli sellanen ämmä mikä alkoesittää vaikeeta 100 metriä ennen mun himaa taksissa, "pitäskö mun sittenki jäädä veks", enhän mä tollasta kattele, "joo, lähe menee siitä, kiitti moi", ja muija pihalle. eihän se oikeesti mihkää ollu lähdössä, mut eihän tommosta hard-to-get leikkiä jaksa.
sticky fingers06.09.2006 23:38:19
... eihän se oikeesti mihkää ollu lähdössä, mut eihän tommosta hard-to-get leikkiä jaksa.
 
Kaveri leikki kans ite kerran baarissa vaikeesti tavoteltavaa, kun yks mimmi meinas sen "väksin" viedä - No tottakai muija sit haki jonkun toisen äijän sieltä ja kaveri kiros sitten kotimatkalla harvinaisessa tilanteessa saamaansa ääliömäistä ideaa...:)
 
Eli ei rakastelumoka.
 
Itellä noi kai rajottuu pieruihin, jos ne lasketaan. Niistä kun useimmiten(ihan kun ois useinkin käyny!) vaan ignoraamalla ja jatkamalla sitä, mitä oli tekemässä...
sirdickyj07.09.2006 10:45:54
Kaveri leikki kans ite kerran baarissa vaikeesti tavoteltavaa, kun yks mimmi meinas sen "väksin" viedä - No tottakai muija sit haki jonkun toisen äijän sieltä ja kaveri kiros sitten kotimatkalla harvinaisessa tilanteessa saamaansa ääliömäistä ideaa...:)
 
Meitsi on aina ollu helvetin hyvä esittämään vaikeasti haluttavaa.
Bacchus07.09.2006 11:24:20
Jos sitä vaan väsytti?
 
Mua ainakin nukuttaa öisin. Voisin ihan hyvin tehdä vastaavan liikkeen. Kyllä kunnon yöunet seksin voittaa, ja olis ihan kivakin nukkua jonkun vieressä.

 
Mikäs siinä, kyllähän sitä mieluusti nukkuu jonkun mukavan tyttösen vieressä. Tosin tuosta yöunet/seksi-kohdasta olen eri mieltä.;)
nikomati07.09.2006 11:46:40
oon jättänyt monen monta kertaa seksin sikseen, vaikka tyttö olisi halunnut. väsymys on vain ollut sitä luokkaa, että ei siitä olisi kuitenkaan mitn tullut. kerran tosin ähelsimme jonkun aikaa erään neitokaisen kanssa, kunnes lopetin yhtäkkiä viitaten väsymykseen. kyllähän noi jälkeenpäin on hävettänyt, eikä yhteydenottoja ole tullut ko. tapahtumien jälkeen puolin eikä toisin.
ravensoul07.09.2006 15:01:40
kerran oli sellanen ämmä mikä alkoesittää vaikeeta 100 metriä ennen mun himaa taksissa, "pitäskö mun sittenki jäädä veks", enhän mä tollasta kattele, "joo, lähe menee siitä, kiitti moi", ja muija pihalle. eihän se oikeesti mihkää ollu lähdössä, mut eihän tommosta hard-to-get leikkiä jaksa.
 
Hohoo! No TUO on pelimiehen liike. Tosin kuulostaa sellaiselta, jonka iteki saattasin tehä sopivassa mielentilassa (=jos ei tekis ihan ****sti mieli). No en ehkä nakkais suorilta pihalle vaan sanosin välinpitämättömästi et no jos siltä tuntuu ni antaa heittää.
 
Kaveri leikki kans ite kerran baarissa vaikeesti tavoteltavaa, kun yks mimmi meinas sen "väksin" viedä - No tottakai muija sit haki jonkun toisen äijän sieltä ja kaveri kiros sitten kotimatkalla harvinaisessa tilanteessa saamaansa ääliömäistä ideaa...:)

Eli ei rakastelumoka.

 
Tuota on tullu iteki joskus harrastettua, parikin kertaa. Annettu ihan selkeet merkit, et nyt kiinnostais ja sit tulee joku ihme älynväläys, et ehei, enhän mä nyt niin helppo ole. Ei todellakaan rakastelumoka, ehkä ennemmin 'ei rakastelua' -moka.
Piepe07.09.2006 16:14:33
en, mutta oonhan mäkin noin tehny, tai siis ton suuntasta. mm. pyysin yhen gimman kerran ku se soitti keskellä yötä (ennen kännykkäaikaa) et tuu tänne, soita tosta puhelinkiskasta alhaalta. se sit tuli, heräsin kuuden tunnin päästä siihen et oli kymmenen viestiä vastaajassa "tuu nyt perkele avaamaan", tää raivos siel pakkasessa ja meikä veti unta palloon. en päässy sit edes mokaamaan.
 
kerran oli sellanen ämmä mikä alkoesittää vaikeeta 100 metriä ennen mun himaa taksissa, "pitäskö mun sittenki jäädä veks", enhän mä tollasta kattele, "joo, lähe menee siitä, kiitti moi", ja muija pihalle. eihän se oikeesti mihkää ollu lähdössä, mut eihän tommosta hard-to-get leikkiä jaksa.

 
Tää oli sit vissiin paremmin kerrottu ku se "ideaaliesimerkki paskasta jutusta"?
pampukarhu20.10.2006 19:31:14
Tulipa taas eilen loistettua makuuhuoneessa. Kesken kiihkeitten leikkien pyörryin ja sain ilmeisesti jonkinlaisen kohtauksen. Mies säikähti sen verran että taisi seksihalut mennä jonkisin aikaa...
Jani The Rock20.10.2006 19:38:11
Tulipa taas eilen loistettua makuuhuoneessa. Kesken kiihkeitten leikkien pyörryin ja sain ilmeisesti jonkinlaisen kohtauksen. Mies säikähti sen verran että taisi seksihalut mennä jonkisin aikaa...
 
Oho. Kiesus.
 
Ittelle on käyny lähes vastaava, taju ei kyllä mennyt mutta melkein... Sain homman vietyä loppuun vaikka silmissä pimeni ja kylmä hiki valui otsalta. Jälkeenpäin naisosapuoli sitten kysyi, että "pistinkö mä sut noin lujille..."
RocknRoll22.10.2006 21:44:47
Runkkailin kaverin luona vessassa, ja seremonian jälkeen lähdin pois vessasta, ja totesin oven olleen raolla kokoajan. Enkä jäänyt kiinni, koska koko talo nukkui, mulla vain sattui olemaan tylsää ja kun on tylsää, niin silloin runkataan.
BMF23.10.2006 01:18:48
Runkkailin kaverin luona vessassa...
 
+
 
..............
Loco happy23.10.2006 01:37:53
kun on tylsää, niin silloin runkataan.
 
allekirjoitusainesta =D
Ill-StarredSon23.10.2006 03:29:51
Tyttöystävän kanssa vietettiin koti-iltaa ja meno alkoi vähän kerrassaan edetä makuuhuoneen puolelle. Homma lähti melko hellästi ja rauhallisesti liikenteeseen perus asennolla. Vähän ajan päästä siirryimme kuitenkin koirien suosimaan positioon ja meno muuttui hieman rajummaksi. HC:tä siitä tuli siinä vaiheessa kun meinasin ottaa kädellä tukea sängynlaidasta: taivutin itseäni hieman eteenpäin ja samassa tyttö ponkaisi itsensä pystyyn. Kuului armoton rusahdus, tytön takaraivo ja oma pääni (lähinnä nenä) osuivat yhteen. Muutaman sekunnin ajan kattelin tähtiä ja olin kuulemma tokaissut: "nyt ei pysty enää jatkaan, tulee niin paljon verta nenästä."
 
Seuraavat selkeet muistikuvat ovat suihkusta jossa huuhtelen nenääni. Tyttöystävä tuo ison kasan jotain sekavihannespusseja että näitä pitäs käyttää. Melko sekava olo oli vielä jonkun aikaa, mutta siinä kun tokeni niin sen verran sai peilistä katottua että nenä on jokseenkin suorassa ja nopea tunnustelu antoi tuloksen että mitään suurempaa ei ainakaan ole rikki.
 
Seuraavalla kerralla kun oli tarkoitus käydä harrastamaan seksiä, pyysin tyttöä hieman odottamaan. Hetken päästä ilmestyin ovelle kypärä päässä. Sinä iltana en saanut.
zahmbba23.10.2006 06:25:38

 
Seuraavalla kerralla kun oli tarkoitus käydä harrastamaan seksiä, pyysin tyttöä hieman odottamaan. Hetken päästä ilmestyin ovelle kypärä päässä. Sinä iltana en saanut.

 
:D Plussaa napsahti tuosta kyparasta.
Guitarwall23.10.2006 09:28:43
Seuraavalla kerralla kun oli tarkoitus käydä harrastamaan seksiä, pyysin tyttöä hieman odottamaan. Hetken päästä ilmestyin ovelle kypärä päässä. Sinä iltana en saanut.
 
Oijoi. Enpä ole pitkään aikaan nauranu näin kovasti. +++
Ruoste24.10.2006 13:59:45
Itse en ole mokaillut perus-piereskelyn lisäksi juuri mitään. Mutta kerran kun alettiin naiskentelemaan tyttöystävän kanssa ja asentoa koiratyyliin vaihtaessa eräs kissanpennuistamme huomasi heiluvat pallini ja päätti teroittaa juuri kasvaneet ensimmäiset kyntensä niihin. Arvatkaa kumpi huusi kovempaa?
John Titor24.10.2006 15:45:10
Itse en ole mokaillut perus-piereskelyn lisäksi juuri mitään. Mutta kerran kun alettiin naiskentelemaan tyttöystävän kanssa ja asentoa koiratyyliin vaihtaessa eräs kissanpennuistamme huomasi heiluvat pallini ja päätti teroittaa juuri kasvaneet ensimmäiset kyntensä niihin. Arvatkaa kumpi huusi kovempaa?
 
Hohohohoho, tämä oli paras juttu kolmelta viimeiseltä sivulta. Voin kuvitella pennun iloisen hyökkäyksen saaliiseen ja sen jälkeen sut juoksemassa kämppää ympäri kissa mukana roikkuen:D
Trunx24.10.2006 17:34:52
Itse en ole mokaillut perus-piereskelyn lisäksi juuri mitään. Mutta kerran kun alettiin naiskentelemaan tyttöystävän kanssa ja asentoa koiratyyliin vaihtaessa eräs kissanpennuistamme huomasi heiluvat pallini ja päätti teroittaa juuri kasvaneet ensimmäiset kyntensä niihin. Arvatkaa kumpi huusi kovempaa?
 
HAHAHAHAHAHA!!!!!!! Kunnon naurut pitkästä aikaa.. lussaa..Ja edelliselle kirjoitukselle myöskin lussa lisänauratuksesta :D:D:D ++++++++
Skebameizi25.10.2006 01:28:13
Enpäs nyt muista että kirjotinko tän jo, mutta olkoon.
 
Kerran oli baari-illan jälkeen jatkot. Lopulta aamulla koitti nukkumaanmenoaika ja aloin sitten äheltämään erään neitokaisen kanssa. Viimeiseksi muistikuvaksi jäi se, että naamani oli tämän neidon tisseissä.
hmv25.10.2006 01:31:11
Enpäs nyt muista että kirjotinko tän jo, mutta olkoon.
 
Kerran oli baari-illan jälkeen jatkot. Lopulta aamulla koitti nukkumaanmenoaika ja aloin sitten äheltämään erään neitokaisen kanssa. Viimeiseksi muistikuvaksi jäi se, että naamani oli tämän neidon tisseissä.

 
Tämä. Varsinkin kun käy kahdesti samassa paikassa... saman neidon kanssa. Ei se aamulla paljoa naurata.
TheLemon25.10.2006 01:32:09
Tämä. Varsinkin kun käy kahdesti samassa paikassa... saman neidon kanssa. Ei se aamulla paljoa naurata.
 
Mitenniin..? Voiha se olla iha hupaisaaki... O.o
hmv25.10.2006 01:37:01
Mitenniin..? Voiha se olla iha hupaisaaki... O.o
 
Lähinnä muiden paikallaolijoiden näkökulmasta. Henk.koht. vitutti.
Skebameizi25.10.2006 02:48:54
Tämä. Varsinkin kun käy kahdesti samassa paikassa... saman neidon kanssa. Ei se aamulla paljoa naurata.
 
Aika paha :D
 
Osanottoni.
Kreivi_Krappula25.10.2006 22:42:33
Tää on sit oikeesti kaverille tapahtunutta. Ja tästä kaverista sen vielä uskoo...
Noh, kaveri oli päässyt peti puuhiin, mutta oli jo "hiukan" humalassa. Kaveri pystyi nukahtamaan naisen päälle, nainen pyrki herättelemään, mutta kaveri ei herännyt. Muija oli yrittänyt pois kaverin alta ja tähän kaveri oli sitten herännyt ja oli huomannut, että kappas heppi on vielä sisässä ja hoiti homman kotiin.
 
Kaverin tekosia part #2 Kävi hoitelemassa n.40v naisen kahdesta olut tuopista, itsensä ollessa 16v-17v, en muista tarkalleen. Tässä kaverissa on tulevaisuus.
Mechanizm25.10.2006 22:51:35
Kaveri pystyi nukahtamaan naisen päälle, nainen pyrki herättelemään, mutta kaveri ei herännyt. Muija oli yrittänyt pois kaverin alta ja tähän kaveri oli sitten herännyt ja oli huomannut, että kappas heppi on vielä sisässä ja hoiti homman kotiin.

Tässä kaverissa on tulevaisuus.

 
Tuolla seisokilla hänellä ainakin olisi tulevaisuutta elokuvateollisuudessa.
cruel_destiny25.10.2006 22:52:49
ei itselleni tapahtunut, eikä varsinaisesti moka, mutta hauska juttu siltikin:
 
työnjohtajani viime kesältä kertoi kuinka hän ja hänen 2 kaveria olivat minun ikäsinä päättäneet ottaa kisaa siitä, kuka pokaa vanhimman naisen sinä iltana. työnjohtajani oli jäänyt ilman "torkahdettuaan" pöydän alla. toinen kaveri oli hoidellu jonkun lähemmäksi keski-ikää olevan. Viimeistä kaveria ei saatu seuraavana päivänä ennen iltaa kiinni (kyseessä oli siis veto seuraavan illan juomista). Lopulta kiinni saadessa hän kertoi vaan äkkiä, että ei ehdi tänään, koska edellisen illan rouva ottaa tekohampaat taas suusta ja lähtee alakertaan..!
 
uskoo ken uskoo, mutta työnjohtajani kertoi ettei antaisi edes oman äitinsä tutustua kyseiseen herraan, koska kuulemma koittaa kaikilta saada, mikä liikkuu, eikä omaa palleja. hilpeän hetken sain tuosta kesällä...
LamaAjanElvis25.10.2006 22:55:22
Tuolla seisokilla hänellä ainakin olisi tulevaisuutta elokuvateollisuudessa.
 
Olin kerran niin humalassa etten osunut määrättyyn paikkaan. Pitkän kompuroinnin ja naisen poistumisen jälkeen suuntasin aamuyöstä suihkuun ja hoidin hommat loppuun käsin. Peli toimi, mies ei.
JartZA26.10.2006 02:27:09
Olin kerran niin humalassa etten osunut määrättyyn paikkaan. Pitkän kompuroinnin ja naisen poistumisen jälkeen suuntasin aamuyöstä suihkuun ja hoidin hommat loppuun käsin. Peli toimi, mies ei.
 
Tätäkin joku voisi sanoa pelimiehen teoksi.
efunkelist26.10.2006 09:57:02
Tää ei o hauska juttu, mutta pahin moka mitä rakastellessa on sattunu. Jotta homma kääntyisi parhain päin, täytyy toivoa kaksosia jotta saisi kerralla bändin kasaan. Sinänsä hyvää on jo se, ettei kalsareita tarvitse enää itse ostaa. Niitä kun saa tästälähin lahjaksi ISÄNPÄIVÄNÄ...
aikavaikea26.10.2006 10:25:13
Niitä kun saa tästälähin lahjaksi ISÄNPÄIVÄNÄ...
 
Onnea matkaan, sitä(kin) tarvitaan.
eino mutku26.10.2006 10:27:51
Tää ei o hauska juttu, mutta pahin moka mitä rakastellessa on sattunu. Jotta homma kääntyisi parhain päin, täytyy toivoa kaksosia jotta saisi kerralla bändin kasaan. Sinänsä hyvää on jo se, ettei kalsareita tarvitse enää itse ostaa. Niitä kun saa tästälähin lahjaksi ISÄNPÄIVÄNÄ...
 
Vaikka et kauhean innokkaalta kuulostakaan, niin ONNEKSI OLKOON! Lapsi on about parasta mitä miehelle voi sattua, haastavaa siinä on saada lapsi tuntemaan, että sinä olet parasta mitä hänelle on sattunut. Yrittämisen arvoista silti!
rakula26.10.2006 11:18:02
Itse en ole mokaillut perus-piereskelyn lisäksi juuri mitään. Mutta kerran kun alettiin naiskentelemaan tyttöystävän kanssa ja asentoa koiratyyliin vaihtaessa eräs kissanpennuistamme huomasi heiluvat pallini ja päätti teroittaa juuri kasvaneet ensimmäiset kyntensä niihin. Arvatkaa kumpi huusi kovempaa?
 
Jotenkin tämä juttu on kuultu ennenkin
tiina6226.10.2006 12:29:51
Tää ei o hauska juttu, mutta pahin moka mitä rakastellessa on sattunu. Jotta homma kääntyisi parhain päin, täytyy toivoa kaksosia jotta saisi kerralla bändin kasaan. Sinänsä hyvää on jo se, ettei kalsareita tarvitse enää itse ostaa. Niitä kun saa tästälähin lahjaksi ISÄNPÄIVÄNÄ...
 
Tuohan on hyvä moka, kun sen kerran saa kääntymään parhain päin! ONNEA tulevalle Isälle - ja Äiteelle kanssa!
efunkelist26.10.2006 12:34:07
Tuohan on hyvä moka, kun sen kerran saa kääntymään parhain päin! ONNEA tulevalle Isälle - ja Äiteelle kanssa!
 
Nooh... Katsotaan nyt miten juttu edistyy. Ultrassa ei ole vielä käyty joten voihan olla että mölyän liian aikaisin. Pidän tutut ja tuntemattomat ajan tasalla ;D
migreeni26.10.2006 13:45:42
Pieraisin. Kovaa.
 
Hävetti ihan saatanasti...
Ruoste26.10.2006 17:20:32
Jotenkin tämä juttu on kuultu ennenkin
 
ehkä muillakin on kissoja? itselleni tämä ainakin tapahtui ihan oikeasti, ja sattui aivan saatanasti
Vasara26.10.2006 17:32:13
ehkä muillakin on kissoja? itselleni tämä ainakin tapahtui ihan oikeasti, ja sattui aivan saatanasti
 
Kissat kannattaa muuten siirtää suosiolla toiseen huoneeseen toimituksen ajaksi. Tunnelma latistuu hieman kun huomaa kaksi kissaa tuijottamassa intensiivisesti pää eläinmäisesti vinossa. Siihen kun vielä toinen kissoista aloittaa genitaalipesun niin voi lähteä huoletta paskalle tai vaikka baariin tai molempiin.
jussiohman26.10.2006 17:42:27
huomasi heiluvat pallini ja päätti teroittaa juuri kasvaneet ensimmäiset kyntensä niihin.
 
Vihlas munista kun luin tämän.
Coatl27.10.2006 08:48:53
Kissat kannattaa muuten siirtää suosiolla toiseen huoneeseen toimituksen ajaksi. Tunnelma latistuu hieman kun huomaa kaksi kissaa tuijottamassa intensiivisesti pää eläinmäisesti vinossa.
 
Juu ei niitä elukoita kannata sielä huoneessa pitää asioinnin aikana. On se mun mielestäni aavistuksen sairastakin.
 
Siihen kun vielä toinen kissoista aloittaa genitaalipesun niin voi lähteä huoletta paskalle tai vaikka baariin tai molempiin.
 
Tuosta tuli jotenkin mieleen, pari päivää sitten eläinkaupassa käydessäni, joku helvetin vompatti vai mikä lie otti itseltään poskeen maailman suurimmalla antaumuksella nurkkaan sysätyssä häkissään. Hupaisaa.
LamaAjanElvis27.10.2006 08:56:41
Tuosta tuli jotenkin mieleen, pari päivää sitten eläinkaupassa käydessäni, joku helvetin vompatti vai mikä lie otti itseltään poskeen maailman suurimmalla antaumuksella nurkkaan sysätyssä häkissään. Hupaisaa.
 
Aika hellyyttävä tarina +
 
Videoclippiä?
Shakti27.10.2006 09:27:03
Kävi tällainen tapaus, että olin seinän takana todistamassa, kun ystäväni menetti poikuutensa:
 
"Kyllä mä tiedän miten se tehdään, en vaan löydä sitä vitun reikää!"
 
Tämän jälkeen tuli pieni hiljaisuus ja hetken päästä viereisen huoneen ovi paiskattiin kiinni. Kärsivällisyys maan perii.
Jani The Rock27.10.2006 10:59:12
Juu ei niitä elukoita kannata sielä huoneessa pitää asioinnin aikana. On se mun mielestäni aavistuksen sairastakin.
 
Oon tainnut aikasemminkin sanoa että sillä jolla on mäyräkoira, ei ole yksityisyyttä. Se varsinkin latistaa tunnelman, jos mäyris kiljuu makuuhuoneen suljetun oven takana kuin pistettävä sika.
hörhö29.10.2006 23:25:58
Mun huoneen ovi on sellaista sameaa lasia, mutta siitä kuitenkin näkyy aika törkeästi läpi jos eteinen on pimeä ja mun huoneessa valot. Yleensä peitän tuon oven epäilyttävyyksiä touhuillessani, mutta tuossa viime aamuyö kello neljän jälkeen en nähnyt asialle tarvetta kun en ollut törmännyt kämppikseeni varmaankaan viikkoon. Eiköhän se juuri silloin rymissyt baarista jonkun kaverinsa kanssa sisään eteiseen ja tilannetta seurasi eteisestä vaivautunut hiljaisuus. Etenkin kun yleensä jompi kumpi osapuolista ehtisi kiireessä vetäistä peiton päälle, mutta tuo oli hieman vaikeampi tilanne kun itse olin selälläni metalliketjulla sidottuna aika irvokkaan näköisessä paketissa. Tänään naulasin tuohon oveen aika kookkaan julisteen. Toivottavasti viinan turruttamilla aivoillaan välttyivät vakavimmilta traumoilta.
kilroy30.10.2006 00:02:59
Tutulla oli nuorna miesnä käynyt kapakissa "flaksi" ja olivat menneet sitten sen luokse yöksi. Aamulla kaveri oli kääntyillyt pedillä ja ihmetellyt mikä helvetin lepakko siinä vierellä kuorsaa ja alkoi pitämään meteliä, että naikkonen heräisi ja lähtisi kotionsa.

No ei herännyt, millään ilveellä. Viimein sitten krapulaärtyisenä ja huonotapaisena, suorana ihmisenä oli tuttu käynyt hakemassa keittiöstä kauhan ja kattilan ja hakannut niitä sängyn vierellä yhteen ja huutanut: "HALUUKS HUORA PUUROA!" Vastaus oli: "En mä, onks sul peiliä?" "Joo, hississä on yks."

Ilkiä immeenen.

 
HAHAHAHAHAHAH!!!!!!
Blodapelsin17.11.2006 16:45:41
Kerran kävi muuten siten, että staminaa eli kestävyyttä oli niin pirusti, en siis meinannut 'valmistua' (lue: tulla) millään. Sehän johti siihen, että verenkierto yritti takaisin aivoihin, jolloin urku (englanniksi organ) meinasi lerpahtaa, pinnistellen sain taisteltua. Nainenkin taisi kyllästyä siihen, kun siirtyi nielu/käsi puolelle, silti kesti vielä varmaan 10min.. hiki tuli.
 
Sama kohtalo :S
joonasvalve17.11.2006 16:52:59
Tuosta tuli jotenkin mieleen, pari päivää sitten eläinkaupassa käydessäni, joku helvetin vompatti vai mikä lie otti itseltään poskeen maailman suurimmalla antaumuksella nurkkaan sysätyssä häkissään. Hupaisaa.

Kyllä meni työkaveri hiljaseks ja ihmetteli kun repesin huutonauruun tässä kohtaa.
Minushuman17.11.2006 18:43:58
huomasi heiluvat pallini ja päätti teroittaa juuri kasvaneet ensimmäiset kyntensä niihin.
 
Onneksi noin ei käynyt, mutta silloisen tyttöystäväni rottweiler tuli nuolemaan pallejani kesken kaiken. Olin saada slaagin. Koira poistettiin toiseen huoneeseen.
Mikaelo19.11.2006 11:48:49
Onneksi noin ei käynyt, mutta silloisen tyttöystäväni rottweiler tuli nuolemaan pallejani kesken kaiken. Olin saada slaagin. Koira poistettiin toiseen huoneeseen.
 
Puolituttu (ihan oikeasti) oli kerran baari-illan jälkee tuonut tytsyn kotiin ja aikailematta rupesi pistämään lihaa piiloon. Oli siinä sitten puikotellut lähetyssaarnaaja asennossa, kun yhtäkkiä oli alkanut kevyt tuulenvire käymään oman peräaukon tietämillä. Kaverin kämppis oli tullut kotiin, ja makasi sängyllä naama kiinni tän kaverin perseessä kattellen menoa ns. parhailta paikoilta.
"Aika hyvin luistaa", totesi kaveri vilpittömän innostuneesti ja jatkoi tuijottamistaan.
Maideni19.11.2006 19:19:13
.."Aika hyvin luistaa", totesi kaveri vilpittömän innostuneesti ja jatkoi tuijottamistaan.
 
Melko hyvä
Mirrinsane19.11.2006 21:26:56
Mikäs siinä, kyllähän sitä mieluusti nukkuu jonkun mukavan tyttösen vieressä. Tosin tuosta yöunet/seksi-kohdasta olen eri mieltä.;)
 
Siinä vaiheessa, kun on runsas vartti pyöritty sängyssä väsyneenä, pakostakin avaa suunsa ja toteaa :"kulta, mitä jos vaan nukuttais?"
eri asia on, kun samana yönä herää parin tunnin unien jälkeen ja herättää vierustoverin seurakseen.
Walrus21.11.2006 02:13:52
Tämä tarina ei ole varsinaisesti rakastelumoka mutta hauska juttu kuitenkin. Oltiin tuossa jokin aika sitten kaverin kanssa Sputnikissa käymässä kaljalla ja tovi ennen valomerkkiä kaveri, joka on muuten viimesen päälle kova mies pillun perään, huomaa ihan oivan näköisen kantturan istuskelevan aivan ypöyksin pöydässä ja säntää oitis tätä jututtamaa. Minä häivyn tässä vaiheessa baarista kebabille ja jätän kaverin rauhassa vonkaamaan tavaraa - soittaa se kuitenkin seuraavana päivänä jos se on saanu ku sillä on vähän semmonen paha tapa vähän pullistella noilla jutuilla. No, seuraavana päivänä ei oo kaverista kuulunu vielä mitään joten päätän kilauttaa hänelle ja kysyä että miten kävi. Ei ollut menny tällä kertaa sitten kaverilla homma ihan putkeen mutta melkein kuitenkin: Kaveri oli saanu houkuteltua mimmin lähtemään kämpille ja näin he olivat menneet taksitolpalle odottamaan kyytiä. Taksiin päästyään kaveri oli saanu kuningasidean testata joltain tutulta saamaansa Viagraa. Kaveri oli huomaamattomasti heittäny puolikkaan 100mg:sta tabletista naamaan (normi 25mg) ja pari korttelia ennen kaverin osoitetta mimmi olikin sanonut että; auto seis ku mään meen sittenkin himaan, asu kuulemma jossain siinä lähellä. No, kättelemisekshän se oli sitten kuulemma menny eikä sekään kuulemma edes hirveästi auttanut ku varvin jälkeen veitikka oli miltei samantein pompannu takas juhlakuntoon. Tätä jatkui kuulemma noin viisi tuntia putkeen. Onneks kaverilla oli miltei 200 gigaa eroottista viihdettä jemmassa koneella.
Mikaelo21.11.2006 11:07:37
Onneks kaverilla oli miltei 200 gigaa eroottista viihdettä jemmassa koneella.
 
Onnellinen loppu herkistää aina. Plussan arvoinen tarina.
Copyright ©1999-2007, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.Luotu: 15.02.2007 02:03:10